#malaysiamaju Instagram Photos & Videos

malaysiamaju - 3.5k posts

Advertisements

Lagi agen2 JAPPS keluarkan hasil gaji dan shopping hasil gaji JAPPS 💪💪💪
#Testimoni_Sahabat2_Team_Struggle_Fighters_Lagi🔥🔥🔥🔥🔥🔥😃😃😃😃😃 MASHA-ALLAH,😱😱 Tahniah sahabat2 team JAPPS 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 ASBAB BISNES JAPPS dapat SHOPPING MACAM2 😆😆 😜😜😜. At least, x usiklah duit gaji/gaji suami kan??? Ade yg x bekerja..ada yg dah bekerja dgn gov pun ada x usik duit gaji dowang 😃💪💪💪
Dah cakap bisnes ni mmg terbaik...kita boleh buat berapa banyak duit kita nak, janji rajin berusaha dan konsisten buat.
BEST KE BEST...😁😍👍👍..nak mcm kitowang gaji 2x seminggu? inshaAllah saya GUIDE sampai jadi 💪💪💪💪🙅🙅 Jom wasap saya segera. Klik link kt bio#bisnesandroid #studentbergaji #surirumahbergaji #kerjamudah  #bisnesonlinemudah #kerjasampingan #bisnesmudahdimalaysia #gajipadu  #usahatanggakejayaan #gajilumayan #agentbisnesonline #buatsantaitapimasuk #janaincomelaju² #jomjoin  #sayadahandabila #komisyenbesar #projekduitraya2019 #duitpoket #pendapatansampingan #parttime #projekrayaonline #jutawanapp #jutawanappmampujanaduit #mudahsenang #projekraya  #kayaraya #Malaysiamaju

Lagi agen2 JAPPS keluarkan hasil gaji dan shopping hasil gaji JAPPS 💪💪💪
#Testimoni_Sahabat2_Team_Struggle_Fighters_Lagi 🔥🔥🔥🔥🔥🔥😃😃😃😃😃 MASHA-ALLAH,😱😱 Tahniah sahabat2 team JAPPS 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 ASBAB BISNES JAPPS dapat SHOPPING MACAM2 😆😆 😜😜😜. At least, x usiklah duit gaji/gaji suami kan??? Ade yg x bekerja..ada yg dah bekerja dgn gov pun ada x usik duit gaji dowang 😃💪💪💪
Dah cakap bisnes ni mmg terbaik...kita boleh buat berapa banyak duit kita nak, janji rajin berusaha dan konsisten buat.
BEST KE BEST...😁😍👍👍..nak mcm kitowang gaji 2x seminggu? inshaAllah saya GUIDE sampai jadi 💪💪💪💪🙅🙅 Jom wasap saya segera. Klik link kt bio #bisnesandroid #studentbergaji #surirumahbergaji #kerjamudah #bisnesonlinemudah #kerjasampingan #bisnesmudahdimalaysia #gajipadu #usahatanggakejayaan #gajilumayan #agentbisnesonline #buatsantaitapimasuk #janaincomelaju² #jomjoin #sayadahandabila #komisyenbesar #projekduitraya2019 #duitpoket #pendapatansampingan #parttime #projekrayaonline #jutawanapp #jutawanappmampujanaduit #mudahsenang #projekraya #kayaraya #Malaysiamaju

4 1 13 hours ago
#LATE_UPDATE‼‼‼
SYUKUR SANGAT2 TEAM JAPPS STRUGGLE FIGHTER BERGAJI HARI NI SELASA #21MEI2019
😱😱😱🎉🎉🎉🔥🔥🔥🔥🚀🚀🚀
Best ke best 3hari dibayar gaji kerjanya pun sangatlah mudah dan santai...hanya tekan2 HP android jer pun boleh menjana INCOME 😱🤫😊 Modal sekali bayar #rm390 Jer seumur hidup.. komisyen lumayan rm200 persale.. seminggu 2x gaji dibayar.. Bisnes Japps income tanpa had..masa anda yg tentukan..Ok ke x ok❓
Tak kira umur tua muda boleh bergaji seminggu 2x.. asal ada keinginan nak menjana pendapatan...💲💲🤑🤑
Komisyen rm200-rm400-rm600-rm1000-rm1400😱🤫😱🤫🎊hanya 3hari jer tau bukan sebulan...😉
Jangan lihat masa lampau dengan penyesalan;😔 jangan pula lihat masa depan dengan ketakutan; tapi lihatlah sekitar anda dengan penuh kesadaran.
semangat mencuba ini yg kita nak untuk berjaya. kalau mencuba, ada kemungkinan untuk berjaya. kalau tak mencuba, dah confirm pasti gagal.😔 kegagalan sebenar ialah kegagalan mencuba...😰💪🏻😊 Nak buat duit setiap minggu klik link kt bio #bisnesandroid #studentbergaji #surirumahbergaji #kerjamudah  #bisnesonlinemudah #kerjasampingan #bisnesmudahdimalaysia #gajipadu  #usahatanggakejayaan #gajilumayan #agentbisnesonline #buatsantaitapimasuk #janaincomelaju² #jomjoin  #sayadahandabila #komisyenbesar #projekduitraya2019 #duitpoket #pendapatansampingan #parttime #projekrayaonline #jutawanapp #jutawanappmampujanaduit #mudahsenang #projekraya  #kayaraya #Malaysiamaju

#LATE_UPDATE ‼‼‼
SYUKUR SANGAT2 TEAM JAPPS STRUGGLE FIGHTER BERGAJI HARI NI SELASA #21MEI2019
😱😱😱🎉🎉🎉🔥🔥🔥🔥🚀🚀🚀
Best ke best 3hari dibayar gaji kerjanya pun sangatlah mudah dan santai...hanya tekan2 HP android jer pun boleh menjana INCOME 😱🤫😊 Modal sekali bayar #rm390 Jer seumur hidup.. komisyen lumayan rm200 persale.. seminggu 2x gaji dibayar.. Bisnes Japps income tanpa had..masa anda yg tentukan..Ok ke x ok❓
Tak kira umur tua muda boleh bergaji seminggu 2x.. asal ada keinginan nak menjana pendapatan...💲💲🤑🤑
Komisyen rm200-rm400-rm600-rm1000-rm1400😱🤫😱🤫🎊hanya 3hari jer tau bukan sebulan...😉
Jangan lihat masa lampau dengan penyesalan;😔 jangan pula lihat masa depan dengan ketakutan; tapi lihatlah sekitar anda dengan penuh kesadaran.
semangat mencuba ini yg kita nak untuk berjaya. kalau mencuba, ada kemungkinan untuk berjaya. kalau tak mencuba, dah confirm pasti gagal.😔 kegagalan sebenar ialah kegagalan mencuba...😰💪🏻😊 Nak buat duit setiap minggu klik link kt bio #bisnesandroid #studentbergaji #surirumahbergaji #kerjamudah #bisnesonlinemudah #kerjasampingan #bisnesmudahdimalaysia #gajipadu #usahatanggakejayaan #gajilumayan #agentbisnesonline #buatsantaitapimasuk #janaincomelaju² #jomjoin #sayadahandabila #komisyenbesar #projekduitraya2019 #duitpoket #pendapatansampingan #parttime #projekrayaonline #jutawanapp #jutawanappmampujanaduit #mudahsenang #projekraya #kayaraya #Malaysiamaju

5 0 13 hours ago
"*Alhamdulillah, dalam xsedar... malas2 ninja pon.. xsangka dah dpt komisyen rm34k suda* 😆😁💪💪💪💪 *Modal 390 sekali seumur hidup, dapat 34k.. acam? RARE ke RARE?* 🤪🔥🔥🔥🔥🔥😬(Sis yarn ninja)
Sapa kata suri rumah duduk rumah jaga anak jer? Suri rumah skrg duduk rumah boleh cari income sendiri lebih dari gaji suami..🤭 Boleh bantu suami.. Boleh belanja shopping utk diri sendiri dan keluarga..🤭🤫😃 jd agent Japps shja..modal sekali shj..untung berkali2 ganda.. komisen dibayar lumayan persale rm200..sapa nak bagi kan 😃😃😍😍 Semua pilih dari diri sendiri.. nak ada hasil bermula.. nak ddk shj tgk.. sampai bila2 xakan ada kemajuan..🤷‍♀🤷‍♂ rugilah asyik melihat sahaja...Lambat tinggal👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻 Jom fast action fast result..yg dah bermula dah berjaya..💪🏻💪🏻 Yg student,penganggur dan bekerja bergaji sebulan sekali nak tambah pendapatan..Jom wasap saya..saya guide anda caranya
#bisnesandroid #studentbergaji #surirumahbergaji #kerjamudah  #bisnesonlinemudah #kerjasampingan #bisnesmudahdimalaysia #gajipadu  #usahatanggakejayaan #gajilumayan #agentbisnesonline #buatsantaitapimasuk #janaincomelaju² #jomjoin  #sayadahandabila #komisyenbesar #projekduitraya2019 #duitpoket #pendapatansampingan #parttime #projekrayaonline #jutawanapp #jutawanappmampujanaduit #mudahsenang #projekraya  #kayaraya #Malaysiamaju

"*Alhamdulillah, dalam xsedar... malas2 ninja pon.. xsangka dah dpt komisyen rm34k suda* 😆😁💪💪💪💪 *Modal 390 sekali seumur hidup, dapat 34k.. acam? RARE ke RARE?* 🤪🔥🔥🔥🔥🔥😬(Sis yarn ninja)
Sapa kata suri rumah duduk rumah jaga anak jer? Suri rumah skrg duduk rumah boleh cari income sendiri lebih dari gaji suami..🤭 Boleh bantu suami.. Boleh belanja shopping utk diri sendiri dan keluarga..🤭🤫😃 jd agent Japps shja..modal sekali shj..untung berkali2 ganda.. komisen dibayar lumayan persale rm200..sapa nak bagi kan 😃😃😍😍 Semua pilih dari diri sendiri.. nak ada hasil bermula.. nak ddk shj tgk.. sampai bila2 xakan ada kemajuan..🤷‍♀🤷‍♂ rugilah asyik melihat sahaja...Lambat tinggal👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻 Jom fast action fast result..yg dah bermula dah berjaya..💪🏻💪🏻 Yg student,penganggur dan bekerja bergaji sebulan sekali nak tambah pendapatan..Jom wasap saya..saya guide anda caranya
#bisnesandroid #studentbergaji #surirumahbergaji #kerjamudah #bisnesonlinemudah #kerjasampingan #bisnesmudahdimalaysia #gajipadu #usahatanggakejayaan #gajilumayan #agentbisnesonline #buatsantaitapimasuk #janaincomelaju² #jomjoin #sayadahandabila #komisyenbesar #projekduitraya2019 #duitpoket #pendapatansampingan #parttime #projekrayaonline #jutawanapp #jutawanappmampujanaduit #mudahsenang #projekraya #kayaraya #Malaysiamaju

8 1 21 May, 2019

Advertisements

Alhamdullilah... Tahniah Abam Polis 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻Japps payung shopping seluar dengan 4 pasang kasut raya untuk isteri tercinta..100% guna duit gaji japps...At least, x usik langsung duit gaji hakiki?? Dgn Adanya Japps bebas jer berbelanja setiap minggu ..😆😆 😜😜Japps mmg terbaik👍👍 💪💪😁😁 Dah cakap bisnes ni mmg terbaik.. kita boleh buat berapa banyak duit kita nak, janji buat..rajin berusaha dan konsisten..😗 BEST KE X BEST❓...😁😍👍👍..nak mcm kitowang gaji 2x seminggu❓ Nak❓ Dah Ada modal #rm390 Jom cepat2 pm wasap saya..inshaallah saya GUIDE anda sampai jadi 💪💪💪💪🙅🙅klik link wasap kat bio ig
#bisnesandroid #studentbergaji #surirumahbergaji #kerjamudah  #bisnesonlinemudah #kerjasampingan #bisnesmudahdimalaysia #gajipadu  #usahatanggakejayaan #gajilumayan #agentbisnesonline #buatsantaitapimasuk #janaincomelaju² #jomjoin  #sayadahandabila #komisyenbesar #projekduitraya2019 #duitpoket #pendapatansampingan #parttime #projekrayaonline #jutawanapp #jutawanappmampujanaduit #mudahsenang #projekraya  #kayaraya #Malaysiamaju

Alhamdullilah... Tahniah Abam Polis 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻Japps payung shopping seluar dengan 4 pasang kasut raya untuk isteri tercinta..100% guna duit gaji japps...At least, x usik langsung duit gaji hakiki?? Dgn Adanya Japps bebas jer berbelanja setiap minggu ..😆😆 😜😜Japps mmg terbaik👍👍 💪💪😁😁 Dah cakap bisnes ni mmg terbaik.. kita boleh buat berapa banyak duit kita nak, janji buat..rajin berusaha dan konsisten..😗 BEST KE X BEST❓...😁😍👍👍..nak mcm kitowang gaji 2x seminggu❓ Nak❓ Dah Ada modal  #rm390  Jom cepat2 pm wasap saya..inshaallah saya GUIDE anda sampai jadi 💪💪💪💪🙅🙅klik link wasap kat bio ig
#bisnesandroid #studentbergaji #surirumahbergaji #kerjamudah #bisnesonlinemudah #kerjasampingan #bisnesmudahdimalaysia #gajipadu #usahatanggakejayaan #gajilumayan #agentbisnesonline #buatsantaitapimasuk #janaincomelaju² #jomjoin #sayadahandabila #komisyenbesar #projekduitraya2019 #duitpoket #pendapatansampingan #parttime #projekrayaonline #jutawanapp #jutawanappmampujanaduit #mudahsenang #projekraya #kayaraya #Malaysiamaju

8 2 21 May, 2019
Testimoni dari mak buyung💓.. Xyah pening kpla fikir pasal duit untk beli kperluan baby 100% japps payungkan.. Selasa gaji lagi.. Gaji jumaat blm smpt hbs guna dah gaji lagi.. Best ke x best.. Siapa buat dia dpt.. Yg pntg usaha.. Tgk mak buyung ni.. Pregnent pun blh buat income lebat tiap2 minggu.. Korang yg xde halangan masih nk bnyk alasan😅masih nk fikir 🤔.. Smpi bila2 la kita hnya melihat kjyaan org, Sbb tkut itu, takut ini...cabar diri kita untk mencuba sesuatu yg luar biasa 💪?Raya x lama lagi weii 😁hangpa xnak ke cari duit raya...Jom raya sakan dgn japps ...klik link wasap kat bio utk info lnjut
#bisnesandroid #studentbergaji #surirumahbergaji #kerjamudah  #bisnesonlinemudah #kerjasampingan #bisnesmudahdimalaysia #gajipadu  #usahatanggakejayaan #gajilumayan #agentbisnesonline #buatsantaitapimasuk #janaincomelaju² #jomjoin  #sayadahandabila #komisyenbesar #projekduitraya2019 #duitpoket #pendapatansampingan #parttime #projekrayaonline #jutawanapp #jutawanappmampujanaduit #mudahsenang #projekraya  #kayaraya #Malaysiamaju

Testimoni dari mak buyung💓.. Xyah pening kpla fikir pasal duit untk beli kperluan baby 100% japps payungkan.. Selasa gaji lagi.. Gaji jumaat blm smpt hbs guna dah gaji lagi.. Best ke x best.. Siapa buat dia dpt.. Yg pntg usaha.. Tgk mak buyung ni.. Pregnent pun blh buat income lebat tiap2 minggu.. Korang yg xde halangan masih nk bnyk alasan😅masih nk fikir 🤔.. Smpi bila2 la kita hnya melihat kjyaan org, Sbb tkut itu, takut ini...cabar diri kita untk mencuba sesuatu yg luar biasa 💪?Raya x lama lagi weii 😁hangpa xnak ke cari duit raya...Jom raya sakan dgn japps ...klik link wasap kat bio utk info lnjut
#bisnesandroid #studentbergaji #surirumahbergaji #kerjamudah #bisnesonlinemudah #kerjasampingan #bisnesmudahdimalaysia #gajipadu #usahatanggakejayaan #gajilumayan #agentbisnesonline #buatsantaitapimasuk #janaincomelaju² #jomjoin #sayadahandabila #komisyenbesar #projekduitraya2019 #duitpoket #pendapatansampingan #parttime #projekrayaonline #jutawanapp #jutawanappmampujanaduit #mudahsenang #projekraya #kayaraya #Malaysiamaju

6 1 20 May, 2019
Sape cakap robot x buat kerja bosku?? 😜 Rezeki x pernah salah alamat kan??? ALHAMDULILLAH, kali ni rezeki zakwan 😍😘😘ALHAMDULILLAH seperti biasa, SELASA n JUMAAT bos Afiq jujur membayar KOMISYEN💪🏻💋😍😍😍 Hah? Dah sedia nak join x??? 🤣 Modal #rm390 jer seumur hidup, ada email, ada Hp android n ada akaun bank kat Malaysia. Dah jom wasap saya, kita same2 buat income 💪🏻💪🏻💪🏻😘😘 Daftar percuma

#bisnesandroid #studentbergaji #surirumahbergaji #kerjamudah  #bisnesonlinemudah #bisnesmudahdimalaysia #gajipadu  #usahatanggakejayaan #gajilumayan #agentbisnesonline #buatsantaitapimasuk #janaincomelaju² #jomjoin  #sayadahandabila #komisyenbesar #projekduitraya2019 #duitpoket #pendapatansampingan #parttime #projekrayaonline #jutawanapp #jutawanappmampujanaduit #mudahsenang #projekraya  #kayaraya #Malaysiamaju

Sape cakap robot x buat kerja bosku?? 😜 Rezeki x pernah salah alamat kan??? ALHAMDULILLAH, kali ni rezeki zakwan 😍😘😘ALHAMDULILLAH seperti biasa, SELASA n JUMAAT bos Afiq jujur membayar KOMISYEN💪🏻💋😍😍😍 Hah? Dah sedia nak join x??? 🤣 Modal  #rm390  jer seumur hidup, ada email, ada Hp android n ada akaun bank kat Malaysia. Dah jom wasap saya, kita same2 buat income 💪🏻💪🏻💪🏻😘😘 Daftar percuma

#bisnesandroid #studentbergaji #surirumahbergaji #kerjamudah #bisnesonlinemudah #bisnesmudahdimalaysia #gajipadu #usahatanggakejayaan #gajilumayan #agentbisnesonline #buatsantaitapimasuk #janaincomelaju² #jomjoin #sayadahandabila #komisyenbesar #projekduitraya2019 #duitpoket #pendapatansampingan #parttime #projekrayaonline #jutawanapp #jutawanappmampujanaduit #mudahsenang #projekraya #kayaraya #Malaysiamaju

4 1 20 May, 2019

Advertisements

Mcm tak percayakan bila tengok income mcm ni..Percaya atau tidak.. itulah hakikat‼️ 17hari jer dah dapat gaji 4angka..😱😱 tak sampai sebulan dah dapat income ribu2... amacam... best tak best❓ Mestilah bessssst kn... mana taknya... 😍😍Gaji orang lain sebulan dua bulan baru dapat banyak Rm1k - Rm5k tu...😂😂 Best ke x❓Uishhh... memang best la buat bisnes japps ni tau.. keluar modal sekali jer.. boleh dpt income ribu riban berkali2.. kerja pun xsusah mana.. xperlu berhujan berpanas.. ringankn jari tekan2 hp jer 🤭 buat santai2 pun boleh dah boleh jana pendapatan lumayan dah.. yang penting usaha..Nak dengan taknak buat jer.. 😌
Anda semua masih nak lihat jer ke? Nak terus tengok kejayaan kami? Masih tak percaya?? Hahh.. its up to you la... 🤗🤗 Sesebuah kejayaan bermula dari percubaan & usaha tau.. Tanpa mencuba & berusaha.. mana kita tau mampu buat atau sebaliknya... Tepuk dada tanya la hati 😉😉 Bagi yg terbuka hati nak bermula tu.. hahh.. tunggu apa lagi.. meh cepat2 wasap saya
#bisnesandroid #studentbergaji #surirumahbergaji #kerjamudah  #bisnesonlinemudah #bisnesmudahdimalaysia #gajipadu  #usahatanggakejayaan #gajilumayan #agentbisnesonline #buatsantaitapimasuk #janaincomelaju² #jomjoin  #sayadahandabila #komisyenbesar #projekduitraya2019 #duitpoket #pendapatansampingan #parttime #projekrayaonline #jutawanapp #jutawanappmampujanaduit #mudahsenang #projekraya  #kayaraya #Malaysiamaju

Mcm tak percayakan bila tengok income mcm ni..Percaya atau tidak.. itulah hakikat‼️ 17hari jer dah dapat gaji 4angka..😱😱 tak sampai sebulan dah dapat income ribu2... amacam... best tak best❓ Mestilah bessssst kn... mana taknya... 😍😍Gaji orang lain sebulan dua bulan baru dapat banyak Rm1k - Rm5k tu...😂😂 Best ke x❓Uishhh... memang best la buat bisnes japps ni tau.. keluar modal sekali jer.. boleh dpt income ribu riban berkali2.. kerja pun xsusah mana.. xperlu berhujan berpanas.. ringankn jari tekan2 hp jer 🤭 buat santai2 pun boleh dah boleh jana pendapatan lumayan dah.. yang penting usaha..Nak dengan taknak buat jer.. 😌
Anda semua masih nak lihat jer ke? Nak terus tengok kejayaan kami? Masih tak percaya?? Hahh.. its up to you la... 🤗🤗 Sesebuah kejayaan bermula dari percubaan & usaha tau.. Tanpa mencuba & berusaha.. mana kita tau mampu buat atau sebaliknya... Tepuk dada tanya la hati 😉😉 Bagi yg terbuka hati nak bermula tu.. hahh.. tunggu apa lagi.. meh cepat2 wasap saya
#bisnesandroid #studentbergaji #surirumahbergaji #kerjamudah #bisnesonlinemudah #bisnesmudahdimalaysia #gajipadu #usahatanggakejayaan #gajilumayan #agentbisnesonline #buatsantaitapimasuk #janaincomelaju² #jomjoin #sayadahandabila #komisyenbesar #projekduitraya2019 #duitpoket #pendapatansampingan #parttime #projekrayaonline #jutawanapp #jutawanappmampujanaduit #mudahsenang #projekraya #kayaraya #Malaysiamaju

6 1 20 May, 2019
#TESTIMONI_SURIRUMAH_JAPPS_PAYUNG_GREENTEA_MINT_SCRUB "*Alhamdulillah Asbab bisnes Japs belanje GreenTea Mint Scrub 😬😉🤣 emmmmm... sejuk jer pakai, lagi sejuk akaun bank, tiap2 minggu masuk duit* 😆💪💪🙅 *susut jer, byk balik.. susut jer byk balik*.. Xnak bg tips byk2 hr ni, *1st..betulkan niat bisnes.. dpt bantu semua org kt luar tu selesaikan masalah hutang/kesempitan hidup.* InshaAllah, *kowang buatlah sbrp byk duit kowang nak* 💪🏻🥰❤💰💰( Sis yarn)

Sape2 ade modal rm390? Meh saya ajar macamane dgn hanya install robot autopost dlm hp, kita boleh dpt duit 😘😘 ⤵
#bisnesandroid #studentbergaji #surirumahbergaji #kerjamudah  #bisnesonlinemudah #bisnesmudahdimalaysia #gajipadu  #usahatanggakejayaan #gajilumayan #agentbisnesonline #buatsantaitapimasuk #janaincomelaju² #jomjoin  #sayadahandabila #komisyenbesar #projekduitraya2019 #duitpoket #pendapatansampingan #parttime #projekrayaonline #jutawanapp #jutawanappmampujanaduit #mudahsenang #projekraya  #kayaraya #Malaysiamaju

#TESTIMONI_SURIRUMAH_JAPPS_PAYUNG_GREENTEA_MINT_SCRUB "*Alhamdulillah Asbab bisnes Japs belanje GreenTea Mint Scrub 😬😉🤣 emmmmm... sejuk jer pakai, lagi sejuk akaun bank, tiap2 minggu masuk duit* 😆💪💪🙅 *susut jer, byk balik.. susut jer byk balik*.. Xnak bg tips byk2 hr ni, *1st..betulkan niat bisnes.. dpt bantu semua org kt luar tu selesaikan masalah hutang/kesempitan hidup.* InshaAllah, *kowang buatlah sbrp byk duit kowang nak* 💪🏻🥰❤💰💰( Sis yarn)

Sape2 ade modal rm390? Meh saya ajar macamane dgn hanya install robot autopost dlm hp, kita boleh dpt duit 😘😘 ⤵
#bisnesandroid #studentbergaji #surirumahbergaji #kerjamudah #bisnesonlinemudah #bisnesmudahdimalaysia #gajipadu #usahatanggakejayaan #gajilumayan #agentbisnesonline #buatsantaitapimasuk #janaincomelaju² #jomjoin #sayadahandabila #komisyenbesar #projekduitraya2019 #duitpoket #pendapatansampingan #parttime #projekrayaonline #jutawanapp #jutawanappmampujanaduit #mudahsenang #projekraya #kayaraya #Malaysiamaju

3 1 18 May, 2019
Suri rumah jer‼️Bukan biasa2 dalam Japps ni.. Tapi‼️..Suri rumah dalam Japps ni mampu bergaji seperti CEO setiap bulan.. 👍🏻😍😁📲💰 Duduk rumah.. Sambil2 Jaga anak..👩‍👧‍👧👩‍👦‍👦👩‍👧‍👦👩‍👧😁😁 pun boleh bergaji setiap minggu.. ❌perlu keluar rumah.. ❌perlu nak tunggu gaji suami hujung bulan... hanya jadi agent Japps jer pun dibayar Setiap minggu 2x.. terus masuk akaun bank CASH‼️..😍😘 best x best 👍🏻👍🏻 yg penting rajin usaha dan konsisten buat..💪🏻💪🏻 Semua pilihan ditangan anda.. nak ada hasil bermula.. nak duduk shj tengok.. sampai bila2 xada kemajuan.. 👍🏻👍🏻👍🏻 disaat anda masih melihat yang lain dah berjaya.. 🤭🤭 Lambat tinggal 🤗🤗 Nak bergaji setiap minggu 2x? 
#bisnesandroid #studentbergaji #surirumahbergaji #kerjamudah  #bisnesonlinemudah #bisnesmudahdimalaysia #gajipadu  #usahatanggakejayaan #gajilumayan #agentbisnesonline #buatsantaitapimasuk #janaincomelaju² #jomjoin  #sayadahandabila #komisyenbesar #projekduitraya2019 #duitpoket #pendapatansampingan #parttime #projekrayaonline #jutawanapp #jutawanappmampujanaduit #mudahsenang #projekraya  #kayaraya #Malaysiamaju

Suri rumah jer‼️Bukan biasa2 dalam Japps ni.. Tapi‼️..Suri rumah dalam Japps ni mampu bergaji seperti CEO setiap bulan.. 👍🏻😍😁📲💰 Duduk rumah.. Sambil2 Jaga anak..👩‍👧‍👧👩‍👦‍👦👩‍👧‍👦👩‍👧😁😁 pun boleh bergaji setiap minggu.. ❌perlu keluar rumah.. ❌perlu nak tunggu gaji suami hujung bulan... hanya jadi agent Japps jer pun dibayar Setiap minggu 2x.. terus masuk akaun bank CASH‼️..😍😘 best x best 👍🏻👍🏻 yg penting rajin usaha dan konsisten buat..💪🏻💪🏻 Semua pilihan ditangan anda.. nak ada hasil bermula.. nak duduk shj tengok.. sampai bila2 xada kemajuan.. 👍🏻👍🏻👍🏻 disaat anda masih melihat yang lain dah berjaya.. 🤭🤭 Lambat tinggal 🤗🤗 Nak bergaji setiap minggu 2x? 
#bisnesandroid #studentbergaji #surirumahbergaji #kerjamudah #bisnesonlinemudah #bisnesmudahdimalaysia #gajipadu #usahatanggakejayaan #gajilumayan #agentbisnesonline #buatsantaitapimasuk #janaincomelaju² #jomjoin #sayadahandabila #komisyenbesar #projekduitraya2019 #duitpoket #pendapatansampingan #parttime #projekrayaonline #jutawanapp #jutawanappmampujanaduit #mudahsenang #projekraya #kayaraya #Malaysiamaju

5 0 17 May, 2019
Dapat je komisyen terus grab Hp Oppo F11PRO. Rezeki Dik husna ni rewardkan diri. Alhamdulillah. Kalau korang rasa pendapatan korang dah cukup, tak perlu klik link di bio ye. Sy open utk yg nak tambah income shj. 😉😉 #bisnesandroid #studentbergaji #surirumahbergaji #kerjamudah  #bisnesonlinemudah #bisnesmudahdimalaysia #gajipadu  #usahatanggakejayaan #gajilumayan #agentbisnesonline #buatsantaitapimasuk #janaincomelaju² #jomjoin  #sayadahandabila #komisyenbesar #projekduitraya2019 #duitpoket #pendapatansampingan #parttime #projekrayaonline #jutawanapp #jutawanappmampujanaduit #mudahsenang #projekraya  #kayaraya #Malaysiamaju

Dapat je komisyen terus grab Hp Oppo F11PRO. Rezeki Dik husna ni rewardkan diri. Alhamdulillah. Kalau korang rasa pendapatan korang dah cukup, tak perlu klik link di bio ye. Sy open utk yg nak tambah income shj. 😉😉 #bisnesandroid #studentbergaji #surirumahbergaji #kerjamudah #bisnesonlinemudah #bisnesmudahdimalaysia #gajipadu #usahatanggakejayaan #gajilumayan #agentbisnesonline #buatsantaitapimasuk #janaincomelaju² #jomjoin #sayadahandabila #komisyenbesar #projekduitraya2019 #duitpoket #pendapatansampingan #parttime #projekrayaonline #jutawanapp #jutawanappmampujanaduit #mudahsenang #projekraya #kayaraya #Malaysiamaju

5 0 17 May, 2019
Follow me to more video

#goyangdj 
#malaysiamaju 
#viralvideos 
#viralkan 
#myforevercrush

Follow me to more video

#goyangdj
#malaysiamaju
#viralvideos
#viralkan
#myforevercrush

6 0 16 May, 2019
Alhamdulillah makin gempak Team Japps masing2 yg bergaji hari ni share dalam group struggle fighter.. 😍😍😍👏🏻👏🏻👏🏻Terbaik bisnes JAPPS mudah dan santai ..Modal sekali bayar RM390 SHJ SEUMUR HIDUP... Komisyen Besar RM200.. Selasa n Jumaat dibayar.. Bisnes Japps income tanpa had masa anda yg tentukan
Sebab tu lah kena ada tindakan, baru boleh merasa kejayaan. 🌹
Duit memang bukan segalanya, tapi zaman moden ni segalanya memerlukan duit. 😪
Di sini saya nak sarankan, usahalah untuk kesenangan anda 😇
Tak kaya pun tak apa, janji ada pendapatan sampingan ✨✨
Sampai bila nak tunggu ?
Sampai bila nak tangguh? 
Sampai bila nak tengok je 
orang lain berjaya ? 
Sampai bila2 takkan mula dan akan hadapi masalah yang sama dan kekal di tempat yg sama..
Bila dah ada peluang depan  mata kena pantas ambil peluang..
Cuba buat dan usaha dulu hasilnya serahkan pada Tuhan..💪💪
"FAST ACTION,FAST RESULT"
🔥🔥🔥💰💰💰🚀🚀🚀
Saya yakin anda pun nak jadi macam kami kan? Nak jadi seperti kami😊
Meh klik link saya kt bio
#bisnesandroid #studentbergaji #surirumahbergaji #kerjamudah  #bisnesonlinemudah #bisnesmudahdimalaysia #gajipadu  #usahatanggakejayaan #gajilumayan #agentbisnesonline #buatsantaitapimasuk #janaincomelaju² #jomjoin  #sayadahandabila #komisyenbesar #projekduitraya2019 #duitpoket #pendapatansampingan #parttime #projekrayaonline #jutawanapp #jutawanappmampujanaduit #mudahsenang #projekraya  #kayaraya #Malaysiamaju

Alhamdulillah makin gempak Team Japps masing2 yg bergaji hari ni share dalam group struggle fighter.. 😍😍😍👏🏻👏🏻👏🏻Terbaik bisnes JAPPS mudah dan santai ..Modal sekali bayar RM390 SHJ SEUMUR HIDUP... Komisyen Besar RM200.. Selasa n Jumaat dibayar.. Bisnes Japps income tanpa had masa anda yg tentukan
Sebab tu lah kena ada tindakan, baru boleh merasa kejayaan. 🌹
Duit memang bukan segalanya, tapi zaman moden ni segalanya memerlukan duit. 😪
Di sini saya nak sarankan, usahalah untuk kesenangan anda 😇
Tak kaya pun tak apa, janji ada pendapatan sampingan ✨✨
Sampai bila nak tunggu ?
Sampai bila nak tangguh?
Sampai bila nak tengok je
orang lain berjaya ?
Sampai bila2 takkan mula dan akan hadapi masalah yang sama dan kekal di tempat yg sama..
Bila dah ada peluang depan mata kena pantas ambil peluang..
Cuba buat dan usaha dulu hasilnya serahkan pada Tuhan..💪💪
"FAST ACTION,FAST RESULT"
🔥🔥🔥💰💰💰🚀🚀🚀
Saya yakin anda pun nak jadi macam kami kan? Nak jadi seperti kami😊
Meh klik link saya kt bio
#bisnesandroid #studentbergaji #surirumahbergaji #kerjamudah #bisnesonlinemudah #bisnesmudahdimalaysia #gajipadu #usahatanggakejayaan #gajilumayan #agentbisnesonline #buatsantaitapimasuk #janaincomelaju² #jomjoin #sayadahandabila #komisyenbesar #projekduitraya2019 #duitpoket #pendapatansampingan #parttime #projekrayaonline #jutawanapp #jutawanappmampujanaduit #mudahsenang #projekraya #kayaraya #Malaysiamaju

15 0 15 May, 2019
Alhamdulillah, hari ni Team kami Struggle Fighters bergaji lagie!! komisyen bukan rm20-50 tau.. tp RM200 😍 Xperlu pegang, x perlu pos barang, ONLINE shj 100%, modal rm390 sahaja sekali seumur hidup.

Antara kami ada yg surirumah, student, pegawai penjara, polis, abam pos laju, penjawat2 awam, opiz boz, oku, n pengganggur pun...dgn IZIN ALLAH, dgn JAPS ni kami dpt kami Seminggu 2x iaitu hari SELASA dan Jumaat 💪💪💪💪😎 😍😁😆😎🙅💪😭 Raya dah nak dekat tau, sape2 yg nak cari keperluan raya, jom saya ajarkan cara nye.klik link di bio.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#bisnesandroid #studentbergaji #surirumahbergaji #kerjamudah  #bisnesonlinemudah #bisnesmudahdimalaysia #gajipadu #semuabisakaya #usahatanggakejayaan #gajilumayan #agentbisnesonline #buatsantaitapimasuk #janaincomelaju² #jomjoin #jangankataakakxpayung #sayadahandabila #komisyenbesar #projekduitraya2019 #duitpoket #pendapatansampingan #parttime #projekrayaonline #jutawanapp #jutawanappmampujanaduit #mudahsenang #cincai² #projekraya #jutawan #kayaraya #Malaysiamaju

Alhamdulillah, hari ni Team kami Struggle Fighters bergaji lagie!! komisyen bukan rm20-50 tau.. tp RM200 😍 Xperlu pegang, x perlu pos barang, ONLINE shj 100%, modal rm390 sahaja sekali seumur hidup.

Antara kami ada yg surirumah, student, pegawai penjara, polis, abam pos laju, penjawat2 awam, opiz boz, oku, n pengganggur pun...dgn IZIN ALLAH, dgn JAPS ni kami dpt kami Seminggu 2x iaitu hari SELASA dan Jumaat 💪💪💪💪😎 😍😁😆😎🙅💪😭 Raya dah nak dekat tau, sape2 yg nak cari keperluan raya, jom saya ajarkan cara nye.klik link di bio.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#bisnesandroid #studentbergaji #surirumahbergaji #kerjamudah #bisnesonlinemudah #bisnesmudahdimalaysia #gajipadu #semuabisakaya #usahatanggakejayaan #gajilumayan #agentbisnesonline #buatsantaitapimasuk #janaincomelaju² #jomjoin #jangankataakakxpayung #sayadahandabila #komisyenbesar #projekduitraya2019 #duitpoket #pendapatansampingan #parttime #projekrayaonline #jutawanapp #jutawanappmampujanaduit #mudahsenang #cincai² #projekraya #jutawan #kayaraya #Malaysiamaju

19 1 11 May, 2019
Ramai orang NAK capai impian, tapi ramai juga yang hanya sekadar NAK tanpa ada tindakan. 
Apakah yang dimaksudkan dengan perkongsian di atas? 
Tonton video pagi ini.
Video FREE, kan best jika dikongsikan dengan orang lain juga. Tag 10 rakan yang anda nak sama-sama berjaya dengan anda!

#bisnesandroid #studentbergaji #surirumahbergaji #kerjamudah  #bisnesonlinemudah #bisnesmudahdimalaysia #gajipadu #semuabisakaya #usahatanggakejayaan #gajilumayan #agentbisnesonline #buatsantaitapimasuk #janaincomelaju² #jomjoin #jangankataakakxpayung #sayadahandabila #komisyenbesar #projekduitraya2019 #duitpoket #pendapatansampingan #parttime #projekrayaonline #jutawanapp #jutawanappmampujanaduit #mudahsenang #cincai² #projekraya #jutawan #kayaraya #Malaysiamaju

Ramai orang NAK capai impian, tapi ramai juga yang hanya sekadar NAK tanpa ada tindakan. 
Apakah yang dimaksudkan dengan perkongsian di atas? 
Tonton video pagi ini.
Video FREE, kan best jika dikongsikan dengan orang lain juga. Tag 10 rakan yang anda nak sama-sama berjaya dengan anda!

#bisnesandroid #studentbergaji #surirumahbergaji #kerjamudah #bisnesonlinemudah #bisnesmudahdimalaysia #gajipadu #semuabisakaya #usahatanggakejayaan #gajilumayan #agentbisnesonline #buatsantaitapimasuk #janaincomelaju² #jomjoin #jangankataakakxpayung #sayadahandabila #komisyenbesar #projekduitraya2019 #duitpoket #pendapatansampingan #parttime #projekrayaonline #jutawanapp #jutawanappmampujanaduit #mudahsenang #cincai² #projekraya #jutawan #kayaraya #Malaysiamaju

22 1 9 May, 2019
Masha Allah, power adik Najmi neh.. dah lah sekolah lagie, baru join jer JAPS dah boleh dpt Rm1600 1st KOMISYEN 😍😍😍 terbaik dik!!!
X sabar nak kumpul duit utk keperluan raya kan??? Jom wasap saya, saya ajarkan caranya 😊 klik link di bio
.
#bisnesandroid #studentbergaji #surirumahbergaji #kerjamudah  #bisnesonlinemudah #bisnesmudahdimalaysia #gajipadu #semuabisakaya #usahatanggakejayaan #gajilumayan #agentbisnesonline #buatsantaitapimasuk #janaincomelaju² #jomjoin #jangankataakakxpayung #sayadahandabila #komisyenbesar #projekduitraya2019 #duitpoket #pendapatansampingan #parttime #projekrayaonline #jutawanapp #jutawanappmampujanaduit #mudahsenang #cincai² #projekraya #jutawan #kayaraya #Malaysiamaju

Masha Allah, power adik Najmi neh.. dah lah sekolah lagie, baru join jer JAPS dah boleh dpt Rm1600 1st KOMISYEN 😍😍😍 terbaik dik!!!
X sabar nak kumpul duit utk keperluan raya kan??? Jom wasap saya, saya ajarkan caranya 😊 klik link di bio
.
#bisnesandroid #studentbergaji #surirumahbergaji #kerjamudah #bisnesonlinemudah #bisnesmudahdimalaysia #gajipadu #semuabisakaya #usahatanggakejayaan #gajilumayan #agentbisnesonline #buatsantaitapimasuk #janaincomelaju² #jomjoin #jangankataakakxpayung #sayadahandabila #komisyenbesar #projekduitraya2019 #duitpoket #pendapatansampingan #parttime #projekrayaonline #jutawanapp #jutawanappmampujanaduit #mudahsenang #cincai² #projekraya #jutawan #kayaraya #Malaysiamaju

16 0 9 May, 2019
(finally not posting a commission)

Yeah call me anything u want I am creating a new bnha oc HAHAHAHAHAHHA

Her name is Hiyodori. She is a transfer student from Malaysia's top hero school (more info in upcoming posts) She came to U.A and get to class 1A. 
Her quirk is Personality Manipulation. (More like tsukuyomi dream in naruto where everyone's behavior turn very different)

She is hella cheerful, witty and cute. It is just she keep forgetting people's name. She sometimes entered the wrong class because she forgot which one is class 1A.

Her father was a pro hero from Japan who moved into Malaysia and married a muslim woman. Her father died due to an explosive bombs at Syria when he was ordered to serve his service there.

Hiyodori was raised by her mother and her siblings. She learnt to be independent without a father.

When she heard she got a promotion to study at U.A, she was beyond happy because her father was a student there before. Malaysia and Japan are both trying to keep a good education relationships by transferring some students from each countries to another. 
Well i guess thats it. Hope you like her (and please comment what u think of her). Feel free to tell me if she is op or something. ^^ 🌺

(finally not posting a commission)

Yeah call me anything u want I am creating a new bnha oc HAHAHAHAHAHHA

Her name is Hiyodori. She is a transfer student from Malaysia's top hero school (more info in upcoming posts) She came to U.A and get to class 1A.
Her quirk is Personality Manipulation. (More like tsukuyomi dream in naruto where everyone's behavior turn very different)

She is hella cheerful, witty and cute. It is just she keep forgetting people's name. She sometimes entered the wrong class because she forgot which one is class 1A.

Her father was a pro hero from Japan who moved into Malaysia and married a muslim woman. Her father died due to an explosive bombs at Syria when he was ordered to serve his service there.

Hiyodori was raised by her mother and her siblings. She learnt to be independent without a father.

When she heard she got a promotion to study at U.A, she was beyond happy because her father was a student there before. Malaysia and Japan are both trying to keep a good education relationships by transferring some students from each countries to another.
Well i guess thats it. Hope you like her (and please comment what u think of her). Feel free to tell me if she is op or something. ^^ 🌺

246 54 8 May, 2019

Advertisements

Alhamdulillah..baru join 10 hari dah dpt hasil pertama 💪😍 terbaikla JApps nie..satu sale je dh dpt RM200 bygkan kalau dpt 10sale dh tentu2 dpt RM2000 💰💰🤑🤑
Keje mudah hanya copy paste je bossku..Semua bahan di sediakan.. Just ptomote je😁 boleh buat kat mana2 je..💯 online guna hp je setiap minggu bergaji 😁😀 Dimana ada usaha di situ akan dapat hasilnya 💰💪Yg penting usaha dan konsisten..Tanpa usaha kita tak akan dapat apa target yg kita nak capai  dan berjaya ..Siapa lagi nak buat duit raya ,jom join dan daftar japps sekarang !!! Saya akan ajar awak dari A-Z .Insyaallah.. Nak buat duit setiap minggu..klik link di bio utk info lanjut.
.
.
#bisnesandroid #studentbergaji #surirumahbergaji #kerjamudah  #bisnesonlinemudah #bisnesmudahdimalaysia #gajipadu #semuabisakaya #usahatanggakejayaan #gajilumayan #agentbisnesonline #buatsantaitapimasuk #janaincomelaju² #jomjoin #jangankataakakxpayung #sayadahandabila #komisyenbesar #projekduitraya2019 #duitpoket #pendapatansampingan #parttime #projekrayaonline #jutawanapp #jutawanappmampujanaduit #mudahsenang #cincai² #projekraya #jutawan #kayaraya #Malaysiamaju

Alhamdulillah..baru join 10 hari dah dpt hasil pertama 💪😍 terbaikla JApps nie..satu sale je dh dpt RM200 bygkan kalau dpt 10sale dh tentu2 dpt RM2000 💰💰🤑🤑
Keje mudah hanya copy paste je bossku..Semua bahan di sediakan.. Just ptomote je😁 boleh buat kat mana2 je..💯 online guna hp je setiap minggu bergaji 😁😀 Dimana ada usaha di situ akan dapat hasilnya 💰💪Yg penting usaha dan konsisten..Tanpa usaha kita tak akan dapat apa target yg kita nak capai dan berjaya ..Siapa lagi nak buat duit raya ,jom join dan daftar japps sekarang !!! Saya akan ajar awak dari A-Z .Insyaallah.. Nak buat duit setiap minggu..klik link di bio utk info lanjut.
.
.
#bisnesandroid #studentbergaji #surirumahbergaji #kerjamudah #bisnesonlinemudah #bisnesmudahdimalaysia #gajipadu #semuabisakaya #usahatanggakejayaan #gajilumayan #agentbisnesonline #buatsantaitapimasuk #janaincomelaju² #jomjoin #jangankataakakxpayung #sayadahandabila #komisyenbesar #projekduitraya2019 #duitpoket #pendapatansampingan #parttime #projekrayaonline #jutawanapp #jutawanappmampujanaduit #mudahsenang #cincai² #projekraya #jutawan #kayaraya #Malaysiamaju

6 0 7 May, 2019
Lagi agen2 JAPPS keluarkan hasil gaji dan shopping hasil gaji JAPPS 💪💪💪 MASHA-ALLAH,😱😱 Tahniah sahabat2 team JAPPS 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 ASBAB BISNES JAPPS dapat SHOPPING MACAM2 😆😆 😜😜😜. At least, x usiklah duit gaji/gaji suami kan??? Ade yg x bekerja..ada yg dah bekerja dgn gov pun ada x usik duit gaji dowang 😃💪💪💪 Dah cakap bisnes ni mmg terbaik...kita boleh buat berapa banyak duit kita nak, janji rajin berusaha dan konsisten buat.😗 BEST KE BEST...😁😍👍👍..nak mcm kitowang gaji 2x seminggu? inshaAllah saya GUIDE sampai jadi 💪💪💪💪🙅🙅 Jom wasap saya ⤵
#bisnesandroid #studentbergaji #surirumahbergaji #kerjamudah  #bisnesonlinemudah #bisnesmudahdimalaysia #gajipadu #semuabisakaya #usahatanggakejayaan #gajilumayan #agentbisnesonline #buatsantaitapimasuk #janaincomelaju² #jomjoin #jangankataakakxpayung #sayadahandabila #komisyenbesar #projekduitraya2019 #duitpoket #pendapatansampingan #parttime #projekrayaonline #jutawanapp #jutawanappmampujanaduit #mudahsenang #cincai² #projekraya #jutawan #kayaraya #Malaysiamaju

Lagi agen2 JAPPS keluarkan hasil gaji dan shopping hasil gaji JAPPS 💪💪💪 MASHA-ALLAH,😱😱 Tahniah sahabat2 team JAPPS 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 ASBAB BISNES JAPPS dapat SHOPPING MACAM2 😆😆 😜😜😜. At least, x usiklah duit gaji/gaji suami kan??? Ade yg x bekerja..ada yg dah bekerja dgn gov pun ada x usik duit gaji dowang 😃💪💪💪 Dah cakap bisnes ni mmg terbaik...kita boleh buat berapa banyak duit kita nak, janji rajin berusaha dan konsisten buat.😗 BEST KE BEST...😁😍👍👍..nak mcm kitowang gaji 2x seminggu? inshaAllah saya GUIDE sampai jadi 💪💪💪💪🙅🙅 Jom wasap saya ⤵
#bisnesandroid #studentbergaji #surirumahbergaji #kerjamudah #bisnesonlinemudah #bisnesmudahdimalaysia #gajipadu #semuabisakaya #usahatanggakejayaan #gajilumayan #agentbisnesonline #buatsantaitapimasuk #janaincomelaju² #jomjoin #jangankataakakxpayung #sayadahandabila #komisyenbesar #projekduitraya2019 #duitpoket #pendapatansampingan #parttime #projekrayaonline #jutawanapp #jutawanappmampujanaduit #mudahsenang #cincai² #projekraya #jutawan #kayaraya #Malaysiamaju

12 1 6 May, 2019
Alhamdullilah... Tahniah Abam Polis kita 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Japps payung shopping 💯..nak shopping setiap minggu pun xada mslh..At least, x usik langsung duit gaji hakiki? Japps payungkan 😆😆 😜😜😜 tengoklah abam polis kita siap belanja shopping raya di padini lagi tau ...Japps mmg terbaik👍👍 😃💪💪 Dah cakap bisnes ni mmg terbaik.. kita boleh buat berapa banyak duit kita nak, janji buat.. rajin berusaha dan konsisten..😗 BEST KE BEST...😁😍👍👍..nak mcm kitowang gaji 2x seminggu? raya nak dekat..x nak ker raya sakan tahun ni😊 Nak? Jom cepat2 pm wasap saya..inshaAllah saya GUIDE sampai jadi 💪💪💪💪🙅🙅⤵️
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#bisnesandroid #studentbergaji #surirumahbergaji #kerjamudah  #bisnesonlinemudah #bisnesmudahdimalaysia #gajipadu #semuabisakaya #usahatanggakejayaan #gajilumayan #agentbisnesonline #buatsantaitapimasuk #janaincomelaju² #jomjoin #jangankataakakxpayung #sayadahandabila #komisyenbesar #projekduitraya2019 #duitpoket #pendapatansampingan #parttime #projekrayaonline #jutawanapp #jutawanappmampujanaduit #mudahsenang #cincai² #projekraya #jutawan #kayaraya #Malaysiamaju

Alhamdullilah... Tahniah Abam Polis kita 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Japps payung shopping 💯..nak shopping setiap minggu pun xada mslh..At least, x usik langsung duit gaji hakiki? Japps payungkan 😆😆 😜😜😜 tengoklah abam polis kita siap belanja shopping raya di padini lagi tau ...Japps mmg terbaik👍👍 😃💪💪 Dah cakap bisnes ni mmg terbaik.. kita boleh buat berapa banyak duit kita nak, janji buat.. rajin berusaha dan konsisten..😗 BEST KE BEST...😁😍👍👍..nak mcm kitowang gaji 2x seminggu? raya nak dekat..x nak ker raya sakan tahun ni😊 Nak? Jom cepat2 pm wasap saya..inshaAllah saya GUIDE sampai jadi 💪💪💪💪🙅🙅⤵️
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#bisnesandroid #studentbergaji #surirumahbergaji #kerjamudah #bisnesonlinemudah #bisnesmudahdimalaysia #gajipadu #semuabisakaya #usahatanggakejayaan #gajilumayan #agentbisnesonline #buatsantaitapimasuk #janaincomelaju² #jomjoin #jangankataakakxpayung #sayadahandabila #komisyenbesar #projekduitraya2019 #duitpoket #pendapatansampingan #parttime #projekrayaonline #jutawanapp #jutawanappmampujanaduit #mudahsenang #cincai² #projekraya #jutawan #kayaraya #Malaysiamaju

5 0 6 May, 2019
Sape cakap robot x buat kerja bosku?? 😜 Rezeki x pernah salah alamat kan??? ALHAMDULILLAH, kali ni rezeki dak Iyna. 😍😍😘😘ALHAMDULILLAH seperti biasa, SELASA n JUMAAT bos Afiq jujur membayar KOMISYEN💪🏻💋😍😍😍 Hah? Dah sedia nak join x??? 🤣 Modal sekali jer seumur hidup, ada email, ada Hp android n ada akaun bank kat Malaysia. Dah jom wasap saya, kita same2 buat income 💪🏻💪🏻💪🏻😘😘
Cepat² click link kt bio saya.....
.
.
.
.
.
.
.
#bisnesandroid #studentbergaji #surirumahbergaji #kerjamudah  #bisnesonlinemudah #bisnesmudahdimalaysia #gajipadu #semuabisakaya #usahatanggakejayaan #gajilumayan #agentbisnesonline #buatsantaitapimasuk #janaincomelaju² #jomjoin #jangankataakakxpayung #sayadahandabila #komisyenbesar #projekduitraya2019 #duitpoket #pendapatansampingan #parttime #projekrayaonline #jutawanapp #jutawanappmampujanaduit #mudahsenang #cincai² #projekraya #jutawan #kayaraya #Malaysiamaju

Sape cakap robot x buat kerja bosku?? 😜 Rezeki x pernah salah alamat kan??? ALHAMDULILLAH, kali ni rezeki dak Iyna. 😍😍😘😘ALHAMDULILLAH seperti biasa, SELASA n JUMAAT bos Afiq jujur membayar KOMISYEN💪🏻💋😍😍😍 Hah? Dah sedia nak join x??? 🤣 Modal sekali jer seumur hidup, ada email, ada Hp android n ada akaun bank kat Malaysia. Dah jom wasap saya, kita same2 buat income 💪🏻💪🏻💪🏻😘😘
Cepat² click link kt bio saya.....
.
.
.
.
.
.
.
#bisnesandroid #studentbergaji #surirumahbergaji #kerjamudah #bisnesonlinemudah #bisnesmudahdimalaysia #gajipadu #semuabisakaya #usahatanggakejayaan #gajilumayan #agentbisnesonline #buatsantaitapimasuk #janaincomelaju² #jomjoin #jangankataakakxpayung #sayadahandabila #komisyenbesar #projekduitraya2019 #duitpoket #pendapatansampingan #parttime #projekrayaonline #jutawanapp #jutawanappmampujanaduit #mudahsenang #cincai² #projekraya #jutawan #kayaraya #Malaysiamaju

7 0 6 May, 2019
Alhamdulilah Harini gaji sales agen2 j app dah mendarat ke akaun bank masing2..tengok gmbr tu. Bru 3 hari dlm bulan Mei..dh ribu²..🤑🤑💰💰💰 Setiap selasa dan jumaat payment akan masuk terus ke akaun bank. Best ke Best ??.
.
Makin hari makin ramai yg rebut peluang part time smartphone ni .
.
Yg nak lagi info nak buat duit raya, klik terus link di bio ya. Jumpa kat whatsapp! 🤗
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#bisnesandroid #studentbergaji #surirumahbergaji #kerjamudah  #bisnesonlinemudah #bisnesmudahdimalaysia #gajipadu #semuabisakaya #usahatanggakejayaan #gajilumayan #agentbisnesonline #buatsantaitapimasuk #janaincomelaju² #jomjoin #jangankataakakxpayung #sayadahandabila #komisyenbesar #projekduitraya2019 #duitpoket #pendapatansampingan #parttime #projekrayaonline #jutawanapp #jutawanappmampujanaduit #mudahsenang #cincai² #projekraya #jutawan #kayaraya #Malaysiamaju

Alhamdulilah Harini gaji sales agen2 j app dah mendarat ke akaun bank masing2..tengok gmbr tu. Bru 3 hari dlm bulan Mei..dh ribu²..🤑🤑💰💰💰 Setiap selasa dan jumaat payment akan masuk terus ke akaun bank. Best ke Best ??.
.
Makin hari makin ramai yg rebut peluang part time smartphone ni .
.
Yg nak lagi info nak buat duit raya, klik terus link di bio ya. Jumpa kat whatsapp! 🤗
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#bisnesandroid #studentbergaji #surirumahbergaji #kerjamudah #bisnesonlinemudah #bisnesmudahdimalaysia #gajipadu #semuabisakaya #usahatanggakejayaan #gajilumayan #agentbisnesonline #buatsantaitapimasuk #janaincomelaju² #jomjoin #jangankataakakxpayung #sayadahandabila #komisyenbesar #projekduitraya2019 #duitpoket #pendapatansampingan #parttime #projekrayaonline #jutawanapp #jutawanappmampujanaduit #mudahsenang #cincai² #projekraya #jutawan #kayaraya #Malaysiamaju

7 0 5 May, 2019
Alhamdulillah syukur. Bayaran agen2 semua hari ni dah selamat masuk ke akaun bank masing2 🤗 Ada smartphone kan ?? Jom buat 100% kerja online jee.mehh sape lagi yg nak cari duit raya?
.
✔️Bahan dah sedia ada
✔️Copy and paste je kerja kita
✔️Komisyen dibayar pada setiap selasa dan jumaat

Komen NAK utk sis kongsikan caranya.
.
.
.
.
.
.
.
.
#bisnesandroid #studentbergaji #surirumahbergaji #kerjamudah  #bisnesonlinemudah #bisnesmudahdimalaysia #gajipadu #semuabisakaya #usahatanggakejayaan #gajilumayan #agentbisnesonline #buatsantaitapimasuk #janaincomelaju² #jomjoin #jangankataakakxpayung #sayadahandabila #komisyenbesar #projekduitraya2019 #duitpoket #pendapatansampingan #parttime #projekrayaonline #jutawanapp #jutawanappmampujanaduit #mudahsenang #cincai² #projekraya #jutawan #kayaraya #Malaysiamaju

Alhamdulillah syukur. Bayaran agen2 semua hari ni dah selamat masuk ke akaun bank masing2 🤗 Ada smartphone kan ?? Jom buat 100% kerja online jee.mehh sape lagi yg nak cari duit raya?
.
✔️Bahan dah sedia ada
✔️Copy and paste je kerja kita
✔️Komisyen dibayar pada setiap selasa dan jumaat

Komen NAK utk sis kongsikan caranya.
.
.
.
.
.
.
.
.
#bisnesandroid #studentbergaji #surirumahbergaji #kerjamudah #bisnesonlinemudah #bisnesmudahdimalaysia #gajipadu #semuabisakaya #usahatanggakejayaan #gajilumayan #agentbisnesonline #buatsantaitapimasuk #janaincomelaju² #jomjoin #jangankataakakxpayung #sayadahandabila #komisyenbesar #projekduitraya2019 #duitpoket #pendapatansampingan #parttime #projekrayaonline #jutawanapp #jutawanappmampujanaduit #mudahsenang #cincai² #projekraya #jutawan #kayaraya #Malaysiamaju

8 0 5 May, 2019
"Alhamdulillah rezeki komisyen japps minggu lepas dapat la beli 1 handbeg, dh lama aim sebenarnya. Kebetulan ada sale terus sambar la 🤭🤭 x mahal sangat tp berbaloi2. Sebelum ni berkira2 jugak nk beli kalau guna suami kan, skrg duit sndr pedehal gittew ☺☺ best sebenarnya japps modal sekali tp untung berkali2, rugi nya kamu yg asyik tunggu & lihat tanpa tindakan!"--by (Safarina)
.
Lagi cerita dari suri rumah yg berjaya. 
Duduk rumah buat bisnes online. Tak perlu berhujan panas. Siapa buat, dia dapat. Nak macam tu?? Klik terus link wasap di bio. Sis ajarkan caranya. 😉😘
.
.
.
.
#bisnesandroid #studentbergaji #surirumahbergaji #kerjamudah  #bisnesonlinemudah #bisnesmudahdimalaysia #gajipadu #semuabisakaya #usahatanggakejayaan #gajilumayan #agentbisnesonline #buatsantaitapimasuk #janaincomelaju² #jomjoin #jangankataakakxpayung #sayadahandabila #komisyenbesar #projekduitraya2019 #duitpoket #pendapatansampingan #parttime #projekrayaonline #jutawanapp #jutawanappmampujanaduit #mudahsenang #cincai² #projekraya #jutawan #kayaraya #Malaysiamaju

"Alhamdulillah rezeki komisyen japps minggu lepas dapat la beli 1 handbeg, dh lama aim sebenarnya. Kebetulan ada sale terus sambar la 🤭🤭 x mahal sangat tp berbaloi2. Sebelum ni berkira2 jugak nk beli kalau guna suami kan, skrg duit sndr pedehal gittew ☺☺ best sebenarnya japps modal sekali tp untung berkali2, rugi nya kamu yg asyik tunggu & lihat tanpa tindakan!"--by (Safarina)
.
Lagi cerita dari suri rumah yg berjaya.
Duduk rumah buat bisnes online. Tak perlu berhujan panas. Siapa buat, dia dapat. Nak macam tu?? Klik terus link wasap di bio. Sis ajarkan caranya. 😉😘
.
.
.
.
#bisnesandroid #studentbergaji #surirumahbergaji #kerjamudah #bisnesonlinemudah #bisnesmudahdimalaysia #gajipadu #semuabisakaya #usahatanggakejayaan #gajilumayan #agentbisnesonline #buatsantaitapimasuk #janaincomelaju² #jomjoin #jangankataakakxpayung #sayadahandabila #komisyenbesar #projekduitraya2019 #duitpoket #pendapatansampingan #parttime #projekrayaonline #jutawanapp #jutawanappmampujanaduit #mudahsenang #cincai² #projekraya #jutawan #kayaraya #Malaysiamaju

11 0 5 May, 2019
ha... jom follow my ig 🦄

#instafamous
#MALAYSIAmaju
#justtry
#jangankecamsaya
#music

ha... jom follow my ig 🦄

#instafamous
#MALAYSIAmaju
#justtry
#jangankecamsaya
#music

40 4 5 May, 2019
BERMINAT DM OR KLIK LINK DI BIO UNTUK WHATSAPP

SIZE XS S M L XL XXL XXXL

RM 35 DAN KEATAS 💯 COTTON MATERIALS

BAJU ADA LEBIH DARI SATU WARNA SELAIN BAJU DIDALAM GAMBAR

UNTUK DIPADANKAN

LONGSLEEVE ALSO AVAILABLE

ORDER HARI NI POS BESOK

#JOMORDERBAJU #SUDAHBEKERJA #TSHIRT #STREETWEAR #ideclothing.co 
#bajumelayu #bajumurah #malaysiamaju #maluapabossku #kroni125zr #budakbudakbarunakup
#onlineseller #pantangmundur #kecualioperasi

BERMINAT DM OR KLIK LINK DI BIO UNTUK WHATSAPP

SIZE XS S M L XL XXL XXXL

RM 35 DAN KEATAS 💯 COTTON MATERIALS

BAJU ADA LEBIH DARI SATU WARNA SELAIN BAJU DIDALAM GAMBAR

UNTUK DIPADANKAN

LONGSLEEVE ALSO AVAILABLE

ORDER HARI NI POS BESOK

#JOMORDERBAJU #SUDAHBEKERJA #TSHIRT #STREETWEAR #ideclothing .co
#bajumelayu #bajumurah #malaysiamaju #maluapabossku #kroni125zr #budakbudakbarunakup
#onlineseller #pantangmundur #kecualioperasi

9 0 2 May, 2019

Advertisements

BERMINAT DM OR KLIK LINK DI BIO UNTUK WHATSAPP

SIZE XS S M L XL XXL XXXL

RM 35 DAN KEATAS 💯 COTTON MATERIALS

BAJU ADA LEBIH DARI SATU WARNA SELAIN BAJU DIDALAM GAMBAR

UNTUK DIPADANKAN

LONGSLEEVE ALSO AVAILABLE

ORDER HARI NI POS BESOK

#JOMORDERBAJU #SUDAHBEKERJA #TSHIRT #STREETWEAR #ideclothing.co 
#bajumelayu #bajumurah #malaysiamaju #maluapabossku #kroni125zr #budakbudakbarunakup
#onlineseller #pantangmundur #kecualioperasi

BERMINAT DM OR KLIK LINK DI BIO UNTUK WHATSAPP

SIZE XS S M L XL XXL XXXL

RM 35 DAN KEATAS 💯 COTTON MATERIALS

BAJU ADA LEBIH DARI SATU WARNA SELAIN BAJU DIDALAM GAMBAR

UNTUK DIPADANKAN

LONGSLEEVE ALSO AVAILABLE

ORDER HARI NI POS BESOK

#JOMORDERBAJU #SUDAHBEKERJA #TSHIRT #STREETWEAR #ideclothing .co
#bajumelayu #bajumurah #malaysiamaju #maluapabossku #kroni125zr #budakbudakbarunakup
#onlineseller #pantangmundur #kecualioperasi

10 0 2 May, 2019
Why do u want to hate Cleaning when we are here to clear up your mess!
.
.
Cleanaholics Malaysia helps the People around KL, PJ, USJ, Shah Alam, Puchong & Subang Area in House Hold Services.
.
.
Either it is Cleaning, Ironing, Or Nanny/Care Taking Services, Or Packing Service Look For Us! As we are "ONE STOP HOUSE HOLD PARTNER"
.
.
Our Prices are reasonable as you can read all our Customer reviews by clicking the hash tag on our bio.
.
.
Never been so Easy to book A Nanny or Maid in Just One Click. Just click the whatsapp API link on our bio to reach us anytime from 6AM to 10PM
Anydays. .
.
Dont forget to grab our RM199/day package Which includes (Cleaning, Ironing, Packing, Nanny/Care taking Service, Kitchen Helper and In house laundry) 6 in one Package for Just RM199/day 9 hrs 8AM to 5PM with (half an hour break time) free transportation provided for All the Areas we cover.
.
.
Visit us @ www.cleanaholicsmalaysia.com
Or DM or whatsapp us for quick reply.
.
.
#cleaningservicekl
#cleaningservice #cleaningservicepj
#cleanaholicsmalaysia 
#cleanmalaysia 
#dontlitter 
#malaysiamaju 
#malaysia #klcc #suriaklcc  #petalingjaya #nannyservice #nanny #babyboy #babygirl #babysier #kualalumpur #bukitbintang #setapak #gombak #jalantunrazak #TTDI #damansara #bangsar #tunrazakexchange #malaysiatrending #kotadamansara

Why do u want to hate Cleaning when we are here to clear up your mess!
.
.
Cleanaholics Malaysia helps the People around KL, PJ, USJ, Shah Alam, Puchong & Subang Area in House Hold Services.
.
.
Either it is Cleaning, Ironing, Or Nanny/Care Taking Services, Or Packing Service Look For Us! As we are "ONE STOP HOUSE HOLD PARTNER"
.
.
Our Prices are reasonable as you can read all our Customer reviews by clicking the hash tag on our bio.
.
.
Never been so Easy to book A Nanny or Maid in Just One Click. Just click the whatsapp API link on our bio to reach us anytime from 6AM to 10PM
Anydays. .
.
Dont forget to grab our RM199/day package Which includes (Cleaning, Ironing, Packing, Nanny/Care taking Service, Kitchen Helper and In house laundry) 6 in one Package for Just RM199/day 9 hrs 8AM to 5PM with (half an hour break time) free transportation provided for All the Areas we cover.
.
.
Visit us @ www.cleanaholicsmalaysia.com
Or DM or whatsapp us for quick reply.
.
.
#cleaningservicekl
#cleaningservice #cleaningservicepj
#cleanaholicsmalaysia
#cleanmalaysia
#dontlitter
#malaysiamaju
#malaysia #klcc #suriaklcc #petalingjaya #nannyservice #nanny #babyboy #babygirl #babysier #kualalumpur #bukitbintang #setapak #gombak #jalantunrazak #TTDI #damansara #bangsar #tunrazakexchange #malaysiatrending #kotadamansara

14 1 1 May, 2019
Kami warga Richminds Conslutant Sdn Bhd mengucapkan Selamat Hari Pekerja buat semua pekerja2 yang berdedikasi di Malaysia... . .
.
#myrichminds #myidayu #malaysia #haripekerja2019 #dedication #malaysiamaju #cuti

Kami warga Richminds Conslutant Sdn Bhd mengucapkan Selamat Hari Pekerja buat semua pekerja2 yang berdedikasi di Malaysia... . .
.
#myrichminds #myidayu #malaysia #haripekerja2019 #dedication #malaysiamaju #cuti

14 2 1 May, 2019
Why do u want to hate Cleaning when we are here to clear up your mess!
.
.
Cleanaholics Malaysia helps the People around KL, PJ, USJ, Shah Alam, Puchong & Subang Area in House Hold Services.
.
.
Either it is Cleaning, Ironing, Or Nanny/Care Taking Services, Or Packing Service Look For Us! As we are "ONE STOP HOUSE HOLD PARTNER"
.
.
Our Prices are reasonable as you can read all our Customer reviews by clicking the hash tag on our bio.
.
.
Never been so Easy to book A Nanny or Maid in Just One Click. Just click the whatsapp API link on our bio to reach us anytime from 6AM to 10PM
Anydays. .
.
Dont forget to grab our RM199/day package Which includes (Cleaning, Ironing, Packing, Nanny/Care taking Service, Kitchen Helper and In house laundry) 6 in one Package for Just RM199/day 9 hrs 8AM to 5PM with (half an hour break time) free transportation provided for All the Areas we cover.
.
.
Visit us @ www.cleanaholicsmalaysia.com
Or DM or whatsapp us for quick reply.
.
.
#cleaningservicekl
#cleaningservice #cleaningservicepj
#cleanaholicsmalaysia 
#cleanmalaysia 
#dontlitter 
#malaysiamaju 
#malaysia #klcc #suriaklcc  #petalingjaya #nannyservice #nanny #babyboy #babygirl #babysier #kualalumpur #bukitbintang #setapak #gombak #jalantunrazak #TTDI #damansara #bangsar #tunrazakexchange #malaysiatrending #kotadamansara

Why do u want to hate Cleaning when we are here to clear up your mess!
.
.
Cleanaholics Malaysia helps the People around KL, PJ, USJ, Shah Alam, Puchong & Subang Area in House Hold Services.
.
.
Either it is Cleaning, Ironing, Or Nanny/Care Taking Services, Or Packing Service Look For Us! As we are "ONE STOP HOUSE HOLD PARTNER"
.
.
Our Prices are reasonable as you can read all our Customer reviews by clicking the hash tag on our bio.
.
.
Never been so Easy to book A Nanny or Maid in Just One Click. Just click the whatsapp API link on our bio to reach us anytime from 6AM to 10PM
Anydays. .
.
Dont forget to grab our RM199/day package Which includes (Cleaning, Ironing, Packing, Nanny/Care taking Service, Kitchen Helper and In house laundry) 6 in one Package for Just RM199/day 9 hrs 8AM to 5PM with (half an hour break time) free transportation provided for All the Areas we cover.
.
.
Visit us @ www.cleanaholicsmalaysia.com
Or DM or whatsapp us for quick reply.
.
.
#cleaningservicekl
#cleaningservice #cleaningservicepj
#cleanaholicsmalaysia
#cleanmalaysia
#dontlitter
#malaysiamaju
#malaysia #klcc #suriaklcc #petalingjaya #nannyservice #nanny #babyboy #babygirl #babysier #kualalumpur #bukitbintang #setapak #gombak #jalantunrazak #TTDI #damansara #bangsar #tunrazakexchange #malaysiatrending #kotadamansara

5 1 29 April, 2019
Why do u want to hate Cleaning when we are here to clear up your mess!
.
.
Cleanaholics Malaysia helps the People around KL, PJ, USJ, Shah Alam, Puchong & Subang Area in House Hold Services.
.
.
Either it is Cleaning, Ironing, Or Nanny/Care Taking Services, Or Packing Service Look For Us! As we are "ONE STOP HOUSE HOLD PARTNER"
.
.
Our Prices are reasonable as you can read all our Customer reviews by clicking the hash tag on our bio.
.
.
Never been so Easy to book A Nanny or Maid in Just One Click. Just click the whatsapp API link on our bio to reach us anytime from 6AM to 10PM
Anydays. .
.
Dont forget to grab our RM199/day package Which includes (Cleaning, Ironing, Packing, Nanny/Care taking Service, Kitchen Helper and In house laundry) 6 in one Package for Just RM199/day 9 hrs 8AM to 5PM with (half an hour break time) free transportation provided for All the Areas we cover.
.
.
Visit us @ www.cleanaholicsmalaysia.com
Or DM or whatsapp us for quick reply.
.
.
#cleaningservicekl
#cleaningservice #cleaningservicepj
#cleanaholicsmalaysia 
#cleanmalaysia 
#dontlitter 
#malaysiamaju 
#malaysia #klcc #suriaklcc  #petalingjaya #nannyservice #nanny #babyboy #babygirl #babysier #kualalumpur #bukitbintang #setapak #gombak #jalantunrazak #TTDI #damansara #bangsar #tunrazakexchange #malaysiatrending #kotadamansara

Why do u want to hate Cleaning when we are here to clear up your mess!
.
.
Cleanaholics Malaysia helps the People around KL, PJ, USJ, Shah Alam, Puchong & Subang Area in House Hold Services.
.
.
Either it is Cleaning, Ironing, Or Nanny/Care Taking Services, Or Packing Service Look For Us! As we are "ONE STOP HOUSE HOLD PARTNER"
.
.
Our Prices are reasonable as you can read all our Customer reviews by clicking the hash tag on our bio.
.
.
Never been so Easy to book A Nanny or Maid in Just One Click. Just click the whatsapp API link on our bio to reach us anytime from 6AM to 10PM
Anydays. .
.
Dont forget to grab our RM199/day package Which includes (Cleaning, Ironing, Packing, Nanny/Care taking Service, Kitchen Helper and In house laundry) 6 in one Package for Just RM199/day 9 hrs 8AM to 5PM with (half an hour break time) free transportation provided for All the Areas we cover.
.
.
Visit us @ www.cleanaholicsmalaysia.com
Or DM or whatsapp us for quick reply.
.
.
#cleaningservicekl
#cleaningservice #cleaningservicepj
#cleanaholicsmalaysia
#cleanmalaysia
#dontlitter
#malaysiamaju
#malaysia #klcc #suriaklcc #petalingjaya #nannyservice #nanny #babyboy #babygirl #babysier #kualalumpur #bukitbintang #setapak #gombak #jalantunrazak #TTDI #damansara #bangsar #tunrazakexchange #malaysiatrending #kotadamansara

7 0 29 April, 2019
Yoo ada ni... sok msuk opiss... 😝 #pergulungan #dewannegara #malaysiamaju

Yoo ada ni... sok msuk opiss... 😝 #pergulungan #dewannegara #malaysiamaju

19 11 29 April, 2019
Cewahhhh!!! Minggu ni saje 3 orang payung belanja sakan!

Bestkan kalau tiap bulan boleh rewards diri sendiri. 
Yelah diri sendiri perlu rewards dulu tanda kita puas hati dengan segala usaha yang kita buat. Pastu duit lebih boleh belanja mak ayah, adik beradik pulak kan? Itu la nama anak mithali 😍

Kalau Tikah kann. Tikah akan belanja diri sendiri handbag pastu duit lebih bagi mak RM1000 ayah RM 1000 . Pastu belanja adik beradik makan kat kyochon. Perghhh! 
Korang ade ke yang nak payung hadiah memahal kat diri sendiri dan mak ayah tanpa usik duit gaji? Tak pon student yang nak ade extra duit lebih. Makan kyochon tiap minggu sampai gemok? Hahahha 
Nak habaq jer untung satu sale dah RM200 ! 
Kalau korang dapat 5 sales? Haaa Kira lah sendiri 😌

#teamFYR
#berjaya 
#income 
#freedom 
#success 
#alhamdulillah 
#malaysiamaju

Cewahhhh!!! Minggu ni saje 3 orang payung belanja sakan!

Bestkan kalau tiap bulan boleh rewards diri sendiri.
Yelah diri sendiri perlu rewards dulu tanda kita puas hati dengan segala usaha yang kita buat. Pastu duit lebih boleh belanja mak ayah, adik beradik pulak kan? Itu la nama anak mithali 😍

Kalau Tikah kann. Tikah akan belanja diri sendiri handbag pastu duit lebih bagi mak RM1000 ayah RM 1000 . Pastu belanja adik beradik makan kat kyochon. Perghhh!
Korang ade ke yang nak payung hadiah memahal kat diri sendiri dan mak ayah tanpa usik duit gaji? Tak pon student yang nak ade extra duit lebih. Makan kyochon tiap minggu sampai gemok? Hahahha
Nak habaq jer untung satu sale dah RM200 !
Kalau korang dapat 5 sales? Haaa Kira lah sendiri 😌

#teamFYR
#berjaya
#income
#freedom
#success
#alhamdulillah
#malaysiamaju

3 0 28 April, 2019
Why do u want to hate Cleaning when we are here to clear up your mess!
.
.
Cleanaholics Malaysia helps the People around KL, PJ, USJ, Shah Alam, Puchong & Subang Area in House Hold Services.
.
.
Either it is Cleaning, Ironing, Or Nanny/Care Taking Services, Or Packing Service Look For Us! As we are "ONE STOP HOUSE HOLD PARTNER"
.
.
Our Prices are reasonable as you can read all our Customer reviews by clicking the hash tag on our bio.
.
.
Never been so Easy to book A Nanny or Maid in Just One Click. Just click the whatsapp API link on our bio to reach us anytime from 6AM to 10PM
Anydays. .
.
Dont forget to grab our RM199/day package Which includes (Cleaning, Ironing, Packing, Nanny/Care taking Service, Kitchen Helper and In house laundry) 6 in one Package for Just RM199/day 9 hrs 8AM to 5PM with (half an hour break time) free transportation provided for All the Areas we cover.
.
.
Visit us @ www.cleanaholicsmalaysia.com
Or DM or whatsapp us for quick reply.
.
.
#cleaningservicekl
#cleaningservice #cleaningservicepj
#cleanaholicsmalaysia 
#cleanmalaysia 
#dontlitter 
#malaysiamaju 
#malaysia #klcc #suriaklcc  #petalingjaya #nannyservice #nanny #babyboy #babygirl #babysier #kualalumpur #bukitbintang #setapak #gombak #jalantunrazak #TTDI #damansara #bangsar #tunrazakexchange #malaysiatrending #kotadamansara

Why do u want to hate Cleaning when we are here to clear up your mess!
.
.
Cleanaholics Malaysia helps the People around KL, PJ, USJ, Shah Alam, Puchong & Subang Area in House Hold Services.
.
.
Either it is Cleaning, Ironing, Or Nanny/Care Taking Services, Or Packing Service Look For Us! As we are "ONE STOP HOUSE HOLD PARTNER"
.
.
Our Prices are reasonable as you can read all our Customer reviews by clicking the hash tag on our bio.
.
.
Never been so Easy to book A Nanny or Maid in Just One Click. Just click the whatsapp API link on our bio to reach us anytime from 6AM to 10PM
Anydays. .
.
Dont forget to grab our RM199/day package Which includes (Cleaning, Ironing, Packing, Nanny/Care taking Service, Kitchen Helper and In house laundry) 6 in one Package for Just RM199/day 9 hrs 8AM to 5PM with (half an hour break time) free transportation provided for All the Areas we cover.
.
.
Visit us @ www.cleanaholicsmalaysia.com
Or DM or whatsapp us for quick reply.
.
.
#cleaningservicekl
#cleaningservice #cleaningservicepj
#cleanaholicsmalaysia
#cleanmalaysia
#dontlitter
#malaysiamaju
#malaysia #klcc #suriaklcc #petalingjaya #nannyservice #nanny #babyboy #babygirl #babysier #kualalumpur #bukitbintang #setapak #gombak #jalantunrazak #TTDI #damansara #bangsar #tunrazakexchange #malaysiatrending #kotadamansara

59 32 25 April, 2019
Tgk..ada cus yg bwk ke opis.. Hdp dgn suasana bau2 yg wangi nie lebih selesa tau. Cube kite lps mandi.. Bkn bau segar je.. Mcm tulah bau2 main penting dlm hdp shari2...dr bau asap keta,asap rokok ..vaoe yg wangi2 tu pun sedop bau dr asap rokok btl tk??? Yg ada kedai je. Kerja tmtp yg blh bwk. Jgn segan2 bwk je. Klu tk di marah boss..tanyalah dulu..tapi wangi2 tk kan boss marahkan..entah3 nt dia bg awk duit suruh beli pulak.  Kite nie bila buat benda elok tk salah ada je org suke.  Kcualilah buat benda salah org tk sukelah...sis kt umah org dtg mmg bakar bg bau...santai2 sambil borak2 sambil mjual...so ramai yg suke tau...tk tahu nk gambarkan prasaan tu mcm.mana...you all kena cube...yg ada baby...yg ada somi je...byk bau2 yg blh buat kite cool bila stress ttg kerja nie...
Tk nk cube ke??? #candledesign #candles #candlelove #candlelove #candlewangi #candleslime #lilinwangimalaysia #lilin #lilinwangi #wangigila #cute #bazar_ing #bazar #bazarpaknil #bazarstore #paknilreviewpercuma #nealofarhijab #malaysiamaju #wanita #beritaharianonline #raya #rayasakan #puasa #puasaramadhan #

Tgk..ada cus yg bwk ke opis.. Hdp dgn suasana bau2 yg wangi nie lebih selesa tau. Cube kite lps mandi.. Bkn bau segar je.. Mcm tulah bau2 main penting dlm hdp shari2...dr bau asap keta,asap rokok ..vaoe yg wangi2 tu pun sedop bau dr asap rokok btl tk??? Yg ada kedai je. Kerja tmtp yg blh bwk. Jgn segan2 bwk je. Klu tk di marah boss..tanyalah dulu..tapi wangi2 tk kan boss marahkan..entah3 nt dia bg awk duit suruh beli pulak. Kite nie bila buat benda elok tk salah ada je org suke. Kcualilah buat benda salah org tk sukelah...sis kt umah org dtg mmg bakar bg bau...santai2 sambil borak2 sambil mjual...so ramai yg suke tau...tk tahu nk gambarkan prasaan tu mcm.mana...you all kena cube...yg ada baby...yg ada somi je...byk bau2 yg blh buat kite cool bila stress ttg kerja nie...
Tk nk cube ke??? #candledesign #candles #candlelove #candlelove #candlewangi #candleslime #lilinwangimalaysia #lilin #lilinwangi #wangigila #cute #bazar_ing #bazar #bazarpaknil #bazarstore #paknilreviewpercuma #nealofarhijab #malaysiamaju #wanita #beritaharianonline #raya #rayasakan #puasa #puasaramadhan #

6 1 24 April, 2019
Why do u want to hate Cleaning when we are here to clear up your mess!
.
.
Cleanaholics Malaysia helps the People around KL, PJ, USJ, Shah Alam, Puchong & Subang Area in House Hold Services.
.
.
Either it is Cleaning, Ironing, Or Nanny/Care Taking Services, Or Packing Service Look For Us! As we are "ONE STOP HOUSE HOLD PARTNER"
.
.
Our Prices are reasonable as you can read all our Customer reviews by clicking the hash tag on our bio.
.
.
Never been so Easy to book A Nanny or Maid in Just One Click. Just click the whatsapp API link on our bio to reach us anytime from 6AM to 10PM
Anydays. .
.
Dont forget to grab our RM199/day package Which includes (Cleaning, Ironing, Packing, Nanny/Care taking Service, Kitchen Helper and In house laundry) 6 in one Package for Just RM199/day 9 hrs 8AM to 5PM with (half an hour break time) free transportation provided for All the Areas we cover.
.
.
Visit us @ www.cleanaholicsmalaysia.com
Or DM or whatsapp us for quick reply.
.
.
#cleaningservicekl
#cleaningservice #cleaningservicepj
#cleanaholicsmalaysia 
#cleanmalaysia 
#dontlitter 
#malaysiamaju 
#malaysia #klcc #suriaklcc  #petalingjaya #nannyservice #nanny #babyboy #babygirl #babysier #kualalumpur #bukitbintang #setapak #gombak #jalantunrazak #TTDI #damansara #bangsar #tunrazakexchange #malaysiatrending #kotadamansara

Why do u want to hate Cleaning when we are here to clear up your mess!
.
.
Cleanaholics Malaysia helps the People around KL, PJ, USJ, Shah Alam, Puchong & Subang Area in House Hold Services.
.
.
Either it is Cleaning, Ironing, Or Nanny/Care Taking Services, Or Packing Service Look For Us! As we are "ONE STOP HOUSE HOLD PARTNER"
.
.
Our Prices are reasonable as you can read all our Customer reviews by clicking the hash tag on our bio.
.
.
Never been so Easy to book A Nanny or Maid in Just One Click. Just click the whatsapp API link on our bio to reach us anytime from 6AM to 10PM
Anydays. .
.
Dont forget to grab our RM199/day package Which includes (Cleaning, Ironing, Packing, Nanny/Care taking Service, Kitchen Helper and In house laundry) 6 in one Package for Just RM199/day 9 hrs 8AM to 5PM with (half an hour break time) free transportation provided for All the Areas we cover.
.
.
Visit us @ www.cleanaholicsmalaysia.com
Or DM or whatsapp us for quick reply.
.
.
#cleaningservicekl
#cleaningservice #cleaningservicepj
#cleanaholicsmalaysia
#cleanmalaysia
#dontlitter
#malaysiamaju
#malaysia #klcc #suriaklcc #petalingjaya #nannyservice #nanny #babyboy #babygirl #babysier #kualalumpur #bukitbintang #setapak #gombak #jalantunrazak #TTDI #damansara #bangsar #tunrazakexchange #malaysiatrending #kotadamansara

19 0 19 April, 2019
Malaysia Progressing Humanity
#5g 
#duniahujungjari 
#malaysiamaju

Malaysia Progressing Humanity
#5g
#duniahujungjari
#malaysiamaju

15 0 18 April, 2019
Why do u want to hate Cleaning when we are here to clear up your mess!
.
.
Cleanaholics Malaysia helps the People around KL, PJ, USJ, Shah Alam, Puchong & Subang Area in House Hold Services.
.
.
Either it is Cleaning, Ironing, Or Nanny/Care Taking Services, Or Packing Service Look For Us! As we are "ONE STOP HOUSE HOLD PARTNER"
.
.
Our Prices are reasonable as you can read all our Customer reviews by clicking the hash tag on our bio.
.
.
Never been so Easy to book A Nanny or Maid in Just One Click. Just click the whatsapp API link on our bio to reach us anytime from 6AM to 10PM
Anydays. .
.
Dont forget to grab our RM199/day package Which includes (Cleaning, Ironing, Packing, Nanny/Care taking Service, Kitchen Helper and In house laundry) 6 in one Package for Just RM199/day 9 hrs 8AM to 5PM with (half an hour break time) free transportation provided for All the Areas we cover.
.
.
Visit us @ www.cleanaholicsmalaysia.com
Or DM or whatsapp us for quick reply.
.
.
#cleaningservicekl
#cleaningservice #cleaningservicepj
#cleanaholicsmalaysia 
#cleanmalaysia 
#dontlitter 
#malaysiamaju 
#malaysia #klcc #suriaklcc  #petalingjaya #nannyservice #nanny #babyboy #babygirl #babysier #kualalumpur #bukitbintang #setapak #gombak #jalantunrazak #TTDI #damansara #bangsar #tunrazakexchange #malaysiatrending #kotadamansara

Why do u want to hate Cleaning when we are here to clear up your mess!
.
.
Cleanaholics Malaysia helps the People around KL, PJ, USJ, Shah Alam, Puchong & Subang Area in House Hold Services.
.
.
Either it is Cleaning, Ironing, Or Nanny/Care Taking Services, Or Packing Service Look For Us! As we are "ONE STOP HOUSE HOLD PARTNER"
.
.
Our Prices are reasonable as you can read all our Customer reviews by clicking the hash tag on our bio.
.
.
Never been so Easy to book A Nanny or Maid in Just One Click. Just click the whatsapp API link on our bio to reach us anytime from 6AM to 10PM
Anydays. .
.
Dont forget to grab our RM199/day package Which includes (Cleaning, Ironing, Packing, Nanny/Care taking Service, Kitchen Helper and In house laundry) 6 in one Package for Just RM199/day 9 hrs 8AM to 5PM with (half an hour break time) free transportation provided for All the Areas we cover.
.
.
Visit us @ www.cleanaholicsmalaysia.com
Or DM or whatsapp us for quick reply.
.
.
#cleaningservicekl
#cleaningservice #cleaningservicepj
#cleanaholicsmalaysia
#cleanmalaysia
#dontlitter
#malaysiamaju
#malaysia #klcc #suriaklcc #petalingjaya #nannyservice #nanny #babyboy #babygirl #babysier #kualalumpur #bukitbintang #setapak #gombak #jalantunrazak #TTDI #damansara #bangsar #tunrazakexchange #malaysiatrending #kotadamansara

15 1 16 April, 2019
Why do u want to hate Cleaning when we are here to clear up your mess!
.
.
Cleanaholics Malaysia helps the People around KL, PJ, USJ, Shah Alam, Puchong & Subang Area in House Hold Services.
.
.
Either it is Cleaning, Ironing, Or Nanny/Care Taking Services, Or Packing Service Look For Us! As we are "ONE STOP HOUSE HOLD PARTNER"
.
.
Our Prices are reasonable as you can read all our Customer reviews by clicking the hash tag on our bio.
.
.
Never been so Easy to book A Nanny or Maid in Just One Click. Just click the whatsapp API link on our bio to reach us anytime from 6AM to 10PM
Anydays. .
.
Dont forget to grab our RM199/day package Which includes (Cleaning, Ironing, Packing, Nanny/Care taking Service, Kitchen Helper and In house laundry) 6 in one Package for Just RM199/day 9 hrs 8AM to 5PM with (half an hour break time) free transportation provided for All the Areas we cover.
.
.
Visit us @ www.cleanaholicsmalaysia.com
Or DM or whatsapp us for quick reply.
.
.
#cleaningservicekl
#cleaningservice #cleaningservicepj
#cleanaholicsmalaysia 
#cleanmalaysia 
#dontlitter 
#malaysiamaju 
#malaysia #klcc #suriaklcc  #petalingjaya #nannyservice #nanny #babyboy #babygirl #babysier #kualalumpur #bukitbintang #setapak #gombak #jalantunrazak #TTDI #damansara #bangsar #tunrazakexchange #malaysiatrending #kotadamansara

Why do u want to hate Cleaning when we are here to clear up your mess!
.
.
Cleanaholics Malaysia helps the People around KL, PJ, USJ, Shah Alam, Puchong & Subang Area in House Hold Services.
.
.
Either it is Cleaning, Ironing, Or Nanny/Care Taking Services, Or Packing Service Look For Us! As we are "ONE STOP HOUSE HOLD PARTNER"
.
.
Our Prices are reasonable as you can read all our Customer reviews by clicking the hash tag on our bio.
.
.
Never been so Easy to book A Nanny or Maid in Just One Click. Just click the whatsapp API link on our bio to reach us anytime from 6AM to 10PM
Anydays. .
.
Dont forget to grab our RM199/day package Which includes (Cleaning, Ironing, Packing, Nanny/Care taking Service, Kitchen Helper and In house laundry) 6 in one Package for Just RM199/day 9 hrs 8AM to 5PM with (half an hour break time) free transportation provided for All the Areas we cover.
.
.
Visit us @ www.cleanaholicsmalaysia.com
Or DM or whatsapp us for quick reply.
.
.
#cleaningservicekl
#cleaningservice #cleaningservicepj
#cleanaholicsmalaysia
#cleanmalaysia
#dontlitter
#malaysiamaju
#malaysia #klcc #suriaklcc #petalingjaya #nannyservice #nanny #babyboy #babygirl #babysier #kualalumpur #bukitbintang #setapak #gombak #jalantunrazak #TTDI #damansara #bangsar #tunrazakexchange #malaysiatrending #kotadamansara

15 5 14 April, 2019
Sblm akak undur dri...jom tgk vidoe nie..mcmana perasaan dpt candle wangi nie....mcm gula2 sweet gila...haruman dia mgalah tuan dia..kecil je...tapi jom grap utk bau ksukaan anda...
#candleshop #candle #candlewangi #bazarpaknil #bazar #paknilbazaar #paknik #malaysiakini #cikgucikgu #cikgu #malaysiamaju #wanitahariini #wanita #beritaharian #utusanmalaysia

Sblm akak undur dri...jom tgk vidoe nie..mcmana perasaan dpt candle wangi nie....mcm gula2 sweet gila...haruman dia mgalah tuan dia..kecil je...tapi jom grap utk bau ksukaan anda...
#candleshop #candle #candlewangi #bazarpaknil #bazar #paknilbazaar #paknik #malaysiakini #cikgucikgu #cikgu #malaysiamaju #wanitahariini #wanita #beritaharian #utusanmalaysia

6 0 13 April, 2019
Sultan bersatu #malaysiamaju

Sultan bersatu #malaysiamaju

13 0 13 April, 2019
Why do u want to hate Cleaning when we are here to clear up your mess!
.
.
Cleanaholics Malaysia helps the People around KL, PJ, USJ, Shah Alam, Puchong & Subang Area in House Hold Services.
.
.
Either it is Cleaning, Ironing, Or Nanny/Care Taking Services, Or Packing Service Look For Us! As we are "ONE STOP HOUSE HOLD PARTNER"
.
.
Our Prices are reasonable as you can read all our Customer reviews by clicking the hash tag on our bio.
.
.
Never been so Easy to book A Nanny or Maid in Just One Click. Just click the whatsapp API link on our bio to reach us anytime from 6AM to 10PM
Anydays. .
.
Dont forget to grab our RM199/day package Which includes (Cleaning, Ironing, Packing, Nanny/Care taking Service, Kitchen Helper and In house laundry) 6 in one Package for Just RM199/day 9 hrs 8AM to 5PM with (half an hour break time) free transportation provided for All the Areas we cover.
.
.
Visit us @ www.cleanaholicsmalaysia.com
Or DM or whatsapp us for quick reply.
.
.
#cleaningservicekl
#cleaningservice #cleaningservicepj
#cleanaholicsmalaysia 
#cleanmalaysia 
#dontlitter 
#malaysiamaju 
#malaysia #klcc #suriaklcc  #petalingjaya #nannyservice #nanny #babyboy #babygirl #babysier #kualalumpur #bukitbintang #setapak #gombak #jalantunrazak #TTDI #damansara #bangsar #tunrazakexchange #malaysiatrending #kotadamansara

Why do u want to hate Cleaning when we are here to clear up your mess!
.
.
Cleanaholics Malaysia helps the People around KL, PJ, USJ, Shah Alam, Puchong & Subang Area in House Hold Services.
.
.
Either it is Cleaning, Ironing, Or Nanny/Care Taking Services, Or Packing Service Look For Us! As we are "ONE STOP HOUSE HOLD PARTNER"
.
.
Our Prices are reasonable as you can read all our Customer reviews by clicking the hash tag on our bio.
.
.
Never been so Easy to book A Nanny or Maid in Just One Click. Just click the whatsapp API link on our bio to reach us anytime from 6AM to 10PM
Anydays. .
.
Dont forget to grab our RM199/day package Which includes (Cleaning, Ironing, Packing, Nanny/Care taking Service, Kitchen Helper and In house laundry) 6 in one Package for Just RM199/day 9 hrs 8AM to 5PM with (half an hour break time) free transportation provided for All the Areas we cover.
.
.
Visit us @ www.cleanaholicsmalaysia.com
Or DM or whatsapp us for quick reply.
.
.
#cleaningservicekl
#cleaningservice #cleaningservicepj
#cleanaholicsmalaysia
#cleanmalaysia
#dontlitter
#malaysiamaju
#malaysia #klcc #suriaklcc #petalingjaya #nannyservice #nanny #babyboy #babygirl #babysier #kualalumpur #bukitbintang #setapak #gombak #jalantunrazak #TTDI #damansara #bangsar #tunrazakexchange #malaysiatrending #kotadamansara

16 3 13 April, 2019
Baru sempat nk uplond...mcm mana dgn noir..in syaa allah kite usaha pasti ada hasil...nie baru sbln je...blm lg konsisten...
Girl2 ibu2..sis tk berani nk rekemen klu tk tahu aper2 ,sis tk pakai pun tk berani nk rekemen...sbb nie bkaitan dgn kulit muka...krg rosak muka org habis sis kena btl tk?? Sis dh cube dan dh jadi egent sbb yakin in syaa allah allah tlg mudahkan dgn noir...so mana yg rasa mahal ke..tapi kena tgk bahan2, ktahan produk dlm masa 7bln..agak2 mahal sgt ke?? Tapi klu mhargai kulit you all...rasa bbaloi..tapi klu sis celoteh tk habis pun klu you all tk try sendri mmg sampai bila2lah you all tk kan dpt aper you all nak...kite jz iktiar yg lain kite serah ke allah ok...yg nk tanya2 pun tk de hal..sis tk marah pun kitr blh sembang2 
Blh je wassp sis ok... #Noirgirls #noirpurewhite #NOIR #noircrystalskinset #noirsunblockfoundation #noiruvwhite #malaysiakini #malaysiamaju #wanitahariini #wanita #gebuskincare #putihgebu #jeragattebal #jeragat #jeragatdegil #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatpasir #jerawatbadan #kusam #kulittksekata #

Baru sempat nk uplond...mcm mana dgn noir..in syaa allah kite usaha pasti ada hasil...nie baru sbln je...blm lg konsisten...
Girl2 ibu2..sis tk berani nk rekemen klu tk tahu aper2 ,sis tk pakai pun tk berani nk rekemen...sbb nie bkaitan dgn kulit muka...krg rosak muka org habis sis kena btl tk?? Sis dh cube dan dh jadi egent sbb yakin in syaa allah allah tlg mudahkan dgn noir...so mana yg rasa mahal ke..tapi kena tgk bahan2, ktahan produk dlm masa 7bln..agak2 mahal sgt ke?? Tapi klu mhargai kulit you all...rasa bbaloi..tapi klu sis celoteh tk habis pun klu you all tk try sendri mmg sampai bila2lah you all tk kan dpt aper you all nak...kite jz iktiar yg lain kite serah ke allah ok...yg nk tanya2 pun tk de hal..sis tk marah pun kitr blh sembang2
Blh je wassp sis ok... #Noirgirls #noirpurewhite #NOIR #noircrystalskinset #noirsunblockfoundation #noiruvwhite #malaysiakini #malaysiamaju #wanitahariini #wanita #gebuskincare #putihgebu #jeragattebal #jeragat #jeragatdegil #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatpasir #jerawatbadan #kusam #kulittksekata #

10 1 11 April, 2019
Why do u want to hate Cleaning when we are here to clear up your mess!
.
.
Cleanaholics Malaysia helps the People around KL, PJ, USJ, Shah Alam, Puchong & Subang Area in House Hold Services.
.
.
Either it is Cleaning, Ironing, Or Nanny/Care Taking Services, Or Packing Service Look For Us! As we are "ONE STOP HOUSE HOLD PARTNER"
.
.
Our Prices are reasonable as you can read all our Customer reviews by clicking the hash tag on our bio.
.
.
Never been so Easy to book A Nanny or Maid in Just One Click. Just click the whatsapp API link on our bio to reach us anytime from 6AM to 10PM
Anydays. .
.
Dont forget to grab our RM199/day package Which includes (Cleaning, Ironing, Packing, Nanny/Care taking Service, Kitchen Helper and In house laundry) 6 in one Package for Just RM199/day 9 hrs 8AM to 5PM with (half an hour break time) free transportation provided for All the Areas we cover.
.
.
Visit us @ www.cleanaholicsmalaysia.com
Or DM or whatsapp us for quick reply.
.
.
#cleaningservicekl
#cleaningservice #cleaningservicepj
#cleanaholicsmalaysia 
#cleanmalaysia 
#dontlitter 
#malaysiamaju 
#malaysia #klcc #suriaklcc  #petalingjaya #nannyservice #nanny #babyboy #babygirl #babysier #kualalumpur #bukitbintang #setapak #gombak #jalantunrazak #TTDI #damansara #bangsar #tunrazakexchange #malaysiatrending #kotadamansara

Why do u want to hate Cleaning when we are here to clear up your mess!
.
.
Cleanaholics Malaysia helps the People around KL, PJ, USJ, Shah Alam, Puchong & Subang Area in House Hold Services.
.
.
Either it is Cleaning, Ironing, Or Nanny/Care Taking Services, Or Packing Service Look For Us! As we are "ONE STOP HOUSE HOLD PARTNER"
.
.
Our Prices are reasonable as you can read all our Customer reviews by clicking the hash tag on our bio.
.
.
Never been so Easy to book A Nanny or Maid in Just One Click. Just click the whatsapp API link on our bio to reach us anytime from 6AM to 10PM
Anydays. .
.
Dont forget to grab our RM199/day package Which includes (Cleaning, Ironing, Packing, Nanny/Care taking Service, Kitchen Helper and In house laundry) 6 in one Package for Just RM199/day 9 hrs 8AM to 5PM with (half an hour break time) free transportation provided for All the Areas we cover.
.
.
Visit us @ www.cleanaholicsmalaysia.com
Or DM or whatsapp us for quick reply.
.
.
#cleaningservicekl
#cleaningservice #cleaningservicepj
#cleanaholicsmalaysia
#cleanmalaysia
#dontlitter
#malaysiamaju
#malaysia #klcc #suriaklcc #petalingjaya #nannyservice #nanny #babyboy #babygirl #babysier #kualalumpur #bukitbintang #setapak #gombak #jalantunrazak #TTDI #damansara #bangsar #tunrazakexchange #malaysiatrending #kotadamansara

10 3 11 April, 2019
Why do u want to hate Cleaning when we are here to clear up your mess!
.
.
Cleanaholics Malaysia helps the People around KL, PJ, USJ, Shah Alam, Puchong & Subang Area in House Hold Services.
.
.
Either it is Cleaning, Ironing, Or Nanny/Care Taking Services, Or Packing Service Look For Us! As we are "ONE STOP HOUSE HOLD PARTNER"
.
.
Our Prices are reasonable as you can read all our Customer reviews by clicking the hash tag on our bio.
.
.
Never been so Easy to book A Nanny or Maid in Just One Click. Just click the whatsapp API link on our bio to reach us anytime from 6AM to 10PM
Anydays. .
.
Dont forget to grab our RM199/day package Which includes (Cleaning, Ironing, Packing, Nanny/Care taking Service, Kitchen Helper and In house laundry) 6 in one Package for Just RM199/day 9 hrs 8AM to 5PM with (half an hour break time) free transportation provided for All the Areas we cover.
.
.
Visit us @ www.cleanaholicsmalaysia.com
Or DM or whatsapp us for quick reply.
.
.
#cleaningservicekl
#cleaningservice #cleaningservicepj
#cleanaholicsmalaysia 
#cleanmalaysia 
#dontlitter 
#malaysiamaju 
#malaysia #klcc #suriaklcc  #petalingjaya #nannyservice #nanny #babyboy #babygirl #babysier #kualalumpur #bukitbintang #setapak #gombak #jalantunrazak #TTDI #damansara #bangsar #tunrazakexchange #malaysiatrending #kotadamansara

Why do u want to hate Cleaning when we are here to clear up your mess!
.
.
Cleanaholics Malaysia helps the People around KL, PJ, USJ, Shah Alam, Puchong & Subang Area in House Hold Services.
.
.
Either it is Cleaning, Ironing, Or Nanny/Care Taking Services, Or Packing Service Look For Us! As we are "ONE STOP HOUSE HOLD PARTNER"
.
.
Our Prices are reasonable as you can read all our Customer reviews by clicking the hash tag on our bio.
.
.
Never been so Easy to book A Nanny or Maid in Just One Click. Just click the whatsapp API link on our bio to reach us anytime from 6AM to 10PM
Anydays. .
.
Dont forget to grab our RM199/day package Which includes (Cleaning, Ironing, Packing, Nanny/Care taking Service, Kitchen Helper and In house laundry) 6 in one Package for Just RM199/day 9 hrs 8AM to 5PM with (half an hour break time) free transportation provided for All the Areas we cover.
.
.
Visit us @ www.cleanaholicsmalaysia.com
Or DM or whatsapp us for quick reply.
.
.
#cleaningservicekl
#cleaningservice #cleaningservicepj
#cleanaholicsmalaysia
#cleanmalaysia
#dontlitter
#malaysiamaju
#malaysia #klcc #suriaklcc #petalingjaya #nannyservice #nanny #babyboy #babygirl #babysier #kualalumpur #bukitbintang #setapak #gombak #jalantunrazak #TTDI #damansara #bangsar #tunrazakexchange #malaysiatrending #kotadamansara

11 3 11 April, 2019
Assalamualaikum guys.....bagi yang single ke ...baru lepas putus ke ...takyah la nak broken broken sangat.....yang pasti kita tidak alone sebab allah sentiasa di sisi kita ketika kita susah dan senang.... . . . . . . .
Tag rakan anda yang single dan taken...💝💔 . . . . . . . . .
@kini.viral @bangsa.media @lawak.teroks @lawak.hangit @syoktube @igbudaknerd @igbudakviral @dakwahsentap @videodakwah.my @tarbiahsentapofficial @penmerahdotcom_ig @iglelakivsperempuan 
#wakdaniel #wakandaforever #vines #vinemalaysia #vinedakwah #donedakwah #tarbiahsentap #boikotlgbt #lawakhambar #lawak #insaf #bro #dakwah#malaysiamaju #malaysiaBoleh #allah

Assalamualaikum guys.....bagi yang single ke ...baru lepas putus ke ...takyah la nak broken broken sangat.....yang pasti kita tidak alone sebab allah sentiasa di sisi kita ketika kita susah dan senang.... . . . . . . .
Tag rakan anda yang single dan taken...💝💔 . . . . . . . . .
@kini.viral @bangsa.media @lawak.teroks @lawak.hangit @syoktube @igbudaknerd @igbudakviral @dakwahsentap @videodakwah.my @tarbiahsentapofficial @penmerahdotcom_ig @iglelakivsperempuan
#wakdaniel #wakandaforever #vines #vinemalaysia #vinedakwah #donedakwah #tarbiahsentap #boikotlgbt #lawakhambar #lawak #insaf #bro #dakwah #malaysiamaju #malaysiaBoleh #allah

226 25 10 April, 2019
💕Nak tahu tak Kenapa sunblock Noir UV White ini merupakan Best Seller? Pernah terfikir tak kenapa Sunblock ini menjadi sambutan? 💕Selalunya wanita wanita diluar sana merebut rebut nak beli Foundation yang full coverage, yang boleh tutup segala cacat celar, yang boleh bagi effect Glowing seperti minyak masak dilumurkan pada wajah. Kemudian sehari dua jerawat penuh 1 muka. 💕Pernah tertanya tak Kenapa sunblock Noir UV White ini ada beribu beribu testimony positive? & pernah tak tertanya macam mana 1 soft tube 30ML ini boleh tahan sehingga 7 bulan? 💕Jika anda Semua nak tahu Kenapa sunblock ini merupakan "Best Seller" company kami kerana pada mereka yang sudah mencubanya sahaja yang tahu. Kebaikkan yang luar biasa. 💕Memudarkan jeragat yang dah bertahun tahun Di muka,
Memutihkan kulit secara sihat,
Meratakan tona kulit yang tidak serata,
Melembabkan kulit yang kering
Memudarkan parut jerawat
Memberi effect Glowing yang kekal bukan hanya Apabila Di apply,
Mematikan kuman jerawat dari dalam,
Membaik pulih texture kulit yang rosak akibat jerawat. 💕Dannnn yang paling best. Texture Noir UV White ini teramatlah lembut & ringan. Tidak bercampuk, Tidak luntur Apabila terkena air. Kalis air ualls. 💕Sekarang kita Di tahun 2019 bukan 2009, pada zaman ini, tiada lagi MUA MUA makeup mengunakan teknik teknik tebal seperti Foundation yang cover berlapis lapis.

Kami memilih untuk kelihatan natural, anda?🤗 http://www.wasap.my/+6014-8328881
http://www.wasap.my/+6014-8328881
http://www.wasap.my/+6014-8328881

#noir
#noirsunblockfoundation
#noiruvwhite#wanita #cantikcantik #cikgucikgu #cikgu #nurse #penjualtegar #penjualonline #malaysiakini #malaysiamaju #jerawat #jeragathilang #kusam #putihgebu #gebuskincare

💕Nak tahu tak Kenapa sunblock Noir UV White ini merupakan Best Seller? Pernah terfikir tak kenapa Sunblock ini menjadi sambutan? 💕Selalunya wanita wanita diluar sana merebut rebut nak beli Foundation yang full coverage, yang boleh tutup segala cacat celar, yang boleh bagi effect Glowing seperti minyak masak dilumurkan pada wajah. Kemudian sehari dua jerawat penuh 1 muka. 💕Pernah tertanya tak Kenapa sunblock Noir UV White ini ada beribu beribu testimony positive? & pernah tak tertanya macam mana 1 soft tube 30ML ini boleh tahan sehingga 7 bulan? 💕Jika anda Semua nak tahu Kenapa sunblock ini merupakan "Best Seller" company kami kerana pada mereka yang sudah mencubanya sahaja yang tahu. Kebaikkan yang luar biasa. 💕Memudarkan jeragat yang dah bertahun tahun Di muka,
Memutihkan kulit secara sihat,
Meratakan tona kulit yang tidak serata,
Melembabkan kulit yang kering
Memudarkan parut jerawat
Memberi effect Glowing yang kekal bukan hanya Apabila Di apply,
Mematikan kuman jerawat dari dalam,
Membaik pulih texture kulit yang rosak akibat jerawat. 💕Dannnn yang paling best. Texture Noir UV White ini teramatlah lembut & ringan. Tidak bercampuk, Tidak luntur Apabila terkena air. Kalis air ualls. 💕Sekarang kita Di tahun 2019 bukan 2009, pada zaman ini, tiada lagi MUA MUA makeup mengunakan teknik teknik tebal seperti Foundation yang cover berlapis lapis.

Kami memilih untuk kelihatan natural, anda?🤗 http://www.wasap.my/+6014-8328881
http://www.wasap.my/+6014-8328881
http://www.wasap.my/+6014-8328881

#noir
#noirsunblockfoundation
#noiruvwhite #wanita #cantikcantik #cikgucikgu #cikgu #nurse #penjualtegar #penjualonline #malaysiakini #malaysiamaju #jerawat #jeragathilang #kusam #putihgebu #gebuskincare

8 0 9 April, 2019
Blood and organ donors in Malaysia are among the LEAST in the world for just about 2.2% of the population are involved. This shows how important is it to promote and encourage the fresh to join and take part in it!!! Donate today folks!!! .
.
.
.
#blooddonation
#malaysiamaju
#2percent
#donatetoday
#saved #organdonationsaveslives #health #helpmehelpyou #organdonationawareness #blooddonations #organdonationweek #help #healthy #blooddonationcampaign #blooddonation #blooddonation💉 #save #silentheroes #blooddonationdrive #hero #organdonation #love #lifesavingsociety #blooddonationcamp #lifesaving #blooddonationsaveslives #lovelive #blooddonationday #community #lifesavers #saveslives

Blood and organ donors in Malaysia are among the LEAST in the world for just about 2.2% of the population are involved. This shows how important is it to promote and encourage the fresh to join and take part in it!!! Donate today folks!!! .
.
.
.
#blooddonation
#malaysiamaju
#2percent
#donatetoday
#saved #organdonationsaveslives #health #helpmehelpyou #organdonationawareness #blooddonations #organdonationweek #help #healthy #blooddonationcampaign #blooddonation #blooddonation 💉 #save #silentheroes #blooddonationdrive #hero #organdonation #love #lifesavingsociety #blooddonationcamp #lifesaving #blooddonationsaveslives #lovelive #blooddonationday #community #lifesavers #saveslives

7 0 6 April, 2019

Top #malaysiamaju posts

Yg kena langgar tu putus kaki, yg penunggang cedera parah, dua dia belum sedarkan diri,, lain kali panggil lah Rela jaga jalan walapun nak lumba haram sekali pun.. kan dah putus kaki.. #lumbaharam #motorsport #rempit #hobiremaja #kakiputus #remajakita #orangmalaysia #mudamudi #kakimoto #kakilumba #larutmalam #kelantan #terengganu #pahang #jagadiri #umatislam #saudarakita #125 #rxz #malaysiaku #malaysiakini #malaysiamaju #malaysia2018 #malaysiamotorsports

Yg kena langgar tu putus kaki, yg penunggang cedera parah, dua dia belum sedarkan diri,, lain kali panggil lah Rela jaga jalan walapun nak lumba haram sekali pun.. kan dah putus kaki.. #lumbaharam #motorsport #rempit #hobiremaja #kakiputus #remajakita #orangmalaysia #mudamudi #kakimoto #kakilumba #larutmalam #kelantan #terengganu #pahang #jagadiri #umatislam #saudarakita #125 #rxz #malaysiaku #malaysiakini #malaysiamaju #malaysia2018 #malaysiamotorsports

120 8 18 August, 2018

Advertisements

#Repost @sprgovmy with @get_repost
・・・
Selamat Hari Raya diucapkan kepada seluruh rakyat Malaysia. Marilah kita bersama-sama menghulurkan kemaafan di hari yang mulia ini. Semoga Aidiladha kali ini menjadi titik tolak kepada hubungan silaturrahim yang lebih erat sesama kita. Ikhlas daripada SPR.
.
.
#salamaidiladha1439H
#spr #malaysia #malaysiamaju #demokrasiadiluntukmalaysia

#Repost @sprgovmy with @get_repost
・・・
Selamat Hari Raya diucapkan kepada seluruh rakyat Malaysia. Marilah kita bersama-sama menghulurkan kemaafan di hari yang mulia ini. Semoga Aidiladha kali ini menjadi titik tolak kepada hubungan silaturrahim yang lebih erat sesama kita. Ikhlas daripada SPR.
.
.
#salamaidiladha1439H
#spr #malaysia #malaysiamaju #demokrasiadiluntukmalaysia

11 0 21 August, 2018
Repost from @sprgovmy .
.
PERSEDIAAN PILIHAN RAYA
.
.
SPR sentiasa memastikan pilihan raya dapat dijalankan dengan baik dan teratur dengan menyediakan persediaan rapi dan lengkap di semua peringkat sama ada di Ibu Pejabat SPR, Pejabat Pilihan Raya Negeri ataupun Pejabat Pegawai Pengurus.
.
.
#spr #malaysia 
#malaysiamaju
#demokrasiadiluntukmalaysia

Repost from @sprgovmy .
.
PERSEDIAAN PILIHAN RAYA
.
.
SPR sentiasa memastikan pilihan raya dapat dijalankan dengan baik dan teratur dengan menyediakan persediaan rapi dan lengkap di semua peringkat sama ada di Ibu Pejabat SPR, Pejabat Pilihan Raya Negeri ataupun Pejabat Pegawai Pengurus.
.
.
#spr #malaysia
#malaysiamaju
#demokrasiadiluntukmalaysia

12 0 4 July, 2018

Advertisements

Repost from @sprgovmy @TopRankRepost #TopRankRepost Rakyat boleh melakukan pilihan yang diinginkan dan kerana setiap rakyat di Malaysia berhak mendapat kebebasan dalam melakukan pilihan masing-masing.⠀
.⠀
.⠀
#spr #malaysia ⠀
#malaysiamaju⠀
#demokrasiadiluntukmalaysia

Repost from @sprgovmy @TopRankRepost #TopRankRepost Rakyat boleh melakukan pilihan yang diinginkan dan kerana setiap rakyat di Malaysia berhak mendapat kebebasan dalam melakukan pilihan masing-masing.⠀
.⠀
.⠀
#spr #malaysia
#malaysiamaju
#demokrasiadiluntukmalaysia

7 0 29 June, 2018
Repost from @sprgovmy @TopRankRepost #TopRankRepost Hargailah erti kebebasan di negara ini dan berbanggalah menjadi warga Malaysia. Pertahankan tanah air ini buat selama-lamanya. .
.
#spr #malaysia 
#malaysiamaju
#demokrasiadiluntukmalaysia

Repost from @sprgovmy @TopRankRepost #TopRankRepost Hargailah erti kebebasan di negara ini dan berbanggalah menjadi warga Malaysia. Pertahankan tanah air ini buat selama-lamanya. .
.
#spr #malaysia
#malaysiamaju
#demokrasiadiluntukmalaysia

8 0 20 June, 2018
Repost from @sprgovmy @TopRankRepost #TopRankRepost Bersatu padu merupakan antara nilai yang telah terbina dalam diri setiap warga Malaysia. Walau apa jua rintangan yang melanda, kita mesti terus kukuh bersama. ⠀
.⠀
.⠀
#spr #malaysia ⠀
#malaysiamaju⠀
#demokrasiadiluntukmalaysia

Repost from @sprgovmy @TopRankRepost #TopRankRepost Bersatu padu merupakan antara nilai yang telah terbina dalam diri setiap warga Malaysia. Walau apa jua rintangan yang melanda, kita mesti terus kukuh bersama. ⠀
.⠀
.⠀
#spr #malaysia
#malaysiamaju
#demokrasiadiluntukmalaysia

10 0 18 June, 2018

Advertisements

Repost from @sprgovmy @TopRankRepost #TopRankRepost Kita meletakkan harapan yang tinggi untuk melihat kejayaan Malaysia pada masa kini dan juga masa akan datang. Setiap suara kita sentiasa dihargai.
.
.
#spr #malaysia 
#malaysiamaju
#demokrasiadiluntukmalaysia

Repost from @sprgovmy @TopRankRepost #TopRankRepost Kita meletakkan harapan yang tinggi untuk melihat kejayaan Malaysia pada masa kini dan juga masa akan datang. Setiap suara kita sentiasa dihargai.
.
.
#spr #malaysia
#malaysiamaju
#demokrasiadiluntukmalaysia

7 1 21 June, 2018
Repost from @sprgovmy @TopRankRepost #TopRankRepost Rakyat Malaysia bebas untuk melakukan pilihan masing-masing tanpa sebarang paksaan daripada mana-mana pihak. Setiap pilihan yang dilakukan pastinya demi kebaikan seluruh negara. .
.
#spr #malaysia 
#malaysiamaju
#demokrasiadiluntukmalaysia

Repost from @sprgovmy @TopRankRepost #TopRankRepost Rakyat Malaysia bebas untuk melakukan pilihan masing-masing tanpa sebarang paksaan daripada mana-mana pihak. Setiap pilihan yang dilakukan pastinya demi kebaikan seluruh negara. .
.
#spr #malaysia
#malaysiamaju
#demokrasiadiluntukmalaysia

7 0 19 June, 2018
Repost from @sprgovmy @TopRankRepost #TopRankRepost SURUHANJAYA PILIHAN RAYA MALAYSIA •
KENYATAAN MEDIA
BIL.55/ 2018 •
*TIADA LEBIHAN PENGUNDIAN DI PARLIMEN KUBANG KERIAN PADA PRU-14* •
Suruhanjaya Pilihan Raya Malaysia (SPR) ingin menjelaskan bahawa tiada berlaku sebarang lebihan pengundian di Bahagian Parlimen P.024 Kubang Kerian, Kelantan pada Pilihan Raya Umum Ke-14 (PRU-14) yang lalu seperti yang dilaporkan oleh sebuah akhbar tempatan hari ini yang mendakwa terdapat lebihan 20 ribu kertas undi dikeluarkan. •
SPR juga menjelaskan bahawa terdapat kesalahan menaip (typing error) pada jumlah kertas undi yang dikeluarkan dalam Warta Keputusan PRU14 tersebut yang diwartakan pada 28 Mei 2018. Jumlah sebenar kertas undi yang dikeluarkan bagi Bahagian Pilihan Raya berkenaan pada PRU-14 adalah 64,867 bukannya 84,867 sepertimana yang tercatat. •
Sehubungan dengan itu, SPR menyatakan rasa kesal dan memohon maaf di atas kesilapan jumlah tersebut dan telah mengambil langkah serta merta untuk membuat pembetulan pada warta tersebut. Namun begitu, kesilapan itu tidak mengubah jumlah undi yang diperolehi oleh setiap Calon yang bertanding sepertimana yang disiarkan dalam Warta sebelumnya. •
Sekian, terima kasih. •
•
UNIT KOMUNIKASI KORPORAT
Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) Malaysia
Tarikh:  11 Jun 2018 / 26 Ramadhan 1439H
•
•
#spr #malaysia #malaysiamaju 
#demokrasiuntukmalaysia

Repost from @sprgovmy @TopRankRepost #TopRankRepost SURUHANJAYA PILIHAN RAYA MALAYSIA •
KENYATAAN MEDIA
BIL.55/ 2018 •
*TIADA LEBIHAN PENGUNDIAN DI PARLIMEN KUBANG KERIAN PADA PRU-14* •
Suruhanjaya Pilihan Raya Malaysia (SPR) ingin menjelaskan bahawa tiada berlaku sebarang lebihan pengundian di Bahagian Parlimen P.024 Kubang Kerian, Kelantan pada Pilihan Raya Umum Ke-14 (PRU-14) yang lalu seperti yang dilaporkan oleh sebuah akhbar tempatan hari ini yang mendakwa terdapat lebihan 20 ribu kertas undi dikeluarkan. •
SPR juga menjelaskan bahawa terdapat kesalahan menaip (typing error) pada jumlah kertas undi yang dikeluarkan dalam Warta Keputusan PRU14 tersebut yang diwartakan pada 28 Mei 2018. Jumlah sebenar kertas undi yang dikeluarkan bagi Bahagian Pilihan Raya berkenaan pada PRU-14 adalah 64,867 bukannya 84,867 sepertimana yang tercatat. •
Sehubungan dengan itu, SPR menyatakan rasa kesal dan memohon maaf di atas kesilapan jumlah tersebut dan telah mengambil langkah serta merta untuk membuat pembetulan pada warta tersebut. Namun begitu, kesilapan itu tidak mengubah jumlah undi yang diperolehi oleh setiap Calon yang bertanding sepertimana yang disiarkan dalam Warta sebelumnya. •
Sekian, terima kasih. •

UNIT KOMUNIKASI KORPORAT
Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) Malaysia
Tarikh: 11 Jun 2018 / 26 Ramadhan 1439H


#spr #malaysia #malaysiamaju
#demokrasiuntukmalaysia

21 0 12 June, 2018