#qlensphotography Instagram Photos & Videos

qlensphotography - 424 posts

Advertisements

Advertisements

Sunset and sunrise are beautiful times to shoot a perfect picture. Light is not harsh.
•
📸:Nikon D750 with AF-S Nikkor 50mm f/1.8g
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #newyork #nyc #newyorkcity #brooklyn

Sunset and sunrise are beautiful times to shoot a perfect picture. Light is not harsh.

📸:Nikon D750 with AF-S Nikkor 50mm f/1.8g

#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #newyork #nyc #newyorkcity #brooklyn

42 0 28 April, 2019
Seeing the same world with new perspective.
•
📸:Nikon D750 with AF-S Nikkor 50mm f/1.8g
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #nyc #newyorkcity #newyork #manhattan #usa

Seeing the same world with new perspective.

📸:Nikon D750 with AF-S Nikkor 50mm f/1.8g

#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #nyc #newyorkcity #newyork #manhattan #usa

36 1 28 April, 2019
A reflection or your true self
•
📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 50mm f/1.8g
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #newyork #newyorkcity #nyc #manhattan #usa

A reflection or your true self

📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 50mm f/1.8g

#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #newyork #newyorkcity #nyc #manhattan #usa

27 1 28 April, 2019

Advertisements

Alone
•
📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 50mm f/1.8g
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #newyork #nyc #newyorkcity #manhattan

Alone

📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 50mm f/1.8g

#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #newyork #nyc #newyorkcity #manhattan

47 0 27 April, 2019
Ray of light
•
📸:Nikon D750 with AF-S Nikkor 50mm f/1.8g
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #newyork #light

Ray of light

📸:Nikon D750 with AF-S Nikkor 50mm f/1.8g

#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #newyork #light

23 1 27 April, 2019
Happy Mind, Happy Life ☀️
.
#hopperwarrior #lifeislit #realitycalled #qlensphotography #crossfit

Happy Mind, Happy Life ☀️
.
#hopperwarrior #lifeislit #realitycalled #qlensphotography #crossfit

128 11 6 April, 2019
Hi guys, bila masuk dlm St Patrick Cathedral ni, very eye opening. Dalam kesibukan mengejar dunia, masih ada yg ke sini berdoa untuk kesejahteraan. Bukan itu sahaja, Sistem tabung derma mereka pon advance boleh guna “plastic money” untuk derma terus masuk ke akaun jadi tiada ketirisan dalam pengurusan akaun. Tak de la rigid cash semata-mata. Support system gereja ni pun sangat-sangat bagus. Ingatlah Tuhan ketika kita senang supaya Tuhan ingat kita bila kita susah. Pesanan untuk diri saya sendiri.
•
📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 14-24mm f/2.8g ED
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #usa #nyc #newyork #newyorkcity #syaquifstravellog

Hi guys, bila masuk dlm St Patrick Cathedral ni, very eye opening. Dalam kesibukan mengejar dunia, masih ada yg ke sini berdoa untuk kesejahteraan. Bukan itu sahaja, Sistem tabung derma mereka pon advance boleh guna “plastic money” untuk derma terus masuk ke akaun jadi tiada ketirisan dalam pengurusan akaun. Tak de la rigid cash semata-mata. Support system gereja ni pun sangat-sangat bagus. Ingatlah Tuhan ketika kita senang supaya Tuhan ingat kita bila kita susah. Pesanan untuk diri saya sendiri.

📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 14-24mm f/2.8g ED

#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #usa #nyc #newyork #newyorkcity #syaquifstravellog

58 3 8 hours ago
Hi guys, to be honest, antara spot yang kitorg suka pergi ialah Central Park. Boleh tengok pelbagai aktiviti riadah kat sana. Daripada budak kecik sampai orang tua bongkok masing-masing live life to the fullest. Rajin exercise. Satu benda yang kita patut contohi. Yang xpatut contoh ialah sambil exercise sambil makan donut. Ambil yang baik, discard yang xelok. Life would be better.
•
📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 85mm f/1.8g
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #usa #nyc #newyork #newyorkcity #syaquifstravellog

Hi guys, to be honest, antara spot yang kitorg suka pergi ialah Central Park. Boleh tengok pelbagai aktiviti riadah kat sana. Daripada budak kecik sampai orang tua bongkok masing-masing live life to the fullest. Rajin exercise. Satu benda yang kita patut contohi. Yang xpatut contoh ialah sambil exercise sambil makan donut. Ambil yang baik, discard yang xelok. Life would be better.

📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 85mm f/1.8g

#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #usa #nyc #newyork #newyorkcity #syaquifstravellog

36 0 9 hours ago
Hi guys, duduk di New York ni if sebagai traveller, dalam 7 hari da just nice. Tak terlalu lama dan tak terlalu sekejap. Bergantung kepada objektif travel. Kami backpackers mmg lebih kepada travel santai. Xrushing pon rasa 7 hari tu memang just nice. Kat New York ni banyak museum. Kalau korang jenis yang suka history, mungkin require masa yang agak lama sikit. But overall, the most happening spot kat Manhattan ni mmg Time Square.
•
📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 85mm f/1.8g
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #usa #nyc #newyork #newyorkcity #syaquifstravellog

Hi guys, duduk di New York ni if sebagai traveller, dalam 7 hari da just nice. Tak terlalu lama dan tak terlalu sekejap. Bergantung kepada objektif travel. Kami backpackers mmg lebih kepada travel santai. Xrushing pon rasa 7 hari tu memang just nice. Kat New York ni banyak museum. Kalau korang jenis yang suka history, mungkin require masa yang agak lama sikit. But overall, the most happening spot kat Manhattan ni mmg Time Square.

📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 85mm f/1.8g

#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #usa #nyc #newyork #newyorkcity #syaquifstravellog

35 0 9 hours ago
Hi guys, bila duduk kat negara orang lama-lama, terasa bersyukur dengan negara sendiri. -6 darjah celsius cukup untuk buat kita rasa bertuah dengan cahaya matahari, cuaca yang masih boleh beriadah pada bila-bila masa.
•
📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 85mm f/1.8g
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #usa #nyc #newyork #newyorkcity #syaquifstravellog

Hi guys, bila duduk kat negara orang lama-lama, terasa bersyukur dengan negara sendiri. -6 darjah celsius cukup untuk buat kita rasa bertuah dengan cahaya matahari, cuaca yang masih boleh beriadah pada bila-bila masa.

📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 85mm f/1.8g

#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #usa #nyc #newyork #newyorkcity #syaquifstravellog

46 2 11 hours ago
Hi guys, salji baru turun boleh la acah2 feeling winter sonata. Actually temperature -1 degree ni okay tp bill windchill dia tiup, tu yg buat kulit sakit. Wear glove always ye.
•
📸:Nikon D750 with AF-S Nikkor 85mm f/1.8g
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #nyc #newyork #newyorkcity #usa #syaquifstravellog

Hi guys, salji baru turun boleh la acah2 feeling winter sonata. Actually temperature -1 degree ni okay tp bill windchill dia tiup, tu yg buat kulit sakit. Wear glove always ye.

📸:Nikon D750 with AF-S Nikkor 85mm f/1.8g

#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #nyc #newyork #newyorkcity #usa #syaquifstravellog

30 0 21 February, 2019
Hi guys, one of my favorite place to shoot pic at NYC is the avenue. It’s beautiful.
•
📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 14-24mm f/2.8g ED
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #nyc #newyork #newyorkcity #usa #syaquifstravellog

Hi guys, one of my favorite place to shoot pic at NYC is the avenue. It’s beautiful.

📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 14-24mm f/2.8g ED

#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #nyc #newyork #newyorkcity #usa #syaquifstravellog

25 1 21 February, 2019
Hi guys, kalau korang datang NYC, jgn lupa dtg Madame Tussaud Wax Gallery ni. Mmg awesome la. Scale actor/actress 1:1. Baru tau Selena Gomez tinggi.
•
📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 50mm f/1.8g
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #nyc #madametussauds #newyork #newyorkcity #usa #syaquifstravellog

Hi guys, kalau korang datang NYC, jgn lupa dtg Madame Tussaud Wax Gallery ni. Mmg awesome la. Scale actor/actress 1:1. Baru tau Selena Gomez tinggi.

📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 50mm f/1.8g

#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #nyc #madametussauds #newyork #newyorkcity #usa #syaquifstravellog

37 8 21 February, 2019

Advertisements

Hi guys, masa beli kasut Timberland hari tu, memang terasa mahal sebab feature dia anti slippery & water proof. Tp bila da 15 days kat sini, rasa berbaloi sbb kaki tak basah, tak sakit dan tak gelincir. It’s a good investment untuk keselesaan. Bukan nak promote tapi kasut ialah perkara yg sangat penting bila travel sebab korang akan byk berjalan.
•
📸: Iphone 7 Rear Camera with Moment Wide Lens
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #iphoneography #iphonegraphy #usa #manhattan #nyc #newyork #newyorkcity #syaquifstravellog #momentlens #moment

Hi guys, masa beli kasut Timberland hari tu, memang terasa mahal sebab feature dia anti slippery & water proof. Tp bila da 15 days kat sini, rasa berbaloi sbb kaki tak basah, tak sakit dan tak gelincir. It’s a good investment untuk keselesaan. Bukan nak promote tapi kasut ialah perkara yg sangat penting bila travel sebab korang akan byk berjalan.

📸: Iphone 7 Rear Camera with Moment Wide Lens

#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #iphoneography #iphonegraphy #usa #manhattan #nyc #newyork #newyorkcity #syaquifstravellog #momentlens #moment

42 1 20 February, 2019
Hi guys, kalau korang stay kat Brooklyn, cadang better cover each part of manhattan by days. Maksudnya lower manhattan 2nd day, middle manhattan 3rd day dan upper manhattan 4th day. Berjalan puas, everything covered. Makan jgn risau. Street food mostly made by Arabs. You can never starve.
•
📸: Iphone 7 Rear Camera with Moment Wide Lens
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #iphoneography #iphonegraphy #usa #manhattan #nyc #newyork #newyorkcity #syaquifstravellog #momentlens #moment

Hi guys, kalau korang stay kat Brooklyn, cadang better cover each part of manhattan by days. Maksudnya lower manhattan 2nd day, middle manhattan 3rd day dan upper manhattan 4th day. Berjalan puas, everything covered. Makan jgn risau. Street food mostly made by Arabs. You can never starve.

📸: Iphone 7 Rear Camera with Moment Wide Lens

#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #iphoneography #iphonegraphy #usa #manhattan #nyc #newyork #newyorkcity #syaquifstravellog #momentlens #moment

38 3 20 February, 2019
Hi guys, snow in Brooklyn today
•
📸: Iphone 7 Rear Camera with Moment Wide Lens
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #iphoneography #iphonegraphy #usa #manhattan #nyc #newyork #newyorkcity #syaquifstravellog #momentlens #moment

Hi guys, snow in Brooklyn today

📸: Iphone 7 Rear Camera with Moment Wide Lens

#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #iphoneography #iphonegraphy #usa #manhattan #nyc #newyork #newyorkcity #syaquifstravellog #momentlens #moment

35 1 20 February, 2019
Hi guys, cuba teka sini kat mana?
•
📸: Iphone 7 Rear Camera with Moment Wide Lens
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #iphoneography #iphonegraphy #usa #manhattan #nyc #newyork #newyorkcity #syaquifstravellog #momentlens #moment

Hi guys, cuba teka sini kat mana?

📸: Iphone 7 Rear Camera with Moment Wide Lens

#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #iphoneography #iphonegraphy #usa #manhattan #nyc #newyork #newyorkcity #syaquifstravellog #momentlens #moment

30 1 20 February, 2019
Hi guys, cantik binaan ini. Memang cantik waktu senja New York ni. Duduk tepi pier layan sunset.
•
📸: Iphone 7 Rear Camera
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #iphoneography #iphonegraphy #usa #manhattan #nyc #newyork #newyorkcity #syaquifstravellog

Hi guys, cantik binaan ini. Memang cantik waktu senja New York ni. Duduk tepi pier layan sunset.

📸: Iphone 7 Rear Camera

#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #iphoneography #iphonegraphy #usa #manhattan #nyc #newyork #newyorkcity #syaquifstravellog

38 3 19 February, 2019
Hi guys, orang local Buffalo cakap kalau nak ada good activities kat sini, jangan pegi masa winter. So korang yang nak pegi ke Buffalo Niagara Fall blh dengar nasihat ni. Orang local ckp tau. Bukan sendiri cakap.
•
📸: Nikon D750 with Sigma 35mm f1.4 DG Art Lens
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #buffalo #niagara #niagarafalls #usa #silhouette #syaquifstravellog

Hi guys, orang local Buffalo cakap kalau nak ada good activities kat sini, jangan pegi masa winter. So korang yang nak pegi ke Buffalo Niagara Fall blh dengar nasihat ni. Orang local ckp tau. Bukan sendiri cakap.

📸: Nikon D750 with Sigma 35mm f1.4 DG Art Lens

#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #buffalo #niagara #niagarafalls #usa #silhouette #syaquifstravellog

26 2 19 February, 2019
Hi guys, ni bukan Niagara Falls ye. Ni American Falls nearby Niagara Falls. Mungkin dia dipanggil American Falls sebab situated at American side. Anyway the stream is amazing.
•
📸: Nikon D750 with Sigma 35mm f1.4 DG Art Lens
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #niagarafalls #buffalo #usa #beautiful #nature #syaquifstravellog

Hi guys, ni bukan Niagara Falls ye. Ni American Falls nearby Niagara Falls. Mungkin dia dipanggil American Falls sebab situated at American side. Anyway the stream is amazing.

📸: Nikon D750 with Sigma 35mm f1.4 DG Art Lens

#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #niagarafalls #buffalo #usa #beautiful #nature #syaquifstravellog

47 3 16 February, 2019
Hi guys, how’s Malaysia?
•
📸:Nikon D750 with AF-S Nikkor 50mm f/1.8g
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #niagarafalls #buffalo #usa #beautiful #nature #syaquifstravellog

Hi guys, how’s Malaysia?

📸:Nikon D750 with AF-S Nikkor 50mm f/1.8g

#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #niagarafalls #buffalo #usa #beautiful #nature #syaquifstravellog

36 0 16 February, 2019
Hi guys, ada yang kagum dgn kecantikan Niagara. Ada juga yang gerun. Cantiknya ciptaan Allah. Tak cukup luas mata nak buka lihat kebesaranNya. Duduk di tepi fence dan senyum kecilnya manusia disisiNya.
•
📸: Nikon D750 with Sigma 35mm f1.4 DG Art Lens
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #niagarafalls #buffalo #usa #beautiful #nature #syaquifstravellog

Hi guys, ada yang kagum dgn kecantikan Niagara. Ada juga yang gerun. Cantiknya ciptaan Allah. Tak cukup luas mata nak buka lihat kebesaranNya. Duduk di tepi fence dan senyum kecilnya manusia disisiNya.

📸: Nikon D750 with Sigma 35mm f1.4 DG Art Lens

#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #niagarafalls #buffalo #usa #beautiful #nature #syaquifstravellog

42 2 16 February, 2019
Hi guys, kitorang da take off to Buffalo. Subhanallah cantiknya awan. Nampak macam kapas dgn horizon line. Cahaya matahari pon cantik. Memang a very nice view from up here.
•
📸: Iphone 7 Rear Camera
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #manhattan #nyc #newyork #newyorkcity #usa #iphonegraphy #iphoneography #syaquifstravellog

Hi guys, kitorang da take off to Buffalo. Subhanallah cantiknya awan. Nampak macam kapas dgn horizon line. Cahaya matahari pon cantik. Memang a very nice view from up here.

📸: Iphone 7 Rear Camera

#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #manhattan #nyc #newyork #newyorkcity #usa #iphonegraphy #iphoneography #syaquifstravellog

51 2 16 February, 2019

Advertisements

Hi guys, New York ni bila dalam bandar ni, ada 3 views yang sangat berlainan. Dari flight, nampak building very organized. Dari eye view nampak cantik with all the lights. Tapi underground, korang akan surprise tak secantik yang digambarkan. Seram~~~. Apa-apa pun jangan percaya bulat-bulat apa yg dicakap ni. Datang dan experience sendiri.
•
📸: Nikon D750 with Sigma 35mm f1.4 DG Art Lens
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #manhattan #nyc #newyork #newyorkcity #usa #syaquifstravellog

Hi guys, New York ni bila dalam bandar ni, ada 3 views yang sangat berlainan. Dari flight, nampak building very organized. Dari eye view nampak cantik with all the lights. Tapi underground, korang akan surprise tak secantik yang digambarkan. Seram~~~. Apa-apa pun jangan percaya bulat-bulat apa yg dicakap ni. Datang dan experience sendiri.

📸: Nikon D750 with Sigma 35mm f1.4 DG Art Lens

#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #manhattan #nyc #newyork #newyorkcity #usa #syaquifstravellog

46 2 16 February, 2019
Hi guys, yang paling menarik architecture dlm gambar ni ialah Chrysler Building. Korang zoom la sebelah kanan gambar tu. Saje nak torture mata korang.
•
📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 14-24mm f/2.8g ED
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #manhattan #nyc #newyork #newyorkcity #usa #syaquifstravellog

Hi guys, yang paling menarik architecture dlm gambar ni ialah Chrysler Building. Korang zoom la sebelah kanan gambar tu. Saje nak torture mata korang.

📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 14-24mm f/2.8g ED

#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #manhattan #nyc #newyork #newyorkcity #usa #syaquifstravellog

35 2 16 February, 2019
Hi guys, it took me 13 shots to get the right composition. I love how the sky blown off to reveal all details on the top of this building. Love it.
•
📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 14-24mm f/2.8g ED
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #manhattan #newyork #newyorkcity #nyc #usa #syaquifstravellog

Hi guys, it took me 13 shots to get the right composition. I love how the sky blown off to reveal all details on the top of this building. Love it.

📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 14-24mm f/2.8g ED

#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #manhattan #newyork #newyorkcity #nyc #usa #syaquifstravellog

33 0 16 February, 2019
Hi guys, everybody is so busy make a living until they forget the purpose of life.
•
📸:Nikon D750 with AF-S Nikkor 14-24mm f/2.8g ED
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #manhattan #newyork #newyorkcity #nyc #usa #syaquifstravellog

Hi guys, everybody is so busy make a living until they forget the purpose of life.

📸:Nikon D750 with AF-S Nikkor 14-24mm f/2.8g ED

#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #manhattan #newyork #newyorkcity #nyc #usa #syaquifstravellog

36 4 16 February, 2019
Hi guys, sebenarnya nak shoot gambar yg symmetrical sangat susah. Walaupun da ada grid dalam viewfinder. Tapi itu yang jadikan gambar jadi cantik. Grid memang annoying tapi sangat membantu dalam komposisi gambar.
•
📸:Nikon D750 with Sigma 35mm f1.4 DG Art Lens
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #manhattan #newyork #newyorkcity #nyc #usa #syaquifstravellog

Hi guys, sebenarnya nak shoot gambar yg symmetrical sangat susah. Walaupun da ada grid dalam viewfinder. Tapi itu yang jadikan gambar jadi cantik. Grid memang annoying tapi sangat membantu dalam komposisi gambar.

📸:Nikon D750 with Sigma 35mm f1.4 DG Art Lens

#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #manhattan #newyork #newyorkcity #nyc #usa #syaquifstravellog

35 0 16 February, 2019
Hi guys, ada yang tanya banyak ke tempat di cover dalam masa 7 hari? Memang banyak tapi banyak benda kena sacrifice. Keselesaan tempat tinggal, takde OOTD, makan pon xboleh memilih sangat. Hasilnya banyak area boleh pegi. Ni sat lagi nak g Buffalo plak. Niagara Fall, here I come.
•
📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 85mm f/1.8g
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #manhattan #usa #nyc #newyorkcity #newyork #winter #architecture #syaquifstravellog

Hi guys, ada yang tanya banyak ke tempat di cover dalam masa 7 hari? Memang banyak tapi banyak benda kena sacrifice. Keselesaan tempat tinggal, takde OOTD, makan pon xboleh memilih sangat. Hasilnya banyak area boleh pegi. Ni sat lagi nak g Buffalo plak. Niagara Fall, here I come.

📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 85mm f/1.8g

#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #manhattan #usa #nyc #newyorkcity #newyork #winter #architecture #syaquifstravellog

27 0 15 February, 2019
Hi guys, nak bagitau you all sume yang walaupun sini sejuk namatey, tapi UV ray sini kuat. Habis mengelupas kulit muka. Losyen tak bawa. Muka habis tak ploles.
•
📸: Nikon D750 with Sigma 35mm f1.4 DG Art Lens
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #manhattan #usa #nyc #newyorkcity #newyork #winter #architecture #syaquifstravellog

Hi guys, nak bagitau you all sume yang walaupun sini sejuk namatey, tapi UV ray sini kuat. Habis mengelupas kulit muka. Losyen tak bawa. Muka habis tak ploles.

📸: Nikon D750 with Sigma 35mm f1.4 DG Art Lens

#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #manhattan #usa #nyc #newyorkcity #newyork #winter #architecture #syaquifstravellog

37 3 15 February, 2019
Hi guys, sebenarnya nak men”capub” sket yang ni ialah tingkat 86  Empire State Building. Yang nak difokus tu bendalah teropong tu. Boleh skodeng. Kalau nasib baik...
•
📸: Nikon D750 with Sigma 35mm f1.4 DG Art Lens
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #manhattan #usa #nyc #newyorkcity #newyork #winter #architecture #syaquifstravellog

Hi guys, sebenarnya nak men”capub” sket yang ni ialah tingkat 86 Empire State Building. Yang nak difokus tu bendalah teropong tu. Boleh skodeng. Kalau nasib baik...

📸: Nikon D750 with Sigma 35mm f1.4 DG Art Lens

#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #manhattan #usa #nyc #newyorkcity #newyork #winter #architecture #syaquifstravellog

34 0 15 February, 2019
Hi guys, ada yg excited dgn Broadway. Tp apa nak diexcitedkan. Kalau translate jadi “Jalan  Lebar” je. Bahasa jiwa bangsa ye. •
📸: Nikon D750 with Sigma 35mm f1.4 DG Art Lens
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #manhattan #usa #nyc #newyorkcity #newyork #winter #architecture #syaquifstravellog #broadway

Hi guys, ada yg excited dgn Broadway. Tp apa nak diexcitedkan. Kalau translate jadi “Jalan Lebar” je. Bahasa jiwa bangsa ye. •
📸: Nikon D750 with Sigma 35mm f1.4 DG Art Lens

#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #manhattan #usa #nyc #newyorkcity #newyork #winter #architecture #syaquifstravellog #broadway

34 1 15 February, 2019
Hi guys, duduk bersila macam ni kalau kat depan ada nasi putih dengan masak lemak cili padi ikan masin nenas mmg sedap. Tak mau igt buffalo wings neraka tu.
•
📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 85mm f/1.8g
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #manhattan #usa #nyc #newyorkcity #newyork #winter #architecture

Hi guys, duduk bersila macam ni kalau kat depan ada nasi putih dengan masak lemak cili padi ikan masin nenas mmg sedap. Tak mau igt buffalo wings neraka tu.

📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 85mm f/1.8g

#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #manhattan #usa #nyc #newyorkcity #newyork #winter #architecture

40 2 15 February, 2019
Hi guys, saje je lompat ni sbb nak tengok kukuh ke x jambatan ni.
•
📸: Nikon D750 with Sigma 35mm f1.4 DG Art Lens
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #manhattan #usa #nyc #newyorkcity #newyork #winter #architecture #syaquifstravellog

Hi guys, saje je lompat ni sbb nak tengok kukuh ke x jambatan ni.

📸: Nikon D750 with Sigma 35mm f1.4 DG Art Lens

#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #manhattan #usa #nyc #newyorkcity #newyork #winter #architecture #syaquifstravellog

35 1 15 February, 2019
Hi guys, the sun sets at Lower Manhattan if you are shooting from below Brooklyn Bridge. The cycle is completed sunrise to sunset.
•
📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 85mm f/1.8g
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #manhattan #usa #nyc #newyorkcity #newyork #winter #architecture #syaquifstravellog

Hi guys, the sun sets at Lower Manhattan if you are shooting from below Brooklyn Bridge. The cycle is completed sunrise to sunset.

📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 85mm f/1.8g

#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #manhattan #usa #nyc #newyorkcity #newyork #winter #architecture #syaquifstravellog

32 2 15 February, 2019
Hi guys, ni feeling2 kat Central Park kot-kot ada awek mat saleh nak usha tapi malangnya takde. Berangan jela.
•
📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 85mm f/1.8g
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #manhattan #usa #nyc #newyorkcity #newyork #winter #architecture #syaquifstravellog

Hi guys, ni feeling2 kat Central Park kot-kot ada awek mat saleh nak usha tapi malangnya takde. Berangan jela.

📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 85mm f/1.8g

#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #manhattan #usa #nyc #newyorkcity #newyork #winter #architecture #syaquifstravellog

31 0 15 February, 2019
Hi guys, you must be wondering what’s so special about this pic? I’ve waited from 5:45a.m and finally take exactly at 6:58a.m when the sunrise light hit the first building at Manhattan. I feel blessed.
•
📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 85mm f/1.8g
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #manhattan #usa #nyc #newyorkcity #newyork #winter #architecture

Hi guys, you must be wondering what’s so special about this pic? I’ve waited from 5:45a.m and finally take exactly at 6:58a.m when the sunrise light hit the first building at Manhattan. I feel blessed.

📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 85mm f/1.8g

#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #manhattan #usa #nyc #newyorkcity #newyork #winter #architecture

32 0 15 February, 2019
Hi guys, gambar ni sebenarnya nak emphasize Manhattan Bridge tu da cukup cantik tp bila tengok langit kat belakang tu, ray of light tembus awan, terasa Allah tu sebaik-baik pencipta. Subhanallah.
•
📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 85mm f/1.8g
•
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #manhattan #usa #nyc #newyorkcity #newyork #winter #architecture #manhattanbridge

Hi guys, gambar ni sebenarnya nak emphasize Manhattan Bridge tu da cukup cantik tp bila tengok langit kat belakang tu, ray of light tembus awan, terasa Allah tu sebaik-baik pencipta. Subhanallah.

📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 85mm f/1.8g


#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #manhattan #usa #nyc #newyorkcity #newyork #winter #architecture #manhattanbridge

33 1 14 February, 2019
Hi guys, it’s a Symmetrical Brooklyn. Nak shoot gambar ni, photographers lain senyum. Diorg paham kot.
•
📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 85mm f/1.8g
•
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #manhattan #usa #nyc #newyorkcity #newyork #winter #architecture #brooklynbridge

Hi guys, it’s a Symmetrical Brooklyn. Nak shoot gambar ni, photographers lain senyum. Diorg paham kot.

📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 85mm f/1.8g


#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #manhattan #usa #nyc #newyorkcity #newyork #winter #architecture #brooklynbridge

27 1 14 February, 2019
Hi guys, I called it Manhattan Inception. Created through reflection of mobile phone glass.
•
📸: Nikon D750 with Sigma 35mm f1.4 DG Art Lens
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #manhattan #usa #nyc #newyorkcity #newyork #winter #architecture #syaquifstravellog

Hi guys, I called it Manhattan Inception. Created through reflection of mobile phone glass.

📸: Nikon D750 with Sigma 35mm f1.4 DG Art Lens

#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #manhattan #usa #nyc #newyorkcity #newyork #winter #architecture #syaquifstravellog

32 1 14 February, 2019
Hi guys, kat sini korang literally boleh tengok awan bergerak. Tak payah nak buat time lapse or hyper lapse. Sebab tu pandang langit tapi jangan lupa ingat bumi.
•
📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 85mm f/1.8g
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #nyc #newyork #newyorkcity #manhattan #usa #winter #centralpark

Hi guys, kat sini korang literally boleh tengok awan bergerak. Tak payah nak buat time lapse or hyper lapse. Sebab tu pandang langit tapi jangan lupa ingat bumi.

📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 85mm f/1.8g

#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #nyc #newyork #newyorkcity #manhattan #usa #winter #centralpark

132 6 14 February, 2019
Hi guys, nak bagitau korang yang dah berjaya shoot Manhattan Bridge dari Dumbo.
•
📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 85mm f/1.8g
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #nyc #newyork #newyorkcity #manhattan #usa #winter #bridge

Hi guys, nak bagitau korang yang dah berjaya shoot Manhattan Bridge dari Dumbo.

📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 85mm f/1.8g

#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #nyc #newyork #newyorkcity #manhattan #usa #winter #bridge

38 0 14 February, 2019
Hi guys, saje text korang cakap rindu kat....
•
📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 85mm f/1.8g
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #nyc #newyork #newyorkcity #manhattan #usa #winter

Hi guys, saje text korang cakap rindu kat....

📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 85mm f/1.8g

#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #nyc #newyork #newyorkcity #manhattan #usa #winter

26 0 14 February, 2019
Hi guys, sambal tumis ikan bilis dengan petai sedap tak kalau makan dengan nasi panas time winter? Ada kicap sikit dengan telur goreng.
•
📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 85mm f/1.8g
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #winter #snow #newyork #newyorkcity #manhattan #nyc #usa

Hi guys, sambal tumis ikan bilis dengan petai sedap tak kalau makan dengan nasi panas time winter? Ada kicap sikit dengan telur goreng.

📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 85mm f/1.8g

#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #winter #snow #newyork #newyorkcity #manhattan #nyc #usa

35 0 14 February, 2019
Hi guys, Time Square ni lebih kurang macam Bukit Bintang area KL tu. Cuma lighting kat sini lebih awesome la dan plus yellow cab, one of the signature in NYC.
•
📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 85mm f/1.8g
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #winter #snow #newyork #newyorkcity #manhattan #nyc #usa

Hi guys, Time Square ni lebih kurang macam Bukit Bintang area KL tu. Cuma lighting kat sini lebih awesome la dan plus yellow cab, one of the signature in NYC.

📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 85mm f/1.8g

#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #winter #snow #newyork #newyorkcity #manhattan #nyc #usa

30 7 14 February, 2019

Top #qlensphotography posts

#qlens 在韓國看到代購代很兇的美瞳店,沒想到士林夜市也有店面了!(但感覺是我脫節太久沒發漏到)
👀
買兩副打卡可以現折100元,所以我才打了這張卡,但店員也沒檢查哈哈哈,覺得挑隱眼的過程滿好玩的,所以還是送出貼文了~這篇不是業配😂
👀
它的櫃檯裡面都是水,店員會夾樣片放在假眼球上給你看他戴起來的效果,和韓國一樣。
👀
好處是買美瞳再也不用看圖片想像了,不然我每次都幻想自己戴起來是潔西卡,實際上...
👀
目前韓國款式還是以月拋為多數,部分度數是50度一跳,但也有25度一跳的,還是建議大家不要用自己的眼睛去配合不適合自己的度數。
👀
第一張圖是一盆美瞳盆,有點密集,但很有趣🤪現在有實體店面了,建議大家可以到店面看看,不要在不明網站上亂買,畢竟是要戴在眼睛上的東西啊!
👀
#美瞳 #放大片 #聖經隱眼 #隱形眼鏡 #qlensphotography

#qlens 在韓國看到代購代很兇的美瞳店,沒想到士林夜市也有店面了!(但感覺是我脫節太久沒發漏到)
👀
買兩副打卡可以現折100元,所以我才打了這張卡,但店員也沒檢查哈哈哈,覺得挑隱眼的過程滿好玩的,所以還是送出貼文了~這篇不是業配😂
👀
它的櫃檯裡面都是水,店員會夾樣片放在假眼球上給你看他戴起來的效果,和韓國一樣。
👀
好處是買美瞳再也不用看圖片想像了,不然我每次都幻想自己戴起來是潔西卡,實際上...
👀
目前韓國款式還是以月拋為多數,部分度數是50度一跳,但也有25度一跳的,還是建議大家不要用自己的眼睛去配合不適合自己的度數。
👀
第一張圖是一盆美瞳盆,有點密集,但很有趣🤪現在有實體店面了,建議大家可以到店面看看,不要在不明網站上亂買,畢竟是要戴在眼睛上的東西啊!
👀
#美瞳 #放大片 #聖經隱眼 #隱形眼鏡 #qlensphotography

185 6 13 October, 2018

Advertisements

Happy Mind, Happy Life ☀️
.
#hopperwarrior #lifeislit #realitycalled #qlensphotography #crossfit

Happy Mind, Happy Life ☀️
.
#hopperwarrior #lifeislit #realitycalled #qlensphotography #crossfit

128 11 6 April, 2019
Ray of light
•
📸:Nikon D750 with AF-S Nikkor 50mm f/1.8g
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #newyork #light

Ray of light

📸:Nikon D750 with AF-S Nikkor 50mm f/1.8g

#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #newyork #light

23 1 27 April, 2019

Advertisements

Seeing the same world with new perspective.
•
📸:Nikon D750 with AF-S Nikkor 50mm f/1.8g
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #nyc #newyorkcity #newyork #manhattan #usa

Seeing the same world with new perspective.

📸:Nikon D750 with AF-S Nikkor 50mm f/1.8g

#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #nyc #newyorkcity #newyork #manhattan #usa

36 1 28 April, 2019
Hi guys, bila duduk kat negara orang lama-lama, terasa bersyukur dengan negara sendiri. -6 darjah celsius cukup untuk buat kita rasa bertuah dengan cahaya matahari, cuaca yang masih boleh beriadah pada bila-bila masa.
•
📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 85mm f/1.8g
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #usa #nyc #newyork #newyorkcity #syaquifstravellog

Hi guys, bila duduk kat negara orang lama-lama, terasa bersyukur dengan negara sendiri. -6 darjah celsius cukup untuk buat kita rasa bertuah dengan cahaya matahari, cuaca yang masih boleh beriadah pada bila-bila masa.

📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 85mm f/1.8g

#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #usa #nyc #newyork #newyorkcity #syaquifstravellog

46 2 11 hours ago
Hi guys, bila masuk dlm St Patrick Cathedral ni, very eye opening. Dalam kesibukan mengejar dunia, masih ada yg ke sini berdoa untuk kesejahteraan. Bukan itu sahaja, Sistem tabung derma mereka pon advance boleh guna “plastic money” untuk derma terus masuk ke akaun jadi tiada ketirisan dalam pengurusan akaun. Tak de la rigid cash semata-mata. Support system gereja ni pun sangat-sangat bagus. Ingatlah Tuhan ketika kita senang supaya Tuhan ingat kita bila kita susah. Pesanan untuk diri saya sendiri.
•
📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 14-24mm f/2.8g ED
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #usa #nyc #newyork #newyorkcity #syaquifstravellog

Hi guys, bila masuk dlm St Patrick Cathedral ni, very eye opening. Dalam kesibukan mengejar dunia, masih ada yg ke sini berdoa untuk kesejahteraan. Bukan itu sahaja, Sistem tabung derma mereka pon advance boleh guna “plastic money” untuk derma terus masuk ke akaun jadi tiada ketirisan dalam pengurusan akaun. Tak de la rigid cash semata-mata. Support system gereja ni pun sangat-sangat bagus. Ingatlah Tuhan ketika kita senang supaya Tuhan ingat kita bila kita susah. Pesanan untuk diri saya sendiri.

📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 14-24mm f/2.8g ED

#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #usa #nyc #newyork #newyorkcity #syaquifstravellog

58 3 8 hours ago

Advertisements

Hi guys, kalau korang datang NYC, jgn lupa dtg Madame Tussaud Wax Gallery ni. Mmg awesome la. Scale actor/actress 1:1. Baru tau Selena Gomez tinggi.
•
📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 50mm f/1.8g
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #nyc #madametussauds #newyork #newyorkcity #usa #syaquifstravellog

Hi guys, kalau korang datang NYC, jgn lupa dtg Madame Tussaud Wax Gallery ni. Mmg awesome la. Scale actor/actress 1:1. Baru tau Selena Gomez tinggi.

📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 50mm f/1.8g

#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #nyc #madametussauds #newyork #newyorkcity #usa #syaquifstravellog

37 8 21 February, 2019
Hi guys, one of my favorite place to shoot pic at NYC is the avenue. It’s beautiful.
•
📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 14-24mm f/2.8g ED
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #nyc #newyork #newyorkcity #usa #syaquifstravellog

Hi guys, one of my favorite place to shoot pic at NYC is the avenue. It’s beautiful.

📸: Nikon D750 with AF-S Nikkor 14-24mm f/2.8g ED

#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #nyc #newyork #newyorkcity #usa #syaquifstravellog

25 1 21 February, 2019
Hi guys, kalau korang stay kat Brooklyn, cadang better cover each part of manhattan by days. Maksudnya lower manhattan 2nd day, middle manhattan 3rd day dan upper manhattan 4th day. Berjalan puas, everything covered. Makan jgn risau. Street food mostly made by Arabs. You can never starve.
•
📸: Iphone 7 Rear Camera with Moment Wide Lens
•
#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #iphoneography #iphonegraphy #usa #manhattan #nyc #newyork #newyorkcity #syaquifstravellog #momentlens #moment

Hi guys, kalau korang stay kat Brooklyn, cadang better cover each part of manhattan by days. Maksudnya lower manhattan 2nd day, middle manhattan 3rd day dan upper manhattan 4th day. Berjalan puas, everything covered. Makan jgn risau. Street food mostly made by Arabs. You can never starve.

📸: Iphone 7 Rear Camera with Moment Wide Lens

#qlens #qlensphotography #qlens #photo #photography #nikon #nikond750 #nikondslr #malaysia #nikkor #iphoneography #iphonegraphy #usa #manhattan #nyc #newyork #newyorkcity #syaquifstravellog #momentlens #moment

38 3 20 February, 2019