#lawakhambar Instagram Photos & Videos

lawakhambar - 528.4k posts

Bila kau malas nak keluar rumah dan bosan be like 🤣 @yes.viral ♦️ #lawakhambar #lawak #lawakoverdose

Bila kau malas nak keluar rumah dan bosan be like 🤣 @yes.viral ♦️ #lawakhambar #lawak #lawakoverdose

9 0 2 minutes ago
Bile ko terlalu penat be like😁😂
.
😁😁 tag member korang😁😁
——————————————————
📽IG Shop Review MURAH
———————–————–————––
👇follow ig ni 👇
.
@meme_sarcastic
@cubagelak
@lawaksangatkehaa
———————————————— 🚫🚫🚫IGNORE TAG🚫🚫🚫
#quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #HBL #himpunanbahanlawak #lawaktahapdewa #lawakteroks #lawaksavage #iglelakivsperempuan #lawak4x4 #apaapajer #himpunanlawakmalaysia

Bile ko terlalu penat be like😁😂
.
😁😁 tag member korang😁😁
——————————————————
📽IG Shop Review MURAH
———————–————–————––
👇follow ig ni 👇
.
@meme_sarcastic
@cubagelak
@lawaksangatkehaa
———————————————— 🚫🚫🚫IGNORE TAG🚫🚫🚫
#quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #HBL #himpunanbahanlawak #lawaktahapdewa #lawakteroks #lawaksavage #iglelakivsperempuan #lawak4x4 #apaapajer #himpunanlawakmalaysia

14 0 2 minutes ago
Bila kawan kau buat lawak hambar be like: ps: Jangan risau. Aku pon ambik masa setahun nak faham lawak dia. -
-
-
-
-
-
-
#lawakan #lawaktahapdewa #lawakhambar @lawak.hangit @lawak_king @lawak.boring @lawak_twitter @lawak_jintoncit @lalalalisa_m #notkpopers #helok @lawak.hangit

Bila kawan kau buat lawak hambar be like: ps: Jangan risau. Aku pon ambik masa setahun nak faham lawak dia. -
-
-
-
-
-
-
#lawakan #lawaktahapdewa #lawakhambar @lawak.hangit @lawak_king @lawak.boring @lawak_twitter @lawak_jintoncit @lalalalisa_m #notkpopers #helok @lawak.hangit

1 0 3 minutes ago
Kekadang kita nak reward diri kita sebab penat bekerja? 
Ye, ara faham tu. tapi sayang , ingat ye jangan terlampau kerap reward diri takut takut ia termakan diri sendiri.
.
.
Untuk yang berkemampuan
Even awak mampu sekalipun tapi sebelum beli fikir dulu aku perlukan tak benda ni? Aku pakai tak? Aku guna tak?
Kalau tak perlu & tak guna , takpayah beli. 
Simpan duit tu bila waktu kamu betul betul perlukan barang tu.
.
Untuk yang kurang berkemampuan
Kalau kita rasa kita tak mampu dan duit kita ngam ngam untuk makan selama sebulan. Kalau awak gadaikan duit tu semata mata nak beli benda yang awak da ada & tak perlu pun tapi saja nak layan nafsu tu , silakan !
.
lepastu makan angin kat kipas jela selama sebulan :) .
.
Speaker @cik.ara_
.
-
#videomotivasi #ustazabdulsomad #mlstudio #dakwah #malaysia #indonesia #jihadfisabilillah @mediadakwah.my @jom_dakwah @qum.army @jihad_hijrah #dakwahtauhid #motivengers #jihad #mediadakwah #dakwahsantai #muslimmalaysia #muslimindonesia #tiktok #tiktokhot #fitnahakhirzaman #fitnahdajjal #dakwahislam #dakwahsentap #dakwahpositif #islamituindah #mudahterhibur #lawakhambar #iawakttiglelakivsperempuan #himpunanlawakmalaysia #tiktokmalaysia #viralmalaysia #lawakviral

Kekadang kita nak reward diri kita sebab penat bekerja?
Ye, ara faham tu. tapi sayang , ingat ye jangan terlampau kerap reward diri takut takut ia termakan diri sendiri.
.
.
Untuk yang berkemampuan
Even awak mampu sekalipun tapi sebelum beli fikir dulu aku perlukan tak benda ni? Aku pakai tak? Aku guna tak?
Kalau tak perlu & tak guna , takpayah beli.
Simpan duit tu bila waktu kamu betul betul perlukan barang tu.
.
Untuk yang kurang berkemampuan
Kalau kita rasa kita tak mampu dan duit kita ngam ngam untuk makan selama sebulan. Kalau awak gadaikan duit tu semata mata nak beli benda yang awak da ada & tak perlu pun tapi saja nak layan nafsu tu , silakan !
.
lepastu makan angin kat kipas jela selama sebulan :) .
.
Speaker @cik.ara_
.
-
#videomotivasi #ustazabdulsomad #mlstudio #dakwah #malaysia #indonesia #jihadfisabilillah @mediadakwah.my @jom_dakwah @qum.army @jihad_hijrah #dakwahtauhid #motivengers #jihad #mediadakwah #dakwahsantai #muslimmalaysia #muslimindonesia #tiktok #tiktokhot #fitnahakhirzaman #fitnahdajjal #dakwahislam #dakwahsentap #dakwahpositif #islamituindah #mudahterhibur #lawakhambar #iawakttiglelakivsperempuan #himpunanlawakmalaysia #tiktokmalaysia #viralmalaysia #lawakviral

14 3 5 minutes ago
Raya dah tak lama .....Jom kumpul duit raya setiap 3 hari rm600 💰💰💰 .
❌ Bukan Bisnes MLM
❌ Bukan Bisnes SIMKAD
.
Kerja mudah copy paste iklan sahaja .
🐝 Komisen RM200-2000 setiap mggu
🐝 Gaji terus ke akaun bank
🐝 Gaji 2x seminggu
.
Berminat nak join?🌹
.
Komen "NAK" sis bg caranya 😎

#kiniviral #lanpetpet #puabu #nur2 #cintanongrata #sayajualfollowers #ame2019 #lawakhambar #lawakbodoh #lawakhangit #servisfollowersmurah #jutawanapps #bisnesmudah #nakkaya #kerjamudah #bisnessenang #parttimejob #bisnesdarirumah #aerilzafrel #sajat #kmlianarosli #azhanrani #sherryibrahim #kakkm

Raya dah tak lama .....Jom kumpul duit raya setiap 3 hari rm600 💰💰💰 .
❌ Bukan Bisnes MLM
❌ Bukan Bisnes SIMKAD
.
Kerja mudah copy paste iklan sahaja .
🐝 Komisen RM200-2000 setiap mggu
🐝 Gaji terus ke akaun bank
🐝 Gaji 2x seminggu
.
Berminat nak join?🌹
.
Komen "NAK" sis bg caranya 😎

#kiniviral #lanpetpet #puabu #nur2 #cintanongrata #sayajualfollowers #ame2019 #lawakhambar #lawakbodoh #lawakhangit #servisfollowersmurah #jutawanapps #bisnesmudah #nakkaya #kerjamudah #bisnessenang #parttimejob #bisnesdarirumah #aerilzafrel #sajat #kmlianarosli #azhanrani #sherryibrahim #kakkm

1 0 8 minutes ago
cuba anda perhatikan betul2 dalam video ini..... sosok muka yng xdapat anda bayangkan... sungguh ngeri @lawak.teroks @lawak.hangit @facktaseramdunia #lawaktahapdewa #lawakhambar #lawakseram

cuba anda perhatikan betul2 dalam video ini..... sosok muka yng xdapat anda bayangkan... sungguh ngeri @lawak.teroks @lawak.hangit @facktaseramdunia #lawaktahapdewa #lawakhambar #lawakseram

7 0 8 minutes ago
Kan nampak manis kalau mcm ni "casing"
-
-
Follow ig 👇👇👇
@dcase.my
@dcase.my
@dcase.my
@dcase.my
@dcase.my

Kan nampak manis kalau mcm ni "casing"
-
-
Follow ig 👇👇👇
@dcase.my
@dcase.my
@dcase.my
@dcase.my
@dcase.my

3 1 9 minutes ago
Umm😌😔.
.
.(Tag orang yang tersayang💞)..
✅Follow @ayat_untuk_anda.
✅tag si dia/orang tersayang👇🏻 .
✅Jangan lupa follow/share/like😘.
✅Jangan lupa “ Turn On post notifications”.
✅jangan lupa gunakan #ayatuntukanda.
.

#ayatuntukanda #lelakivsperempuan #iglelakivsperempuan  #igbudaknakal #nakpickupline #nakpesan #lawakhangit #lawakhambar #sweetke #seribusatucerita #atukpesan  #ayatsentap #musically #mudahterhibur #nakfakta #hatikecai #sayangawakketatketat #nakbebel #apaapajerr #sabar #melaka #streetphoto #streetphotography #indonesia #thailand #vietnam #fakehope .

Umm😌😔.
.
.(Tag orang yang tersayang💞)..
✅Follow @ayat_untuk_anda .
✅tag si dia/orang tersayang👇🏻 .
✅Jangan lupa follow/share/like😘.
✅Jangan lupa “ Turn On post notifications”.
✅jangan lupa gunakan #ayatuntukanda .
.

#ayatuntukanda #lelakivsperempuan #iglelakivsperempuan #igbudaknakal #nakpickupline #nakpesan #lawakhangit #lawakhambar #sweetke #seribusatucerita #atukpesan #ayatsentap #musically #mudahterhibur #nakfakta #hatikecai #sayangawakketatketat #nakbebel #apaapajerr #sabar #melaka #streetphoto #streetphotography #indonesia #thailand #vietnam #fakehope .

6 0 11 minutes ago
Min dah cakap air ketum jangan letak merata 🤨 tengok apa dah jadi!! 😂
.
.
.
👣 Tag & Share Kepada Kawan Anda 🙋
👣 Jangan Lupa LIKE & FOLLOW @kaki_ngulau
#kuatngulau
.
.
.
🤲🏻 "Semoga Segala Urusan Kita Dipermudahkan"😊
.
.
.
.
#lawakterkini #lawakbodoh #lawakhambar #lawakhangit #lawakbatak #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawakkampus #lawakkeder #lawakboring #lawak #lawakgila #lawakan #kakimerapu #kakiviral #kaki_ngulau #kasiviral #kakilawak #kakingulau #videolawak #viralkan #viralmalaysia #viralvideos #viral #viralindonesia #himpunanlawakmalaysia #himpunanlawakmalays #himpunanbahanlawak #maluapabosskur

Min dah cakap air ketum jangan letak merata 🤨 tengok apa dah jadi!! 😂
.
.
.
👣 Tag & Share Kepada Kawan Anda 🙋
👣 Jangan Lupa LIKE & FOLLOW @kaki_ngulau
#kuatngulau
.
.
.
🤲🏻 "Semoga Segala Urusan Kita Dipermudahkan"😊
.
.
.
.
#lawakterkini #lawakbodoh #lawakhambar #lawakhangit #lawakbatak #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawakkampus #lawakkeder #lawakboring #lawak #lawakgila #lawakan #kakimerapu #kakiviral #kaki_ngulau #kasiviral #kakilawak #kakingulau #videolawak #viralkan #viralmalaysia #viralvideos #viral #viralindonesia #himpunanlawakmalaysia #himpunanlawakmalays #himpunanbahanlawak #maluapabosskur

6 0 12 minutes ago
Pengorbanan seorang lelaki, dalam game pun tak sanggup orang yg dia sayang mati 😢 🔥

Sedang mencari UC? Tekan link di bio kami! 🔥 feedback? Boleh usha di highlight ig @ucpubgmobilemalaysia.my
_________________________________________________

Like us on Facebook : pubg mobile malaysia
_________________________________________________
Follow @pubgmobilemalaysia.my 
Beli UC di @ucpubgmobilemalaysia.my
.
Tag squad PUBG korang 🔥
.
.
📹 : @zzullz .
.
.
#pubg #pubgmobile #pubgmalaysia #pubgmobileindonesia #pubgmobileindia #pubgmobilemalaysia #pubgvideo #pubgfunny #pubgmeme #hatikecai #nakkongsi #nakbebel #nakfakta #nakpesan #nakngepek #lawakkeder #lawakgram #lawakhambar #apaapajerr #singgahsekejap #videolawak #seribusatucerita #malaysiatrending #igersmalaysia #vscomalaysia #dubsmashmalaysian #dubsmashid #mudahterhibur #nakbebel #streetphotography #tolongdengar #lawakhambar

Pengorbanan seorang lelaki, dalam game pun tak sanggup orang yg dia sayang mati 😢 🔥

Sedang mencari UC? Tekan link di bio kami! 🔥 feedback? Boleh usha di highlight ig @ucpubgmobilemalaysia.my
_________________________________________________

Like us on Facebook : pubg mobile malaysia
_________________________________________________
Follow @pubgmobilemalaysia.my
Beli UC di @ucpubgmobilemalaysia.my
.
Tag squad PUBG korang 🔥
.
.
📹 : @zzullz .
.
.
#pubg #pubgmobile #pubgmalaysia #pubgmobileindonesia #pubgmobileindia #pubgmobilemalaysia #pubgvideo #pubgfunny #pubgmeme #hatikecai #nakkongsi #nakbebel #nakfakta #nakpesan #nakngepek #lawakkeder #lawakgram #lawakhambar #apaapajerr #singgahsekejap #videolawak #seribusatucerita #malaysiatrending #igersmalaysia #vscomalaysia #dubsmashmalaysian #dubsmashid #mudahterhibur #nakbebel #streetphotography #tolongdengar #lawakhambar

88 8 12 minutes ago
JAM NI BERDOSA DO KALAU PAKAI🙀
.
.
Asal dosa lak??
Mmg dosa laaa, kau sorng je pakai jam yg lawa....orang lain sakit sakit hati do tengok....😆
.
.
Btw lelaki and perempuan sangat sesuai untuk pakai jam ni👱‍♂️👱‍♀️ and sangat2 puas hati
.
.
Ni, min nak bagitahu ni.... Jam ni Very Limited Edition [ G-SHOCK FLORA ULTRA ]
.
.
Kita nak bagi harga promosi paling wow dan rare....kita buka untuk 10 orng yang betul² nak je....
Kalau nak,!! komen cepat²
.
.
Harini order esok dh boleh pos📦
Padu ke padu???
.
.
Aye aye (style Blackpink)
.
.
#quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #cubagelak #lawakteroks #barangbaikksudahmari #masaituemas #peluanghanyadatangsekali

JAM NI BERDOSA DO KALAU PAKAI🙀
.
.
Asal dosa lak??
Mmg dosa laaa, kau sorng je pakai jam yg lawa....orang lain sakit sakit hati do tengok....😆
.
.
Btw lelaki and perempuan sangat sesuai untuk pakai jam ni👱‍♂️👱‍♀️ and sangat2 puas hati
.
.
Ni, min nak bagitahu ni.... Jam ni Very Limited Edition [ G-SHOCK FLORA ULTRA ]
.
.
Kita nak bagi harga promosi paling wow dan rare....kita buka untuk 10 orng yang betul² nak je....
Kalau nak,!! komen cepat²
.
.
Harini order esok dh boleh pos📦
Padu ke padu???
.
.
Aye aye (style Blackpink)
.
.
#quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #cubagelak #lawakteroks #barangbaikksudahmari #masaituemas #peluanghanyadatangsekali

6 0 14 minutes ago
Jadi la orang yg sentiasa OTWnya OTW sejati.. #malaysia #indonesia #lawakhambar #lawakhangit

Jadi la orang yg sentiasa OTWnya OTW sejati.. #malaysia #indonesia #lawakhambar #lawakhangit

7 0 15 minutes ago
Raya tahun ini, mohon kepada peniaga baju, tak perlulah jual baju fit, baju untuk lelaki tapi design macam baju perempuan, dan sebaliknya. Bulan puasa dah kumpul pahala, jangan tiba raya kumpul dosa pula sebab pakaian tak jaga aurat.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
-⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
-⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Follow kami untuk peringatan harian!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
@FirdausWrote @Kopibuku.MY @FirdausShoppe⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
-⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
-⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#FirdausWrote #BukanPukulRata #BukanUstaz #NasihatBuatHati #NasihatBuatDiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes

Raya tahun ini, mohon kepada peniaga baju, tak perlulah jual baju fit, baju untuk lelaki tapi design macam baju perempuan, dan sebaliknya. Bulan puasa dah kumpul pahala, jangan tiba raya kumpul dosa pula sebab pakaian tak jaga aurat.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
-⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
-⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Follow kami untuk peringatan harian!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
@FirdausWrote @Kopibuku.MY @FirdausShoppe ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
-⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
-⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#FirdausWrote #BukanPukulRata #BukanUstaz #NasihatBuatHati #NasihatBuatDiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes

58 0 17 minutes ago
alah jujur je hampa semua pernah buat lagu ni kan 🤨😏
cc: @izzatyuzaimi
.
Ada video dan gambar menarik berkaitan student? Boleh share dekat admin. Mari kita viral kan sama². Hehe
.
#lawak #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaksavage #lawakstudent #sembangstudent #lawakkampus #motifviral #uitm  #uitmdihatiku #smk #samt #politeknik #politeknikmalaysia #viralvideos #viralmalaysia

alah jujur je hampa semua pernah buat lagu ni kan 🤨😏
cc: @izzatyuzaimi
.
Ada video dan gambar menarik berkaitan student? Boleh share dekat admin. Mari kita viral kan sama². Hehe
.
#lawak #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaksavage #lawakstudent #sembangstudent #lawakkampus #motifviral #uitm #uitmdihatiku #smk #samt #politeknik #politeknikmalaysia #viralvideos #viralmalaysia

1,169 11 23 minutes ago
Jgn lupa ajak member rasa perisa baru ni 🤣
.
👉PARTNER IN CRIME @lawak.genius
♥SAVE, COMMENT, SHARE.
🔖TAG MEMBER KORANG.
. 
#igers #lawak #baikpunya #tiktok #smule #thailand #philippines #brunei #malaysia #indonesia #singapore #japan #tips #mudahterhibur #igreview #igshop #bazarpaknil #lawakhambar #nakkongsi #moveon #fun #funny #quotes #swapreviewfree #meme #studentlife #positivevibes

Jgn lupa ajak member rasa perisa baru ni 🤣
.
👉PARTNER IN CRIME @lawak.genius
♥SAVE, COMMENT, SHARE.
🔖TAG MEMBER KORANG.
.
#igers #lawak #baikpunya #tiktok #smule #thailand #philippines #brunei #malaysia #indonesia #singapore #japan #tips #mudahterhibur #igreview #igshop #bazarpaknil #lawakhambar #nakkongsi #moveon #fun #funny #quotes #swapreviewfree #meme #studentlife #positivevibes

211 7 29 minutes ago

Top #lawakhambar posts

Perangai.
.
📝 @abangshare
.
Share & tag kawan korang 📍
Jangan lupa turn on notification 🎈
.
Follow @zonviral.my untuk
lebih banyak lagi quotes menarik 🔥

Perangai.
.
📝 @abangshare
.
Share & tag kawan korang 📍
Jangan lupa turn on notification 🎈
.
Follow @zonviral.my untuk
lebih banyak lagi quotes menarik 🔥

3,944 103 22 April, 2019
Dinner Night ❤️

Dinner Night ❤️

4,450 28 23 hours ago