#transportkudo Instagram Photos & Videos

transportkudo - 3.1k posts

Advertisements

🔹Si eshte nje fjal e urt popullore: “BESO DHE KONTROLLO”🤔 👉Super oferte 💥
👉GPS 3990 Lek 💥 👉Kunder vjedhjes 👉 Beni gjurmimin e makines tuaj 🔹-i përsosur për gjurmimin e automjeteve,
🔹-femijeve,personave të moshuar ose aseteve
🔹-ju nevojitet vetem nje karte SIM Për t'u futur në pajisje, atëherë ju mund të gjurmoni dhe hartë (me Google Maps) në kohë reale në internet
-Shume e vogel, magnetike, e lehte per tu vendosur.
-Fshihet lehtesisht. 👉Perfshiher paisja, karikuesi, edhe manuali i perdorimit .
🚗transporti kudo ne Shqiperi 📞nr kontakti:0675798246 ose ne DM 📥 ———————————————————————————
#pubg #joystick #game #mobile #smartphone #mundesitransportikudo #transportkudo #blionline #blitani #porosittani📥 #transportkudo📬 #albania #tirana #durres #fier #vlore #follow #followforfollowback #porositonline #online #porosittani #porositnëinstadirect #porosit_tani_online📤
#taxishopelectronic2 #taxishopelectronic #smartchoiceal

🔹Si eshte nje fjal e urt popullore: “BESO DHE KONTROLLO”🤔 👉Super oferte 💥
👉GPS 3990 Lek 💥 👉Kunder vjedhjes 👉 Beni gjurmimin e makines tuaj 🔹-i përsosur për gjurmimin e automjeteve,
🔹-femijeve,personave të moshuar ose aseteve
🔹-ju nevojitet vetem nje karte SIM Për t'u futur në pajisje, atëherë ju mund të gjurmoni dhe hartë (me Google Maps) në kohë reale në internet
-Shume e vogel, magnetike, e lehte per tu vendosur.
-Fshihet lehtesisht. 👉Perfshiher paisja, karikuesi, edhe manuali i perdorimit .
🚗transporti kudo ne Shqiperi 📞nr kontakti:0675798246 ose ne DM 📥 ———————————————————————————
#pubg #joystick #game #mobile #smartphone #mundesitransportikudo #transportkudo #blionline #blitani #porosittani 📥 #transportkudo 📬 #albania #tirana #durres #fier #vlore #follow #followforfollowback #porositonline #online #porosittani #porositnëinstadirect #porosit_tani_online 📤
#taxishopelectronic2 #taxishopelectronic #smartchoiceal

23 0 23 May, 2019
🔹Si eshte nje fjal e urt popullore: “BESO DHE KONTROLLO”🤔 👉Super oferte 💥
👉GPS 3990 Lek 💥 👉Kunder vjedhjes 👉 Beni gjurmimin e makines tuaj 🔹-i përsosur për gjurmimin e automjeteve,
🔹-femijeve,personave të moshuar ose aseteve
🔹-ju nevojitet vetem nje karte SIM Për t'u futur në pajisje, atëherë ju mund të gjurmoni dhe hartë (me Google Maps) në kohë reale në internet
-Shume e vogel, magnetike, e lehte per tu vendosur.
-Fshihet lehtesisht. 👉Perfshiher paisja, karikuesi, edhe manuali i perdorimit .
🚗transporti kudo ne Shqiperi 📞nr kontakti:0675798246 ose ne DM 📥 ———————————————————————————
#pubg #joystick #game #mobile #smartphone #mundesitransportikudo #transportkudo #blionline #blitani #porosittani📥 #transportkudo📬 #albania #tirana #durres #fier #vlore #follow #followforfollowback #porositonline #online #porosittani #porositnëinstadirect #porosit_tani_online📤
#taxishopelectronic2 #taxishopelectronic #smartchoiceal

🔹Si eshte nje fjal e urt popullore: “BESO DHE KONTROLLO”🤔 👉Super oferte 💥
👉GPS 3990 Lek 💥 👉Kunder vjedhjes 👉 Beni gjurmimin e makines tuaj 🔹-i përsosur për gjurmimin e automjeteve,
🔹-femijeve,personave të moshuar ose aseteve
🔹-ju nevojitet vetem nje karte SIM Për t'u futur në pajisje, atëherë ju mund të gjurmoni dhe hartë (me Google Maps) në kohë reale në internet
-Shume e vogel, magnetike, e lehte per tu vendosur.
-Fshihet lehtesisht. 👉Perfshiher paisja, karikuesi, edhe manuali i perdorimit .
🚗transporti kudo ne Shqiperi 📞nr kontakti:0675798246 ose ne DM 📥 ———————————————————————————
#pubg #joystick #game #mobile #smartphone #mundesitransportikudo #transportkudo #blionline #blitani #porosittani 📥 #transportkudo 📬 #albania #tirana #durres #fier #vlore #follow #followforfollowback #porositonline #online #porosittani #porositnëinstadirect #porosit_tani_online 📤
#taxishopelectronic2 #taxishopelectronic #smartchoiceal

20 1 23 May, 2019

Advertisements

🔹Si eshte nje fjal e urt popullore: “BESO DHE KONTROLLO”🤔 👉Super oferte 💥
👉GPS 3990 Lek 💥 👉Kunder vjedhjes 👉 Beni gjurmimin e makines tuaj 🔹-i përsosur për gjurmimin e automjeteve,
🔹-femijeve,personave të moshuar ose aseteve
🔹-ju nevojitet vetem nje karte SIM Për t'u futur në pajisje, atëherë ju mund të gjurmoni dhe hartë (me Google Maps) në kohë reale në internet
-Shume e vogel, magnetike, e lehte per tu vendosur.
-Fshihet lehtesisht. 👉Perfshiher paisja, karikuesi, edhe manuali i perdorimit .
🚗transporti kudo ne Shqiperi 📞nr kontakti:0675798246 ose ne DM 📥 ———————————————————————————
#pubg #joystick #game #mobile #smartphone #mundesitransportikudo #transportkudo #blionline #blitani #porosittani📥 #transportkudo📬 #albania #tirana #durres #fier #vlore #follow #followforfollowback #porositonline #online #porosittani #porositnëinstadirect #porosit_tani_online📤
#taxishopelectronic2 #taxishopelectronic #smartchoiceal

🔹Si eshte nje fjal e urt popullore: “BESO DHE KONTROLLO”🤔 👉Super oferte 💥
👉GPS 3990 Lek 💥 👉Kunder vjedhjes 👉 Beni gjurmimin e makines tuaj 🔹-i përsosur për gjurmimin e automjeteve,
🔹-femijeve,personave të moshuar ose aseteve
🔹-ju nevojitet vetem nje karte SIM Për t'u futur në pajisje, atëherë ju mund të gjurmoni dhe hartë (me Google Maps) në kohë reale në internet
-Shume e vogel, magnetike, e lehte per tu vendosur.
-Fshihet lehtesisht. 👉Perfshiher paisja, karikuesi, edhe manuali i perdorimit .
🚗transporti kudo ne Shqiperi 📞nr kontakti:0675798246 ose ne DM 📥 ———————————————————————————
#pubg #joystick #game #mobile #smartphone #mundesitransportikudo #transportkudo #blionline #blitani #porosittani 📥 #transportkudo 📬 #albania #tirana #durres #fier #vlore #follow #followforfollowback #porositonline #online #porosittani #porositnëinstadirect #porosit_tani_online 📤
#taxishopelectronic2 #taxishopelectronic #smartchoiceal

33 1 23 May, 2019
🔹Si eshte nje fjal e urt popullore: “BESO DHE KONTROLLO”🤔 👉Super oferte 💥
👉GPS 3990 Lek 💥 👉Kunder vjedhjes 👉 Beni gjurmimin e makines tuaj 🔹-i përsosur për gjurmimin e automjeteve,
🔹-femijeve,personave të moshuar ose aseteve
🔹-ju nevojitet vetem nje karte SIM Për t'u futur në pajisje, atëherë ju mund të gjurmoni dhe hartë (me Google Maps) në kohë reale në internet
-Shume e vogel, magnetike, e lehte per tu vendosur.
-Fshihet lehtesisht. 👉Perfshiher paisja, karikuesi, edhe manuali i perdorimit .
🚗transporti kudo ne Shqiperi 📞nr kontakti:0675798246 ose ne DM 📥 ———————————————————————————
#pubg #joystick #game #mobile #smartphone #mundesitransportikudo #transportkudo #blionline #blitani #porosittani📥 #transportkudo📬 #albania #tirana #durres #fier #vlore #follow #followforfollowback #porositonline #online #porosittani #porositnëinstadirect #porosit_tani_online📤
#taxishopelectronic2 #taxishopelectronic #smartchoiceal

🔹Si eshte nje fjal e urt popullore: “BESO DHE KONTROLLO”🤔 👉Super oferte 💥
👉GPS 3990 Lek 💥 👉Kunder vjedhjes 👉 Beni gjurmimin e makines tuaj 🔹-i përsosur për gjurmimin e automjeteve,
🔹-femijeve,personave të moshuar ose aseteve
🔹-ju nevojitet vetem nje karte SIM Për t'u futur në pajisje, atëherë ju mund të gjurmoni dhe hartë (me Google Maps) në kohë reale në internet
-Shume e vogel, magnetike, e lehte per tu vendosur.
-Fshihet lehtesisht. 👉Perfshiher paisja, karikuesi, edhe manuali i perdorimit .
🚗transporti kudo ne Shqiperi 📞nr kontakti:0675798246 ose ne DM 📥 ———————————————————————————
#pubg #joystick #game #mobile #smartphone #mundesitransportikudo #transportkudo #blionline #blitani #porosittani 📥 #transportkudo 📬 #albania #tirana #durres #fier #vlore #follow #followforfollowback #porositonline #online #porosittani #porositnëinstadirect #porosit_tani_online 📤
#taxishopelectronic2 #taxishopelectronic #smartchoiceal

25 0 23 May, 2019

Advertisements

MOBILE CONTROLLER 👉Per cdo telefon iOS/ Android 👉Leve kontrolli per lojen PUBG apo Fortnite si dhe per loja te tjera te ndryshme
👉I pershtatshem per cdo lloj telefoni apo madhesie te 👉Thjeshteson kontrollin e lojtarit dhe ben lojen me terheqese
👉Rrit aftesite e tua ne loje. 👉Cmimi 2490 Leke
👉Porosit tani dhe produkti vjen tek ju brenda 2-5 ditesh 👉Mundesi transporti kudo
👉Mundesi kontakti ne DM ose WhatsApp 0675798246 ----------------------------------------------
#pubg #joystick #game #mobile #smartphone #mundesitransportikudo #transportkudo #blionline #blitani #porosittani📥 #transportkudo📬 #albania
#blitani #blionline #porosit #porosi #porosit_tani_online📤 #ulje #perfito #tiranaringcenter #diamondcaffe #moncheri #bejetenden👉📥 #bëjetënden #oferte #superoferte #elephants #mundesitransportikudo🚙 #smartchoiceal #mundesitransportikudo #electronics

MOBILE CONTROLLER 👉Per cdo telefon iOS/ Android 👉Leve kontrolli per lojen PUBG apo Fortnite si dhe per loja te tjera te ndryshme
👉I pershtatshem per cdo lloj telefoni apo madhesie te 👉Thjeshteson kontrollin e lojtarit dhe ben lojen me terheqese
👉Rrit aftesite e tua ne loje. 👉Cmimi 2490 Leke
👉Porosit tani dhe produkti vjen tek ju brenda 2-5 ditesh 👉Mundesi transporti kudo
👉Mundesi kontakti ne DM ose WhatsApp 0675798246 ----------------------------------------------
#pubg #joystick #game #mobile #smartphone #mundesitransportikudo #transportkudo #blionline #blitani #porosittani 📥 #transportkudo 📬 #albania
#blitani #blionline #porosit #porosi #porosit_tani_online 📤 #ulje #perfito #tiranaringcenter #diamondcaffe #moncheri #bejetenden 👉📥 #bëjetënden #oferte #superoferte #elephants #mundesitransportikudo 🚙 #smartchoiceal #mundesitransportikudo #electronics

7 0 21 May, 2019
MOBILE CONTROLLER 👉Per cdo telefon iOS/ Android 👉Leve kontrolli per lojen PUBG apo Fortnite si dhe per loja te tjera te ndryshme
👉I pershtatshem per cdo lloj telefoni apo madhesie te 👉Thjeshteson kontrollin e lojtarit dhe ben lojen me terheqese
👉Rrit aftesite e tua ne loje. 👉Cmimi 2490 Leke
👉Porosit tani dhe produkti vjen tek ju brenda 2-5 ditesh 👉Mundesi transporti kudo
👉Mundesi kontakti ne DM ose WhatsApp 0675798246 ----------------------------------------------
#pubg #joystick #game #mobile #smartphone #mundesitransportikudo #transportkudo #blionline #blitani #porosittani📥 #transportkudo📬 #albania
#blitani #blionline #porosit #porosi #porosit_tani_online📤 #ulje #perfito #tiranaringcenter #diamondcaffe #moncheri #bejetenden👉📥 #bëjetënden #oferte #superoferte #elephants #mundesitransportikudo🚙 #smartchoiceal #mundesitransportikudo #electronics

MOBILE CONTROLLER 👉Per cdo telefon iOS/ Android 👉Leve kontrolli per lojen PUBG apo Fortnite si dhe per loja te tjera te ndryshme
👉I pershtatshem per cdo lloj telefoni apo madhesie te 👉Thjeshteson kontrollin e lojtarit dhe ben lojen me terheqese
👉Rrit aftesite e tua ne loje. 👉Cmimi 2490 Leke
👉Porosit tani dhe produkti vjen tek ju brenda 2-5 ditesh 👉Mundesi transporti kudo
👉Mundesi kontakti ne DM ose WhatsApp 0675798246 ----------------------------------------------
#pubg #joystick #game #mobile #smartphone #mundesitransportikudo #transportkudo #blionline #blitani #porosittani 📥 #transportkudo 📬 #albania
#blitani #blionline #porosit #porosi #porosit_tani_online 📤 #ulje #perfito #tiranaringcenter #diamondcaffe #moncheri #bejetenden 👉📥 #bëjetënden #oferte #superoferte #elephants #mundesitransportikudo 🚙 #smartchoiceal #mundesitransportikudo #electronics

16 0 21 May, 2019
MOBILE CONTROLLER 👉Per cdo telefon iOS/ Android 👉Leve kontrolli per lojen PUBG apo Fortnite si dhe per loja te tjera te ndryshme
👉I pershtatshem per cdo lloj telefoni apo madhesie te 👉Thjeshteson kontrollin e lojtarit dhe ben lojen me terheqese
👉Rrit aftesite e tua ne loje. 👉Cmimi 2490 Leke
👉Porosit tani dhe produkti vjen tek ju brenda 2-5 ditesh 👉Mundesi transporti kudo
👉Mundesi kontakti ne DM ose WhatsApp 0675798246 ----------------------------------------------
#pubg #joystick #game #mobile #smartphone #mundesitransportikudo #transportkudo #blionline #blitani #porosittani📥 #transportkudo📬 #albania
#blitani #blionline #porosit #porosi #porosit_tani_online📤 #ulje #perfito #tiranaringcenter #diamondcaffe #moncheri #bejetenden👉📥 #bëjetënden #oferte #superoferte #elephants #mundesitransportikudo🚙 #smartchoiceal #mundesitransportikudo #electronics

MOBILE CONTROLLER 👉Per cdo telefon iOS/ Android 👉Leve kontrolli per lojen PUBG apo Fortnite si dhe per loja te tjera te ndryshme
👉I pershtatshem per cdo lloj telefoni apo madhesie te 👉Thjeshteson kontrollin e lojtarit dhe ben lojen me terheqese
👉Rrit aftesite e tua ne loje. 👉Cmimi 2490 Leke
👉Porosit tani dhe produkti vjen tek ju brenda 2-5 ditesh 👉Mundesi transporti kudo
👉Mundesi kontakti ne DM ose WhatsApp 0675798246 ----------------------------------------------
#pubg #joystick #game #mobile #smartphone #mundesitransportikudo #transportkudo #blionline #blitani #porosittani 📥 #transportkudo 📬 #albania
#blitani #blionline #porosit #porosi #porosit_tani_online 📤 #ulje #perfito #tiranaringcenter #diamondcaffe #moncheri #bejetenden 👉📥 #bëjetënden #oferte #superoferte #elephants #mundesitransportikudo 🚙 #smartchoiceal #mundesitransportikudo #electronics

12 0 21 May, 2019
MOBILE CONTROLLER 👉Per cdo telefon iOS/ Android 👉Leve kontrolli per lojen PUBG apo Fortnite si dhe per loja te tjera te ndryshme
👉I pershtatshem per cdo lloj telefoni apo madhesie te 👉Thjeshteson kontrollin e lojtarit dhe ben lojen me terheqese
👉Rrit aftesite e tua ne loje. 👉Cmimi 2490 Leke
👉Porosit tani dhe produkti vjen tek ju brenda 2-5 ditesh 👉Mundesi transporti kudo
👉Mundesi kontakti ne DM ose WhatsApp 0675798246 ----------------------------------------------
#pubg #joystick #game #mobile #smartphone #mundesitransportikudo #transportkudo #blionline #blitani #porosittani📥 #transportkudo📬 #albania
#blitani #blionline #porosit #porosi #porosit_tani_online📤 #ulje #perfito #tiranaringcenter #diamondcaffe #moncheri #bejetenden👉📥 #bëjetënden #oferte #superoferte #elephants #mundesitransportikudo🚙 #smartchoiceal #mundesitransportikudo #electronics

MOBILE CONTROLLER 👉Per cdo telefon iOS/ Android 👉Leve kontrolli per lojen PUBG apo Fortnite si dhe per loja te tjera te ndryshme
👉I pershtatshem per cdo lloj telefoni apo madhesie te 👉Thjeshteson kontrollin e lojtarit dhe ben lojen me terheqese
👉Rrit aftesite e tua ne loje. 👉Cmimi 2490 Leke
👉Porosit tani dhe produkti vjen tek ju brenda 2-5 ditesh 👉Mundesi transporti kudo
👉Mundesi kontakti ne DM ose WhatsApp 0675798246 ----------------------------------------------
#pubg #joystick #game #mobile #smartphone #mundesitransportikudo #transportkudo #blionline #blitani #porosittani 📥 #transportkudo 📬 #albania
#blitani #blionline #porosit #porosi #porosit_tani_online 📤 #ulje #perfito #tiranaringcenter #diamondcaffe #moncheri #bejetenden 👉📥 #bëjetënden #oferte #superoferte #elephants #mundesitransportikudo 🚙 #smartchoiceal #mundesitransportikudo #electronics

11 0 21 May, 2019
🔹Si eshte nje fjal e urt popullore: “BESO DHE KONTROLLO”🤔 👉Super oferte 💥
👉GPS 3990 Lek 💥 👉Kunder vjedhjes 👉 Beni gjurmimin e makines tuaj 🔹-i përsosur për gjurmimin e automjeteve,
🔹-femijeve,personave të moshuar ose aseteve
🔹-ju nevojitet vetem nje karte SIM Për t'u futur në pajisje, atëherë ju mund të gjurmoni dhe hartë (me Google Maps) në kohë reale në internet
-Shume e vogel, magnetike, e lehte per tu vendosur.
-Fshihet lehtesisht. 👉Perfshiher paisja, karikuesi, edhe manuali i perdorimit .
🚗transporti kudo ne Shqiperi 📞nr kontakti:0675798246 ose ne DM 📥 ———————————————————————————
#pubg #joystick #game #mobile #smartphone #mundesitransportikudo #transportkudo #blionline #blitani #porosittani📥 #transportkudo📬 #albania #tirana #durres #fier #vlore #follow #followforfollowback #porositonline #online #porosittani #porositnëinstadirect #porosit_tani_online📤
#taxishopelectronic2 #taxishopelectronic #smartchoiceal

🔹Si eshte nje fjal e urt popullore: “BESO DHE KONTROLLO”🤔 👉Super oferte 💥
👉GPS 3990 Lek 💥 👉Kunder vjedhjes 👉 Beni gjurmimin e makines tuaj 🔹-i përsosur për gjurmimin e automjeteve,
🔹-femijeve,personave të moshuar ose aseteve
🔹-ju nevojitet vetem nje karte SIM Për t'u futur në pajisje, atëherë ju mund të gjurmoni dhe hartë (me Google Maps) në kohë reale në internet
-Shume e vogel, magnetike, e lehte per tu vendosur.
-Fshihet lehtesisht. 👉Perfshiher paisja, karikuesi, edhe manuali i perdorimit .
🚗transporti kudo ne Shqiperi 📞nr kontakti:0675798246 ose ne DM 📥 ———————————————————————————
#pubg #joystick #game #mobile #smartphone #mundesitransportikudo #transportkudo #blionline #blitani #porosittani 📥 #transportkudo 📬 #albania #tirana #durres #fier #vlore #follow #followforfollowback #porositonline #online #porosittani #porositnëinstadirect #porosit_tani_online 📤
#taxishopelectronic2 #taxishopelectronic #smartchoiceal

31 0 20 May, 2019
🔹Si eshte nje fjal e urt popullore: “BESO DHE KONTROLLO”🤔 👉Super oferte 💥
👉GPS 3990 Lek 💥 👉Kunder vjedhjes 👉 Beni gjurmimin e makines tuaj 🔹-i përsosur për gjurmimin e automjeteve,
🔹-femijeve,personave të moshuar ose aseteve
🔹-ju nevojitet vetem nje karte SIM Për t'u futur në pajisje, atëherë ju mund të gjurmoni dhe hartë (me Google Maps) në kohë reale në internet
-Shume e vogel, magnetike, e lehte per tu vendosur.
-Fshihet lehtesisht. 👉Perfshiher paisja, karikuesi, edhe manuali i perdorimit .
🚗transporti kudo ne Shqiperi 📞nr kontakti:0675798246 ose ne DM 📥 ———————————————————————————
#pubg #joystick #game #mobile #smartphone #mundesitransportikudo #transportkudo #blionline #blitani #porosittani📥 #transportkudo📬 #albania #tirana #durres #fier #vlore #follow #followforfollowback #porositonline #online #porosittani #porositnëinstadirect #porosit_tani_online📤
#taxishopelectronic2 #taxishopelectronic #smartchoiceal

🔹Si eshte nje fjal e urt popullore: “BESO DHE KONTROLLO”🤔 👉Super oferte 💥
👉GPS 3990 Lek 💥 👉Kunder vjedhjes 👉 Beni gjurmimin e makines tuaj 🔹-i përsosur për gjurmimin e automjeteve,
🔹-femijeve,personave të moshuar ose aseteve
🔹-ju nevojitet vetem nje karte SIM Për t'u futur në pajisje, atëherë ju mund të gjurmoni dhe hartë (me Google Maps) në kohë reale në internet
-Shume e vogel, magnetike, e lehte per tu vendosur.
-Fshihet lehtesisht. 👉Perfshiher paisja, karikuesi, edhe manuali i perdorimit .
🚗transporti kudo ne Shqiperi 📞nr kontakti:0675798246 ose ne DM 📥 ———————————————————————————
#pubg #joystick #game #mobile #smartphone #mundesitransportikudo #transportkudo #blionline #blitani #porosittani 📥 #transportkudo 📬 #albania #tirana #durres #fier #vlore #follow #followforfollowback #porositonline #online #porosittani #porositnëinstadirect #porosit_tani_online 📤
#taxishopelectronic2 #taxishopelectronic #smartchoiceal

25 1 20 May, 2019
🔹Si eshte nje fjal e urt popullore: “BESO DHE KONTROLLO”🤔 👉Super oferte 💥
👉GPS 3990 Lek 💥 👉Kunder vjedhjes 👉 Beni gjurmimin e makines tuaj 🔹-i përsosur për gjurmimin e automjeteve,
🔹-femijeve,personave të moshuar ose aseteve
🔹-ju nevojitet vetem nje karte SIM Për t'u futur në pajisje, atëherë ju mund të gjurmoni dhe hartë (me Google Maps) në kohë reale në internet
-Shume e vogel, magnetike, e lehte per tu vendosur.
-Fshihet lehtesisht. 👉Perfshiher paisja, karikuesi, edhe manuali i perdorimit .
🚗transporti kudo ne Shqiperi 📞nr kontakti:0675798246 ose ne DM 📥 ———————————————————————————
#pubg #joystick #game #mobile #smartphone #mundesitransportikudo #transportkudo #blionline #blitani #porosittani📥 #transportkudo📬 #albania #tirana #durres #fier #vlore #follow #followforfollowback #porositonline #online #porosittani #porositnëinstadirect #porosit_tani_online📤
#taxishopelectronic2 #taxishopelectronic #smartchoiceal

🔹Si eshte nje fjal e urt popullore: “BESO DHE KONTROLLO”🤔 👉Super oferte 💥
👉GPS 3990 Lek 💥 👉Kunder vjedhjes 👉 Beni gjurmimin e makines tuaj 🔹-i përsosur për gjurmimin e automjeteve,
🔹-femijeve,personave të moshuar ose aseteve
🔹-ju nevojitet vetem nje karte SIM Për t'u futur në pajisje, atëherë ju mund të gjurmoni dhe hartë (me Google Maps) në kohë reale në internet
-Shume e vogel, magnetike, e lehte per tu vendosur.
-Fshihet lehtesisht. 👉Perfshiher paisja, karikuesi, edhe manuali i perdorimit .
🚗transporti kudo ne Shqiperi 📞nr kontakti:0675798246 ose ne DM 📥 ———————————————————————————
#pubg #joystick #game #mobile #smartphone #mundesitransportikudo #transportkudo #blionline #blitani #porosittani 📥 #transportkudo 📬 #albania #tirana #durres #fier #vlore #follow #followforfollowback #porositonline #online #porosittani #porositnëinstadirect #porosit_tani_online 📤
#taxishopelectronic2 #taxishopelectronic #smartchoiceal

22 0 20 May, 2019
🔹Si eshte nje fjal e urt popullore: “BESO DHE KONTROLLO”🤔 👉Super oferte 💥
👉GPS 3990 Lek 💥 👉Kunder vjedhjes 👉 Beni gjurmimin e makines tuaj 🔹-i përsosur për gjurmimin e automjeteve,
🔹-femijeve,personave të moshuar ose aseteve
🔹-ju nevojitet vetem nje karte SIM Për t'u futur në pajisje, atëherë ju mund të gjurmoni dhe hartë (me Google Maps) në kohë reale në internet
-Shume e vogel, magnetike, e lehte per tu vendosur.
-Fshihet lehtesisht. 👉Perfshiher paisja, karikuesi, edhe manuali i perdorimit .
🚗transporti kudo ne Shqiperi 📞nr kontakti:0675798246 ose ne DM 📥 ———————————————————————————
#pubg #joystick #game #mobile #smartphone #mundesitransportikudo #transportkudo #blionline #blitani #porosittani📥 #transportkudo📬 #albania #tirana #durres #fier #vlore #follow #followforfollowback #porositonline #online #porosittani #porositnëinstadirect #porosit_tani_online📤
#taxishopelectronic2 #taxishopelectronic #smartchoiceal

🔹Si eshte nje fjal e urt popullore: “BESO DHE KONTROLLO”🤔 👉Super oferte 💥
👉GPS 3990 Lek 💥 👉Kunder vjedhjes 👉 Beni gjurmimin e makines tuaj 🔹-i përsosur për gjurmimin e automjeteve,
🔹-femijeve,personave të moshuar ose aseteve
🔹-ju nevojitet vetem nje karte SIM Për t'u futur në pajisje, atëherë ju mund të gjurmoni dhe hartë (me Google Maps) në kohë reale në internet
-Shume e vogel, magnetike, e lehte per tu vendosur.
-Fshihet lehtesisht. 👉Perfshiher paisja, karikuesi, edhe manuali i perdorimit .
🚗transporti kudo ne Shqiperi 📞nr kontakti:0675798246 ose ne DM 📥 ———————————————————————————
#pubg #joystick #game #mobile #smartphone #mundesitransportikudo #transportkudo #blionline #blitani #porosittani 📥 #transportkudo 📬 #albania #tirana #durres #fier #vlore #follow #followforfollowback #porositonline #online #porosittani #porositnëinstadirect #porosit_tani_online 📤
#taxishopelectronic2 #taxishopelectronic #smartchoiceal

18 1 20 May, 2019

Advertisements

Portofol per #meshkuj
✔ | Lekure e bute .
☑ | Marke e regjistruar (GUCCI).
☑ | Cilesi e garantuar .
.
Vetem tek 💎 | @mad3store |💎
.
.
#blionline #transportkudo #portofol #man #burra 
#porosia.vjen.tekju_aty_kuju_ndodheni #money 
#para #fashion #gifts #dhurata #makina #kostume 
#kostumesportive #kostumekult #style

Portofol per #meshkuj
✔ | Lekure e bute .
☑ | Marke e regjistruar (GUCCI).
☑ | Cilesi e garantuar .
.
Vetem tek 💎 | @mad3store |💎
.
.
#blionline #transportkudo #portofol #man #burra
#porosia .vjen.tekju_aty_kuju_ndodheni #money
#para #fashion #gifts #dhurata #makina #kostume
#kostumesportive #kostumekult #style

41 0 19 May, 2019
Nderlidhese e Smartphonit tuaj me TV

TV Stick Smart View  eshte nje paisje qe ju jep mundesine qe te shfaqni ne televizor gjithcka qe keni ne smartphonin tuaj.

Gjithcka qe keni ne smartphoni tuaj,foto,video apo edhe lojra mund ti perjetoni ne ekranin e madh te  TV tuaj.

Shume e pershtatshme edhe per prezantime ne videoprojektor nga smartphoni tuaj,Mjafton qe videoprojektori te kete 1 porte HDMI

Me dalje HDMI,dhe rezolucion Full HD 1080P si dhe me shpejtesi te larte te perpunimit 
Shikoni filma, luani lojra dhe krijoni kinemane tuaj ne shtepi.

Funksionon me te gjitha paisjet android qe kane aplikacionin Smart View
———————————————————————————
#pubg #joystick #game #mobile #smartphone #mundesitransportikudo #transportkudo #blionline #blitani #porosittani📥 #transportkudo📬 #albania
#blitani #blionline #porosit #porosi #porosit_tani_online📤 #ulje #perfito #tiranaringcenter #diamondcaffe #moncheri #bejetenden👉📥 #bëjetënden #oferte #superoferte

Nderlidhese e Smartphonit tuaj me TV

TV Stick Smart View eshte nje paisje qe ju jep mundesine qe te shfaqni ne televizor gjithcka qe keni ne smartphonin tuaj.

Gjithcka qe keni ne smartphoni tuaj,foto,video apo edhe lojra mund ti perjetoni ne ekranin e madh te TV tuaj.

Shume e pershtatshme edhe per prezantime ne videoprojektor nga smartphoni tuaj,Mjafton qe videoprojektori te kete 1 porte HDMI

Me dalje HDMI,dhe rezolucion Full HD 1080P si dhe me shpejtesi te larte te perpunimit
Shikoni filma, luani lojra dhe krijoni kinemane tuaj ne shtepi.

Funksionon me te gjitha paisjet android qe kane aplikacionin Smart View
———————————————————————————
#pubg #joystick #game #mobile #smartphone #mundesitransportikudo #transportkudo #blionline #blitani #porosittani 📥 #transportkudo 📬 #albania
#blitani #blionline #porosit #porosi #porosit_tani_online 📤 #ulje #perfito #tiranaringcenter #diamondcaffe #moncheri #bejetenden 👉📥 #bëjetënden #oferte #superoferte

7 0 19 May, 2019
Nderlidhese e Smartphonit tuaj me TV

TV Stick Smart View  eshte nje paisje qe ju jep mundesine qe te shfaqni ne televizor gjithcka qe keni ne smartphonin tuaj.

Gjithcka qe keni ne smartphoni tuaj,foto,video apo edhe lojra mund ti perjetoni ne ekranin e madh te  TV tuaj.

Shume e pershtatshme edhe per prezantime ne videoprojektor nga smartphoni tuaj,Mjafton qe videoprojektori te kete 1 porte HDMI

Me dalje HDMI,dhe rezolucion Full HD 1080P si dhe me shpejtesi te larte te perpunimit 
Shikoni filma, luani lojra dhe krijoni kinemane tuaj ne shtepi.

Funksionon me te gjitha paisjet android qe kane aplikacionin Smart View
———————————————————————————
#pubg #joystick #game #mobile #smartphone #mundesitransportikudo #transportkudo #blionline #blitani #porosittani📥 #transportkudo📬 #albania
#blitani #blionline #porosit #porosi #porosit_tani_online📤 #ulje #perfito #tiranaringcenter #diamondcaffe #moncheri #bejetenden👉📥 #bëjetënden #oferte #superoferte

Nderlidhese e Smartphonit tuaj me TV

TV Stick Smart View eshte nje paisje qe ju jep mundesine qe te shfaqni ne televizor gjithcka qe keni ne smartphonin tuaj.

Gjithcka qe keni ne smartphoni tuaj,foto,video apo edhe lojra mund ti perjetoni ne ekranin e madh te TV tuaj.

Shume e pershtatshme edhe per prezantime ne videoprojektor nga smartphoni tuaj,Mjafton qe videoprojektori te kete 1 porte HDMI

Me dalje HDMI,dhe rezolucion Full HD 1080P si dhe me shpejtesi te larte te perpunimit
Shikoni filma, luani lojra dhe krijoni kinemane tuaj ne shtepi.

Funksionon me te gjitha paisjet android qe kane aplikacionin Smart View
———————————————————————————
#pubg #joystick #game #mobile #smartphone #mundesitransportikudo #transportkudo #blionline #blitani #porosittani 📥 #transportkudo 📬 #albania
#blitani #blionline #porosit #porosi #porosit_tani_online 📤 #ulje #perfito #tiranaringcenter #diamondcaffe #moncheri #bejetenden 👉📥 #bëjetënden #oferte #superoferte

32 2 19 May, 2019
Nderlidhese e Smartphonit tuaj me TV

TV Stick Smart View  eshte nje paisje qe ju jep mundesine qe te shfaqni ne televizor gjithcka qe keni ne smartphonin tuaj.

Gjithcka qe keni ne smartphoni tuaj,foto,video apo edhe lojra mund ti perjetoni ne ekranin e madh te  TV tuaj.

Shume e pershtatshme edhe per prezantime ne videoprojektor nga smartphoni tuaj,Mjafton qe videoprojektori te kete 1 porte HDMI

Me dalje HDMI,dhe rezolucion Full HD 1080P si dhe me shpejtesi te larte te perpunimit 
Shikoni filma, luani lojra dhe krijoni kinemane tuaj ne shtepi.

Funksionon me te gjitha paisjet android qe kane aplikacionin Smart View
———————————————————————————
#pubg #joystick #game #mobile #smartphone #mundesitransportikudo #transportkudo #blionline #blitani #porosittani📥 #transportkudo📬 #albania
#blitani #blionline #porosit #porosi #porosit_tani_online📤 #ulje #perfito #tiranaringcenter #diamondcaffe #moncheri #bejetenden👉📥 #bëjetënden #oferte #superoferte

Nderlidhese e Smartphonit tuaj me TV

TV Stick Smart View eshte nje paisje qe ju jep mundesine qe te shfaqni ne televizor gjithcka qe keni ne smartphonin tuaj.

Gjithcka qe keni ne smartphoni tuaj,foto,video apo edhe lojra mund ti perjetoni ne ekranin e madh te TV tuaj.

Shume e pershtatshme edhe per prezantime ne videoprojektor nga smartphoni tuaj,Mjafton qe videoprojektori te kete 1 porte HDMI

Me dalje HDMI,dhe rezolucion Full HD 1080P si dhe me shpejtesi te larte te perpunimit
Shikoni filma, luani lojra dhe krijoni kinemane tuaj ne shtepi.

Funksionon me te gjitha paisjet android qe kane aplikacionin Smart View
———————————————————————————
#pubg #joystick #game #mobile #smartphone #mundesitransportikudo #transportkudo #blionline #blitani #porosittani 📥 #transportkudo 📬 #albania
#blitani #blionline #porosit #porosi #porosit_tani_online 📤 #ulje #perfito #tiranaringcenter #diamondcaffe #moncheri #bejetenden 👉📥 #bëjetënden #oferte #superoferte

7 0 19 May, 2019
I beni tuajat vetem per 1500 leke. 💫💫 Mos i humb. 
#veshje #xhinkse #jeans #blilire #transportkudo #vajza #onlinestore #shoponline #transport #shqiperi #stil #klasike #sportive #elegance

I beni tuajat vetem per 1500 leke. 💫💫 Mos i humb.
#veshje #xhinkse #jeans #blilire #transportkudo #vajza #onlinestore #shoponline #transport #shqiperi #stil #klasike #sportive #elegance

7 0 19 May, 2019

Advertisements

ERDHI KOHA QE TE BEHESH PRO NE PUBG, FORTNITE APO GARENA FREE FIRE 👊👊
👉Leve kontrolli per lojen PUBG apo Fortnite si dhe per loja te tjera te ndryshme
👉I pershtatshem per cdo lloj telefoni apo madhesie te 👉Thjeshteson kontrollin e lojtarit dhe ben lojen me terheqese
👉Rrit aftesite e tua ne loje. 👉Cmimi 2490 Leke
👉Porosit tani dhe produkti vjen tek ju brenda 2-5 ditesh 👉Mundesi transporti kudo
👉Mundesi kontakti ne DM ose WhatsApp 0675798246 ----------------------------------------------
#pubg #joystick #game #mobile #smartphone #mundesitransportikudo #transportkudo #blionline #blitani #porosittani📥 #transportkudo📬 #albania #tirana #durres #fier #vlore #follow #followforfollowback #porositonline #online #porosittani #porositnëinstadirect #porosit_tani_online📤
#taxishopelectronic2 #taxishopelectronic #smartchoiceal

ERDHI KOHA QE TE BEHESH PRO NE PUBG, FORTNITE APO GARENA FREE FIRE 👊👊
👉Leve kontrolli per lojen PUBG apo Fortnite si dhe per loja te tjera te ndryshme
👉I pershtatshem per cdo lloj telefoni apo madhesie te 👉Thjeshteson kontrollin e lojtarit dhe ben lojen me terheqese
👉Rrit aftesite e tua ne loje. 👉Cmimi 2490 Leke
👉Porosit tani dhe produkti vjen tek ju brenda 2-5 ditesh 👉Mundesi transporti kudo
👉Mundesi kontakti ne DM ose WhatsApp 0675798246 ----------------------------------------------
#pubg #joystick #game #mobile #smartphone #mundesitransportikudo #transportkudo #blionline #blitani #porosittani 📥 #transportkudo 📬 #albania #tirana #durres #fier #vlore #follow #followforfollowback #porositonline #online #porosittani #porositnëinstadirect #porosit_tani_online 📤
#taxishopelectronic2 #taxishopelectronic #smartchoiceal

18 0 17 May, 2019
ERDHI KOHA QE TE BEHESH PRO NE PUBG, FORTNITE APO GARENA FREE FIRE 👊👊
👉Leve kontrolli per lojen PUBG apo Fortnite si dhe per loja te tjera te ndryshme
👉I pershtatshem per cdo lloj telefoni apo madhesie te 👉Thjeshteson kontrollin e lojtarit dhe ben lojen me terheqese
👉Rrit aftesite e tua ne loje. 👉Cmimi 2490 Leke
👉Porosit tani dhe produkti vjen tek ju brenda 2-5 ditesh 👉Mundesi transporti kudo
👉Mundesi kontakti ne DM ose WhatsApp 0675798246 ----------------------------------------------
#pubg #joystick #game #mobile #smartphone #mundesitransportikudo #transportkudo #blionline #blitani #porosittani📥 #transportkudo📬 #albania #tirana #durres #fier #vlore #follow #followforfollowback #porositonline #online #porosittani #porositnëinstadirect #porosit_tani_online📤
#taxishopelectronic2 #taxishopelectronic #smartchoiceal

ERDHI KOHA QE TE BEHESH PRO NE PUBG, FORTNITE APO GARENA FREE FIRE 👊👊
👉Leve kontrolli per lojen PUBG apo Fortnite si dhe per loja te tjera te ndryshme
👉I pershtatshem per cdo lloj telefoni apo madhesie te 👉Thjeshteson kontrollin e lojtarit dhe ben lojen me terheqese
👉Rrit aftesite e tua ne loje. 👉Cmimi 2490 Leke
👉Porosit tani dhe produkti vjen tek ju brenda 2-5 ditesh 👉Mundesi transporti kudo
👉Mundesi kontakti ne DM ose WhatsApp 0675798246 ----------------------------------------------
#pubg #joystick #game #mobile #smartphone #mundesitransportikudo #transportkudo #blionline #blitani #porosittani 📥 #transportkudo 📬 #albania #tirana #durres #fier #vlore #follow #followforfollowback #porositonline #online #porosittani #porositnëinstadirect #porosit_tani_online 📤
#taxishopelectronic2 #taxishopelectronic #smartchoiceal

24 0 17 May, 2019
ERDHI KOHA QE TE BEHESH PRO NE PUBG, FORTNITE APO GARENA FREE FIRE 👊👊
👉Leve kontrolli per lojen PUBG apo Fortnite si dhe per loja te tjera te ndryshme
👉I pershtatshem per cdo lloj telefoni apo madhesie te 👉Thjeshteson kontrollin e lojtarit dhe ben lojen me terheqese
👉Rrit aftesite e tua ne loje. 👉Cmimi 2490 Leke
👉Porosit tani dhe produkti vjen tek ju brenda 2-5 ditesh 👉Mundesi transporti kudo
👉Mundesi kontakti ne DM ose WhatsApp 0675798246 ----------------------------------------------
#pubg #joystick #game #mobile #smartphone #mundesitransportikudo #transportkudo #blionline #blitani #porosittani📥 #transportkudo📬 #albania #tirana #durres #fier #vlore #follow #followforfollowback #porositonline #online #porosittani #porositnëinstadirect #porosit_tani_online📤
#taxishopelectronic2 #taxishopelectronic #smartchoiceal

ERDHI KOHA QE TE BEHESH PRO NE PUBG, FORTNITE APO GARENA FREE FIRE 👊👊
👉Leve kontrolli per lojen PUBG apo Fortnite si dhe per loja te tjera te ndryshme
👉I pershtatshem per cdo lloj telefoni apo madhesie te 👉Thjeshteson kontrollin e lojtarit dhe ben lojen me terheqese
👉Rrit aftesite e tua ne loje. 👉Cmimi 2490 Leke
👉Porosit tani dhe produkti vjen tek ju brenda 2-5 ditesh 👉Mundesi transporti kudo
👉Mundesi kontakti ne DM ose WhatsApp 0675798246 ----------------------------------------------
#pubg #joystick #game #mobile #smartphone #mundesitransportikudo #transportkudo #blionline #blitani #porosittani 📥 #transportkudo 📬 #albania #tirana #durres #fier #vlore #follow #followforfollowback #porositonline #online #porosittani #porositnëinstadirect #porosit_tani_online 📤
#taxishopelectronic2 #taxishopelectronic #smartchoiceal

14 1 17 May, 2019
ERDHI KOHA QE TE BEHESH PRO NE PUBG, FORTNITE APO GARENA FREE FIRE 👊👊
👉Leve kontrolli per lojen PUBG apo Fortnite si dhe per loja te tjera te ndryshme
👉I pershtatshem per cdo lloj telefoni apo madhesie te 👉Thjeshteson kontrollin e lojtarit dhe ben lojen me terheqese
👉Rrit aftesite e tua ne loje. 👉Cmimi 2490 Leke
👉Porosit tani dhe produkti vjen tek ju brenda 2-5 ditesh 👉Mundesi transporti kudo
👉Mundesi kontakti ne DM ose WhatsApp 0675798246 ----------------------------------------------
#pubg #joystick #game #mobile #smartphone #mundesitransportikudo #transportkudo #blionline #blitani #porosittani📥 #transportkudo📬 #albania #tirana #durres #fier #vlore #follow #followforfollowback #porositonline #online #porosittani #porositnëinstadirect #porosit_tani_online📤
#taxishopelectronic2 #taxishopelectronic #smartchoiceal

ERDHI KOHA QE TE BEHESH PRO NE PUBG, FORTNITE APO GARENA FREE FIRE 👊👊
👉Leve kontrolli per lojen PUBG apo Fortnite si dhe per loja te tjera te ndryshme
👉I pershtatshem per cdo lloj telefoni apo madhesie te 👉Thjeshteson kontrollin e lojtarit dhe ben lojen me terheqese
👉Rrit aftesite e tua ne loje. 👉Cmimi 2490 Leke
👉Porosit tani dhe produkti vjen tek ju brenda 2-5 ditesh 👉Mundesi transporti kudo
👉Mundesi kontakti ne DM ose WhatsApp 0675798246 ----------------------------------------------
#pubg #joystick #game #mobile #smartphone #mundesitransportikudo #transportkudo #blionline #blitani #porosittani 📥 #transportkudo 📬 #albania #tirana #durres #fier #vlore #follow #followforfollowback #porositonline #online #porosittani #porositnëinstadirect #porosit_tani_online 📤
#taxishopelectronic2 #taxishopelectronic #smartchoiceal

20 0 17 May, 2019
Création et impression d'un tram TPG pour CARGO UNIVERSEL ✅

Création et impression d'un tram TPG pour CARGO UNIVERSEL ✅

37 1 17 May, 2019
❤Just in Time❤
👟Koleksioni i Atleteve.
💻Mundësi blerje online.
📪Transport në gjithë Shqipërinë brenda 24 orëve.
#justintimevlore #vlorealbania #vloraalbania #vlore #vlora #dyqanonline #transportkudo #porositonline #blerjeonline #porosittani #atlete #blionline #sneakerstyle #sneakercollector #sneakerofthedays

❤Just in Time❤
👟Koleksioni i Atleteve.
💻Mundësi blerje online.
📪Transport në gjithë Shqipërinë brenda 24 orëve.
#justintimevlore #vlorealbania #vloraalbania #vlore #vlora #dyqanonline #transportkudo #porositonline #blerjeonline #porosittani #atlete #blionline #sneakerstyle #sneakercollector #sneakerofthedays

34 0 16 May, 2019
❤Just in Time❤
👟Koleksioni i Atleteve.
💻Mundësi blerje online.
📪Transport në gjithë Shqipërinë brenda 24 orëve.
#justintimevlore #vlorealbania #vloraalbania #vlore #vlora #dyqanonline #transportkudo #porositonline #blerjeonline #porosittani #atlete #blionline #sneakerstyle #sneakercollector #sneakerofthedays

❤Just in Time❤
👟Koleksioni i Atleteve.
💻Mundësi blerje online.
📪Transport në gjithë Shqipërinë brenda 24 orëve.
#justintimevlore #vlorealbania #vloraalbania #vlore #vlora #dyqanonline #transportkudo #porositonline #blerjeonline #porosittani #atlete #blionline #sneakerstyle #sneakercollector #sneakerofthedays

32 0 16 May, 2019
❤Just in Time❤
👟Koleksioni i Atleteve.
💻Mundësi blerje online.
📪Transport në gjithë Shqipërinë brenda 24 orëve.
#justintimevlore #vlorealbania #vloraalbania #vlore #vlora #dyqanonline #transportkudo #porositonline #blerjeonline #porosittani #atlete #blionline #sneakerstyle #sneakercollector #sneakerofthedays

❤Just in Time❤
👟Koleksioni i Atleteve.
💻Mundësi blerje online.
📪Transport në gjithë Shqipërinë brenda 24 orëve.
#justintimevlore #vlorealbania #vloraalbania #vlore #vlora #dyqanonline #transportkudo #porositonline #blerjeonline #porosittani #atlete #blionline #sneakerstyle #sneakercollector #sneakerofthedays

52 0 16 May, 2019
❤Just in Time❤
👟Koleksioni i Atleteve.
💻Mundësi blerje online.
📪Transport në gjithë Shqipërinë brenda 24 orëve.
#justintimevlore #vlorealbania #vloraalbania #vlore #vlora #dyqanonline #transportkudo #porositonline #blerjeonline #porosittani #atlete #blionline #sneakerstyle #sneakercollector #sneakerofthedays

❤Just in Time❤
👟Koleksioni i Atleteve.
💻Mundësi blerje online.
📪Transport në gjithë Shqipërinë brenda 24 orëve.
#justintimevlore #vlorealbania #vloraalbania #vlore #vlora #dyqanonline #transportkudo #porositonline #blerjeonline #porosittani #atlete #blionline #sneakerstyle #sneakercollector #sneakerofthedays

49 0 16 May, 2019
❤Just in Time❤
👟Koleksioni i Atleteve.
💻Mundësi blerje online.
📪Transport në gjithë Shqipërinë brenda 24 orëve.
#justintimevlore #vlorealbania #vloraalbania #vlore #vlora #dyqanonline #transportkudo #porositonline #blerjeonline #porosittani #atlete #blionline #sneakerstyle #sneakercollector #sneakerofthedays

❤Just in Time❤
👟Koleksioni i Atleteve.
💻Mundësi blerje online.
📪Transport në gjithë Shqipërinë brenda 24 orëve.
#justintimevlore #vlorealbania #vloraalbania #vlore #vlora #dyqanonline #transportkudo #porositonline #blerjeonline #porosittani #atlete #blionline #sneakerstyle #sneakercollector #sneakerofthedays

34 1 16 May, 2019
❤Just in Time❤
👟Koleksioni i Atleteve.
💻Mundësi blerje online.
📪Transport në gjithë Shqipërinë brenda 24 orëve.
#justintimevlore #vlorealbania #vloraalbania #vlore #vlora #dyqanonline #transportkudo #porositonline #blerjeonline #porosittani #atlete #blionline #sneakerstyle #sneakercollector #sneakeroftheday

❤Just in Time❤
👟Koleksioni i Atleteve.
💻Mundësi blerje online.
📪Transport në gjithë Shqipërinë brenda 24 orëve.
#justintimevlore #vlorealbania #vloraalbania #vlore #vlora #dyqanonline #transportkudo #porositonline #blerjeonline #porosittani #atlete #blionline #sneakerstyle #sneakercollector #sneakeroftheday

129 4 16 May, 2019
❤Just in Time❤
👟Koleksioni i Atleteve.
💻Mundësi blerje online.
📪Transport në gjithë Shqipërinë brenda 24 orëve.
#justintimevlore #vlorealbania #vloraalbania #vlore #vlora #dyqanonline #transportkudo #porositonline #blerjeonline #porosittani #atlete #blionline #sneakerstyle #sneakercollector #sneakeroftheday

❤Just in Time❤
👟Koleksioni i Atleteve.
💻Mundësi blerje online.
📪Transport në gjithë Shqipërinë brenda 24 orëve.
#justintimevlore #vlorealbania #vloraalbania #vlore #vlora #dyqanonline #transportkudo #porositonline #blerjeonline #porosittani #atlete #blionline #sneakerstyle #sneakercollector #sneakeroftheday

81 0 13 May, 2019
🔹Si eshte nje fjal e urt popullore: “BESO DHE KONTROLLO”🤔
👉 GPS, Produkt 2019 dhe me i shitur per momentin. 👉Gjurmon vendodhjen edhe njekohesisht regjistron zerat!💥
👉Suporton gjurmim te gjithckaje me harte edhe me ze ne kohe reale, gjithashtu gjurmimi edhe zerat ruhen ne pajisjen. 👉Karikohet si telefon edhe bateria zgjat 5-7 dite. 👉Shume i vogel edhe i lehte ne perdorim. 👉Punon me karte sim edhe informacionet vijne ne kohe reale ne telefonin tuaj .
👉Perfshiher paisja, karikuesi, edhe manuali i perdorimit .
———————————————————————————
#pubg #joystick #game #mobile #smartphone #mundesitransportikudo #transportkudo #blionline #blitani #porosittani📥 #transportkudo📬 #albania #tirana #durres #fier #vlore #follow #followforfollowback #porositonline #online #porosittani #porositnëinstadirect #porosit_tani_online📤
#taxishopelectronic2 #taxishopelectronic #smartchoiceal

🔹Si eshte nje fjal e urt popullore: “BESO DHE KONTROLLO”🤔
👉 GPS, Produkt 2019 dhe me i shitur per momentin. 👉Gjurmon vendodhjen edhe njekohesisht regjistron zerat!💥
👉Suporton gjurmim te gjithckaje me harte edhe me ze ne kohe reale, gjithashtu gjurmimi edhe zerat ruhen ne pajisjen. 👉Karikohet si telefon edhe bateria zgjat 5-7 dite. 👉Shume i vogel edhe i lehte ne perdorim. 👉Punon me karte sim edhe informacionet vijne ne kohe reale ne telefonin tuaj .
👉Perfshiher paisja, karikuesi, edhe manuali i perdorimit .
———————————————————————————
#pubg #joystick #game #mobile #smartphone #mundesitransportikudo #transportkudo #blionline #blitani #porosittani 📥 #transportkudo 📬 #albania #tirana #durres #fier #vlore #follow #followforfollowback #porositonline #online #porosittani #porositnëinstadirect #porosit_tani_online 📤
#taxishopelectronic2 #taxishopelectronic #smartchoiceal

9 3 11 May, 2019

Top #transportkudo posts

Handmade diamond ring 💍👨🏻‍🏭

Handmade diamond ring 💍👨🏻‍🏭

175 6 17 April, 2019

Advertisements

WOW Future Concept of Transportation 😱.
-
What do you think nerds,
Possible or Not?
Tag your friends!
- 
Follow: @aboutnerd
.
.
.
.
.
.
Credit: Dahir Insaat
·
·
·
·
·
#tesla #car #future #engenharia #transporte #teslamodels #cars #love #engenhariacivil #transport #teslamodelx #followme #arquitetura #transportkudo #teslamodel3 #fitness #medstudent #engenhariaeletrica #tv_transport #teslamotors #card #futuretrunks #engenhariamecanica #railways_of_our_world #teslalife

WOW Future Concept of Transportation 😱.
-
What do you think nerds,
Possible or Not?
Tag your friends!
-
Follow: @aboutnerd
.
.
.
.
.
.
Credit: Dahir Insaat
·
·
·
·
·
#tesla #car #future #engenharia #transporte #teslamodels #cars #love #engenhariacivil #transport #teslamodelx #followme #arquitetura #transportkudo #teslamodel3 #fitness #medstudent #engenhariaeletrica #tv_transport #teslamotors #card #futuretrunks #engenhariamecanica #railways_of_our_world #teslalife

1,548 18 9 October, 2018

Advertisements

Be Thankful for the hard times for they have made you ❤️☝️
#addylovers #instafame #tr15 #bikelife 
#rider #sportsbikelife #niketalkI live off a motto that says, 'yesterday is history, tomorrow is a mystery'. I have goals and agendas. Where ever I'll be tomorrow, that's where I'll be.
.
 #vehiclegraphics #photography #transporte #fashion #photooftheday #vehiclewrap #instagood #memes #transportkudo #royalenfield #transport #offroad #motorcycling #motorcycle #insta_ac #model #cars #love #4x4

Be Thankful for the hard times for they have made you ❤️☝️
#addylovers #instafame #tr15 #bikelife
#rider #sportsbikelife #niketalkI live off a motto that says, 'yesterday is history, tomorrow is a mystery'. I have goals and agendas. Where ever I'll be tomorrow, that's where I'll be.
.
#vehiclegraphics #photography #transporte #fashion #photooftheday #vehiclewrap #instagood #memes #transportkudo #royalenfield #transport #offroad #motorcycling #motorcycle #insta_ac #model #cars #love #4x4

199 14 3 July, 2018
Live fast, die young, be wild and have fun 🎶

Live fast, die young, be wild and have fun 🎶

133 2 18 February, 2019
Пост 😠ЯРОСТИ😠
Вчера перевозила велосипед и 2 тяжеленные сумки с северного заМКАДья в южное околоМКАДье.
Перед этим уточнила у трех сотрудников метро правила перевозки.(перевозите говорили они). Проехав 13 км от дома до метро ВДНХ преодолев мириады лестниц и эстакад проклиная все на свете захожу я такая в метро, а мну не пускают по причине того,что мой велосипед не имеет функции складывания. (Раньше блин сказать нельзя было)Еще 10км до ближайшей МЦК и "о супрайз" в ту сторону, которую мне нужно, с велоспедом нельзя ( Остановите Землю я сойду). Мать вашу, МЦК имеет специально обородованные вагоны для велов и все станции облеплены наклейками велы вэлкам.
Причина отказаза- эскалаторы ломаются от велосипедов, идите в другую сторону и тащите велосипед на горбу по лесенке. ( Я фигею,дорогая редакция) приехав на нужную станцию МЦК мне еще пришлось педалить 21км до пункта назначения под ливнем. (В гробу я видела все это)
Добиралась в итоге я 5часов.
Уважаемое правительство, спасибо за способствование перехода нарола а машин еа велосипеды, вашими стараниями скоро все населения будет ездить на собственных автомобилях. Пожалуйста, больше не улучшайте ничего в этой сфере.
#bicycleday #bicycleride #transportkudo #sport #transporte #bicycle #bikelife #sports #transport #bicycles #bike #sportlife #bicyclelife #biker #fitness #bicyclelove #cycling #bicyclette #bikers #transportation #bicycleporn #bicycletrip #mtb

Пост 😠ЯРОСТИ😠
Вчера перевозила велосипед и 2 тяжеленные сумки с северного заМКАДья в южное околоМКАДье.
Перед этим уточнила у трех сотрудников метро правила перевозки.(перевозите говорили они). Проехав 13 км от дома до метро ВДНХ преодолев мириады лестниц и эстакад проклиная все на свете захожу я такая в метро, а мну не пускают по причине того,что мой велосипед не имеет функции складывания. (Раньше блин сказать нельзя было)Еще 10км до ближайшей МЦК и "о супрайз" в ту сторону, которую мне нужно, с велоспедом нельзя ( Остановите Землю я сойду). Мать вашу, МЦК имеет специально обородованные вагоны для велов и все станции облеплены наклейками велы вэлкам.
Причина отказаза- эскалаторы ломаются от велосипедов, идите в другую сторону и тащите велосипед на горбу по лесенке. ( Я фигею,дорогая редакция) приехав на нужную станцию МЦК мне еще пришлось педалить 21км до пункта назначения под ливнем. (В гробу я видела все это)
Добиралась в итоге я 5часов.
Уважаемое правительство, спасибо за способствование перехода нарола а машин еа велосипеды, вашими стараниями скоро все населения будет ездить на собственных автомобилях. Пожалуйста, больше не улучшайте ничего в этой сфере.
#bicycleday #bicycleride #transportkudo #sport #transporte #bicycle #bikelife #sports #transport #bicycles #bike #sportlife #bicyclelife #biker #fitness #bicyclelove #cycling #bicyclette #bikers #transportation #bicycleporn #bicycletrip #mtb

104 13 19 July, 2018

Advertisements

Ring with aquamarine stones, for a special person 🤗💎

Ring with aquamarine stones, for a special person 🤗💎

191 5 28 February, 2019
Whenever you have taken up work in hand, you must see it to the finish. That is the ultimate secret of success. Never, never, never give up!
.
 #vehiclegraphics #motorcycling #royalenfield #transport #cars #photooftheday #photography #motorcycle #insta_ac #love #motorcyclelife #motorcycles #transporte #fashion #transportkudo #vehiclewrap #instagood #model #iakshaytomar

Whenever you have taken up work in hand, you must see it to the finish. That is the ultimate secret of success. Never, never, never give up!
.
#vehiclegraphics #motorcycling #royalenfield #transport #cars #photooftheday #photography #motorcycle #insta_ac #love #motorcyclelife #motorcycles #transporte #fashion #transportkudo #vehiclewrap #instagood #model #iakshaytomar

1,724 0 5 August, 2018