#malaysiakini Instagram Photos & Videos

malaysiakini - 86.1k posts

Disini siapa yg belum haid2 stlh hbis lahiran??? bahaya lo bunda bunda 
konsul gratis ya 
wa 08111953838

lagi2 manjakani razie untuk promil bun😍
Kalo sudah coba berbagai cara tapi belum berhasil cobalah ikhtiar pakek cara yg herbal alami bun insyaallah dapat tiket H juga😚 MANJAKANI RAZIE

Kenapa harus pilih Majakani Razie Aceh?? :
Karena majakani razie dpt mengatasi
- keputihan
- bau tidak sedap pada miss v
- merapatkan miss v
- Melancarkan haid
- mengatasi nyeri haid yg brlebihan
- Membantu Program hamil
- mengatasi ambeien
- penyakit lambung
- penyakit kista 
Wahhhh banyak banget y manfaat MR
Yukk tunggu ap lagi sayyy😊

#manjakanierazie #rahasiawanita #herbalhalal #herbalalami #programhamil #solusikeputihan #solusihaidlancar #solusinyerihaid #herbaltradisional #untukwanita #womenherbal #naturalherbal #traditionalherbal #solutionofmenstruation
#keputihan #keputihanhilang#kanker#kankerserviks#keputihangatal#wanita#gatalkeputihan#obatkeputihan#manjakanimurah #manjakaniasli #manjakaniacehmurah 
#malaysiakini #taiwanderlust #singapore 
order konsul 
WA : 08111953838

Disini siapa yg belum haid2 stlh hbis lahiran??? bahaya lo bunda bunda
konsul gratis ya
wa 08111953838

lagi2 manjakani razie untuk promil bun😍
Kalo sudah coba berbagai cara tapi belum berhasil cobalah ikhtiar pakek cara yg herbal alami bun insyaallah dapat tiket H juga😚 MANJAKANI RAZIE

Kenapa harus pilih Majakani Razie Aceh?? :
Karena majakani razie dpt mengatasi
- keputihan
- bau tidak sedap pada miss v
- merapatkan miss v
- Melancarkan haid
- mengatasi nyeri haid yg brlebihan
- Membantu Program hamil
- mengatasi ambeien
- penyakit lambung
- penyakit kista
Wahhhh banyak banget y manfaat MR
Yukk tunggu ap lagi sayyy😊

#manjakanierazie #rahasiawanita #herbalhalal #herbalalami #programhamil #solusikeputihan #solusihaidlancar #solusinyerihaid #herbaltradisional #untukwanita #womenherbal #naturalherbal #traditionalherbal #solutionofmenstruation
#keputihan #keputihanhilang #kanker #kankerserviks #keputihangatal #wanita #gatalkeputihan #obatkeputihan #manjakanimurah #manjakaniasli #manjakaniacehmurah
#malaysiakini #taiwanderlust #singapore
order konsul
WA : 08111953838

2 0 5 minutes ago
Disini siapa yg belum haid2 stlh hbis lahiran??? bahaya lo bunda bunda 
konsul gratis ya 
wa 08111953838

lagi2 manjakani razie untuk promil bun😍
Kalo sudah coba berbagai cara tapi belum berhasil cobalah ikhtiar pakek cara yg herbal alami bun insyaallah dapat tiket H juga😚 MANJAKANI RAZIE

Kenapa harus pilih Majakani Razie Aceh?? :
Karena majakani razie dpt mengatasi
- keputihan
- bau tidak sedap pada miss v
- merapatkan miss v
- Melancarkan haid
- mengatasi nyeri haid yg brlebihan
- Membantu Program hamil
- mengatasi ambeien
- penyakit lambung
- penyakit kista 
Wahhhh banyak banget y manfaat MR
Yukk tunggu ap lagi sayyy😊

#manjakanierazie #rahasiawanita #herbalhalal #herbalalami #programhamil #solusikeputihan #solusihaidlancar #solusinyerihaid #herbaltradisional #untukwanita #womenherbal #naturalherbal #traditionalherbal #solutionofmenstruation
#keputihan #keputihanhilang#kanker#kankerserviks#keputihangatal#wanita#gatalkeputihan#obatkeputihan#manjakanimurah #manjakaniasli #manjakaniacehmurah 
#malaysiakini #taiwanderlust #singapore 
order konsul 
WA : 08111953838

Disini siapa yg belum haid2 stlh hbis lahiran??? bahaya lo bunda bunda
konsul gratis ya
wa 08111953838

lagi2 manjakani razie untuk promil bun😍
Kalo sudah coba berbagai cara tapi belum berhasil cobalah ikhtiar pakek cara yg herbal alami bun insyaallah dapat tiket H juga😚 MANJAKANI RAZIE

Kenapa harus pilih Majakani Razie Aceh?? :
Karena majakani razie dpt mengatasi
- keputihan
- bau tidak sedap pada miss v
- merapatkan miss v
- Melancarkan haid
- mengatasi nyeri haid yg brlebihan
- Membantu Program hamil
- mengatasi ambeien
- penyakit lambung
- penyakit kista
Wahhhh banyak banget y manfaat MR
Yukk tunggu ap lagi sayyy😊

#manjakanierazie #rahasiawanita #herbalhalal #herbalalami #programhamil #solusikeputihan #solusihaidlancar #solusinyerihaid #herbaltradisional #untukwanita #womenherbal #naturalherbal #traditionalherbal #solutionofmenstruation
#keputihan #keputihanhilang #kanker #kankerserviks #keputihangatal #wanita #gatalkeputihan #obatkeputihan #manjakanimurah #manjakaniasli #manjakaniacehmurah
#malaysiakini #taiwanderlust #singapore
order konsul
WA : 08111953838

2 0 6 minutes ago
Boleh transfer² taik lalat.. Mcam transfer duit 😅
.
👉Follow IG @lawxk_lawxk  untuk tonton lebih banyak video lawak
.
✏️tag member korang
.
Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 |
.
🔊 turn ON notification
.
📥 DM admin untuk share video lawak anda
.
📹
#lawakbatak #lawakterkini  #awekmelayu#babysayang #mirafilzah #lawaking  #lawakhangit  #lawaktahapdewa  #himpunanbahanlawak  #lawakboring  #lawakteroks #aliffaziz #aliffazizcurang
#viralmalaysia #motifviral #malaysiakini #malaysiatrending #lawakviral #klipviral  #lawakbodoh #lawak #viralvideos #lawakkeder

Boleh transfer² taik lalat.. Mcam transfer duit 😅
.
👉Follow IG @lawxk_lawxk untuk tonton lebih banyak video lawak
.
✏️tag member korang
.
Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 |
.
🔊 turn ON notification
.
📥 DM admin untuk share video lawak anda
.
📹
#lawakbatak #lawakterkini #awekmelayu #babysayang #mirafilzah #lawaking #lawakhangit #lawaktahapdewa #himpunanbahanlawak #lawakboring #lawakteroks #aliffaziz #aliffazizcurang
#viralmalaysia #motifviral #malaysiakini #malaysiatrending #lawakviral #klipviral #lawakbodoh #lawak #viralvideos #lawakkeder

7 1 1 hour ago
OLD BUT GOLD
-----------------------------------------------
Ini antara Pasukan yang akan mewarnai kejohanan di perak nanti.
.
Nama otai sinonim dengan golongan veteran.begitu juga wakil dari pasukan ini yang juga merupakan wakil veteran dari kalangan amputee di malaysia
.
Captain pasukan ini juga merupakan captain pasukan kebangsaan, Fadzan Md Isa berjanji walaupun team dari golongan otai tetapi saingan sengit akan dijanjikan sesuai dengan motto pasukan "OLD BUT GOLD"
.
bagi yang mencari perkhidmatan signboard boleh menghubungi @lamalif.signboardmurah yang berpengkalan di johor bahru
.
#malaysiafootball #malaysiakini #malaysia #johor #melaka #negerisembilan #selangor #kualalumpur #perak #pahang #terengganu #pulaupinang #kelantan #kedah #perlis #sabah  #sarawak #labuan

OLD BUT GOLD
-----------------------------------------------
Ini antara Pasukan yang akan mewarnai kejohanan di perak nanti.
.
Nama otai sinonim dengan golongan veteran.begitu juga wakil dari pasukan ini yang juga merupakan wakil veteran dari kalangan amputee di malaysia
.
Captain pasukan ini juga merupakan captain pasukan kebangsaan, Fadzan Md Isa berjanji walaupun team dari golongan otai tetapi saingan sengit akan dijanjikan sesuai dengan motto pasukan "OLD BUT GOLD"
.
bagi yang mencari perkhidmatan signboard boleh menghubungi @lamalif.signboardmurah yang berpengkalan di johor bahru
.
#malaysiafootball #malaysiakini #malaysia #johor #melaka #negerisembilan #selangor #kualalumpur #perak #pahang #terengganu #pulaupinang #kelantan #kedah #perlis #sabah #sarawak #labuan

8 1 1 hour ago
CREDIT TO : @kedaionlineviral_ @kedaionlineviral_ .
NAK LAGI MURAH ? 
DAFTAR SEBAGAI AGENT KAMI 🔥
NAK TAHU DGN LEBIH LANJUT BOLEH CLICK LINK WHATSAPP DI BIO ATAU 
WHATSAPP : 0137966749 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#igers #malaysia #followermurahmalaysia #paidreviewrm5 #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiakini #meletop #raya #igermalaysia #igshopmalaysia #igshopmurah #maluapabossku #kiniviral #memesdaily

CREDIT TO : @kedaionlineviral_ @kedaionlineviral_ .
NAK LAGI MURAH ?
DAFTAR SEBAGAI AGENT KAMI 🔥
NAK TAHU DGN LEBIH LANJUT BOLEH CLICK LINK WHATSAPP DI BIO ATAU
WHATSAPP : 0137966749 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#igers #malaysia #followermurahmalaysia #paidreviewrm5 #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiakini #meletop #raya #igermalaysia #igshopmalaysia #igshopmurah #maluapabossku #kiniviral #memesdaily

22 3 3 hours ago
Bangun sahur be like👀🤔
.
👉Follow IG @lawxk_lawxk  untuk tonton lebih banyak video lawak
.
✏️tag member korang
.
Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 |
.
🔊 turn ON notification
.
📥 DM admin untuk share video lawak anda
.
📹
#lawakbatak #lawakterkini  #awekmelayu#babysayang #mirafilzah #lawaking  #lawakhangit  #lawaktahapdewa  #himpunanbahanlawak  #lawakboring  #lawakteroks #aliffaziz #aliffazizcurang
#viralmalaysia #motifviral #malaysiakini #malaysiatrending #lawakviral #klipviral  #lawakbodoh #lawak #viralvideos #lawakkeder

Bangun sahur be like👀🤔
.
👉Follow IG @lawxk_lawxk untuk tonton lebih banyak video lawak
.
✏️tag member korang
.
Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 |
.
🔊 turn ON notification
.
📥 DM admin untuk share video lawak anda
.
📹
#lawakbatak #lawakterkini #awekmelayu #babysayang #mirafilzah #lawaking #lawakhangit #lawaktahapdewa #himpunanbahanlawak #lawakboring #lawakteroks #aliffaziz #aliffazizcurang
#viralmalaysia #motifviral #malaysiakini #malaysiatrending #lawakviral #klipviral #lawakbodoh #lawak #viralvideos #lawakkeder

10 1 3 hours ago
Mi segera ni bukan setakat glamour pada para student .. malah sangat glamour juga bagi pekerja dikala tengah bulan. (waktu duit dah tinggal sipi sipi je dalam beg duit dan bank) 😂 betul kan? . .
Banyak lagi alternative lain yang boleh uols lakukan selain beli mi segera tu
.

Cuba menabung . Letak satu tabung khas untuk simpanan duit "kecemasan". Bila dah betul2 takda duit, pakai duit kecemasan tu.. .

Lagi satu, beli lah siap-2 makanan bahan basah untuk masak buat stok letak kat rumah (SELAIN MI SEGERA) . .

Contohnya, beli ikan frozen banyak-2 simpan dalam freezer . Masak sikit-2 setiap hari . Kena rajin laaa sikit kat situ .
.
Join program You Can Lose Weight From Home. 100% online sahaja. Promosi potongan 50% yuran untuk intake bulan Jun 2019. . 
Daftar sekarang untuk intake bulan Jun 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
#teamckrosliza #csyaid #loseweighttips #loseweightfast #weightlose #eatclean #cheatday #makanansedap #maluapabossku #fitnessmotivation #malaysia #makanan #dontgiveup #sihatdancantik #bilalagi #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #perempuankini #penyakitdalam #kolestroljahat #herbaliferesults #herbalifenutrition #programherbalife #herbalifetea #malaysianfood #malaysia #malaysiakini #nomoresugar #changeit

Mi segera ni bukan setakat glamour pada para student .. malah sangat glamour juga bagi pekerja dikala tengah bulan. (waktu duit dah tinggal sipi sipi je dalam beg duit dan bank) 😂 betul kan? . .
Banyak lagi alternative lain yang boleh uols lakukan selain beli mi segera tu
.

Cuba menabung . Letak satu tabung khas untuk simpanan duit "kecemasan". Bila dah betul2 takda duit, pakai duit kecemasan tu.. .

Lagi satu, beli lah siap-2 makanan bahan basah untuk masak buat stok letak kat rumah (SELAIN MI SEGERA) . .

Contohnya, beli ikan frozen banyak-2 simpan dalam freezer . Masak sikit-2 setiap hari . Kena rajin laaa sikit kat situ .
.
Join program You Can Lose Weight From Home. 100% online sahaja. Promosi potongan 50% yuran untuk intake bulan Jun 2019. .
Daftar sekarang untuk intake bulan Jun 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
#teamckrosliza #csyaid #loseweighttips #loseweightfast #weightlose #eatclean #cheatday #makanansedap #maluapabossku #fitnessmotivation #malaysia #makanan #dontgiveup #sihatdancantik #bilalagi #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #perempuankini #penyakitdalam #kolestroljahat #herbaliferesults #herbalifenutrition #programherbalife #herbalifetea #malaysianfood #malaysia #malaysiakini #nomoresugar #changeit

16 1 3 hours ago
Mi segera ni bukan setakat glamour pada para student .. malah sangat glamour juga bagi pekerja dikala tengah bulan. (waktu duit dah tinggal sipi sipi je dalam beg duit dan bank) 😂 betul kan? . .
Banyak lagi alternative lain yang boleh uols lakukan selain beli mi segera tu
.

Cuba menabung . Letak satu tabung khas untuk simpanan duit "kecemasan". Bila dah betul2 takda duit, pakai duit kecemasan tu.. .

Lagi satu, beli lah siap-2 makanan bahan basah untuk masak buat stok letak kat rumah (SELAIN MI SEGERA) . .

Contohnya, beli ikan frozen banyak-2 simpan dalam freezer . Masak sikit-2 setiap hari . Kena rajin laaa sikit kat situ .
.
Join program You Can Lose Weight From Home. 100% online sahaja. Promosi potongan 50% yuran untuk intake bulan Jun 2019. . 
Daftar sekarang untuk intake bulan Jun 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
#teamckrosliza #csyaid #loseweighttips #loseweightfast #weightlose #eatclean #cheatday #makanansedap #maluapabossku #fitnessmotivation #malaysia #makanan #dontgiveup #sihatdancantik #bilalagi #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #perempuankini #penyakitdalam #kolestroljahat #herbaliferesults #herbalifenutrition #programherbalife #herbalifetea #malaysianfood #malaysia #malaysiakini #nomoresugar #changeit

Mi segera ni bukan setakat glamour pada para student .. malah sangat glamour juga bagi pekerja dikala tengah bulan. (waktu duit dah tinggal sipi sipi je dalam beg duit dan bank) 😂 betul kan? . .
Banyak lagi alternative lain yang boleh uols lakukan selain beli mi segera tu
.

Cuba menabung . Letak satu tabung khas untuk simpanan duit "kecemasan". Bila dah betul2 takda duit, pakai duit kecemasan tu.. .

Lagi satu, beli lah siap-2 makanan bahan basah untuk masak buat stok letak kat rumah (SELAIN MI SEGERA) . .

Contohnya, beli ikan frozen banyak-2 simpan dalam freezer . Masak sikit-2 setiap hari . Kena rajin laaa sikit kat situ .
.
Join program You Can Lose Weight From Home. 100% online sahaja. Promosi potongan 50% yuran untuk intake bulan Jun 2019. .
Daftar sekarang untuk intake bulan Jun 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
#teamckrosliza #csyaid #loseweighttips #loseweightfast #weightlose #eatclean #cheatday #makanansedap #maluapabossku #fitnessmotivation #malaysia #makanan #dontgiveup #sihatdancantik #bilalagi #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #perempuankini #penyakitdalam #kolestroljahat #herbaliferesults #herbalifenutrition #programherbalife #herbalifetea #malaysianfood #malaysia #malaysiakini #nomoresugar #changeit

10 1 3 hours ago
Mi segera ni bukan setakat glamour pada para student .. malah sangat glamour juga bagi pekerja dikala tengah bulan. (waktu duit dah tinggal sipi sipi je dalam beg duit dan bank) 😂 betul kan? . .
Banyak lagi alternative lain yang boleh uols lakukan selain beli mi segera tu
.

Cuba menabung . Letak satu tabung khas untuk simpanan duit "kecemasan". Bila dah betul2 takda duit, pakai duit kecemasan tu.. .

Lagi satu, beli lah siap-2 makanan bahan basah untuk masak buat stok letak kat rumah (SELAIN MI SEGERA) . .

Contohnya, beli ikan frozen banyak-2 simpan dalam freezer . Masak sikit-2 setiap hari . Kena rajin laaa sikit kat situ .
.
Join program You Can Lose Weight From Home. 100% online sahaja. Promosi potongan 50% yuran untuk intake bulan Jun 2019. . 
Daftar sekarang untuk intake bulan Jun 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
#teamckrosliza #csyaid #loseweighttips #loseweightfast #weightlose #eatclean #cheatday #makanansedap #maluapabossku #fitnessmotivation #malaysia #makanan #dontgiveup #sihatdancantik #bilalagi #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #perempuankini #penyakitdalam #kolestroljahat #herbaliferesults #herbalifenutrition #programherbalife #herbalifetea #malaysianfood #malaysia #malaysiakini #nomoresugar #changeit

Mi segera ni bukan setakat glamour pada para student .. malah sangat glamour juga bagi pekerja dikala tengah bulan. (waktu duit dah tinggal sipi sipi je dalam beg duit dan bank) 😂 betul kan? . .
Banyak lagi alternative lain yang boleh uols lakukan selain beli mi segera tu
.

Cuba menabung . Letak satu tabung khas untuk simpanan duit "kecemasan". Bila dah betul2 takda duit, pakai duit kecemasan tu.. .

Lagi satu, beli lah siap-2 makanan bahan basah untuk masak buat stok letak kat rumah (SELAIN MI SEGERA) . .

Contohnya, beli ikan frozen banyak-2 simpan dalam freezer . Masak sikit-2 setiap hari . Kena rajin laaa sikit kat situ .
.
Join program You Can Lose Weight From Home. 100% online sahaja. Promosi potongan 50% yuran untuk intake bulan Jun 2019. .
Daftar sekarang untuk intake bulan Jun 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
#teamckrosliza #csyaid #loseweighttips #loseweightfast #weightlose #eatclean #cheatday #makanansedap #maluapabossku #fitnessmotivation #malaysia #makanan #dontgiveup #sihatdancantik #bilalagi #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #perempuankini #penyakitdalam #kolestroljahat #herbaliferesults #herbalifenutrition #programherbalife #herbalifetea #malaysianfood #malaysia #malaysiakini #nomoresugar #changeit

13 1 3 hours ago
#Alhamdulillah 🤲 custmer suka dgn #sofaCover & #kitchenmat kite🤩😍👏 Seronok sgt2 bila custmer berpuas hti👍kite pun manyak2 sng hti tauuuu...🤭
Jom senyummmm sekejappp..sedut aura positif 😁😊😁😊😁 #feedbacksofacovermudahpasang #sofacovercantik #sofacoverinstant #kitchenmat #alaskaki #alaskakigebu #malaysiakini #malaysia #putrajaya #selangor #serikembangan #sungaibesar #sabakbernam  #viral #aliffaziz #bellaastilah #ctdk #fattzura #nursajat

#Alhamdulillah 🤲 custmer suka dgn #sofaCover & #kitchenmat kite🤩😍👏 Seronok sgt2 bila custmer berpuas hti👍kite pun manyak2 sng hti tauuuu...🤭
Jom senyummmm sekejappp..sedut aura positif 😁😊😁😊😁 #feedbacksofacovermudahpasang #sofacovercantik #sofacoverinstant #kitchenmat #alaskaki #alaskakigebu #malaysiakini #malaysia #putrajaya #selangor #serikembangan #sungaibesar #sabakbernam #viral #aliffaziz #bellaastilah #ctdk #fattzura #nursajat

7 0 3 hours ago
PERTAMA DI MALAYSIA‼️KHAS UTK SERIKAN RAYA ANDA! 😘
.
"TEBAL, MEWAH, PUAS HATI" . 
Yaaa Memang Teruja!!! Kami gabungkan corak corak viral dengan kepuasan Tatami tebal kami menjadi SATU 🥳👍🏻 . 
Dah boleh rasa macam beguling guling di ladang bunga! Selesa. 
Tatami yang TEBAL mcm Toto, bercorak bungabunga PREMIUM MEWAH! HD printed gitu.
.
- TATAMI HD PREMIUM -
.
Coraknya yang cantik, ceria, seakan akan timbul boleh menyeri dan memeriahkan lagi suasana rumah dan raya nanti taw! Mesti Ramai tetamu memuji sampai tak nak balik🤭
.
✅ Tebal mcm TOTO, pijak pun tenggelam kaki
✅ Tiada bulu, baik utk kesihatan ✅ Senang dicuci & disapu
✅ Warna tidak luntur. ✅ Material tatami selesa 1200tc.

Size L 185cm x 190cm

HANYA RM160🎊🎉 Pos add Rm15sm

Mmg puas hati!
Cepat grab TATAMI HD PREMIUM nih, bantu tambahkan kebahagian dan keselesaan di rumah anda! 👍🏻 Terus klik link 👇👇 http://0126553989fira.wasap.my
http://0126553989fira.wasap.my

#karpettebal #tatamitebal #japantatami #karpetcantik #karpetmewah #karpetbunga
#jannahshop #irisjannahshop
#senyumseminit #malaysiakini #viral #malaysia #putrajaya #serikembangan #sungaibesar #sabakbernam #selangor #sitinurhaliza #ctdk #aliffaziz #bellaastilah #nursajat #artismalaysia

PERTAMA DI MALAYSIA‼️KHAS UTK SERIKAN RAYA ANDA! 😘
.
"TEBAL, MEWAH, PUAS HATI" .
Yaaa Memang Teruja!!! Kami gabungkan corak corak viral dengan kepuasan Tatami tebal kami menjadi SATU 🥳👍🏻 .
Dah boleh rasa macam beguling guling di ladang bunga! Selesa.
Tatami yang TEBAL mcm Toto, bercorak bungabunga PREMIUM MEWAH! HD printed gitu.
.
- TATAMI HD PREMIUM -
.
Coraknya yang cantik, ceria, seakan akan timbul boleh menyeri dan memeriahkan lagi suasana rumah dan raya nanti taw! Mesti Ramai tetamu memuji sampai tak nak balik🤭
.
✅ Tebal mcm TOTO, pijak pun tenggelam kaki
✅ Tiada bulu, baik utk kesihatan ✅ Senang dicuci & disapu
✅ Warna tidak luntur. ✅ Material tatami selesa 1200tc.

Size L 185cm x 190cm

HANYA RM160🎊🎉 Pos add Rm15sm

Mmg puas hati!
Cepat grab TATAMI HD PREMIUM nih, bantu tambahkan kebahagian dan keselesaan di rumah anda! 👍🏻 Terus klik link 👇👇 http://0126553989fira.wasap.my
http://0126553989fira.wasap.my

#karpettebal #tatamitebal #japantatami #karpetcantik #karpetmewah #karpetbunga
#jannahshop #irisjannahshop
#senyumseminit #malaysiakini #viral #malaysia #putrajaya #serikembangan #sungaibesar #sabakbernam #selangor #sitinurhaliza #ctdk #aliffaziz #bellaastilah #nursajat #artismalaysia

4 0 3 hours ago
PERTAMA DI MALAYSIA‼️KHAS UTK SERIKAN RAYA ANDA! 😘
.
"TEBAL, MEWAH, PUAS HATI" . 
Yaaa Memang Teruja!!! Kami gabungkan corak corak viral dengan kepuasan Tatami tebal kami menjadi SATU 🥳👍🏻 . 
Dah boleh rasa macam beguling guling di ladang bunga! Selesa. 
Tatami yang TEBAL mcm Toto, bercorak bungabunga PREMIUM MEWAH! HD printed gitu.
.
- TATAMI HD PREMIUM -
.
Coraknya yang cantik, ceria, seakan akan timbul boleh menyeri dan memeriahkan lagi suasana rumah dan raya nanti taw! Mesti Ramai tetamu memuji sampai tak nak balik🤭
.
✅ Tebal mcm TOTO, pijak pun tenggelam kaki
✅ Tiada bulu, baik utk kesihatan ✅ Senang dicuci & disapu
✅ Warna tidak luntur. ✅ Material tatami selesa 1200tc.

Size L 185cm x 190cm

HANYA RM160🎊🎉 Pos add Rm15sm

Mmg puas hati!
Cepat grab TATAMI HD PREMIUM nih, bantu tambahkan kebahagian dan keselesaan di rumah anda! 👍🏻 Terus klik link 👇👇 http://0126553989fira.wasap.my
http://0126553989fira.wasap.my

#karpettebal #tatamitebal #japantatami #karpetcantik #karpetmewah #karpetbunga
#jannahshop #irisjannahshop
#senyumseminit #malaysiakini #viral #malaysia #putrajaya #serikembangan #sungaibesar #sabakbernam #selangor #sitinurhaliza #ctdk #aliffaziz #bellaastilah #nursajat #artismalaysia

PERTAMA DI MALAYSIA‼️KHAS UTK SERIKAN RAYA ANDA! 😘
.
"TEBAL, MEWAH, PUAS HATI" .
Yaaa Memang Teruja!!! Kami gabungkan corak corak viral dengan kepuasan Tatami tebal kami menjadi SATU 🥳👍🏻 .
Dah boleh rasa macam beguling guling di ladang bunga! Selesa.
Tatami yang TEBAL mcm Toto, bercorak bungabunga PREMIUM MEWAH! HD printed gitu.
.
- TATAMI HD PREMIUM -
.
Coraknya yang cantik, ceria, seakan akan timbul boleh menyeri dan memeriahkan lagi suasana rumah dan raya nanti taw! Mesti Ramai tetamu memuji sampai tak nak balik🤭
.
✅ Tebal mcm TOTO, pijak pun tenggelam kaki
✅ Tiada bulu, baik utk kesihatan ✅ Senang dicuci & disapu
✅ Warna tidak luntur. ✅ Material tatami selesa 1200tc.

Size L 185cm x 190cm

HANYA RM160🎊🎉 Pos add Rm15sm

Mmg puas hati!
Cepat grab TATAMI HD PREMIUM nih, bantu tambahkan kebahagian dan keselesaan di rumah anda! 👍🏻 Terus klik link 👇👇 http://0126553989fira.wasap.my
http://0126553989fira.wasap.my

#karpettebal #tatamitebal #japantatami #karpetcantik #karpetmewah #karpetbunga
#jannahshop #irisjannahshop
#senyumseminit #malaysiakini #viral #malaysia #putrajaya #serikembangan #sungaibesar #sabakbernam #selangor #sitinurhaliza #ctdk #aliffaziz #bellaastilah #nursajat #artismalaysia

3 1 3 hours ago
PERTAMA DI MALAYSIA‼️KHAS UTK SERIKAN RAYA ANDA! 😘
.
"TEBAL, MEWAH, PUAS HATI" . 
Yaaa Memang Teruja!!! Kami gabungkan corak corak viral dengan kepuasan Tatami tebal kami menjadi SATU 🥳👍🏻 . 
Dah boleh rasa macam beguling guling di ladang bunga! Selesa. 
Tatami yang TEBAL mcm Toto, bercorak bungabunga PREMIUM MEWAH! HD printed gitu.
.
- TATAMI HD PREMIUM -
.
Coraknya yang cantik, ceria, seakan akan timbul boleh menyeri dan memeriahkan lagi suasana rumah dan raya nanti taw! Mesti Ramai tetamu memuji sampai tak nak balik🤭
.
✅ Tebal mcm TOTO, pijak pun tenggelam kaki
✅ Tiada bulu, baik utk kesihatan ✅ Senang dicuci & disapu
✅ Warna tidak luntur. ✅ Material tatami selesa 1200tc.

Size L 185cm x 190cm

HANYA RM160🎊🎉 Pos add Rm15sm

Mmg puas hati!
Cepat grab TATAMI HD PREMIUM nih, bantu tambahkan kebahagian dan keselesaan di rumah anda! 👍🏻 Terus klik link 👇👇 http://0126553989fira.wasap.my
http://0126553989fira.wasap.my

#karpettebal #tatamitebal #japantatami #karpetcantik #karpetmewah #karpetbunga
#jannahshop #irisjannahshop
#senyumseminit #malaysiakini #viral #malaysia #putrajaya #serikembangan #sungaibesar #sabakbernam #selangor #sitinurhaliza #ctdk #aliffaziz #bellaastilah #nursajat #artismalaysia

PERTAMA DI MALAYSIA‼️KHAS UTK SERIKAN RAYA ANDA! 😘
.
"TEBAL, MEWAH, PUAS HATI" .
Yaaa Memang Teruja!!! Kami gabungkan corak corak viral dengan kepuasan Tatami tebal kami menjadi SATU 🥳👍🏻 .
Dah boleh rasa macam beguling guling di ladang bunga! Selesa.
Tatami yang TEBAL mcm Toto, bercorak bungabunga PREMIUM MEWAH! HD printed gitu.
.
- TATAMI HD PREMIUM -
.
Coraknya yang cantik, ceria, seakan akan timbul boleh menyeri dan memeriahkan lagi suasana rumah dan raya nanti taw! Mesti Ramai tetamu memuji sampai tak nak balik🤭
.
✅ Tebal mcm TOTO, pijak pun tenggelam kaki
✅ Tiada bulu, baik utk kesihatan ✅ Senang dicuci & disapu
✅ Warna tidak luntur. ✅ Material tatami selesa 1200tc.

Size L 185cm x 190cm

HANYA RM160🎊🎉 Pos add Rm15sm

Mmg puas hati!
Cepat grab TATAMI HD PREMIUM nih, bantu tambahkan kebahagian dan keselesaan di rumah anda! 👍🏻 Terus klik link 👇👇 http://0126553989fira.wasap.my
http://0126553989fira.wasap.my

#karpettebal #tatamitebal #japantatami #karpetcantik #karpetmewah #karpetbunga
#jannahshop #irisjannahshop
#senyumseminit #malaysiakini #viral #malaysia #putrajaya #serikembangan #sungaibesar #sabakbernam #selangor #sitinurhaliza #ctdk #aliffaziz #bellaastilah #nursajat #artismalaysia

4 0 3 hours ago
PERTAMA DI MALAYSIA‼️KHAS UTK SERIKAN RAYA ANDA! 😘
.
"TEBAL, MEWAH, PUAS HATI" . 
Yaaa Memang Teruja!!! Kami gabungkan corak corak viral dengan kepuasan Tatami tebal kami menjadi SATU 🥳👍🏻 . 
Dah boleh rasa macam beguling guling di ladang bunga! Selesa. 
Tatami yang TEBAL mcm Toto, bercorak bungabunga PREMIUM MEWAH! HD printed gitu.
.
- TATAMI HD PREMIUM -
.
Coraknya yang cantik, ceria, seakan akan timbul boleh menyeri dan memeriahkan lagi suasana rumah dan raya nanti taw! Mesti Ramai tetamu memuji sampai tak nak balik🤭
.
✅ Tebal mcm TOTO, pijak pun tenggelam kaki
✅ Tiada bulu, baik utk kesihatan ✅ Senang dicuci & disapu
✅ Warna tidak luntur. ✅ Material tatami selesa 1200tc.

Size L 185cm x 190cm

HANYA RM160🎊🎉 Pos add Rm15sm

Mmg puas hati!
Cepat grab TATAMI HD PREMIUM nih, bantu tambahkan kebahagian dan keselesaan di rumah anda! 👍🏻 Terus klik link 👇👇 http://0126553989fira.wasap.my
http://0126553989fira.wasap.my

#karpettebal #tatamitebal #japantatami #karpetcantik #karpetmewah #karpetbunga
#jannahshop #irisjannahshop
#senyumseminit #malaysiakini #viral #malaysia #putrajaya #serikembangan #sungaibesar #sabakbernam #selangor #sitinurhaliza #ctdk #aliffaziz #bellaastilah #nursajat #artismalaysia

PERTAMA DI MALAYSIA‼️KHAS UTK SERIKAN RAYA ANDA! 😘
.
"TEBAL, MEWAH, PUAS HATI" .
Yaaa Memang Teruja!!! Kami gabungkan corak corak viral dengan kepuasan Tatami tebal kami menjadi SATU 🥳👍🏻 .
Dah boleh rasa macam beguling guling di ladang bunga! Selesa.
Tatami yang TEBAL mcm Toto, bercorak bungabunga PREMIUM MEWAH! HD printed gitu.
.
- TATAMI HD PREMIUM -
.
Coraknya yang cantik, ceria, seakan akan timbul boleh menyeri dan memeriahkan lagi suasana rumah dan raya nanti taw! Mesti Ramai tetamu memuji sampai tak nak balik🤭
.
✅ Tebal mcm TOTO, pijak pun tenggelam kaki
✅ Tiada bulu, baik utk kesihatan ✅ Senang dicuci & disapu
✅ Warna tidak luntur. ✅ Material tatami selesa 1200tc.

Size L 185cm x 190cm

HANYA RM160🎊🎉 Pos add Rm15sm

Mmg puas hati!
Cepat grab TATAMI HD PREMIUM nih, bantu tambahkan kebahagian dan keselesaan di rumah anda! 👍🏻 Terus klik link 👇👇 http://0126553989fira.wasap.my
http://0126553989fira.wasap.my

#karpettebal #tatamitebal #japantatami #karpetcantik #karpetmewah #karpetbunga
#jannahshop #irisjannahshop
#senyumseminit #malaysiakini #viral #malaysia #putrajaya #serikembangan #sungaibesar #sabakbernam #selangor #sitinurhaliza #ctdk #aliffaziz #bellaastilah #nursajat #artismalaysia

2 0 3 hours ago
PERTAMA DI MALAYSIA‼️KHAS UTK SERIKAN RAYA ANDA! 😘
.
"TEBAL, MEWAH, PUAS HATI" . 
Yaaa Memang Teruja!!! Kami gabungkan corak corak viral dengan kepuasan Tatami tebal kami menjadi SATU 🥳👍🏻 . 
Dah boleh rasa macam beguling guling di ladang bunga! Selesa. 
Tatami yang TEBAL mcm Toto, bercorak bungabunga PREMIUM MEWAH! HD printed gitu.
.
- TATAMI HD PREMIUM -
.
Coraknya yang cantik, ceria, seakan akan timbul boleh menyeri dan memeriahkan lagi suasana rumah dan raya nanti taw! Mesti Ramai tetamu memuji sampai tak nak balik🤭
.
✅ Tebal mcm TOTO, pijak pun tenggelam kaki
✅ Tiada bulu, baik utk kesihatan ✅ Senang dicuci & disapu
✅ Warna tidak luntur. ✅ Material tatami selesa 1200tc.

Size L 185cm x 190cm

HANYA RM160🎊🎉 Pos add Rm15sm

Mmg puas hati!
Cepat grab TATAMI HD PREMIUM nih, bantu tambahkan kebahagian dan keselesaan di rumah anda! 👍🏻 Terus klik link 👇👇 http://0126553989fira.wasap.my
http://0126553989fira.wasap.my

#karpettebal #tatamitebal #japantatami #karpetcantik #karpetmewah #karpetbunga
#jannahshop #irisjannahshop
#senyumseminit #malaysiakini #viral #malaysia #putrajaya #serikembangan #sungaibesar #sabakbernam #selangor #sitinurhaliza #ctdk #aliffaziz #bellaastilah #nursajat #artismalaysia

PERTAMA DI MALAYSIA‼️KHAS UTK SERIKAN RAYA ANDA! 😘
.
"TEBAL, MEWAH, PUAS HATI" .
Yaaa Memang Teruja!!! Kami gabungkan corak corak viral dengan kepuasan Tatami tebal kami menjadi SATU 🥳👍🏻 .
Dah boleh rasa macam beguling guling di ladang bunga! Selesa.
Tatami yang TEBAL mcm Toto, bercorak bungabunga PREMIUM MEWAH! HD printed gitu.
.
- TATAMI HD PREMIUM -
.
Coraknya yang cantik, ceria, seakan akan timbul boleh menyeri dan memeriahkan lagi suasana rumah dan raya nanti taw! Mesti Ramai tetamu memuji sampai tak nak balik🤭
.
✅ Tebal mcm TOTO, pijak pun tenggelam kaki
✅ Tiada bulu, baik utk kesihatan ✅ Senang dicuci & disapu
✅ Warna tidak luntur. ✅ Material tatami selesa 1200tc.

Size L 185cm x 190cm

HANYA RM160🎊🎉 Pos add Rm15sm

Mmg puas hati!
Cepat grab TATAMI HD PREMIUM nih, bantu tambahkan kebahagian dan keselesaan di rumah anda! 👍🏻 Terus klik link 👇👇 http://0126553989fira.wasap.my
http://0126553989fira.wasap.my

#karpettebal #tatamitebal #japantatami #karpetcantik #karpetmewah #karpetbunga
#jannahshop #irisjannahshop
#senyumseminit #malaysiakini #viral #malaysia #putrajaya #serikembangan #sungaibesar #sabakbernam #selangor #sitinurhaliza #ctdk #aliffaziz #bellaastilah #nursajat #artismalaysia

1 0 3 hours ago
PERTAMA DI MALAYSIA‼️KHAS UTK SERIKAN RAYA ANDA! 😘
.
"TEBAL, MEWAH, PUAS HATI" . 
Yaaa Memang Teruja!!! Kami gabungkan corak corak viral dengan kepuasan Tatami tebal kami menjadi SATU 🥳👍🏻 . 
Dah boleh rasa macam beguling guling di ladang bunga! Selesa. 
Tatami yang TEBAL mcm Toto, bercorak bungabunga PREMIUM MEWAH! HD printed gitu.
.
- TATAMI HD PREMIUM -
.
Coraknya yang cantik, ceria, seakan akan timbul boleh menyeri dan memeriahkan lagi suasana rumah dan raya nanti taw! Mesti Ramai tetamu memuji sampai tak nak balik🤭
.
✅ Tebal mcm TOTO, pijak pun tenggelam kaki
✅ Tiada bulu, baik utk kesihatan ✅ Senang dicuci & disapu
✅ Warna tidak luntur. ✅ Material tatami selesa 1200tc.

Size L 185cm x 190cm

HANYA RM160🎊🎉 Pos add Rm15sm

Mmg puas hati!
Cepat grab TATAMI HD PREMIUM nih, bantu tambahkan kebahagian dan keselesaan di rumah anda! 👍🏻 Terus klik link 👇👇 http://0126553989fira.wasap.my
http://0126553989fira.wasap.my

#karpettebal #tatamitebal #japantatami #karpetcantik #karpetmewah #karpetbunga
#jannahshop #irisjannahshop
#senyumseminit #malaysiakini #viral #malaysia #putrajaya #serikembangan #sungaibesar #sabakbernam #selangor #sitinurhaliza #ctdk #aliffaziz #bellaastilah #nursajat #artismalaysia

PERTAMA DI MALAYSIA‼️KHAS UTK SERIKAN RAYA ANDA! 😘
.
"TEBAL, MEWAH, PUAS HATI" .
Yaaa Memang Teruja!!! Kami gabungkan corak corak viral dengan kepuasan Tatami tebal kami menjadi SATU 🥳👍🏻 .
Dah boleh rasa macam beguling guling di ladang bunga! Selesa.
Tatami yang TEBAL mcm Toto, bercorak bungabunga PREMIUM MEWAH! HD printed gitu.
.
- TATAMI HD PREMIUM -
.
Coraknya yang cantik, ceria, seakan akan timbul boleh menyeri dan memeriahkan lagi suasana rumah dan raya nanti taw! Mesti Ramai tetamu memuji sampai tak nak balik🤭
.
✅ Tebal mcm TOTO, pijak pun tenggelam kaki
✅ Tiada bulu, baik utk kesihatan ✅ Senang dicuci & disapu
✅ Warna tidak luntur. ✅ Material tatami selesa 1200tc.

Size L 185cm x 190cm

HANYA RM160🎊🎉 Pos add Rm15sm

Mmg puas hati!
Cepat grab TATAMI HD PREMIUM nih, bantu tambahkan kebahagian dan keselesaan di rumah anda! 👍🏻 Terus klik link 👇👇 http://0126553989fira.wasap.my
http://0126553989fira.wasap.my

#karpettebal #tatamitebal #japantatami #karpetcantik #karpetmewah #karpetbunga
#jannahshop #irisjannahshop
#senyumseminit #malaysiakini #viral #malaysia #putrajaya #serikembangan #sungaibesar #sabakbernam #selangor #sitinurhaliza #ctdk #aliffaziz #bellaastilah #nursajat #artismalaysia

2 1 3 hours ago
PERTAMA DI MALAYSIA‼️KHAS UTK SERIKAN RAYA ANDA! 😘
.
"TEBAL, MEWAH, PUAS HATI" . 
Yaaa Memang Teruja!!! Kami gabungkan corak corak viral dengan kepuasan Tatami tebal kami menjadi SATU 🥳👍🏻 . 
Dah boleh rasa macam beguling guling di ladang bunga! Selesa. 
Tatami yang TEBAL mcm Toto, bercorak bungabunga PREMIUM MEWAH! HD printed gitu.
.
- TATAMI HD PREMIUM -
.
Coraknya yang cantik, ceria, seakan akan timbul boleh menyeri dan memeriahkan lagi suasana rumah dan raya nanti taw! Mesti Ramai tetamu memuji sampai tak nak balik🤭
.
✅ Tebal mcm TOTO, pijak pun tenggelam kaki
✅ Tiada bulu, baik utk kesihatan ✅ Senang dicuci & disapu
✅ Warna tidak luntur. ✅ Material tatami selesa 1200tc.

Size L 185cm x 190cm

HANYA RM160🎊🎉 Pos add Rm15sm

Mmg puas hati!
Cepat grab TATAMI HD PREMIUM nih, bantu tambahkan kebahagian dan keselesaan di rumah anda! 👍🏻 Terus klik link 👇👇 http://0126553989fira.wasap.my
http://0126553989fira.wasap.my

#karpettebal #tatamitebal #japantatami #karpetcantik #karpetmewah #karpetbunga
#jannahshop #irisjannahshop
#senyumseminit #malaysiakini #viral #malaysia #putrajaya #serikembangan #sungaibesar #sabakbernam #selangor #sitinurhaliza #ctdk #aliffaziz #bellaastilah #nursajat #artismalaysia

PERTAMA DI MALAYSIA‼️KHAS UTK SERIKAN RAYA ANDA! 😘
.
"TEBAL, MEWAH, PUAS HATI" .
Yaaa Memang Teruja!!! Kami gabungkan corak corak viral dengan kepuasan Tatami tebal kami menjadi SATU 🥳👍🏻 .
Dah boleh rasa macam beguling guling di ladang bunga! Selesa.
Tatami yang TEBAL mcm Toto, bercorak bungabunga PREMIUM MEWAH! HD printed gitu.
.
- TATAMI HD PREMIUM -
.
Coraknya yang cantik, ceria, seakan akan timbul boleh menyeri dan memeriahkan lagi suasana rumah dan raya nanti taw! Mesti Ramai tetamu memuji sampai tak nak balik🤭
.
✅ Tebal mcm TOTO, pijak pun tenggelam kaki
✅ Tiada bulu, baik utk kesihatan ✅ Senang dicuci & disapu
✅ Warna tidak luntur. ✅ Material tatami selesa 1200tc.

Size L 185cm x 190cm

HANYA RM160🎊🎉 Pos add Rm15sm

Mmg puas hati!
Cepat grab TATAMI HD PREMIUM nih, bantu tambahkan kebahagian dan keselesaan di rumah anda! 👍🏻 Terus klik link 👇👇 http://0126553989fira.wasap.my
http://0126553989fira.wasap.my

#karpettebal #tatamitebal #japantatami #karpetcantik #karpetmewah #karpetbunga
#jannahshop #irisjannahshop
#senyumseminit #malaysiakini #viral #malaysia #putrajaya #serikembangan #sungaibesar #sabakbernam #selangor #sitinurhaliza #ctdk #aliffaziz #bellaastilah #nursajat #artismalaysia

4 0 3 hours ago
PERTAMA DI MALAYSIA‼️KHAS UTK SERIKAN RAYA ANDA! 😘
.
"TEBAL, MEWAH, PUAS HATI" . 
Yaaa Memang Teruja!!! Kami gabungkan corak corak viral dengan kepuasan Tatami tebal kami menjadi SATU 🥳👍🏻 . 
Dah boleh rasa macam beguling guling di ladang bunga! Selesa. 
Tatami yang TEBAL mcm Toto, bercorak bungabunga PREMIUM MEWAH! HD printed gitu.
.
- TATAMI HD PREMIUM -
.
Coraknya yang cantik, ceria, seakan akan timbul boleh menyeri dan memeriahkan lagi suasana rumah dan raya nanti taw! Mesti Ramai tetamu memuji sampai tak nak balik🤭
.
✅ Tebal mcm TOTO, pijak pun tenggelam kaki
✅ Tiada bulu, baik utk kesihatan ✅ Senang dicuci & disapu
✅ Warna tidak luntur. ✅ Material tatami selesa 1200tc.

Size L 185cm x 190cm

HANYA RM160🎊🎉 Pos add Rm15sm

Mmg puas hati!
Cepat grab TATAMI HD PREMIUM nih, bantu tambahkan kebahagian dan keselesaan di rumah anda! 👍🏻 Terus klik link 👇👇 http://0126553989fira.wasap.my
http://0126553989fira.wasap.my

#karpettebal #tatamitebal #japantatami #karpetcantik #karpetmewah #karpetbunga
#jannahshop #irisjannahshop
#senyumseminit #malaysiakini #viral #malaysia #putrajaya #serikembangan #sungaibesar #sabakbernam #selangor #sitinurhaliza #ctdk #aliffaziz #bellaastilah #nursajat #artismalaysia

PERTAMA DI MALAYSIA‼️KHAS UTK SERIKAN RAYA ANDA! 😘
.
"TEBAL, MEWAH, PUAS HATI" .
Yaaa Memang Teruja!!! Kami gabungkan corak corak viral dengan kepuasan Tatami tebal kami menjadi SATU 🥳👍🏻 .
Dah boleh rasa macam beguling guling di ladang bunga! Selesa.
Tatami yang TEBAL mcm Toto, bercorak bungabunga PREMIUM MEWAH! HD printed gitu.
.
- TATAMI HD PREMIUM -
.
Coraknya yang cantik, ceria, seakan akan timbul boleh menyeri dan memeriahkan lagi suasana rumah dan raya nanti taw! Mesti Ramai tetamu memuji sampai tak nak balik🤭
.
✅ Tebal mcm TOTO, pijak pun tenggelam kaki
✅ Tiada bulu, baik utk kesihatan ✅ Senang dicuci & disapu
✅ Warna tidak luntur. ✅ Material tatami selesa 1200tc.

Size L 185cm x 190cm

HANYA RM160🎊🎉 Pos add Rm15sm

Mmg puas hati!
Cepat grab TATAMI HD PREMIUM nih, bantu tambahkan kebahagian dan keselesaan di rumah anda! 👍🏻 Terus klik link 👇👇 http://0126553989fira.wasap.my
http://0126553989fira.wasap.my

#karpettebal #tatamitebal #japantatami #karpetcantik #karpetmewah #karpetbunga
#jannahshop #irisjannahshop
#senyumseminit #malaysiakini #viral #malaysia #putrajaya #serikembangan #sungaibesar #sabakbernam #selangor #sitinurhaliza #ctdk #aliffaziz #bellaastilah #nursajat #artismalaysia

1 0 3 hours ago
PERTAMA DI MALAYSIA‼️KHAS UTK SERIKAN RAYA ANDA! 😘
.
"TEBAL, MEWAH, PUAS HATI" . 
Yaaa Memang Teruja!!! Kami gabungkan corak corak viral dengan kepuasan Tatami tebal kami menjadi SATU 🥳👍🏻 . 
Dah boleh rasa macam beguling guling di ladang bunga! Selesa. 
Tatami yang TEBAL mcm Toto, bercorak bungabunga PREMIUM MEWAH! HD printed gitu.
.
- TATAMI HD PREMIUM -
.
Coraknya yang cantik, ceria, seakan akan timbul boleh menyeri dan memeriahkan lagi suasana rumah dan raya nanti taw! Mesti Ramai tetamu memuji sampai tak nak balik🤭
.
✅ Tebal mcm TOTO, pijak pun tenggelam kaki
✅ Tiada bulu, baik utk kesihatan ✅ Senang dicuci & disapu
✅ Warna tidak luntur. ✅ Material tatami selesa 1200tc.

Size L 185cm x 190cm

HANYA RM160🎊🎉 Pos add Rm15sm

Mmg puas hati!
Cepat grab TATAMI HD PREMIUM nih, bantu tambahkan kebahagian dan keselesaan di rumah anda! 👍🏻 Terus klik link 👇👇 http://0126553989fira.wasap.my
http://0126553989fira.wasap.my

#karpettebal #tatamitebal #japantatami #karpetcantik #karpetmewah #karpetbunga
#jannahshop #irisjannahshop
#senyumseminit #malaysiakini #viral #malaysia #putrajaya #serikembangan #sungaibesar #sabakbernam #selangor #sitinurhaliza #ctdk #aliffaziz #bellaastilah #nursajat #artismalaysia

PERTAMA DI MALAYSIA‼️KHAS UTK SERIKAN RAYA ANDA! 😘
.
"TEBAL, MEWAH, PUAS HATI" .
Yaaa Memang Teruja!!! Kami gabungkan corak corak viral dengan kepuasan Tatami tebal kami menjadi SATU 🥳👍🏻 .
Dah boleh rasa macam beguling guling di ladang bunga! Selesa.
Tatami yang TEBAL mcm Toto, bercorak bungabunga PREMIUM MEWAH! HD printed gitu.
.
- TATAMI HD PREMIUM -
.
Coraknya yang cantik, ceria, seakan akan timbul boleh menyeri dan memeriahkan lagi suasana rumah dan raya nanti taw! Mesti Ramai tetamu memuji sampai tak nak balik🤭
.
✅ Tebal mcm TOTO, pijak pun tenggelam kaki
✅ Tiada bulu, baik utk kesihatan ✅ Senang dicuci & disapu
✅ Warna tidak luntur. ✅ Material tatami selesa 1200tc.

Size L 185cm x 190cm

HANYA RM160🎊🎉 Pos add Rm15sm

Mmg puas hati!
Cepat grab TATAMI HD PREMIUM nih, bantu tambahkan kebahagian dan keselesaan di rumah anda! 👍🏻 Terus klik link 👇👇 http://0126553989fira.wasap.my
http://0126553989fira.wasap.my

#karpettebal #tatamitebal #japantatami #karpetcantik #karpetmewah #karpetbunga
#jannahshop #irisjannahshop
#senyumseminit #malaysiakini #viral #malaysia #putrajaya #serikembangan #sungaibesar #sabakbernam #selangor #sitinurhaliza #ctdk #aliffaziz #bellaastilah #nursajat #artismalaysia

4 0 3 hours ago
PERTAMA DI MALAYSIA‼️KHAS UTK SERIKAN RAYA ANDA! 😘
.
"TEBAL, MEWAH, PUAS HATI" . 
Yaaa Memang Teruja!!! Kami gabungkan corak corak viral dengan kepuasan Tatami tebal kami menjadi SATU 🥳👍🏻 . 
Dah boleh rasa macam beguling guling di ladang bunga! Selesa. 
Tatami yang TEBAL mcm Toto, bercorak bungabunga PREMIUM MEWAH! HD printed gitu.
.
- TATAMI HD PREMIUM -
.
Coraknya yang cantik, ceria, seakan akan timbul boleh menyeri dan memeriahkan lagi suasana rumah dan raya nanti taw! Mesti Ramai tetamu memuji sampai tak nak balik🤭
.
✅ Tebal mcm TOTO, pijak pun tenggelam kaki
✅ Tiada bulu, baik utk kesihatan ✅ Senang dicuci & disapu
✅ Warna tidak luntur. ✅ Material tatami selesa 1200tc.

Size L 185cm x 190cm

HANYA RM160🎊🎉 Pos add Rm15sm

Mmg puas hati!
Cepat grab TATAMI HD PREMIUM nih, bantu tambahkan kebahagian dan keselesaan di rumah anda! 👍🏻 Terus klik link 👇👇 http://0126553989fira.wasap.my
http://0126553989fira.wasap.my

#karpettebal #tatamitebal #japantatami #karpetcantik #karpetmewah #karpetbunga
#jannahshop #irisjannahshop
#senyumseminit #malaysiakini #viral #malaysia #putrajaya #serikembangan #sungaibesar #sabakbernam #selangor #sitinurhaliza #ctdk #aliffaziz #bellaastilah #nursajat #artismalaysia

PERTAMA DI MALAYSIA‼️KHAS UTK SERIKAN RAYA ANDA! 😘
.
"TEBAL, MEWAH, PUAS HATI" .
Yaaa Memang Teruja!!! Kami gabungkan corak corak viral dengan kepuasan Tatami tebal kami menjadi SATU 🥳👍🏻 .
Dah boleh rasa macam beguling guling di ladang bunga! Selesa.
Tatami yang TEBAL mcm Toto, bercorak bungabunga PREMIUM MEWAH! HD printed gitu.
.
- TATAMI HD PREMIUM -
.
Coraknya yang cantik, ceria, seakan akan timbul boleh menyeri dan memeriahkan lagi suasana rumah dan raya nanti taw! Mesti Ramai tetamu memuji sampai tak nak balik🤭
.
✅ Tebal mcm TOTO, pijak pun tenggelam kaki
✅ Tiada bulu, baik utk kesihatan ✅ Senang dicuci & disapu
✅ Warna tidak luntur. ✅ Material tatami selesa 1200tc.

Size L 185cm x 190cm

HANYA RM160🎊🎉 Pos add Rm15sm

Mmg puas hati!
Cepat grab TATAMI HD PREMIUM nih, bantu tambahkan kebahagian dan keselesaan di rumah anda! 👍🏻 Terus klik link 👇👇 http://0126553989fira.wasap.my
http://0126553989fira.wasap.my

#karpettebal #tatamitebal #japantatami #karpetcantik #karpetmewah #karpetbunga
#jannahshop #irisjannahshop
#senyumseminit #malaysiakini #viral #malaysia #putrajaya #serikembangan #sungaibesar #sabakbernam #selangor #sitinurhaliza #ctdk #aliffaziz #bellaastilah #nursajat #artismalaysia

1 0 3 hours ago
PERTAMA DI MALAYSIA‼️KHAS UTK SERIKAN RAYA ANDA! 😘
.
"TEBAL, MEWAH, PUAS HATI" . 
Yaaa Memang Teruja!!! Kami gabungkan corak corak viral dengan kepuasan Tatami tebal kami menjadi SATU 🥳👍🏻 . 
Dah boleh rasa macam beguling guling di ladang bunga! Selesa. 
Tatami yang TEBAL mcm Toto, bercorak bungabunga PREMIUM MEWAH! HD printed gitu.
.
- TATAMI HD PREMIUM -
.
Coraknya yang cantik, ceria, seakan akan timbul boleh menyeri dan memeriahkan lagi suasana rumah dan raya nanti taw! Mesti Ramai tetamu memuji sampai tak nak balik🤭
.
✅ Tebal mcm TOTO, pijak pun tenggelam kaki
✅ Tiada bulu, baik utk kesihatan ✅ Senang dicuci & disapu
✅ Warna tidak luntur. ✅ Material tatami selesa 1200tc.

Size L 185cm x 190cm

HANYA RM160🎊🎉 Pos add Rm15sm

Mmg puas hati!
Cepat grab TATAMI HD PREMIUM nih, bantu tambahkan kebahagian dan keselesaan di rumah anda! 👍🏻 Terus klik link 👇👇 http://0126553989fira.wasap.my
http://0126553989fira.wasap.my

#karpettebal #tatamitebal #japantatami #karpetcantik #karpetmewah #karpetbunga
#jannahshop #irisjannahshop
#senyumseminit #malaysiakini #viral #malaysia #putrajaya #serikembangan #sungaibesar #sabakbernam #selangor #sitinurhaliza #ctdk #aliffaziz #bellaastilah #nursajat #artismalaysia

PERTAMA DI MALAYSIA‼️KHAS UTK SERIKAN RAYA ANDA! 😘
.
"TEBAL, MEWAH, PUAS HATI" .
Yaaa Memang Teruja!!! Kami gabungkan corak corak viral dengan kepuasan Tatami tebal kami menjadi SATU 🥳👍🏻 .
Dah boleh rasa macam beguling guling di ladang bunga! Selesa.
Tatami yang TEBAL mcm Toto, bercorak bungabunga PREMIUM MEWAH! HD printed gitu.
.
- TATAMI HD PREMIUM -
.
Coraknya yang cantik, ceria, seakan akan timbul boleh menyeri dan memeriahkan lagi suasana rumah dan raya nanti taw! Mesti Ramai tetamu memuji sampai tak nak balik🤭
.
✅ Tebal mcm TOTO, pijak pun tenggelam kaki
✅ Tiada bulu, baik utk kesihatan ✅ Senang dicuci & disapu
✅ Warna tidak luntur. ✅ Material tatami selesa 1200tc.

Size L 185cm x 190cm

HANYA RM160🎊🎉 Pos add Rm15sm

Mmg puas hati!
Cepat grab TATAMI HD PREMIUM nih, bantu tambahkan kebahagian dan keselesaan di rumah anda! 👍🏻 Terus klik link 👇👇 http://0126553989fira.wasap.my
http://0126553989fira.wasap.my

#karpettebal #tatamitebal #japantatami #karpetcantik #karpetmewah #karpetbunga
#jannahshop #irisjannahshop
#senyumseminit #malaysiakini #viral #malaysia #putrajaya #serikembangan #sungaibesar #sabakbernam #selangor #sitinurhaliza #ctdk #aliffaziz #bellaastilah #nursajat #artismalaysia

2 0 3 hours ago
PERTAMA DI MALAYSIA‼️KHAS UTK SERIKAN RAYA ANDA! 😘
.
"TEBAL, MEWAH, PUAS HATI" . 
Yaaa Memang Teruja!!! Kami gabungkan corak corak viral dengan kepuasan Tatami tebal kami menjadi SATU 🥳👍🏻 . 
Dah boleh rasa macam beguling guling di ladang bunga! Selesa. 
Tatami yang TEBAL mcm Toto, bercorak bungabunga PREMIUM MEWAH! HD printed gitu.
.
- TATAMI HD PREMIUM -
.
Coraknya yang cantik, ceria, seakan akan timbul boleh menyeri dan memeriahkan lagi suasana rumah dan raya nanti taw! Mesti Ramai tetamu memuji sampai tak nak balik🤭
.
✅ Tebal mcm TOTO, pijak pun tenggelam kaki
✅ Tiada bulu, baik utk kesihatan ✅ Senang dicuci & disapu
✅ Warna tidak luntur. ✅ Material tatami selesa 1200tc.

Size L 185cm x 190cm

HANYA RM160🎊🎉 Pos add Rm15sm

Mmg puas hati!
Cepat grab TATAMI HD PREMIUM nih, bantu tambahkan kebahagian dan keselesaan di rumah anda! 👍🏻 Terus klik link 👇👇 http://0126553989fira.wasap.my
http://0126553989fira.wasap.my

#karpettebal #tatamitebal #japantatami #karpetcantik #karpetmewah #karpetbunga
#jannahshop #irisjannahshop
#senyumseminit #malaysiakini #viral #malaysia #putrajaya #serikembangan #sungaibesar #sabakbernam #selangor #sitinurhaliza #ctdk #aliffaziz #bellaastilah #nursajat #artismalaysia

PERTAMA DI MALAYSIA‼️KHAS UTK SERIKAN RAYA ANDA! 😘
.
"TEBAL, MEWAH, PUAS HATI" .
Yaaa Memang Teruja!!! Kami gabungkan corak corak viral dengan kepuasan Tatami tebal kami menjadi SATU 🥳👍🏻 .
Dah boleh rasa macam beguling guling di ladang bunga! Selesa.
Tatami yang TEBAL mcm Toto, bercorak bungabunga PREMIUM MEWAH! HD printed gitu.
.
- TATAMI HD PREMIUM -
.
Coraknya yang cantik, ceria, seakan akan timbul boleh menyeri dan memeriahkan lagi suasana rumah dan raya nanti taw! Mesti Ramai tetamu memuji sampai tak nak balik🤭
.
✅ Tebal mcm TOTO, pijak pun tenggelam kaki
✅ Tiada bulu, baik utk kesihatan ✅ Senang dicuci & disapu
✅ Warna tidak luntur. ✅ Material tatami selesa 1200tc.

Size L 185cm x 190cm

HANYA RM160🎊🎉 Pos add Rm15sm

Mmg puas hati!
Cepat grab TATAMI HD PREMIUM nih, bantu tambahkan kebahagian dan keselesaan di rumah anda! 👍🏻 Terus klik link 👇👇 http://0126553989fira.wasap.my
http://0126553989fira.wasap.my

#karpettebal #tatamitebal #japantatami #karpetcantik #karpetmewah #karpetbunga
#jannahshop #irisjannahshop
#senyumseminit #malaysiakini #viral #malaysia #putrajaya #serikembangan #sungaibesar #sabakbernam #selangor #sitinurhaliza #ctdk #aliffaziz #bellaastilah #nursajat #artismalaysia

2 0 3 hours ago
PERTAMA DI MALAYSIA‼️KHAS UTK SERIKAN RAYA ANDA! 😘
.
"TEBAL, MEWAH, PUAS HATI" . 
Yaaa Memang Teruja!!! Kami gabungkan corak corak viral dengan kepuasan Tatami tebal kami menjadi SATU 🥳👍🏻 . 
Dah boleh rasa macam beguling guling di ladang bunga! Selesa. 
Tatami yang TEBAL mcm Toto, bercorak bungabunga PREMIUM MEWAH! HD printed gitu.
.
- TATAMI HD PREMIUM -
.
Coraknya yang cantik, ceria, seakan akan timbul boleh menyeri dan memeriahkan lagi suasana rumah dan raya nanti taw! Mesti Ramai tetamu memuji sampai tak nak balik🤭
.
✅ Tebal mcm TOTO, pijak pun tenggelam kaki
✅ Tiada bulu, baik utk kesihatan ✅ Senang dicuci & disapu
✅ Warna tidak luntur. ✅ Material tatami selesa 1200tc.

Size L 185cm x 190cm

HANYA RM160🎊🎉 Pos add Rm15sm

Mmg puas hati!
Cepat grab TATAMI HD PREMIUM nih, bantu tambahkan kebahagian dan keselesaan di rumah anda! 👍🏻 Terus klik link 👇👇 http://0126553989fira.wasap.my
http://0126553989fira.wasap.my

#karpettebal #tatamitebal #japantatami #karpetcantik #karpetmewah #karpetbunga
#jannahshop #irisjannahshop
#senyumseminit #malaysiakini #viral #malaysia #putrajaya #serikembangan #sungaibesar #sabakbernam #selangor #sitinurhaliza #ctdk #aliffaziz #bellaastilah #nursajat #artismalaysia

PERTAMA DI MALAYSIA‼️KHAS UTK SERIKAN RAYA ANDA! 😘
.
"TEBAL, MEWAH, PUAS HATI" .
Yaaa Memang Teruja!!! Kami gabungkan corak corak viral dengan kepuasan Tatami tebal kami menjadi SATU 🥳👍🏻 .
Dah boleh rasa macam beguling guling di ladang bunga! Selesa.
Tatami yang TEBAL mcm Toto, bercorak bungabunga PREMIUM MEWAH! HD printed gitu.
.
- TATAMI HD PREMIUM -
.
Coraknya yang cantik, ceria, seakan akan timbul boleh menyeri dan memeriahkan lagi suasana rumah dan raya nanti taw! Mesti Ramai tetamu memuji sampai tak nak balik🤭
.
✅ Tebal mcm TOTO, pijak pun tenggelam kaki
✅ Tiada bulu, baik utk kesihatan ✅ Senang dicuci & disapu
✅ Warna tidak luntur. ✅ Material tatami selesa 1200tc.

Size L 185cm x 190cm

HANYA RM160🎊🎉 Pos add Rm15sm

Mmg puas hati!
Cepat grab TATAMI HD PREMIUM nih, bantu tambahkan kebahagian dan keselesaan di rumah anda! 👍🏻 Terus klik link 👇👇 http://0126553989fira.wasap.my
http://0126553989fira.wasap.my

#karpettebal #tatamitebal #japantatami #karpetcantik #karpetmewah #karpetbunga
#jannahshop #irisjannahshop
#senyumseminit #malaysiakini #viral #malaysia #putrajaya #serikembangan #sungaibesar #sabakbernam #selangor #sitinurhaliza #ctdk #aliffaziz #bellaastilah #nursajat #artismalaysia

2 0 3 hours ago
PERTAMA DI MALAYSIA‼️KHAS UTK SERIKAN RAYA ANDA! 😘
.
"TEBAL, MEWAH, PUAS HATI" . 
Yaaa Memang Teruja!!! Kami gabungkan corak corak viral dengan kepuasan Tatami tebal kami menjadi SATU 🥳👍🏻 . 
Dah boleh rasa macam beguling guling di ladang bunga! Selesa. 
Tatami yang TEBAL mcm Toto, bercorak bungabunga PREMIUM MEWAH! HD printed gitu.
.
- TATAMI HD PREMIUM -
.
Coraknya yang cantik, ceria, seakan akan timbul boleh menyeri dan memeriahkan lagi suasana rumah dan raya nanti taw! Mesti Ramai tetamu memuji sampai tak nak balik🤭
.
✅ Tebal mcm TOTO, pijak pun tenggelam kaki
✅ Tiada bulu, baik utk kesihatan ✅ Senang dicuci & disapu
✅ Warna tidak luntur. ✅ Material tatami selesa 1200tc.

Size L 185cm x 190cm

HANYA RM160🎊🎉 Pos add Rm15sm

Mmg puas hati!
Cepat grab TATAMI HD PREMIUM nih, bantu tambahkan kebahagian dan keselesaan di rumah anda! 👍🏻 Terus klik link 👇👇 http://0126553989fira.wasap.my
http://0126553989fira.wasap.my

#karpettebal #tatamitebal #japantatami #karpetcantik #karpetmewah #karpetbunga
#jannahshop #irisjannahshop
#senyumseminit #malaysiakini #viral #malaysia #putrajaya #serikembangan #sungaibesar #sabakbernam #selangor #sitinurhaliza #ctdk #aliffaziz #bellaastilah #nursajat #artismalaysia

PERTAMA DI MALAYSIA‼️KHAS UTK SERIKAN RAYA ANDA! 😘
.
"TEBAL, MEWAH, PUAS HATI" .
Yaaa Memang Teruja!!! Kami gabungkan corak corak viral dengan kepuasan Tatami tebal kami menjadi SATU 🥳👍🏻 .
Dah boleh rasa macam beguling guling di ladang bunga! Selesa.
Tatami yang TEBAL mcm Toto, bercorak bungabunga PREMIUM MEWAH! HD printed gitu.
.
- TATAMI HD PREMIUM -
.
Coraknya yang cantik, ceria, seakan akan timbul boleh menyeri dan memeriahkan lagi suasana rumah dan raya nanti taw! Mesti Ramai tetamu memuji sampai tak nak balik🤭
.
✅ Tebal mcm TOTO, pijak pun tenggelam kaki
✅ Tiada bulu, baik utk kesihatan ✅ Senang dicuci & disapu
✅ Warna tidak luntur. ✅ Material tatami selesa 1200tc.

Size L 185cm x 190cm

HANYA RM160🎊🎉 Pos add Rm15sm

Mmg puas hati!
Cepat grab TATAMI HD PREMIUM nih, bantu tambahkan kebahagian dan keselesaan di rumah anda! 👍🏻 Terus klik link 👇👇 http://0126553989fira.wasap.my
http://0126553989fira.wasap.my

#karpettebal #tatamitebal #japantatami #karpetcantik #karpetmewah #karpetbunga
#jannahshop #irisjannahshop
#senyumseminit #malaysiakini #viral #malaysia #putrajaya #serikembangan #sungaibesar #sabakbernam #selangor #sitinurhaliza #ctdk #aliffaziz #bellaastilah #nursajat #artismalaysia

4 0 4 hours ago
🔥Instagram Server🔥: ‼️Yuran Hanya RM50 sekali sahaja Seumur Hidup ‼️
Apa Boleh buat dengan 👉Instagram Server😨👈
Dalam Server tersebut awak boleh beli Follower,Like,View,Save & Macam² lagi ‼️
Bukan dalam IG sahaja,Tetapi Post Facebook juga awak boleh naikkan Like post Awak,Beli Follower untuk Page & macam² lagi tau ♥️
.
🔥Ramai Pemilik IG Shop yang beli Server dengan Kami untuk menaikkan Like & View untuk setiap posting mereka bagi meyakinkan Customers ‼️
.
🔥Ramai Pemilik Personal Account IG beli Server dripada Kami untuk menaikkan Follower mereka ‼️ ( Jadi INSTAFAMOUS 🔥)
.
Boleh UNTUNG ke ada server ❓
Yes Boleh‼️Dalam server awak boleh dapatkan harga lebih MURAH berbanding orang lain jual ‼️
Awak Boleh jual Follower,Like,View♥️
Contoh :
Dalam Server Harga Follower :
.
1000 Follower = RM1
Awak boleh jual :
1000 Follower = RM8 ( dah untung RM7 )
Kalau Jual 5000❓Cuba awak kira 😊
.
Begitu juga Like,Dalam Server :
1000 Like : RM0.50sen
Awak Jual :
1000 Like : RM5(Standard orang jual)
Jadi berapa untung ❓
Berminat ❓
📱 Whatsapp 👉 0137966749
📱 Whatsapp 👉 0137966749
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

#sayang #love #malaysiakini #malaysialike #macamcomelje #paidreviewmalaysia #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #memes #onlineshopping #igersmalaysia #igshop #igshopmalaysia #malaysia #kiniviral #video #lagu #lawaking #love #d #abangsado #macho #lawak #lawakhambar #promo #kedaionline #makeupartismalaysia #artistmalaysia #artist #insta #hashtag

🔥Instagram Server🔥: ‼️Yuran Hanya RM50 sekali sahaja Seumur Hidup ‼️
Apa Boleh buat dengan 👉Instagram Server😨👈
Dalam Server tersebut awak boleh beli Follower,Like,View,Save & Macam² lagi ‼️
Bukan dalam IG sahaja,Tetapi Post Facebook juga awak boleh naikkan Like post Awak,Beli Follower untuk Page & macam² lagi tau ♥️
.
🔥Ramai Pemilik IG Shop yang beli Server dengan Kami untuk menaikkan Like & View untuk setiap posting mereka bagi meyakinkan Customers ‼️
.
🔥Ramai Pemilik Personal Account IG beli Server dripada Kami untuk menaikkan Follower mereka ‼️ ( Jadi INSTAFAMOUS 🔥)
.
Boleh UNTUNG ke ada server ❓
Yes Boleh‼️Dalam server awak boleh dapatkan harga lebih MURAH berbanding orang lain jual ‼️
Awak Boleh jual Follower,Like,View♥️
Contoh :
Dalam Server Harga Follower :
.
1000 Follower = RM1
Awak boleh jual :
1000 Follower = RM8 ( dah untung RM7 )
Kalau Jual 5000❓Cuba awak kira 😊
.
Begitu juga Like,Dalam Server :
1000 Like : RM0.50sen
Awak Jual :
1000 Like : RM5(Standard orang jual)
Jadi berapa untung ❓
Berminat ❓
📱 Whatsapp 👉 0137966749
📱 Whatsapp 👉 0137966749
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

#sayang #love #malaysiakini #malaysialike #macamcomelje #paidreviewmalaysia #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #memes #onlineshopping #igersmalaysia #igshop #igshopmalaysia #malaysia #kiniviral #video #lagu #lawaking #love #d #abangsado #macho #lawak #lawakhambar #promo #kedaionline #makeupartismalaysia #artistmalaysia #artist #insta #hashtag

27 1 4 hours ago
SOLAR LED STRING LIGHT ! 
Product Name: 22m 200 LED solar led train string light
Voltage: 1.2V
Length : 22m
Led quantity : 200L
Wire : dark green
Batteries : 1*AA battery
Function : on-flash-off /  8 functions

#solar #lampusolar #solarlight  #terengganu #kualaterengganu #malaysia #readystock #bazaar #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarpaknilmurah #sayajual #onlineshopping #igshopmalaysia #igbazaarshop #igbazaar #igbazaarmalaysia #malaysiakini #igshop #igshopkasut #joran #memancing #bajumelayumoden #bajumelayuwakdoyok #butangbajumelayu #bajumelayuslimfit #bajumelayulelaki #bajumelayu

SOLAR LED STRING LIGHT !
Product Name: 22m 200 LED solar led train string light
Voltage: 1.2V
Length : 22m
Led quantity : 200L
Wire : dark green
Batteries : 1*AA battery
Function : on-flash-off / 8 functions

#solar #lampusolar #solarlight   #terengganu #kualaterengganu #malaysia #readystock #bazaar #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarpaknilmurah #sayajual #onlineshopping #igshopmalaysia #igbazaarshop #igbazaar #igbazaarmalaysia #malaysiakini #igshop #igshopkasut #joran #memancing #bajumelayumoden #bajumelayuwakdoyok #butangbajumelayu #bajumelayuslimfit #bajumelayulelaki #bajumelayu

17 0 5 hours ago
Disini siapa yg belum haid2 stlh hbis lahiran??? bahaya lo bunda bunda 
konsul gratis ya 
wa 08111953838

lagi2 manjakani razie untuk promil bun😍
Kalo sudah coba berbagai cara tapi belum berhasil cobalah ikhtiar pakek cara yg herbal alami bun insyaallah dapat tiket H juga😚 MANJAKANI RAZIE

Kenapa harus pilih Majakani Razie Aceh?? :
Karena majakani razie dpt mengatasi
- keputihan
- bau tidak sedap pada miss v
- merapatkan miss v
- Melancarkan haid
- mengatasi nyeri haid yg brlebihan
- Membantu Program hamil
- mengatasi ambeien
- penyakit lambung
- penyakit kista 
Wahhhh banyak banget y manfaat MR
Yukk tunggu ap lagi sayyy😊

#manjakanierazie #rahasiawanita #herbalhalal #herbalalami #programhamil #solusikeputihan #solusihaidlancar #solusinyerihaid #herbaltradisional #untukwanita #womenherbal #naturalherbal #traditionalherbal #solutionofmenstruation
#keputihan #keputihanhilang#kanker#kankerserviks#keputihangatal#wanita#gatalkeputihan#obatkeputihan#manjakanimurah #manjakaniasli #manjakaniacehmurah 
#malaysiakini #taiwanderlust #singapore 
order konsul 
WA : 08111953838

Disini siapa yg belum haid2 stlh hbis lahiran??? bahaya lo bunda bunda
konsul gratis ya
wa 08111953838

lagi2 manjakani razie untuk promil bun😍
Kalo sudah coba berbagai cara tapi belum berhasil cobalah ikhtiar pakek cara yg herbal alami bun insyaallah dapat tiket H juga😚 MANJAKANI RAZIE

Kenapa harus pilih Majakani Razie Aceh?? :
Karena majakani razie dpt mengatasi
- keputihan
- bau tidak sedap pada miss v
- merapatkan miss v
- Melancarkan haid
- mengatasi nyeri haid yg brlebihan
- Membantu Program hamil
- mengatasi ambeien
- penyakit lambung
- penyakit kista
Wahhhh banyak banget y manfaat MR
Yukk tunggu ap lagi sayyy😊

#manjakanierazie #rahasiawanita #herbalhalal #herbalalami #programhamil #solusikeputihan #solusihaidlancar #solusinyerihaid #herbaltradisional #untukwanita #womenherbal #naturalherbal #traditionalherbal #solutionofmenstruation
#keputihan #keputihanhilang #kanker #kankerserviks #keputihangatal #wanita #gatalkeputihan #obatkeputihan #manjakanimurah #manjakaniasli #manjakaniacehmurah
#malaysiakini #taiwanderlust #singapore
order konsul
WA : 08111953838

11 4 5 hours ago
Disini siapa yg belum haid2 stlh hbis lahiran??? bahaya lo bunda bunda 
konsul gratis ya 
wa 08111953838

lagi2 manjakani razie untuk promil bun😍
Kalo sudah coba berbagai cara tapi belum berhasil cobalah ikhtiar pakek cara yg herbal alami bun insyaallah dapat tiket H juga😚 MANJAKANI RAZIE

Kenapa harus pilih Majakani Razie Aceh?? :
Karena majakani razie dpt mengatasi
- keputihan
- bau tidak sedap pada miss v
- merapatkan miss v
- Melancarkan haid
- mengatasi nyeri haid yg brlebihan
- Membantu Program hamil
- mengatasi ambeien
- penyakit lambung
- penyakit kista 
Wahhhh banyak banget y manfaat MR
Yukk tunggu ap lagi sayyy😊

#manjakanierazie #rahasiawanita #herbalhalal #herbalalami #programhamil #solusikeputihan #solusihaidlancar #solusinyerihaid #herbaltradisional #untukwanita #womenherbal #naturalherbal #traditionalherbal #solutionofmenstruation
#keputihan #keputihanhilang#kanker#kankerserviks#keputihangatal#wanita#gatalkeputihan#obatkeputihan#manjakanimurah #manjakaniasli #manjakaniacehmurah 
#malaysiakini #taiwanderlust #singapore 
order konsul 
WA : 08111953838

Disini siapa yg belum haid2 stlh hbis lahiran??? bahaya lo bunda bunda
konsul gratis ya
wa 08111953838

lagi2 manjakani razie untuk promil bun😍
Kalo sudah coba berbagai cara tapi belum berhasil cobalah ikhtiar pakek cara yg herbal alami bun insyaallah dapat tiket H juga😚 MANJAKANI RAZIE

Kenapa harus pilih Majakani Razie Aceh?? :
Karena majakani razie dpt mengatasi
- keputihan
- bau tidak sedap pada miss v
- merapatkan miss v
- Melancarkan haid
- mengatasi nyeri haid yg brlebihan
- Membantu Program hamil
- mengatasi ambeien
- penyakit lambung
- penyakit kista
Wahhhh banyak banget y manfaat MR
Yukk tunggu ap lagi sayyy😊

#manjakanierazie #rahasiawanita #herbalhalal #herbalalami #programhamil #solusikeputihan #solusihaidlancar #solusinyerihaid #herbaltradisional #untukwanita #womenherbal #naturalherbal #traditionalherbal #solutionofmenstruation
#keputihan #keputihanhilang #kanker #kankerserviks #keputihangatal #wanita #gatalkeputihan #obatkeputihan #manjakanimurah #manjakaniasli #manjakaniacehmurah
#malaysiakini #taiwanderlust #singapore
order konsul
WA : 08111953838

5 0 5 hours ago
Moreh Di mana 🥳

Jom moreh colek di @nasicikgusue  x  @smaken_cafe . Ada pelbagai jenis colek :

Colek Ayam
Colek Campur
Colek Buah
Colek Popia
Colek Malah ⏰ 4.00pm - 12.30am

Reservations | Delivery :
019-3236042 | 011 5635 6122

#NCS  #NasiCikguSue #SmakenCafe  #wanitahariini  #ketukketukramadhan  #nasikerabu #murtabakdaging  #NasiKakwok #IkanBakar  #ayampercik #colek  #singgang  #rojak  #IkanBakarAmpang #dagingtetel  #ikanbakarsedap #ampang #akokkedut #klfoodie  #malaysiakini #FoodDelivery #FoodDeliveryKL #FoodDeliveryAmpang #FoodDeliverySelangor  #bazarramadhan  #ramadan2019 #ramadhan #MenuNCS #sotongbakar

Moreh Di mana 🥳

Jom moreh colek di @nasicikgusue x @smaken_cafe . Ada pelbagai jenis colek :

Colek Ayam
Colek Campur
Colek Buah
Colek Popia
Colek Malah ⏰ 4.00pm - 12.30am

Reservations | Delivery :
019-3236042 | 011 5635 6122

#NCS #NasiCikguSue #SmakenCafe #wanitahariini #ketukketukramadhan #nasikerabu #murtabakdaging #NasiKakwok #IkanBakar #ayampercik #colek #singgang #rojak #IkanBakarAmpang #dagingtetel #ikanbakarsedap #ampang #akokkedut #klfoodie #malaysiakini #FoodDelivery #FoodDeliveryKL #FoodDeliveryAmpang #FoodDeliverySelangor #bazarramadhan #ramadan2019 #ramadhan #MenuNCS #sotongbakar

15 0 6 hours ago
.
“想做眉有几年了..”
很荣幸看中咱家招牌眉😘❤️
.
独家招牌眉💯
眉毛对一个人的五官容貌和表情达意影响很大!
.
.........................................................
【最新更新*招牌眉】
五月一特别活动正式开跑
两人行三人行(只限30)
活动结束时间: 31/5/2019
💖先到先得, 以定金保留特别优惠✍️😍
.
更多专属本人作品
https://instagram.com/rubeelu?utm_source=ig_profile_share&igshid=1gde6hwh3w4aq
.........................................................
机会来了‼️☝️😍👉心动不如赶紧预约👇👇‼️
.
Looking for 24 Hr Perfect Brow or Eyeliner? Look no further! Check out @Rubeelu for the full gallery.
.
👉DM to know more about Rubeelu’s Specialty Natural Brow/Eyeliner Embroidery
🤳 www.wasap.my/60164689895
🤳 www.wasap.my/60164689895
Wechat/Instagram/FB: rubeelu
------------------------------------------------
Photo copyrighted © to Rubeelu. All rights reserved.
.
#browstylist
#eyebrows
#eyebrowtattoo
#brows
#browsonfleek
#semipermanentmakeup
#eyebrowembroidery
#pmu
#mua
#半永久
#半永久眉毛
#自然眉
#眉
#纹绣师
#时尚
#眉毛
#改旧眉
#高低眉
#纹身
#singaporeembroidery
#malaysiaembroidery
#penangembroidery
#naturalbrows
#sulamalismalaysia
#KL
#Penang
#butterworth
#malaysiakini

.
“想做眉有几年了..”
很荣幸看中咱家招牌眉😘❤️
.
独家招牌眉💯
眉毛对一个人的五官容貌和表情达意影响很大!
.
.........................................................
【最新更新*招牌眉】
五月一特别活动正式开跑
两人行三人行(只限30)
活动结束时间: 31/5/2019
💖先到先得, 以定金保留特别优惠✍️😍
.
更多专属本人作品
https://instagram.com/rubeelu?utm_source=ig_profile_share&igshid=1gde6hwh3w4aq
.........................................................
机会来了‼️☝️😍👉心动不如赶紧预约👇👇‼️
.
Looking for 24 Hr Perfect Brow or Eyeliner? Look no further! Check out @Rubeelu for the full gallery.
.
👉DM to know more about Rubeelu’s Specialty Natural Brow/Eyeliner Embroidery
🤳 www.wasap.my/60164689895
🤳 www.wasap.my/60164689895
Wechat/Instagram/FB: rubeelu
------------------------------------------------
Photo copyrighted © to Rubeelu. All rights reserved.
.
#browstylist
#eyebrows
#eyebrowtattoo
#brows
#browsonfleek
#semipermanentmakeup
#eyebrowembroidery
#pmu
#mua
#半永久
#半永久眉毛
#自然眉
#眉
#纹绣师
#时尚
#眉毛
#改旧眉
#高低眉
#纹身
#singaporeembroidery
#malaysiaembroidery
#penangembroidery
#naturalbrows
#sulamalismalaysia
#KL
#Penang
#butterworth
#malaysiakini

5 1 6 hours ago
.
“是时候做对眉打扮自己”
赞💯赞❤️赞👍
.
独家招牌眉💯
眉毛对一个人的五官容貌和表情达意影响很大!
.
.........................................................
【最新更新*招牌眉】
五月一特别活动正式开跑
两人行三人行(只限30)
活动结束时间: 31/5/2019
💖先到先得, 以定金保留特别优惠✍️😍
.
更多专属本人作品
https://instagram.com/rubeelu?utm_source=ig_profile_share&igshid=1gde6hwh3w4aq
.........................................................
机会来了‼️☝️😍👉心动不如赶紧预约👇👇‼️
.
Looking for 24 Hr Perfect Brow or Eyeliner? Look no further! Check out @Rubeelu for the full gallery.
.
👉DM to know more about Rubeelu’s Specialty Natural Brow/Eyeliner Embroidery
🤳 www.wasap.my/60164689895
🤳 www.wasap.my/60164689895
Wechat/Instagram/FB: rubeelu
------------------------------------------------
Photo copyrighted © to Rubeelu. All rights reserved.
.
#browstylist
#eyebrows
#eyebrowtattoo
#brows
#browsonfleek
#semipermanentmakeup
#eyebrowembroidery
#pmu
#mua
#半永久
#半永久眉毛
#自然眉
#眉
#纹绣师
#时尚
#眉毛
#改旧眉
#高低眉
#纹身
#singaporeembroidery
#malaysiaembroidery
#penangembroidery
#naturalbrows
#sulamalismalaysia
#KL
#Penang
#butterworth
#malaysiakini

.
“是时候做对眉打扮自己”
赞💯赞❤️赞👍
.
独家招牌眉💯
眉毛对一个人的五官容貌和表情达意影响很大!
.
.........................................................
【最新更新*招牌眉】
五月一特别活动正式开跑
两人行三人行(只限30)
活动结束时间: 31/5/2019
💖先到先得, 以定金保留特别优惠✍️😍
.
更多专属本人作品
https://instagram.com/rubeelu?utm_source=ig_profile_share&igshid=1gde6hwh3w4aq
.........................................................
机会来了‼️☝️😍👉心动不如赶紧预约👇👇‼️
.
Looking for 24 Hr Perfect Brow or Eyeliner? Look no further! Check out @Rubeelu for the full gallery.
.
👉DM to know more about Rubeelu’s Specialty Natural Brow/Eyeliner Embroidery
🤳 www.wasap.my/60164689895
🤳 www.wasap.my/60164689895
Wechat/Instagram/FB: rubeelu
------------------------------------------------
Photo copyrighted © to Rubeelu. All rights reserved.
.
#browstylist
#eyebrows
#eyebrowtattoo
#brows
#browsonfleek
#semipermanentmakeup
#eyebrowembroidery
#pmu
#mua
#半永久
#半永久眉毛
#自然眉
#眉
#纹绣师
#时尚
#眉毛
#改旧眉
#高低眉
#纹身
#singaporeembroidery
#malaysiaembroidery
#penangembroidery
#naturalbrows
#sulamalismalaysia
#KL
#Penang
#butterworth
#malaysiakini

7 0 6 hours ago
[19/5 20.47] Mami Desi Hariyanti: Disini siapa yg belum haid2 stlh hbis lahiran??? bahaya lo bunda bunda 
konsul gratis ya 
wa 08111953838

lagi2 manjakani razie untuk promil bun😍
Kalo sudah coba berbagai cara tapi belum berhasil cobalah ikhtiar pakek cara yg herbal alami bun insyaallah dapat tiket H juga😚 MANJAKANI RAZIE

Kenapa harus pilih Majakani Razie Aceh?? :
Karena majakani razie dpt mengatasi
- keputihan
- bau tidak sedap pada miss v
- merapatkan miss v
- Melancarkan haid
- mengatasi nyeri haid yg brlebihan
- Membantu Program hamil
- mengatasi ambeien
- penyakit lambung
- penyakit kista 
Wahhhh banyak banget y manfaat MR
Yukk tunggu ap lagi sayyy😊

#manjakanierazie #rahasiawanita #herbalhalal #herbalalami #programhamil #solusikeputihan #solusihaidlancar #solusinyerihaid #herbaltradisional #untukwanita #womenherbal #naturalherbal #traditionalherbal #solutionofmenstruation
#keputihan #keputihanhilang#kanker#kankerserviks#keputihangatal#wanita#gatalkeputihan#obatkeputihan#manjakanimurah #manjakaniasli #manjakaniacehmurah 
#malaysiakini #taiwanderlust #singapore 
order konsul 
WA : 08111953838
[19/5 20.48] Mami Desi Hariyanti: Penghilang Kutil, Tahi Lalat, Mata ikan

Swiss paris memiliki ijin Dep. Kes. RI No. CD 0301491998
Pom CD 1002205168

WA 👉 08111953838

B. CARA PEMAKAIAN
cara pakai paling efektif : oles malam hari biarin sampei pagi, klw perih maka boleh dilap dulu bubuhi bioplacenton, cuci trus oles lagi semaleman, tp klw tahan sama perihnya biarin aja oles sekali biarin sampei pagi, klw pagi bl copot malam berikutnya oles lagi, klw besok pagi sdh copot ga perlu oles lagi 
Kocok / aduk terlebih dahulu, lalu gunakan tusuk gigi untuk dioleskan ke tahi lalat/ kutil yang akan dihilangkan. (jangan terlalu banyak & pelan-pelan agar tidak mengenai kulit sekitarnya)

Tunggu +- 15 menit lalu dilap dangan kapas basah, lalu oleskan sekali lagi.

Tunggu sekitar 10 harian, maka tahi lalat/kutil akan mengelupas dengan sendirinya.

Intinya, cukup 2x oles saja dihari pertama dengan obat ini & tunggu hasilnya dalam waktu 10 hari tanpa perlu pengolesan kembali. (*disarankan penggunaan pada malam hari ketika mau beranjak tidur) (*untuk tahi lalat atau kutil yang a

[19/5 20.47] Mami Desi Hariyanti: Disini siapa yg belum haid2 stlh hbis lahiran??? bahaya lo bunda bunda
konsul gratis ya
wa 08111953838

lagi2 manjakani razie untuk promil bun😍
Kalo sudah coba berbagai cara tapi belum berhasil cobalah ikhtiar pakek cara yg herbal alami bun insyaallah dapat tiket H juga😚 MANJAKANI RAZIE

Kenapa harus pilih Majakani Razie Aceh?? :
Karena majakani razie dpt mengatasi
- keputihan
- bau tidak sedap pada miss v
- merapatkan miss v
- Melancarkan haid
- mengatasi nyeri haid yg brlebihan
- Membantu Program hamil
- mengatasi ambeien
- penyakit lambung
- penyakit kista
Wahhhh banyak banget y manfaat MR
Yukk tunggu ap lagi sayyy😊

#manjakanierazie #rahasiawanita #herbalhalal #herbalalami #programhamil #solusikeputihan #solusihaidlancar #solusinyerihaid #herbaltradisional #untukwanita #womenherbal #naturalherbal #traditionalherbal #solutionofmenstruation
#keputihan #keputihanhilang #kanker #kankerserviks #keputihangatal #wanita #gatalkeputihan #obatkeputihan #manjakanimurah #manjakaniasli #manjakaniacehmurah
#malaysiakini #taiwanderlust #singapore
order konsul
WA : 08111953838
[19/5 20.48] Mami Desi Hariyanti: Penghilang Kutil, Tahi Lalat, Mata ikan

Swiss paris memiliki ijin Dep. Kes. RI No. CD 0301491998
Pom CD 1002205168

WA 👉 08111953838

B. CARA PEMAKAIAN
cara pakai paling efektif : oles malam hari biarin sampei pagi, klw perih maka boleh dilap dulu bubuhi bioplacenton, cuci trus oles lagi semaleman, tp klw tahan sama perihnya biarin aja oles sekali biarin sampei pagi, klw pagi bl copot malam berikutnya oles lagi, klw besok pagi sdh copot ga perlu oles lagi
Kocok / aduk terlebih dahulu, lalu gunakan tusuk gigi untuk dioleskan ke tahi lalat/ kutil yang akan dihilangkan. (jangan terlalu banyak & pelan-pelan agar tidak mengenai kulit sekitarnya)

Tunggu +- 15 menit lalu dilap dangan kapas basah, lalu oleskan sekali lagi.

Tunggu sekitar 10 harian, maka tahi lalat/kutil akan mengelupas dengan sendirinya.

Intinya, cukup 2x oles saja dihari pertama dengan obat ini & tunggu hasilnya dalam waktu 10 hari tanpa perlu pengolesan kembali. (*disarankan penggunaan pada malam hari ketika mau beranjak tidur) (*untuk tahi lalat atau kutil yang a

2 0 7 hours ago
Disini siapa yg belum haid2 stlh hbis lahiran??? bahaya lo bunda bunda 
konsul gratis ya 
wa 08111953838

lagi2 manjakani razie untuk promil bun😍
Kalo sudah coba berbagai cara tapi belum berhasil cobalah ikhtiar pakek cara yg herbal alami bun insyaallah dapat tiket H juga😚 MANJAKANI RAZIE

Kenapa harus pilih Majakani Razie Aceh?? :
Karena majakani razie dpt mengatasi
- keputihan
- bau tidak sedap pada miss v
- merapatkan miss v
- Melancarkan haid
- mengatasi nyeri haid yg brlebihan
- Membantu Program hamil
- mengatasi ambeien
- penyakit lambung
- penyakit kista 
Wahhhh banyak banget y manfaat MR
Yukk tunggu ap lagi sayyy😊

#manjakanierazie #rahasiawanita #herbalhalal #herbalalami #programhamil #solusikeputihan #solusihaidlancar #solusinyerihaid #herbaltradisional #untukwanita #womenherbal #naturalherbal #traditionalherbal #solutionofmenstruation
#keputihan #keputihanhilang#kanker#kankerserviks#keputihangatal#wanita#gatalkeputihan#obatkeputihan#manjakanimurah #manjakaniasli #manjakaniacehmurah 
#malaysiakini #taiwanderlust #singapore 
order konsul 
WA : 08111953838

Disini siapa yg belum haid2 stlh hbis lahiran??? bahaya lo bunda bunda
konsul gratis ya
wa 08111953838

lagi2 manjakani razie untuk promil bun😍
Kalo sudah coba berbagai cara tapi belum berhasil cobalah ikhtiar pakek cara yg herbal alami bun insyaallah dapat tiket H juga😚 MANJAKANI RAZIE

Kenapa harus pilih Majakani Razie Aceh?? :
Karena majakani razie dpt mengatasi
- keputihan
- bau tidak sedap pada miss v
- merapatkan miss v
- Melancarkan haid
- mengatasi nyeri haid yg brlebihan
- Membantu Program hamil
- mengatasi ambeien
- penyakit lambung
- penyakit kista
Wahhhh banyak banget y manfaat MR
Yukk tunggu ap lagi sayyy😊

#manjakanierazie #rahasiawanita #herbalhalal #herbalalami #programhamil #solusikeputihan #solusihaidlancar #solusinyerihaid #herbaltradisional #untukwanita #womenherbal #naturalherbal #traditionalherbal #solutionofmenstruation
#keputihan #keputihanhilang #kanker #kankerserviks #keputihangatal #wanita #gatalkeputihan #obatkeputihan #manjakanimurah #manjakaniasli #manjakaniacehmurah
#malaysiakini #taiwanderlust #singapore
order konsul
WA : 08111953838

7 2 8 hours ago
Disini siapa yg belum haid2 stlh hbis lahiran??? bahaya lo bunda bunda 
konsul gratis ya 
wa 08111953838

lagi2 manjakani razie untuk promil bun😍
Kalo sudah coba berbagai cara tapi belum berhasil cobalah ikhtiar pakek cara yg herbal alami bun insyaallah dapat tiket H juga😚 MANJAKANI RAZIE

Kenapa harus pilih Majakani Razie Aceh?? :
Karena majakani razie dpt mengatasi
- keputihan
- bau tidak sedap pada miss v
- merapatkan miss v
- Melancarkan haid
- mengatasi nyeri haid yg brlebihan
- Membantu Program hamil
- mengatasi ambeien
- penyakit lambung
- penyakit kista 
Wahhhh banyak banget y manfaat MR
Yukk tunggu ap lagi sayyy😊

#manjakanierazie #rahasiawanita #herbalhalal #herbalalami #programhamil #solusikeputihan #solusihaidlancar #solusinyerihaid #herbaltradisional #untukwanita #womenherbal #naturalherbal #traditionalherbal #solutionofmenstruation
#keputihan #keputihanhilang#kanker#kankerserviks#keputihangatal#wanita#gatalkeputihan#obatkeputihan#manjakanimurah #manjakaniasli #manjakaniacehmurah 
#malaysiakini #taiwanderlust #singapore 
order konsul 
WA : 08111953838

Disini siapa yg belum haid2 stlh hbis lahiran??? bahaya lo bunda bunda
konsul gratis ya
wa 08111953838

lagi2 manjakani razie untuk promil bun😍
Kalo sudah coba berbagai cara tapi belum berhasil cobalah ikhtiar pakek cara yg herbal alami bun insyaallah dapat tiket H juga😚 MANJAKANI RAZIE

Kenapa harus pilih Majakani Razie Aceh?? :
Karena majakani razie dpt mengatasi
- keputihan
- bau tidak sedap pada miss v
- merapatkan miss v
- Melancarkan haid
- mengatasi nyeri haid yg brlebihan
- Membantu Program hamil
- mengatasi ambeien
- penyakit lambung
- penyakit kista
Wahhhh banyak banget y manfaat MR
Yukk tunggu ap lagi sayyy😊

#manjakanierazie #rahasiawanita #herbalhalal #herbalalami #programhamil #solusikeputihan #solusihaidlancar #solusinyerihaid #herbaltradisional #untukwanita #womenherbal #naturalherbal #traditionalherbal #solutionofmenstruation
#keputihan #keputihanhilang #kanker #kankerserviks #keputihangatal #wanita #gatalkeputihan #obatkeputihan #manjakanimurah #manjakaniasli #manjakaniacehmurah
#malaysiakini #taiwanderlust #singapore
order konsul
WA : 08111953838

10 1 8 hours ago
Disini siapa yg belum haid2 stlh hbis lahiran??? bahaya lo bunda bunda 
konsul gratis ya 
wa 08111953838

lagi2 manjakani razie untuk promil bun😍
Kalo sudah coba berbagai cara tapi belum berhasil cobalah ikhtiar pakek cara yg herbal alami bun insyaallah dapat tiket H juga😚 MANJAKANI RAZIE

Kenapa harus pilih Majakani Razie Aceh?? :
Karena majakani razie dpt mengatasi
- keputihan
- bau tidak sedap pada miss v
- merapatkan miss v
- Melancarkan haid
- mengatasi nyeri haid yg brlebihan
- Membantu Program hamil
- mengatasi ambeien
- penyakit lambung
- penyakit kista 
Wahhhh banyak banget y manfaat MR
Yukk tunggu ap lagi sayyy😊

#manjakanierazie #rahasiawanita #herbalhalal #herbalalami #programhamil #solusikeputihan #solusihaidlancar #solusinyerihaid #herbaltradisional #untukwanita #womenherbal #naturalherbal #traditionalherbal #solutionofmenstruation
#keputihan #keputihanhilang#kanker#kankerserviks#keputihangatal#wanita#gatalkeputihan#obatkeputihan#manjakanimurah #manjakaniasli #manjakaniacehmurah 
#malaysiakini #taiwanderlust #singapore 
order konsul 
WA : 08111953838

Disini siapa yg belum haid2 stlh hbis lahiran??? bahaya lo bunda bunda
konsul gratis ya
wa 08111953838

lagi2 manjakani razie untuk promil bun😍
Kalo sudah coba berbagai cara tapi belum berhasil cobalah ikhtiar pakek cara yg herbal alami bun insyaallah dapat tiket H juga😚 MANJAKANI RAZIE

Kenapa harus pilih Majakani Razie Aceh?? :
Karena majakani razie dpt mengatasi
- keputihan
- bau tidak sedap pada miss v
- merapatkan miss v
- Melancarkan haid
- mengatasi nyeri haid yg brlebihan
- Membantu Program hamil
- mengatasi ambeien
- penyakit lambung
- penyakit kista
Wahhhh banyak banget y manfaat MR
Yukk tunggu ap lagi sayyy😊

#manjakanierazie #rahasiawanita #herbalhalal #herbalalami #programhamil #solusikeputihan #solusihaidlancar #solusinyerihaid #herbaltradisional #untukwanita #womenherbal #naturalherbal #traditionalherbal #solutionofmenstruation
#keputihan #keputihanhilang #kanker #kankerserviks #keputihangatal #wanita #gatalkeputihan #obatkeputihan #manjakanimurah #manjakaniasli #manjakaniacehmurah
#malaysiakini #taiwanderlust #singapore
order konsul
WA : 08111953838

9 0 8 hours ago
Disini siapa yg belum haid2 stlh hbis lahiran??? bahaya lo bunda bunda 
konsul gratis ya 
wa 08111953838

lagi2 manjakani razie untuk promil bun😍
Kalo sudah coba berbagai cara tapi belum berhasil cobalah ikhtiar pakek cara yg herbal alami bun insyaallah dapat tiket H juga😚 MANJAKANI RAZIE

Kenapa harus pilih Majakani Razie Aceh?? :
Karena majakani razie dpt mengatasi
- keputihan
- bau tidak sedap pada miss v
- merapatkan miss v
- Melancarkan haid
- mengatasi nyeri haid yg brlebihan
- Membantu Program hamil
- mengatasi ambeien
- penyakit lambung
- penyakit kista 
Wahhhh banyak banget y manfaat MR
Yukk tunggu ap lagi sayyy😊

#manjakanierazie #rahasiawanita #herbalhalal #herbalalami #programhamil #solusikeputihan #solusihaidlancar #solusinyerihaid #herbaltradisional #untukwanita #womenherbal #naturalherbal #traditionalherbal #solutionofmenstruation
#keputihan #keputihanhilang#kanker#kankerserviks#keputihangatal#wanita#gatalkeputihan#obatkeputihan#manjakanimurah #manjakaniasli #manjakaniacehmurah 
#malaysiakini #taiwanderlust #singapore 
order konsul 
WA : 08111953838

Disini siapa yg belum haid2 stlh hbis lahiran??? bahaya lo bunda bunda
konsul gratis ya
wa 08111953838

lagi2 manjakani razie untuk promil bun😍
Kalo sudah coba berbagai cara tapi belum berhasil cobalah ikhtiar pakek cara yg herbal alami bun insyaallah dapat tiket H juga😚 MANJAKANI RAZIE

Kenapa harus pilih Majakani Razie Aceh?? :
Karena majakani razie dpt mengatasi
- keputihan
- bau tidak sedap pada miss v
- merapatkan miss v
- Melancarkan haid
- mengatasi nyeri haid yg brlebihan
- Membantu Program hamil
- mengatasi ambeien
- penyakit lambung
- penyakit kista
Wahhhh banyak banget y manfaat MR
Yukk tunggu ap lagi sayyy😊

#manjakanierazie #rahasiawanita #herbalhalal #herbalalami #programhamil #solusikeputihan #solusihaidlancar #solusinyerihaid #herbaltradisional #untukwanita #womenherbal #naturalherbal #traditionalherbal #solutionofmenstruation
#keputihan #keputihanhilang #kanker #kankerserviks #keputihangatal #wanita #gatalkeputihan #obatkeputihan #manjakanimurah #manjakaniasli #manjakaniacehmurah
#malaysiakini #taiwanderlust #singapore
order konsul
WA : 08111953838

10 0 8 hours ago
Disini siapa yg belum haid2 stlh hbis lahiran??? bahaya lo bunda bunda 
konsul gratis ya 
wa 08111953838

lagi2 manjakani razie untuk promil bun😍
Kalo sudah coba berbagai cara tapi belum berhasil cobalah ikhtiar pakek cara yg herbal alami bun insyaallah dapat tiket H juga😚 MANJAKANI RAZIE

Kenapa harus pilih Majakani Razie Aceh?? :
Karena majakani razie dpt mengatasi
- keputihan
- bau tidak sedap pada miss v
- merapatkan miss v
- Melancarkan haid
- mengatasi nyeri haid yg brlebihan
- Membantu Program hamil
- mengatasi ambeien
- penyakit lambung
- penyakit kista 
Wahhhh banyak banget y manfaat MR
Yukk tunggu ap lagi sayyy😊

#manjakanierazie #rahasiawanita #herbalhalal #herbalalami #programhamil #solusikeputihan #solusihaidlancar #solusinyerihaid #herbaltradisional #untukwanita #womenherbal #naturalherbal #traditionalherbal #solutionofmenstruation
#keputihan #keputihanhilang#kanker#kankerserviks#keputihangatal#wanita#gatalkeputihan#obatkeputihan#manjakanimurah #manjakaniasli #manjakaniacehmurah 
#malaysiakini #taiwanderlust #singapore 
order konsul 
WA : 08111953838

Disini siapa yg belum haid2 stlh hbis lahiran??? bahaya lo bunda bunda
konsul gratis ya
wa 08111953838

lagi2 manjakani razie untuk promil bun😍
Kalo sudah coba berbagai cara tapi belum berhasil cobalah ikhtiar pakek cara yg herbal alami bun insyaallah dapat tiket H juga😚 MANJAKANI RAZIE

Kenapa harus pilih Majakani Razie Aceh?? :
Karena majakani razie dpt mengatasi
- keputihan
- bau tidak sedap pada miss v
- merapatkan miss v
- Melancarkan haid
- mengatasi nyeri haid yg brlebihan
- Membantu Program hamil
- mengatasi ambeien
- penyakit lambung
- penyakit kista
Wahhhh banyak banget y manfaat MR
Yukk tunggu ap lagi sayyy😊

#manjakanierazie #rahasiawanita #herbalhalal #herbalalami #programhamil #solusikeputihan #solusihaidlancar #solusinyerihaid #herbaltradisional #untukwanita #womenherbal #naturalherbal #traditionalherbal #solutionofmenstruation
#keputihan #keputihanhilang #kanker #kankerserviks #keputihangatal #wanita #gatalkeputihan #obatkeputihan #manjakanimurah #manjakaniasli #manjakaniacehmurah
#malaysiakini #taiwanderlust #singapore
order konsul
WA : 08111953838

7 0 8 hours ago
Disini siapa yg belum haid2 stlh hbis lahiran??? bahaya lo bunda bunda 
konsul gratis ya 
wa 08111953838

lagi2 manjakani razie untuk promil bun😍
Kalo sudah coba berbagai cara tapi belum berhasil cobalah ikhtiar pakek cara yg herbal alami bun insyaallah dapat tiket H juga😚 MANJAKANI RAZIE

Kenapa harus pilih Majakani Razie Aceh?? :
Karena majakani razie dpt mengatasi
- keputihan
- bau tidak sedap pada miss v
- merapatkan miss v
- Melancarkan haid
- mengatasi nyeri haid yg brlebihan
- Membantu Program hamil
- mengatasi ambeien
- penyakit lambung
- penyakit kista 
Wahhhh banyak banget y manfaat MR
Yukk tunggu ap lagi sayyy😊

#manjakanierazie #rahasiawanita #herbalhalal #herbalalami #programhamil #solusikeputihan #solusihaidlancar #solusinyerihaid #herbaltradisional #untukwanita #womenherbal #naturalherbal #traditionalherbal #solutionofmenstruation
#keputihan #keputihanhilang#kanker#kankerserviks#keputihangatal#wanita#gatalkeputihan#obatkeputihan#manjakanimurah #manjakaniasli #manjakaniacehmurah 
#malaysiakini #taiwanderlust #singapore 
order konsul 
WA : 08111953838

Disini siapa yg belum haid2 stlh hbis lahiran??? bahaya lo bunda bunda
konsul gratis ya
wa 08111953838

lagi2 manjakani razie untuk promil bun😍
Kalo sudah coba berbagai cara tapi belum berhasil cobalah ikhtiar pakek cara yg herbal alami bun insyaallah dapat tiket H juga😚 MANJAKANI RAZIE

Kenapa harus pilih Majakani Razie Aceh?? :
Karena majakani razie dpt mengatasi
- keputihan
- bau tidak sedap pada miss v
- merapatkan miss v
- Melancarkan haid
- mengatasi nyeri haid yg brlebihan
- Membantu Program hamil
- mengatasi ambeien
- penyakit lambung
- penyakit kista
Wahhhh banyak banget y manfaat MR
Yukk tunggu ap lagi sayyy😊

#manjakanierazie #rahasiawanita #herbalhalal #herbalalami #programhamil #solusikeputihan #solusihaidlancar #solusinyerihaid #herbaltradisional #untukwanita #womenherbal #naturalherbal #traditionalherbal #solutionofmenstruation
#keputihan #keputihanhilang #kanker #kankerserviks #keputihangatal #wanita #gatalkeputihan #obatkeputihan #manjakanimurah #manjakaniasli #manjakaniacehmurah
#malaysiakini #taiwanderlust #singapore
order konsul
WA : 08111953838

6 0 8 hours ago
Malaysia 2-1 Korea 🏅 Dua jaringan daripada @safawirasid29 membuktikan kita mampu mencabar pasukan yang berada diranking lebih tinggi. Tiada yang mustahil jika terus gagah bersama ekor harimau sejati.🇲🇾 .
Full video di Youtube FootyMalaya link ada di bio 👆 Support admin subscribe 🙏 InsyaAllah, admin akan berikan next video yang lebih menarik.

Jangan lupa pakai headphone, sound 8D quality 🔥 
Jangan lupa share🙏 Tengok story min. Follow @footymalaya for more videos 😉

@johordt.fc
@footymalaya
@_akhyar_rashid_
@darkhuntstyle
@amn_studiomsl 
@fanskick 
@akhyarrashid
@atukbola 
@mslgoal_ 
@mslgoals7x
@mslgolazo 
@harimaumalayatv_ 
@malayantiger.my 
@malaysiasoccer
@kedah
@thepknsfc 
@pahangfa_official 
@officialjohor 
@pknpfc 
@penyokong_perak_tbg 
@sembangbolaaa 
@kakirembat_artwork 
@boladotmy 
@officialterengganufc 
@official_sabah_fa 
@melakaunitedsa 
@sarawak_fa 
@zonbola
@kedah_fa 
@mediaperaktbg 
@penyokong_perak_tbg 
@thebosgaurus_pdr
#bolasepak #bola #bolasepakmalaysia #ligamalaysia2018 #pahangfa #perakfa #johor #jdt #terengganufa #pinang #viral #kelantanfans #mslgoal #amn #lbr #malaysia #harimaumalaya #malaysiafootball #futsal #malaysiakini #astro #astroarena #astroarena801 #sukan #tv3 #supersports #teammalaysia
#ultrasmalaya #pialapresiden #beliasukan

Malaysia 2-1 Korea 🏅 Dua jaringan daripada @safawirasid29 membuktikan kita mampu mencabar pasukan yang berada diranking lebih tinggi. Tiada yang mustahil jika terus gagah bersama ekor harimau sejati.🇲🇾 .
Full video di Youtube FootyMalaya link ada di bio 👆 Support admin subscribe 🙏 InsyaAllah, admin akan berikan next video yang lebih menarik.

Jangan lupa pakai headphone, sound 8D quality 🔥
Jangan lupa share🙏 Tengok story min. Follow @footymalaya for more videos 😉

@johordt.fc
@footymalaya
@_akhyar_rashid_
@darkhuntstyle
@amn_studiomsl
@fanskick
@akhyarrashid
@atukbola
@mslgoal_
@mslgoals7x
@mslgolazo
@harimaumalayatv_
@malayantiger.my
@malaysiasoccer
@kedah
@thepknsfc
@pahangfa_official
@officialjohor
@pknpfc
@penyokong_perak_tbg
@sembangbolaaa
@kakirembat_artwork
@boladotmy
@officialterengganufc
@official_sabah_fa
@melakaunitedsa
@sarawak_fa
@zonbola
@kedah_fa
@mediaperaktbg
@penyokong_perak_tbg
@thebosgaurus_pdr
#bolasepak #bola #bolasepakmalaysia #ligamalaysia2018 #pahangfa #perakfa #johor #jdt #terengganufa #pinang #viral #kelantanfans #mslgoal #amn #lbr #malaysia #harimaumalaya #malaysiafootball #futsal #malaysiakini #astro #astroarena #astroarena801 #sukan #tv3 #supersports #teammalaysia
#ultrasmalaya #pialapresiden #beliasukan

3,271 46 8 hours ago
.
对眉有要求~自然的
赞💯赞❤️赞👍
谢谢SP顾客变眉美哒同时吸引了美人过来的信任及支持💯
.
独家招牌眉💯
眉毛对一个人的五官容貌和表情达意影响很大!
.
.........................................................
【最新更新*招牌眉】
五月一特别活动正式开跑
两人行三人行(只限30)
活动结束时间: 31/5/2019
💖先到先得, 以定金保留特别优惠✍️😍
.
更多专属本人作品
https://instagram.com/rubeelu?utm_source=ig_profile_share&igshid=1gde6hwh3w4aq
.........................................................
机会来了‼️☝️😍👉心动不如赶紧预约👇👇‼️
.
Looking for 24 Hr Perfect Brow or Eyeliner? Look no further! Check out @Rubeelu for the full gallery.
.
👉DM to know more about Rubeelu’s Specialty Natural Brow/Eyeliner Embroidery
🤳 www.wasap.my/60164689895
🤳 www.wasap.my/60164689895
Wechat/Instagram/FB: rubeelu
------------------------------------------------
Photo copyrighted © to Rubeelu. All rights reserved.
.
#browstylist
#eyebrows
#eyebrowtattoo
#brows
#browsonfleek
#semipermanentmakeup
#eyebrowembroidery
#pmu
#mua
#半永久
#半永久眉毛
#自然眉
#眉
#纹绣师
#时尚
#眉毛
#改旧眉
#高低眉
#纹身
#singaporeembroidery
#malaysiaembroidery
#penangembroidery
#naturalbrows
#sulamalismalaysia
#KL
#Penang
#butterworth
#malaysiakini

.
对眉有要求~自然的
赞💯赞❤️赞👍
谢谢SP顾客变眉美哒同时吸引了美人过来的信任及支持💯
.
独家招牌眉💯
眉毛对一个人的五官容貌和表情达意影响很大!
.
.........................................................
【最新更新*招牌眉】
五月一特别活动正式开跑
两人行三人行(只限30)
活动结束时间: 31/5/2019
💖先到先得, 以定金保留特别优惠✍️😍
.
更多专属本人作品
https://instagram.com/rubeelu?utm_source=ig_profile_share&igshid=1gde6hwh3w4aq
.........................................................
机会来了‼️☝️😍👉心动不如赶紧预约👇👇‼️
.
Looking for 24 Hr Perfect Brow or Eyeliner? Look no further! Check out @Rubeelu for the full gallery.
.
👉DM to know more about Rubeelu’s Specialty Natural Brow/Eyeliner Embroidery
🤳 www.wasap.my/60164689895
🤳 www.wasap.my/60164689895
Wechat/Instagram/FB: rubeelu
------------------------------------------------
Photo copyrighted © to Rubeelu. All rights reserved.
.
#browstylist
#eyebrows
#eyebrowtattoo
#brows
#browsonfleek
#semipermanentmakeup
#eyebrowembroidery
#pmu
#mua
#半永久
#半永久眉毛
#自然眉
#眉
#纹绣师
#时尚
#眉毛
#改旧眉
#高低眉
#纹身
#singaporeembroidery
#malaysiaembroidery
#penangembroidery
#naturalbrows
#sulamalismalaysia
#KL
#Penang
#butterworth
#malaysiakini

10 0 8 hours ago

Top #malaysiakini posts

Mesti korang tak expect ending dia mcm tu😂😂
.
✅Tag member korang, biar sama2 terhibur😊
.
Korang semua jangan lupa follow @himpunanlawakmalays okay😘
.
.
________________________________________
#himpunanlawakmalays #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawakkeder #lawakkerder #lawakbodoh  #lawakking #malaysiakini #lawakboring  #malayvines #malaysiaviner #motifviral #malaysiatrending #sharera #nakbebel #nakpesan #instaseleb #brocuba #kiniviral #naksentap #nakkongsi #mudahterhibur #nakfakta #kakishare #atukpesan

Mesti korang tak expect ending dia mcm tu😂😂
.
✅Tag member korang, biar sama2 terhibur😊
.
Korang semua jangan lupa follow @himpunanlawakmalays okay😘
.
.
________________________________________
#himpunanlawakmalays #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawakkeder #lawakkerder #lawakbodoh #lawakking #malaysiakini #lawakboring #malayvines #malaysiaviner #motifviral #malaysiatrending #sharera #nakbebel #nakpesan #instaseleb #brocuba #kiniviral #naksentap #nakkongsi #mudahterhibur #nakfakta #kakishare #atukpesan

21,776 196 2 May, 2019
Jangan tengok sambil menggunakan earphone 😂😂
.
✅Tag member korang, biar sama2 terhibur😊
.
Korang semua jangan lupa follow @himpunanlawakmalays okay😘
.
.
________________________________________
#himpunanlawakmalays #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawakkeder #lawakkerder #lawakbodoh  #lawakking #malaysiakini #lawakboring  #malayvines #malaysiaviner #motifviral #malaysiatrending #sharera #nakbebel #nakpesan #instaseleb #brocuba #kiniviral #naksentap #nakkongsi #mudahterhibur #nakfakta #kakishare #atukpesan

Jangan tengok sambil menggunakan earphone 😂😂
.
✅Tag member korang, biar sama2 terhibur😊
.
Korang semua jangan lupa follow @himpunanlawakmalays okay😘
.
.
________________________________________
#himpunanlawakmalays #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawakkeder #lawakkerder #lawakbodoh #lawakking #malaysiakini #lawakboring #malayvines #malaysiaviner #motifviral #malaysiatrending #sharera #nakbebel #nakpesan #instaseleb #brocuba #kiniviral #naksentap #nakkongsi #mudahterhibur #nakfakta #kakishare #atukpesan

11,595 404 5 May, 2019
Ni baru supporting punya orang😂😂
.
✅Tag member korang, biar sama2 terhibur😊
.
Korang semua jangan lupa follow @himpunanlawakmalays okay😘
.
.
________________________________________
#himpunanlawakmalays #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawakkeder #lawakkerder #lawakbodoh  #lawakking #malaysiakini #lawakboring  #malayvines #malaysiaviner #motifviral #malaysiatrending #sharera #nakbebel #nakpesan #instaseleb #brocuba #kiniviral #naksentap #nakkongsi #mudahterhibur #nakfakta #kakishare #atukpesan

Ni baru supporting punya orang😂😂
.
✅Tag member korang, biar sama2 terhibur😊
.
Korang semua jangan lupa follow @himpunanlawakmalays okay😘
.
.
________________________________________
#himpunanlawakmalays #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawakkeder #lawakkerder #lawakbodoh #lawakking #malaysiakini #lawakboring #malayvines #malaysiaviner #motifviral #malaysiatrending #sharera #nakbebel #nakpesan #instaseleb #brocuba #kiniviral #naksentap #nakkongsi #mudahterhibur #nakfakta #kakishare #atukpesan

15,767 165 11 April, 2019
Adik siapa ni weiii... Kutip cepat😂😂
.
✅Tag member korang, biar sama2 terhibur😊
.
Korang semua jangan lupa follow @himpunanlawakmalays okay😘
.
.
________________________________________
#himpunanlawakmalays #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawakkeder #lawakkerder #lawakbodoh  #lawakking #malaysiakini #lawakboring  #malayvines #malaysiaviner #motifviral #malaysiatrending #sharera #nakbebel #nakpesan #instaseleb #brocuba #kiniviral #naksentap #nakkongsi #mudahterhibur #nakfakta #kakishare #atukpesan

Adik siapa ni weiii... Kutip cepat😂😂
.
✅Tag member korang, biar sama2 terhibur😊
.
Korang semua jangan lupa follow @himpunanlawakmalays okay😘
.
.
________________________________________
#himpunanlawakmalays #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawakkeder #lawakkerder #lawakbodoh #lawakking #malaysiakini #lawakboring #malayvines #malaysiaviner #motifviral #malaysiatrending #sharera #nakbebel #nakpesan #instaseleb #brocuba #kiniviral #naksentap #nakkongsi #mudahterhibur #nakfakta #kakishare #atukpesan

12,602 740 25 April, 2019
Lelaki mana lah tahu pasal lipstik ni😂😂
.
✅Tag member korang, biar sama2 terhibur😊
.
Korang semua jangan lupa follow @himpunanlawakmalays okay😘
.
.
________________________________________
#himpunanlawakmalays #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawakkeder #lawakkerder #lawakbodoh  #lawakking #malaysiakini #lawakboring  #malayvines #malaysiaviner #motifviral #malaysiatrending #sharera #nakbebel #nakpesan #instaseleb #brocuba #kiniviral #naksentap #nakkongsi #mudahterhibur #nakfakta #kakishare #atukpesan

Lelaki mana lah tahu pasal lipstik ni😂😂
.
✅Tag member korang, biar sama2 terhibur😊
.
Korang semua jangan lupa follow @himpunanlawakmalays okay😘
.
.
________________________________________
#himpunanlawakmalays #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawakkeder #lawakkerder #lawakbodoh #lawakking #malaysiakini #lawakboring #malayvines #malaysiaviner #motifviral #malaysiatrending #sharera #nakbebel #nakpesan #instaseleb #brocuba #kiniviral #naksentap #nakkongsi #mudahterhibur #nakfakta #kakishare #atukpesan

20,543 586 5 May, 2019
Korang mesti macam ni bila nampak ex kan kan?😂😂
.
✅Tag member korang, biar sama2 terhibur😊
.
Korang semua jangan lupa follow @himpunanlawakmalays okay😘
.
.
________________________________________
#himpunanlawakmalays #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawakkeder #lawakkerder #lawakbodoh  #lawakking #malaysiakini #lawakboring  #malayvines #malaysiaviner #motifviral #malaysiatrending #sharera #nakbebel #nakpesan #instaseleb #brocuba #kiniviral #naksentap #nakkongsi #mudahterhibur #nakfakta #kakishare #atukpesan

Korang mesti macam ni bila nampak ex kan kan?😂😂
.
✅Tag member korang, biar sama2 terhibur😊
.
Korang semua jangan lupa follow @himpunanlawakmalays okay😘
.
.
________________________________________
#himpunanlawakmalays #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawakkeder #lawakkerder #lawakbodoh #lawakking #malaysiakini #lawakboring #malayvines #malaysiaviner #motifviral #malaysiatrending #sharera #nakbebel #nakpesan #instaseleb #brocuba #kiniviral #naksentap #nakkongsi #mudahterhibur #nakfakta #kakishare #atukpesan

12,911 154 20 April, 2019