#kulitkering Instagram Photos & Videos

kulitkering - 614.4k posts

Advertisements

Maiigowddddd!! Cemana boleh jadi cengginiii.😱 Dagu runcing, kulit cerah glowing, berseri seriii. 
Dulu yasher yasher je, makin calit makin berumur woww sangaddddd. Tiber stress lak kiter. Dasyatt krim syantik ajaib nihhh buat kerja. 
Korang nak tak stress sesama 🤣

Nahhhh teropong apa jadi dengan si cantik manis ni. Cer tengok apa beza umur 30 ngan 35 tu🤭 macam terbalik umur kan. Hihi.

Ramai tau tak percaya wd ni sebab main calit kat nadi je. Tapi bila dapat kesan camni korang pun teringin nak awet muda kan kann

Baik ngaku tipu doser ahakss

Nak cuba jangan risau, kak emma tak jual memahal, rm80 je. Siap Diskaun rm20 lagii. Nak ajom pat sementara lom ishtihar stok sold out ni. ❤Follow
FB Emma Zakaria
IG Wdec.byemma
.
For oder wa : Klik je link ni  www.wasap.my/60175804566/wdtaig

#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik  #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik#wdlover #WomenDesireePerak
#WomenDesireeTelukIntan #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah#wdta#rahsiacantikmenawan #dealeradleesyabeauty
#awetmuda #rahsiaawetmuda 
#wdecperak #telukintan

Maiigowddddd!! Cemana boleh jadi cengginiii.😱 Dagu runcing, kulit cerah glowing, berseri seriii.
Dulu yasher yasher je, makin calit makin berumur woww sangaddddd. Tiber stress lak kiter. Dasyatt krim syantik ajaib nihhh buat kerja.
Korang nak tak stress sesama 🤣

Nahhhh teropong apa jadi dengan si cantik manis ni. Cer tengok apa beza umur 30 ngan 35 tu🤭 macam terbalik umur kan. Hihi.

Ramai tau tak percaya wd ni sebab main calit kat nadi je. Tapi bila dapat kesan camni korang pun teringin nak awet muda kan kann

Baik ngaku tipu doser ahakss

Nak cuba jangan risau, kak emma tak jual memahal, rm80 je. Siap Diskaun rm20 lagii. Nak ajom pat sementara lom ishtihar stok sold out ni. ❤Follow
FB Emma Zakaria
IG Wdec.byemma
.
For oder wa : Klik je link ni  www.wasap.my/60175804566/wdtaig

#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik   #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #wdlover #WomenDesireePerak
#WomenDesireeTelukIntan #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #wdta #rahsiacantikmenawan #dealeradleesyabeauty
#awetmuda #rahsiaawetmuda
#wdecperak #telukintan

2 0 1 minute ago
Ikutkan Produk Krim Nano Teknologi ni kat pasaran HARGANYA RM150 ke RM300

Tapi krim syantik ajaib WD ni hanya RM100 je uols. Tapi sekarang siap less 20% lagikkk.

Bayar RM80 korang dapat treatment 1 badan. Haa gitcheww. 
Produk  SELAMAT dan BERKESAN. Siap ada sijil halal lagi 😁

Ajomm calit calit cantikkkk🤭 ❤Follow
FB Emma Zakaria
IG Wdec.byemma
.
For oder wa : Klik je link ni  www.wasap.my/60175804566/wdtakrimawetmuda

#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik  #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik#wdlover #WomenDesireePerak
#WomenDesireeTelukIntan #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah#wdta#rahsiacantikmenawan #dealeradleesyabeauty
#awetmuda #rahsiaawetmuda 
#wdecperak

Ikutkan Produk Krim Nano Teknologi ni kat pasaran HARGANYA RM150 ke RM300

Tapi krim syantik ajaib WD ni hanya RM100 je uols. Tapi sekarang siap less 20% lagikkk.

Bayar RM80 korang dapat treatment 1 badan. Haa gitcheww.
Produk SELAMAT dan BERKESAN. Siap ada sijil halal lagi 😁

Ajomm calit calit cantikkkk🤭 ❤Follow
FB Emma Zakaria
IG Wdec.byemma
.
For oder wa : Klik je link ni  www.wasap.my/60175804566/wdtakrimawetmuda

#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik   #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #wdlover #WomenDesireePerak
#WomenDesireeTelukIntan #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #wdta #rahsiacantikmenawan #dealeradleesyabeauty
#awetmuda #rahsiaawetmuda
#wdecperak

3 0 10 minutes ago
Ready Stock !!! PRODUK KESEHATAN PRIA WANITA MORESKIN FOOT CREAM NASA

Kontak Pemesanan :
☎Telp : 0895391968576
📲WA :0895391968576
📲Follow IG: @jualnasa.id .

Foot cream untuk kaki pecah² dan kering ya gaeesss 😍😍 MANFAAT MORESKIN FOOT CREAM NASA

MORESKIN FOOT CREAM bermanfaat untuk :
~ Membantu menghaluskan kulit  kaki kasar
~ Membantu melembabkan kulit kaki yang kering
~ Membantu menghaluskan kulit kaki yang pecah pecah

#moreskinfootcream #footcream #jualnasaid #obatkaki #kakipecahpecah #penghaluskulitkaki #kulitkering #krimkaki #krimtelapakkaki #likes #lfl #like4follow #viral #beautybloggerindonesia #instagood #kekinian #newproducts #kesehatantubuh #herbalkesehatan #likeforlikes #hits #perawatankulit #perawatankulitkaki #nasademak

Ready Stock !!! PRODUK KESEHATAN PRIA WANITA MORESKIN FOOT CREAM NASA

Kontak Pemesanan :
☎Telp : 0895391968576
📲WA :0895391968576
📲Follow IG: @jualnasa.id .

Foot cream untuk kaki pecah² dan kering ya gaeesss 😍😍 MANFAAT MORESKIN FOOT CREAM NASA

MORESKIN FOOT CREAM bermanfaat untuk :
~ Membantu menghaluskan kulit kaki kasar
~ Membantu melembabkan kulit kaki yang kering
~ Membantu menghaluskan kulit kaki yang pecah pecah

#moreskinfootcream #footcream #jualnasaid #obatkaki #kakipecahpecah #penghaluskulitkaki #kulitkering #krimkaki #krimtelapakkaki #likes #lfl #like4follow #viral #beautybloggerindonesia #instagood #kekinian #newproducts #kesehatantubuh #herbalkesehatan #likeforlikes #hits #perawatankulit #perawatankulitkaki #nasademak

6 0 18 minutes ago

Advertisements

Hai Halo Jafra Lovers...
Buat kamu yang memiliki kulit kering, ada lho masker ajaib yang bisa bikin kulit mu lembab dan kenyal.
MALIBU MIRACLE MASK dari JAFRA

Masker ini mengandung peppermint, almond, madu yang punya keajaiban:
🌿mencerahkan kulit
🌿minyak almond akan menambah  kelembaban kulit
🌿memudarkan noda hitam
🌿mengangkat sisa kotoran dan sel kulit mati yang menyumbat pori

Jangan biarkan kulit kering mengganggu 
Konsultasi, Info Bisnis & Order
📱08172377250 (wa only)/ klik link di bio

#Jafra #Jaframasker #maskerwajah #malibumask
#miraclemalibumask #jafraskincare #maskerkulitkering #kulitkering #kulitkusam #kulitlembab #kulitsehatalami #orderjafra #jafraindependenkonsultan #konsultasikecantikan #perawatankulit #bisnis

Hai Halo Jafra Lovers...
Buat kamu yang memiliki kulit kering, ada lho masker ajaib yang bisa bikin kulit mu lembab dan kenyal.
MALIBU MIRACLE MASK dari JAFRA

Masker ini mengandung peppermint, almond, madu yang punya keajaiban:
🌿mencerahkan kulit
🌿minyak almond akan menambah kelembaban kulit
🌿memudarkan noda hitam
🌿mengangkat sisa kotoran dan sel kulit mati yang menyumbat pori

Jangan biarkan kulit kering mengganggu
Konsultasi, Info Bisnis & Order
📱08172377250 (wa only)/ klik link di bio

#Jafra #Jaframasker #maskerwajah #malibumask
#miraclemalibumask #jafraskincare #maskerkulitkering #kulitkering #kulitkusam #kulitlembab #kulitsehatalami #orderjafra #jafraindependenkonsultan #konsultasikecantikan #perawatankulit #bisnis

1 0 1 hour ago
📢INFO MENARIK
.
.
Assalammualaikum hai Lovlin Lover 😘😘😘
.
Sedikit info mengenai Lovlin Birds Nest 👇👇👇
.
💞Kandungan 1 botol Lovlin Birds Nest adalah 70ml
.
💞1 botol mengandungi 7% bird nest bersamaan 4.9g
.
💞Antara bahan lain yg terdapat dlm sebotol Lovlin Birds Nest  adalah 👇👇 ✔️Bird Nest ✔️Rock sugar ✔️White fungus ✔️Ginseng
.
💞Produk keluaran Malaysia, bumiputera dan semestinya halal
.
💞Expired date adalah 3 tahun selepas production date (ada dicetak di penutup)
.
💞Ginseng yg ada dlm botol tu blh makan.Jangan risau
.
💞Sesuai untuk wanita mengandung (2nd trimester keatas),ibu2 menyusukan anak dan selepas bersalin (diambil pada hari ke8 untuk bersalin normal,hari ke14 untuk ceaser.Habiskan ubat dari hospital dl)
.
💞Pesakit kencing manis juga boleh amalkan seminggu sekali.
.
💞Jika ada ambil suppliment lain @ jamu,sila jarakkan masa pengambilan sekurang2nya 1 jam
.
💞Boleh diamalkan oleh kanak2 3 tahun keatas (3-8 thn separuh botol,9 keatas sebotol) hingga warga emas
.
💞Boleh diamalkan oleh lelaki & perempuan
.
💞 Semua jenis penyakit pun boleh amalkan sbb Lovlin Birds Nest ni hya suppliment bkn ubat.Cuma yang mana masih makan ubat doktor tu,tlg habeskan ubat doktor dl baru consume bird nest ni
.
💞Cara pengambilan 👇👇👇 ✔️Sehari 2 botol ✔️ Sehari 1 botol ✔️ 2 hari 1 botol (selang sehari)
. *blh pilih nak ikut cara mana.Ikut  kemampuan masing2
.
💞Ada kelulusan KKM tak?Lovlin Birds Nest ni hanyalah minuman kesihatan ye sayang2 semua.So mmg tak perlu KKM tu.Korang beli juice kt luar tu ada minta KKM ke?? 😎😎
.
💞 Masa terbaik untuk consume Lovlin Birds Nest ni adalah semasa sebelum sarapan pagi ataupun sebelum tidur
.
Cara pembelian ⤵
Screenshoot gambar ➡TEKAN LINK DI BIO➡010-234-7760
.
.
#lovlinbirdnest
#lovlinbirdnestoriginal
#lovlinbirdnesthq
#lovlinbirdnestrawang
#lovlinbirdnestampang
#birdnestwalit
#sarangburungwalit
#minumansarangburung
#lovlinbirdnestmurah
#lovlinbirdnestshahalam
#instantbirdnest
#birdnestsedap
#birdnestmurah
#birdnestinstant
#ibumengandung
#morningsickness
#kulitkering
#kulitkusam
#jerawat
#imunebooster
#energybooster
#kuliteczema
#watson
#sarangburungwalit
#masalahresdung
#darahtinggi
#milkbooster
#bfmoms
#kencingmanis

📢INFO MENARIK
.
.
Assalammualaikum hai Lovlin Lover 😘😘😘
.
Sedikit info mengenai Lovlin Birds Nest 👇👇👇
.
💞Kandungan 1 botol Lovlin Birds Nest adalah 70ml
.
💞1 botol mengandungi 7% bird nest bersamaan 4.9g
.
💞Antara bahan lain yg terdapat dlm sebotol Lovlin Birds Nest adalah 👇👇 ✔️Bird Nest ✔️Rock sugar ✔️White fungus ✔️Ginseng
.
💞Produk keluaran Malaysia, bumiputera dan semestinya halal
.
💞Expired date adalah 3 tahun selepas production date (ada dicetak di penutup)
.
💞Ginseng yg ada dlm botol tu blh makan.Jangan risau
.
💞Sesuai untuk wanita mengandung (2nd trimester keatas),ibu2 menyusukan anak dan selepas bersalin (diambil pada hari ke8 untuk bersalin normal,hari ke14 untuk ceaser.Habiskan ubat dari hospital dl)
.
💞Pesakit kencing manis juga boleh amalkan seminggu sekali.
.
💞Jika ada ambil suppliment lain @ jamu,sila jarakkan masa pengambilan sekurang2nya 1 jam
.
💞Boleh diamalkan oleh kanak2 3 tahun keatas (3-8 thn separuh botol,9 keatas sebotol) hingga warga emas
.
💞Boleh diamalkan oleh lelaki & perempuan
.
💞 Semua jenis penyakit pun boleh amalkan sbb Lovlin Birds Nest ni hya suppliment bkn ubat.Cuma yang mana masih makan ubat doktor tu,tlg habeskan ubat doktor dl baru consume bird nest ni
.
💞Cara pengambilan 👇👇👇 ✔️Sehari 2 botol ✔️ Sehari 1 botol ✔️ 2 hari 1 botol (selang sehari)
. *blh pilih nak ikut cara mana.Ikut kemampuan masing2
.
💞Ada kelulusan KKM tak?Lovlin Birds Nest ni hanyalah minuman kesihatan ye sayang2 semua.So mmg tak perlu KKM tu.Korang beli juice kt luar tu ada minta KKM ke?? 😎😎
.
💞 Masa terbaik untuk consume Lovlin Birds Nest ni adalah semasa sebelum sarapan pagi ataupun sebelum tidur
.
Cara pembelian ⤵
Screenshoot gambar ➡TEKAN LINK DI BIO➡010-234-7760
.
.
#lovlinbirdnest
#lovlinbirdnestoriginal
#lovlinbirdnesthq
#lovlinbirdnestrawang
#lovlinbirdnestampang
#birdnestwalit
#sarangburungwalit
#minumansarangburung
#lovlinbirdnestmurah
#lovlinbirdnestshahalam
#instantbirdnest
#birdnestsedap
#birdnestmurah
#birdnestinstant
#ibumengandung
#morningsickness
#kulitkering
#kulitkusam
#jerawat
#imunebooster
#energybooster
#kuliteczema
#watson
#sarangburungwalit
#masalahresdung
#darahtinggi
#milkbooster
#bfmoms
#kencingmanis

5 0 1 hour ago
📢INFO MENARIK
.
.
Assalammualaikum hai Lovlin Lover 😘😘😘
.
Sedikit info mengenai Lovlin Birds Nest 👇👇👇
.
💞Kandungan 1 botol Lovlin Birds Nest adalah 70ml
.
💞1 botol mengandungi 7% bird nest bersamaan 4.9g
.
💞Antara bahan lain yg terdapat dlm sebotol Lovlin Birds Nest  adalah 👇👇 ✔️Bird Nest ✔️Rock sugar ✔️White fungus ✔️Ginseng
.
💞Produk keluaran Malaysia, bumiputera dan semestinya halal
.
💞Expired date adalah 3 tahun selepas production date (ada dicetak di penutup)
.
💞Ginseng yg ada dlm botol tu blh makan.Jangan risau
.
💞Sesuai untuk wanita mengandung (2nd trimester keatas),ibu2 menyusukan anak dan selepas bersalin (diambil pada hari ke8 untuk bersalin normal,hari ke14 untuk ceaser.Habiskan ubat dari hospital dl)
.
💞Pesakit kencing manis juga boleh amalkan seminggu sekali.
.
💞Jika ada ambil suppliment lain @ jamu,sila jarakkan masa pengambilan sekurang2nya 1 jam
.
💞Boleh diamalkan oleh kanak2 3 tahun keatas (3-8 thn separuh botol,9 keatas sebotol) hingga warga emas
.
💞Boleh diamalkan oleh lelaki & perempuan
.
💞 Semua jenis penyakit pun boleh amalkan sbb Lovlin Birds Nest ni hya suppliment bkn ubat.Cuma yang mana masih makan ubat doktor tu,tlg habeskan ubat doktor dl baru consume bird nest ni
.
💞Cara pengambilan 👇👇👇 ✔️Sehari 2 botol ✔️ Sehari 1 botol ✔️ 2 hari 1 botol (selang sehari)
. *blh pilih nak ikut cara mana.Ikut  kemampuan masing2
.
💞Ada kelulusan KKM tak?Lovlin Birds Nest ni hanyalah minuman kesihatan ye sayang2 semua.So mmg tak perlu KKM tu.Korang beli juice kt luar tu ada minta KKM ke?? 😎😎
.
💞 Masa terbaik untuk consume Lovlin Birds Nest ni adalah semasa sebelum sarapan pagi ataupun sebelum tidur
.
Cara pembelian ⤵
Screenshoot gambar ➡TEKAN LINK DI BIO➡010-234-7760
.
.
#lovlinbirdnest
#lovlinbirdnestoriginal
#lovlinbirdnesthq
#lovlinbirdnestrawang
#lovlinbirdnestampang
#birdnestwalit
#sarangburungwalit
#minumansarangburung
#lovlinbirdnestmurah
#lovlinbirdnestshahalam
#instantbirdnest
#birdnestsedap
#birdnestmurah
#birdnestinstant
#ibumengandung
#morningsickness
#kulitkering
#kulitkusam
#jerawat
#imunebooster
#energybooster
#kuliteczema
#watson
#sarangburungwalit
#masalahresdung
#darahtinggi
#milkbooster
#bfmoms
#kencingmanis

📢INFO MENARIK
.
.
Assalammualaikum hai Lovlin Lover 😘😘😘
.
Sedikit info mengenai Lovlin Birds Nest 👇👇👇
.
💞Kandungan 1 botol Lovlin Birds Nest adalah 70ml
.
💞1 botol mengandungi 7% bird nest bersamaan 4.9g
.
💞Antara bahan lain yg terdapat dlm sebotol Lovlin Birds Nest adalah 👇👇 ✔️Bird Nest ✔️Rock sugar ✔️White fungus ✔️Ginseng
.
💞Produk keluaran Malaysia, bumiputera dan semestinya halal
.
💞Expired date adalah 3 tahun selepas production date (ada dicetak di penutup)
.
💞Ginseng yg ada dlm botol tu blh makan.Jangan risau
.
💞Sesuai untuk wanita mengandung (2nd trimester keatas),ibu2 menyusukan anak dan selepas bersalin (diambil pada hari ke8 untuk bersalin normal,hari ke14 untuk ceaser.Habiskan ubat dari hospital dl)
.
💞Pesakit kencing manis juga boleh amalkan seminggu sekali.
.
💞Jika ada ambil suppliment lain @ jamu,sila jarakkan masa pengambilan sekurang2nya 1 jam
.
💞Boleh diamalkan oleh kanak2 3 tahun keatas (3-8 thn separuh botol,9 keatas sebotol) hingga warga emas
.
💞Boleh diamalkan oleh lelaki & perempuan
.
💞 Semua jenis penyakit pun boleh amalkan sbb Lovlin Birds Nest ni hya suppliment bkn ubat.Cuma yang mana masih makan ubat doktor tu,tlg habeskan ubat doktor dl baru consume bird nest ni
.
💞Cara pengambilan 👇👇👇 ✔️Sehari 2 botol ✔️ Sehari 1 botol ✔️ 2 hari 1 botol (selang sehari)
. *blh pilih nak ikut cara mana.Ikut kemampuan masing2
.
💞Ada kelulusan KKM tak?Lovlin Birds Nest ni hanyalah minuman kesihatan ye sayang2 semua.So mmg tak perlu KKM tu.Korang beli juice kt luar tu ada minta KKM ke?? 😎😎
.
💞 Masa terbaik untuk consume Lovlin Birds Nest ni adalah semasa sebelum sarapan pagi ataupun sebelum tidur
.
Cara pembelian ⤵
Screenshoot gambar ➡TEKAN LINK DI BIO➡010-234-7760
.
.
#lovlinbirdnest
#lovlinbirdnestoriginal
#lovlinbirdnesthq
#lovlinbirdnestrawang
#lovlinbirdnestampang
#birdnestwalit
#sarangburungwalit
#minumansarangburung
#lovlinbirdnestmurah
#lovlinbirdnestshahalam
#instantbirdnest
#birdnestsedap
#birdnestmurah
#birdnestinstant
#ibumengandung
#morningsickness
#kulitkering
#kulitkusam
#jerawat
#imunebooster
#energybooster
#kuliteczema
#watson
#sarangburungwalit
#masalahresdung
#darahtinggi
#milkbooster
#bfmoms
#kencingmanis

3 0 1 hour ago

Advertisements

📢INFO MENARIK
.
.
Assalammualaikum hai Lovlin Lover 😘😘😘
.
Sedikit info mengenai Lovlin Birds Nest 👇👇👇
.
💞Kandungan 1 botol Lovlin Birds Nest adalah 70ml
.
💞1 botol mengandungi 7% bird nest bersamaan 4.9g
.
💞Antara bahan lain yg terdapat dlm sebotol Lovlin Birds Nest  adalah 👇👇 ✔️Bird Nest ✔️Rock sugar ✔️White fungus ✔️Ginseng
.
💞Produk keluaran Malaysia, bumiputera dan semestinya halal
.
💞Expired date adalah 3 tahun selepas production date (ada dicetak di penutup)
.
💞Ginseng yg ada dlm botol tu blh makan.Jangan risau
.
💞Sesuai untuk wanita mengandung (2nd trimester keatas),ibu2 menyusukan anak dan selepas bersalin (diambil pada hari ke8 untuk bersalin normal,hari ke14 untuk ceaser.Habiskan ubat dari hospital dl)
.
💞Pesakit kencing manis juga boleh amalkan seminggu sekali.
.
💞Jika ada ambil suppliment lain @ jamu,sila jarakkan masa pengambilan sekurang2nya 1 jam
.
💞Boleh diamalkan oleh kanak2 3 tahun keatas (3-8 thn separuh botol,9 keatas sebotol) hingga warga emas
.
💞Boleh diamalkan oleh lelaki & perempuan
.
💞 Semua jenis penyakit pun boleh amalkan sbb Lovlin Birds Nest ni hya suppliment bkn ubat.Cuma yang mana masih makan ubat doktor tu,tlg habeskan ubat doktor dl baru consume bird nest ni
.
💞Cara pengambilan 👇👇👇 ✔️Sehari 2 botol ✔️ Sehari 1 botol ✔️ 2 hari 1 botol (selang sehari)
. *blh pilih nak ikut cara mana.Ikut  kemampuan masing2
.
💞Ada kelulusan KKM tak?Lovlin Birds Nest ni hanyalah minuman kesihatan ye sayang2 semua.So mmg tak perlu KKM tu.Korang beli juice kt luar tu ada minta KKM ke?? 😎😎
.
💞 Masa terbaik untuk consume Lovlin Birds Nest ni adalah semasa sebelum sarapan pagi ataupun sebelum tidur
.
Cara pembelian ⤵
Screenshoot gambar ➡TEKAN LINK DI BIO➡010-234-7760
.
.
#lovlinbirdnest
#lovlinbirdnestoriginal
#lovlinbirdnesthq
#lovlinbirdnestrawang
#lovlinbirdnestampang
#birdnestwalit
#sarangburungwalit
#minumansarangburung
#lovlinbirdnestmurah
#lovlinbirdnestshahalam
#instantbirdnest
#birdnestsedap
#birdnestmurah
#birdnestinstant
#ibumengandung
#morningsickness
#kulitkering
#kulitkusam
#jerawat
#imunebooster
#energybooster
#kuliteczema
#watson
#sarangburungwalit
#masalahresdung
#darahtinggi
#milkbooster
#bfmoms
#kencingmanis

📢INFO MENARIK
.
.
Assalammualaikum hai Lovlin Lover 😘😘😘
.
Sedikit info mengenai Lovlin Birds Nest 👇👇👇
.
💞Kandungan 1 botol Lovlin Birds Nest adalah 70ml
.
💞1 botol mengandungi 7% bird nest bersamaan 4.9g
.
💞Antara bahan lain yg terdapat dlm sebotol Lovlin Birds Nest adalah 👇👇 ✔️Bird Nest ✔️Rock sugar ✔️White fungus ✔️Ginseng
.
💞Produk keluaran Malaysia, bumiputera dan semestinya halal
.
💞Expired date adalah 3 tahun selepas production date (ada dicetak di penutup)
.
💞Ginseng yg ada dlm botol tu blh makan.Jangan risau
.
💞Sesuai untuk wanita mengandung (2nd trimester keatas),ibu2 menyusukan anak dan selepas bersalin (diambil pada hari ke8 untuk bersalin normal,hari ke14 untuk ceaser.Habiskan ubat dari hospital dl)
.
💞Pesakit kencing manis juga boleh amalkan seminggu sekali.
.
💞Jika ada ambil suppliment lain @ jamu,sila jarakkan masa pengambilan sekurang2nya 1 jam
.
💞Boleh diamalkan oleh kanak2 3 tahun keatas (3-8 thn separuh botol,9 keatas sebotol) hingga warga emas
.
💞Boleh diamalkan oleh lelaki & perempuan
.
💞 Semua jenis penyakit pun boleh amalkan sbb Lovlin Birds Nest ni hya suppliment bkn ubat.Cuma yang mana masih makan ubat doktor tu,tlg habeskan ubat doktor dl baru consume bird nest ni
.
💞Cara pengambilan 👇👇👇 ✔️Sehari 2 botol ✔️ Sehari 1 botol ✔️ 2 hari 1 botol (selang sehari)
. *blh pilih nak ikut cara mana.Ikut kemampuan masing2
.
💞Ada kelulusan KKM tak?Lovlin Birds Nest ni hanyalah minuman kesihatan ye sayang2 semua.So mmg tak perlu KKM tu.Korang beli juice kt luar tu ada minta KKM ke?? 😎😎
.
💞 Masa terbaik untuk consume Lovlin Birds Nest ni adalah semasa sebelum sarapan pagi ataupun sebelum tidur
.
Cara pembelian ⤵
Screenshoot gambar ➡TEKAN LINK DI BIO➡010-234-7760
.
.
#lovlinbirdnest
#lovlinbirdnestoriginal
#lovlinbirdnesthq
#lovlinbirdnestrawang
#lovlinbirdnestampang
#birdnestwalit
#sarangburungwalit
#minumansarangburung
#lovlinbirdnestmurah
#lovlinbirdnestshahalam
#instantbirdnest
#birdnestsedap
#birdnestmurah
#birdnestinstant
#ibumengandung
#morningsickness
#kulitkering
#kulitkusam
#jerawat
#imunebooster
#energybooster
#kuliteczema
#watson
#sarangburungwalit
#masalahresdung
#darahtinggi
#milkbooster
#bfmoms
#kencingmanis

5 0 1 hour ago
Facial nak CANTIK❗️
Facial nak GLOWING❗️
.
Ni yg bestnye bila gosok muka pakai mesin eternal beauty.. Kesan boleh nampak serta merta!😍
.
🌸APA YG BEST FACIAL TREATMENT DGN MESIN ETERNAL BEAUTY NI?🌸
.
✔️ Kulit rasa segar & bersih.
✔️ Hilangkan black/whitehead.
✔️ Hilangkan kotoran pada kulit wajah.
✔️ Kulit jadi lebih lembut & tegang.
✔️ Instant vshape & hilangkan kedutan wajah.
✔️ Hilangkan double chin dalam 10minit je!
✔️ Pudarkan jeragat.
✔️ Kuruskan muka.
========================
Sekali cuba ,pasti akan repeat bulan seterusnya🤗 PERUBAHAN sepantas sekali rawatan sahaja😍
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
.
wasap.my/60194709676/nakfacial
.
Takpun, senang² klik je link di ruangan profile ig😘😘😘
.
.
 #mobilespapenang #penang #mobilespautara #mobilespakedah #mobilespaperak #facialtreatment #facialmuslimah #whiteheadremover #vshapemuka #beautycartel #amorbeautycartel #merawatkulit #kulitkusam #masalahkulitmuka #kulitkering #kulitsensitif #jeragatpudar #jerawathilang #internalbeauty #elysyle #facialdirumah #facialguasa #cantiksebelumraya #promosiraya #rawatankulitmuka

Facial nak CANTIK❗️
Facial nak GLOWING❗️
.
Ni yg bestnye bila gosok muka pakai mesin eternal beauty.. Kesan boleh nampak serta merta!😍
.
🌸APA YG BEST FACIAL TREATMENT DGN MESIN ETERNAL BEAUTY NI?🌸
.
✔️ Kulit rasa segar & bersih.
✔️ Hilangkan black/whitehead.
✔️ Hilangkan kotoran pada kulit wajah.
✔️ Kulit jadi lebih lembut & tegang.
✔️ Instant vshape & hilangkan kedutan wajah.
✔️ Hilangkan double chin dalam 10minit je!
✔️ Pudarkan jeragat.
✔️ Kuruskan muka.
========================
Sekali cuba ,pasti akan repeat bulan seterusnya🤗 PERUBAHAN sepantas sekali rawatan sahaja😍
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
.
wasap.my/60194709676/nakfacial
.
Takpun, senang² klik je link di ruangan profile ig😘😘😘
.
.
#mobilespapenang #penang #mobilespautara #mobilespakedah #mobilespaperak #facialtreatment #facialmuslimah #whiteheadremover #vshapemuka #beautycartel #amorbeautycartel #merawatkulit #kulitkusam #masalahkulitmuka #kulitkering #kulitsensitif #jeragatpudar #jerawathilang #internalbeauty #elysyle #facialdirumah #facialguasa #cantiksebelumraya #promosiraya #rawatankulitmuka

5 0 1 hour ago
Apa tipe kulitmu? 
Normal ? 
Kering ?
Berminyak ? 
Kombinasi ? 
Sensitif ? 
Temukan ciri - cirinya ya.. #neska_semarang #neskasemarang #neskamask #baddaridi #turmericmask #maskermurah #kulitkering #kulit #kulitberminyak #kulitberjerawat #baddalotong #jualmaskerorganik #maskerorganik

Apa tipe kulitmu?
Normal ?
Kering ?
Berminyak ?
Kombinasi ?
Sensitif ?
Temukan ciri - cirinya ya.. #neska_semarang #neskasemarang #neskamask #baddaridi #turmericmask #maskermurah #kulitkering #kulit #kulitberminyak #kulitberjerawat #baddalotong #jualmaskerorganik #maskerorganik

4 0 1 hour ago
Apa tipe kulitmu? 
Normal ? 
Kering ?
Berminyak ? 
Kombinasi ? 
Sensitif ? 
Temukan ciri - cirinya ya.. #neska_semarang #neskasemarang #neskamask #baddaridi #turmericmask #maskermurah #kulitkering #kulit #kulitberminyak #kulitberjerawat #baddalotong #jualmaskerorganik #maskerorganik

Apa tipe kulitmu?
Normal ?
Kering ?
Berminyak ?
Kombinasi ?
Sensitif ?
Temukan ciri - cirinya ya.. #neska_semarang #neskasemarang #neskamask #baddaridi #turmericmask #maskermurah #kulitkering #kulit #kulitberminyak #kulitberjerawat #baddalotong #jualmaskerorganik #maskerorganik

3 0 2 hours ago
Apa tipe kulitmu? 
Normal ? 
Kering ?
Berminyak ? 
Kombinasi ? 
Sensitif ? 
Temukan ciri - cirinya ya.. #neska_semarang #neskasemarang #neskamask #baddaridi #turmericmask #maskermurah #kulitkering #kulit #kulitberminyak #kulitberjerawat #baddalotong #jualmaskerorganik #maskerorganik

Apa tipe kulitmu?
Normal ?
Kering ?
Berminyak ?
Kombinasi ?
Sensitif ?
Temukan ciri - cirinya ya.. #neska_semarang #neskasemarang #neskamask #baddaridi #turmericmask #maskermurah #kulitkering #kulit #kulitberminyak #kulitberjerawat #baddalotong #jualmaskerorganik #maskerorganik

3 0 2 hours ago
Apa tipe kulitmu? 
Normal ? 
Kering ?
Berminyak ? 
Kombinasi ? 
Sensitif ? 
Temukan ciri - cirinya ya.. #neska_semarang #neskasemarang #neskamask #baddaridi #turmericmask #maskermurah #kulitkering #kulit #kulitberminyak #kulitberjerawat #baddalotong #jualmaskerorganik #maskerorganik

Apa tipe kulitmu?
Normal ?
Kering ?
Berminyak ?
Kombinasi ?
Sensitif ?
Temukan ciri - cirinya ya.. #neska_semarang #neskasemarang #neskamask #baddaridi #turmericmask #maskermurah #kulitkering #kulit #kulitberminyak #kulitberjerawat #baddalotong #jualmaskerorganik #maskerorganik

4 1 2 hours ago
Apa tipe kulitmu? 
Normal ? 
Kering ?
Berminyak ? 
Kombinasi ? 
Sensitif ? 
Temukan ciri - cirinya ya.. #neska_semarang #neskasemarang #neskamask #baddaridi #turmericmask #maskermurah #kulitkering #kulit #kulitberminyak #kulitberjerawat #baddalotong #jualmaskerorganik #maskerorganik

Apa tipe kulitmu?
Normal ?
Kering ?
Berminyak ?
Kombinasi ?
Sensitif ?
Temukan ciri - cirinya ya.. #neska_semarang #neskasemarang #neskamask #baddaridi #turmericmask #maskermurah #kulitkering #kulit #kulitberminyak #kulitberjerawat #baddalotong #jualmaskerorganik #maskerorganik

4 0 2 hours ago
Apa tipe kulitmu? 
Normal ? 
Kering ?
Berminyak ? 
Kombinasi ? 
Sensitif ? 
Temukan ciri - cirinya ya.. #neska_semarang #neskasemarang #neskamask #baddaridi #turmericmask #maskermurah #kulitkering #kulit #kulitberminyak #kulitberjerawat #baddalotong #jualmaskerorganik #maskerorganik

Apa tipe kulitmu?
Normal ?
Kering ?
Berminyak ?
Kombinasi ?
Sensitif ?
Temukan ciri - cirinya ya.. #neska_semarang #neskasemarang #neskamask #baddaridi #turmericmask #maskermurah #kulitkering #kulit #kulitberminyak #kulitberjerawat #baddalotong #jualmaskerorganik #maskerorganik

5 0 2 hours ago
Hello mommies 🙋🤗
.
Masih mencari produk baby yang bebas daripada bahan kimia yang berbahaya, paraben dan SLS? Joielle Baby adalah jawapannya😍
.
Haaa.. cuba teka @samtilla pegang apa tuuu😆
.
Semestinya Joielle Baby Bath (hijau) & Baby Oil (ungu) dapat membantu bayi yang mempunyai masalah kulit kering, memperbaiki struktur kulit, dan mengembalikan kelembapan kulit. Yang paling penting, buihnya tidak memedihkan mata si kecil😍
.
Mommies boleh dapatkan semua produk Joielle Baby dengan whatsapp 📲 013 754 9070 Kak Mumu😊
.
.
#joiellebabybath #joiellebabyoil #joiellebaby #kulitkering  #kulitsensitif #kulitnormal #ekzema #sabunbaby #minyakrambutbayi #minyaktelon #minyakbaby #rambutlebat #majalahpama

Hello mommies 🙋🤗
.
Masih mencari produk baby yang bebas daripada bahan kimia yang berbahaya, paraben dan SLS? Joielle Baby adalah jawapannya😍
.
Haaa.. cuba teka @samtilla pegang apa tuuu😆
.
Semestinya Joielle Baby Bath (hijau) & Baby Oil (ungu) dapat membantu bayi yang mempunyai masalah kulit kering, memperbaiki struktur kulit, dan mengembalikan kelembapan kulit. Yang paling penting, buihnya tidak memedihkan mata si kecil😍
.
Mommies boleh dapatkan semua produk Joielle Baby dengan whatsapp 📲 013 754 9070 Kak Mumu😊
.
.
#joiellebabybath #joiellebabyoil #joiellebaby #kulitkering #kulitsensitif #kulitnormal #ekzema #sabunbaby #minyakrambutbayi #minyaktelon #minyakbaby #rambutlebat #majalahpama

5 1 2 hours ago
Bergambar dalam lindung bayang .
Amboi seronok dapat det Raya ko tayang 🤣
.
Alhamdulillah terima kasih Siti Halimah Nagiran sudi datang jengah kak Izan. Terima Kasih Kak Nora Bebel  analisa kulit Kak Izan bersama ilmunya dan bawakan Gift Lipmatte dari Hani Hahizi MK 😍 Thank you so much cayunk. So cantikkk 💋 .
.
Eiuu baru nampak kulit sebenar. Yang putih putih tu fd. Jelasss kan? .
Teknologi AI dengan kanta zoom 50x,  dapat paham kulit kita dengan lebih jelas dan tepat!
.
Hukayy malam ni Harap dapat tidoq awaii. Calit WD spa WD dulu sebelum tidur Extra varganza kuasa 3, Moga  cargas esok harinya .
.
Nunitee 😚😚😚
.
.
#kulitcerah #kulitputih #Nakcantik  #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat  #jerawat  #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #nakcantik
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #MaryKayShahAlam
#SkincareTips #SkincareShop #Skincareformen #SkincareCommunity #SkincareRegime #SkincareMalaysia #instaskincare  #MakeupArtist  #MakeupWedding

Bergambar dalam lindung bayang .
Amboi seronok dapat det Raya ko tayang 🤣
.
Alhamdulillah terima kasih Siti Halimah Nagiran sudi datang jengah kak Izan. Terima Kasih Kak Nora Bebel analisa kulit Kak Izan bersama ilmunya dan bawakan Gift Lipmatte dari Hani Hahizi MK 😍 Thank you so much cayunk. So cantikkk 💋 .
.
Eiuu baru nampak kulit sebenar. Yang putih putih tu fd. Jelasss kan? .
Teknologi AI dengan kanta zoom 50x, dapat paham kulit kita dengan lebih jelas dan tepat!
.
Hukayy malam ni Harap dapat tidoq awaii. Calit WD spa WD dulu sebelum tidur Extra varganza kuasa 3, Moga cargas esok harinya .
.
Nunitee 😚😚😚
.
.
#kulitcerah #kulitputih #Nakcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #jerawat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #nakcantik
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #MaryKayShahAlam
#SkincareTips #SkincareShop #Skincareformen #SkincareCommunity #SkincareRegime #SkincareMalaysia #instaskincare #MakeupArtist #MakeupWedding

4 1 2 hours ago

Advertisements

Bergambar dalam lindung bayang .
Amboi seronok dapat det Raya ko tayang 🤣
.
Alhamdulillah terima kasih Siti Halimah Nagiran sudi datang jengah kak Izan. Terima Kasih Kak Nora Bebel  analisa kulit Kak Izan bersama ilmunya dan bawakan Gift Lipmatte dari Hani Hahizi MK 😍 Thank you so much cayunk. So cantikkk 💋 .
.
Eiuu baru nampak kulit sebenar. Yang putih putih tu fd. Jelasss kan? .
Teknologi AI dengan kanta zoom 50x,  dapat paham kulit kita dengan lebih jelas dan tepat!
.
Hukayy malam ni Harap dapat tidoq awaii. Calit WD spa WD dulu sebelum tidur Extra varganza kuasa 3, Moga  cargas esok harinya .
.
Nunitee 😚😚😚
.
.
#kulitcerah #kulitputih #Nakcantik  #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat  #jerawat  #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #nakcantik
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #MaryKayShahAlam
#SkincareTips #SkincareShop #Skincareformen #SkincareCommunity #SkincareRegime #SkincareMalaysia #instaskincare  #MakeupArtist  #MakeupWedding

Bergambar dalam lindung bayang .
Amboi seronok dapat det Raya ko tayang 🤣
.
Alhamdulillah terima kasih Siti Halimah Nagiran sudi datang jengah kak Izan. Terima Kasih Kak Nora Bebel analisa kulit Kak Izan bersama ilmunya dan bawakan Gift Lipmatte dari Hani Hahizi MK 😍 Thank you so much cayunk. So cantikkk 💋 .
.
Eiuu baru nampak kulit sebenar. Yang putih putih tu fd. Jelasss kan? .
Teknologi AI dengan kanta zoom 50x, dapat paham kulit kita dengan lebih jelas dan tepat!
.
Hukayy malam ni Harap dapat tidoq awaii. Calit WD spa WD dulu sebelum tidur Extra varganza kuasa 3, Moga cargas esok harinya .
.
Nunitee 😚😚😚
.
.
#kulitcerah #kulitputih #Nakcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #jerawat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #nakcantik
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #MaryKayShahAlam
#SkincareTips #SkincareShop #Skincareformen #SkincareCommunity #SkincareRegime #SkincareMalaysia #instaskincare #MakeupArtist #MakeupWedding

10 0 2 hours ago
. KOMBO BASIC BEAUTY
Antara yang paling terlaris selain dari set BFF. .

Newbie yang baru nak berkenalan dengan VCS Annona selalunya akan ambik set ni.
Sebab lengkap dengan serum, cleanser dan pelembab.
Harga pon tak sampai seratus chuolls.
.

Set KBB ni pon dah banyak sangat berjasa tau.
Tak caya boleh tengok testimoni dari posting yang terdahulu.
.
📲0123588459.

. KOMBO BASIC BEAUTY
Antara yang paling terlaris selain dari set BFF. .

Newbie yang baru nak berkenalan dengan VCS Annona selalunya akan ambik set ni.
Sebab lengkap dengan serum, cleanser dan pelembab.
Harga pon tak sampai seratus chuolls.
.

Set KBB ni pon dah banyak sangat berjasa tau.
Tak caya boleh tengok testimoni dari posting yang terdahulu.
.
📲0123588459.

4 1 2 hours ago
Udah dibuktikan banyak orang, konsumsi rutin di 1 bulan pertama bikin kinclong, jauh2 deh masalah kulit kusam, bekas jerawat, flek hitam. Kinclong paripurna cuma dengan produk unggulan nya @syamshine.id 😍😍🥰🥰🤩🤩😘😘
.
.
#vitaminkulit #vitaminkulitcantik #spirulina #spirulinamasker #pilkinclong #kinclong #putihsehat #kulitsehat #kulitbersih #wajahcantik #kulitkering #kulitmulus #kulithalus #kulitkusam #antikusam #antikusamkusamclub #glowing #glowingskincare #glowingsehat #glowingbercahaya #flawless #flawlessbeauty

Udah dibuktikan banyak orang, konsumsi rutin di 1 bulan pertama bikin kinclong, jauh2 deh masalah kulit kusam, bekas jerawat, flek hitam. Kinclong paripurna cuma dengan produk unggulan nya @syamshine.id 😍😍🥰🥰🤩🤩😘😘
.
.
#vitaminkulit #vitaminkulitcantik #spirulina #spirulinamasker #pilkinclong #kinclong #putihsehat #kulitsehat #kulitbersih #wajahcantik #kulitkering #kulitmulus #kulithalus #kulitkusam #antikusam #antikusamkusamclub #glowing #glowingskincare #glowingsehat #glowingbercahaya #flawless #flawlessbeauty

3 0 3 hours ago
ㅤㅤ
Mau tau apa itu spirulina?
ㅤㅤ
MASKER SPIRULINA merupakan salah satu produk terbaik dari kami. Kandungan spirulina terdiri dari nutrisi gizi terlengkap di dunia yang dikemas dalam bentuk kapsul yang didalamnya berisi serbuk ganggang biru spirulina ganggang hijau biru sumber nutrisi yang kaya akan asam amino esensial, vitamin, mineral, dan karotenoid. ㅤㅤ
ㅤㅤ 
WOW..Jadi jangan heran kalo perubahan kulit wajah akan sangat cepat bila maskeran dengan produk spirulina Dan yang harus diketahui adalah apabila 1 kali maskeran dengan spirulina sama dengan kita memasukkan nutrisi 0,5 Kg sayuran dan buah buahan segar kedalam kulit wajah yang akan memberikan nutirsi dan gizi bagi wajah mengencangkan kulit wajah.  ㅤㅤ
ㅤㅤ
Ganggang biru spirulina itu sendiri merupakan salah satu tumbuhan langka yang telah hidup kurang lebih 3,6 juta tahun silam.

MASKER SPIRULINA

Apakah manfaat spirulina capsules untuk wajah ?
1. Membersihkan jerawat dari jerawat yg menumpuk.
2. Mengangkat sel kulit mati dan flek hitam
3. Memudarkan bekas jerawat san flek hitam
4. Meremajakan kulit+mengencangkan kulit
5. Mencerahkan wajah dan membuatnya lebih putih bersih
6. Sangat cocok bagi yg memiliki wajah dg tipe kering dan sedikit berminyak

produk ini 100% herbal karena berasal dari alam, bebas dari sintetis/medis/bahan kimia berbahaya, sertifikasi FDA ( BPOM Amerika serikat )+halal MUI+BPOM indonesia+dan beragam penghargaan lainnya, bebas efek samping ! ㅤㅤ
ㅤㅤ
================================ ㅤㅤ
ㅤㅤ
📣Hub Admin di ✆✉☏ ㅤㅤ
ㅤㅤ 
@nutrioneshop1
@nutrioneshop1
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ================================ ㅤㅤ
ㅤㅤ 
#maskerspirulina #spirulina #maskeralami #maskerwajah #maskeruntukkulitkering #maskerjerawat #maskerwajahalami #maskerwajahhalal #maskerbahanalami #peninggibadan #maskerherbal #maskerwajahherbal #maskermukaherbal #obatjerawat #kulitberminyak #kulitkering#jerawat#jualspirulina #jualmaskerspirulinamurah #jualspirulinamurah #jualtiensspirulina #alami #kosmetik

ㅤㅤ
Mau tau apa itu spirulina?
ㅤㅤ
MASKER SPIRULINA merupakan salah satu produk terbaik dari kami. Kandungan spirulina terdiri dari nutrisi gizi terlengkap di dunia yang dikemas dalam bentuk kapsul yang didalamnya berisi serbuk ganggang biru spirulina ganggang hijau biru sumber nutrisi yang kaya akan asam amino esensial, vitamin, mineral, dan karotenoid. ㅤㅤ
ㅤㅤ
WOW..Jadi jangan heran kalo perubahan kulit wajah akan sangat cepat bila maskeran dengan produk spirulina Dan yang harus diketahui adalah apabila 1 kali maskeran dengan spirulina sama dengan kita memasukkan nutrisi 0,5 Kg sayuran dan buah buahan segar kedalam kulit wajah yang akan memberikan nutirsi dan gizi bagi wajah mengencangkan kulit wajah.  ㅤㅤ
ㅤㅤ
Ganggang biru spirulina itu sendiri merupakan salah satu tumbuhan langka yang telah hidup kurang lebih 3,6 juta tahun silam.

MASKER SPIRULINA

Apakah manfaat spirulina capsules untuk wajah ?
1. Membersihkan jerawat dari jerawat yg menumpuk.
2. Mengangkat sel kulit mati dan flek hitam
3. Memudarkan bekas jerawat san flek hitam
4. Meremajakan kulit+mengencangkan kulit
5. Mencerahkan wajah dan membuatnya lebih putih bersih
6. Sangat cocok bagi yg memiliki wajah dg tipe kering dan sedikit berminyak

produk ini 100% herbal karena berasal dari alam, bebas dari sintetis/medis/bahan kimia berbahaya, sertifikasi FDA ( BPOM Amerika serikat )+halal MUI+BPOM indonesia+dan beragam penghargaan lainnya, bebas efek samping ! ㅤㅤ
ㅤㅤ
================================ ㅤㅤ
ㅤㅤ
📣Hub Admin di ✆✉☏ ㅤㅤ
ㅤㅤ
@nutrioneshop1
@nutrioneshop1
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ================================ ㅤㅤ
ㅤㅤ
#maskerspirulina #spirulina #maskeralami #maskerwajah #maskeruntukkulitkering #maskerjerawat #maskerwajahalami #maskerwajahhalal #maskerbahanalami #peninggibadan #maskerherbal #maskerwajahherbal #maskermukaherbal #obatjerawat #kulitberminyak #kulitkering #jerawat #jualspirulina #jualmaskerspirulinamurah #jualspirulinamurah #jualtiensspirulina #alami #kosmetik

1 0 3 hours ago

Advertisements

ㅤㅤ
Mau tau apa itu spirulina?
ㅤㅤ
MASKER SPIRULINA merupakan salah satu produk terbaik dari kami. Kandungan spirulina terdiri dari nutrisi gizi terlengkap di dunia yang dikemas dalam bentuk kapsul yang didalamnya berisi serbuk ganggang biru spirulina ganggang hijau biru sumber nutrisi yang kaya akan asam amino esensial, vitamin, mineral, dan karotenoid. ㅤㅤ
ㅤㅤ 
WOW..Jadi jangan heran kalo perubahan kulit wajah akan sangat cepat bila maskeran dengan produk spirulina Dan yang harus diketahui adalah apabila 1 kali maskeran dengan spirulina sama dengan kita memasukkan nutrisi 0,5 Kg sayuran dan buah buahan segar kedalam kulit wajah yang akan memberikan nutirsi dan gizi bagi wajah mengencangkan kulit wajah.  ㅤㅤ
ㅤㅤ
Ganggang biru spirulina itu sendiri merupakan salah satu tumbuhan langka yang telah hidup kurang lebih 3,6 juta tahun silam.

MASKER SPIRULINA

Apakah manfaat spirulina capsules untuk wajah ?
1. Membersihkan jerawat dari jerawat yg menumpuk.
2. Mengangkat sel kulit mati dan flek hitam
3. Memudarkan bekas jerawat san flek hitam
4. Meremajakan kulit+mengencangkan kulit
5. Mencerahkan wajah dan membuatnya lebih putih bersih
6. Sangat cocok bagi yg memiliki wajah dg tipe kering dan sedikit berminyak

produk ini 100% herbal karena berasal dari alam, bebas dari sintetis/medis/bahan kimia berbahaya, sertifikasi FDA ( BPOM Amerika serikat )+halal MUI+BPOM indonesia+dan beragam penghargaan lainnya, bebas efek samping ! ㅤㅤ
ㅤㅤ
================================ ㅤㅤ
ㅤㅤ
📣Hub Admin di ✆✉☏ ㅤㅤ
ㅤㅤ 
@nutrioneshop1
@nutrioneshop1
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ================================ ㅤㅤ
ㅤㅤ 
#maskerspirulina #spirulina #maskeralami #maskerwajah #maskeruntukkulitkering #maskerjerawat #maskerwajahalami #maskerwajahhalal #maskerbahanalami #peninggibadan #maskerherbal #maskerwajahherbal #maskermukaherbal #obatjerawat #kulitberminyak #kulitkering#jerawat#jualspirulina #jualmaskerspirulinamurah #jualspirulinamurah #jualtiensspirulina #alami #kosmetikmurah

ㅤㅤ
Mau tau apa itu spirulina?
ㅤㅤ
MASKER SPIRULINA merupakan salah satu produk terbaik dari kami. Kandungan spirulina terdiri dari nutrisi gizi terlengkap di dunia yang dikemas dalam bentuk kapsul yang didalamnya berisi serbuk ganggang biru spirulina ganggang hijau biru sumber nutrisi yang kaya akan asam amino esensial, vitamin, mineral, dan karotenoid. ㅤㅤ
ㅤㅤ
WOW..Jadi jangan heran kalo perubahan kulit wajah akan sangat cepat bila maskeran dengan produk spirulina Dan yang harus diketahui adalah apabila 1 kali maskeran dengan spirulina sama dengan kita memasukkan nutrisi 0,5 Kg sayuran dan buah buahan segar kedalam kulit wajah yang akan memberikan nutirsi dan gizi bagi wajah mengencangkan kulit wajah.  ㅤㅤ
ㅤㅤ
Ganggang biru spirulina itu sendiri merupakan salah satu tumbuhan langka yang telah hidup kurang lebih 3,6 juta tahun silam.

MASKER SPIRULINA

Apakah manfaat spirulina capsules untuk wajah ?
1. Membersihkan jerawat dari jerawat yg menumpuk.
2. Mengangkat sel kulit mati dan flek hitam
3. Memudarkan bekas jerawat san flek hitam
4. Meremajakan kulit+mengencangkan kulit
5. Mencerahkan wajah dan membuatnya lebih putih bersih
6. Sangat cocok bagi yg memiliki wajah dg tipe kering dan sedikit berminyak

produk ini 100% herbal karena berasal dari alam, bebas dari sintetis/medis/bahan kimia berbahaya, sertifikasi FDA ( BPOM Amerika serikat )+halal MUI+BPOM indonesia+dan beragam penghargaan lainnya, bebas efek samping ! ㅤㅤ
ㅤㅤ
================================ ㅤㅤ
ㅤㅤ
📣Hub Admin di ✆✉☏ ㅤㅤ
ㅤㅤ
@nutrioneshop1
@nutrioneshop1
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ================================ ㅤㅤ
ㅤㅤ
#maskerspirulina #spirulina #maskeralami #maskerwajah #maskeruntukkulitkering #maskerjerawat #maskerwajahalami #maskerwajahhalal #maskerbahanalami #peninggibadan #maskerherbal #maskerwajahherbal #maskermukaherbal #obatjerawat #kulitberminyak #kulitkering #jerawat #jualspirulina #jualmaskerspirulinamurah #jualspirulinamurah #jualtiensspirulina #alami #kosmetikmurah

3 0 3 hours ago
ㅤㅤ
Mau tau apa itu spirulina?
ㅤㅤ
MASKER SPIRULINA merupakan salah satu produk terbaik dari kami. Kandungan spirulina terdiri dari nutrisi gizi terlengkap di dunia yang dikemas dalam bentuk kapsul yang didalamnya berisi serbuk ganggang biru spirulina ganggang hijau biru sumber nutrisi yang kaya akan asam amino esensial, vitamin, mineral, dan karotenoid. ㅤㅤ
ㅤㅤ 
WOW..Jadi jangan heran kalo perubahan kulit wajah akan sangat cepat bila maskeran dengan produk spirulina Dan yang harus diketahui adalah apabila 1 kali maskeran dengan spirulina sama dengan kita memasukkan nutrisi 0,5 Kg sayuran dan buah buahan segar kedalam kulit wajah yang akan memberikan nutirsi dan gizi bagi wajah mengencangkan kulit wajah.  ㅤㅤ
ㅤㅤ
Ganggang biru spirulina itu sendiri merupakan salah satu tumbuhan langka yang telah hidup kurang lebih 3,6 juta tahun silam.

MASKER SPIRULINA

Apakah manfaat spirulina capsules untuk wajah ?
1. Membersihkan jerawat dari jerawat yg menumpuk.
2. Mengangkat sel kulit mati dan flek hitam
3. Memudarkan bekas jerawat san flek hitam
4. Meremajakan kulit+mengencangkan kulit
5. Mencerahkan wajah dan membuatnya lebih putih bersih
6. Sangat cocok bagi yg memiliki wajah dg tipe kering dan sedikit berminyak

produk ini 100% herbal karena berasal dari alam, bebas dari sintetis/medis/bahan kimia berbahaya, sertifikasi FDA ( BPOM Amerika serikat )+halal MUI+BPOM indonesia+dan beragam penghargaan lainnya, bebas efek samping ! ㅤㅤ
ㅤㅤ
================================ ㅤㅤ
ㅤㅤ
📣Hub Admin di ✆✉☏ ㅤㅤ
ㅤㅤ 
@nutrioneshop1
@nutrioneshop1
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ================================ ㅤㅤ
ㅤㅤ 
#maskerspirulina #spirulina #maskeralami #maskerwajah #maskeruntukkulitkering #maskerjerawat #maskerwajahalami #maskerwajahhalal #maskerbahanalami #peninggibadan #maskerherbal #maskerwajahherbal #maskermukaherbal #obatjerawat #kulitberminyak #kulitkering#jerawat#jualspirulina #jualmaskerspirulinamurah #jualspirulinamurah #jualtiensspirulina #alami #kosmetik

ㅤㅤ
Mau tau apa itu spirulina?
ㅤㅤ
MASKER SPIRULINA merupakan salah satu produk terbaik dari kami. Kandungan spirulina terdiri dari nutrisi gizi terlengkap di dunia yang dikemas dalam bentuk kapsul yang didalamnya berisi serbuk ganggang biru spirulina ganggang hijau biru sumber nutrisi yang kaya akan asam amino esensial, vitamin, mineral, dan karotenoid. ㅤㅤ
ㅤㅤ
WOW..Jadi jangan heran kalo perubahan kulit wajah akan sangat cepat bila maskeran dengan produk spirulina Dan yang harus diketahui adalah apabila 1 kali maskeran dengan spirulina sama dengan kita memasukkan nutrisi 0,5 Kg sayuran dan buah buahan segar kedalam kulit wajah yang akan memberikan nutirsi dan gizi bagi wajah mengencangkan kulit wajah.  ㅤㅤ
ㅤㅤ
Ganggang biru spirulina itu sendiri merupakan salah satu tumbuhan langka yang telah hidup kurang lebih 3,6 juta tahun silam.

MASKER SPIRULINA

Apakah manfaat spirulina capsules untuk wajah ?
1. Membersihkan jerawat dari jerawat yg menumpuk.
2. Mengangkat sel kulit mati dan flek hitam
3. Memudarkan bekas jerawat san flek hitam
4. Meremajakan kulit+mengencangkan kulit
5. Mencerahkan wajah dan membuatnya lebih putih bersih
6. Sangat cocok bagi yg memiliki wajah dg tipe kering dan sedikit berminyak

produk ini 100% herbal karena berasal dari alam, bebas dari sintetis/medis/bahan kimia berbahaya, sertifikasi FDA ( BPOM Amerika serikat )+halal MUI+BPOM indonesia+dan beragam penghargaan lainnya, bebas efek samping ! ㅤㅤ
ㅤㅤ
================================ ㅤㅤ
ㅤㅤ
📣Hub Admin di ✆✉☏ ㅤㅤ
ㅤㅤ
@nutrioneshop1
@nutrioneshop1
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ================================ ㅤㅤ
ㅤㅤ
#maskerspirulina #spirulina #maskeralami #maskerwajah #maskeruntukkulitkering #maskerjerawat #maskerwajahalami #maskerwajahhalal #maskerbahanalami #peninggibadan #maskerherbal #maskerwajahherbal #maskermukaherbal #obatjerawat #kulitberminyak #kulitkering #jerawat #jualspirulina #jualmaskerspirulinamurah #jualspirulinamurah #jualtiensspirulina #alami #kosmetik

1 0 3 hours ago
🔥BANTU JERAWAT KECUT DENGAN LAVERA ESSENCE🔥
.
.
 Orang korea dah lama guna essence ni tuk pelindung skin..... dann ramai jugak orang malaysia kini dah sedar tentang essence... LAVERA ESSENCE ni dapat meneyelesaikan masalah macam👇👇👇 .
✅ Jeragat
✅ Jerawat
✅ Salah guna produk
✅ Memudarkan parut
✅ Kulit menipis
✅ Pori terbuka
✅ Memutihkan kulit
✅ bonus WAJAH GLOWING 💋 .
Jom kembalikan semula keserian wajah anda dengan LAVERA ESSENCE dan cantik ala-ala orang korea dengan cara bijak, selamat dan JIMAT 📌

Wasapp 0123757185 /wechatjoey2383
#laveraessence #LaveraEssencehq #LaveraEssencecheras #jerawat #jerawatnanah #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawatparah #serumjerawat #jeragattebal #Jeragat #jeragathitam #jeragatpudar #jeragatdegil #jeragathilang #kulitrosak #kulitkeringkusam #kulitbersih #kulitsensitif #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberminyak #kulitkering #kulitlembut #kulitkusam #kulitcantik #kulitlembab

🔥BANTU JERAWAT KECUT DENGAN LAVERA ESSENCE🔥
.
.
Orang korea dah lama guna essence ni tuk pelindung skin..... dann ramai jugak orang malaysia kini dah sedar tentang essence... LAVERA ESSENCE ni dapat meneyelesaikan masalah macam👇👇👇 .
✅ Jeragat
✅ Jerawat
✅ Salah guna produk
✅ Memudarkan parut
✅ Kulit menipis
✅ Pori terbuka
✅ Memutihkan kulit
✅ bonus WAJAH GLOWING 💋 .
Jom kembalikan semula keserian wajah anda dengan LAVERA ESSENCE dan cantik ala-ala orang korea dengan cara bijak, selamat dan JIMAT 📌

Wasapp 0123757185 /wechatjoey2383
#laveraessence #LaveraEssencehq #LaveraEssencecheras #jerawat #jerawatnanah #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawatparah #serumjerawat #jeragattebal #Jeragat #jeragathitam #jeragatpudar #jeragatdegil #jeragathilang #kulitrosak #kulitkeringkusam #kulitbersih #kulitsensitif #kulitsihat #kulitcerah #kulitglowing #kulitberminyak #kulitkering #kulitlembut #kulitkusam #kulitcantik #kulitlembab

3 0 3 hours ago
Lawanyaaaa kulit sis ni 😍😍😍 Hanya setelah upgrade her skin care routine to Mary Kay Timewise Miracle 3D Set, for 4 months and look at how beautiful and healthy her skin is now!!😍😍😍 .
Cantiknyeeee kan?? Alhamdulillah!!😍😍😍
.
MARY KAY TIMEWISE MIRACLE SET 3D .

3D stands for :
🌸 Defends
Mempertahan/melindungi kulit dari kerosakan yang disebabkan oleh radikal bebas.
🌸 Delay
Melambatkan penuaan.
🌸 Deliver
Improve skin untuk hasil lebih muda dalam masa 4 minggu sahaja. .

4 langkah yang asas yang kami sarankan dengan penggunaan TimeWise Miracle 3D ini : .

1⃣TimeWise Age Minimize 3D - 4 in 1 Cleanser
💕menghilangkan kekotoran pada kulit dan menghasilkan kulit yang bersih
💕membuang kulit mati dan mencerahkan kulit .

2⃣TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen
💕memberi kelembapan pada kulit dan menyediakan perlindungan spektrum luas UVA/UVB
💕memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus .

3⃣TimeWise Age Minimize 3D Night Cream
💕membantu membina semula kulit
💕memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus dan kedutan
💕meningkatkan daya kekuatan pada kulit .

4⃣Mary Kay Timewise Moisture Renewing Softener.
💕Softener ni mengandungi asid hyaluronik (bukan asid hydraulic ye..) dari tumbuhan. Asid Hyaluronik terkenal sebagai agen kelembapan dan awet muda
💕Ia sangat penting dan menjadi pelengkap set penjagaan wajah anda.
💕Kulit semakin halus, lembab dan turut membantu mengecilkan pori anda.
.
SIAP!! 😍😍😍 Kulit cantikkk berseri dengan Mary Kay kan 🥰🥰🥰
.
Meh Tyra bantu ye? Whatsapp je Tyra apa masalah kulit anda dan in shaa Allah Tyra bantu 😘 .
☎️012-484 0774
☎️012-484 0774
☎️012-484 0774
.
.
🌸Free Consultation
🌸Free Gifts awaits!
🌸Free Skin Care/Make Up Samples
🚚Daily Postage
🚚Daily COD
🚚Fast COD to Penang-Kulim everyday
. .
With love,
TYRA YUSOFF 💞
Your Mary Kay Beauty Consultant
.
.

Lawanyaaaa kulit sis ni 😍😍😍 Hanya setelah upgrade her skin care routine to Mary Kay Timewise Miracle 3D Set, for 4 months and look at how beautiful and healthy her skin is now!!😍😍😍 .
Cantiknyeeee kan?? Alhamdulillah!!😍😍😍
.
MARY KAY TIMEWISE MIRACLE SET 3D .

3D stands for :
🌸 Defends
Mempertahan/melindungi kulit dari kerosakan yang disebabkan oleh radikal bebas.
🌸 Delay
Melambatkan penuaan.
🌸 Deliver
Improve skin untuk hasil lebih muda dalam masa 4 minggu sahaja. .

4 langkah yang asas yang kami sarankan dengan penggunaan TimeWise Miracle 3D ini : .

1⃣TimeWise Age Minimize 3D - 4 in 1 Cleanser
💕menghilangkan kekotoran pada kulit dan menghasilkan kulit yang bersih
💕membuang kulit mati dan mencerahkan kulit .

2⃣TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen
💕memberi kelembapan pada kulit dan menyediakan perlindungan spektrum luas UVA/UVB
💕memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus .

3⃣TimeWise Age Minimize 3D Night Cream
💕membantu membina semula kulit
💕memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus dan kedutan
💕meningkatkan daya kekuatan pada kulit .

4⃣Mary Kay Timewise Moisture Renewing Softener.
💕Softener ni mengandungi asid hyaluronik (bukan asid hydraulic ye..) dari tumbuhan. Asid Hyaluronik terkenal sebagai agen kelembapan dan awet muda
💕Ia sangat penting dan menjadi pelengkap set penjagaan wajah anda.
💕Kulit semakin halus, lembab dan turut membantu mengecilkan pori anda.
.
SIAP!! 😍😍😍 Kulit cantikkk berseri dengan Mary Kay kan 🥰🥰🥰
.
Meh Tyra bantu ye? Whatsapp je Tyra apa masalah kulit anda dan in shaa Allah Tyra bantu 😘 .
☎️012-484 0774
☎️012-484 0774
☎️012-484 0774
.
.
🌸Free Consultation
🌸Free Gifts awaits!
🌸Free Skin Care/Make Up Samples
🚚Daily Postage
🚚Daily COD
🚚Fast COD to Penang-Kulim everyday
. .
With love,
TYRA YUSOFF 💞
Your Mary Kay Beauty Consultant
.
.

8 1 3 hours ago
Feel your skin.. feel the soft parts in it 💕 Tapi kalau masih rasa tak best dengan condition skin sendiri.. better start using Mary Kay from now on 😍 .
Mary Kay sangat sangat membantu tau.. Kalau kata kulit awak jenis yg berminyak, berjerawat, punyai pori-pori yang jelas dan terbuka, rasa tak selesa dengan kulit sendiri, atau mungkin Kulit rasa terlalu kering, ketat, nipis, tak selesa, meh la dapatkan consultation dari Tira ☺️
.
In shaa Allah saya bantu dengan sebaiknya.. ikhlas dari hati, untuk kita semua miliki kulit yg kembali sihat berseri 💖
.
Contact lah terus Tyra ya.. Whatsapp Tyra okay?😘
.
.
☎️012-484 0774
☎️012-484 0774
☎️012-484 0774
.
.
🌸Free Consultation
🌸Free Gifts awaits!
🌸Free Skin Care/Make Up Samples
🚚Daily Postage
🚚Daily COD
🚚Fast COD to Penang-Kulim everyday
. .
With love,
TYRA YUSOFF 💞
Your Mary Kay Beauty Consultant
.
.
#marykayputrajaya #marykaykelantan #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayperak #uitmshahalam #marykayipoh #marykaypenang #marykayseberangjaya #marykayjohorbahru  #marykayklang #marykayshahalam #marykayjohor #marykaymysg #pinksale #instagood #instadaily #careermarykay #beautycare #marykayjohor #marykaysabah #skinvigoratebrush #kulitlicin #foundationmarykay #botanicaleffectsmarykay #leeyanaraya2019 #mascaramarykay #kulitkering #ilovemkcareerpenang #ariani

Feel your skin.. feel the soft parts in it 💕 Tapi kalau masih rasa tak best dengan condition skin sendiri.. better start using Mary Kay from now on 😍 .
Mary Kay sangat sangat membantu tau.. Kalau kata kulit awak jenis yg berminyak, berjerawat, punyai pori-pori yang jelas dan terbuka, rasa tak selesa dengan kulit sendiri, atau mungkin Kulit rasa terlalu kering, ketat, nipis, tak selesa, meh la dapatkan consultation dari Tira ☺️
.
In shaa Allah saya bantu dengan sebaiknya.. ikhlas dari hati, untuk kita semua miliki kulit yg kembali sihat berseri 💖
.
Contact lah terus Tyra ya.. Whatsapp Tyra okay?😘
.
.
☎️012-484 0774
☎️012-484 0774
☎️012-484 0774
.
.
🌸Free Consultation
🌸Free Gifts awaits!
🌸Free Skin Care/Make Up Samples
🚚Daily Postage
🚚Daily COD
🚚Fast COD to Penang-Kulim everyday
. .
With love,
TYRA YUSOFF 💞
Your Mary Kay Beauty Consultant
.
.
#marykayputrajaya #marykaykelantan #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayperak #uitmshahalam #marykayipoh #marykaypenang #marykayseberangjaya #marykayjohorbahru #marykayklang #marykayshahalam #marykayjohor #marykaymysg #pinksale #instagood #instadaily #careermarykay #beautycare #marykayjohor #marykaysabah #skinvigoratebrush #kulitlicin #foundationmarykay #botanicaleffectsmarykay #leeyanaraya2019 #mascaramarykay #kulitkering #ilovemkcareerpenang #ariani

7 2 3 hours ago
Keadaan kulit bila bebas makeup. Naked face orang kata. Kiri penuh dengn jerawat dan parut, kanan bersih licin bebas dari parasit jahat. Mana satu idaman kulit kita? Sebab itulah WDTA ni sangat jadi kegilaan ramai. Betul tak?
.
.
Nak kulit glowing asasnya mesti dari kulit bebas kusam, bebas jerawat, bebas parut cela dan pastinya bebas pori terbuka. Pori terbuka ni ibarat lubang yang buat permukaan kulit nampak tak rata. Bila tak rata jangan harap berimpikan kulit glowing.
.
.
Apa yang WDTA buat?
WDTA ni sejenis krim yang merawat kulit melalui sapuan dinadi. Salah satu bahan terbaik dalam WDTA ni adalah niacinamide. .
.
.
Apa kerja Niacinamide? 
Niacinamide membantu memperkuatkan pertahanan lapisan kulit yang paling luar. Vitamin B3 ini bersifat anti-inflammatory bagus untuk menghilangkan kemerahan yang disebabkan oleh jerawat dan meredakan jerawat yang meradang. .
.
.
Kulit korang berminyak? Jangan risau! Sebab niacinamide ni bantu seimbangkan minyak dimuka. Kulit kita memang perlukan minyak tapi bukan terlalu banyak. Pori-pori akan menjadi lebih bersih sebab tak tersumbat dengan minyak yg terlalu banyak. .
.
.
Pernah dengar tentang clog pores (pori tersumbat)? Itulah salah satu punca jerawat tak henti naik bila pori kita tersumbat dengan bendasing kotor. Tapi bila pori bersih, tiada lagi bendasing asing dalam pori yang menyebabkan pori tersumbat. Sifat pori yang elastik jadikan makin kecil bila dah semakin bersih. .
.
.
Bila pori bersih dan mengecil, apa yang kita dapat? Glowing bak kacalah yang terpantul dari kulit muka. .
.
.
Inilah penyebab kulit korang nampak cerah cerah lembap. Seakan kenyang dengan makanan yang sihat. Macam tubuh badan kita juga, kena cukup protein, karbohidrat dan zat untuk kekal sihat. Haaa macam tu juga untuk kulit muka. Kena cukup dengan makanan yg sihat dan selamat untuk kekal cantik.
.
.
Calit dinadi boleh cantik, mesti ada logiknya.
Dah fahamkan apa kerja WDTA?
Cepat whatsapp 01137954895
.
.
#WomenDesiree
#wdta
#KrimAwetMuda
#CalitcalitCantik
#girl
#followme
#beauty
#nofilter
#parut
#kulitberminyak
#kulitkering
#jerawat
#jeragat
#awetmuda
#blackhead
#whitehead
#kulitcantik
#kulitcerah
#cerah
#kulitsihat
#kusam
#kulitkusam
#putih

Keadaan kulit bila bebas makeup. Naked face orang kata. Kiri penuh dengn jerawat dan parut, kanan bersih licin bebas dari parasit jahat. Mana satu idaman kulit kita? Sebab itulah WDTA ni sangat jadi kegilaan ramai. Betul tak?
.
.
Nak kulit glowing asasnya mesti dari kulit bebas kusam, bebas jerawat, bebas parut cela dan pastinya bebas pori terbuka. Pori terbuka ni ibarat lubang yang buat permukaan kulit nampak tak rata. Bila tak rata jangan harap berimpikan kulit glowing.
.
.
Apa yang WDTA buat?
WDTA ni sejenis krim yang merawat kulit melalui sapuan dinadi. Salah satu bahan terbaik dalam WDTA ni adalah niacinamide. .
.
.
Apa kerja Niacinamide?
Niacinamide membantu memperkuatkan pertahanan lapisan kulit yang paling luar. Vitamin B3 ini bersifat anti-inflammatory bagus untuk menghilangkan kemerahan yang disebabkan oleh jerawat dan meredakan jerawat yang meradang. .
.
.
Kulit korang berminyak? Jangan risau! Sebab niacinamide ni bantu seimbangkan minyak dimuka. Kulit kita memang perlukan minyak tapi bukan terlalu banyak. Pori-pori akan menjadi lebih bersih sebab tak tersumbat dengan minyak yg terlalu banyak. .
.
.
Pernah dengar tentang clog pores (pori tersumbat)? Itulah salah satu punca jerawat tak henti naik bila pori kita tersumbat dengan bendasing kotor. Tapi bila pori bersih, tiada lagi bendasing asing dalam pori yang menyebabkan pori tersumbat. Sifat pori yang elastik jadikan makin kecil bila dah semakin bersih. .
.
.
Bila pori bersih dan mengecil, apa yang kita dapat? Glowing bak kacalah yang terpantul dari kulit muka. .
.
.
Inilah penyebab kulit korang nampak cerah cerah lembap. Seakan kenyang dengan makanan yang sihat. Macam tubuh badan kita juga, kena cukup protein, karbohidrat dan zat untuk kekal sihat. Haaa macam tu juga untuk kulit muka. Kena cukup dengan makanan yg sihat dan selamat untuk kekal cantik.
.
.
Calit dinadi boleh cantik, mesti ada logiknya.
Dah fahamkan apa kerja WDTA?
Cepat whatsapp 01137954895
.
.
#WomenDesiree
#wdta
#KrimAwetMuda
#CalitcalitCantik
#girl
#followme
#beauty
#nofilter
#parut
#kulitberminyak
#kulitkering
#jerawat
#jeragat
#awetmuda
#blackhead
#whitehead
#kulitcantik
#kulitcerah
#cerah
#kulitsihat
#kusam
#kulitkusam
#putih

8 0 3 hours ago
ALWAYS BE PURE FOREST THERAPY ULTRA CALMING TONER 150ml: RM68

FREE! 10PCS always be pure cream sample dengan setiap pembelian. Selagi stok masih ada.

Bertekstur sejuk, menyamankan dan mampu menurunkan suhu kulit wajah. Suhu yang terkawal
boleh mengelakkan daripada iritasi, jerawat, kemerahan dan pelbagai masalah lagi.

Komposisi utama adalah bahan-bahan semulajadi, yang memberikan haruman segar pada toner ini

#jerawat#malaysia#drkkosmetik#jeragat#produkkorea#produkmurah#kedaikosmetik#chlush#kulitkering#kotabharu#kulitkusam#parutjerawat#putihgebu#kulitglowing#putihkulit#gojessmojess#kulitgelap#acne#kulitflawless#kulitsensitif#makeupmurah#kl#cantik#skincaremurah#barangmurahmalaysia#alwaysbepuremalaysia#alwaysbepuremurah#alwaysbepure

ALWAYS BE PURE FOREST THERAPY ULTRA CALMING TONER 150ml: RM68

FREE! 10PCS always be pure cream sample dengan setiap pembelian. Selagi stok masih ada.

Bertekstur sejuk, menyamankan dan mampu menurunkan suhu kulit wajah. Suhu yang terkawal
boleh mengelakkan daripada iritasi, jerawat, kemerahan dan pelbagai masalah lagi.

Komposisi utama adalah bahan-bahan semulajadi, yang memberikan haruman segar pada toner ini

#jerawat #malaysia #drkkosmetik #jeragat #produkkorea #produkmurah #kedaikosmetik #chlush #kulitkering #kotabharu #kulitkusam #parutjerawat #putihgebu #kulitglowing #putihkulit #gojessmojess #kulitgelap #acne #kulitflawless #kulitsensitif #makeupmurah #kl #cantik #skincaremurah #barangmurahmalaysia #alwaysbepuremalaysia #alwaysbepuremurah #alwaysbepure

3 0 3 hours ago
ㅤㅤ
Mau tau apa itu spirulina?
ㅤㅤ
MASKER SPIRULINA merupakan salah satu produk terbaik dari kami. Kandungan spirulina terdiri dari nutrisi gizi terlengkap di dunia yang dikemas dalam bentuk kapsul yang didalamnya berisi serbuk ganggang biru spirulina ganggang hijau biru sumber nutrisi yang kaya akan asam amino esensial, vitamin, mineral, dan karotenoid. ㅤㅤ
ㅤㅤ 
WOW..Jadi jangan heran kalo perubahan kulit wajah akan sangat cepat bila maskeran dengan produk spirulina Dan yang harus diketahui adalah apabila 1 kali maskeran dengan spirulina sama dengan kita memasukkan nutrisi 0,5 Kg sayuran dan buah buahan segar kedalam kulit wajah yang akan memberikan nutirsi dan gizi bagi wajah mengencangkan kulit wajah.  ㅤㅤ
ㅤㅤ
Ganggang biru spirulina itu sendiri merupakan salah satu tumbuhan langka yang telah hidup kurang lebih 3,6 juta tahun silam.

MASKER SPIRULINA

Apakah manfaat spirulina capsules untuk wajah ?
1. Membersihkan jerawat dari jerawat yg menumpuk.
2. Mengangkat sel kulit mati dan flek hitam
3. Memudarkan bekas jerawat san flek hitam
4. Meremajakan kulit+mengencangkan kulit
5. Mencerahkan wajah dan membuatnya lebih putih bersih
6. Sangat cocok bagi yg memiliki wajah dg tipe kering dan sedikit berminyak

produk ini 100% herbal karena berasal dari alam, bebas dari sintetis/medis/bahan kimia berbahaya, sertifikasi FDA ( BPOM Amerika serikat )+halal MUI+BPOM indonesia+dan beragam penghargaan lainnya, bebas efek samping ! ㅤㅤ
ㅤㅤ
================================ ㅤㅤ
ㅤㅤ
📣Hub Admin di ✆✉☏ ㅤㅤ
ㅤㅤ 
@nutrioneshop1
@nutrioneshop1 ================================ ㅤㅤ
ㅤㅤ 
#maskerspirulina #spirulina #maskeralami #maskerwajah #maskeruntukkulitkering #maskerjerawat #maskerwajahalami #maskerwajahhalal #maskerbahanalami #peninggibadan #maskerherbal #maskerwajahherbal #maskermukaherbal #obatjerawat #kulitberminyak #kulitkering#jerawat#jualspirulina #jualmaskerspirulinamurah #jualspirulinamurah #jualtiensspirulina #alami #kosmetik

ㅤㅤ
Mau tau apa itu spirulina?
ㅤㅤ
MASKER SPIRULINA merupakan salah satu produk terbaik dari kami. Kandungan spirulina terdiri dari nutrisi gizi terlengkap di dunia yang dikemas dalam bentuk kapsul yang didalamnya berisi serbuk ganggang biru spirulina ganggang hijau biru sumber nutrisi yang kaya akan asam amino esensial, vitamin, mineral, dan karotenoid. ㅤㅤ
ㅤㅤ
WOW..Jadi jangan heran kalo perubahan kulit wajah akan sangat cepat bila maskeran dengan produk spirulina Dan yang harus diketahui adalah apabila 1 kali maskeran dengan spirulina sama dengan kita memasukkan nutrisi 0,5 Kg sayuran dan buah buahan segar kedalam kulit wajah yang akan memberikan nutirsi dan gizi bagi wajah mengencangkan kulit wajah.  ㅤㅤ
ㅤㅤ
Ganggang biru spirulina itu sendiri merupakan salah satu tumbuhan langka yang telah hidup kurang lebih 3,6 juta tahun silam.

MASKER SPIRULINA

Apakah manfaat spirulina capsules untuk wajah ?
1. Membersihkan jerawat dari jerawat yg menumpuk.
2. Mengangkat sel kulit mati dan flek hitam
3. Memudarkan bekas jerawat san flek hitam
4. Meremajakan kulit+mengencangkan kulit
5. Mencerahkan wajah dan membuatnya lebih putih bersih
6. Sangat cocok bagi yg memiliki wajah dg tipe kering dan sedikit berminyak

produk ini 100% herbal karena berasal dari alam, bebas dari sintetis/medis/bahan kimia berbahaya, sertifikasi FDA ( BPOM Amerika serikat )+halal MUI+BPOM indonesia+dan beragam penghargaan lainnya, bebas efek samping ! ㅤㅤ
ㅤㅤ
================================ ㅤㅤ
ㅤㅤ
📣Hub Admin di ✆✉☏ ㅤㅤ
ㅤㅤ
@nutrioneshop1
@nutrioneshop1 ================================ ㅤㅤ
ㅤㅤ
#maskerspirulina #spirulina #maskeralami #maskerwajah #maskeruntukkulitkering #maskerjerawat #maskerwajahalami #maskerwajahhalal #maskerbahanalami #peninggibadan #maskerherbal #maskerwajahherbal #maskermukaherbal #obatjerawat #kulitberminyak #kulitkering #jerawat #jualspirulina #jualmaskerspirulinamurah #jualspirulinamurah #jualtiensspirulina #alami #kosmetik

1 1 3 hours ago
ㅤㅤ
Mau tau apa itu spirulina?
ㅤㅤ
MASKER SPIRULINA merupakan salah satu produk terbaik dari kami. Kandungan spirulina terdiri dari nutrisi gizi terlengkap di dunia yang dikemas dalam bentuk kapsul yang didalamnya berisi serbuk ganggang biru spirulina ganggang hijau biru sumber nutrisi yang kaya akan asam amino esensial, vitamin, mineral, dan karotenoid. ㅤㅤ
ㅤㅤ 
WOW..Jadi jangan heran kalo perubahan kulit wajah akan sangat cepat bila maskeran dengan produk spirulina Dan yang harus diketahui adalah apabila 1 kali maskeran dengan spirulina sama dengan kita memasukkan nutrisi 0,5 Kg sayuran dan buah buahan segar kedalam kulit wajah yang akan memberikan nutirsi dan gizi bagi wajah mengencangkan kulit wajah.  ㅤㅤ
ㅤㅤ
Ganggang biru spirulina itu sendiri merupakan salah satu tumbuhan langka yang telah hidup kurang lebih 3,6 juta tahun silam.

MASKER SPIRULINA

Apakah manfaat spirulina capsules untuk wajah ?
1. Membersihkan jerawat dari jerawat yg menumpuk.
2. Mengangkat sel kulit mati dan flek hitam
3. Memudarkan bekas jerawat san flek hitam
4. Meremajakan kulit+mengencangkan kulit
5. Mencerahkan wajah dan membuatnya lebih putih bersih
6. Sangat cocok bagi yg memiliki wajah dg tipe kering dan sedikit berminyak

produk ini 100% herbal karena berasal dari alam, bebas dari sintetis/medis/bahan kimia berbahaya, sertifikasi FDA ( BPOM Amerika serikat )+halal MUI+BPOM indonesia+dan beragam penghargaan lainnya, bebas efek samping ! ㅤㅤ
ㅤㅤ
================================ ㅤㅤ
ㅤㅤ
📣Hub Admin di ✆✉☏ ㅤㅤ
ㅤㅤ 
@nutrioneshop1
@nutrioneshop1 ================================ ㅤㅤ
ㅤㅤ 
#maskerspirulina #spirulina #maskeralami #maskerwajah #maskeruntukkulitkering #maskerjerawat #maskerwajahalami #maskerwajahhalal #maskerbahanalami #peninggibadan #maskerherbal #maskerwajahherbal #maskermukaherbal #obatjerawat #kulitberminyak #kulitkering#jerawat#jualspirulina #jualmaskerspirulinamurah #jualspirulinamurah #jualtiensspirulina #alami #kosmetik

ㅤㅤ
Mau tau apa itu spirulina?
ㅤㅤ
MASKER SPIRULINA merupakan salah satu produk terbaik dari kami. Kandungan spirulina terdiri dari nutrisi gizi terlengkap di dunia yang dikemas dalam bentuk kapsul yang didalamnya berisi serbuk ganggang biru spirulina ganggang hijau biru sumber nutrisi yang kaya akan asam amino esensial, vitamin, mineral, dan karotenoid. ㅤㅤ
ㅤㅤ
WOW..Jadi jangan heran kalo perubahan kulit wajah akan sangat cepat bila maskeran dengan produk spirulina Dan yang harus diketahui adalah apabila 1 kali maskeran dengan spirulina sama dengan kita memasukkan nutrisi 0,5 Kg sayuran dan buah buahan segar kedalam kulit wajah yang akan memberikan nutirsi dan gizi bagi wajah mengencangkan kulit wajah.  ㅤㅤ
ㅤㅤ
Ganggang biru spirulina itu sendiri merupakan salah satu tumbuhan langka yang telah hidup kurang lebih 3,6 juta tahun silam.

MASKER SPIRULINA

Apakah manfaat spirulina capsules untuk wajah ?
1. Membersihkan jerawat dari jerawat yg menumpuk.
2. Mengangkat sel kulit mati dan flek hitam
3. Memudarkan bekas jerawat san flek hitam
4. Meremajakan kulit+mengencangkan kulit
5. Mencerahkan wajah dan membuatnya lebih putih bersih
6. Sangat cocok bagi yg memiliki wajah dg tipe kering dan sedikit berminyak

produk ini 100% herbal karena berasal dari alam, bebas dari sintetis/medis/bahan kimia berbahaya, sertifikasi FDA ( BPOM Amerika serikat )+halal MUI+BPOM indonesia+dan beragam penghargaan lainnya, bebas efek samping ! ㅤㅤ
ㅤㅤ
================================ ㅤㅤ
ㅤㅤ
📣Hub Admin di ✆✉☏ ㅤㅤ
ㅤㅤ
@nutrioneshop1
@nutrioneshop1 ================================ ㅤㅤ
ㅤㅤ
#maskerspirulina #spirulina #maskeralami #maskerwajah #maskeruntukkulitkering #maskerjerawat #maskerwajahalami #maskerwajahhalal #maskerbahanalami #peninggibadan #maskerherbal #maskerwajahherbal #maskermukaherbal #obatjerawat #kulitberminyak #kulitkering #jerawat #jualspirulina #jualmaskerspirulinamurah #jualspirulinamurah #jualtiensspirulina #alami #kosmetik

0 0 3 hours ago
ㅤㅤ
Mau tau apa itu spirulina?
ㅤㅤ
MASKER SPIRULINA merupakan salah satu produk terbaik dari kami. Kandungan spirulina terdiri dari nutrisi gizi terlengkap di dunia yang dikemas dalam bentuk kapsul yang didalamnya berisi serbuk ganggang biru spirulina ganggang hijau biru sumber nutrisi yang kaya akan asam amino esensial, vitamin, mineral, dan karotenoid. ㅤㅤ
ㅤㅤ 
WOW..Jadi jangan heran kalo perubahan kulit wajah akan sangat cepat bila maskeran dengan produk spirulina Dan yang harus diketahui adalah apabila 1 kali maskeran dengan spirulina sama dengan kita memasukkan nutrisi 0,5 Kg sayuran dan buah buahan segar kedalam kulit wajah yang akan memberikan nutirsi dan gizi bagi wajah mengencangkan kulit wajah.  ㅤㅤ
ㅤㅤ
Ganggang biru spirulina itu sendiri merupakan salah satu tumbuhan langka yang telah hidup kurang lebih 3,6 juta tahun silam.

MASKER SPIRULINA

Apakah manfaat spirulina capsules untuk wajah ?
1. Membersihkan jerawat dari jerawat yg menumpuk.
2. Mengangkat sel kulit mati dan flek hitam
3. Memudarkan bekas jerawat san flek hitam
4. Meremajakan kulit+mengencangkan kulit
5. Mencerahkan wajah dan membuatnya lebih putih bersih
6. Sangat cocok bagi yg memiliki wajah dg tipe kering dan sedikit berminyak

produk ini 100% herbal karena berasal dari alam, bebas dari sintetis/medis/bahan kimia berbahaya, sertifikasi FDA ( BPOM Amerika serikat )+halal MUI+BPOM indonesia+dan beragam penghargaan lainnya, bebas efek samping ! ㅤㅤ
ㅤㅤ
================================ ㅤㅤ
ㅤㅤ
📣Hub Admin di ✆✉☏ ㅤㅤ
ㅤㅤ 
@nutrioneshop1
@nutrioneshop1 ================================ ㅤㅤ
ㅤㅤ 
#maskerspirulina #spirulina #maskeralami #maskerwajah #maskeruntukkulitkering #maskerjerawat #maskerwajahalami #maskerwajahhalal #maskerbahanalami #peninggibadan #maskerherbal #maskerwajahherbal #maskermukaherbal #obatjerawat #kulitberminyak #kulitkering#jerawat#jualspirulina #jualmaskerspirulinamurah #jualspirulinamurah #jualtiensspirulina #alami #kosmetik

ㅤㅤ
Mau tau apa itu spirulina?
ㅤㅤ
MASKER SPIRULINA merupakan salah satu produk terbaik dari kami. Kandungan spirulina terdiri dari nutrisi gizi terlengkap di dunia yang dikemas dalam bentuk kapsul yang didalamnya berisi serbuk ganggang biru spirulina ganggang hijau biru sumber nutrisi yang kaya akan asam amino esensial, vitamin, mineral, dan karotenoid. ㅤㅤ
ㅤㅤ
WOW..Jadi jangan heran kalo perubahan kulit wajah akan sangat cepat bila maskeran dengan produk spirulina Dan yang harus diketahui adalah apabila 1 kali maskeran dengan spirulina sama dengan kita memasukkan nutrisi 0,5 Kg sayuran dan buah buahan segar kedalam kulit wajah yang akan memberikan nutirsi dan gizi bagi wajah mengencangkan kulit wajah.  ㅤㅤ
ㅤㅤ
Ganggang biru spirulina itu sendiri merupakan salah satu tumbuhan langka yang telah hidup kurang lebih 3,6 juta tahun silam.

MASKER SPIRULINA

Apakah manfaat spirulina capsules untuk wajah ?
1. Membersihkan jerawat dari jerawat yg menumpuk.
2. Mengangkat sel kulit mati dan flek hitam
3. Memudarkan bekas jerawat san flek hitam
4. Meremajakan kulit+mengencangkan kulit
5. Mencerahkan wajah dan membuatnya lebih putih bersih
6. Sangat cocok bagi yg memiliki wajah dg tipe kering dan sedikit berminyak

produk ini 100% herbal karena berasal dari alam, bebas dari sintetis/medis/bahan kimia berbahaya, sertifikasi FDA ( BPOM Amerika serikat )+halal MUI+BPOM indonesia+dan beragam penghargaan lainnya, bebas efek samping ! ㅤㅤ
ㅤㅤ
================================ ㅤㅤ
ㅤㅤ
📣Hub Admin di ✆✉☏ ㅤㅤ
ㅤㅤ
@nutrioneshop1
@nutrioneshop1 ================================ ㅤㅤ
ㅤㅤ
#maskerspirulina #spirulina #maskeralami #maskerwajah #maskeruntukkulitkering #maskerjerawat #maskerwajahalami #maskerwajahhalal #maskerbahanalami #peninggibadan #maskerherbal #maskerwajahherbal #maskermukaherbal #obatjerawat #kulitberminyak #kulitkering #jerawat #jualspirulina #jualmaskerspirulinamurah #jualspirulinamurah #jualtiensspirulina #alami #kosmetik

0 0 3 hours ago
Kadang2 sebab kita TAK CUKUP AIR jer
.
.
Sebab itu penting nya pakai skincare + minum air putih banyak2..dan jangan lupa, basahkan juga kulit dengan #serummawar ➡ Face mist yang paling mudah & organic untuk kesegaran wajah..baru lah awet muda 10 taun nanti😉
.
.
#penyegarwajah #zeeta #serumzeeta #dehydrated #kulitkering #kulitkusam #puncakulitkering #dryskin #zeetabeinspired #testimoniserummawar #serumantiaging #serum #facemist #rosefacemist #rm25je #serumwajah
.
.
Whatsapp ☎0.1.9.9.6.1.38.5.2 @ DM sahaja

Kadang2 sebab kita TAK CUKUP AIR jer
.
.
Sebab itu penting nya pakai skincare + minum air putih banyak2..dan jangan lupa, basahkan juga kulit dengan #serummawar ➡ Face mist yang paling mudah & organic untuk kesegaran wajah..baru lah awet muda 10 taun nanti😉
.
.
#penyegarwajah #zeeta #serumzeeta #dehydrated #kulitkering #kulitkusam #puncakulitkering #dryskin #zeetabeinspired #testimoniserummawar #serumantiaging #serum #facemist #rosefacemist #rm25je #serumwajah
.
.
Whatsapp ☎0.1.9.9.6.1.38.5.2 @ DM sahaja

1 0 3 hours ago
Alhamdulillah, tengoklah perubahan kulit adik ni.. dah sihat cantikkkk dah kulit beliau.. Hanya dengan menggunakan Set Botanical Effects Evo 😍😍😍 .
.

Nak tahu tak apa yg best pasal Set BE Evo ni? .
BOTANICAL EFFECTS EVOLUTION UNTUK KULIT REMAJA!
.
. Set Botanical Effects Evo ni terdiri daripada kandungan ekstrak Buah Naga & Aloevera tau!
.
Kandungan Utama dalam Evo : .
🍉DRAGON FRUIT (Pitaya) .
.
♥️Juga dipanggil pitaya
Mengandungi asid lemak dan beberapa vitamin B-kompleks : dipanggil "vitamin anti-stress" B1 (thiamin), B2 (riboflavin) dan B3 (niacin). .
♥️Penuh dengan mineral seperti besi, kalsium dan fosforus.
.
♥️Kaya dengan antioksidan untuk membantu melawan radikal bebas kulit yang merosakkan. .
. .
🌱ALOE VERA
🌿Salah satu tumbuhan yang paling berkhasiat di dunia, gel aloe mengandungi lebih daripada 75 nutrien, termasuk 20 mineral dan 12 vitamin. .
🌿Membantu mengekalkan halangan kelembapan kulit dan mempunyai vitamin yang tinggi kandungan E, antioksidan yang popular dalam penjagaan kulit. .
🌿Menggalakkan kulit yang sihat dan perolehan sel. .
🌿Memberikan kulit anda rangsangan tambahan antioksidan.
.

Dapatkan lah Set Botanical Effects Evo ni 🍉🌱 Memang baik sangat!😍
.
.
Come to place your order. Whatsapp me Tyra ya!👱🏻‍♀️
.
.
☎️012-484 0774
☎️012-484 0774
☎️012-484 0774
.
.
🌸Free Consultation
🌸Free Gifts awaits!
🌸Free Skin Care/Make Up Samples
🚚Daily Postage
🚚Daily COD
🚚Fast COD to Penang-Kulim everyday
. .
With love,
TYRA YUSOFF 💞
Your Mary Kay Beauty Consultant
.

Alhamdulillah, tengoklah perubahan kulit adik ni.. dah sihat cantikkkk dah kulit beliau.. Hanya dengan menggunakan Set Botanical Effects Evo 😍😍😍 .
.

Nak tahu tak apa yg best pasal Set BE Evo ni? .
BOTANICAL EFFECTS EVOLUTION UNTUK KULIT REMAJA!
.
. Set Botanical Effects Evo ni terdiri daripada kandungan ekstrak Buah Naga & Aloevera tau!
.
Kandungan Utama dalam Evo : .
🍉DRAGON FRUIT (Pitaya) .
.
♥️Juga dipanggil pitaya
Mengandungi asid lemak dan beberapa vitamin B-kompleks : dipanggil "vitamin anti-stress" B1 (thiamin), B2 (riboflavin) dan B3 (niacin). .
♥️Penuh dengan mineral seperti besi, kalsium dan fosforus.
.
♥️Kaya dengan antioksidan untuk membantu melawan radikal bebas kulit yang merosakkan. .
. .
🌱ALOE VERA
🌿Salah satu tumbuhan yang paling berkhasiat di dunia, gel aloe mengandungi lebih daripada 75 nutrien, termasuk 20 mineral dan 12 vitamin. .
🌿Membantu mengekalkan halangan kelembapan kulit dan mempunyai vitamin yang tinggi kandungan E, antioksidan yang popular dalam penjagaan kulit. .
🌿Menggalakkan kulit yang sihat dan perolehan sel. .
🌿Memberikan kulit anda rangsangan tambahan antioksidan.
.

Dapatkan lah Set Botanical Effects Evo ni 🍉🌱 Memang baik sangat!😍
.
.
Come to place your order. Whatsapp me Tyra ya!👱🏻‍♀️
.
.
☎️012-484 0774
☎️012-484 0774
☎️012-484 0774
.
.
🌸Free Consultation
🌸Free Gifts awaits!
🌸Free Skin Care/Make Up Samples
🚚Daily Postage
🚚Daily COD
🚚Fast COD to Penang-Kulim everyday
. .
With love,
TYRA YUSOFF 💞
Your Mary Kay Beauty Consultant
.

11 1 3 hours ago
🐌 YANG DITUNGGU - TUNGGU SUDAH TIBA!

SOME BY MI Snail Truecica Miracle Repair Serum 50ml

Harga pengenalan (waktu sangat terhad) : RM79
Harga asal: RM115

Mengandungi kompleks 'black snail truecica' sebanyak 890,000ppm, ia seolah-olah meminjamkan keupayaan merawat dan mengubati siput kepada anda!

Bertujuan merawat tektur, membaik pulih dan meransang pertumbuhan sel kulit, ia merupakan sesuatu yang wajib anda cuba!

#jerawat#malaysia#drkkosmetik#jeragat#produkkorea#produkmurah#kedaikosmetik#chlush#kulitkering#kotabharu#kulitkusam#parutjerawat#putihgebu#kulitglowing#putihkulit#gojessmojess#kulitgelap#acne#kulitflawless#kulitsensitif#makeupmurah#kl#cantik#skincaremurah#barangmurahmalaysia#snailtruecica#snailtruecicamiraclerepairserum#somebymimurah

🐌 YANG DITUNGGU - TUNGGU SUDAH TIBA!

SOME BY MI Snail Truecica Miracle Repair Serum 50ml

Harga pengenalan (waktu sangat terhad) : RM79
Harga asal: RM115

Mengandungi kompleks 'black snail truecica' sebanyak 890,000ppm, ia seolah-olah meminjamkan keupayaan merawat dan mengubati siput kepada anda!

Bertujuan merawat tektur, membaik pulih dan meransang pertumbuhan sel kulit, ia merupakan sesuatu yang wajib anda cuba!

#jerawat #malaysia #drkkosmetik #jeragat #produkkorea #produkmurah #kedaikosmetik #chlush #kulitkering #kotabharu #kulitkusam #parutjerawat #putihgebu #kulitglowing #putihkulit #gojessmojess #kulitgelap #acne #kulitflawless #kulitsensitif #makeupmurah #kl #cantik #skincaremurah #barangmurahmalaysia #snailtruecica #snailtruecicamiraclerepairserum #somebymimurah

5 0 3 hours ago
Harga: 9.000
Variant:
Charcoal Detoxfying
Pinky Strawberry
Vanilla Creamy
Yellow Banana
Mint Ice Whitening
Kiwi Moist

Manfaat :
1.	Kiwi Moist
Masker kiwi joefie kaya akan vitamin C yang memberikan fleksibilitas, elastisitas dan kesegaran pada kulit. Kiwi juga memiliki kandungan vitamin B6, kalsium, zat besi, serta magnesium yang berfungsi mencerahkan kulit. Selain itu, buah ini juga kaya anti-oksidan yang bisa memberi perlindungan pada kulit akibat radikal bebas. 
2.	Ice Mint whitening
Masker peppermint joefie memberikan sensasi dingin dengan kandungan menthol alami. Peppermint juga berfungsi sebagai antibakteri yang dapat mencegah jerawat secara optimal dan menyerap kelebihan minyak. Selain itu kandungan vitamin C berguna untuk mencerahkan kulit wajah. 
3.	Yellow Banana
Masker Yellow banana joefie mengandung kalium, vitamin A dan vitamin C, serta moisture, yang secara khusus bisa membuat kulit terlihat lebih cerah dan bercahaya. Selain itu, banana digunakan sebagai obat anti jerawat dan mengatasi flek hitam yang membandel. 
4.	Pinky Starwberry 
Masker pinky strawberry joefie kaya akan vitamin C dan flavonoid yang berfungsi untuk mencerahkan kulit wajah yang kusam sekaligus melembabkan. Anti-oksidan yang tinggi dari strawberry sangat bermanfaat untuk melindungi kulit dari bahaya sinar UV dan radikal bebas. 
5.	Vanilla creamy
Masker vanila joefie memiliki dua kandungan yakni anti oksidan dan vitamin B yang sangat baik untuk kesehatan kulit. Membantu memperbaiki tekstur kulit dan mengobati berbagai masalah kulit seperti keriput dan kusam.

6. Charcoal Detoxifying
Masker charcoal joefie bekerja sebagai Detoxifying Agent yang membersihkan pori-pori Kulit dari paparan polusi dan mencegah timbulnya komedo. Charcoal juga memiliki kemampuan menyerap minyak berlebih pada wajah sehingga kulit bersih tanpa membuat kering.
•
•
•
#maskerbubuk #maskerbubukmurah#mabukorganikmurah#facemask#maskerwajah #facemaskmurah#maskerwajahmurah #facemaskbubukmurah#maskerwajah #whitening #maskeruntukjerawat#mabukoriginal #mabukmurah #masker #mask#facialmask #maskerkomedo #pemutihwajah#bubukpencerah #bubukpemutih#komedo#berminyak#kulitkering#solusiwajah#solusikulitbelang#kulithjerawatan#kul

Harga: 9.000
Variant:
Charcoal Detoxfying
Pinky Strawberry
Vanilla Creamy
Yellow Banana
Mint Ice Whitening
Kiwi Moist

Manfaat :
1. Kiwi Moist
Masker kiwi joefie kaya akan vitamin C yang memberikan fleksibilitas, elastisitas dan kesegaran pada kulit. Kiwi juga memiliki kandungan vitamin B6, kalsium, zat besi, serta magnesium yang berfungsi mencerahkan kulit. Selain itu, buah ini juga kaya anti-oksidan yang bisa memberi perlindungan pada kulit akibat radikal bebas. 
2. Ice Mint whitening
Masker peppermint joefie memberikan sensasi dingin dengan kandungan menthol alami. Peppermint juga berfungsi sebagai antibakteri yang dapat mencegah jerawat secara optimal dan menyerap kelebihan minyak. Selain itu kandungan vitamin C berguna untuk mencerahkan kulit wajah. 
3. Yellow Banana
Masker Yellow banana joefie mengandung kalium, vitamin A dan vitamin C, serta moisture, yang secara khusus bisa membuat kulit terlihat lebih cerah dan bercahaya. Selain itu, banana digunakan sebagai obat anti jerawat dan mengatasi flek hitam yang membandel. 
4. Pinky Starwberry 
Masker pinky strawberry joefie kaya akan vitamin C dan flavonoid yang berfungsi untuk mencerahkan kulit wajah yang kusam sekaligus melembabkan. Anti-oksidan yang tinggi dari strawberry sangat bermanfaat untuk melindungi kulit dari bahaya sinar UV dan radikal bebas. 
5. Vanilla creamy
Masker vanila joefie memiliki dua kandungan yakni anti oksidan dan vitamin B yang sangat baik untuk kesehatan kulit. Membantu memperbaiki tekstur kulit dan mengobati berbagai masalah kulit seperti keriput dan kusam.

6. Charcoal Detoxifying
Masker charcoal joefie bekerja sebagai Detoxifying Agent yang membersihkan pori-pori Kulit dari paparan polusi dan mencegah timbulnya komedo. Charcoal juga memiliki kemampuan menyerap minyak berlebih pada wajah sehingga kulit bersih tanpa membuat kering.



#maskerbubuk   #maskerbubukmurah #mabukorganikmurah #facemask #maskerwajah   #facemaskmurah #maskerwajahmurah   #facemaskbubukmurah #maskerwajah   #whitening   #maskeruntukjerawat #mabukoriginal   #mabukmurah   #masker   #mask #facialmask   #maskerkomedo   #pemutihwajah #bubukpencerah   #bubukpemutih #komedo #berminyak #kulitkering #solusiwajah #solusikulitbelang #kulithjerawatan #kul

1 0 4 hours ago
Harga: 9.000
Variant:
Charcoal Detoxfying
Pinky Strawberry
Vanilla Creamy
Yellow Banana
Mint Ice Whitening
Kiwi Moist

Manfaat :
1.	Kiwi Moist
Masker kiwi joefie kaya akan vitamin C yang memberikan fleksibilitas, elastisitas dan kesegaran pada kulit. Kiwi juga memiliki kandungan vitamin B6, kalsium, zat besi, serta magnesium yang berfungsi mencerahkan kulit. Selain itu, buah ini juga kaya anti-oksidan yang bisa memberi perlindungan pada kulit akibat radikal bebas. 
2.	Ice Mint whitening
Masker peppermint joefie memberikan sensasi dingin dengan kandungan menthol alami. Peppermint juga berfungsi sebagai antibakteri yang dapat mencegah jerawat secara optimal dan menyerap kelebihan minyak. Selain itu kandungan vitamin C berguna untuk mencerahkan kulit wajah. 
3.	Yellow Banana
Masker Yellow banana joefie mengandung kalium, vitamin A dan vitamin C, serta moisture, yang secara khusus bisa membuat kulit terlihat lebih cerah dan bercahaya. Selain itu, banana digunakan sebagai obat anti jerawat dan mengatasi flek hitam yang membandel. 
4.	Pinky Starwberry 
Masker pinky strawberry joefie kaya akan vitamin C dan flavonoid yang berfungsi untuk mencerahkan kulit wajah yang kusam sekaligus melembabkan. Anti-oksidan yang tinggi dari strawberry sangat bermanfaat untuk melindungi kulit dari bahaya sinar UV dan radikal bebas. 
5.	Vanilla creamy
Masker vanila joefie memiliki dua kandungan yakni anti oksidan dan vitamin B yang sangat baik untuk kesehatan kulit. Membantu memperbaiki tekstur kulit dan mengobati berbagai masalah kulit seperti keriput dan kusam.

6. Charcoal Detoxifying
Masker charcoal joefie bekerja sebagai Detoxifying Agent yang membersihkan pori-pori Kulit dari paparan polusi dan mencegah timbulnya komedo. Charcoal juga memiliki kemampuan menyerap minyak berlebih pada wajah sehingga kulit bersih tanpa membuat kering.
•
•
•
#maskerbubuk #maskerbubukmurah#mabukorganikmurah#facemask#maskerwajah #facemaskmurah#maskerwajahmurah #facemaskbubukmurah#maskerwajah #whitening #maskeruntukjerawat#mabukoriginal #mabukmurah #masker #mask#facialmask #maskerkomedo #pemutihwajah#bubukpencerah #bubukpemutih#komedo#berminyak#kulitkering#solusiwajah#solusikulitbelang#kulithjerawatan#kul

Harga: 9.000
Variant:
Charcoal Detoxfying
Pinky Strawberry
Vanilla Creamy
Yellow Banana
Mint Ice Whitening
Kiwi Moist

Manfaat :
1. Kiwi Moist
Masker kiwi joefie kaya akan vitamin C yang memberikan fleksibilitas, elastisitas dan kesegaran pada kulit. Kiwi juga memiliki kandungan vitamin B6, kalsium, zat besi, serta magnesium yang berfungsi mencerahkan kulit. Selain itu, buah ini juga kaya anti-oksidan yang bisa memberi perlindungan pada kulit akibat radikal bebas. 
2. Ice Mint whitening
Masker peppermint joefie memberikan sensasi dingin dengan kandungan menthol alami. Peppermint juga berfungsi sebagai antibakteri yang dapat mencegah jerawat secara optimal dan menyerap kelebihan minyak. Selain itu kandungan vitamin C berguna untuk mencerahkan kulit wajah. 
3. Yellow Banana
Masker Yellow banana joefie mengandung kalium, vitamin A dan vitamin C, serta moisture, yang secara khusus bisa membuat kulit terlihat lebih cerah dan bercahaya. Selain itu, banana digunakan sebagai obat anti jerawat dan mengatasi flek hitam yang membandel. 
4. Pinky Starwberry 
Masker pinky strawberry joefie kaya akan vitamin C dan flavonoid yang berfungsi untuk mencerahkan kulit wajah yang kusam sekaligus melembabkan. Anti-oksidan yang tinggi dari strawberry sangat bermanfaat untuk melindungi kulit dari bahaya sinar UV dan radikal bebas. 
5. Vanilla creamy
Masker vanila joefie memiliki dua kandungan yakni anti oksidan dan vitamin B yang sangat baik untuk kesehatan kulit. Membantu memperbaiki tekstur kulit dan mengobati berbagai masalah kulit seperti keriput dan kusam.

6. Charcoal Detoxifying
Masker charcoal joefie bekerja sebagai Detoxifying Agent yang membersihkan pori-pori Kulit dari paparan polusi dan mencegah timbulnya komedo. Charcoal juga memiliki kemampuan menyerap minyak berlebih pada wajah sehingga kulit bersih tanpa membuat kering.



#maskerbubuk   #maskerbubukmurah #mabukorganikmurah #facemask #maskerwajah   #facemaskmurah #maskerwajahmurah   #facemaskbubukmurah #maskerwajah   #whitening   #maskeruntukjerawat #mabukoriginal   #mabukmurah   #masker   #mask #facialmask   #maskerkomedo   #pemutihwajah #bubukpencerah   #bubukpemutih #komedo #berminyak #kulitkering #solusiwajah #solusikulitbelang #kulithjerawatan #kul

2 0 4 hours ago
Harga: 9.000
Variant:
Charcoal Detoxfying
Pinky Strawberry
Vanilla Creamy
Yellow Banana
Mint Ice Whitening
Kiwi Moist

Manfaat :
1.	Kiwi Moist
Masker kiwi joefie kaya akan vitamin C yang memberikan fleksibilitas, elastisitas dan kesegaran pada kulit. Kiwi juga memiliki kandungan vitamin B6, kalsium, zat besi, serta magnesium yang berfungsi mencerahkan kulit. Selain itu, buah ini juga kaya anti-oksidan yang bisa memberi perlindungan pada kulit akibat radikal bebas. 
2.	Ice Mint whitening
Masker peppermint joefie memberikan sensasi dingin dengan kandungan menthol alami. Peppermint juga berfungsi sebagai antibakteri yang dapat mencegah jerawat secara optimal dan menyerap kelebihan minyak. Selain itu kandungan vitamin C berguna untuk mencerahkan kulit wajah. 
3.	Yellow Banana
Masker Yellow banana joefie mengandung kalium, vitamin A dan vitamin C, serta moisture, yang secara khusus bisa membuat kulit terlihat lebih cerah dan bercahaya. Selain itu, banana digunakan sebagai obat anti jerawat dan mengatasi flek hitam yang membandel. 
4.	Pinky Starwberry 
Masker pinky strawberry joefie kaya akan vitamin C dan flavonoid yang berfungsi untuk mencerahkan kulit wajah yang kusam sekaligus melembabkan. Anti-oksidan yang tinggi dari strawberry sangat bermanfaat untuk melindungi kulit dari bahaya sinar UV dan radikal bebas. 
5.	Vanilla creamy
Masker vanila joefie memiliki dua kandungan yakni anti oksidan dan vitamin B yang sangat baik untuk kesehatan kulit. Membantu memperbaiki tekstur kulit dan mengobati berbagai masalah kulit seperti keriput dan kusam.

6. Charcoal Detoxifying
Masker charcoal joefie bekerja sebagai Detoxifying Agent yang membersihkan pori-pori Kulit dari paparan polusi dan mencegah timbulnya komedo. Charcoal juga memiliki kemampuan menyerap minyak berlebih pada wajah sehingga kulit bersih tanpa membuat kering.
•
•
•
#maskerbubuk #maskerbubukmurah#mabukorganikmurah#facemask#maskerwajah #facemaskmurah#maskerwajahmurah #facemaskbubukmurah#maskerwajah #whitening #maskeruntukjerawat#mabukoriginal #mabukmurah #masker #mask#facialmask #maskerkomedo #pemutihwajah#bubukpencerah #bubukpemutih#komedo#berminyak#kulitkering#solusiwajah#solusikulitbelang#kulithjerawatan#kul

Harga: 9.000
Variant:
Charcoal Detoxfying
Pinky Strawberry
Vanilla Creamy
Yellow Banana
Mint Ice Whitening
Kiwi Moist

Manfaat :
1. Kiwi Moist
Masker kiwi joefie kaya akan vitamin C yang memberikan fleksibilitas, elastisitas dan kesegaran pada kulit. Kiwi juga memiliki kandungan vitamin B6, kalsium, zat besi, serta magnesium yang berfungsi mencerahkan kulit. Selain itu, buah ini juga kaya anti-oksidan yang bisa memberi perlindungan pada kulit akibat radikal bebas. 
2. Ice Mint whitening
Masker peppermint joefie memberikan sensasi dingin dengan kandungan menthol alami. Peppermint juga berfungsi sebagai antibakteri yang dapat mencegah jerawat secara optimal dan menyerap kelebihan minyak. Selain itu kandungan vitamin C berguna untuk mencerahkan kulit wajah. 
3. Yellow Banana
Masker Yellow banana joefie mengandung kalium, vitamin A dan vitamin C, serta moisture, yang secara khusus bisa membuat kulit terlihat lebih cerah dan bercahaya. Selain itu, banana digunakan sebagai obat anti jerawat dan mengatasi flek hitam yang membandel. 
4. Pinky Starwberry 
Masker pinky strawberry joefie kaya akan vitamin C dan flavonoid yang berfungsi untuk mencerahkan kulit wajah yang kusam sekaligus melembabkan. Anti-oksidan yang tinggi dari strawberry sangat bermanfaat untuk melindungi kulit dari bahaya sinar UV dan radikal bebas. 
5. Vanilla creamy
Masker vanila joefie memiliki dua kandungan yakni anti oksidan dan vitamin B yang sangat baik untuk kesehatan kulit. Membantu memperbaiki tekstur kulit dan mengobati berbagai masalah kulit seperti keriput dan kusam.

6. Charcoal Detoxifying
Masker charcoal joefie bekerja sebagai Detoxifying Agent yang membersihkan pori-pori Kulit dari paparan polusi dan mencegah timbulnya komedo. Charcoal juga memiliki kemampuan menyerap minyak berlebih pada wajah sehingga kulit bersih tanpa membuat kering.



#maskerbubuk   #maskerbubukmurah #mabukorganikmurah #facemask #maskerwajah   #facemaskmurah #maskerwajahmurah   #facemaskbubukmurah #maskerwajah   #whitening   #maskeruntukjerawat #mabukoriginal   #mabukmurah   #masker   #mask #facialmask   #maskerkomedo   #pemutihwajah #bubukpencerah   #bubukpemutih #komedo #berminyak #kulitkering #solusiwajah #solusikulitbelang #kulithjerawatan #kul

0 0 4 hours ago
Harga: 9.000
Variant:
Charcoal Detoxfying
Pinky Strawberry
Vanilla Creamy
Yellow Banana
Mint Ice Whitening
Kiwi Moist

Manfaat :
1.	Kiwi Moist
Masker kiwi joefie kaya akan vitamin C yang memberikan fleksibilitas, elastisitas dan kesegaran pada kulit. Kiwi juga memiliki kandungan vitamin B6, kalsium, zat besi, serta magnesium yang berfungsi mencerahkan kulit. Selain itu, buah ini juga kaya anti-oksidan yang bisa memberi perlindungan pada kulit akibat radikal bebas. 
2.	Ice Mint whitening
Masker peppermint joefie memberikan sensasi dingin dengan kandungan menthol alami. Peppermint juga berfungsi sebagai antibakteri yang dapat mencegah jerawat secara optimal dan menyerap kelebihan minyak. Selain itu kandungan vitamin C berguna untuk mencerahkan kulit wajah. 
3.	Yellow Banana
Masker Yellow banana joefie mengandung kalium, vitamin A dan vitamin C, serta moisture, yang secara khusus bisa membuat kulit terlihat lebih cerah dan bercahaya. Selain itu, banana digunakan sebagai obat anti jerawat dan mengatasi flek hitam yang membandel. 
4.	Pinky Starwberry 
Masker pinky strawberry joefie kaya akan vitamin C dan flavonoid yang berfungsi untuk mencerahkan kulit wajah yang kusam sekaligus melembabkan. Anti-oksidan yang tinggi dari strawberry sangat bermanfaat untuk melindungi kulit dari bahaya sinar UV dan radikal bebas. 
5.	Vanilla creamy
Masker vanila joefie memiliki dua kandungan yakni anti oksidan dan vitamin B yang sangat baik untuk kesehatan kulit. Membantu memperbaiki tekstur kulit dan mengobati berbagai masalah kulit seperti keriput dan kusam.

6. Charcoal Detoxifying
Masker charcoal joefie bekerja sebagai Detoxifying Agent yang membersihkan pori-pori Kulit dari paparan polusi dan mencegah timbulnya komedo. Charcoal juga memiliki kemampuan menyerap minyak berlebih pada wajah sehingga kulit bersih tanpa membuat kering.
•
•
•
#maskerbubuk #maskerbubukmurah#mabukorganikmurah#facemask#maskerwajah #facemaskmurah#maskerwajahmurah #facemaskbubukmurah#maskerwajah #whitening #maskeruntukjerawat#mabukoriginal #mabukmurah #masker #mask#facialmask #maskerkomedo #pemutihwajah#bubukpencerah #bubukpemutih#komedo#berminyak#kulitkering#solusiwajah#solusikulitbelang#kulithjerawatan#kul

Harga: 9.000
Variant:
Charcoal Detoxfying
Pinky Strawberry
Vanilla Creamy
Yellow Banana
Mint Ice Whitening
Kiwi Moist

Manfaat :
1. Kiwi Moist
Masker kiwi joefie kaya akan vitamin C yang memberikan fleksibilitas, elastisitas dan kesegaran pada kulit. Kiwi juga memiliki kandungan vitamin B6, kalsium, zat besi, serta magnesium yang berfungsi mencerahkan kulit. Selain itu, buah ini juga kaya anti-oksidan yang bisa memberi perlindungan pada kulit akibat radikal bebas. 
2. Ice Mint whitening
Masker peppermint joefie memberikan sensasi dingin dengan kandungan menthol alami. Peppermint juga berfungsi sebagai antibakteri yang dapat mencegah jerawat secara optimal dan menyerap kelebihan minyak. Selain itu kandungan vitamin C berguna untuk mencerahkan kulit wajah. 
3. Yellow Banana
Masker Yellow banana joefie mengandung kalium, vitamin A dan vitamin C, serta moisture, yang secara khusus bisa membuat kulit terlihat lebih cerah dan bercahaya. Selain itu, banana digunakan sebagai obat anti jerawat dan mengatasi flek hitam yang membandel. 
4. Pinky Starwberry 
Masker pinky strawberry joefie kaya akan vitamin C dan flavonoid yang berfungsi untuk mencerahkan kulit wajah yang kusam sekaligus melembabkan. Anti-oksidan yang tinggi dari strawberry sangat bermanfaat untuk melindungi kulit dari bahaya sinar UV dan radikal bebas. 
5. Vanilla creamy
Masker vanila joefie memiliki dua kandungan yakni anti oksidan dan vitamin B yang sangat baik untuk kesehatan kulit. Membantu memperbaiki tekstur kulit dan mengobati berbagai masalah kulit seperti keriput dan kusam.

6. Charcoal Detoxifying
Masker charcoal joefie bekerja sebagai Detoxifying Agent yang membersihkan pori-pori Kulit dari paparan polusi dan mencegah timbulnya komedo. Charcoal juga memiliki kemampuan menyerap minyak berlebih pada wajah sehingga kulit bersih tanpa membuat kering.



#maskerbubuk   #maskerbubukmurah #mabukorganikmurah #facemask #maskerwajah   #facemaskmurah #maskerwajahmurah   #facemaskbubukmurah #maskerwajah   #whitening   #maskeruntukjerawat #mabukoriginal   #mabukmurah   #masker   #mask #facialmask   #maskerkomedo   #pemutihwajah #bubukpencerah   #bubukpemutih #komedo #berminyak #kulitkering #solusiwajah #solusikulitbelang #kulithjerawatan #kul

0 0 4 hours ago
Harga: 9.000
Variant:
Charcoal Detoxfying
Pinky Strawberry
Vanilla Creamy
Yellow Banana
Mint Ice Whitening
Kiwi Moist

Manfaat :
1.	Kiwi Moist
Masker kiwi joefie kaya akan vitamin C yang memberikan fleksibilitas, elastisitas dan kesegaran pada kulit. Kiwi juga memiliki kandungan vitamin B6, kalsium, zat besi, serta magnesium yang berfungsi mencerahkan kulit. Selain itu, buah ini juga kaya anti-oksidan yang bisa memberi perlindungan pada kulit akibat radikal bebas. 
2.	Ice Mint whitening
Masker peppermint joefie memberikan sensasi dingin dengan kandungan menthol alami. Peppermint juga berfungsi sebagai antibakteri yang dapat mencegah jerawat secara optimal dan menyerap kelebihan minyak. Selain itu kandungan vitamin C berguna untuk mencerahkan kulit wajah. 
3.	Yellow Banana
Masker Yellow banana joefie mengandung kalium, vitamin A dan vitamin C, serta moisture, yang secara khusus bisa membuat kulit terlihat lebih cerah dan bercahaya. Selain itu, banana digunakan sebagai obat anti jerawat dan mengatasi flek hitam yang membandel. 
4.	Pinky Starwberry 
Masker pinky strawberry joefie kaya akan vitamin C dan flavonoid yang berfungsi untuk mencerahkan kulit wajah yang kusam sekaligus melembabkan. Anti-oksidan yang tinggi dari strawberry sangat bermanfaat untuk melindungi kulit dari bahaya sinar UV dan radikal bebas. 
5.	Vanilla creamy
Masker vanila joefie memiliki dua kandungan yakni anti oksidan dan vitamin B yang sangat baik untuk kesehatan kulit. Membantu memperbaiki tekstur kulit dan mengobati berbagai masalah kulit seperti keriput dan kusam.

6. Charcoal Detoxifying
Masker charcoal joefie bekerja sebagai Detoxifying Agent yang membersihkan pori-pori Kulit dari paparan polusi dan mencegah timbulnya komedo. Charcoal juga memiliki kemampuan menyerap minyak berlebih pada wajah sehingga kulit bersih tanpa membuat kering.
•
•
•
#maskerbubuk #maskerbubukmurah#mabukorganikmurah#facemask#maskerwajah #facemaskmurah#maskerwajahmurah #facemaskbubukmurah#maskerwajah #whitening #maskeruntukjerawat#mabukoriginal #mabukmurah #masker #mask#facialmask #maskerkomedo #pemutihwajah#bubukpencerah #bubukpemutih#komedo#berminyak#kulitkering#solusiwajah#solusikulitbelang#kulithjerawatan#kul

Harga: 9.000
Variant:
Charcoal Detoxfying
Pinky Strawberry
Vanilla Creamy
Yellow Banana
Mint Ice Whitening
Kiwi Moist

Manfaat :
1. Kiwi Moist
Masker kiwi joefie kaya akan vitamin C yang memberikan fleksibilitas, elastisitas dan kesegaran pada kulit. Kiwi juga memiliki kandungan vitamin B6, kalsium, zat besi, serta magnesium yang berfungsi mencerahkan kulit. Selain itu, buah ini juga kaya anti-oksidan yang bisa memberi perlindungan pada kulit akibat radikal bebas. 
2. Ice Mint whitening
Masker peppermint joefie memberikan sensasi dingin dengan kandungan menthol alami. Peppermint juga berfungsi sebagai antibakteri yang dapat mencegah jerawat secara optimal dan menyerap kelebihan minyak. Selain itu kandungan vitamin C berguna untuk mencerahkan kulit wajah. 
3. Yellow Banana
Masker Yellow banana joefie mengandung kalium, vitamin A dan vitamin C, serta moisture, yang secara khusus bisa membuat kulit terlihat lebih cerah dan bercahaya. Selain itu, banana digunakan sebagai obat anti jerawat dan mengatasi flek hitam yang membandel. 
4. Pinky Starwberry 
Masker pinky strawberry joefie kaya akan vitamin C dan flavonoid yang berfungsi untuk mencerahkan kulit wajah yang kusam sekaligus melembabkan. Anti-oksidan yang tinggi dari strawberry sangat bermanfaat untuk melindungi kulit dari bahaya sinar UV dan radikal bebas. 
5. Vanilla creamy
Masker vanila joefie memiliki dua kandungan yakni anti oksidan dan vitamin B yang sangat baik untuk kesehatan kulit. Membantu memperbaiki tekstur kulit dan mengobati berbagai masalah kulit seperti keriput dan kusam.

6. Charcoal Detoxifying
Masker charcoal joefie bekerja sebagai Detoxifying Agent yang membersihkan pori-pori Kulit dari paparan polusi dan mencegah timbulnya komedo. Charcoal juga memiliki kemampuan menyerap minyak berlebih pada wajah sehingga kulit bersih tanpa membuat kering.



#maskerbubuk   #maskerbubukmurah #mabukorganikmurah #facemask #maskerwajah   #facemaskmurah #maskerwajahmurah   #facemaskbubukmurah #maskerwajah   #whitening   #maskeruntukjerawat #mabukoriginal   #mabukmurah   #masker   #mask #facialmask   #maskerkomedo   #pemutihwajah #bubukpencerah   #bubukpemutih #komedo #berminyak #kulitkering #solusiwajah #solusikulitbelang #kulithjerawatan #kul

1 0 4 hours ago
Harga: 9.000
Variant:
Charcoal Detoxfying
Pinky Strawberry
Vanilla Creamy
Yellow Banana
Mint Ice Whitening
Kiwi Moist

Manfaat :
1.	Kiwi Moist
Masker kiwi joefie kaya akan vitamin C yang memberikan fleksibilitas, elastisitas dan kesegaran pada kulit. Kiwi juga memiliki kandungan vitamin B6, kalsium, zat besi, serta magnesium yang berfungsi mencerahkan kulit. Selain itu, buah ini juga kaya anti-oksidan yang bisa memberi perlindungan pada kulit akibat radikal bebas. 
2.	Ice Mint whitening
Masker peppermint joefie memberikan sensasi dingin dengan kandungan menthol alami. Peppermint juga berfungsi sebagai antibakteri yang dapat mencegah jerawat secara optimal dan menyerap kelebihan minyak. Selain itu kandungan vitamin C berguna untuk mencerahkan kulit wajah. 
3.	Yellow Banana
Masker Yellow banana joefie mengandung kalium, vitamin A dan vitamin C, serta moisture, yang secara khusus bisa membuat kulit terlihat lebih cerah dan bercahaya. Selain itu, banana digunakan sebagai obat anti jerawat dan mengatasi flek hitam yang membandel. 
4.	Pinky Starwberry 
Masker pinky strawberry joefie kaya akan vitamin C dan flavonoid yang berfungsi untuk mencerahkan kulit wajah yang kusam sekaligus melembabkan. Anti-oksidan yang tinggi dari strawberry sangat bermanfaat untuk melindungi kulit dari bahaya sinar UV dan radikal bebas. 
5.	Vanilla creamy
Masker vanila joefie memiliki dua kandungan yakni anti oksidan dan vitamin B yang sangat baik untuk kesehatan kulit. Membantu memperbaiki tekstur kulit dan mengobati berbagai masalah kulit seperti keriput dan kusam.

6. Charcoal Detoxifying
Masker charcoal joefie bekerja sebagai Detoxifying Agent yang membersihkan pori-pori Kulit dari paparan polusi dan mencegah timbulnya komedo. Charcoal juga memiliki kemampuan menyerap minyak berlebih pada wajah sehingga kulit bersih tanpa membuat kering.
•
•
•
#maskerbubuk #maskerbubukmurah#mabukorganikmurah#facemask#maskerwajah #facemaskmurah#maskerwajahmurah #facemaskbubukmurah#maskerwajah #whitening #maskeruntukjerawat#mabukoriginal #mabukmurah #masker #mask#facialmask #maskerkomedo #pemutihwajah#bubukpencerah #bubukpemutih#komedo#berminyak#kulitkering#solusiwajah#solusikulitbelang#kulithjerawatan

Harga: 9.000
Variant:
Charcoal Detoxfying
Pinky Strawberry
Vanilla Creamy
Yellow Banana
Mint Ice Whitening
Kiwi Moist

Manfaat :
1. Kiwi Moist
Masker kiwi joefie kaya akan vitamin C yang memberikan fleksibilitas, elastisitas dan kesegaran pada kulit. Kiwi juga memiliki kandungan vitamin B6, kalsium, zat besi, serta magnesium yang berfungsi mencerahkan kulit. Selain itu, buah ini juga kaya anti-oksidan yang bisa memberi perlindungan pada kulit akibat radikal bebas. 
2. Ice Mint whitening
Masker peppermint joefie memberikan sensasi dingin dengan kandungan menthol alami. Peppermint juga berfungsi sebagai antibakteri yang dapat mencegah jerawat secara optimal dan menyerap kelebihan minyak. Selain itu kandungan vitamin C berguna untuk mencerahkan kulit wajah. 
3. Yellow Banana
Masker Yellow banana joefie mengandung kalium, vitamin A dan vitamin C, serta moisture, yang secara khusus bisa membuat kulit terlihat lebih cerah dan bercahaya. Selain itu, banana digunakan sebagai obat anti jerawat dan mengatasi flek hitam yang membandel. 
4. Pinky Starwberry 
Masker pinky strawberry joefie kaya akan vitamin C dan flavonoid yang berfungsi untuk mencerahkan kulit wajah yang kusam sekaligus melembabkan. Anti-oksidan yang tinggi dari strawberry sangat bermanfaat untuk melindungi kulit dari bahaya sinar UV dan radikal bebas. 
5. Vanilla creamy
Masker vanila joefie memiliki dua kandungan yakni anti oksidan dan vitamin B yang sangat baik untuk kesehatan kulit. Membantu memperbaiki tekstur kulit dan mengobati berbagai masalah kulit seperti keriput dan kusam.

6. Charcoal Detoxifying
Masker charcoal joefie bekerja sebagai Detoxifying Agent yang membersihkan pori-pori Kulit dari paparan polusi dan mencegah timbulnya komedo. Charcoal juga memiliki kemampuan menyerap minyak berlebih pada wajah sehingga kulit bersih tanpa membuat kering.



#maskerbubuk   #maskerbubukmurah #mabukorganikmurah #facemask #maskerwajah   #facemaskmurah #maskerwajahmurah   #facemaskbubukmurah #maskerwajah   #whitening   #maskeruntukjerawat #mabukoriginal   #mabukmurah   #masker   #mask #facialmask   #maskerkomedo   #pemutihwajah #bubukpencerah   #bubukpemutih #komedo #berminyak #kulitkering #solusiwajah #solusikulitbelang #kulithjerawatan

0 0 4 hours ago
Harga: 9.000
Variant:
Charcoal Detoxfying
Pinky Strawberry
Vanilla Creamy
Yellow Banana
Mint Ice Whitening
Kiwi Moist

Manfaat :
1.	Kiwi Moist
Masker kiwi joefie kaya akan vitamin C yang memberikan fleksibilitas, elastisitas dan kesegaran pada kulit. Kiwi juga memiliki kandungan vitamin B6, kalsium, zat besi, serta magnesium yang berfungsi mencerahkan kulit. Selain itu, buah ini juga kaya anti-oksidan yang bisa memberi perlindungan pada kulit akibat radikal bebas. 
2.	Ice Mint whitening
Masker peppermint joefie memberikan sensasi dingin dengan kandungan menthol alami. Peppermint juga berfungsi sebagai antibakteri yang dapat mencegah jerawat secara optimal dan menyerap kelebihan minyak. Selain itu kandungan vitamin C berguna untuk mencerahkan kulit wajah. 
3.	Yellow Banana
Masker Yellow banana joefie mengandung kalium, vitamin A dan vitamin C, serta moisture, yang secara khusus bisa membuat kulit terlihat lebih cerah dan bercahaya. Selain itu, banana digunakan sebagai obat anti jerawat dan mengatasi flek hitam yang membandel. 
4.	Pinky Starwberry 
Masker pinky strawberry joefie kaya akan vitamin C dan flavonoid yang berfungsi untuk mencerahkan kulit wajah yang kusam sekaligus melembabkan. Anti-oksidan yang tinggi dari strawberry sangat bermanfaat untuk melindungi kulit dari bahaya sinar UV dan radikal bebas. 
5.	Vanilla creamy
Masker vanila joefie memiliki dua kandungan yakni anti oksidan dan vitamin B yang sangat baik untuk kesehatan kulit. Membantu memperbaiki tekstur kulit dan mengobati berbagai masalah kulit seperti keriput dan kusam.

6. Charcoal Detoxifying
Masker charcoal joefie bekerja sebagai Detoxifying Agent yang membersihkan pori-pori Kulit dari paparan polusi dan mencegah timbulnya komedo. Charcoal juga memiliki kemampuan menyerap minyak berlebih pada wajah sehingga kulit bersih tanpa membuat kering.
•
•
•
#maskerbubuk #maskerbubukmurah#mabukorganikmurah#facemask#maskerwajah #facemaskmurah#maskerwajahmurah #facemaskbubukmurah#maskerwajah #whitening #maskeruntukjerawat#mabukoriginal #mabukmurah #masker #mask#facialmask #maskerkomedo #pemutihwajah#bubukpencerah #bubukpemutih#komedo#berminyak#kulitkering#solusiwajah#solusikulitbelang#kulithjerawatan

Harga: 9.000
Variant:
Charcoal Detoxfying
Pinky Strawberry
Vanilla Creamy
Yellow Banana
Mint Ice Whitening
Kiwi Moist

Manfaat :
1. Kiwi Moist
Masker kiwi joefie kaya akan vitamin C yang memberikan fleksibilitas, elastisitas dan kesegaran pada kulit. Kiwi juga memiliki kandungan vitamin B6, kalsium, zat besi, serta magnesium yang berfungsi mencerahkan kulit. Selain itu, buah ini juga kaya anti-oksidan yang bisa memberi perlindungan pada kulit akibat radikal bebas. 
2. Ice Mint whitening
Masker peppermint joefie memberikan sensasi dingin dengan kandungan menthol alami. Peppermint juga berfungsi sebagai antibakteri yang dapat mencegah jerawat secara optimal dan menyerap kelebihan minyak. Selain itu kandungan vitamin C berguna untuk mencerahkan kulit wajah. 
3. Yellow Banana
Masker Yellow banana joefie mengandung kalium, vitamin A dan vitamin C, serta moisture, yang secara khusus bisa membuat kulit terlihat lebih cerah dan bercahaya. Selain itu, banana digunakan sebagai obat anti jerawat dan mengatasi flek hitam yang membandel. 
4. Pinky Starwberry 
Masker pinky strawberry joefie kaya akan vitamin C dan flavonoid yang berfungsi untuk mencerahkan kulit wajah yang kusam sekaligus melembabkan. Anti-oksidan yang tinggi dari strawberry sangat bermanfaat untuk melindungi kulit dari bahaya sinar UV dan radikal bebas. 
5. Vanilla creamy
Masker vanila joefie memiliki dua kandungan yakni anti oksidan dan vitamin B yang sangat baik untuk kesehatan kulit. Membantu memperbaiki tekstur kulit dan mengobati berbagai masalah kulit seperti keriput dan kusam.

6. Charcoal Detoxifying
Masker charcoal joefie bekerja sebagai Detoxifying Agent yang membersihkan pori-pori Kulit dari paparan polusi dan mencegah timbulnya komedo. Charcoal juga memiliki kemampuan menyerap minyak berlebih pada wajah sehingga kulit bersih tanpa membuat kering.



#maskerbubuk   #maskerbubukmurah #mabukorganikmurah #facemask #maskerwajah   #facemaskmurah #maskerwajahmurah   #facemaskbubukmurah #maskerwajah   #whitening   #maskeruntukjerawat #mabukoriginal   #mabukmurah   #masker   #mask #facialmask   #maskerkomedo   #pemutihwajah #bubukpencerah   #bubukpemutih #komedo #berminyak #kulitkering #solusiwajah #solusikulitbelang #kulithjerawatan

0 0 4 hours ago
• • • • • •
Nampak tu korang? Ada dua sticker kat tangan sis. Hahaha maklum la kita orang perempuan duduk dapur masak memasak tup tup terkena minyak panas. Memang lumrah orang perempuan la kan. Nak kena Memasak tapi nak kena bergaya jugak! So sis pun mula lah mencari supplement yang bagus untuk kulit. Terjumpa pulak @hellobabes_official ni. Bukan sahaja packaging dia yanh cantik, benefit dia pun banyak. Bagus untk whitening, radiant & glowing. So sis pun apa lagi. Zasss terus cuba! Rasa dia pun sedap. Cara nak makan pun senang! Koyak kan terus makan je sebab dia mcm jelly! Dap dap! So sis share lah dengan korang kesayangan sis semua
.
Berminat www.wasap.my/60182194602/nakhellobabes
.
#hellobabeskotasamarahan #hellobabeskuching #hellobabessarawak #hellobabesborneo #supplementterbaik #supplementputih #supplementkecantikan #sarawakonlineshop #sunburn #produkviral #putihgebu #parutmuka #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitkering #kamekjual #glassskin #beautysupplement #bazaarpaknil #letcantik

• • • • • •
Nampak tu korang? Ada dua sticker kat tangan sis. Hahaha maklum la kita orang perempuan duduk dapur masak memasak tup tup terkena minyak panas. Memang lumrah orang perempuan la kan. Nak kena Memasak tapi nak kena bergaya jugak! So sis pun mula lah mencari supplement yang bagus untuk kulit. Terjumpa pulak @hellobabes_official ni. Bukan sahaja packaging dia yanh cantik, benefit dia pun banyak. Bagus untk whitening, radiant & glowing. So sis pun apa lagi. Zasss terus cuba! Rasa dia pun sedap. Cara nak makan pun senang! Koyak kan terus makan je sebab dia mcm jelly! Dap dap! So sis share lah dengan korang kesayangan sis semua
.
Berminat www.wasap.my/60182194602/nakhellobabes
.
#hellobabeskotasamarahan #hellobabeskuching #hellobabessarawak #hellobabesborneo #supplementterbaik #supplementputih #supplementkecantikan #sarawakonlineshop #sunburn #produkviral #putihgebu #parutmuka #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitkering #kamekjual #glassskin #beautysupplement #bazaarpaknil #letcantik

2 0 4 hours ago

Top #kulitkering posts

Erha sekarang ada body series nya lo yaitu Erha21 Truwhite Activator Whitening Body Scrub dan Erha21 Whitening Body Moisturizer dengan wangi yang enak banget ❤️
.
.
Selain mencerahkan kedua produk ini juga bisa mengatasi masalah kulit kering dan kusam dan bisa juga dipakai untuk kamu yang punya kulit sensitive karena kedua produk ini di desain for all skin type 😍
.
.
Butiran scrub nya lembut banget dengan wangi shea butter dan untuk Moisturizer nya juga selain wangi gampang banget meresap tubuh dan gak lengket. Oia setelah pakai rangkaian pencerah ini kamu disarankan untuk tetap pakai sunscreen ya agar efek pencerah bisa berfungsi dengan baik ❤️
.
.
Buat kamu yang penasaran ingin coba rangkaian produk terbaru Erha Body Series ini bisa banget dibeli secara online di official website erha.co.id atau langsung ke @erha.dermatology karena produk ini termasuk produk yang dijual bebas over the counter tanpa resep dokter dan tanpa harus konsultasi dulu enggak kok. Kamu juga bisa langsung mengunjungi #erhaapothecary atau ke #erhaclinic untuk membeli produk ini 😊

Untuk review nya sudah ada di blog aku ya link ada di bio 😘

#TruwhiteActivatorBodyScrub
#TruwhiteActivatorBodyMoisturizer
#ErhaSkinHairAndLaserExpert
#Erha
#Erhadermatology
#kulitkusam
#kulittubuhsehat
#kulitcerah
#kulitkering
#kulitsensitif

Erha sekarang ada body series nya lo yaitu Erha21 Truwhite Activator Whitening Body Scrub dan Erha21 Whitening Body Moisturizer dengan wangi yang enak banget ❤️
.
.
Selain mencerahkan kedua produk ini juga bisa mengatasi masalah kulit kering dan kusam dan bisa juga dipakai untuk kamu yang punya kulit sensitive karena kedua produk ini di desain for all skin type 😍
.
.
Butiran scrub nya lembut banget dengan wangi shea butter dan untuk Moisturizer nya juga selain wangi gampang banget meresap tubuh dan gak lengket. Oia setelah pakai rangkaian pencerah ini kamu disarankan untuk tetap pakai sunscreen ya agar efek pencerah bisa berfungsi dengan baik ❤️
.
.
Buat kamu yang penasaran ingin coba rangkaian produk terbaru Erha Body Series ini bisa banget dibeli secara online di official website erha.co.id atau langsung ke @erha.dermatology karena produk ini termasuk produk yang dijual bebas over the counter tanpa resep dokter dan tanpa harus konsultasi dulu enggak kok. Kamu juga bisa langsung mengunjungi #erhaapothecary atau ke #erhaclinic untuk membeli produk ini 😊

Untuk review nya sudah ada di blog aku ya link ada di bio 😘

#TruwhiteActivatorBodyScrub
#TruwhiteActivatorBodyMoisturizer
#ErhaSkinHairAndLaserExpert
#Erha
#Erhadermatology
#kulitkusam
#kulittubuhsehat
#kulitcerah
#kulitkering
#kulitsensitif

168 42 11 May, 2019

Advertisements

[CONTEST] Due to overwhelming participations on our previous contest, we decided to do another giveaway just for you!

We are giving away Rosken Skin Repair Dry Skin Cream 500ml to 10 lucky winners!

Your task is simple:
1. Like our page and tag 5 friends or more that you would recommend to use Rosken Skin Repair products in the comment section bellow.
2. Winners will be selected at random.
3. Contest starts now until 31st May 2019. Don't forget to stay tuned with us for the winners announcement.

So, what are you waiting for? If you want to have a gorgeous and radiant looking skin for this Raya month and make all the cousins and aunts jelous of your skin, hurry and let the tagging game begins!
#raya2019
#skincare
#dryskin
#kulitcantik
#kulitkering
#beauty
#beautycare
#rosken

[CONTEST] Due to overwhelming participations on our previous contest, we decided to do another giveaway just for you!

We are giving away Rosken Skin Repair Dry Skin Cream 500ml to 10 lucky winners!

Your task is simple:
1. Like our page and tag 5 friends or more that you would recommend to use Rosken Skin Repair products in the comment section bellow.
2. Winners will be selected at random.
3. Contest starts now until 31st May 2019. Don't forget to stay tuned with us for the winners announcement.

So, what are you waiting for? If you want to have a gorgeous and radiant looking skin for this Raya month and make all the cousins and aunts jelous of your skin, hurry and let the tagging game begins!
#raya2019
#skincare
#dryskin
#kulitcantik
#kulitkering
#beauty
#beautycare
#rosken

632 1,067 22 May, 2019
ㅤㅤ
Mau tau apa itu spirulina?
ㅤㅤ
MASKER SPIRULINA merupakan salah satu produk terbaik dari kami. Kandungan spirulina terdiri dari nutrisi gizi terlengkap di dunia yang dikemas dalam bentuk kapsul yang didalamnya berisi serbuk ganggang biru spirulina ganggang hijau biru sumber nutrisi yang kaya akan asam amino esensial, vitamin, mineral, dan karotenoid. ㅤㅤ
ㅤㅤ 
WOW..Jadi jangan heran kalo perubahan kulit wajah akan sangat cepat bila maskeran dengan produk spirulina Dan yang harus diketahui adalah apabila 1 kali maskeran dengan spirulina sama dengan kita memasukkan nutrisi 0,5 Kg sayuran dan buah buahan segar kedalam kulit wajah yang akan memberikan nutirsi dan gizi bagi wajah mengencangkan kulit wajah.  ㅤㅤ
ㅤㅤ
Ganggang biru spirulina itu sendiri merupakan salah satu tumbuhan langka yang telah hidup kurang lebih 3,6 juta tahun silam.

MASKER SPIRULINA

Apakah manfaat spirulina capsules untuk wajah ?
1. Membersihkan jerawat dari jerawat yg menumpuk.
2. Mengangkat sel kulit mati dan flek hitam
3. Memudarkan bekas jerawat san flek hitam
4. Meremajakan kulit+mengencangkan kulit
5. Mencerahkan wajah dan membuatnya lebih putih bersih
6. Sangat cocok bagi yg memiliki wajah dg tipe kering dan sedikit berminyak

produk ini 100% herbal karena berasal dari alam, bebas dari sintetis/medis/bahan kimia berbahaya, sertifikasi FDA ( BPOM Amerika serikat )+halal MUI+BPOM indonesia+dan beragam penghargaan lainnya, bebas efek samping ! ㅤㅤ
ㅤㅤ
================================ ㅤㅤ
ㅤㅤ
📣Hub Admin di ✆✉☏ ㅤㅤ
ㅤㅤ
WA/SMS : 081214525400
LINE : pakarspirulina_id

FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ================================ ㅤㅤ
ㅤㅤ 
#maskerspirulina #spirulina #maskeralami #maskerwajah #maskeruntukkulitkering #maskerjerawat #maskerwajahalami #maskerwajahhalal #maskerbahanalami #peninggibadan #maskerherbal #maskerwajahherbal #maskermukaherbal #obatjerawat #kulitberminyak #kulitkering#jerawat#jualspirulina #jualmaskerspirulinamurah #jualspirulinamurah #jualtiensspirulina #alami #kosmetik

ㅤㅤ
Mau tau apa itu spirulina?
ㅤㅤ
MASKER SPIRULINA merupakan salah satu produk terbaik dari kami. Kandungan spirulina terdiri dari nutrisi gizi terlengkap di dunia yang dikemas dalam bentuk kapsul yang didalamnya berisi serbuk ganggang biru spirulina ganggang hijau biru sumber nutrisi yang kaya akan asam amino esensial, vitamin, mineral, dan karotenoid. ㅤㅤ
ㅤㅤ
WOW..Jadi jangan heran kalo perubahan kulit wajah akan sangat cepat bila maskeran dengan produk spirulina Dan yang harus diketahui adalah apabila 1 kali maskeran dengan spirulina sama dengan kita memasukkan nutrisi 0,5 Kg sayuran dan buah buahan segar kedalam kulit wajah yang akan memberikan nutirsi dan gizi bagi wajah mengencangkan kulit wajah.  ㅤㅤ
ㅤㅤ
Ganggang biru spirulina itu sendiri merupakan salah satu tumbuhan langka yang telah hidup kurang lebih 3,6 juta tahun silam.

MASKER SPIRULINA

Apakah manfaat spirulina capsules untuk wajah ?
1. Membersihkan jerawat dari jerawat yg menumpuk.
2. Mengangkat sel kulit mati dan flek hitam
3. Memudarkan bekas jerawat san flek hitam
4. Meremajakan kulit+mengencangkan kulit
5. Mencerahkan wajah dan membuatnya lebih putih bersih
6. Sangat cocok bagi yg memiliki wajah dg tipe kering dan sedikit berminyak

produk ini 100% herbal karena berasal dari alam, bebas dari sintetis/medis/bahan kimia berbahaya, sertifikasi FDA ( BPOM Amerika serikat )+halal MUI+BPOM indonesia+dan beragam penghargaan lainnya, bebas efek samping ! ㅤㅤ
ㅤㅤ
================================ ㅤㅤ
ㅤㅤ
📣Hub Admin di ✆✉☏ ㅤㅤ
ㅤㅤ
WA/SMS : 081214525400
LINE : pakarspirulina_id

FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ================================ ㅤㅤ
ㅤㅤ
#maskerspirulina #spirulina #maskeralami #maskerwajah #maskeruntukkulitkering #maskerjerawat #maskerwajahalami #maskerwajahhalal #maskerbahanalami #peninggibadan #maskerherbal #maskerwajahherbal #maskermukaherbal #obatjerawat #kulitberminyak #kulitkering #jerawat #jualspirulina #jualmaskerspirulinamurah #jualspirulinamurah #jualtiensspirulina #alami #kosmetik

1,190 0 29 April, 2019

Advertisements

Mau tau apa itu spirulina?
ㅤㅤ
MASKER SPIRULINA merupakan salah satu produk terbaik dari kami. Kandungan spirulina terdiri dari nutrisi gizi terlengkap di dunia yang dikemas dalam bentuk kapsul yang didalamnya berisi serbuk ganggang biru spirulina ganggang hijau biru sumber nutrisi yang kaya akan asam amino esensial, vitamin, mineral, dan karotenoid. ㅤㅤ
ㅤㅤ 
WOW..Jadi jangan heran kalo perubahan kulit wajah akan sangat cepat bila maskeran dengan produk spirulina Dan yang harus diketahui adalah apabila 1 kali maskeran dengan spirulina sama dengan kita memasukkan nutrisi 0,5 Kg sayuran dan buah buahan segar kedalam kulit wajah yang akan memberikan nutirsi dan gizi bagi wajah mengencangkan kulit wajah.  ㅤㅤ
ㅤㅤ
Ganggang biru spirulina itu sendiri merupakan salah satu tumbuhan langka yang telah hidup kurang lebih 3,6 juta tahun silam.

MASKER SPIRULINA

Apakah manfaat spirulina capsules untuk wajah ?
1. Membersihkan jerawat dari jerawat yg menumpuk.
2. Mengangkat sel kulit mati dan flek hitam
3. Memudarkan bekas jerawat san flek hitam
4. Meremajakan kulit+mengencangkan kulit
5. Mencerahkan wajah dan membuatnya lebih putih bersih
6. Sangat cocok bagi yg memiliki wajah dg tipe kering dan sedikit berminyak

produk ini 100% herbal karena berasal dari alam, bebas dari sintetis/medis/bahan kimia berbahaya, sertifikasi FDA ( BPOM Amerika serikat )+halal MUI+BPOM indonesia+dan beragam penghargaan lainnya, bebas efek samping ! ㅤㅤ
ㅤㅤ
================================ ㅤㅤ
ㅤㅤ
📣Hub Admin di ✆✉☏ ㅤㅤ
ㅤㅤ 
WA/SMS : 081214525400
LINE : pakarspirulina_id

Atau Klik link di BIO kami yah.. ================================ ㅤㅤ
ㅤㅤ 
#maskerspirulina #spirulina #maskeralami #maskerwajah #maskeruntukkulitkering #maskerjerawat #maskerwajahalami #maskerwajahhalal #maskerbahanalami #peninggibadan #maskerherbal #maskerwajahherbal #maskermukaherbal #obatjerawat #kulitberminyak #kulitkering#jerawat#jualspirulina #jualmaskerspirulinamurah #jualspirulinamurah #jualtiensspirulina #alami #kosmetik

Mau tau apa itu spirulina?
ㅤㅤ
MASKER SPIRULINA merupakan salah satu produk terbaik dari kami. Kandungan spirulina terdiri dari nutrisi gizi terlengkap di dunia yang dikemas dalam bentuk kapsul yang didalamnya berisi serbuk ganggang biru spirulina ganggang hijau biru sumber nutrisi yang kaya akan asam amino esensial, vitamin, mineral, dan karotenoid. ㅤㅤ
ㅤㅤ
WOW..Jadi jangan heran kalo perubahan kulit wajah akan sangat cepat bila maskeran dengan produk spirulina Dan yang harus diketahui adalah apabila 1 kali maskeran dengan spirulina sama dengan kita memasukkan nutrisi 0,5 Kg sayuran dan buah buahan segar kedalam kulit wajah yang akan memberikan nutirsi dan gizi bagi wajah mengencangkan kulit wajah.  ㅤㅤ
ㅤㅤ
Ganggang biru spirulina itu sendiri merupakan salah satu tumbuhan langka yang telah hidup kurang lebih 3,6 juta tahun silam.

MASKER SPIRULINA

Apakah manfaat spirulina capsules untuk wajah ?
1. Membersihkan jerawat dari jerawat yg menumpuk.
2. Mengangkat sel kulit mati dan flek hitam
3. Memudarkan bekas jerawat san flek hitam
4. Meremajakan kulit+mengencangkan kulit
5. Mencerahkan wajah dan membuatnya lebih putih bersih
6. Sangat cocok bagi yg memiliki wajah dg tipe kering dan sedikit berminyak

produk ini 100% herbal karena berasal dari alam, bebas dari sintetis/medis/bahan kimia berbahaya, sertifikasi FDA ( BPOM Amerika serikat )+halal MUI+BPOM indonesia+dan beragam penghargaan lainnya, bebas efek samping ! ㅤㅤ
ㅤㅤ
================================ ㅤㅤ
ㅤㅤ
📣Hub Admin di ✆✉☏ ㅤㅤ
ㅤㅤ
WA/SMS : 081214525400
LINE : pakarspirulina_id

Atau Klik link di BIO kami yah.. ================================ ㅤㅤ
ㅤㅤ
#maskerspirulina #spirulina #maskeralami #maskerwajah #maskeruntukkulitkering #maskerjerawat #maskerwajahalami #maskerwajahhalal #maskerbahanalami #peninggibadan #maskerherbal #maskerwajahherbal #maskermukaherbal #obatjerawat #kulitberminyak #kulitkering #jerawat #jualspirulina #jualmaskerspirulinamurah #jualspirulinamurah #jualtiensspirulina #alami #kosmetik

1,198 0 27 April, 2019
Pilihlah Masker Spirulina dengan tepat dan teliti !!! Setelah kamu memilih produk spirulina yang benar maka siap-siap lah untuk mendapatkan kulit wajah yang kamu idam idamkan.

Manfaat :
Mengencangkan kulit wajah 
Memberi nutrisi pada kulit 
Memperhalus tekstur kulit wajah 
Mempertahankan kekenyalan kulit
Mengurangi kandungan minyak berlebih pada kulit
Menghambat penuaan dini 
Menghilangkan jerawat 
Menghilangkan kerutan diwajah 
Menghilangkan flek hitam ㅤㅤ
ㅤㅤ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ㅤㅤ
📲 WA : 081912946069
📲 LINE : Newbrandherbal ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
--- Atau Klik Link Di BIO kami --- ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ㅤㅤ
ㅤㅤ
 Ingat !!! Manfaat diatas hanya akan kamu dapatkan jika memilih produk yang tepat. Pintar-pintarlah memilih produk sesuaikan dengan budget anda jangan tergiur dengan harga yang sangat murah dan pastinya kualitasnya belum terjamin.
ㅤㅤ
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
#maskerwajah#maskerspirulina #tipscantik #maskerkulit #belanjaonline#maskerspirulina #spirulina#maskeralami#maskerwajah#maskeruntukkulitkering#maskerjerawat#maskerwajahalami#maskerwajahhalal#maskerbahanalami#maskerherbal#maskerwajahherbal#obatjerawat#kulitberminyak#kulitkering#jualspirulina#jualmaskerspirulinamurah#alami#kosmetik#pemutihwajah#maskerspirulinaoriginal#pelangsing#spirulinamurah#terbukti#jerawatbatu#perawatankulit

Pilihlah Masker Spirulina dengan tepat dan teliti !!! Setelah kamu memilih produk spirulina yang benar maka siap-siap lah untuk mendapatkan kulit wajah yang kamu idam idamkan.

Manfaat :
Mengencangkan kulit wajah
Memberi nutrisi pada kulit
Memperhalus tekstur kulit wajah
Mempertahankan kekenyalan kulit
Mengurangi kandungan minyak berlebih pada kulit
Menghambat penuaan dini
Menghilangkan jerawat
Menghilangkan kerutan diwajah
Menghilangkan flek hitam ㅤㅤ
ㅤㅤ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ㅤㅤ
📲 WA : 081912946069
📲 LINE : Newbrandherbal ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
--- Atau Klik Link Di BIO kami --- ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ㅤㅤ
ㅤㅤ
Ingat !!! Manfaat diatas hanya akan kamu dapatkan jika memilih produk yang tepat. Pintar-pintarlah memilih produk sesuaikan dengan budget anda jangan tergiur dengan harga yang sangat murah dan pastinya kualitasnya belum terjamin.
ㅤㅤ
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
#maskerwajah #maskerspirulina #tipscantik #maskerkulit #belanjaonline #maskerspirulina #spirulina #maskeralami #maskerwajah #maskeruntukkulitkering #maskerjerawat #maskerwajahalami #maskerwajahhalal #maskerbahanalami #maskerherbal #maskerwajahherbal #obatjerawat #kulitberminyak #kulitkering #jualspirulina #jualmaskerspirulinamurah #alami #kosmetik #pemutihwajah #maskerspirulinaoriginal #pelangsing #spirulinamurah #terbukti #jerawatbatu #perawatankulit

1,159 0 24 April, 2019
ㅤㅤ
Mau tau apa itu spirulina?
ㅤㅤ
MASKER SPIRULINA merupakan salah satu produk terbaik dari kami. Kandungan spirulina terdiri dari nutrisi gizi terlengkap di dunia yang dikemas dalam bentuk kapsul yang didalamnya berisi serbuk ganggang biru spirulina ganggang hijau biru sumber nutrisi yang kaya akan asam amino esensial, vitamin, mineral, dan karotenoid. ㅤㅤ
ㅤㅤ 
WOW..Jadi jangan heran kalo perubahan kulit wajah akan sangat cepat bila maskeran dengan produk spirulina Dan yang harus diketahui adalah apabila 1 kali maskeran dengan spirulina sama dengan kita memasukkan nutrisi 0,5 Kg sayuran dan buah buahan segar kedalam kulit wajah yang akan memberikan nutirsi dan gizi bagi wajah mengencangkan kulit wajah.  ㅤㅤ
ㅤㅤ
Ganggang biru spirulina itu sendiri merupakan salah satu tumbuhan langka yang telah hidup kurang lebih 3,6 juta tahun silam.

MASKER SPIRULINA

Apakah manfaat spirulina capsules untuk wajah ?
1. Membersihkan jerawat dari jerawat yg menumpuk.
2. Mengangkat sel kulit mati dan flek hitam
3. Memudarkan bekas jerawat san flek hitam
4. Meremajakan kulit+mengencangkan kulit
5. Mencerahkan wajah dan membuatnya lebih putih bersih
6. Sangat cocok bagi yg memiliki wajah dg tipe kering dan sedikit berminyak

produk ini 100% herbal karena berasal dari alam, bebas dari sintetis/medis/bahan kimia berbahaya, sertifikasi FDA ( BPOM Amerika serikat )+halal MUI+BPOM indonesia+dan beragam penghargaan lainnya, bebas efek samping ! ㅤㅤ
ㅤㅤ
================================ ㅤㅤ
ㅤㅤ
📣Hub Admin di ✆✉☏ ㅤㅤ
ㅤㅤ 
WA/SMS : 081912946069
LINE : Newbrandherbal

Atau Klik link di BIO kami yah.. ================================ ㅤㅤ
ㅤㅤ 
#maskerspirulina #spirulina #maskeralami #maskerwajah #maskeruntukkulitkering #maskerjerawat #maskerwajahalami #maskerwajahhalal #maskerbahanalami #peninggibadan #maskerherbal #maskerwajahherbal #maskermukaherbal #obatjerawat #kulitberminyak #kulitkering#jerawat#jualspirulina #jualmaskerspirulinamurah #jualspirulinamurah #jualtiensspirulina #alami #kosmetik

ㅤㅤ
Mau tau apa itu spirulina?
ㅤㅤ
MASKER SPIRULINA merupakan salah satu produk terbaik dari kami. Kandungan spirulina terdiri dari nutrisi gizi terlengkap di dunia yang dikemas dalam bentuk kapsul yang didalamnya berisi serbuk ganggang biru spirulina ganggang hijau biru sumber nutrisi yang kaya akan asam amino esensial, vitamin, mineral, dan karotenoid. ㅤㅤ
ㅤㅤ
WOW..Jadi jangan heran kalo perubahan kulit wajah akan sangat cepat bila maskeran dengan produk spirulina Dan yang harus diketahui adalah apabila 1 kali maskeran dengan spirulina sama dengan kita memasukkan nutrisi 0,5 Kg sayuran dan buah buahan segar kedalam kulit wajah yang akan memberikan nutirsi dan gizi bagi wajah mengencangkan kulit wajah.  ㅤㅤ
ㅤㅤ
Ganggang biru spirulina itu sendiri merupakan salah satu tumbuhan langka yang telah hidup kurang lebih 3,6 juta tahun silam.

MASKER SPIRULINA

Apakah manfaat spirulina capsules untuk wajah ?
1. Membersihkan jerawat dari jerawat yg menumpuk.
2. Mengangkat sel kulit mati dan flek hitam
3. Memudarkan bekas jerawat san flek hitam
4. Meremajakan kulit+mengencangkan kulit
5. Mencerahkan wajah dan membuatnya lebih putih bersih
6. Sangat cocok bagi yg memiliki wajah dg tipe kering dan sedikit berminyak

produk ini 100% herbal karena berasal dari alam, bebas dari sintetis/medis/bahan kimia berbahaya, sertifikasi FDA ( BPOM Amerika serikat )+halal MUI+BPOM indonesia+dan beragam penghargaan lainnya, bebas efek samping ! ㅤㅤ
ㅤㅤ
================================ ㅤㅤ
ㅤㅤ
📣Hub Admin di ✆✉☏ ㅤㅤ
ㅤㅤ
WA/SMS : 081912946069
LINE : Newbrandherbal

Atau Klik link di BIO kami yah.. ================================ ㅤㅤ
ㅤㅤ
#maskerspirulina #spirulina #maskeralami #maskerwajah #maskeruntukkulitkering #maskerjerawat #maskerwajahalami #maskerwajahhalal #maskerbahanalami #peninggibadan #maskerherbal #maskerwajahherbal #maskermukaherbal #obatjerawat #kulitberminyak #kulitkering #jerawat #jualspirulina #jualmaskerspirulinamurah #jualspirulinamurah #jualtiensspirulina #alami #kosmetik

2,943 0 24 April, 2019

Advertisements

Pilihlah Masker Spirulina dengan tepat dan teliti !!! Setelah kamu memilih produk spirulina yang benar maka siap-siap lah untuk mendapatkan kulit wajah yang kamu idam idamkan.

Manfaat :
Mengencangkan kulit wajah 
Memberi nutrisi pada kulit 
Memperhalus tekstur kulit wajah 
Mempertahankan kekenyalan kulit
Mengurangi kandungan minyak berlebih pada kulit
Menghambat penuaan dini 
Menghilangkan jerawat 
Menghilangkan kerutan diwajah 
Menghilangkan flek hitam ㅤㅤ
ㅤㅤ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ㅤㅤ
📲 WA : 081912946069
📲 LINE : Newbrandherbal ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
--- Atau Klik Link Di BIO kami --- ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ㅤㅤ
ㅤㅤ
 Ingat !!! Manfaat diatas hanya akan kamu dapatkan jika memilih produk yang tepat. Pintar-pintarlah memilih produk sesuaikan dengan budget anda jangan tergiur dengan harga yang sangat murah dan pastinya kualitasnya belum terjamin.
ㅤㅤ
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
#maskerwajah#maskerspirulina #tipscantik #maskerkulit #belanjaonline#maskerspirulina #spirulina#maskeralami#maskerwajah#maskeruntukkulitkering#maskerjerawat#maskerwajahalami#maskerwajahhalal#maskerbahanalami#maskerherbal#maskerwajahherbal#obatjerawat#kulitberminyak#kulitkering#jualspirulina#jualmaskerspirulinamurah#alami#kosmetik#pemutihwajah#maskerspirulinaoriginal#pelangsing#spirulinamurah#terbukti#jerawatbatu#perawatankulit

Pilihlah Masker Spirulina dengan tepat dan teliti !!! Setelah kamu memilih produk spirulina yang benar maka siap-siap lah untuk mendapatkan kulit wajah yang kamu idam idamkan.

Manfaat :
Mengencangkan kulit wajah
Memberi nutrisi pada kulit
Memperhalus tekstur kulit wajah
Mempertahankan kekenyalan kulit
Mengurangi kandungan minyak berlebih pada kulit
Menghambat penuaan dini
Menghilangkan jerawat
Menghilangkan kerutan diwajah
Menghilangkan flek hitam ㅤㅤ
ㅤㅤ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ㅤㅤ
📲 WA : 081912946069
📲 LINE : Newbrandherbal ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
--- Atau Klik Link Di BIO kami --- ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ㅤㅤ
ㅤㅤ
Ingat !!! Manfaat diatas hanya akan kamu dapatkan jika memilih produk yang tepat. Pintar-pintarlah memilih produk sesuaikan dengan budget anda jangan tergiur dengan harga yang sangat murah dan pastinya kualitasnya belum terjamin.
ㅤㅤ
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
#maskerwajah #maskerspirulina #tipscantik #maskerkulit #belanjaonline #maskerspirulina #spirulina #maskeralami #maskerwajah #maskeruntukkulitkering #maskerjerawat #maskerwajahalami #maskerwajahhalal #maskerbahanalami #maskerherbal #maskerwajahherbal #obatjerawat #kulitberminyak #kulitkering #jualspirulina #jualmaskerspirulinamurah #alami #kosmetik #pemutihwajah #maskerspirulinaoriginal #pelangsing #spirulinamurah #terbukti #jerawatbatu #perawatankulit

1,199 1 23 April, 2019
Pilihlah Masker Spirulina dengan tepat dan teliti !!! Setelah kamu memilih produk spirulina yang benar maka siap-siap lah untuk mendapatkan kulit wajah yang kamu idam idamkan.

Manfaat :
Mengencangkan kulit wajah 
Memberi nutrisi pada kulit 
Memperhalus tekstur kulit wajah 
Mempertahankan kekenyalan kulit
Mengurangi kandungan minyak berlebih pada kulit
Menghambat penuaan dini 
Menghilangkan jerawat 
Menghilangkan kerutan diwajah 
Menghilangkan flek hitam ㅤㅤ
ㅤㅤ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ㅤㅤ
📲 WA : 081912946069
📲 LINE : Newbrandherbal ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
--- Atau Klik Link Di BIO kami --- ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ㅤㅤ
ㅤㅤ
 Ingat !!! Manfaat diatas hanya akan kamu dapatkan jika memilih produk yang tepat. Pintar-pintarlah memilih produk sesuaikan dengan budget anda jangan tergiur dengan harga yang sangat murah dan pastinya kualitasnya belum terjamin.
ㅤㅤ
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
#maskerwajah#maskerspirulina #tipscantik #maskerkulit #belanjaonline#maskerspirulina #spirulina#maskeralami#maskerwajah#maskeruntukkulitkering#maskerjerawat#maskerwajahalami#maskerwajahhalal#maskerbahanalami#maskerherbal#maskerwajahherbal#obatjerawat#kulitberminyak#kulitkering#jualspirulina#jualmaskerspirulinamurah#alami#kosmetik#pemutihwajah#maskerspirulinaoriginal#pelangsing#spirulinamurah#terbukti#jerawatbatu#perawatankulit

Pilihlah Masker Spirulina dengan tepat dan teliti !!! Setelah kamu memilih produk spirulina yang benar maka siap-siap lah untuk mendapatkan kulit wajah yang kamu idam idamkan.

Manfaat :
Mengencangkan kulit wajah
Memberi nutrisi pada kulit
Memperhalus tekstur kulit wajah
Mempertahankan kekenyalan kulit
Mengurangi kandungan minyak berlebih pada kulit
Menghambat penuaan dini
Menghilangkan jerawat
Menghilangkan kerutan diwajah
Menghilangkan flek hitam ㅤㅤ
ㅤㅤ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ㅤㅤ
📲 WA : 081912946069
📲 LINE : Newbrandherbal ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
--- Atau Klik Link Di BIO kami --- ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ㅤㅤ
ㅤㅤ
Ingat !!! Manfaat diatas hanya akan kamu dapatkan jika memilih produk yang tepat. Pintar-pintarlah memilih produk sesuaikan dengan budget anda jangan tergiur dengan harga yang sangat murah dan pastinya kualitasnya belum terjamin.
ㅤㅤ
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
#maskerwajah #maskerspirulina #tipscantik #maskerkulit #belanjaonline #maskerspirulina #spirulina #maskeralami #maskerwajah #maskeruntukkulitkering #maskerjerawat #maskerwajahalami #maskerwajahhalal #maskerbahanalami #maskerherbal #maskerwajahherbal #obatjerawat #kulitberminyak #kulitkering #jualspirulina #jualmaskerspirulinamurah #alami #kosmetik #pemutihwajah #maskerspirulinaoriginal #pelangsing #spirulinamurah #terbukti #jerawatbatu #perawatankulit

1,354 0 23 April, 2019