#ringlightselfie Instagram Photos & Videos

ringlightselfie - 57.5k posts

Advertisements

Makeup Storage & Travel Bags 🤩 Browse Australia’s largest range of beauty accessories: www.etoilecollective.com.au ✨ ⠀⠀⠀⠀
⠀ ⠀⠀⠀⠀
Tap to shop a few of our favourite pieces 👆🏼If you need help creating your #glamroom, we’re here to help! 💁🏻‍♀️

Makeup Storage & Travel Bags 🤩 Browse Australia’s largest range of beauty accessories: www.etoilecollective.com.au ✨ ⠀⠀⠀⠀
⠀ ⠀⠀⠀⠀
Tap to shop a few of our favourite pieces 👆🏼If you need help creating your #glamroom , we’re here to help! 💁🏻‍♀️

13 1 4 minutes ago
When that ring light gives you the best selfies 👁👄
Also tried a heated eyelash curler for the first time and I highly recommend it #naturallashes
I’ve also been wearing less makeup, today I’m wearing just mascara, light eyebrow and a little concealer right under my eyes. .
.
.
#love #selfie #selfies #pregnant #glowing #nofilter #natural #naturalbeauty #naturalmakeup #heatedeyelashcurler #loveit #selflove #divinelove #loveyourself #happy #ringlight #beautiful #confidence #momselfie #pregnancyglow #babyblueeyes #glowingskin #ringlight #ringlightselfie #goddessvibes #followers #igers #igdaily

When that ring light gives you the best selfies 👁👄
Also tried a heated eyelash curler for the first time and I highly recommend it #naturallashes
I’ve also been wearing less makeup, today I’m wearing just mascara, light eyebrow and a little concealer right under my eyes. .
.
.
#love #selfie #selfies #pregnant #glowing #nofilter #natural #naturalbeauty #naturalmakeup #heatedeyelashcurler #loveit #selflove #divinelove #loveyourself #happy #ringlight #beautiful #confidence #momselfie #pregnancyglow #babyblueeyes #glowingskin #ringlight #ringlightselfie #goddessvibes #followers #igers #igdaily

17 2 50 minutes ago
Bem elaborado em cada detalhe. Assim é nosso ring light. Leve versátil com uma funcionalidade enorme. Deixe a criatividade fluir além de sua necessidade. Use as combinações de iluminação que desejar uma das tantas outras vantagens deste equipamento. 💄💡🛠📸🙏📖🙌😍
#ringlights #selfies #ringlightselfie #ringlight #ringlight #selfie

Bem elaborado em cada detalhe. Assim é nosso ring light. Leve versátil com uma funcionalidade enorme. Deixe a criatividade fluir além de sua necessidade. Use as combinações de iluminação que desejar uma das tantas outras vantagens deste equipamento. 💄💡🛠📸🙏📖🙌😍
#ringlights #selfies #ringlightselfie #ringlight #ringlight #selfie

0 0 1 hour ago

Advertisements

Timeless. Then & Now✨
.
.
Shop our Influencer Collection of Ring Lights & Photography essentials!✅Tag a beauty you know and follow @phantasyluxe for more photography must-haves to grow your brand!
✨
Click the link in our bio to use code 511luxe for 10% off store-wide + 📦free shipping always! 🥳

Timeless. Then & Now✨
.
.
Shop our Influencer Collection of Ring Lights & Photography essentials!✅Tag a beauty you know and follow @phantasyluxe for more photography must-haves to grow your brand!

Click the link in our bio to use code 511luxe for 10% off store-wide + 📦free shipping always! 🥳

14 3 1 hour ago
“ MEGA SALE PRA RAYA RINGLIGHT”

Nk selfie dengan Ringlight travel vmm?

Wah seronoknya semperna raya ni Ada Jualan Mega Sale Pra raya 😱😱 Harga mereka tawarkan rm130 sahaja khas semperna mega sale raya ❗️❗️ .

Harga asal rm190 wow jimat kalau beli sekarang , nak bawa balik kampung mudah ringan je bestnya dengan lighting yg cerah siapa tak nak yang paling best guna USB sahaja syokknya raya tahun ni ❗️ .
.
50 unit terawal sahaja cepat whatsaap now hari ni dah 2-3 org grab nanti dah habis rugi wow 😱😱 .

#Ajak kawan kawan beli sekali baru lah Awesome gambar selfie raya anda tahun ni PLEASE STOP TERHAD . .. Free pos sm✅
Sabah serawak add rm10 ✅
.
Toturial cara pasang akan di beri✅
.
#ringlight #ringlightselfie #ringlightmurah 
#ringlihtpahang
#ringlightkl
#ringlightshahalam
#ringlighterengganu
#vanitymirrormalaysia 
#ringlightkelantan
#ringlightmalaysia 
#ringlightmelaka
#ringlightmurah 
#ringlightled 
#ringlightperlis
#ringlightmelaka
#ringlightpenang
#ringlightnegerisembilan
#ringlightperak
#ringlightsg
#ringlightVMM
#ringlightselangor
#makeuptutorial 
#makeupartist 
#mua
#muabellazmakeupchallenge 
#muabellaz

“ MEGA SALE PRA RAYA RINGLIGHT”

Nk selfie dengan Ringlight travel vmm?

Wah seronoknya semperna raya ni Ada Jualan Mega Sale Pra raya 😱😱 Harga mereka tawarkan rm130 sahaja khas semperna mega sale raya ❗️❗️ .

Harga asal rm190 wow jimat kalau beli sekarang , nak bawa balik kampung mudah ringan je bestnya dengan lighting yg cerah siapa tak nak yang paling best guna USB sahaja syokknya raya tahun ni ❗️ .
.
50 unit terawal sahaja cepat whatsaap now hari ni dah 2-3 org grab nanti dah habis rugi wow 😱😱 .

#Ajak kawan kawan beli sekali baru lah Awesome gambar selfie raya anda tahun ni PLEASE STOP TERHAD . .. Free pos sm✅
Sabah serawak add rm10 ✅
.
Toturial cara pasang akan di beri✅
.
#ringlight #ringlightselfie #ringlightmurah
#ringlihtpahang
#ringlightkl
#ringlightshahalam
#ringlighterengganu
#vanitymirrormalaysia
#ringlightkelantan
#ringlightmalaysia
#ringlightmelaka
#ringlightmurah
#ringlightled
#ringlightperlis
#ringlightmelaka
#ringlightpenang
#ringlightnegerisembilan
#ringlightperak
#ringlightsg
#ringlightVMM
#ringlightselangor
#makeuptutorial
#makeupartist
#mua
#muabellazmakeupchallenge
#muabellaz

11 0 2 hours ago

Advertisements

“ MEGA SALE PRA RAYA RINGLIGHT”

Nk selfie dengan Ringlight travel vmm?

Wah seronoknya semperna raya ni Ada Jualan Mega Sale Pra raya 😱😱 Harga mereka tawarkan rm130 sahaja khas semperna mega sale raya ❗️❗️ .

Harga asal rm190 wow jimat kalau beli sekarang , nak bawa balik kampung mudah ringan je bestnya dengan lighting yg cerah siapa tak nak yang paling best guna USB sahaja syokknya raya tahun ni ❗️ .
.
50 unit terawal sahaja cepat whatsaap now hari ni dah 2-3 org grab nanti dah habis rugi wow 😱😱 .

#Ajak kawan kawan beli sekali baru lah Awesome gambar selfie raya anda tahun ni PLEASE STOP TERHAD . .. Free pos sm✅
Sabah serawak add rm10 ✅
.
Toturial cara pasang akan di beri✅
.
#ringlight #ringlightselfie #ringlightmurah 
#ringlihtpahang
#ringlightkl
#ringlightshahalam
#ringlighterengganu
#vanitymirrormalaysia 
#ringlightkelantan
#ringlightmalaysia 
#ringlightmelaka
#ringlightmurah 
#ringlightled 
#ringlightperlis
#ringlightmelaka
#ringlightpenang
#ringlightnegerisembilan
#ringlightperak
#ringlightsg
#ringlightVMM
#ringlightselangor
#makeuptutorial 
#makeupartist 
#mua
#muabellazmakeupchallenge 
#muabellaz

“ MEGA SALE PRA RAYA RINGLIGHT”

Nk selfie dengan Ringlight travel vmm?

Wah seronoknya semperna raya ni Ada Jualan Mega Sale Pra raya 😱😱 Harga mereka tawarkan rm130 sahaja khas semperna mega sale raya ❗️❗️ .

Harga asal rm190 wow jimat kalau beli sekarang , nak bawa balik kampung mudah ringan je bestnya dengan lighting yg cerah siapa tak nak yang paling best guna USB sahaja syokknya raya tahun ni ❗️ .
.
50 unit terawal sahaja cepat whatsaap now hari ni dah 2-3 org grab nanti dah habis rugi wow 😱😱 .

#Ajak kawan kawan beli sekali baru lah Awesome gambar selfie raya anda tahun ni PLEASE STOP TERHAD . .. Free pos sm✅
Sabah serawak add rm10 ✅
.
Toturial cara pasang akan di beri✅
.
#ringlight #ringlightselfie #ringlightmurah
#ringlihtpahang
#ringlightkl
#ringlightshahalam
#ringlighterengganu
#vanitymirrormalaysia
#ringlightkelantan
#ringlightmalaysia
#ringlightmelaka
#ringlightmurah
#ringlightled
#ringlightperlis
#ringlightmelaka
#ringlightpenang
#ringlightnegerisembilan
#ringlightperak
#ringlightsg
#ringlightVMM
#ringlightselangor
#makeuptutorial
#makeupartist
#mua
#muabellazmakeupchallenge
#muabellaz

9 0 2 hours ago
“ MEGA SALE PRA RAYA RINGLIGHT”

Nk selfie dengan Ringlight travel vmm?

Wah seronoknya semperna raya ni Ada Jualan Mega Sale Pra raya 😱😱 Harga mereka tawarkan rm130 sahaja khas semperna mega sale raya ❗️❗️ .

Harga asal rm190 wow jimat kalau beli sekarang , nak bawa balik kampung mudah ringan je bestnya dengan lighting yg cerah siapa tak nak yang paling best guna USB sahaja syokknya raya tahun ni ❗️ .
.
50 unit terawal sahaja cepat whatsaap now hari ni dah 2-3 org grab nanti dah habis rugi wow 😱😱 .

#Ajak kawan kawan beli sekali baru lah Awesome gambar selfie raya anda tahun ni PLEASE STOP TERHAD . .. Free pos sm✅
Sabah serawak add rm10 ✅
.
Toturial cara pasang akan di beri✅
.
#ringlight #ringlightselfie #ringlightmurah 
#ringlihtpahang
#ringlightkl
#ringlightshahalam
#ringlighterengganu
#vanitymirrormalaysia 
#ringlightkelantan
#ringlightmalaysia 
#ringlightmelaka
#ringlightmurah 
#ringlightled 
#ringlightperlis
#ringlightmelaka
#ringlightpenang
#ringlightnegerisembilan
#ringlightperak
#ringlightsg
#ringlightVMM
#ringlightselangor
#makeuptutorial 
#makeupartist 
#mua
#muabellazmakeupchallenge 
#muabellaz

“ MEGA SALE PRA RAYA RINGLIGHT”

Nk selfie dengan Ringlight travel vmm?

Wah seronoknya semperna raya ni Ada Jualan Mega Sale Pra raya 😱😱 Harga mereka tawarkan rm130 sahaja khas semperna mega sale raya ❗️❗️ .

Harga asal rm190 wow jimat kalau beli sekarang , nak bawa balik kampung mudah ringan je bestnya dengan lighting yg cerah siapa tak nak yang paling best guna USB sahaja syokknya raya tahun ni ❗️ .
.
50 unit terawal sahaja cepat whatsaap now hari ni dah 2-3 org grab nanti dah habis rugi wow 😱😱 .

#Ajak kawan kawan beli sekali baru lah Awesome gambar selfie raya anda tahun ni PLEASE STOP TERHAD . .. Free pos sm✅
Sabah serawak add rm10 ✅
.
Toturial cara pasang akan di beri✅
.
#ringlight #ringlightselfie #ringlightmurah
#ringlihtpahang
#ringlightkl
#ringlightshahalam
#ringlighterengganu
#vanitymirrormalaysia
#ringlightkelantan
#ringlightmalaysia
#ringlightmelaka
#ringlightmurah
#ringlightled
#ringlightperlis
#ringlightmelaka
#ringlightpenang
#ringlightnegerisembilan
#ringlightperak
#ringlightsg
#ringlightVMM
#ringlightselangor
#makeuptutorial
#makeupartist
#mua
#muabellazmakeupchallenge
#muabellaz

8 0 2 hours ago
E assim passou-se o dia 🛠💡💪📖💄
#ringlights #selfies #ringlightselfie #ringlightselfie #ringlightselfie #ringlight #selfie

E assim passou-se o dia 🛠💡💪📖💄
#ringlights #selfies #ringlightselfie #ringlightselfie #ringlightselfie #ringlight #selfie

1 1 3 hours ago
SOMENTE ATÉ AS 21H. importado dos estados unidos. pagamento seguro por pagseguro (dinheiro de volta caso haja algum problema), parcelas em até 12x sem juros ou boleto. garanta o seu! 🦋🛍
#
#oferta #lightring #ringlight #ringlightselfie #ringlightbrasil #aneldeluz #maquiagem #maquiadora #maquiadoraprofissional #maquiadoras #maquiagembrasil #produtooriginal #produtoimportado #produtosimportados #lojavirtual #roupas #roupafeminina #roupamasculina #fretegratis #loja

SOMENTE ATÉ AS 21H. importado dos estados unidos. pagamento seguro por pagseguro (dinheiro de volta caso haja algum problema), parcelas em até 12x sem juros ou boleto. garanta o seu! 🦋🛍
#
#oferta #lightring #ringlight #ringlightselfie #ringlightbrasil #aneldeluz #maquiagem #maquiadora #maquiadoraprofissional #maquiadoras #maquiagembrasil #produtooriginal #produtoimportado #produtosimportados #lojavirtual #roupas #roupafeminina #roupamasculina #fretegratis #loja

12 0 3 hours ago
R I N G ✨ L I G H T >>
.

Para selfies mais iluminadas! .

São 3 níveis de luz para regular conforme a necessidade ✨🥰 .

É só abrir e sair usando 😍
.

Ideal também para usar nas fotografias da área da beleza 💅🏼👄💄😷
.
Acompanha carregador USB 🔌 .
.
.
.
.
.
#ringlight #ringlightselfie #dottec

R I N G ✨ L I G H T >>
.

Para selfies mais iluminadas! .

São 3 níveis de luz para regular conforme a necessidade ✨🥰 .

É só abrir e sair usando 😍
.

Ideal também para usar nas fotografias da área da beleza 💅🏼👄💄😷
.
Acompanha carregador USB 🔌 .
.
.
.
.
.
#ringlight #ringlightselfie #dottec

43 1 4 hours ago
Drool worthy brows right here! 😭😭 Swipe 👉🏻 for a before peek. @sarahtlash and @coolranchcherito , you’ve got some competition for best #ButterSkin brow!

Drool worthy brows right here! 😭😭 Swipe 👉🏻 for a before peek. @sarahtlash and @coolranchcherito , you’ve got some competition for best #ButterSkin brow!

31 2 4 hours ago
SUPER OFERTA 🦋 ring light (anel de luz) com ajuste de cores e altura, direto do controle remoto. produto importado dos estados unidos. frete GRÁTIS. pagamento seguro por pagseguro (o comprador recebe o dinheiro de volta caso haja algum problema) ou boleto. parcelas em até 12x SEM JUROS! 📩 informaçoes sobre valor por mensagem, preço IMPERDÍVEL! oferta por tempo limitado, garanta o seu 🛍
#
#lightring #ringlight #ringlightselfie #ringlight #importado #importados #produtosimportados #produtoimportado #aneldeluz #ringlightbrasil #promocao #lojavirtual #loja #roupas #roupafeminina #roupamasculina

SUPER OFERTA 🦋 ring light (anel de luz) com ajuste de cores e altura, direto do controle remoto. produto importado dos estados unidos. frete GRÁTIS. pagamento seguro por pagseguro (o comprador recebe o dinheiro de volta caso haja algum problema) ou boleto. parcelas em até 12x SEM JUROS! 📩 informaçoes sobre valor por mensagem, preço IMPERDÍVEL! oferta por tempo limitado, garanta o seu 🛍
#
#lightring #ringlight #ringlightselfie #ringlight #importado #importados #produtosimportados #produtoimportado #aneldeluz #ringlightbrasil #promocao #lojavirtual #loja #roupas #roupafeminina #roupamasculina

19 1 5 hours ago
I’ve trusted lies and trusted men. Broke down and put myself back together again 🌸
•
•
•
#bigeyes👀 #makeup #wingedliner #ringlight #ringlightselfie

I’ve trusted lies and trusted men. Broke down and put myself back together again 🌸



#bigeyes 👀 #makeup #wingedliner #ringlight #ringlightselfie

14 0 5 hours ago
너희여 참 삶이란 불이냐 꽃이냐
사랑의 참 길이란 불이냐 꽃이냐
불은 밤의 어두움을 밝히지만
꽃은 낮의 어두움을 밝힌다
불이 피 묻은 칼을 녹여버릴 때
꽃은 피 묻은 칼을 닦아내는 것이다
[Translation: For you, what is the true life, fire or flower?
What is a true way of love, fire or flower?
Fire lights the darkness of night,
but flowers light the darkness of day.
Fire melts the blood-stained sword,
but flowers clean the blood-stained sword.]
-불이냐 꽃이냐/김준태 [Fire or Flower? by Kim Jun-tae].
.
.
.
.
.
.
.
.

#poetry #poetrycommunity #시 #한국시 #모델 #눈 #눈빚 #photography #photooftheday #photographer #eyes #eye #ringlight #ringlightselfie #photoshop #model #photomodel #singer #music #love

너희여 참 삶이란 불이냐 꽃이냐
사랑의 참 길이란 불이냐 꽃이냐
불은 밤의 어두움을 밝히지만
꽃은 낮의 어두움을 밝힌다
불이 피 묻은 칼을 녹여버릴 때
꽃은 피 묻은 칼을 닦아내는 것이다
[Translation: For you, what is the true life, fire or flower?
What is a true way of love, fire or flower?
Fire lights the darkness of night,
but flowers light the darkness of day.
Fire melts the blood-stained sword,
but flowers clean the blood-stained sword.]
-불이냐 꽃이냐/김준태 [Fire or Flower? by Kim Jun-tae].
.
.
.
.
.
.
.
.

#poetry #poetrycommunity #시 #한국시 #모델 #눈 #눈빚 #photography #photooftheday #photographer #eyes #eye #ringlight #ringlightselfie #photoshop #model #photomodel #singer #music #love

37 4 6 hours ago

Advertisements

Hvala @nikolasikman na poklonu!!! #ringlight #ringlightselfie ⭐️💡

Hvala @nikolasikman na poklonu!!! #ringlight #ringlightselfie ⭐️💡

92 1 6 hours ago
Up close & personal 💁🏻‍♀️ [sorry but not sorry]
________________
Used products:
@yslbeauty 
All hours liquid foundation 
@anastasiabeverlyhills 
Dipbrow pomade - Dark brown 
@narsissist
Bronzing powder -  Laguna
@shopvioletvoss 
Violet Voss - #myholygrail palette 
@kikomilano - 
Long lasting eyeshadow-  208 as a highlighter
@ctilburymakeup 
Lipstick - Hepburn Honey 💄
@maccosmetics 
Lipliner - Stripdown
.
.
.
.
.
.
#glammakeup #makeuplife #bronzemakeup #makeup #makeuplooks #simplemakeup #undiscovered_muas #yslbeauty #anastasiabeverlyhills #abh #abhbrows #maccosmetics #nars #kikotrendsetters #kikomilano #ringlightselfie #selfie #makeup #makeupoftheday #makeupselfie #asiangirls #asianmakeup #followme  #discoverunder1k #ukblogger #beautyblog #londoner

Up close & personal 💁🏻‍♀️ [sorry but not sorry]
________________
Used products:
@yslbeauty
All hours liquid foundation
@anastasiabeverlyhills
Dipbrow pomade - Dark brown
@narsissist
Bronzing powder - Laguna
@shopvioletvoss
Violet Voss - #myholygrail palette
@kikomilano -
Long lasting eyeshadow- 208 as a highlighter
@ctilburymakeup
Lipstick - Hepburn Honey 💄
@maccosmetics
Lipliner - Stripdown
.
.
.
.
.
.
#glammakeup #makeuplife #bronzemakeup #makeup #makeuplooks #simplemakeup #undiscovered_muas #yslbeauty #anastasiabeverlyhills #abh #abhbrows #maccosmetics #nars #kikotrendsetters #kikomilano #ringlightselfie #selfie #makeup #makeupoftheday #makeupselfie #asiangirls #asianmakeup #followme #discoverunder1k #ukblogger #beautyblog #londoner

61 6 6 hours ago
I tried to be like you @danielhairblessings 🤣🤣🤣 I used the pallet you left for me... The cut crease thing is HARD and I cant do it like you 🤣🤣🤣 #makeup #itried #ringlightselfie

I tried to be like you @danielhairblessings 🤣🤣🤣 I used the pallet you left for me... The cut crease thing is HARD and I cant do it like you 🤣🤣🤣 #makeup #itried #ringlightselfie

20 1 7 hours ago
Semua Video produk ada di highlight (6 folder) 👏
Testimoni ada di highlight (10 folder) ❤❤
Foto dari customer ada di highlight (2 folder) 😘😘
.
.
#vanitymirror #vanitytable #ringlight #ringlightselfie #lampumakeup #muajakarta #muasurabaya #muabali #muabandung #prelovedmakeup #preloved #prelovedindo #makeupcourse #makeuptutorial #kopermakeup #beautycase #beautytools #mejarias #cerminled #cerminmakeupmurah #baloklampu #makeupartist #kacarias #kacamakeup

Semua Video produk ada di highlight (6 folder) 👏
Testimoni ada di highlight (10 folder) ❤❤
Foto dari customer ada di highlight (2 folder) 😘😘
.
.
#vanitymirror #vanitytable #ringlight #ringlightselfie #lampumakeup #muajakarta #muasurabaya #muabali #muabandung #prelovedmakeup #preloved #prelovedindo #makeupcourse #makeuptutorial #kopermakeup #beautycase #beautytools #mejarias #cerminled #cerminmakeupmurah #baloklampu #makeupartist #kacarias #kacamakeup

15 1 8 hours ago

Advertisements

Reposted from @twentyone.shoppe -  Kalian tau Vanity Mirror yang lagi hits ini?

Mau punyaa Vanity Mirror kayak gini , tapi harganya Mahal? 
Tenang tenang.. di @twentyone.charm 
Jual loh Lampu ( bulb light nya )

Pasangnya gimana? Tinggal tempel di kaca kalian loh ( Sticker 3 M ) suda termasuk

Level terang? Bisa diatur ada 9 level terang 
HARGA? cuma 250.000 aja bisa tempel pasang di kaca tempat kamu mau

PO 7-10 Hari

Specifications: 
Color: white 
Package size: about 20*14*5.7cm 
Shell material: plastic 
Cable length: about 4.6m 
Weight: about 260g 
Voltage: DC 5V 
Power: 10W 
Luminance: 120lumens 
LED: 10 
Color temperature: 7000K

#juallampuled#jualvanitymirror #juallampuvanitymirror #juallampuled #juallampumakeup #juallampumakeupmurah #lampumakeup #lampumakeupmurah #lampumakeupmurahbanget #juallampuledmurah #lampuledmurah #juallampumua #jualringlight #jualringlightmurah #jualringlightled #jualringlightmurahbanget #ringlightselfie #ringlightmurah #ringlightmakeup #ringlightmakeup#jualringlightmakeupartist - #regrann

Reposted from @twentyone.shoppe - Kalian tau Vanity Mirror yang lagi hits ini?

Mau punyaa Vanity Mirror kayak gini , tapi harganya Mahal?
Tenang tenang.. di @twentyone.charm
Jual loh Lampu ( bulb light nya )

Pasangnya gimana? Tinggal tempel di kaca kalian loh ( Sticker 3 M ) suda termasuk

Level terang? Bisa diatur ada 9 level terang
HARGA? cuma 250.000 aja bisa tempel pasang di kaca tempat kamu mau

PO 7-10 Hari

Specifications:
Color: white
Package size: about 20*14*5.7cm
Shell material: plastic
Cable length: about 4.6m
Weight: about 260g
Voltage: DC 5V
Power: 10W
Luminance: 120lumens
LED: 10
Color temperature: 7000K

#juallampuled #jualvanitymirror #juallampuvanitymirror #juallampuled #juallampumakeup #juallampumakeupmurah #lampumakeup #lampumakeupmurah #lampumakeupmurahbanget #juallampuledmurah #lampuledmurah #juallampumua #jualringlight #jualringlightmurah #jualringlightled #jualringlightmurahbanget #ringlightselfie #ringlightmurah #ringlightmakeup #ringlightmakeup #jualringlightmakeupartist - #regrann

3 0 11 hours ago
I used to think yellow wasn’t my colour. I would not even try it on. Ever. One day though, I went shopping with my friend Laura and she talked me into stepping out of my comfort zone. Needless to say, I absolutely love it now 💛 Let this be a lesson to all of us creatures of habit: good things do come out of being more adventurous sometimes.
PS: lol at me trying to pose for the camera 😂
.
.
.
#yellow #notaninstagrammodel #ringlightselfie #rings #swarovski #accessorize #stradivarius

I used to think yellow wasn’t my colour. I would not even try it on. Ever. One day though, I went shopping with my friend Laura and she talked me into stepping out of my comfort zone. Needless to say, I absolutely love it now 💛 Let this be a lesson to all of us creatures of habit: good things do come out of being more adventurous sometimes.
PS: lol at me trying to pose for the camera 😂
.
.
.
#yellow #notaninstagrammodel #ringlightselfie #rings #swarovski #accessorize #stradivarius

505 20 12 hours ago
DEUS ABENÇOE A TODOS 🙏 ✔😍 FAÇA  PEDIDO PELO WHATSAPP 
11 947389821 📲
OU PELO LINK DA BIOOOO.
.
.
😍 💡📱🎥📸
SONHO DE LUZZZ 💡
.
.

MODELOS DISPONÍVEIS: 
YN608 
YN308 
RL-12
R-48b
RL-18
YN160
YN1200

@RINGLIGHTBRASILOFICIAL

REALIZANDO SONHOS...
.
.
.

#RingLight #Makebrasil  #Makeup #Maquiagem #Maquiadores #yn608 #Revlon #Natura #Tracta #QuemdisseBerenice #contem1g #boticário #Chanel #MaryKay #Lancome #fotografia #blogueiro #Cabelereira
#makes #instamake #makelove #ringlightselfie
#Maquiando #MakeBrasil
#RingLightBrasilOficial
#microblading #micropigmentacao #sombrancelhas #MakeNoiva #blogueira

DEUS ABENÇOE A TODOS 🙏 ✔😍 FAÇA PEDIDO PELO WHATSAPP
11 947389821 📲
OU PELO LINK DA BIOOOO.
.
.
😍 💡📱🎥📸
SONHO DE LUZZZ 💡
.
.

MODELOS DISPONÍVEIS:
YN608
YN308
RL-12
R-48b
RL-18
YN160
YN1200

@RINGLIGHTBRASILOFICIAL

REALIZANDO SONHOS...
.
.
.

#RingLight #Makebrasil #Makeup #Maquiagem #Maquiadores #yn608 #Revlon #Natura #Tracta #QuemdisseBerenice #contem1g #boticário #Chanel #MaryKay #Lancome #fotografia #blogueiro #Cabelereira
#makes #instamake #makelove #ringlightselfie
#Maquiando #MakeBrasil
#RingLightBrasilOficial
#microblading #micropigmentacao #sombrancelhas #MakeNoiva #blogueira

16 3 12 hours ago
4 am calls aren’t too bad when you have coffee and great makeup lighting! @ontherockstheseries  #makeupartist #mua #hairstylist #onset #ringlight #ringlightselfie #coffee

4 am calls aren’t too bad when you have coffee and great makeup lighting! @ontherockstheseries #makeupartist #mua #hairstylist #onset #ringlight #ringlightselfie #coffee

84 12 12 hours ago
Um dia iluminado à todos. 
@varela_ring_light 🛠😃💡🙏📸💪💄🙌📖
#ringlights #ringlightselfie #ringlight #ringlightmurah #ringlightled #selfie #selfies

Um dia iluminado à todos.
@varela_ring_light 🛠😃💡🙏📸💪💄🙌📖
#ringlights #ringlightselfie #ringlight #ringlightmurah #ringlightled #selfie #selfies

6 0 13 hours ago
SALE!
(smp 27 mei)

Ringlight selfie📸 
30.000 ajaa dri 35.000
Kapan lgi bisa hemattt😍

#ringlightsemarangmurah #ringlightselfie #ringlightsemarang #ringlightselfiemurah #ringlightselfiesemarang #onlineshopsemarang #onlineshopsemarangmurmer

SALE!
(smp 27 mei)

Ringlight selfie📸
30.000 ajaa dri 35.000
Kapan lgi bisa hemattt😍

#ringlightsemarangmurah #ringlightselfie #ringlightsemarang #ringlightselfiemurah #ringlightselfiesemarang #onlineshopsemarang #onlineshopsemarangmurmer

13 0 15 hours ago
Testimonial dari customer kami via bukalapak. 
Pengen punya ringlight tapi budgetnya belum cukup? Jangan takut jangan khawatir. Bisa banget untuk taro hp dan kamera, pas buat kalian yang sering bikin video atau MUA. Tersedia 2 ukuran: 26cm dan 32cm
____
Ringlight LED, 1 paket terdiri:
✔️ Tripod 2 meter
✔️ Ringlight LED
✔️ Tas tripod
✔️ Tas ringlight
FREE BUBBLE WRAP DAN KARDUS
___
Pengiriman via: JNE, SICEPAT,GOSEND
Pengiriman dari: Bekasi dan Jakarta
___
Pengen free ongkir atau subsidi ongkir 20.000? Cek link di bio☝️
. 
#makeupartist #jasamakeup #ringlightmakeup #ringlightjakarta  #makeupbekasi #ringlights #ringlight #ringlightmua #ringlightmakeup #lampuring #ringlightselfie #ringlightmurah #rinightled

Testimonial dari customer kami via bukalapak.
Pengen punya ringlight tapi budgetnya belum cukup? Jangan takut jangan khawatir. Bisa banget untuk taro hp dan kamera, pas buat kalian yang sering bikin video atau MUA. Tersedia 2 ukuran: 26cm dan 32cm
____
Ringlight LED, 1 paket terdiri:
✔️ Tripod 2 meter
✔️ Ringlight LED
✔️ Tas tripod
✔️ Tas ringlight
FREE BUBBLE WRAP DAN KARDUS
___
Pengiriman via: JNE, SICEPAT,GOSEND
Pengiriman dari: Bekasi dan Jakarta
___
Pengen free ongkir atau subsidi ongkir 20.000? Cek link di bio☝️
.
#makeupartist #jasamakeup #ringlightmakeup #ringlightjakarta #makeupbekasi #ringlights #ringlight #ringlightmua #ringlightmakeup #lampuring #ringlightselfie #ringlightmurah #rinightled

2 0 15 hours ago
<Referensi pemasangan>
.
.
✨VANITY MIRROR LED✨
.
READY READY READYYYY
.
.
Harga 199,000 Termurah!!!! (Di toko lain 250 ke atas) .
Pengen bgt punya cermin rias ala ala MUA? Tp harganya mahal bgt? Kita punya solusi buat kalian yg ga mau boros alias low budget nih.Cukup pakai kaca yg kamu punya di rumah,lalu tempelkan Led mirror lightnya di kaca kalian,gampang banget kan?
.
1. Lampu LED dengan 10 lampu bola
2. keterangan dapat di sesuaikan (dimmer)
3. Dapat menyesuaikan panjang string antara bola lampu
4. saluran USB
5. Dapat di pasangkan di mana saja (dengan perekat yang sangat kuat)
.
.
⚡️Spesifikasi:
•Tipe: LED Bulbs mirror light
•Bahan: PC
•Warna: putih
•Power: 10 * 1watt/led
•Panjang kabel : 2,42 m
.
.
⚡️Isi paket:
•10 pcs LED
•20 pcs stiker perekat
•1 panduan pemasangan
.
Order/tanya2 dulu boleh sistaaa,langsung chat wa owner ya,tinggal klik link di bio yaa😉
.
#mirrorlight #vanitymirror #jualvanitymirror #jualvanitymirrormurah #diyvanitymirror #jualmirrorlights #lampurias #lampuriasmurah #lampumakeup  #jakartaolshop #olshopjakarta #ringlightselfie #vanitymirrorlights #mirrorlight #vanitymirror #jualvanitymirror #jualvanitymirrormurah #diyvanitymirror #jualmirrorlights #lampurias #lampuriasmurah #lampumakeup #juallampumakeup #juallampumakeupmurah #juallampumakeupsurabaya #juallampumakeupsby


.
.
✨VANITY MIRROR LED✨
.
READY READY READYYYY
.
.
Harga 199,000 Termurah!!!! (Di toko lain 250 ke atas) .
Pengen bgt punya cermin rias ala ala MUA? Tp harganya mahal bgt? Kita punya solusi buat kalian yg ga mau boros alias low budget nih.Cukup pakai kaca yg kamu punya di rumah,lalu tempelkan Led mirror lightnya di kaca kalian,gampang banget kan?
.
1. Lampu LED dengan 10 lampu bola
2. keterangan dapat di sesuaikan (dimmer)
3. Dapat menyesuaikan panjang string antara bola lampu
4. saluran USB
5. Dapat di pasangkan di mana saja (dengan perekat yang sangat kuat)
.
.
⚡️Spesifikasi:
•Tipe: LED Bulbs mirror light
•Bahan: PC
•Warna: putih
•Power: 10 * 1watt/led
•Panjang kabel : 2,42 m
.
.
⚡️Isi paket:
•10 pcs LED
•20 pcs stiker perekat
•1 panduan pemasangan
.
Order/tanya2 dulu boleh sistaaa,langsung chat wa owner ya,tinggal klik link di bio yaa😉
.
#mirrorlight #vanitymirror #jualvanitymirror #jualvanitymirrormurah #diyvanitymirror #jualmirrorlights #lampurias #lampuriasmurah #lampumakeup #jakartaolshop #olshopjakarta #ringlightselfie #vanitymirrorlights #mirrorlight #vanitymirror #jualvanitymirror #jualvanitymirrormurah #diyvanitymirror #jualmirrorlights #lampurias #lampuriasmurah #lampumakeup #juallampumakeup #juallampumakeupmurah #juallampumakeupsurabaya #juallampumakeupsby

1 0 15 hours ago
<Referensi pemasangan>
.
.
✨VANITY MIRROR LED✨
.
READY READY READYYYY
.
.
Harga 199,000 Termurah!!!! (Di toko lain 250 ke atas) .
Pengen bgt punya cermin rias ala ala MUA? Tp harganya mahal bgt? Kita punya solusi buat kalian yg ga mau boros alias low budget nih.Cukup pakai kaca yg kamu punya di rumah,lalu tempelkan Led mirror lightnya di kaca kalian,gampang banget kan?
.
1. Lampu LED dengan 10 lampu bola
2. keterangan dapat di sesuaikan (dimmer)
3. Dapat menyesuaikan panjang string antara bola lampu
4. saluran USB
5. Dapat di pasangkan di mana saja (dengan perekat yang sangat kuat)
.
.
⚡️Spesifikasi:
•Tipe: LED Bulbs mirror light
•Bahan: PC
•Warna: putih
•Power: 10 * 1watt/led
•Panjang kabel : 2,42 m
.
.
⚡️Isi paket:
•10 pcs LED
•20 pcs stiker perekat
•1 panduan pemasangan
.
Order/tanya2 dulu boleh sistaaa,langsung chat wa owner ya,tinggal klik link di bio yaa😉
.
#mirrorlight #vanitymirror #jualvanitymirror #jualvanitymirrormurah #diyvanitymirror #jualmirrorlights #lampurias #lampuriasmurah #lampumakeup  #jakartaolshop #olshopjakarta #ringlightselfie #vanitymirrorlights #mirrorlight #vanitymirror #jualvanitymirror #jualvanitymirrormurah #diyvanitymirror #jualmirrorlights #lampurias #lampuriasmurah #lampumakeup #juallampumakeup #juallampumakeupmurah #juallampumakeupsurabaya #juallampumakeupsby


.
.
✨VANITY MIRROR LED✨
.
READY READY READYYYY
.
.
Harga 199,000 Termurah!!!! (Di toko lain 250 ke atas) .
Pengen bgt punya cermin rias ala ala MUA? Tp harganya mahal bgt? Kita punya solusi buat kalian yg ga mau boros alias low budget nih.Cukup pakai kaca yg kamu punya di rumah,lalu tempelkan Led mirror lightnya di kaca kalian,gampang banget kan?
.
1. Lampu LED dengan 10 lampu bola
2. keterangan dapat di sesuaikan (dimmer)
3. Dapat menyesuaikan panjang string antara bola lampu
4. saluran USB
5. Dapat di pasangkan di mana saja (dengan perekat yang sangat kuat)
.
.
⚡️Spesifikasi:
•Tipe: LED Bulbs mirror light
•Bahan: PC
•Warna: putih
•Power: 10 * 1watt/led
•Panjang kabel : 2,42 m
.
.
⚡️Isi paket:
•10 pcs LED
•20 pcs stiker perekat
•1 panduan pemasangan
.
Order/tanya2 dulu boleh sistaaa,langsung chat wa owner ya,tinggal klik link di bio yaa😉
.
#mirrorlight #vanitymirror #jualvanitymirror #jualvanitymirrormurah #diyvanitymirror #jualmirrorlights #lampurias #lampuriasmurah #lampumakeup #jakartaolshop #olshopjakarta #ringlightselfie #vanitymirrorlights #mirrorlight #vanitymirror #jualvanitymirror #jualvanitymirrormurah #diyvanitymirror #jualmirrorlights #lampurias #lampuriasmurah #lampumakeup #juallampumakeup #juallampumakeupmurah #juallampumakeupsurabaya #juallampumakeupsby

3 1 15 hours ago
<Referensi pemasangan>
.
.
✨VANITY MIRROR LED✨
.
READY READY READYYYY
.
.
Harga 199,000 Termurah!!!! (Di toko lain 250 ke atas) .
Pengen bgt punya cermin rias ala ala MUA? Tp harganya mahal bgt? Kita punya solusi buat kalian yg ga mau boros alias low budget nih.Cukup pakai kaca yg kamu punya di rumah,lalu tempelkan Led mirror lightnya di kaca kalian,gampang banget kan?
.
1. Lampu LED dengan 10 lampu bola
2. keterangan dapat di sesuaikan (dimmer)
3. Dapat menyesuaikan panjang string antara bola lampu
4. saluran USB
5. Dapat di pasangkan di mana saja (dengan perekat yang sangat kuat)
.
.
⚡️Spesifikasi:
•Tipe: LED Bulbs mirror light
•Bahan: PC
•Warna: putih
•Power: 10 * 1watt/led
•Panjang kabel : 2,42 m
.
.
⚡️Isi paket:
•10 pcs LED
•20 pcs stiker perekat
•1 panduan pemasangan
.
Order/tanya2 dulu boleh sistaaa,langsung chat wa owner ya,tinggal klik link di bio yaa😉
.
#mirrorlight #vanitymirror #jualvanitymirror #jualvanitymirrormurah #diyvanitymirror #jualmirrorlights #lampurias #lampuriasmurah #lampumakeup  #jakartaolshop #olshopjakarta #ringlightselfie #vanitymirrorlights #mirrorlight #vanitymirror #jualvanitymirror #jualvanitymirrormurah #diyvanitymirror #jualmirrorlights #lampurias #lampuriasmurah #lampumakeup #juallampumakeup #juallampumakeupmurah #juallampumakeupsurabaya #juallampumakeupsby


.
.
✨VANITY MIRROR LED✨
.
READY READY READYYYY
.
.
Harga 199,000 Termurah!!!! (Di toko lain 250 ke atas) .
Pengen bgt punya cermin rias ala ala MUA? Tp harganya mahal bgt? Kita punya solusi buat kalian yg ga mau boros alias low budget nih.Cukup pakai kaca yg kamu punya di rumah,lalu tempelkan Led mirror lightnya di kaca kalian,gampang banget kan?
.
1. Lampu LED dengan 10 lampu bola
2. keterangan dapat di sesuaikan (dimmer)
3. Dapat menyesuaikan panjang string antara bola lampu
4. saluran USB
5. Dapat di pasangkan di mana saja (dengan perekat yang sangat kuat)
.
.
⚡️Spesifikasi:
•Tipe: LED Bulbs mirror light
•Bahan: PC
•Warna: putih
•Power: 10 * 1watt/led
•Panjang kabel : 2,42 m
.
.
⚡️Isi paket:
•10 pcs LED
•20 pcs stiker perekat
•1 panduan pemasangan
.
Order/tanya2 dulu boleh sistaaa,langsung chat wa owner ya,tinggal klik link di bio yaa😉
.
#mirrorlight #vanitymirror #jualvanitymirror #jualvanitymirrormurah #diyvanitymirror #jualmirrorlights #lampurias #lampuriasmurah #lampumakeup #jakartaolshop #olshopjakarta #ringlightselfie #vanitymirrorlights #mirrorlight #vanitymirror #jualvanitymirror #jualvanitymirrormurah #diyvanitymirror #jualmirrorlights #lampurias #lampuriasmurah #lampumakeup #juallampumakeup #juallampumakeupmurah #juallampumakeupsurabaya #juallampumakeupsby

7 0 15 hours ago
<Referensi pemasangan>
.
.
✨VANITY MIRROR LED✨
.
READY READY READYYYY
.
.
Harga 199,000 Termurah!!!! (Di toko lain 250 ke atas) .
Pengen bgt punya cermin rias ala ala MUA? Tp harganya mahal bgt? Kita punya solusi buat kalian yg ga mau boros alias low budget nih.Cukup pakai kaca yg kamu punya di rumah,lalu tempelkan Led mirror lightnya di kaca kalian,gampang banget kan?
.
1. Lampu LED dengan 10 lampu bola
2. keterangan dapat di sesuaikan (dimmer)
3. Dapat menyesuaikan panjang string antara bola lampu
4. saluran USB
5. Dapat di pasangkan di mana saja (dengan perekat yang sangat kuat)
.
.
⚡️Spesifikasi:
•Tipe: LED Bulbs mirror light
•Bahan: PC
•Warna: putih
•Power: 10 * 1watt/led
•Panjang kabel : 2,42 m
.
.
⚡️Isi paket:
•10 pcs LED
•20 pcs stiker perekat
•1 panduan pemasangan
.
Order/tanya2 dulu boleh sistaaa,langsung chat wa owner ya,tinggal klik link di bio yaa😉
.
#mirrorlight #vanitymirror #jualvanitymirror #jualvanitymirrormurah #diyvanitymirror #jualmirrorlights #lampurias #lampuriasmurah #lampumakeup  #jakartaolshop #olshopjakarta #ringlightselfie #vanitymirrorlights #mirrorlight #vanitymirror #jualvanitymirror #jualvanitymirrormurah #diyvanitymirror #jualmirrorlights #lampurias #lampuriasmurah #lampumakeup #juallampumakeup #juallampumakeupmurah #juallampumakeupsurabaya #juallampumakeupsby


.
.
✨VANITY MIRROR LED✨
.
READY READY READYYYY
.
.
Harga 199,000 Termurah!!!! (Di toko lain 250 ke atas) .
Pengen bgt punya cermin rias ala ala MUA? Tp harganya mahal bgt? Kita punya solusi buat kalian yg ga mau boros alias low budget nih.Cukup pakai kaca yg kamu punya di rumah,lalu tempelkan Led mirror lightnya di kaca kalian,gampang banget kan?
.
1. Lampu LED dengan 10 lampu bola
2. keterangan dapat di sesuaikan (dimmer)
3. Dapat menyesuaikan panjang string antara bola lampu
4. saluran USB
5. Dapat di pasangkan di mana saja (dengan perekat yang sangat kuat)
.
.
⚡️Spesifikasi:
•Tipe: LED Bulbs mirror light
•Bahan: PC
•Warna: putih
•Power: 10 * 1watt/led
•Panjang kabel : 2,42 m
.
.
⚡️Isi paket:
•10 pcs LED
•20 pcs stiker perekat
•1 panduan pemasangan
.
Order/tanya2 dulu boleh sistaaa,langsung chat wa owner ya,tinggal klik link di bio yaa😉
.
#mirrorlight #vanitymirror #jualvanitymirror #jualvanitymirrormurah #diyvanitymirror #jualmirrorlights #lampurias #lampuriasmurah #lampumakeup #jakartaolshop #olshopjakarta #ringlightselfie #vanitymirrorlights #mirrorlight #vanitymirror #jualvanitymirror #jualvanitymirrormurah #diyvanitymirror #jualmirrorlights #lampurias #lampuriasmurah #lampumakeup #juallampumakeup #juallampumakeupmurah #juallampumakeupsurabaya #juallampumakeupsby

0 0 15 hours ago
Take your pick. Lovely rings for the lovelies. 
#rings💍 #ringlightselfie

Take your pick. Lovely rings for the lovelies.
#rings 💍 #ringlightselfie

13 0 15 hours ago
Must have LED Studio Lighting, karena tipis dan kecil sehingga tidak memerlukan space yang besar. Coock untuk blogger dan vlogger yang hanya memiliki ruangan terbatas.
Lebih praktis dan murah karena tidaa perlu membeli lampu. Hasilny soft dan bisa diatur keterangannya, sudah include filter agar hasilnya lebih soft.

Powerful 3200~5600K bi-color LED light with high brightness (1650LM), low heat value and long service life (approx. 5000 hours). With 360° Rotatable U-shape Bracket, can adjust the lighting angle according to shooting needs, providing multiple shooting solutions.

Spesification :
Led Q'ty: 200pcs (Bi-Color 100pcs white+100pcs yellow led beads)
Color Temperature: 3200K-5600k (Adjustable)
Lumen: 1650LM (Dimmable)
Lighting Angle: 120 degrees
LED Life: 50000h
Power Source: AC-DC 12V 2A External power supply or NP-F Series batteries (The battery is not included)
Power:15W
Display method: LCD
Size: 263*263*40mm 
Price : 9**.000 
#everlightstudio #catalogeverlightstudio #ringlighteverlightstudio #lampuled #studiolampu #lampustudio #lampuvlogger #lampublogger #ringlightled #ringlightmurah #jualringlight #ringlight #ringlightselfie #ringlightbicolor #riglightbicolormurah #ledringlight #jualringlightled #ringlightmua #ringlightmakeup #ringlightbandung #ringlightmalang #ringlightindonesia #makeupartist #mua #muaindonesia #vanitybox #vanitylight #lampumakeup #lampustudio #vanitymirror #vanitymirrormurah

Must have LED Studio Lighting, karena tipis dan kecil sehingga tidak memerlukan space yang besar. Coock untuk blogger dan vlogger yang hanya memiliki ruangan terbatas.
Lebih praktis dan murah karena tidaa perlu membeli lampu. Hasilny soft dan bisa diatur keterangannya, sudah include filter agar hasilnya lebih soft.

Powerful 3200~5600K bi-color LED light with high brightness (1650LM), low heat value and long service life (approx. 5000 hours). With 360° Rotatable U-shape Bracket, can adjust the lighting angle according to shooting needs, providing multiple shooting solutions.

Spesification :
Led Q'ty: 200pcs (Bi-Color 100pcs white+100pcs yellow led beads)
Color Temperature: 3200K-5600k (Adjustable)
Lumen: 1650LM (Dimmable)
Lighting Angle: 120 degrees
LED Life: 50000h
Power Source: AC-DC 12V 2A External power supply or NP-F Series batteries (The battery is not included)
Power:15W
Display method: LCD
Size: 263*263*40mm
Price : 9**.000
#everlightstudio #catalogeverlightstudio #ringlighteverlightstudio #lampuled #studiolampu #lampustudio #lampuvlogger #lampublogger #ringlightled #ringlightmurah #jualringlight #ringlight #ringlightselfie #ringlightbicolor #riglightbicolormurah #ledringlight #jualringlightled #ringlightmua #ringlightmakeup #ringlightbandung #ringlightmalang #ringlightindonesia #makeupartist #mua #muaindonesia #vanitybox #vanitylight #lampumakeup #lampustudio #vanitymirror #vanitymirrormurah

3 0 16 hours ago
Must have LED Studio Lighting, karena tipis dan kecil sehingga tidak memerlukan space yang besar. Coock untuk blogger dan vlogger yang hanya memiliki ruangan terbatas.
Lebih praktis dan murah karena tidaa perlu membeli lampu. Hasilny soft dan bisa diatur keterangannya, sudah include filter agar hasilnya lebih soft.

Powerful 3200~5600K bi-color LED light with high brightness (1650LM), low heat value and long service life (approx. 5000 hours). With 360° Rotatable U-shape Bracket, can adjust the lighting angle according to shooting needs, providing multiple shooting solutions.

Spesification :
Led Q'ty: 200pcs (Bi-Color 100pcs white+100pcs yellow led beads)
Color Temperature: 3200K-5600k (Adjustable)
Lumen: 1650LM (Dimmable)
Lighting Angle: 120 degrees
LED Life: 50000h
Power Source: AC-DC 12V 2A External power supply or NP-F Series batteries (The battery is not included)
Power:15W
Display method: LCD
Size: 263*263*40mm 
Price : 9**.000  #everlightstudio #catalogeverlightstudio #ringlighteverlightstudio #lampuled #studiolampu #lampustudio #lampuvlogger #lampublogger #ringlightled #ringlightmurah #jualringlight #ringlight #ringlightselfie #ringlightbicolor #riglightbicolormurah #ledringlight #jualringlightled #ringlightmua #ringlightmakeup #ringlightbandung #ringlightmalang #ringlightindonesia #makeupartist #mua #muaindonesia #vanitybox #vanitylight #lampumakeup #lampustudio #vanitymirror #vanitymirrormurah

Must have LED Studio Lighting, karena tipis dan kecil sehingga tidak memerlukan space yang besar. Coock untuk blogger dan vlogger yang hanya memiliki ruangan terbatas.
Lebih praktis dan murah karena tidaa perlu membeli lampu. Hasilny soft dan bisa diatur keterangannya, sudah include filter agar hasilnya lebih soft.

Powerful 3200~5600K bi-color LED light with high brightness (1650LM), low heat value and long service life (approx. 5000 hours). With 360° Rotatable U-shape Bracket, can adjust the lighting angle according to shooting needs, providing multiple shooting solutions.

Spesification :
Led Q'ty: 200pcs (Bi-Color 100pcs white+100pcs yellow led beads)
Color Temperature: 3200K-5600k (Adjustable)
Lumen: 1650LM (Dimmable)
Lighting Angle: 120 degrees
LED Life: 50000h
Power Source: AC-DC 12V 2A External power supply or NP-F Series batteries (The battery is not included)
Power:15W
Display method: LCD
Size: 263*263*40mm
Price : 9**.000 #everlightstudio #catalogeverlightstudio #ringlighteverlightstudio #lampuled #studiolampu #lampustudio #lampuvlogger #lampublogger #ringlightled #ringlightmurah #jualringlight #ringlight #ringlightselfie #ringlightbicolor #riglightbicolormurah #ledringlight #jualringlightled #ringlightmua #ringlightmakeup #ringlightbandung #ringlightmalang #ringlightindonesia #makeupartist #mua #muaindonesia #vanitybox #vanitylight #lampumakeup #lampustudio #vanitymirror #vanitymirrormurah

7 0 17 hours ago
Must have LED Studio Lighting, karena tipis dan kecil sehingga tidak memerlukan space yang besar. Coock untuk blogger dan vlogger yang hanya memiliki ruangan terbatas.
Lebih praktis dan murah karena tidaa perlu membeli lampu. Hasilny soft dan bisa diatur keterangannya, sudah include filter agar hasilnya lebih soft.

Powerful 3200~5600K bi-color LED light with high brightness (1650LM), low heat value and long service life (approx. 5000 hours). With 360° Rotatable U-shape Bracket, can adjust the lighting angle according to shooting needs, providing multiple shooting solutions.

Spesification :
Led Q'ty: 200pcs (Bi-Color 100pcs white+100pcs yellow led beads)
Color Temperature: 3200K-5600k (Adjustable)
Lumen: 1650LM (Dimmable)
Lighting Angle: 120 degrees
LED Life: 50000h
Power Source: AC-DC 12V 2A External power supply or NP-F Series batteries (The battery is not included)
Power:15W
Display method: LCD
Size: 263*263*40mm 
Price : 9**.000  #everlightstudio #catalogeverlightstudio #ringlighteverlightstudio #lampuled #studiolampu #lampustudio #lampuvlogger #lampublogger #ringlightled #ringlightmurah #jualringlight #ringlight #ringlightselfie #ringlightbicolor #riglightbicolormurah #ledringlight #jualringlightled #ringlightmua #ringlightmakeup #ringlightbandung #ringlightmalang #ringlightindonesia #makeupartist #mua #muaindonesia #vanitybox #vanitylight #lampumakeup #lampustudio #vanitymirror #vanitymirrormurah

Must have LED Studio Lighting, karena tipis dan kecil sehingga tidak memerlukan space yang besar. Coock untuk blogger dan vlogger yang hanya memiliki ruangan terbatas.
Lebih praktis dan murah karena tidaa perlu membeli lampu. Hasilny soft dan bisa diatur keterangannya, sudah include filter agar hasilnya lebih soft.

Powerful 3200~5600K bi-color LED light with high brightness (1650LM), low heat value and long service life (approx. 5000 hours). With 360° Rotatable U-shape Bracket, can adjust the lighting angle according to shooting needs, providing multiple shooting solutions.

Spesification :
Led Q'ty: 200pcs (Bi-Color 100pcs white+100pcs yellow led beads)
Color Temperature: 3200K-5600k (Adjustable)
Lumen: 1650LM (Dimmable)
Lighting Angle: 120 degrees
LED Life: 50000h
Power Source: AC-DC 12V 2A External power supply or NP-F Series batteries (The battery is not included)
Power:15W
Display method: LCD
Size: 263*263*40mm
Price : 9**.000 #everlightstudio #catalogeverlightstudio #ringlighteverlightstudio #lampuled #studiolampu #lampustudio #lampuvlogger #lampublogger #ringlightled #ringlightmurah #jualringlight #ringlight #ringlightselfie #ringlightbicolor #riglightbicolormurah #ledringlight #jualringlightled #ringlightmua #ringlightmakeup #ringlightbandung #ringlightmalang #ringlightindonesia #makeupartist #mua #muaindonesia #vanitybox #vanitylight #lampumakeup #lampustudio #vanitymirror #vanitymirrormurah

6 0 17 hours ago
Sabtu or ahad nie ade yg request group kelas makeup...
Kita fokus light kening....
Mcm mna nk dpt kening yg light2 gietu...
Blend fd yg smooth....
N look light makeup sesuai hari raya.... Kekosongan 3 org shja lg..berminat dm kita k... #mua #muamalaysia #muautara #mua penaga #muautaraperliskedahpenang #jurumekaputara
#jurumekapmalaysia #makeupartistnalaysia #jomcantik  #muainarasid #makeupartist #muapenang #muakedah #make up love #muasungaidua #muabutterworth #muakepalabatas #glowyskin #ringlight #ringlightselfie #ringlightmurah #ringlights #kosmetikmurah  #cantik #love

Sabtu or ahad nie ade yg request group kelas makeup...
Kita fokus light kening....
Mcm mna nk dpt kening yg light2 gietu...
Blend fd yg smooth....
N look light makeup sesuai hari raya.... Kekosongan 3 org shja lg..berminat dm kita k... #mua #muamalaysia #muautara #mua penaga #muautaraperliskedahpenang #jurumekaputara
#jurumekapmalaysia #makeupartistnalaysia #jomcantik #muainarasid #makeupartist #muapenang #muakedah #make up love #muasungaidua #muabutterworth #muakepalabatas #glowyskin #ringlight #ringlightselfie #ringlightmurah #ringlights #kosmetikmurah #cantik #love

15 3 17 hours ago
Sabtu or ahad nie ade yg request group kelas makeup...
Kita fokus light kening....
Mcm mna nk dpt kening yg light2 gietu...
Blend fd yg smooth....
N look light makeup sesuai hari raya.... Kekosongan 3 org shja lg..berminat dm kita k... #mua #muamalaysia #muautara #mua penaga #muautaraperliskedahpenang #jurumekaputara
#jurumekapmalaysia #makeupartistnalaysia #jomcantik  #muainarasid #makeupartist #muapenang #muakedah #make up love #muasungaidua #muabutterworth #muakepalabatas #glowyskin #ringlight #ringlightselfie #ringlightmurah #ringlights #kosmetikmurah  #cantik #love

Sabtu or ahad nie ade yg request group kelas makeup...
Kita fokus light kening....
Mcm mna nk dpt kening yg light2 gietu...
Blend fd yg smooth....
N look light makeup sesuai hari raya.... Kekosongan 3 org shja lg..berminat dm kita k... #mua #muamalaysia #muautara #mua penaga #muautaraperliskedahpenang #jurumekaputara
#jurumekapmalaysia #makeupartistnalaysia #jomcantik #muainarasid #makeupartist #muapenang #muakedah #make up love #muasungaidua #muabutterworth #muakepalabatas #glowyskin #ringlight #ringlightselfie #ringlightmurah #ringlights #kosmetikmurah #cantik #love

29 0 17 hours ago

Top #ringlightselfie posts

🔥🆕
⚠️به توضيحات توجه كنيد⚠️ ‎
.
Ring Light Selfie 🔥💥 .

اورجینال و با کیفیت . .
. 
قيمت. :85000 تومان . 📦ارسال به سراسر کشور . 🔴محدود و سفارش آنلاین
ارتباط جهت سفارش محصول :👇
📞 : 09388414726
📞 : 09351374501
📞 : 09338373695 .
⚠️سفارش فقط از طريق تلگرام و واتس اپ
.
⚠️پيام شما سروران گرامي زياد است ، لطفا در 
پاسخگويی به پیام هایتان صبور باشید . 👈
.
✈️📩 ارسال براي شهرستان ٢ الي ٣ روز پس از سفارش و ابتدا مبلغ كارت به كارت ميشود !
—
@parsehstore68 #parseh #paraehstore #shop #shopcase #case #irancase #caseshop 
#phon #phoncase #cover #newphoncase #caseiran #irancase #ghabjadid #قاب_گوشی #کاور #کاورگوشی #آیفون #سامسونگ #سلفی #RingLightSelfie #ringlight

🔥🆕
⚠️به توضيحات توجه كنيد⚠️ ‎
.
Ring Light Selfie 🔥💥 .

اورجینال و با کیفیت . .
.
قيمت. :85000 تومان . 📦ارسال به سراسر کشور . 🔴محدود و سفارش آنلاین
ارتباط جهت سفارش محصول :👇
📞 : 09388414726
📞 : 09351374501
📞 : 09338373695 .
⚠️سفارش فقط از طريق تلگرام و واتس اپ
.
⚠️پيام شما سروران گرامي زياد است ، لطفا در
پاسخگويی به پیام هایتان صبور باشید . 👈
.
✈️📩 ارسال براي شهرستان ٢ الي ٣ روز پس از سفارش و ابتدا مبلغ كارت به كارت ميشود !

@parsehstore68 #parseh #paraehstore #shop #shopcase #case #irancase #caseshop
#phon #phoncase #cover #newphoncase #caseiran #irancase #ghabjadid #قاب_گوشی #کاور #کاورگوشی #آیفون #سامسونگ #سلفی #RingLightSelfie #ringlight

998 14 6 April, 2019

Advertisements

🔥🆕
⚠️به توضيحات توجه كنيد⚠️ ‎
.
Ring Light Selfie 🔥💥 .

اورجینال و با کیفیت . .
. 
قيمت. :75000 تومان . 📦ارسال به سراسر کشور . 🔴محدود و سفارش آنلاین
ارتباط جهت سفارش محصول :👇
📞 : 09388414726
📞 : 09351374501
📞 : 09338373695 .
⚠️سفارش فقط از طريق تلگرام و واتس اپ
.
⚠️پيام شما سروران گرامي زياد است ، لطفا در 
پاسخگويی به پیام هایتان صبور باشید . 👈
.
✈️📩 ارسال براي شهرستان ٢ الي ٣ روز پس از سفارش و ابتدا مبلغ كارت به كارت ميشود !
—
@parsehstore68 #parseh #paraehstore #shop #shopcase #case #irancase #caseshop 
#phon #phoncase #cover #newphoncase #caseiran #irancase #ghabjadid #قاب_گوشی #کاور #کاورگوشی #آیفون #سامسونگ #سلفی #RingLightSelfie #ringlight #رینگلایت

🔥🆕
⚠️به توضيحات توجه كنيد⚠️ ‎
.
Ring Light Selfie 🔥💥 .

اورجینال و با کیفیت . .
.
قيمت. :75000 تومان . 📦ارسال به سراسر کشور . 🔴محدود و سفارش آنلاین
ارتباط جهت سفارش محصول :👇
📞 : 09388414726
📞 : 09351374501
📞 : 09338373695 .
⚠️سفارش فقط از طريق تلگرام و واتس اپ
.
⚠️پيام شما سروران گرامي زياد است ، لطفا در
پاسخگويی به پیام هایتان صبور باشید . 👈
.
✈️📩 ارسال براي شهرستان ٢ الي ٣ روز پس از سفارش و ابتدا مبلغ كارت به كارت ميشود !

@parsehstore68 #parseh #paraehstore #shop #shopcase #case #irancase #caseshop
#phon #phoncase #cover #newphoncase #caseiran #irancase #ghabjadid #قاب_گوشی #کاور #کاورگوشی #آیفون #سامسونگ #سلفی #RingLightSelfie #ringlight #رینگلایت

578 6 28 April, 2019
Olhem esses fones de ouvidos personalizados meninas, eu adorei! 🥰 
Tem garrafa de água transparente que vem numa bolsinha, tem a queridinha Foreo e luz para celular para sua selfie ficar perfeita 🥰🛍✨ Achamos os preços bem justos. 💸
📍Os achados foram feitos na loja Q bonita em Campo Grande. 👉🏼arrasta pro lado pra ver tudinho, valores na foto e marquem as migas! 😚🤩
.
.
.
.
.
.
.
#campogranderj #achadinhos #achadosrj #dicaseachados #achadoszonaoesterj #acheicomprei #acheicompartilhei #garimporj #baratinhosqueamamos #rj #fonesdeouvido #garrafas #foreobrasil #ringlightselfie #garrafinhaspersonalizadas #selfie

Olhem esses fones de ouvidos personalizados meninas, eu adorei! 🥰
Tem garrafa de água transparente que vem numa bolsinha, tem a queridinha Foreo e luz para celular para sua selfie ficar perfeita 🥰🛍✨ Achamos os preços bem justos. 💸
📍Os achados foram feitos na loja Q bonita em Campo Grande. 👉🏼arrasta pro lado pra ver tudinho, valores na foto e marquem as migas! 😚🤩
.
.
.
.
.
.
.
#campogranderj #achadinhos #achadosrj #dicaseachados #achadoszonaoesterj #acheicomprei #acheicompartilhei #garimporj #baratinhosqueamamos #rj #fonesdeouvido #garrafas #foreobrasil #ringlightselfie #garrafinhaspersonalizadas #selfie

745 28 30 March, 2019

Advertisements

📦 UNBOXING 📦 our Ultimate Vanity Glam Beauty Box with @sabrinabeauty.la 🙌🏼💫😍 ⠀ ⠀⠀⠀⠀
⠀ ⠀⠀⠀⠀
Featuring 6 Tiers to store your entire makeup collection:⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀
✖️12cm high bottom drawer to store foundations standing upright!⠀⠀⠀⠀
✖️Removable dividers in bottom 2 drawers ⠀ ✖️Crystal drawer handles ⠀ ⠀⠀⠀⠀
⠀ ⠀⠀⠀⠀
🛒: WWW.ETOILECOLLECTIVE.COM.AU⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
#makeupstorage#vanitystorage#makeuporganiser#cosmeticstorage#beautyroom#hollywoodmirror#ringlight#ringlightselfie#ringlightmua#vanitymirror#makeupmirror#makeuporganizer#makeupbag#makeupkit#makeupcase#makeupandbeautyaustralia#wakeupmakeup#wakeupandmakeup

📦 UNBOXING 📦 our Ultimate Vanity Glam Beauty Box with @sabrinabeauty.la 🙌🏼💫😍 ⠀ ⠀⠀⠀⠀
⠀ ⠀⠀⠀⠀
Featuring 6 Tiers to store your entire makeup collection:⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀
✖️12cm high bottom drawer to store foundations standing upright!⠀⠀⠀⠀
✖️Removable dividers in bottom 2 drawers ⠀ ✖️Crystal drawer handles ⠀ ⠀⠀⠀⠀
⠀ ⠀⠀⠀⠀
🛒: WWW.ETOILECOLLECTIVE.COM.AU⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
#makeupstorage #vanitystorage #makeuporganiser #cosmeticstorage #beautyroom #hollywoodmirror #ringlight #ringlightselfie #ringlightmua #vanitymirror #makeupmirror #makeuporganizer #makeupbag #makeupkit #makeupcase #makeupandbeautyaustralia #wakeupmakeup #wakeupandmakeup

547 9 8 May, 2019
The COMPLETE organisation kit for your IKEA Alex Drawers 😍 Both Alex 5 and 9 Super Kits have been updated to include our latest Foundation Dividers 🙌🏼🥂⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Organise your ENTIRE makeup collection including palettes, compacts, shadows, lip products and more! 💄💫💁🏽‍♀️💋💅🏼🌈✨⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀
⠀ ⠀⠀⠀⠀
The bundles include enough dividers to organise every drawer. Dividers come in acrylic strips which require assembling and have been custom designed to fit the drawers perfectly 👌🏼 ⠀⠀⠀⠀
⠀ ⠀⠀⠀⠀
Shop our wide range of acrylic makeup organisers at www.etoilecollective.com.au 💗 ⠀ ⠀⠀⠀⠀
⠀ ⠀⠀⠀⠀
#makeupstorage#vanitystorage#makeuporganiser#cosmeticstorage#beautyroom#hollywoodmirror#ringlight#ringlightselfie#ringlightmua#vanitymirror#makeupmirror#makeuporganizer#makeupbag#makeupkit#makeupcase#makeupandbeautyaustralia#wakeupmakeup#wakeupandmakeup

The COMPLETE organisation kit for your IKEA Alex Drawers 😍 Both Alex 5 and 9 Super Kits have been updated to include our latest Foundation Dividers 🙌🏼🥂⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Organise your ENTIRE makeup collection including palettes, compacts, shadows, lip products and more! 💄💫💁🏽‍♀️💋💅🏼🌈✨⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀
⠀ ⠀⠀⠀⠀
The bundles include enough dividers to organise every drawer. Dividers come in acrylic strips which require assembling and have been custom designed to fit the drawers perfectly 👌🏼 ⠀⠀⠀⠀
⠀ ⠀⠀⠀⠀
Shop our wide range of acrylic makeup organisers at www.etoilecollective.com.au 💗 ⠀ ⠀⠀⠀⠀
⠀ ⠀⠀⠀⠀
#makeupstorage #vanitystorage #makeuporganiser #cosmeticstorage #beautyroom #hollywoodmirror #ringlight #ringlightselfie #ringlightmua #vanitymirror #makeupmirror #makeuporganizer #makeupbag #makeupkit #makeupcase #makeupandbeautyaustralia #wakeupmakeup #wakeupandmakeup

1,777 7 3 May, 2019
Grab yourself an Étoile Collective Cosmetic Travel Case to store your collection in a safe and organised manner whilst you’re on the go 💫💡⠀ ⠀⠀⠀⠀
⠀ ⠀⠀⠀⠀
Have you heard? 👀 We’ve made improvements to our old design...⠀⠀⠀⠀
✖️NEW marble and rose gold print ⠀ ⠀⠀⠀⠀
✖️Custom super-grip top handle (black cases)⠀ ✖️All Large cases feature the thinnest, most durable and easiest to clean dividers, exclusive to Étoile Collective. (Medium Cases are made of the standard EVA + wood dividers) ⠀ ⠀⠀⠀⠀
✖️EXTRA mesh pocket on the brush flap (not seen in this photo!) ⠀ ⠀⠀⠀⠀
⠀ ⠀⠀⠀⠀
Shop our entire travel collection online now! We ship worldwide and accept Afterpay + Zippay in Australia 💞⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
. . .⠀ ⠀⠀⠀⠀
#makeupstorage#vanitystorage#makeuporganiser#cosmeticstorage#beautyroom#hollywoodmirror#ringlight#ringlightselfie#ringlightmua#vanitymirror#makeupmirror#makeuporganizer#makeupbag#makeupkit#makeupcase#makeupandbeautyaustralia#wakeupmakeup#wakeupandmakeup

Grab yourself an Étoile Collective Cosmetic Travel Case to store your collection in a safe and organised manner whilst you’re on the go 💫💡⠀ ⠀⠀⠀⠀
⠀ ⠀⠀⠀⠀
Have you heard? 👀 We’ve made improvements to our old design...⠀⠀⠀⠀
✖️NEW marble and rose gold print ⠀ ⠀⠀⠀⠀
✖️Custom super-grip top handle (black cases)⠀ ✖️All Large cases feature the thinnest, most durable and easiest to clean dividers, exclusive to Étoile Collective. (Medium Cases are made of the standard EVA + wood dividers) ⠀ ⠀⠀⠀⠀
✖️EXTRA mesh pocket on the brush flap (not seen in this photo!) ⠀ ⠀⠀⠀⠀
⠀ ⠀⠀⠀⠀
Shop our entire travel collection online now! We ship worldwide and accept Afterpay + Zippay in Australia 💞⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
. . .⠀ ⠀⠀⠀⠀
#makeupstorage #vanitystorage #makeuporganiser #cosmeticstorage #beautyroom #hollywoodmirror #ringlight #ringlightselfie #ringlightmua #vanitymirror #makeupmirror #makeuporganizer #makeupbag #makeupkit #makeupcase #makeupandbeautyaustralia #wakeupmakeup #wakeupandmakeup

1,835 22 24 April, 2019

Advertisements

Perfect lighting every time with the Étoile Hollywood PRO Vanity Mirror + IlluminateMe 18” Ring Light 💡💡⠀ ⠀⠀⠀⠀
⠀ ⠀⠀⠀⠀
DID YOU KNOW? 🙊 Our iconic Hollywood Mirror is the largest in Australia spanning 110cm! Also features:⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀
✔️15 LED dimmable bulbs⠀⠀⠀⠀
✔️Detachable base ⠀ ⠀⠀⠀⠀
✔️Wall mount kit⠀ ⠀⠀⠀⠀
✔️2x USB ports ⠀ ⠀⠀⠀⠀
✔️2x Power ports⠀ ⠀⠀⠀⠀
⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀
Shop your #glamroom essentials 👉🏼WWW.ETOILECOLLECTIVE.COM.AU ⠀⠀⠀⠀
. . . ⠀ ⠀⠀⠀⠀
#hollywoodmirror#ringlight#ringlightselfie#ringlightmua#vanitymirror#makeupmirror#makeupstorage#makeuporganizer#makeupcase#makeupandbeautyaustralia#wakeupmakeup#wakeupandmakeup#makeupbag#makeupkit

Perfect lighting every time with the Étoile Hollywood PRO Vanity Mirror + IlluminateMe 18” Ring Light 💡💡⠀ ⠀⠀⠀⠀
⠀ ⠀⠀⠀⠀
DID YOU KNOW? 🙊 Our iconic Hollywood Mirror is the largest in Australia spanning 110cm! Also features:⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀
✔️15 LED dimmable bulbs⠀⠀⠀⠀
✔️Detachable base ⠀ ⠀⠀⠀⠀
✔️Wall mount kit⠀ ⠀⠀⠀⠀
✔️2x USB ports ⠀ ⠀⠀⠀⠀
✔️2x Power ports⠀ ⠀⠀⠀⠀
⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀
Shop your #glamroom essentials 👉🏼WWW.ETOILECOLLECTIVE.COM.AU ⠀⠀⠀⠀
. . . ⠀ ⠀⠀⠀⠀
#hollywoodmirror #ringlight #ringlightselfie #ringlightmua #vanitymirror #makeupmirror #makeupstorage #makeuporganizer #makeupcase #makeupandbeautyaustralia #wakeupmakeup #wakeupandmakeup #makeupbag #makeupkit

2,235 14 12 April, 2019
Glammed and organised our IKEA Alex 6 drawers using Etoile Collective storage 🙌🏼😉 ⠀ ⠀⠀⠀⠀
🌸In the drawers: 2x EC Slay Tray ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀
🌸On top: 1x PRO Artist Essential Travel Kit, 1x Combination Palette Holder (on its side)⠀⠀⠀⠀
⠀ ⠀⠀⠀⠀
Shop online to view our whole range including dividers for other popular IKEA drawers and vanity tables. ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀
⠀ ⠀⠀⠀⠀
🌟WWW.ETOILECOLLECTIVE.COM.AU🌟 ⠀ ⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
✔️ Worldwide shipping⠀ ⠀⠀⠀⠀
✔️ Afterpay + Zippay in AU only ⠀ ⠀⠀⠀⠀
. . . ⠀ ⠀⠀⠀⠀
#hollywoodmirror#ringlight#ringlightselfie#ringlightmua#vanitymirror#makeupmirror#makeupstorage#makeuporganizer#makeupcase#makeupandbeautyaustralia#wakeupmakeup#wakeupandmakeup#makeupbag

Glammed and organised our IKEA Alex 6 drawers using Etoile Collective storage 🙌🏼😉 ⠀ ⠀⠀⠀⠀
🌸In the drawers: 2x EC Slay Tray ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀
🌸On top: 1x PRO Artist Essential Travel Kit, 1x Combination Palette Holder (on its side)⠀⠀⠀⠀
⠀ ⠀⠀⠀⠀
Shop online to view our whole range including dividers for other popular IKEA drawers and vanity tables. ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀
⠀ ⠀⠀⠀⠀
🌟WWW.ETOILECOLLECTIVE.COM.AU🌟 ⠀ ⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
✔️ Worldwide shipping⠀ ⠀⠀⠀⠀
✔️ Afterpay + Zippay in AU only ⠀ ⠀⠀⠀⠀
. . . ⠀ ⠀⠀⠀⠀
#hollywoodmirror #ringlight #ringlightselfie #ringlightmua #vanitymirror #makeupmirror #makeupstorage #makeuporganizer #makeupcase #makeupandbeautyaustralia #wakeupmakeup #wakeupandmakeup #makeupbag

2,140 3 19 March, 2019
Our type of heaven ☁️☁️ Featuring all 3 of our vanity mirrors — which one would you choose? 🙊 ⠀ ⠀⠀⠀⠀
⠀ ⠀⠀⠀⠀
From L to R:⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀
✨ Hollywood GLAM Vanity Mirror | No extra features | On sale now! A$300 ⠀⠀⠀⠀
✨ Crystal Illuminated Vanity Mirror | 2 USB ports + Bluetooth speakers | On sale now! A$450 ⠀ ⠀⠀⠀⠀
✨ Hollywood PRO Vanity Mirror | 2 USB ports + 2 Power Ports | A$480 ⠀ ⠀⠀⠀⠀
⠀ ⠀⠀⠀⠀
✅ All 3 come with a detachable base and wall mount kit⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀
✅ 12 month warranty on mirror + bulbs⠀⠀⠀⠀
✅ Afterpay + Zippay available in Australia ⠀ ⠀⠀⠀⠀
. . . ⠀ ⠀⠀⠀⠀
#hollywoodmirror#ringlight#ringlightselfie#ringlightmua#vanitymirror#makeupmirror#makeupstorage#makeuporganizer#makeupcase#makeupandbeautyaustralia#wakeupmakeup#wakeupandmakeup#vanitystorage#makeuporganiser#cosmeticstorage#beautyroom#makeupbag#makeupkit#makeupcase#makeupandbeautyaustralia#vanitytable#vanityroom

Our type of heaven ☁️☁️ Featuring all 3 of our vanity mirrors — which one would you choose? 🙊 ⠀ ⠀⠀⠀⠀
⠀ ⠀⠀⠀⠀
From L to R:⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀
✨ Hollywood GLAM Vanity Mirror | No extra features | On sale now! A$300 ⠀⠀⠀⠀
✨ Crystal Illuminated Vanity Mirror | 2 USB ports + Bluetooth speakers | On sale now! A$450 ⠀ ⠀⠀⠀⠀
✨ Hollywood PRO Vanity Mirror | 2 USB ports + 2 Power Ports | A$480 ⠀ ⠀⠀⠀⠀
⠀ ⠀⠀⠀⠀
✅ All 3 come with a detachable base and wall mount kit⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀
✅ 12 month warranty on mirror + bulbs⠀⠀⠀⠀
✅ Afterpay + Zippay available in Australia ⠀ ⠀⠀⠀⠀
. . . ⠀ ⠀⠀⠀⠀
#hollywoodmirror #ringlight #ringlightselfie #ringlightmua #vanitymirror #makeupmirror #makeupstorage #makeuporganizer #makeupcase #makeupandbeautyaustralia #wakeupmakeup #wakeupandmakeup #vanitystorage #makeuporganiser #cosmeticstorage #beautyroom #makeupbag #makeupkit #makeupcase #makeupandbeautyaustralia #vanitytable #vanityroom

2,082 12 23 April, 2019