#produkberkualiti Instagram Photos & Videos

produkberkualiti - 18.7k posts

Advertisements

Sekarang nak cantikk, tak susah ponn. Nak dapat produk selamat sekarang pun mampu milik guyss, 😁 pilihan korang laa nak cantik cara macam mana 😘

Sis pilih natural products yang harga mampu milikk, cara pakai pun senang jerr, alhamdulillah sekarang tak payah nak pikir dab serabutt lagii, ABS penyelamatku.

www.wasap.my/0196670430/syantiikk
www.wasap.my/0193370430/syantiikk
www.wasap.my/0196670430/syantiikk

#spraykikiskuman #aurabeautysquad #produkberkualiti #CODKB #viralkanbendabaik
#aurabeautyspray #aurabeautymoisturiser

Sekarang nak cantikk, tak susah ponn. Nak dapat produk selamat sekarang pun mampu milik guyss, 😁 pilihan korang laa nak cantik cara macam mana 😘

Sis pilih natural products yang harga mampu milikk, cara pakai pun senang jerr, alhamdulillah sekarang tak payah nak pikir dab serabutt lagii, ABS penyelamatku.

www.wasap.my/0196670430/syantiikk
www.wasap.my/0193370430/syantiikk
www.wasap.my/0196670430/syantiikk

#spraykikiskuman #aurabeautysquad #produkberkualiti #CODKB #viralkanbendabaik
#aurabeautyspray #aurabeautymoisturiser

0 0 8 hours ago
Set Kecantikan Shaklee ni adalah salah satu set yang hangat, yang famous, dan paling laku ! .
.
Ramai customer Fiqa yang order set ini sebab setiap produk seperti ESP, Vitamin C dan Vitamin E mempunyai fungsi yang bagus untuk kulit.

Meh Fiqa kongsikan di sini kebaikan setiap vitamin Set Kecantikan Shaklee ⤵️ .
.
1. Sustained Release VITA-C Plus
.
✔️Mencerahkan kulit secara semulajadi
✔️Merangsang penghasilan kolagen kulit
✔️Mencegah jerawat dan mengecutkan jerawat
✔️Menyekat pigmen penyebab utama terjadinya jeragat

2. Energising Soy Protein (ESP).
.
✔️Mempercepatkan penyembuhan luka
✔️Memperbaiki masalah kulit berminyak
✔️Mencerahkan kulit dengan sekata..
✔️Memudarkan bekas jerawat dan parut memberi keanjalan kepada kulit
✔️Menghalang pertumbuhan jerawat
Agen anti penuaan
✔️Menghasilkan sel-sel kulit baru yang lebih sihat dan cantik

3. ️Vita E Complex.
.
✔️Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit
✔️Melindungi kulit dari sinaran UV matahari
✔️Memperbaiki kulit kering agar sentiasa lembap
✔️Memudarkan kesan parut dan jeragat
✔️Mengurangkan kedutan, garis halus, bintik penuaan
✔️Menghapuskan radikal bebas yang boleh merosakkan sel

Hubungi Fiqa dengan segera utk dapatkan hrg yg istimewa dan consultation secara percuma 😍

Nak order vitamin Shaklee? 
Klik ja link di bawah👇
➡️ www.wasap.my/60103613795 ⬅️ Your Most Favourite Shaklee Independent Distributor
Nur Syafiqah Ismail
SID 1280357
📱Sms / Call: 010-3613795
✍ pm fb: Nur Syafiqah Ismail
✉ email: pikaaqwa99@gmail.com
IG : vitaminkesihatandankecantikkan 🇲🇾 Postage seluruh Malaysia setiap hari

#pengedarshakleesah
#shakleekotakinabalu
#shakleekotamarudu
#freepostage
#sihatcantik
#vitaminviral
#sayamakansayajual
#produkberkualiti
#awetmuda
#jutawan

Set Kecantikan Shaklee ni adalah salah satu set yang hangat, yang famous, dan paling laku ! .
.
Ramai customer Fiqa yang order set ini sebab setiap produk seperti ESP, Vitamin C dan Vitamin E mempunyai fungsi yang bagus untuk kulit.

Meh Fiqa kongsikan di sini kebaikan setiap vitamin Set Kecantikan Shaklee ⤵️ .
.
1. Sustained Release VITA-C Plus
.
✔️Mencerahkan kulit secara semulajadi
✔️Merangsang penghasilan kolagen kulit
✔️Mencegah jerawat dan mengecutkan jerawat
✔️Menyekat pigmen penyebab utama terjadinya jeragat

2. Energising Soy Protein (ESP).
.
✔️Mempercepatkan penyembuhan luka
✔️Memperbaiki masalah kulit berminyak
✔️Mencerahkan kulit dengan sekata..
✔️Memudarkan bekas jerawat dan parut memberi keanjalan kepada kulit
✔️Menghalang pertumbuhan jerawat
Agen anti penuaan
✔️Menghasilkan sel-sel kulit baru yang lebih sihat dan cantik

3. ️Vita E Complex.
.
✔️Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit
✔️Melindungi kulit dari sinaran UV matahari
✔️Memperbaiki kulit kering agar sentiasa lembap
✔️Memudarkan kesan parut dan jeragat
✔️Mengurangkan kedutan, garis halus, bintik penuaan
✔️Menghapuskan radikal bebas yang boleh merosakkan sel

Hubungi Fiqa dengan segera utk dapatkan hrg yg istimewa dan consultation secara percuma 😍

Nak order vitamin Shaklee?
Klik ja link di bawah👇
➡️ www.wasap.my/60103613795 ⬅️ Your Most Favourite Shaklee Independent Distributor
Nur Syafiqah Ismail
SID 1280357
📱Sms / Call: 010-3613795
✍ pm fb: Nur Syafiqah Ismail
✉ email: pikaaqwa99@gmail.com
IG : vitaminkesihatandankecantikkan 🇲🇾 Postage seluruh Malaysia setiap hari

#pengedarshakleesah
#shakleekotakinabalu
#shakleekotamarudu
#freepostage
#sihatcantik
#vitaminviral
#sayamakansayajual
#produkberkualiti
#awetmuda
#jutawan

0 0 9 hours ago
Set Kecantikan Shaklee ni adalah salah satu set yang hangat, yang famous, dan paling laku ! .
.
Ramai customer Fiqa yang order set ini sebab setiap produk seperti ESP, Vitamin C dan Vitamin E mempunyai fungsi yang bagus untuk kulit.

Meh Fiqa kongsikan di sini kebaikan setiap vitamin Set Kecantikan Shaklee ⤵️ .
.
1. Sustained Release VITA-C Plus
.
✔️Mencerahkan kulit secara semulajadi
✔️Merangsang penghasilan kolagen kulit
✔️Mencegah jerawat dan mengecutkan jerawat
✔️Menyekat pigmen penyebab utama terjadinya jeragat

2. Energising Soy Protein (ESP).
.
✔️Mempercepatkan penyembuhan luka
✔️Memperbaiki masalah kulit berminyak
✔️Mencerahkan kulit dengan sekata..
✔️Memudarkan bekas jerawat dan parut memberi keanjalan kepada kulit
✔️Menghalang pertumbuhan jerawat
Agen anti penuaan
✔️Menghasilkan sel-sel kulit baru yang lebih sihat dan cantik

3. ️Vita E Complex.
.
✔️Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit
✔️Melindungi kulit dari sinaran UV matahari
✔️Memperbaiki kulit kering agar sentiasa lembap
✔️Memudarkan kesan parut dan jeragat
✔️Mengurangkan kedutan, garis halus, bintik penuaan
✔️Menghapuskan radikal bebas yang boleh merosakkan sel

Hubungi Fiqa dengan segera utk dapatkan hrg yg istimewa dan consultation secara percuma 😍

Nak order vitamin Shaklee? 
Klik ja link di bawah👇
➡️ www.wasap.my/60103613795 ⬅️ Your Most Favourite Shaklee Independent Distributor
Nur Syafiqah Ismail
SID 1280357
📱Sms / Call: 010-3613795
✍ pm fb: Nur Syafiqah Ismail
✉ email: pikaaqwa99@gmail.com
IG : vitaminkesihatandankecantikkan 🇲🇾 Postage seluruh Malaysia setiap hari

#pengedarshakleesah
#shakleekotakinabalu
#shakleekotamarudu
#freepostage
#sihatcantik
#vitaminviral
#sayamakansayajual
#produkberkualiti
#awetmuda
#jutawan

Set Kecantikan Shaklee ni adalah salah satu set yang hangat, yang famous, dan paling laku ! .
.
Ramai customer Fiqa yang order set ini sebab setiap produk seperti ESP, Vitamin C dan Vitamin E mempunyai fungsi yang bagus untuk kulit.

Meh Fiqa kongsikan di sini kebaikan setiap vitamin Set Kecantikan Shaklee ⤵️ .
.
1. Sustained Release VITA-C Plus
.
✔️Mencerahkan kulit secara semulajadi
✔️Merangsang penghasilan kolagen kulit
✔️Mencegah jerawat dan mengecutkan jerawat
✔️Menyekat pigmen penyebab utama terjadinya jeragat

2. Energising Soy Protein (ESP).
.
✔️Mempercepatkan penyembuhan luka
✔️Memperbaiki masalah kulit berminyak
✔️Mencerahkan kulit dengan sekata..
✔️Memudarkan bekas jerawat dan parut memberi keanjalan kepada kulit
✔️Menghalang pertumbuhan jerawat
Agen anti penuaan
✔️Menghasilkan sel-sel kulit baru yang lebih sihat dan cantik

3. ️Vita E Complex.
.
✔️Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit
✔️Melindungi kulit dari sinaran UV matahari
✔️Memperbaiki kulit kering agar sentiasa lembap
✔️Memudarkan kesan parut dan jeragat
✔️Mengurangkan kedutan, garis halus, bintik penuaan
✔️Menghapuskan radikal bebas yang boleh merosakkan sel

Hubungi Fiqa dengan segera utk dapatkan hrg yg istimewa dan consultation secara percuma 😍

Nak order vitamin Shaklee?
Klik ja link di bawah👇
➡️ www.wasap.my/60103613795 ⬅️ Your Most Favourite Shaklee Independent Distributor
Nur Syafiqah Ismail
SID 1280357
📱Sms / Call: 010-3613795
✍ pm fb: Nur Syafiqah Ismail
✉ email: pikaaqwa99@gmail.com
IG : vitaminkesihatandankecantikkan 🇲🇾 Postage seluruh Malaysia setiap hari

#pengedarshakleesah
#shakleekotakinabalu
#shakleekotamarudu
#freepostage
#sihatcantik
#vitaminviral
#sayamakansayajual
#produkberkualiti
#awetmuda
#jutawan

0 0 9 hours ago

Advertisements

Set Kecantikan Shaklee ni adalah salah satu set yang hangat, yang famous, dan paling laku ! .
.
Ramai customer Fiqa yang order set ini sebab setiap produk seperti ESP, Vitamin C dan Vitamin E mempunyai fungsi yang bagus untuk kulit.

Meh Fiqa kongsikan di sini kebaikan setiap vitamin Set Kecantikan Shaklee ⤵️ .
.
1. Sustained Release VITA-C Plus
.
✔️Mencerahkan kulit secara semulajadi
✔️Merangsang penghasilan kolagen kulit
✔️Mencegah jerawat dan mengecutkan jerawat
✔️Menyekat pigmen penyebab utama terjadinya jeragat

2. Energising Soy Protein (ESP).
.
✔️Mempercepatkan penyembuhan luka
✔️Memperbaiki masalah kulit berminyak
✔️Mencerahkan kulit dengan sekata..
✔️Memudarkan bekas jerawat dan parut memberi keanjalan kepada kulit
✔️Menghalang pertumbuhan jerawat
Agen anti penuaan
✔️Menghasilkan sel-sel kulit baru yang lebih sihat dan cantik

3. ️Vita E Complex.
.
✔️Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit
✔️Melindungi kulit dari sinaran UV matahari
✔️Memperbaiki kulit kering agar sentiasa lembap
✔️Memudarkan kesan parut dan jeragat
✔️Mengurangkan kedutan, garis halus, bintik penuaan
✔️Menghapuskan radikal bebas yang boleh merosakkan sel

Hubungi Fiqa dengan segera utk dapatkan hrg yg istimewa dan consultation secara percuma 😍

Nak order vitamin Shaklee? 
Klik ja link di bawah👇
➡️ www.wasap.my/60103613795 ⬅️ Your Most Favourite Shaklee Independent Distributor
Nur Syafiqah Ismail
SID 1280357
📱Sms / Call: 010-3613795
✍ pm fb: Nur Syafiqah Ismail
✉ email: pikaaqwa99@gmail.com
IG : vitaminkesihatandankecantikkan 🇲🇾 Postage seluruh Malaysia setiap hari

#pengedarshakleesah
#shakleekotakinabalu
#shakleekotamarudu
#freepostage
#sihatcantik
#vitaminviral
#sayamakansayajual
#produkberkualiti
#awetmuda
#jutawan

Set Kecantikan Shaklee ni adalah salah satu set yang hangat, yang famous, dan paling laku ! .
.
Ramai customer Fiqa yang order set ini sebab setiap produk seperti ESP, Vitamin C dan Vitamin E mempunyai fungsi yang bagus untuk kulit.

Meh Fiqa kongsikan di sini kebaikan setiap vitamin Set Kecantikan Shaklee ⤵️ .
.
1. Sustained Release VITA-C Plus
.
✔️Mencerahkan kulit secara semulajadi
✔️Merangsang penghasilan kolagen kulit
✔️Mencegah jerawat dan mengecutkan jerawat
✔️Menyekat pigmen penyebab utama terjadinya jeragat

2. Energising Soy Protein (ESP).
.
✔️Mempercepatkan penyembuhan luka
✔️Memperbaiki masalah kulit berminyak
✔️Mencerahkan kulit dengan sekata..
✔️Memudarkan bekas jerawat dan parut memberi keanjalan kepada kulit
✔️Menghalang pertumbuhan jerawat
Agen anti penuaan
✔️Menghasilkan sel-sel kulit baru yang lebih sihat dan cantik

3. ️Vita E Complex.
.
✔️Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit
✔️Melindungi kulit dari sinaran UV matahari
✔️Memperbaiki kulit kering agar sentiasa lembap
✔️Memudarkan kesan parut dan jeragat
✔️Mengurangkan kedutan, garis halus, bintik penuaan
✔️Menghapuskan radikal bebas yang boleh merosakkan sel

Hubungi Fiqa dengan segera utk dapatkan hrg yg istimewa dan consultation secara percuma 😍

Nak order vitamin Shaklee?
Klik ja link di bawah👇
➡️ www.wasap.my/60103613795 ⬅️ Your Most Favourite Shaklee Independent Distributor
Nur Syafiqah Ismail
SID 1280357
📱Sms / Call: 010-3613795
✍ pm fb: Nur Syafiqah Ismail
✉ email: pikaaqwa99@gmail.com
IG : vitaminkesihatandankecantikkan 🇲🇾 Postage seluruh Malaysia setiap hari

#pengedarshakleesah
#shakleekotakinabalu
#shakleekotamarudu
#freepostage
#sihatcantik
#vitaminviral
#sayamakansayajual
#produkberkualiti
#awetmuda
#jutawan

0 0 9 hours ago
Set Kecantikan Shaklee ni adalah salah satu set yang hangat, yang famous, dan paling laku ! .
.
Ramai customer Fiqa yang order set ini sebab setiap produk seperti ESP, Vitamin C dan Vitamin E mempunyai fungsi yang bagus untuk kulit.

Meh Fiqa kongsikan di sini kebaikan setiap vitamin Set Kecantikan Shaklee ⤵️ .
.
1. Sustained Release VITA-C Plus
.
✔️Mencerahkan kulit secara semulajadi
✔️Merangsang penghasilan kolagen kulit
✔️Mencegah jerawat dan mengecutkan jerawat
✔️Menyekat pigmen penyebab utama terjadinya jeragat

2. Energising Soy Protein (ESP).
.
✔️Mempercepatkan penyembuhan luka
✔️Memperbaiki masalah kulit berminyak
✔️Mencerahkan kulit dengan sekata..
✔️Memudarkan bekas jerawat dan parut memberi keanjalan kepada kulit
✔️Menghalang pertumbuhan jerawat
Agen anti penuaan
✔️Menghasilkan sel-sel kulit baru yang lebih sihat dan cantik

3. ️Vita E Complex.
.
✔️Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit
✔️Melindungi kulit dari sinaran UV matahari
✔️Memperbaiki kulit kering agar sentiasa lembap
✔️Memudarkan kesan parut dan jeragat
✔️Mengurangkan kedutan, garis halus, bintik penuaan
✔️Menghapuskan radikal bebas yang boleh merosakkan sel

Hubungi Fiqa dengan segera utk dapatkan hrg yg istimewa dan consultation secara percuma 😍

Nak order vitamin Shaklee? 
Klik ja link di bawah👇
➡️ www.wasap.my/60103613795 ⬅️ Your Most Favourite Shaklee Independent Distributor
Nur Syafiqah Ismail
SID 1280357
📱Sms / Call: 010-3613795
✍ pm fb: Nur Syafiqah Ismail
✉ email: pikaaqwa99@gmail.com
IG : vitaminkesihatandankecantikkan 🇲🇾 Postage seluruh Malaysia setiap hari

#pengedarshakleesah
#shakleekotakinabalu
#shakleekotamarudu
#freepostage
#sihatcantik
#vitaminviral
#sayamakansayajual
#produkberkualiti
#awetmuda
#jutawan

Set Kecantikan Shaklee ni adalah salah satu set yang hangat, yang famous, dan paling laku ! .
.
Ramai customer Fiqa yang order set ini sebab setiap produk seperti ESP, Vitamin C dan Vitamin E mempunyai fungsi yang bagus untuk kulit.

Meh Fiqa kongsikan di sini kebaikan setiap vitamin Set Kecantikan Shaklee ⤵️ .
.
1. Sustained Release VITA-C Plus
.
✔️Mencerahkan kulit secara semulajadi
✔️Merangsang penghasilan kolagen kulit
✔️Mencegah jerawat dan mengecutkan jerawat
✔️Menyekat pigmen penyebab utama terjadinya jeragat

2. Energising Soy Protein (ESP).
.
✔️Mempercepatkan penyembuhan luka
✔️Memperbaiki masalah kulit berminyak
✔️Mencerahkan kulit dengan sekata..
✔️Memudarkan bekas jerawat dan parut memberi keanjalan kepada kulit
✔️Menghalang pertumbuhan jerawat
Agen anti penuaan
✔️Menghasilkan sel-sel kulit baru yang lebih sihat dan cantik

3. ️Vita E Complex.
.
✔️Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit
✔️Melindungi kulit dari sinaran UV matahari
✔️Memperbaiki kulit kering agar sentiasa lembap
✔️Memudarkan kesan parut dan jeragat
✔️Mengurangkan kedutan, garis halus, bintik penuaan
✔️Menghapuskan radikal bebas yang boleh merosakkan sel

Hubungi Fiqa dengan segera utk dapatkan hrg yg istimewa dan consultation secara percuma 😍

Nak order vitamin Shaklee?
Klik ja link di bawah👇
➡️ www.wasap.my/60103613795 ⬅️ Your Most Favourite Shaklee Independent Distributor
Nur Syafiqah Ismail
SID 1280357
📱Sms / Call: 010-3613795
✍ pm fb: Nur Syafiqah Ismail
✉ email: pikaaqwa99@gmail.com
IG : vitaminkesihatandankecantikkan 🇲🇾 Postage seluruh Malaysia setiap hari

#pengedarshakleesah
#shakleekotakinabalu
#shakleekotamarudu
#freepostage
#sihatcantik
#vitaminviral
#sayamakansayajual
#produkberkualiti
#awetmuda
#jutawan

0 0 9 hours ago
Set Kecantikan Shaklee ni adalah salah satu set yang hangat, yang famous, dan paling laku ! .
.
Ramai customer Fiqa yang order set ini sebab setiap produk seperti ESP, Vitamin C dan Vitamin E mempunyai fungsi yang bagus untuk kulit.

Meh Fiqa kongsikan di sini kebaikan setiap vitamin Set Kecantikan Shaklee ⤵️ .
.
1. Sustained Release VITA-C Plus
.
✔️Mencerahkan kulit secara semulajadi
✔️Merangsang penghasilan kolagen kulit
✔️Mencegah jerawat dan mengecutkan jerawat
✔️Menyekat pigmen penyebab utama terjadinya jeragat

2. Energising Soy Protein (ESP).
.
✔️Mempercepatkan penyembuhan luka
✔️Memperbaiki masalah kulit berminyak
✔️Mencerahkan kulit dengan sekata..
✔️Memudarkan bekas jerawat dan parut memberi keanjalan kepada kulit
✔️Menghalang pertumbuhan jerawat
Agen anti penuaan
✔️Menghasilkan sel-sel kulit baru yang lebih sihat dan cantik

3. ️Vita E Complex.
.
✔️Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit
✔️Melindungi kulit dari sinaran UV matahari
✔️Memperbaiki kulit kering agar sentiasa lembap
✔️Memudarkan kesan parut dan jeragat
✔️Mengurangkan kedutan, garis halus, bintik penuaan
✔️Menghapuskan radikal bebas yang boleh merosakkan sel

Hubungi Fiqa dengan segera utk dapatkan hrg yg istimewa dan consultation secara percuma 😍

Nak order vitamin Shaklee? 
Klik ja link di bawah👇
➡️ www.wasap.my/60103613795 ⬅️ Your Most Favourite Shaklee Independent Distributor
Nur Syafiqah Ismail
SID 1280357
📱Sms / Call: 010-3613795
✍ pm fb: Nur Syafiqah Ismail
✉ email: pikaaqwa99@gmail.com
IG : vitaminkesihatandankecantikkan 🇲🇾 Postage seluruh Malaysia setiap hari

#pengedarshakleesah
#shakleekotakinabalu
#shakleekotamarudu
#freepostage
#sihatcantik
#vitaminviral
#sayamakansayajual
#produkberkualiti
#awetmuda
#jutawan

Set Kecantikan Shaklee ni adalah salah satu set yang hangat, yang famous, dan paling laku ! .
.
Ramai customer Fiqa yang order set ini sebab setiap produk seperti ESP, Vitamin C dan Vitamin E mempunyai fungsi yang bagus untuk kulit.

Meh Fiqa kongsikan di sini kebaikan setiap vitamin Set Kecantikan Shaklee ⤵️ .
.
1. Sustained Release VITA-C Plus
.
✔️Mencerahkan kulit secara semulajadi
✔️Merangsang penghasilan kolagen kulit
✔️Mencegah jerawat dan mengecutkan jerawat
✔️Menyekat pigmen penyebab utama terjadinya jeragat

2. Energising Soy Protein (ESP).
.
✔️Mempercepatkan penyembuhan luka
✔️Memperbaiki masalah kulit berminyak
✔️Mencerahkan kulit dengan sekata..
✔️Memudarkan bekas jerawat dan parut memberi keanjalan kepada kulit
✔️Menghalang pertumbuhan jerawat
Agen anti penuaan
✔️Menghasilkan sel-sel kulit baru yang lebih sihat dan cantik

3. ️Vita E Complex.
.
✔️Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit
✔️Melindungi kulit dari sinaran UV matahari
✔️Memperbaiki kulit kering agar sentiasa lembap
✔️Memudarkan kesan parut dan jeragat
✔️Mengurangkan kedutan, garis halus, bintik penuaan
✔️Menghapuskan radikal bebas yang boleh merosakkan sel

Hubungi Fiqa dengan segera utk dapatkan hrg yg istimewa dan consultation secara percuma 😍

Nak order vitamin Shaklee?
Klik ja link di bawah👇
➡️ www.wasap.my/60103613795 ⬅️ Your Most Favourite Shaklee Independent Distributor
Nur Syafiqah Ismail
SID 1280357
📱Sms / Call: 010-3613795
✍ pm fb: Nur Syafiqah Ismail
✉ email: pikaaqwa99@gmail.com
IG : vitaminkesihatandankecantikkan 🇲🇾 Postage seluruh Malaysia setiap hari

#pengedarshakleesah
#shakleekotakinabalu
#shakleekotamarudu
#freepostage
#sihatcantik
#vitaminviral
#sayamakansayajual
#produkberkualiti
#awetmuda
#jutawan

0 0 9 hours ago

Advertisements

Haaaaa cantik tak Elysian Serum Foundation punya new look😍
.
Harga pun harga baru tau..RM59.90 sahaja😊
.
#elysian #elysianbeauty #produkberkualiti #elysianserumfoundation #foundationserum #foundationserumbest  #foundationglowing #foundationgebu #foundationtakcapuk #mua

Haaaaa cantik tak Elysian Serum Foundation punya new look😍
.
Harga pun harga baru tau..RM59.90 sahaja😊
.
#elysian #elysianbeauty #produkberkualiti #elysianserumfoundation #foundationserum #foundationserumbest #foundationglowing #foundationgebu #foundationtakcapuk #mua

5 1 10 hours ago
Kelebihan Elysian Serum Foundation. Bukan sekadar foundation biasa, tetapi foundation yang mengandungi SERUM.
.
Elysian Serum Foundation bukan saja untuk menutup segala cela, dan parut diwajah. Tetapi, membantu untuk mencerahkan kulit, memudarkan jeragat dan mengecutkan jerawat!
.
Kulit cantik, makeup pun berseri seri.
.
Elysian Serum Foundation ada 4 kod
💕Dark
💕Natural
💕Light
💕Super Light
.
Sekarang kita dah UPGRADE dengan kotak exclusive warna pink..Cantik sangat😊
.
#elysian #elysianbeauty #produkberkualiti #elysianserumfoundation #foundationserum #foundationserumbest  #foundationglowing #foundationgebu #foundationtakcapuk #mua

Kelebihan Elysian Serum Foundation. Bukan sekadar foundation biasa, tetapi foundation yang mengandungi SERUM.
.
Elysian Serum Foundation bukan saja untuk menutup segala cela, dan parut diwajah. Tetapi, membantu untuk mencerahkan kulit, memudarkan jeragat dan mengecutkan jerawat!
.
Kulit cantik, makeup pun berseri seri.
.
Elysian Serum Foundation ada 4 kod
💕Dark
💕Natural
💕Light
💕Super Light
.
Sekarang kita dah UPGRADE dengan kotak exclusive warna pink..Cantik sangat😊
.
#elysian #elysianbeauty #produkberkualiti #elysianserumfoundation #foundationserum #foundationserumbest #foundationglowing #foundationgebu #foundationtakcapuk #mua

5 1 10 hours ago
FENOMENA MATTE LADY LIP CREAM ELYSIAN COSMETIC
.
Lip cream pertama di Malaysia, yang langsung tak mengeringkan bibir dan kekal matte sehingga 9 jam tau!
.
Bukan satu..
Bukan 2..
Bukan tiga
.
TAPI!
.
EMPAT bahan yang dirumus khas menghasil formulation ANTI- BIBIR KERING. Maknanya bibir takkan kering bila pakai lip matte cream Elysian ni😍😍😍
.
Sekarang semua dah boleh pakai lip matte cream dengan senang hati..Tak payah risau dah masalah bibir kering💕
.
💄 4 bahan yang dirumus untuk menghalang bibir kering
.
💋 SHEA BUTTER - Melembapkan bibir 💋 ARGAN OIL - Melembapkan dan memungilkan bibir
💋 Minyak biji habbatussauda - Ini merupakan bahan utama dalam Matte Lady Lip cream Elysian cosmetic. Bukan saja melembapkan bibir, ianya juga membantu pengaliran darah di bibir supaya bibir lembap dan kekal merah secara semulajdi. Walaupun dah cuci tetap merah. Tak pucat!
💋 VItamin E - merawat bibir yang kering dan membantu mengurangkan masalah bibir lebam dan gelap.
.
Dengan gabungan 4 bahan utama di atas. Treatment matte lip cream ni takkan mengeringkan bibir. Dan buat bibir lembap dan merah secara semulajadi walaupun dah cuci lipmatte.
.
✔️ Tahan sehingga 9 jam
✔️ Mudah dicuci dengan wettissue
✔️ Tidak mengeringkan bibir
✔️ Kekal
Matte sehingga 9 jam
✔️ Tidak melekit dan berhabuk dibibir
✔️ Ringan dan selesa digunakan sepanjang hari ✔️ Bebas plumbum dan paraben
✔️ Tidak melebamkan dan menghitamkan bibir
✔️ Menghaluskan bibir yang kering dan kasar.
✔️ 100% natural dan menggunakan warna warna synthetic yang selamat.
.
💋7 warna yang mengancam menanti tuannya😍
▶️Glam
▶️Bronze
▶️Missrose
▶️Venus
▶️Sweety
▶️Nude
▶️Sexy
.
Nak bibir matte,mewah dan seksi dengan treatment matte lip cream Elysian? Whatsapp segera sebelum kehabisan stok. Stok sangat limited dan laku keras.
.
#elysian #elysianbeauty #produkberkualiti #treatmentlipcream #elysianmatteladylip #lipcream #lipcreambest #lipcreamcantik #lipcreammurah #lipcreamatte #lipcreamtakkering #bibirsihat #bibirlembap #bibirmerah #bibirmunggil

FENOMENA MATTE LADY LIP CREAM ELYSIAN COSMETIC
.
Lip cream pertama di Malaysia, yang langsung tak mengeringkan bibir dan kekal matte sehingga 9 jam tau!
.
Bukan satu..
Bukan 2..
Bukan tiga
.
TAPI!
.
EMPAT bahan yang dirumus khas menghasil formulation ANTI- BIBIR KERING. Maknanya bibir takkan kering bila pakai lip matte cream Elysian ni😍😍😍
.
Sekarang semua dah boleh pakai lip matte cream dengan senang hati..Tak payah risau dah masalah bibir kering💕
.
💄 4 bahan yang dirumus untuk menghalang bibir kering
.
💋 SHEA BUTTER - Melembapkan bibir 💋 ARGAN OIL - Melembapkan dan memungilkan bibir
💋 Minyak biji habbatussauda - Ini merupakan bahan utama dalam Matte Lady Lip cream Elysian cosmetic. Bukan saja melembapkan bibir, ianya juga membantu pengaliran darah di bibir supaya bibir lembap dan kekal merah secara semulajdi. Walaupun dah cuci tetap merah. Tak pucat!
💋 VItamin E - merawat bibir yang kering dan membantu mengurangkan masalah bibir lebam dan gelap.
.
Dengan gabungan 4 bahan utama di atas. Treatment matte lip cream ni takkan mengeringkan bibir. Dan buat bibir lembap dan merah secara semulajadi walaupun dah cuci lipmatte.
.
✔️ Tahan sehingga 9 jam
✔️ Mudah dicuci dengan wettissue
✔️ Tidak mengeringkan bibir
✔️ Kekal
Matte sehingga 9 jam
✔️ Tidak melekit dan berhabuk dibibir
✔️ Ringan dan selesa digunakan sepanjang hari ✔️ Bebas plumbum dan paraben
✔️ Tidak melebamkan dan menghitamkan bibir
✔️ Menghaluskan bibir yang kering dan kasar.
✔️ 100% natural dan menggunakan warna warna synthetic yang selamat.
.
💋7 warna yang mengancam menanti tuannya😍
▶️Glam
▶️Bronze
▶️Missrose
▶️Venus
▶️Sweety
▶️Nude
▶️Sexy
.
Nak bibir matte,mewah dan seksi dengan treatment matte lip cream Elysian? Whatsapp segera sebelum kehabisan stok. Stok sangat limited dan laku keras.
.
#elysian #elysianbeauty #produkberkualiti #treatmentlipcream #elysianmatteladylip #lipcream #lipcreambest #lipcreamcantik #lipcreammurah #lipcreamatte #lipcreamtakkering #bibirsihat #bibirlembap #bibirmerah #bibirmunggil

5 1 10 hours ago
RUBY CELLACTIVE®-WHITE
.
Cell Active White telah dihasilkan untuk FOKUS  memberikan pencerahan pada kulit.
.
Formulasi daripada Vitamin B3, Ekstrak sulphur dari selada air / "watercress" dan "bio-available zinc" menghasilkan kesan pencerahan secara semulajadi pada kulit.
.
"Essential cell boost factor"/ perangsang sel yang penting menghasilkan kulit yang lebih cerah dan lebih sekata.
.
Hasil formulation 4 bahan aktif dalam cell active white akan menjadikan kulit lebih cerah,bersih, dan berseri tanpa sebarang cela dengan selamat dan berkesan.
.
Jelas ke? Formulasi cellactive- white® ni bukan calang calang tau. Dah di patent sebagai satu formulasi khas untuk mencerahkan kulit.
.
#elysian #elysianbeauty #elysianrubyskincare #rubyskincare #elysiandeepgelcleanser #elysianclarifyingtoner #elysianbrighteningnightcream #elysianprotect&supportcream #produkberkualiti #antijerawat #skincarebest #kulitcantik #kulitsihat #kulitcerah #kulitcantik #kulitsihat #serumbest #jerawat #jerawatkecut #parutpudar #kulitgebu #kulithalus

RUBY CELLACTIVE®-WHITE
.
Cell Active White telah dihasilkan untuk FOKUS memberikan pencerahan pada kulit.
.
Formulasi daripada Vitamin B3, Ekstrak sulphur dari selada air / "watercress" dan "bio-available zinc" menghasilkan kesan pencerahan secara semulajadi pada kulit.
.
"Essential cell boost factor"/ perangsang sel yang penting menghasilkan kulit yang lebih cerah dan lebih sekata.
.
Hasil formulation 4 bahan aktif dalam cell active white akan menjadikan kulit lebih cerah,bersih, dan berseri tanpa sebarang cela dengan selamat dan berkesan.
.
Jelas ke? Formulasi cellactive- white® ni bukan calang calang tau. Dah di patent sebagai satu formulasi khas untuk mencerahkan kulit.
.
#elysian #elysianbeauty #elysianrubyskincare #rubyskincare #elysiandeepgelcleanser #elysianclarifyingtoner #elysianbrighteningnightcream #elysianprotect &supportcream #produkberkualiti #antijerawat #skincarebest #kulitcantik #kulitsihat #kulitcerah #kulitcantik #kulitsihat #serumbest #jerawat #jerawatkecut #parutpudar #kulitgebu #kulithalus

5 1 10 hours ago
FEEDBACK MILA COKLAT SLYM!
.
Alhamdulillah, bakal pengantin konsisten amalkan mila coklat dapat pkai baju size XS time sanding.
.
Yg pasti xperlu seksa diri tahan lapar utk diet. .
.
Untuk info lanjut boleh watsapp 0122957929 😘
.
.
#milafeedback #milacoklatslym #produkterbaik #produkberkesan #produkberkualiti #sayanakkurus #eatcleanmalaysia #makanandiet #resepidiet #menudiet #kurusmalaysia #kurustanpaberlapar #dietsihat #dietkalori #intermittentfastingmalaysia #diet #dietfood #dietplan #kurussihat #sukusukuseparuh #jomdiet #kurusselepasbersalin #jomkurussihat #jomkurus1malaysia #tambahsusu #healthyfood #kuruscepat #

FEEDBACK MILA COKLAT SLYM!
.
Alhamdulillah, bakal pengantin konsisten amalkan mila coklat dapat pkai baju size XS time sanding.
.
Yg pasti xperlu seksa diri tahan lapar utk diet. .
.
Untuk info lanjut boleh watsapp 0122957929 😘
.
.
#milafeedback #milacoklatslym #produkterbaik #produkberkesan #produkberkualiti #sayanakkurus #eatcleanmalaysia #makanandiet #resepidiet #menudiet #kurusmalaysia #kurustanpaberlapar #dietsihat #dietkalori #intermittentfastingmalaysia #diet #dietfood #dietplan #kurussihat #sukusukuseparuh #jomdiet #kurusselepasbersalin #jomkurussihat #jomkurus1malaysia #tambahsusu #healthyfood #kuruscepat #

6 0 11 hours ago
NAK DAPATKAN KULIT LICIN MACAM DIA ❓❓ Pernah dengar tak set BABY TWIN by K-DIAMOND  BEAUTY .. Ala founder dia nama Oppa Ar Kir tuu .. Disini saya ingin jelaskan apa itu BABY TWIN . BABY TWIN terdiri daripada 5 item iaitu :- ✳ K-SOAP BEAUTY COOL
✳K-SHINE SWEET SERUM
✳K-SWEET CREAM FOUNDATION
✳K-SARANGHAE SPRAY
✳MASKARA SARANGHAE OPPA

Set ini diperbuat dari bahan semulajadi seperti vitamin c , madu , aloe vera dan banyak lagi . Ianya membantu menghilangjan jerawat , memberikan tona kulit lebih halus dan serata serta banyak lagi kebelihannya . 
Hasil konsisten dan tidak curang menggunakan BABY TWIN . Sekarang lihatlah perubahannya .. Oppss ,, sebelum terlupa BABY TWIN mempunyai kelulusan KKM tau .. ✅Siapa cakap produk murah tak mampu cantik .. 😍😍 📲 www.wasap.my/+601117883473

#kdiamondbeauty
#babytwin
#produkviral
#produklakukeras
#produkmurah
#produkberkualiti
#produkluluskkm
#produkkecantikkan
#produkorganik
#produkberkesan
#teamfaniey
#codkualaterengganu

NAK DAPATKAN KULIT LICIN MACAM DIA ❓❓ Pernah dengar tak set BABY TWIN by K-DIAMOND BEAUTY .. Ala founder dia nama Oppa Ar Kir tuu .. Disini saya ingin jelaskan apa itu BABY TWIN . BABY TWIN terdiri daripada 5 item iaitu :- ✳ K-SOAP BEAUTY COOL
✳K-SHINE SWEET SERUM
✳K-SWEET CREAM FOUNDATION
✳K-SARANGHAE SPRAY
✳MASKARA SARANGHAE OPPA

Set ini diperbuat dari bahan semulajadi seperti vitamin c , madu , aloe vera dan banyak lagi . Ianya membantu menghilangjan jerawat , memberikan tona kulit lebih halus dan serata serta banyak lagi kebelihannya .
Hasil konsisten dan tidak curang menggunakan BABY TWIN . Sekarang lihatlah perubahannya .. Oppss ,, sebelum terlupa BABY TWIN mempunyai kelulusan KKM tau .. ✅Siapa cakap produk murah tak mampu cantik .. 😍😍 📲 www.wasap.my/+601117883473

#kdiamondbeauty
#babytwin
#produkviral
#produklakukeras
#produkmurah
#produkberkualiti
#produkluluskkm
#produkkecantikkan
#produkorganik
#produkberkesan
#teamfaniey
#codkualaterengganu

1 0 12 hours ago
Sekarang nak cantikk, tak susah ponn. Nak dapat produk selamat sekarang pun mampu milik guyss, 😁 pilihan korang laa nak cantik cara macam mana 😘

Fika pilih natural products yang harga mampu milikk, cara pakai pun senang jerr, alhamdulillah sekarang tak payah nak pikir dab serabutt lagii, ABS penyelamatku.

Laff my AbS 💕

#spraykikiskuman
#aurabeautysquad
#teamfikakuasaturbo
#produkberkualiti
#CODKB
#viralkanbendabaik
#aurabeautyspray
#aurabeautymoisturiser

Sekarang nak cantikk, tak susah ponn. Nak dapat produk selamat sekarang pun mampu milik guyss, 😁 pilihan korang laa nak cantik cara macam mana 😘

Fika pilih natural products yang harga mampu milikk, cara pakai pun senang jerr, alhamdulillah sekarang tak payah nak pikir dab serabutt lagii, ABS penyelamatku.

Laff my AbS 💕

#spraykikiskuman
#aurabeautysquad
#teamfikakuasaturbo
#produkberkualiti
#CODKB
#viralkanbendabaik
#aurabeautyspray
#aurabeautymoisturiser

2 0 12 hours ago
Assalamualaikum dan hai semua. Fiqa nak share dengan korang semua Set Kecantikan Shaklee yang sentiasa jadi pilihan paling tinggi customer.

Terutama bagi yang mempunyai masalah jerawat, kulit muka kusam, sunburn dan menginginkan kulit putih gebu flawless. .
.
Kombinasi set kecantikan (ESP + VITAMIN C + VITAMIN E) memang terkenal dan menjadi kegilaan ramai orang. Boleh dikatakan set ni memang laku keras setiap bulan 👍

Jom lihat apa kelebihan set ni :

ESP (1-2 BULAN) :
👉 Pudarkan kulit kusam, gelap dan sunburn
👉 Melembut dan menganjalkan kulit
👉 Sekatakan tona warna kulit
👉 Kuatkan akar rambut

VITAMIN C (6 BULAN) :
👉 Tingkatkan penghasilan kolagen
👉 Mencerahkan kulit
👉 Mengering dan mengecutkan jerawat
👉 Melembapkan kulit
👉 Menguatkan gigi, gusi dan kuku
👉 Luka cepat kering dan sembuh

VITAMINE (4 BULAN) :
👉 Awet muda
👉 Membantu peredaran darah dan membaiki tisu
👉 Mengurangkan parut
👉 Mengurangkan kesan jeragat
👉 Melindungi kulit dari sinar UV
👉 Boleh dijadikan MASKER

Bila dalaman sihat. In syaa Allah luaran akan terserlah dengan kecantikan 👍

Nak order vitamin Shaklee? 
Klik ja link di bawah👇
➡️ www.wasap.my/60103613795 ⬅️ Your Most Favourite Shaklee Independent Distributor
Nur Syafiqah Ismail
SID 1280357
📱Sms / Call: 010-3613795
✍ pm fb: Nur Syafiqah Ismail
✉ email: pikaaqwa99@gmail.com
IG : vitaminkesihatandankecantikkan 🇲🇾 Postage seluruh Malaysia setiap hari

#pengedarshakleesah
#shakleekotakinabalu
#shakleekotamarudu
#freepostage
#sihatcantik
#vitaminviral
#sayamakansayajual
#produkberkualiti
#awetmuda
#jutawan

Assalamualaikum dan hai semua. Fiqa nak share dengan korang semua Set Kecantikan Shaklee yang sentiasa jadi pilihan paling tinggi customer.

Terutama bagi yang mempunyai masalah jerawat, kulit muka kusam, sunburn dan menginginkan kulit putih gebu flawless. .
.
Kombinasi set kecantikan (ESP + VITAMIN C + VITAMIN E) memang terkenal dan menjadi kegilaan ramai orang. Boleh dikatakan set ni memang laku keras setiap bulan 👍

Jom lihat apa kelebihan set ni :

ESP (1-2 BULAN) :
👉 Pudarkan kulit kusam, gelap dan sunburn
👉 Melembut dan menganjalkan kulit
👉 Sekatakan tona warna kulit
👉 Kuatkan akar rambut

VITAMIN C (6 BULAN) :
👉 Tingkatkan penghasilan kolagen
👉 Mencerahkan kulit
👉 Mengering dan mengecutkan jerawat
👉 Melembapkan kulit
👉 Menguatkan gigi, gusi dan kuku
👉 Luka cepat kering dan sembuh

VITAMINE (4 BULAN) :
👉 Awet muda
👉 Membantu peredaran darah dan membaiki tisu
👉 Mengurangkan parut
👉 Mengurangkan kesan jeragat
👉 Melindungi kulit dari sinar UV
👉 Boleh dijadikan MASKER

Bila dalaman sihat. In syaa Allah luaran akan terserlah dengan kecantikan 👍

Nak order vitamin Shaklee?
Klik ja link di bawah👇
➡️ www.wasap.my/60103613795 ⬅️ Your Most Favourite Shaklee Independent Distributor
Nur Syafiqah Ismail
SID 1280357
📱Sms / Call: 010-3613795
✍ pm fb: Nur Syafiqah Ismail
✉ email: pikaaqwa99@gmail.com
IG : vitaminkesihatandankecantikkan 🇲🇾 Postage seluruh Malaysia setiap hari

#pengedarshakleesah
#shakleekotakinabalu
#shakleekotamarudu
#freepostage
#sihatcantik
#vitaminviral
#sayamakansayajual
#produkberkualiti
#awetmuda
#jutawan

0 0 12 hours ago
Assalamualaikum dan hai semua. Fiqa nak share dengan korang semua Set Kecantikan Shaklee yang sentiasa jadi pilihan paling tinggi customer.

Terutama bagi yang mempunyai masalah jerawat, kulit muka kusam, sunburn dan menginginkan kulit putih gebu flawless. .
.
Kombinasi set kecantikan (ESP + VITAMIN C + VITAMIN E) memang terkenal dan menjadi kegilaan ramai orang. Boleh dikatakan set ni memang laku keras setiap bulan 👍

Jom lihat apa kelebihan set ni :

ESP (1-2 BULAN) :
👉 Pudarkan kulit kusam, gelap dan sunburn
👉 Melembut dan menganjalkan kulit
👉 Sekatakan tona warna kulit
👉 Kuatkan akar rambut

VITAMIN C (6 BULAN) :
👉 Tingkatkan penghasilan kolagen
👉 Mencerahkan kulit
👉 Mengering dan mengecutkan jerawat
👉 Melembapkan kulit
👉 Menguatkan gigi, gusi dan kuku
👉 Luka cepat kering dan sembuh

VITAMINE (4 BULAN) :
👉 Awet muda
👉 Membantu peredaran darah dan membaiki tisu
👉 Mengurangkan parut
👉 Mengurangkan kesan jeragat
👉 Melindungi kulit dari sinar UV
👉 Boleh dijadikan MASKER

Bila dalaman sihat. In syaa Allah luaran akan terserlah dengan kecantikan 👍

Nak order vitamin Shaklee? 
Klik ja link di bawah👇
➡️ www.wasap.my/60103613795 ⬅️ Your Most Favourite Shaklee Independent Distributor
Nur Syafiqah Ismail
SID 1280357
📱Sms / Call: 010-3613795
✍ pm fb: Nur Syafiqah Ismail
✉ email: pikaaqwa99@gmail.com
IG : vitaminkesihatandankecantikkan 🇲🇾 Postage seluruh Malaysia setiap hari

#pengedarshakleesah
#shakleekotakinabalu
#shakleekotamarudu
#freepostage
#sihatcantik
#vitaminviral
#sayamakansayajual
#produkberkualiti
#awetmuda
#jutawan

Assalamualaikum dan hai semua. Fiqa nak share dengan korang semua Set Kecantikan Shaklee yang sentiasa jadi pilihan paling tinggi customer.

Terutama bagi yang mempunyai masalah jerawat, kulit muka kusam, sunburn dan menginginkan kulit putih gebu flawless. .
.
Kombinasi set kecantikan (ESP + VITAMIN C + VITAMIN E) memang terkenal dan menjadi kegilaan ramai orang. Boleh dikatakan set ni memang laku keras setiap bulan 👍

Jom lihat apa kelebihan set ni :

ESP (1-2 BULAN) :
👉 Pudarkan kulit kusam, gelap dan sunburn
👉 Melembut dan menganjalkan kulit
👉 Sekatakan tona warna kulit
👉 Kuatkan akar rambut

VITAMIN C (6 BULAN) :
👉 Tingkatkan penghasilan kolagen
👉 Mencerahkan kulit
👉 Mengering dan mengecutkan jerawat
👉 Melembapkan kulit
👉 Menguatkan gigi, gusi dan kuku
👉 Luka cepat kering dan sembuh

VITAMINE (4 BULAN) :
👉 Awet muda
👉 Membantu peredaran darah dan membaiki tisu
👉 Mengurangkan parut
👉 Mengurangkan kesan jeragat
👉 Melindungi kulit dari sinar UV
👉 Boleh dijadikan MASKER

Bila dalaman sihat. In syaa Allah luaran akan terserlah dengan kecantikan 👍

Nak order vitamin Shaklee?
Klik ja link di bawah👇
➡️ www.wasap.my/60103613795 ⬅️ Your Most Favourite Shaklee Independent Distributor
Nur Syafiqah Ismail
SID 1280357
📱Sms / Call: 010-3613795
✍ pm fb: Nur Syafiqah Ismail
✉ email: pikaaqwa99@gmail.com
IG : vitaminkesihatandankecantikkan 🇲🇾 Postage seluruh Malaysia setiap hari

#pengedarshakleesah
#shakleekotakinabalu
#shakleekotamarudu
#freepostage
#sihatcantik
#vitaminviral
#sayamakansayajual
#produkberkualiti
#awetmuda
#jutawan

1 0 12 hours ago

Advertisements

Alhamdulillah....hari yng bzz😍
Berkongsi peluang dengan semua orng😍

Tahniah bakal dsm kak fatma😍💪
Teruskan usaha berkongsi peluang
Sihat,kaya dn berjaya dengan semua orng😍🌹 Yang berminat nak jdi ahli@usahawan
Bimbingan diberikan😍👍 Tekan/klik link wasap nak emas dn produk ⤵⤵⤵
http://www.wasap.my/601131628847

Jomm follow fb sis sofia😍
https://www.facebook.com/norsofiazhulian.norsofia

#produkberkualiti
#usahawanzhulian
#nakemasdnproduk
#emasidamankmifromzhulianbest
#produkterbaik

Alhamdulillah....hari yng bzz😍
Berkongsi peluang dengan semua orng😍

Tahniah bakal dsm kak fatma😍💪
Teruskan usaha berkongsi peluang
Sihat,kaya dn berjaya dengan semua orng😍🌹 Yang berminat nak jdi ahli@usahawan
Bimbingan diberikan😍👍 Tekan/klik link wasap nak emas dn produk ⤵⤵⤵
http://www.wasap.my/601131628847

Jomm follow fb sis sofia😍
https://www.facebook.com/norsofiazhulian.norsofia

#produkberkualiti
#usahawanzhulian
#nakemasdnproduk
#emasidamankmifromzhulianbest
#produkterbaik

1 0 12 hours ago
Ape niee sakit lhaa mata silau sangat😡😡😡😅.... Ramai yang sudah...anda bile lagi??? BENDA BLEH COATING BUAT APA BASUH??? Acewahhhhh🤣🤣🤣 Owner pon xnak letak keta bawah matahari takot silauu mata orang lalu lalang🤩🤩😎 Nak kilatkan kenderaan anda tapi malas atau takde masa nak basuh???? Alaaaa senang jer tu, pkai jer Nasar Coating. Spray pastu sapu2 jer... Berkilau2 bossskurrr🤩🤩🤩🤩... Berapa harga???? Murah jaa bosskurrrr sbb skrng ada Harga Promosi Murah Kaw2 punyaa RM70 jer bosskur sempena raya...Harga sangat-sangat BERBALOI sebab: ✅Kalis air
✅Anti calar
✅Berkilat 5 kali ganda
✅Tak rosakkan warna cat malah lindungi cat kenderaan daripada hujan asid, sinar UV, pencemaran debu atau lumpur.
✅Moto/Kereta lebih senang untuk di basuh
✅Tahan sehingga 3 ke 6 bulan. Basuh tak hilang.

Fuyooo dengan harga macam tu dapat tahan 3 ke 6 bulan😱😱😱😱...keta atau moto pon BERKILAT-KILAT🤩🤩🤩😎😎😎 Tunggu apa lagi cepat-cepat order dengan admin. Tekan link di bio dan boleh trus order

#nasarcoating #coating #mengilatkan# #anticalar #tahanlama #murah #berbaloi #produkberkualiti #rs150 #r25 #y15 #ysuku #terbaik #kroni #kronilampupetak #puashati #standardituindah #racetetaprace

Ape niee sakit lhaa mata silau sangat😡😡😡😅.... Ramai yang sudah...anda bile lagi??? BENDA BLEH COATING BUAT APA BASUH??? Acewahhhhh🤣🤣🤣 Owner pon xnak letak keta bawah matahari takot silauu mata orang lalu lalang🤩🤩😎 Nak kilatkan kenderaan anda tapi malas atau takde masa nak basuh???? Alaaaa senang jer tu, pkai jer Nasar Coating. Spray pastu sapu2 jer... Berkilau2 bossskurrr🤩🤩🤩🤩... Berapa harga???? Murah jaa bosskurrrr sbb skrng ada Harga Promosi Murah Kaw2 punyaa RM70 jer bosskur sempena raya...Harga sangat-sangat BERBALOI sebab: ✅Kalis air
✅Anti calar
✅Berkilat 5 kali ganda
✅Tak rosakkan warna cat malah lindungi cat kenderaan daripada hujan asid, sinar UV, pencemaran debu atau lumpur.
✅Moto/Kereta lebih senang untuk di basuh
✅Tahan sehingga 3 ke 6 bulan. Basuh tak hilang.

Fuyooo dengan harga macam tu dapat tahan 3 ke 6 bulan😱😱😱😱...keta atau moto pon BERKILAT-KILAT🤩🤩🤩😎😎😎 Tunggu apa lagi cepat-cepat order dengan admin. Tekan link di bio dan boleh trus order

#nasarcoating #coating #mengilatkan # #anticalar #tahanlama #murah #berbaloi #produkberkualiti #rs150 #r25 #y15 #ysuku #terbaik #kroni #kronilampupetak #puashati #standardituindah #racetetaprace

27 0 17 hours ago
MENGHAPUS MEKAP DENGAN SEKALI CUCIAN 😘

Wow darsyat 🤩🤩 , dah tak perlu melabur duit untuk membeli penghapus mekap di pasaran kerana sudah jumpa produk mencuci mekap sekali merawat laa .. Amazing ❗❗❗ Wanita sering dikaitkan dengan kecantikkan , dengan bermekap menampakkan wanita jauh lebih cantik tetapi bermasalah ketika ingin membuang mekap . Tak apa , saya ingin memperkenalkan penghapus mekap dengan sekali cucian tanpa meninggalkan kotoran degil tetapi merawat kulit wajah sekaligus .. 💖

K-Soap Beauty Cool terkandung dengan mint , chia seed , aloevera extraks , argan oil , sweet almond oil , vco , collagen dan zat bunga yang memberi seribu kebaikan untuk kulit wajah seperti jeragat , menanggalkan sel² mati , membuat kulit wajah rasa cool dan segar , memutihkan , menghaluskan kulit wajah dan juga tiada kesan sampingan negatif .. P/S : Saya sudah menggunakannya dan ternyata sangat berkesan .. 🤳🏻 www.wasap.my/+601117883473

#kdiamondbeauty
#babytwin
#ksoapbeautycool
#produklakukeras
#produkmampumlik
#produkorganik
#produkberkualiti
#produktiptop
#produkmurah
#produkhalal
#produkluluskkm

MENGHAPUS MEKAP DENGAN SEKALI CUCIAN 😘

Wow darsyat 🤩🤩 , dah tak perlu melabur duit untuk membeli penghapus mekap di pasaran kerana sudah jumpa produk mencuci mekap sekali merawat laa .. Amazing ❗❗❗ Wanita sering dikaitkan dengan kecantikkan , dengan bermekap menampakkan wanita jauh lebih cantik tetapi bermasalah ketika ingin membuang mekap . Tak apa , saya ingin memperkenalkan penghapus mekap dengan sekali cucian tanpa meninggalkan kotoran degil tetapi merawat kulit wajah sekaligus .. 💖

K-Soap Beauty Cool terkandung dengan mint , chia seed , aloevera extraks , argan oil , sweet almond oil , vco , collagen dan zat bunga yang memberi seribu kebaikan untuk kulit wajah seperti jeragat , menanggalkan sel² mati , membuat kulit wajah rasa cool dan segar , memutihkan , menghaluskan kulit wajah dan juga tiada kesan sampingan negatif .. P/S : Saya sudah menggunakannya dan ternyata sangat berkesan .. 🤳🏻 www.wasap.my/+601117883473

#kdiamondbeauty
#babytwin
#ksoapbeautycool
#produklakukeras
#produkmampumlik
#produkorganik
#produkberkualiti
#produktiptop
#produkmurah
#produkhalal
#produkluluskkm

0 0 17 hours ago
Abg ni.... Dia tk nak ada Tittle ROI aka BOROI.... tu sebab abg ni angkut sekali 3 box mila.... Hahahha... Awesome ke awesome?
.
Tak payah nak susah susah lagi ikat perut tahan nak makan tuh . 
Cuba ni haa Mila Coklat 😉, kawal craving dan nafsu makan membuak .
Yang perut buncit kempis balik ualls 😉 .
.
Harga mampu milik ,kesan sangat berbaloi ! 
Tak percaya ? Cuba dulu la .
Lelaki / Perempuan boleh guna .
Perut Buncit , boroi ?? Don’t worry ✌
.
Jom kasi fit balik kakak2 abang2 semua .
Maximum 3 sachet sehari boleh minum , tapi sis minum 1 sachet pun dah kenyang perut ni. Bangun esok confirm ke toilet,lawas bila semua dibuang 👏
.
📲Whatsapp 010-8675363 for fast respond
.
HARGA PROMO STILL ON 🎉
Pemberian FREE GIFT berupa lunchbox container ,shaker utk customer terawal🎁
.
.
##allurajohor #allurajohor #milacoklatslym #produkterbaik #produkberkesan #produkberkualiti #milacoklatslym #dietplan #dietfood #sado #milacoklatslympasirgudang #bodybuilder #muscle #milacoklatslymjohor #milacoklatslymjb

Abg ni.... Dia tk nak ada Tittle ROI aka BOROI.... tu sebab abg ni angkut sekali 3 box mila.... Hahahha... Awesome ke awesome?
.
Tak payah nak susah susah lagi ikat perut tahan nak makan tuh .
Cuba ni haa Mila Coklat 😉, kawal craving dan nafsu makan membuak .
Yang perut buncit kempis balik ualls 😉 .
.
Harga mampu milik ,kesan sangat berbaloi !
Tak percaya ? Cuba dulu la .
Lelaki / Perempuan boleh guna .
Perut Buncit , boroi ?? Don’t worry ✌
.
Jom kasi fit balik kakak2 abang2 semua .
Maximum 3 sachet sehari boleh minum , tapi sis minum 1 sachet pun dah kenyang perut ni. Bangun esok confirm ke toilet,lawas bila semua dibuang 👏
.
📲Whatsapp 010-8675363 for fast respond
.
HARGA PROMO STILL ON 🎉
Pemberian FREE GIFT berupa lunchbox container ,shaker utk customer terawal🎁
.
.
# #allurajohor #allurajohor #milacoklatslym #produkterbaik #produkberkesan #produkberkualiti #milacoklatslym #dietplan #dietfood #sado #milacoklatslympasirgudang #bodybuilder #muscle #milacoklatslymjohor #milacoklatslymjb

8 0 20 hours ago
iG-Rich Redlife

Brfungsi umpama hormone pertumbuhan manusia ( hGH).. Ia merupakan susu KOLOSTRUM dr lembu. Lembu dpt menghasilkan KOLOSTRUM lebih lama antara 36-48 jam (86% IgG!!!) hampir 9 galon KOLOSTRUM .. KOLOSTRUM adalah susu awal yg d dpti dr 1-3 hari selepas Si ibu melahirkan. Selain mengandungi nutrien & antibodi utk kesihatan.

P/s plz..... Take noted.. Sharing is caring.. Redlife go!!!! Hubungi kak shime 📲0124639198 
#produklakukeras #produkRedlife #produkberkualiti #agenttawausabah #agentkedah #pos1malaysia #codlunaskulimbukittanggachanglun

iG-Rich Redlife

Brfungsi umpama hormone pertumbuhan manusia ( hGH).. Ia merupakan susu KOLOSTRUM dr lembu. Lembu dpt menghasilkan KOLOSTRUM lebih lama antara 36-48 jam (86% IgG!!!) hampir 9 galon KOLOSTRUM .. KOLOSTRUM adalah susu awal yg d dpti dr 1-3 hari selepas Si ibu melahirkan. Selain mengandungi nutrien & antibodi utk kesihatan.

P/s plz..... Take noted.. Sharing is caring.. Redlife go!!!! Hubungi kak shime 📲0124639198
#produklakukeras #produkRedlife #produkberkualiti #agenttawausabah #agentkedah #pos1malaysia #codlunaskulimbukittanggachanglun

2 0 22 hours ago
Assalamualaikum semua. Hari ni Fiqa nak share tentang Set Kecantikan Shaklee .
Nama pun Set Kecantikan, mestilah set ni untuk kegunaan kecantikan kulit muka dari dalaman dan luaran 👍
.
✔ ESP - protein untuk bantu penghasilan sel kulit yang baru dan tegangkan kulit .
✔ Vitamin E - untuk beri kesan flawless dan pinkish dan membantu hilangkan parut jerawat. Melembapkan kulit muka secara semula jadi .
✔ Vitamin C - untuk bantu jerawat cepat kecut dan kulit pun rasa makin gebu

Best kan ! .
.
Selain tolong kecutkan jerawat tapi bantu jugak untuk orang yang ada masalah selalu demam dan selsema, masalah selalu lenguh-lenguh, and masalah sakit kepala and keletihan. .
.
So korang bukan je dapat effect cantik, tapi jugak dapat effect SIHAT ! .
.
Bukan overclaim tau tapi Fiqa sendiri dah consume ESP dengan Vitamin C dan rasa perbezaan yang ketara.

Kalau try fullset seriously lagi best ! 👍

Nak order vitamin Shaklee? 
Klik ja link di bawah👇
➡️ www.wasap.my/60103613795 ⬅️ Your Most Favourite Shaklee Independent Distributor
Nur Syafiqah Ismail
SID 1280357
📱Sms / Call: 010-3613795
✍ pm fb: Nur Syafiqah Ismail
✉ email: pikaaqwa99@gmail.com
IG : vitaminkesihatandankecantikkan 🇲🇾 Postage seluruh Malaysia setiap hari

#pengedarshakleesah
#shakleekotakinabalu
#shakleekotamarudu
#freepostage
#sihatcantik
#vitaminviral
#sayamakansayajual
#produkberkualiti
#awetmuda
#jutawan

Assalamualaikum semua. Hari ni Fiqa nak share tentang Set Kecantikan Shaklee .
Nama pun Set Kecantikan, mestilah set ni untuk kegunaan kecantikan kulit muka dari dalaman dan luaran 👍
.
✔ ESP - protein untuk bantu penghasilan sel kulit yang baru dan tegangkan kulit .
✔ Vitamin E - untuk beri kesan flawless dan pinkish dan membantu hilangkan parut jerawat. Melembapkan kulit muka secara semula jadi .
✔ Vitamin C - untuk bantu jerawat cepat kecut dan kulit pun rasa makin gebu

Best kan ! .
.
Selain tolong kecutkan jerawat tapi bantu jugak untuk orang yang ada masalah selalu demam dan selsema, masalah selalu lenguh-lenguh, and masalah sakit kepala and keletihan. .
.
So korang bukan je dapat effect cantik, tapi jugak dapat effect SIHAT ! .
.
Bukan overclaim tau tapi Fiqa sendiri dah consume ESP dengan Vitamin C dan rasa perbezaan yang ketara.

Kalau try fullset seriously lagi best ! 👍

Nak order vitamin Shaklee?
Klik ja link di bawah👇
➡️ www.wasap.my/60103613795 ⬅️ Your Most Favourite Shaklee Independent Distributor
Nur Syafiqah Ismail
SID 1280357
📱Sms / Call: 010-3613795
✍ pm fb: Nur Syafiqah Ismail
✉ email: pikaaqwa99@gmail.com
IG : vitaminkesihatandankecantikkan 🇲🇾 Postage seluruh Malaysia setiap hari

#pengedarshakleesah
#shakleekotakinabalu
#shakleekotamarudu
#freepostage
#sihatcantik
#vitaminviral
#sayamakansayajual
#produkberkualiti
#awetmuda
#jutawan

0 0 23 hours ago
Assalamualaikum semua. Hari ni Fiqa nak share tentang Set Kecantikan Shaklee .
Nama pun Set Kecantikan, mestilah set ni untuk kegunaan kecantikan kulit muka dari dalaman dan luaran 👍
.
✔ ESP - protein untuk bantu penghasilan sel kulit yang baru dan tegangkan kulit .
✔ Vitamin E - untuk beri kesan flawless dan pinkish dan membantu hilangkan parut jerawat. Melembapkan kulit muka secara semula jadi .
✔ Vitamin C - untuk bantu jerawat cepat kecut dan kulit pun rasa makin gebu

Best kan ! .
.
Selain tolong kecutkan jerawat tapi bantu jugak untuk orang yang ada masalah selalu demam dan selsema, masalah selalu lenguh-lenguh, and masalah sakit kepala and keletihan. .
.
So korang bukan je dapat effect cantik, tapi jugak dapat effect SIHAT ! .
.
Bukan overclaim tau tapi Fiqa sendiri dah consume ESP dengan Vitamin C dan rasa perbezaan yang ketara.

Kalau try fullset seriously lagi best ! 👍

Nak order vitamin Shaklee? 
Klik ja link di bawah👇
➡️ www.wasap.my/60103613795 ⬅️ Your Most Favourite Shaklee Independent Distributor
Nur Syafiqah Ismail
SID 1280357
📱Sms / Call: 010-3613795
✍ pm fb: Nur Syafiqah Ismail
✉ email: pikaaqwa99@gmail.com
IG : vitaminkesihatandankecantikkan 🇲🇾 Postage seluruh Malaysia setiap hari

#pengedarshakleesah
#shakleekotakinabalu
#shakleekotamarudu
#freepostage
#sihatcantik
#vitaminviral
#sayamakansayajual
#produkberkualiti
#awetmuda
#jutawan

Assalamualaikum semua. Hari ni Fiqa nak share tentang Set Kecantikan Shaklee .
Nama pun Set Kecantikan, mestilah set ni untuk kegunaan kecantikan kulit muka dari dalaman dan luaran 👍
.
✔ ESP - protein untuk bantu penghasilan sel kulit yang baru dan tegangkan kulit .
✔ Vitamin E - untuk beri kesan flawless dan pinkish dan membantu hilangkan parut jerawat. Melembapkan kulit muka secara semula jadi .
✔ Vitamin C - untuk bantu jerawat cepat kecut dan kulit pun rasa makin gebu

Best kan ! .
.
Selain tolong kecutkan jerawat tapi bantu jugak untuk orang yang ada masalah selalu demam dan selsema, masalah selalu lenguh-lenguh, and masalah sakit kepala and keletihan. .
.
So korang bukan je dapat effect cantik, tapi jugak dapat effect SIHAT ! .
.
Bukan overclaim tau tapi Fiqa sendiri dah consume ESP dengan Vitamin C dan rasa perbezaan yang ketara.

Kalau try fullset seriously lagi best ! 👍

Nak order vitamin Shaklee?
Klik ja link di bawah👇
➡️ www.wasap.my/60103613795 ⬅️ Your Most Favourite Shaklee Independent Distributor
Nur Syafiqah Ismail
SID 1280357
📱Sms / Call: 010-3613795
✍ pm fb: Nur Syafiqah Ismail
✉ email: pikaaqwa99@gmail.com
IG : vitaminkesihatandankecantikkan 🇲🇾 Postage seluruh Malaysia setiap hari

#pengedarshakleesah
#shakleekotakinabalu
#shakleekotamarudu
#freepostage
#sihatcantik
#vitaminviral
#sayamakansayajual
#produkberkualiti
#awetmuda
#jutawan

0 0 23 hours ago
Betul ke ni?😱😱😱😱.
JOM KURUS DENGAN ADVANCE SHAPE NI 🤫🤫🤫
#advanceshapedetox #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #produkberkualiti

Betul ke ni?😱😱😱😱.
JOM KURUS DENGAN ADVANCE SHAPE NI 🤫🤫🤫
#advanceshapedetox #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #produkberkualiti

7 0 16 July, 2019
Betul ke ni?😱😱😱😱.
JOM KURUS DENGAN ADVANCE SHAPE NI 🤫🤫🤫
#advanceshapedetox #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #produkberkualiti

Betul ke ni?😱😱😱😱.
JOM KURUS DENGAN ADVANCE SHAPE NI 🤫🤫🤫
#advanceshapedetox #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #produkberkualiti

6 0 16 July, 2019

Advertisements

Betul ke ni?😱😱😱😱.
JOM KURUS DENGAN ADVANCE SHAPE NI 🤫🤫🤫
#advanceshapedetox #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #produkberkualiti

Betul ke ni?😱😱😱😱.
JOM KURUS DENGAN ADVANCE SHAPE NI 🤫🤫🤫
#advanceshapedetox #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #produkberkualiti

7 0 16 July, 2019
Betul ke ni?😱😱😱😱.
JOM KURUS DENGAN ADVANCE SHAPE NI 🤫🤫🤫
#advanceshapedetox #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #produkberkualiti

Betul ke ni?😱😱😱😱.
JOM KURUS DENGAN ADVANCE SHAPE NI 🤫🤫🤫
#advanceshapedetox #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #produkberkualiti

6 0 16 July, 2019
Anak lipan! 😱😱😱 Fuh serammmm... Pic pad kualiti rendah yang dikirimkan oleh seorang rakan. 
Pad kualiti rendah bungkusan mudah terbuka jadi mudah serangga cicak,  semut, lipan dan debu masuk. 
Nak yang berkualiti pilih jur lexee. Bungkusan sepenuhnya ditutup rapi. Tak cayer..? Cer tengok gambar kak shime bagi sebelum ni😏😏 Nak lexee.? Wasap kak shime #lexeelunas 📲0124639198 
#lexee #produkberkualiti #produkredlife #pengedardiperlukan #pakejserendah300 #agentkedah #agenttawausabah #pos1malaysia #codlunaskulimbukittanggachanglun

Anak lipan! 😱😱😱 Fuh serammmm... Pic pad kualiti rendah yang dikirimkan oleh seorang rakan.
Pad kualiti rendah bungkusan mudah terbuka jadi mudah serangga cicak, semut, lipan dan debu masuk.
Nak yang berkualiti pilih jur lexee. Bungkusan sepenuhnya ditutup rapi. Tak cayer..? Cer tengok gambar kak shime bagi sebelum ni😏😏 Nak lexee.? Wasap kak shime #lexeelunas 📲0124639198
#lexee #produkberkualiti #produkredlife #pengedardiperlukan #pakejserendah300 #agentkedah #agenttawausabah #pos1malaysia #codlunaskulimbukittanggachanglun

4 0 16 July, 2019
KULIT MUKA BLAKOUT BOLEH JADI GLOWING 🥰🥰 Disebabkan dulu dia tersilap pakai produk penjagaan kulit muka yang mengandungi bahan kimia , kulit dia rosak teruk sampai terluka dan pedih bila terkena air . Peristiwa hitam itu membuat dia fobia dan terkilan . 😔

Bila dia mencuba nasib dengan menggunakan produk RM10 tetapi mempunyai kelulusan kkm . Iaitu K-DIAMOND BEAUTY . Percubaan pertama sudah nampak perubahan dan dia terus konsisten sampai laa dapat kulit muka yang diidamkan .. 😍😍 K-DIAMOND BEAUTY ini merupakan produk diperbuat daripada bahan semulajadi seperti madu , minyak zaitun , serbuk mutiara dan banyak lagi . Ianya mampu merawat dan melindungi kulit muka dari dalam .. 💝💝 Dia sudah tersenyum lebar , takkan anda tengok sahaja 😎😎 Www.wasap.my/+601117883473

#kdiamondbeauty
#babytwin 
#produkRM10 
#produkviral
#produktiptop
#produkberkualiti 
#produkluluskkm
#produkorganik
#codterengganu 
#teamfanie

KULIT MUKA BLAKOUT BOLEH JADI GLOWING 🥰🥰 Disebabkan dulu dia tersilap pakai produk penjagaan kulit muka yang mengandungi bahan kimia , kulit dia rosak teruk sampai terluka dan pedih bila terkena air . Peristiwa hitam itu membuat dia fobia dan terkilan . 😔

Bila dia mencuba nasib dengan menggunakan produk RM10 tetapi mempunyai kelulusan kkm . Iaitu K-DIAMOND BEAUTY . Percubaan pertama sudah nampak perubahan dan dia terus konsisten sampai laa dapat kulit muka yang diidamkan .. 😍😍 K-DIAMOND BEAUTY ini merupakan produk diperbuat daripada bahan semulajadi seperti madu , minyak zaitun , serbuk mutiara dan banyak lagi . Ianya mampu merawat dan melindungi kulit muka dari dalam .. 💝💝 Dia sudah tersenyum lebar , takkan anda tengok sahaja 😎😎 Www.wasap.my/+601117883473

#kdiamondbeauty
#babytwin
#produkRM10
#produkviral
#produktiptop
#produkberkualiti
#produkluluskkm
#produkorganik
#codterengganu
#teamfanie

0 0 16 July, 2019
KULIT KUSAM TAPI MALAS NAK MAKE UP TEBAL😢. SUSAH NAK PILIH FOUNDATION YANG SESUAI DENGAN KULIT😠.
.
.
.
Alhamdulillah sekarang nak keluar mana mana tak perlu Make Up tebal tebal just pakai foundation K Sweet Cream Baby Foundation ni sahaja. Kulit sekarang pun dah nampak flowlesszz jew. Walaupun pakai foundation tapi kesan dia macam tidak pakai apa apa, natural beauty gituu😄.
.
.
.
K-Sweet Cream Baby Foundation ni sememangnya merupakan foundation yang sesuai untuk semua jenis kulit dan warna kulit.
Foundation ini merupakan foundation yang mengandungi banyak kelebihan dia.

JOM PECAHKAN RAHSIA KEHEBATAN FOUNDATION INI. - merawat kulit kering dan kusam
- menutup cela-cela diwajah
- berfngsi sebagai sunblock
- menutup parut jerawat/jeragat
- Spf 50++
- tekstur yang ringan
- tahan 12 jam
-kulit kelihatan glowing
-mesra wuduk
-tidak bercampuk (KANDUNGAN)
-Beeswat
- Pearl Powder
- Kaolin
- Argan Oil
- Titanium Dioxide
- Ozaerite Wax
- Meneral Oil
- Honey
-Carmomile
-Mica
-Rose essences
-Propolis 
RM10
RM10
RM10 📱 www.wasap.my/+601117883473

#kdiamondbeauty 
#babytwin 
#produkmampumilik 
#produkorganik 
#Produkviral 
#produkkecantikan 
#produkberkualiti 
#produkhalal 
#produkmurah
#produkluluskkm

KULIT KUSAM TAPI MALAS NAK MAKE UP TEBAL😢. SUSAH NAK PILIH FOUNDATION YANG SESUAI DENGAN KULIT😠.
.
.
.
Alhamdulillah sekarang nak keluar mana mana tak perlu Make Up tebal tebal just pakai foundation K Sweet Cream Baby Foundation ni sahaja. Kulit sekarang pun dah nampak flowlesszz jew. Walaupun pakai foundation tapi kesan dia macam tidak pakai apa apa, natural beauty gituu😄.
.
.
.
K-Sweet Cream Baby Foundation ni sememangnya merupakan foundation yang sesuai untuk semua jenis kulit dan warna kulit.
Foundation ini merupakan foundation yang mengandungi banyak kelebihan dia.

JOM PECAHKAN RAHSIA KEHEBATAN FOUNDATION INI. - merawat kulit kering dan kusam
- menutup cela-cela diwajah
- berfngsi sebagai sunblock
- menutup parut jerawat/jeragat
- Spf 50++
- tekstur yang ringan
- tahan 12 jam
-kulit kelihatan glowing
-mesra wuduk
-tidak bercampuk (KANDUNGAN)
-Beeswat
- Pearl Powder
- Kaolin
- Argan Oil
- Titanium Dioxide
- Ozaerite Wax
- Meneral Oil
- Honey
-Carmomile
-Mica
-Rose essences
-Propolis
RM10
RM10
RM10 📱 www.wasap.my/+601117883473

#kdiamondbeauty
#babytwin
#produkmampumilik
#produkorganik
#Produkviral
#produkkecantikan
#produkberkualiti
#produkhalal
#produkmurah
#produkluluskkm

0 0 16 July, 2019
Alhamdulillah....hilng letih😍menatap wajah downline😘
Kesungguhan semua nak berjaya😍💪
Duit=doa,usaha,iktiar,tindakan,terus setia😍👍 Hari ni semua send oder😍nak brngan😍
Usaha terus tangga kejayaan😍💪 sikit2 pasti membukit😍💪 Buat kerana allah😍💪
Usaha berterusan pasti sampai ke puncak kejayaan aamiin👍

Kepada shabat yng nak amlkan produk @berminat dengan brngan kemas😍
Jangan lupa whtspp aka sofia

PRODUK IDAMAN kmi pastinya
Keluaran syarikat zhulian😍💪💪 Yang berminat nak jdi ahli@usahawan
Bimbingan diberikan😍👍 Tekan/klik link wasap nak emas dn produk ⤵⤵⤵
http://www.wasap.my/601131628847

Jomm follow fb sis sofia😍
https://www.facebook.com/norsofiazhulian.norsofia

#produkberkualiti
#usahawanzhulian
#nakemasdnproduk
#emasidamankmifromzhulianbest
#produkterbaik

Alhamdulillah....hilng letih😍menatap wajah downline😘
Kesungguhan semua nak berjaya😍💪
Duit=doa,usaha,iktiar,tindakan,terus setia😍👍 Hari ni semua send oder😍nak brngan😍
Usaha terus tangga kejayaan😍💪 sikit2 pasti membukit😍💪 Buat kerana allah😍💪
Usaha berterusan pasti sampai ke puncak kejayaan aamiin👍

Kepada shabat yng nak amlkan produk @berminat dengan brngan kemas😍
Jangan lupa whtspp aka sofia

PRODUK IDAMAN kmi pastinya
Keluaran syarikat zhulian😍💪💪 Yang berminat nak jdi ahli@usahawan
Bimbingan diberikan😍👍 Tekan/klik link wasap nak emas dn produk ⤵⤵⤵
http://www.wasap.my/601131628847

Jomm follow fb sis sofia😍
https://www.facebook.com/norsofiazhulian.norsofia

#produkberkualiti
#usahawanzhulian
#nakemasdnproduk
#emasidamankmifromzhulianbest
#produkterbaik

0 0 16 July, 2019
KELEBIHAN AURA BEAUTY GLOW SPRAY & AURA BEAUTY MOISTURIZER 😍 ✅AURA BEAUTY MOISTURIZER
1. mengurangkan suntan / sunburn
2. bertindak sebagai anti-bacteria
3. mengurangkan keradangan pada kulit
4. mengekalkan kelembapan
5.melindungi kulit dari sinaran uv-anti penuaan
6.mengurangkan hyperpigmentation dan darkspot
7. membekalkan kolagen pada kulit
8.mencegah pertumbuhan jerawat *sesuai untuk semua jenis kulit kecuali sensitive skin pada fragrance* ✅AURA BEAUTY EXCLUSIVE GLOW SPRAY 
Spray yg dihasilkan menggunakan Air Garam yg Telah Diproses yg mempunyai pelbagai kebaikan.. KELEBIHAN AURA BEAUTY SPRAY : 🌸 Menghilangkan jerawat
🌸 Menghilangkan kulit berminyak
🌸 Mengecilkan liang pori
🌸 Membunuh kuman dalam kulit
🌸 Menghilangkan resdung
🌸 Merawat kulit sensetif
🌸 Menghilangkan parut jerawat
🌸 Mencerahkan kulit
🌸 Menghilangkan sun burn
🌸 Menghilangkan whitehead dan blackhead
🌸 Merawat kulit bermasalah
🌸 Merawat ruam pada bayi
🌸 Merawat chickenpox
🌸 Menghilangkan kelemumur
🌸 Menghilangkan jeragat
🌸 Melembapkan kulit muka
🌸 Merawat kulit elegik
🌸 Merawat penyakit kulit
🌸 Tahan Makeup
🌸 Menjadikan kulit muka glowing
🌸 Merawat luka excident

JOM dapatkan 2 Set ini 🤗KELEBIHAN AURA BEAUTY GLOW SPRAY & AURA BEAUTY MOISTURIZER 😍

#aurabeautyspray
#aurabeautymoisturiser
#produkberkualiti
#CODKB
#viralkanbendabaik
#sebarkankebaikanproduk

KELEBIHAN AURA BEAUTY GLOW SPRAY & AURA BEAUTY MOISTURIZER 😍 ✅AURA BEAUTY MOISTURIZER
1. mengurangkan suntan / sunburn
2. bertindak sebagai anti-bacteria
3. mengurangkan keradangan pada kulit
4. mengekalkan kelembapan
5.melindungi kulit dari sinaran uv-anti penuaan
6.mengurangkan hyperpigmentation dan darkspot
7. membekalkan kolagen pada kulit
8.mencegah pertumbuhan jerawat *sesuai untuk semua jenis kulit kecuali sensitive skin pada fragrance* ✅AURA BEAUTY EXCLUSIVE GLOW SPRAY
Spray yg dihasilkan menggunakan Air Garam yg Telah Diproses yg mempunyai pelbagai kebaikan.. KELEBIHAN AURA BEAUTY SPRAY : 🌸 Menghilangkan jerawat
🌸 Menghilangkan kulit berminyak
🌸 Mengecilkan liang pori
🌸 Membunuh kuman dalam kulit
🌸 Menghilangkan resdung
🌸 Merawat kulit sensetif
🌸 Menghilangkan parut jerawat
🌸 Mencerahkan kulit
🌸 Menghilangkan sun burn
🌸 Menghilangkan whitehead dan blackhead
🌸 Merawat kulit bermasalah
🌸 Merawat ruam pada bayi
🌸 Merawat chickenpox
🌸 Menghilangkan kelemumur
🌸 Menghilangkan jeragat
🌸 Melembapkan kulit muka
🌸 Merawat kulit elegik
🌸 Merawat penyakit kulit
🌸 Tahan Makeup
🌸 Menjadikan kulit muka glowing
🌸 Merawat luka excident

JOM dapatkan 2 Set ini 🤗KELEBIHAN AURA BEAUTY GLOW SPRAY & AURA BEAUTY MOISTURIZER 😍

#aurabeautyspray
#aurabeautymoisturiser
#produkberkualiti
#CODKB
#viralkanbendabaik
#sebarkankebaikanproduk

1 0 16 July, 2019
KELEBIHAN AURA BEAUTY GLOW SPRAY & AURA BEAUTY MOISTURIZER 😍 ✅AURA BEAUTY MOISTURIZER
1. mengurangkan suntan / sunburn
2. bertindak sebagai anti-bacteria
3. mengurangkan keradangan pada kulit
4. mengekalkan kelembapan
5.melindungi kulit dari sinaran uv-anti penuaan
6.mengurangkan hyperpigmentation dan darkspot
7. membekalkan kolagen pada kulit
8.mencegah pertumbuhan jerawat *sesuai untuk semua jenis kulit kecuali sensitive skin pada fragrance* ✅AURA BEAUTY EXCLUSIVE GLOW SPRAY 
Spray yg dihasilkan menggunakan Air Garam yg Telah Diproses yg mempunyai pelbagai kebaikan.. KELEBIHAN AURA BEAUTY SPRAY : 🌸 Menghilangkan jerawat
🌸 Menghilangkan kulit berminyak
🌸 Mengecilkan liang pori
🌸 Membunuh kuman dalam kulit
🌸 Menghilangkan resdung
🌸 Merawat kulit sensetif
🌸 Menghilangkan parut jerawat
🌸 Mencerahkan kulit
🌸 Menghilangkan sun burn
🌸 Menghilangkan whitehead dan blackhead
🌸 Merawat kulit bermasalah
🌸 Merawat ruam pada bayi
🌸 Merawat chickenpox
🌸 Menghilangkan kelemumur
🌸 Menghilangkan jeragat
🌸 Melembapkan kulit muka
🌸 Merawat kulit elegik
🌸 Merawat penyakit kulit
🌸 Tahan Makeup
🌸 Menjadikan kulit muka glowing
🌸 Merawat luka excident

JOM dapatkan 2 Set ini 🤗KELEBIHAN AURA BEAUTY GLOW SPRAY & AURA BEAUTY MOISTURIZER 😍

#aurabeautyspray
#aurabeautymoisturiser
#produkberkualiti
#CODKB
#viralkanbendabaik
#sebarkankebaikanproduk

KELEBIHAN AURA BEAUTY GLOW SPRAY & AURA BEAUTY MOISTURIZER 😍 ✅AURA BEAUTY MOISTURIZER
1. mengurangkan suntan / sunburn
2. bertindak sebagai anti-bacteria
3. mengurangkan keradangan pada kulit
4. mengekalkan kelembapan
5.melindungi kulit dari sinaran uv-anti penuaan
6.mengurangkan hyperpigmentation dan darkspot
7. membekalkan kolagen pada kulit
8.mencegah pertumbuhan jerawat *sesuai untuk semua jenis kulit kecuali sensitive skin pada fragrance* ✅AURA BEAUTY EXCLUSIVE GLOW SPRAY
Spray yg dihasilkan menggunakan Air Garam yg Telah Diproses yg mempunyai pelbagai kebaikan.. KELEBIHAN AURA BEAUTY SPRAY : 🌸 Menghilangkan jerawat
🌸 Menghilangkan kulit berminyak
🌸 Mengecilkan liang pori
🌸 Membunuh kuman dalam kulit
🌸 Menghilangkan resdung
🌸 Merawat kulit sensetif
🌸 Menghilangkan parut jerawat
🌸 Mencerahkan kulit
🌸 Menghilangkan sun burn
🌸 Menghilangkan whitehead dan blackhead
🌸 Merawat kulit bermasalah
🌸 Merawat ruam pada bayi
🌸 Merawat chickenpox
🌸 Menghilangkan kelemumur
🌸 Menghilangkan jeragat
🌸 Melembapkan kulit muka
🌸 Merawat kulit elegik
🌸 Merawat penyakit kulit
🌸 Tahan Makeup
🌸 Menjadikan kulit muka glowing
🌸 Merawat luka excident

JOM dapatkan 2 Set ini 🤗KELEBIHAN AURA BEAUTY GLOW SPRAY & AURA BEAUTY MOISTURIZER 😍

#aurabeautyspray
#aurabeautymoisturiser
#produkberkualiti
#CODKB
#viralkanbendabaik
#sebarkankebaikanproduk

3 0 16 July, 2019
KELEBIHAN AURA BEAUTY GLOW SPRAY & AURA BEAUTY MOISTURIZER 😍 ✅AURA BEAUTY MOISTURIZER
1. mengurangkan suntan / sunburn
2. bertindak sebagai anti-bacteria
3. mengurangkan keradangan pada kulit
4. mengekalkan kelembapan
5.melindungi kulit dari sinaran uv-anti penuaan
6.mengurangkan hyperpigmentation dan darkspot
7. membekalkan kolagen pada kulit
8.mencegah pertumbuhan jerawat *sesuai untuk semua jenis kulit kecuali sensitive skin pada fragrance* ✅AURA BEAUTY EXCLUSIVE GLOW SPRAY 
Spray yg dihasilkan menggunakan Air Garam yg Telah Diproses yg mempunyai pelbagai kebaikan.. KELEBIHAN AURA BEAUTY SPRAY : 🌸 Menghilangkan jerawat
🌸 Menghilangkan kulit berminyak
🌸 Mengecilkan liang pori
🌸 Membunuh kuman dalam kulit
🌸 Menghilangkan resdung
🌸 Merawat kulit sensetif
🌸 Menghilangkan parut jerawat
🌸 Mencerahkan kulit
🌸 Menghilangkan sun burn
🌸 Menghilangkan whitehead dan blackhead
🌸 Merawat kulit bermasalah
🌸 Merawat ruam pada bayi
🌸 Merawat chickenpox
🌸 Menghilangkan kelemumur
🌸 Menghilangkan jeragat
🌸 Melembapkan kulit muka
🌸 Merawat kulit elegik
🌸 Merawat penyakit kulit
🌸 Tahan Makeup
🌸 Menjadikan kulit muka glowing
🌸 Merawat luka excident

JOM dapatkan 2 Set ini 🤗KELEBIHAN AURA BEAUTY GLOW SPRAY & AURA BEAUTY MOISTURIZER 😍

#aurabeautyspray
#aurabeautymoisturiser
#produkberkualiti
#CODKB
#viralkanbendabaik
#sebarkankebaikanproduk

KELEBIHAN AURA BEAUTY GLOW SPRAY & AURA BEAUTY MOISTURIZER 😍 ✅AURA BEAUTY MOISTURIZER
1. mengurangkan suntan / sunburn
2. bertindak sebagai anti-bacteria
3. mengurangkan keradangan pada kulit
4. mengekalkan kelembapan
5.melindungi kulit dari sinaran uv-anti penuaan
6.mengurangkan hyperpigmentation dan darkspot
7. membekalkan kolagen pada kulit
8.mencegah pertumbuhan jerawat *sesuai untuk semua jenis kulit kecuali sensitive skin pada fragrance* ✅AURA BEAUTY EXCLUSIVE GLOW SPRAY
Spray yg dihasilkan menggunakan Air Garam yg Telah Diproses yg mempunyai pelbagai kebaikan.. KELEBIHAN AURA BEAUTY SPRAY : 🌸 Menghilangkan jerawat
🌸 Menghilangkan kulit berminyak
🌸 Mengecilkan liang pori
🌸 Membunuh kuman dalam kulit
🌸 Menghilangkan resdung
🌸 Merawat kulit sensetif
🌸 Menghilangkan parut jerawat
🌸 Mencerahkan kulit
🌸 Menghilangkan sun burn
🌸 Menghilangkan whitehead dan blackhead
🌸 Merawat kulit bermasalah
🌸 Merawat ruam pada bayi
🌸 Merawat chickenpox
🌸 Menghilangkan kelemumur
🌸 Menghilangkan jeragat
🌸 Melembapkan kulit muka
🌸 Merawat kulit elegik
🌸 Merawat penyakit kulit
🌸 Tahan Makeup
🌸 Menjadikan kulit muka glowing
🌸 Merawat luka excident

JOM dapatkan 2 Set ini 🤗KELEBIHAN AURA BEAUTY GLOW SPRAY & AURA BEAUTY MOISTURIZER 😍

#aurabeautyspray
#aurabeautymoisturiser
#produkberkualiti
#CODKB
#viralkanbendabaik
#sebarkankebaikanproduk

3 0 16 July, 2019
KELEBIHAN AURA BEAUTY GLOW SPRAY & AURA BEAUTY MOISTURIZER 😍 ✅AURA BEAUTY MOISTURIZER
1. mengurangkan suntan / sunburn
2. bertindak sebagai anti-bacteria
3. mengurangkan keradangan pada kulit
4. mengekalkan kelembapan
5.melindungi kulit dari sinaran uv-anti penuaan
6.mengurangkan hyperpigmentation dan darkspot
7. membekalkan kolagen pada kulit
8.mencegah pertumbuhan jerawat *sesuai untuk semua jenis kulit kecuali sensitive skin pada fragrance* ✅AURA BEAUTY EXCLUSIVE GLOW SPRAY 
Spray yg dihasilkan menggunakan Air Garam yg Telah Diproses yg mempunyai pelbagai kebaikan.. KELEBIHAN AURA BEAUTY SPRAY : 🌸 Menghilangkan jerawat
🌸 Menghilangkan kulit berminyak
🌸 Mengecilkan liang pori
🌸 Membunuh kuman dalam kulit
🌸 Menghilangkan resdung
🌸 Merawat kulit sensetif
🌸 Menghilangkan parut jerawat
🌸 Mencerahkan kulit
🌸 Menghilangkan sun burn
🌸 Menghilangkan whitehead dan blackhead
🌸 Merawat kulit bermasalah
🌸 Merawat ruam pada bayi
🌸 Merawat chickenpox
🌸 Menghilangkan kelemumur
🌸 Menghilangkan jeragat
🌸 Melembapkan kulit muka
🌸 Merawat kulit elegik
🌸 Merawat penyakit kulit
🌸 Tahan Makeup
🌸 Menjadikan kulit muka glowing
🌸 Merawat luka excident

JOM dapatkan 2 Set ini 🤗KELEBIHAN AURA BEAUTY GLOW SPRAY & AURA BEAUTY MOISTURIZER 😍

#aurabeautyspray
#aurabeautymoisturiser
#produkberkualiti
#CODKB
#viralkanbendabaik
#sebarkankebaikanproduk

KELEBIHAN AURA BEAUTY GLOW SPRAY & AURA BEAUTY MOISTURIZER 😍 ✅AURA BEAUTY MOISTURIZER
1. mengurangkan suntan / sunburn
2. bertindak sebagai anti-bacteria
3. mengurangkan keradangan pada kulit
4. mengekalkan kelembapan
5.melindungi kulit dari sinaran uv-anti penuaan
6.mengurangkan hyperpigmentation dan darkspot
7. membekalkan kolagen pada kulit
8.mencegah pertumbuhan jerawat *sesuai untuk semua jenis kulit kecuali sensitive skin pada fragrance* ✅AURA BEAUTY EXCLUSIVE GLOW SPRAY
Spray yg dihasilkan menggunakan Air Garam yg Telah Diproses yg mempunyai pelbagai kebaikan.. KELEBIHAN AURA BEAUTY SPRAY : 🌸 Menghilangkan jerawat
🌸 Menghilangkan kulit berminyak
🌸 Mengecilkan liang pori
🌸 Membunuh kuman dalam kulit
🌸 Menghilangkan resdung
🌸 Merawat kulit sensetif
🌸 Menghilangkan parut jerawat
🌸 Mencerahkan kulit
🌸 Menghilangkan sun burn
🌸 Menghilangkan whitehead dan blackhead
🌸 Merawat kulit bermasalah
🌸 Merawat ruam pada bayi
🌸 Merawat chickenpox
🌸 Menghilangkan kelemumur
🌸 Menghilangkan jeragat
🌸 Melembapkan kulit muka
🌸 Merawat kulit elegik
🌸 Merawat penyakit kulit
🌸 Tahan Makeup
🌸 Menjadikan kulit muka glowing
🌸 Merawat luka excident

JOM dapatkan 2 Set ini 🤗KELEBIHAN AURA BEAUTY GLOW SPRAY & AURA BEAUTY MOISTURIZER 😍

#aurabeautyspray
#aurabeautymoisturiser
#produkberkualiti
#CODKB
#viralkanbendabaik
#sebarkankebaikanproduk

1 0 16 July, 2019
Kaler paling hot 🔥🔥
Jarang sangat stok bulih bertahan lama dalam genggaman. Selalu sangat terputus stok sebab permintaan  melebihi pengeluaran. Korang bayangkan sendiri macamana hot sampai berebut orang membeli . Tapi Sekarang ni stok ada lagi. Harga pulak tengah S.A.L.E . Nak tunggu apa lagi saiyang? Tunggu habis dulu eh. Kihkihkih 
Harga biasa RM39
NOW OFFER RM36
SAVE RM3 !
grab now

#RosegoldMemangHot 
#SobellaEyeshadow
#Sobellapasirmas #iamsobellapasirmas #iamsobellastockistpasirmas #esedow2minit #rosegoldsobella #Grabnow #sobellaeyeshadow #makeup #makeupismypassion #sayajualSobella #sayapakaisayajual #KKMAPPROVAL #halalantoyyiban #produkberkualiti #bumiputeraproduct #kliklinkdiBio #wasap0199067982

Kaler paling hot 🔥🔥
Jarang sangat stok bulih bertahan lama dalam genggaman. Selalu sangat terputus stok sebab permintaan melebihi pengeluaran. Korang bayangkan sendiri macamana hot sampai berebut orang membeli . Tapi Sekarang ni stok ada lagi. Harga pulak tengah S.A.L.E . Nak tunggu apa lagi saiyang? Tunggu habis dulu eh. Kihkihkih
Harga biasa RM39
NOW OFFER RM36
SAVE RM3 !
grab now

#RosegoldMemangHot
#SobellaEyeshadow
#Sobellapasirmas #iamsobellapasirmas #iamsobellastockistpasirmas #esedow2minit #rosegoldsobella #Grabnow #sobellaeyeshadow #makeup #makeupismypassion #sayajualSobella #sayapakaisayajual #KKMAPPROVAL #halalantoyyiban #produkberkualiti #bumiputeraproduct #kliklinkdiBio #wasap0199067982

3 1 16 July, 2019
Kaler paling hot 🔥🔥
Jarang sangat stok bulih bertahan lama dalam genggaman. Selalu sangat terputus stok sebab permintaan  melebihi pengeluaran. Korang bayangkan sendiri macamana hot sampai berebut orang membeli . Tapi Sekarang ni stok ada lagi. Harga pulak tengah S.A.L.E . Nak tunggu apa lagi saiyang? Tunggu habis dulu eh. Kihkihkih 
Harga biasa RM39
NOW OFFER RM36
SAVE RM3 !
grab now

#RosegoldMemangHot 
#SobellaEyeshadow
#Sobellapasirmas #iamsobellapasirmas #iamsobellastockistpasirmas #esedow2minit #rosegoldsobella #Grabnow #sobellaeyeshadow #makeup #makeupismypassion #sayajualSobella #sayapakaisayajual #KKMAPPROVAL #halalantoyyiban #produkberkualiti #bumiputeraproduct #kliklinkdiBio #wasap0199067982

Kaler paling hot 🔥🔥
Jarang sangat stok bulih bertahan lama dalam genggaman. Selalu sangat terputus stok sebab permintaan melebihi pengeluaran. Korang bayangkan sendiri macamana hot sampai berebut orang membeli . Tapi Sekarang ni stok ada lagi. Harga pulak tengah S.A.L.E . Nak tunggu apa lagi saiyang? Tunggu habis dulu eh. Kihkihkih
Harga biasa RM39
NOW OFFER RM36
SAVE RM3 !
grab now

#RosegoldMemangHot
#SobellaEyeshadow
#Sobellapasirmas #iamsobellapasirmas #iamsobellastockistpasirmas #esedow2minit #rosegoldsobella #Grabnow #sobellaeyeshadow #makeup #makeupismypassion #sayajualSobella #sayapakaisayajual #KKMAPPROVAL #halalantoyyiban #produkberkualiti #bumiputeraproduct #kliklinkdiBio #wasap0199067982

4 0 16 July, 2019
❤️EKIN BEAUTY ❤️ Tak perlu nak beli set makeup mahal2,hanya guna 4 barang ni sahaja,sudah cukup buat makeup anda meletop,muka glowing,shining pinkish gitu,yang melihat pun mesti tak berkelip2 mata. 😍

Berminat nak cuba,jom pm  laju2.Jangan lambat2,produk laku keras,cepat sangat licin.Jadi jangan ketinggalan,jom pakat2 grab sorang satu set. 😉

#ekinbeautyviral
#produkberkualiti
#hargamampumilik

❤️EKIN BEAUTY ❤️ Tak perlu nak beli set makeup mahal2,hanya guna 4 barang ni sahaja,sudah cukup buat makeup anda meletop,muka glowing,shining pinkish gitu,yang melihat pun mesti tak berkelip2 mata. 😍

Berminat nak cuba,jom pm laju2.Jangan lambat2,produk laku keras,cepat sangat licin.Jadi jangan ketinggalan,jom pakat2 grab sorang satu set. 😉

#ekinbeautyviral
#produkberkualiti
#hargamampumilik

0 0 16 July, 2019
PAKAI KSARANGHAE MASKARA NI BULU MATA UOLS AKAN LENTIK,LEBAT DAH TAK PAYAH EYELASH EXTENSION BAGAI 😂

takperlu nak buat Eyelash extension untuk dapat kan Bulu mata Yang Lebat,panjang,melentik Buang Masa, habis Duit Je Uols❗sebab KSARANGHAE MASKARA ni Mampu Buat Bulu Mata Anda lebih dari Uolls Buat Eyelash Tau😂
.
.
bulu Mata Yang Nipis Konfom Jadi Tebal,panjang,melentikss Gitew👀 MASKARA KSARANGHAE ni Rm10 Jer Tapi Boleh Buat Bulu Mata Korang Jadi super Gojes 🌹
.
.
Alhamdulillah Dah Ramai Yang Mencuba KSARANGHAE MASKARA ni Antara Feedback Yang Kita Dapat, Maskara Ni murah Tapi Setanding Maskara Mahal😱 Ya allah Terkejut Iolls Rupanya Uolls Dah Try Maskara Mahal ye.. hehe Sekarang Dah Takperlu Nak Membazir Berpuluh-puluh nak beli Maskara Ye... hehe 
Cod Kuala Berang,Ajil,Bukit Payong,Bandar Kuala Terengganu,Batu6,Kuala Nerus dan area berdekatan .. 🥰🥰 #CodKualaTerengganu
#KdiamondBeauty
#BabyTwin
#ProdukViral
#ProdukLulusKkm
#PrdukMurah
#ProdukBerkualiti

www.wasap.my/+601117883473

PAKAI KSARANGHAE MASKARA NI BULU MATA UOLS AKAN LENTIK,LEBAT DAH TAK PAYAH EYELASH EXTENSION BAGAI 😂

takperlu nak buat Eyelash extension untuk dapat kan Bulu mata Yang Lebat,panjang,melentik Buang Masa, habis Duit Je Uols❗sebab KSARANGHAE MASKARA ni Mampu Buat Bulu Mata Anda lebih dari Uolls Buat Eyelash Tau😂
.
.
bulu Mata Yang Nipis Konfom Jadi Tebal,panjang,melentikss Gitew👀 MASKARA KSARANGHAE ni Rm10 Jer Tapi Boleh Buat Bulu Mata Korang Jadi super Gojes 🌹
.
.
Alhamdulillah Dah Ramai Yang Mencuba KSARANGHAE MASKARA ni Antara Feedback Yang Kita Dapat, Maskara Ni murah Tapi Setanding Maskara Mahal😱 Ya allah Terkejut Iolls Rupanya Uolls Dah Try Maskara Mahal ye.. hehe Sekarang Dah Takperlu Nak Membazir Berpuluh-puluh nak beli Maskara Ye... hehe
Cod Kuala Berang,Ajil,Bukit Payong,Bandar Kuala Terengganu,Batu6,Kuala Nerus dan area berdekatan .. 🥰🥰 #CodKualaTerengganu
#KdiamondBeauty
#BabyTwin
#ProdukViral
#ProdukLulusKkm
#PrdukMurah
#ProdukBerkualiti

www.wasap.my/+601117883473

0 0 16 July, 2019
MUKA ROSAK TERUK ❓MALU NAK BERSEMUKA DENGAN KENALAN ❓❓ Buntu mencari penyelesaian masalah kulit muka akibat tersalah guna produk .. Dah cuba ikhtiar tetapi masih tidak ada perubahan . Ahhh ,, stressnya !! Ayuh ,, saya kenalkan set perawatan kulit muka tetapi bukan skincare . Bak kata mak cik bawang sambil cantik sambil merawat .. Hihi 🙂

BABY TWIN by K-DIAMOND BEAUTY sangat sesuai untuk semua jenis kulit muka tidak kira jantina .. Hanya amalkan setiap hari .. Set ini merawat dari dalam dan tiada kesan sampingan sama sekali .. BABY TWIN tidak mempunyai bahan kimia malahan diperkaya dengan bahan semulajadi yang banyak kelebihan dan membantu masalah kulit muka .. ✅Teramatlah rugi jika tidak grab set BABY TWIN sebab harga mampu milik tau 🤗 📲 www.wasap.my/+601117883473

#kdiamondbeauty
#babytwin
#produkviral
#produklakukeras
#produkmurah
#produkberkualiti
#produkluluskkm
#produkkecantikkan
#produkorganik
#produkberkesan
#teamfaniey
#codkualaterengganu 😍

MUKA ROSAK TERUK ❓MALU NAK BERSEMUKA DENGAN KENALAN ❓❓ Buntu mencari penyelesaian masalah kulit muka akibat tersalah guna produk .. Dah cuba ikhtiar tetapi masih tidak ada perubahan . Ahhh ,, stressnya !! Ayuh ,, saya kenalkan set perawatan kulit muka tetapi bukan skincare . Bak kata mak cik bawang sambil cantik sambil merawat .. Hihi 🙂

BABY TWIN by K-DIAMOND BEAUTY sangat sesuai untuk semua jenis kulit muka tidak kira jantina .. Hanya amalkan setiap hari .. Set ini merawat dari dalam dan tiada kesan sampingan sama sekali .. BABY TWIN tidak mempunyai bahan kimia malahan diperkaya dengan bahan semulajadi yang banyak kelebihan dan membantu masalah kulit muka .. ✅Teramatlah rugi jika tidak grab set BABY TWIN sebab harga mampu milik tau 🤗 📲 www.wasap.my/+601117883473

#kdiamondbeauty
#babytwin
#produkviral
#produklakukeras
#produkmurah
#produkberkualiti
#produkluluskkm
#produkkecantikkan
#produkorganik
#produkberkesan
#teamfaniey
#codkualaterengganu 😍

1 0 16 July, 2019
BAGAIMANA NAK MEMILIH TUALA WANITA YG BETUL..? Periksa Cara Pembungkusan Produk yg AndA guna. Pastikan setiap keping Tuala wanita anda adalah kedap udara..! JENAMA BIASA ⤵ Pembungkusan dalaman Tampa kedap udara.. JENAMA LEXEE ⤵ 
Pembungkusan secara kedap udara ( bebas daripada bakteria, kulat Dan kelembapan ) 
Pilihan ditangan AndA.. TOLONG SAYANG DIRI SENDIRI YAAA.. Jom tukar KEPADA Yang LEBIH BAIK..👍👍 Piyem@wazap Kak shime 📲0124639198 
#lexee #penyelamatasetwanitKelaspertama #padViral #produkberkualiti #produkRedlife #produklakukeras #pastipuashati #pengedardiperlukan #pakejserendah300 #pos1malaysia #codlunaskulimbukittanggachanglun #agentkedah #agenttawausabah #cegahsebelumparah #cegahsebelumkena #sayangdirisendiri

BAGAIMANA NAK MEMILIH TUALA WANITA YG BETUL..? Periksa Cara Pembungkusan Produk yg AndA guna. Pastikan setiap keping Tuala wanita anda adalah kedap udara..! JENAMA BIASA ⤵ Pembungkusan dalaman Tampa kedap udara.. JENAMA LEXEE ⤵
Pembungkusan secara kedap udara ( bebas daripada bakteria, kulat Dan kelembapan )
Pilihan ditangan AndA.. TOLONG SAYANG DIRI SENDIRI YAAA.. Jom tukar KEPADA Yang LEBIH BAIK..👍👍 Piyem@wazap Kak shime 📲0124639198
#lexee #penyelamatasetwanitKelaspertama #padViral #produkberkualiti #produkRedlife #produklakukeras #pastipuashati #pengedardiperlukan #pakejserendah300 #pos1malaysia #codlunaskulimbukittanggachanglun #agentkedah #agenttawausabah #cegahsebelumparah #cegahsebelumkena #sayangdirisendiri

2 0 16 July, 2019
My skincare routine..
.
Dari cleanser, toner , serum , sleeping mask , day cream and night cream semua dari Elysian Beauty.. Semua bestt.. Rugi sape yg ada masalah kulit tapi tak try🙊😬
.
Harga setanding dengan kualiti😉😉
.
Nak tanya2 dulu pun bole jer whatsapp sis, nanti kita sembang ye.. Meh whatsapp sis
📲01137574850
.
#myskincare #elysianlovers #elysianbeauty #skincare #naturalproduct #kulitsensitif #jerawat #kulitberminyak #produkberkualiti #serum #agentelysianterengganu

My skincare routine..
.
Dari cleanser, toner , serum , sleeping mask , day cream and night cream semua dari Elysian Beauty.. Semua bestt.. Rugi sape yg ada masalah kulit tapi tak try🙊😬
.
Harga setanding dengan kualiti😉😉
.
Nak tanya2 dulu pun bole jer whatsapp sis, nanti kita sembang ye.. Meh whatsapp sis
📲01137574850
.
#myskincare #elysianlovers #elysianbeauty #skincare #naturalproduct #kulitsensitif #jerawat #kulitberminyak #produkberkualiti #serum #agentelysianterengganu

7 0 16 July, 2019
FEEDBACK VITAMIN C!
.
Vitamin c allura banyak bantu untuk atasi masalah jerawat, kulit kusam dan bagi tenaga.
.
Untuk order boleh watsap 0129008699  #vitcfeedback #produkterbaik #produkberkesan #produkberkualiti
#kuruscepat #misimengecil

FEEDBACK VITAMIN C!
.
Vitamin c allura banyak bantu untuk atasi masalah jerawat, kulit kusam dan bagi tenaga.
.
Untuk order boleh watsap 0129008699 #vitcfeedback #produkterbaik #produkberkesan #produkberkualiti
#kuruscepat #misimengecil

49 18 16 July, 2019
LIPMATTE ALLURA 🌹
.
.
Mengandungi 5 WARNA yang berlainan
.
.
✔️ Tekstur lipmatte ni *SUPER BEST*.
✔️ Tak melekit
✔️ Tak keringkan bibir
✔️ Ada VIT E dan ARGAN OIL utk merawat bibir
✔️ Senang nak remove
.
.
#sayajual #sayajualproduk #produkecantikan #produkterbaik #produkberkualiti #natural #lipmatte #alluralipmatte #arganoil #vite

LIPMATTE ALLURA 🌹
.
.
Mengandungi 5 WARNA yang berlainan
.
.
✔️ Tekstur lipmatte ni *SUPER BEST*.
✔️ Tak melekit
✔️ Tak keringkan bibir
✔️ Ada VIT E dan ARGAN OIL utk merawat bibir
✔️ Senang nak remove
.
.
#sayajual #sayajualproduk #produkecantikan #produkterbaik #produkberkualiti #natural #lipmatte #alluralipmatte #arganoil #vite

4 0 16 July, 2019

Top #produkberkualiti posts

FEEDBACK MILA COKLAT SLYM!
.
Alhamdulillah, bakal pengantin konsisten amalkan mila coklat dapat pkai baju size XS time sanding.
.
Yg pasti xperlu seksa diri tahan lapar utk diet. .
.
Untuk info lanjut boleh watsap 0199131006 atau klik link di bio ig kakmai😘
.
.
#milafeedback #milacoklatslym #produkterbaik #produkberkesan #produkberkualiti #sayanakkurus #eatcleanmalaysia #makanandiet #resepidiet #menudiet #kurusmalaysia #kurustanpaberlapar #dietsihat #dietkalori #intermittentfastingmalaysia #diet #dietfood #dietplan #kurussihat #sukusukuseparuh #jomdiet #kurusselepasbersalin #jomkurussihat #jomkurus1malaysia #tambahsusu #healthyfood #kuruscepat #teamrayaperak

FEEDBACK MILA COKLAT SLYM!
.
Alhamdulillah, bakal pengantin konsisten amalkan mila coklat dapat pkai baju size XS time sanding.
.
Yg pasti xperlu seksa diri tahan lapar utk diet. .
.
Untuk info lanjut boleh watsap 0199131006 atau klik link di bio ig kakmai😘
.
.
#milafeedback #milacoklatslym #produkterbaik #produkberkesan #produkberkualiti #sayanakkurus #eatcleanmalaysia #makanandiet #resepidiet #menudiet #kurusmalaysia #kurustanpaberlapar #dietsihat #dietkalori #intermittentfastingmalaysia #diet #dietfood #dietplan #kurussihat #sukusukuseparuh #jomdiet #kurusselepasbersalin #jomkurussihat #jomkurus1malaysia #tambahsusu #healthyfood #kuruscepat #teamrayaperak

106 21 15 June, 2019

Advertisements

FEEDBACK MILA COKLAT SLYM!
.
Alhamdulillah, bakal pengantin konsisten amalkan mila coklat dapat pkai baju size XS time sanding.
.
Yg pasti xperlu seksa diri tahan lapar utk diet. .
.
Untuk info lanjut boleh watsap 0129008699 atau klik link di bio ig puteri 😘
.
.
#milafeedback #milacoklatslym #produkterbaik #produkberkesan #produkberkualiti #sayanakkurus #eatcleanmalaysia #makanandiet #resepidiet #menudiet #kurusmalaysia #kurustanpaberlapar #dietsihat #dietkalori #intermittentfastingmalaysia #diet #dietfood #dietplan #kurussihat #sukusukuseparuh #jomdiet #kurusselepasbersalin #jomkurussihat #jomkurus1malaysia #tambahsusu #healthyfood #kuruscepat #jomdietsihat #teamafviral0782

FEEDBACK MILA COKLAT SLYM!
.
Alhamdulillah, bakal pengantin konsisten amalkan mila coklat dapat pkai baju size XS time sanding.
.
Yg pasti xperlu seksa diri tahan lapar utk diet. .
.
Untuk info lanjut boleh watsap 0129008699 atau klik link di bio ig puteri 😘
.
.
#milafeedback #milacoklatslym #produkterbaik #produkberkesan #produkberkualiti #sayanakkurus #eatcleanmalaysia #makanandiet #resepidiet #menudiet #kurusmalaysia #kurustanpaberlapar #dietsihat #dietkalori #intermittentfastingmalaysia #diet #dietfood #dietplan #kurussihat #sukusukuseparuh #jomdiet #kurusselepasbersalin #jomkurussihat #jomkurus1malaysia #tambahsusu #healthyfood #kuruscepat #jomdietsihat #teamafviral0782

141 20 3 July, 2019
- FEEDBACK MILA COKLAT SLYM!
.
Alhamdulillah, bakal pengantin konsisten amalkan mila coklat dapat pkai baju size XS time sanding.
.
Yg pasti xperlu seksa diri tahan lapar utk diet. .
.
Untuk info lanjut boleh watsap 0199131006 atau klik link di bio ig kakmai😘
.
.
#milafeedback #milacoklatslym #produkterbaik #produkberkesan #produkberkualiti #sayanakkurus #eatcleanmalaysia #makanandiet #resepidiet #menudiet #kurusmalaysia #kurustanpaberlapar #dietsihat #dietkalori #intermittentfastingmalaysia #diet #dietfood #dietplan #kurussihat #sukusukuseparuh #jomdiet #kurusselepasbersalin #jomkurussihat #jomkurus1malaysia #tambahsusu #healthyfood #kuruscepat #teamAFviral0526

- FEEDBACK MILA COKLAT SLYM!
.
Alhamdulillah, bakal pengantin konsisten amalkan mila coklat dapat pkai baju size XS time sanding.
.
Yg pasti xperlu seksa diri tahan lapar utk diet. .
.
Untuk info lanjut boleh watsap 0199131006 atau klik link di bio ig kakmai😘
.
.
#milafeedback #milacoklatslym #produkterbaik #produkberkesan #produkberkualiti #sayanakkurus #eatcleanmalaysia #makanandiet #resepidiet #menudiet #kurusmalaysia #kurustanpaberlapar #dietsihat #dietkalori #intermittentfastingmalaysia #diet #dietfood #dietplan #kurussihat #sukusukuseparuh #jomdiet #kurusselepasbersalin #jomkurussihat #jomkurus1malaysia #tambahsusu #healthyfood #kuruscepat #teamAFviral0526

217 60 15 April, 2019

Advertisements

Morning, pagi ni nak breakfast dgn mila je...sedap pon sedap, kenyang pon kenyang. .
Utk yg nk pergi travel sgt di galakkan ambil mila ni..bt spare dlm luggage..tmbah tempah yg susah cari makanan halal. .Mila penyelamat
.
.
🍫MILA COKLAT SLYM🍫

Rasa coklat yg mengenyangkan & blh mengawal selera makan. Boleh mengurangkan jgk craving pd benda manis & elak nafsu makan kita membuak buak
.
9 bahan2 mewah yg terkandung dalam mila coklat slym adalah ⤵️ 1. Oat 
2. Susu skim
3. Apricot
4. Chia seed
5. Badam 
6. Vitamin c 
7. Delima
8. Serbuk koko
9. Kurma
.
1 kotak Mila = 15 sachet 
1 sachet = 25 gram
Berat sekotak Mila = 375 gram
.
Bagi yg nak betul2 DIET SIHAT, ada dua benda penting dlm proses utk diet ni iaitu kena jaga kalori dan mesti kena elak benda2 manis.😊 Inshaallah dalam Mila kandungan kalori sgt rendah & zero sugar!

1 sachet Mila = 110 kalori shj (Lab test approved) ✅👍 Mila jgk mendapat kelulusan pengkelasan makanan drp pihak KKM dan sejenis minuman diet yg sgt menyihatkan dan sgt sedap 😋 . Wasap Ira utk oder 011-57565618
.

#overnightoats
 #dietrendahkalori #dietmalaysia #dietmakannasi #kurusfitonlinecoaching #eatcleanmalaysia #resepidiet #intermittentfastingmalaysia #dietatkinsmalaysia #senamrobik #senamankecilkanpeha #senamankurus #kurussebelumraya #kakitravel #allurakualaterengganu #codmanir #codkualaterengganu #codgongbadak #codchendering

Morning, pagi ni nak breakfast dgn mila je...sedap pon sedap, kenyang pon kenyang. .
Utk yg nk pergi travel sgt di galakkan ambil mila ni..bt spare dlm luggage..tmbah tempah yg susah cari makanan halal. .Mila penyelamat
.
.
🍫MILA COKLAT SLYM🍫

Rasa coklat yg mengenyangkan & blh mengawal selera makan. Boleh mengurangkan jgk craving pd benda manis & elak nafsu makan kita membuak buak
.
9 bahan2 mewah yg terkandung dalam mila coklat slym adalah ⤵️ 1. Oat
2. Susu skim
3. Apricot
4. Chia seed
5. Badam
6. Vitamin c
7. Delima
8. Serbuk koko
9. Kurma
.
1 kotak Mila = 15 sachet
1 sachet = 25 gram
Berat sekotak Mila = 375 gram
.
Bagi yg nak betul2 DIET SIHAT, ada dua benda penting dlm proses utk diet ni iaitu kena jaga kalori dan mesti kena elak benda2 manis.😊 Inshaallah dalam Mila kandungan kalori sgt rendah & zero sugar!

1 sachet Mila = 110 kalori shj (Lab test approved) ✅👍 Mila jgk mendapat kelulusan pengkelasan makanan drp pihak KKM dan sejenis minuman diet yg sgt menyihatkan dan sgt sedap 😋 . Wasap Ira utk oder 011-57565618
.

#overnightoats
#dietrendahkalori #dietmalaysia #dietmakannasi #kurusfitonlinecoaching #eatcleanmalaysia #resepidiet #intermittentfastingmalaysia #dietatkinsmalaysia #senamrobik #senamankecilkanpeha #senamankurus #kurussebelumraya #kakitravel #allurakualaterengganu #codmanir #codkualaterengganu #codgongbadak #codchendering

117 65 2 May, 2019
Selamat pagi sayang² semua dan sqlam Dhuha 😊.. Nofa nak  share tips..sudi²lah membaca neh⤵

Salah satu tips nak sentiasa bertenaga sepanjang bulan puasa ni amalkan vitamin c semasa sahur atau selepas berbuka.
.
Seriusly, korang takkan rasa penat sangat sangat. Dan paling best kulit maintain cantik.
.
Untuk order boleh watsap 011-25530228 
#allurapurevitc #produkterbaik #produkberkualiti #vitamincuntukkulitcantik #puasa2019 #sahursahur #menusahur #koleksiraya2019 #prodakviral #ctdk #allurakemaman #kemamankertehdungun #uitmdungun #teamAFviral0656

Selamat pagi sayang² semua dan sqlam Dhuha 😊.. Nofa nak share tips..sudi²lah membaca neh⤵

Salah satu tips nak sentiasa bertenaga sepanjang bulan puasa ni amalkan vitamin c semasa sahur atau selepas berbuka.
.
Seriusly, korang takkan rasa penat sangat sangat. Dan paling best kulit maintain cantik.
.
Untuk order boleh watsap 011-25530228
#allurapurevitc #produkterbaik #produkberkualiti #vitamincuntukkulitcantik #puasa2019 #sahursahur #menusahur #koleksiraya2019 #prodakviral #ctdk #allurakemaman #kemamankertehdungun #uitmdungun #teamAFviral0656

198 38 15 May, 2019
"Sis..nak cuba tapi takut tak sesuai.."
.
Takpe sis..Untuk permulaan biasanya Amal akan cadangkan Set Basic sahaja..
.
2 produk sahaja tapi SANGAT LAKU KERAS!
.
Sebab apa?Sebab first trial customer Elysian dah nampak perubahan dalam masa beberapa minggu..
.
Elysian tidak menjanjikan bulan bintang efek cepat dan sebagainya sebab kami faham mekanisma kulit setiap orang berlainan..
.
Tapi kalau konsisten dan SOD..BA.RA..Sobaaaar..Lama2 akan nampak perubahan
.
Produk natural dan selamat..Perubahan kulit pun secara natural dan selamat😊
.
#elysian #elysianbeauty #elysianrubyskincare #rubyskincare #elysiandeepgelcleanser #elysianclarifyingtoner #elysianbrighteningnightcream #elysianprotect&supportcream #produkberkualiti #antijerawat #skincarebest #kulitcantik #kulitsihat #kulitcerah #kulitcantik #kulitsihat #serumbest #jerawat #jerawatkecut #parutpudar #kulitgebu #kulithalus

"Sis..nak cuba tapi takut tak sesuai.."
.
Takpe sis..Untuk permulaan biasanya Amal akan cadangkan Set Basic sahaja..
.
2 produk sahaja tapi SANGAT LAKU KERAS!
.
Sebab apa?Sebab first trial customer Elysian dah nampak perubahan dalam masa beberapa minggu..
.
Elysian tidak menjanjikan bulan bintang efek cepat dan sebagainya sebab kami faham mekanisma kulit setiap orang berlainan..
.
Tapi kalau konsisten dan SOD..BA.RA..Sobaaaar..Lama2 akan nampak perubahan
.
Produk natural dan selamat..Perubahan kulit pun secara natural dan selamat😊
.
#elysian #elysianbeauty #elysianrubyskincare #rubyskincare #elysiandeepgelcleanser #elysianclarifyingtoner #elysianbrighteningnightcream #elysianprotect &supportcream #produkberkualiti #antijerawat #skincarebest #kulitcantik #kulitsihat #kulitcerah #kulitcantik #kulitsihat #serumbest #jerawat #jerawatkecut #parutpudar #kulitgebu #kulithalus

111 18 14 June, 2019

Advertisements

.
"MILA LULUS KKM BAWAH PEMAKANAN!
.
Maksudnya, mila bukan supplement yang bakar lemak dari dalam, bukan supplements yang letak bahan fats burner terus nafsu makan hilang. .
Bukan bukan bukan. ❌
.
Mila kategori bawah makanan berkhasiat yang mana bahan2 dalam mila seperti rolled oat, chia seed, kurma, badam ni semua bagi kita rasa kenyang dan tak lalu nak makan banyak dah. Bila xlalu nak makan apa akn jadi? Berat kita Mula susut kan dn misi utk kurus tu akn berjaya.. yeah.. 😍
.
Wlpn makan xlalu tp badan kita masih dpt nutrition makanan yg cukup sbb dlm mila semua Bahan2 mewah yg tinggi serat utk bg badan sihat
.
Berbuka puasa ptg jap lgi dgn mila ni confirm malam2 kita dh blh kawal makanan kita..😍👍
.
Untuk dptkn Mila blh order watsap rina 017-3093139 
milacoklatslym #allurapurevitc #produkterbaik #produkberkualiti #produkberkhasiat"

.
"MILA LULUS KKM BAWAH PEMAKANAN!
.
Maksudnya, mila bukan supplement yang bakar lemak dari dalam, bukan supplements yang letak bahan fats burner terus nafsu makan hilang. .
Bukan bukan bukan. ❌
.
Mila kategori bawah makanan berkhasiat yang mana bahan2 dalam mila seperti rolled oat, chia seed, kurma, badam ni semua bagi kita rasa kenyang dan tak lalu nak makan banyak dah. Bila xlalu nak makan apa akn jadi? Berat kita Mula susut kan dn misi utk kurus tu akn berjaya.. yeah.. 😍
.
Wlpn makan xlalu tp badan kita masih dpt nutrition makanan yg cukup sbb dlm mila semua Bahan2 mewah yg tinggi serat utk bg badan sihat
.
Berbuka puasa ptg jap lgi dgn mila ni confirm malam2 kita dh blh kawal makanan kita..😍👍
.
Untuk dptkn Mila blh order watsap rina 017-3093139
milacoklatslym #allurapurevitc #produkterbaik #produkberkualiti #produkberkhasiat "

129 1 22 May, 2018
.
PROMOSI LEMANG HANGIT BERMULA SEKARANG !!!! 💥💥💥
.
Memandangkan RAYA yg bakal tiba tak lama lagi, ALLURA ada menawarkan HADIAH PERCUMA kepada semua pelanggan setia kami 🎁
.
Setiap pembelian Produk Allura RM98 & KE ATAS akan dapat PERCUMA Beg Makeup Glitter Limited Edition 🎁🆓🆓🆓
Promo sepanjang Bulan Puasa jer tau! 🤗
.
Whatsapp Rina 0173093139 sekarang utk dapatkan Special Gifts ni sekarang!🆙🆙🆙
.
Limited ya beg ni, siapa cepat dia dapat! ✈✈✈ Nanti dah habis takkan restock dah tau 🤗
.
HARGA DISKAUN AVAILABLE ❤️

.
PROMOSI LEMANG HANGIT BERMULA SEKARANG !!!! 💥💥💥
.
Memandangkan RAYA yg bakal tiba tak lama lagi, ALLURA ada menawarkan HADIAH PERCUMA kepada semua pelanggan setia kami 🎁
.
Setiap pembelian Produk Allura RM98 & KE ATAS akan dapat PERCUMA Beg Makeup Glitter Limited Edition 🎁🆓🆓🆓
Promo sepanjang Bulan Puasa jer tau! 🤗
.
Whatsapp Rina 0173093139 sekarang utk dapatkan Special Gifts ni sekarang!🆙🆙🆙
.
Limited ya beg ni, siapa cepat dia dapat! ✈✈✈ Nanti dah habis takkan restock dah tau 🤗
.
HARGA DISKAUN AVAILABLE ❤️

124 5 29 May, 2018