#kosova Instagram Photos & Videos

kosova - 723.5k posts

Advertisements

Advertisements

OOTD nga @canbeqiri 🔥🇽🇰

OOTD nga @canbeqiri 🔥🇽🇰

482 3 1 hour ago
New hair for the summer 🔥 What are some ways that you like to change it up in your life? I like reorganizing my house and looking at new styles.

New hair for the summer 🔥 What are some ways that you like to change it up in your life? I like reorganizing my house and looking at new styles.

16 1 2 hours ago

Advertisements

Who's ready to get started? I never knew how good everything could be now💸💸💸 till I engaged in forex investment
Invest $1000 to get $16,200 weekly
DM me for account management

#belarus #Trinidad #tobago #bitcoin #paraguay #saudiarabia #egypt #kosova #Ukraine #Bangladesh #Suriname #serbia

Who's ready to get started? I never knew how good everything could be now💸💸💸 till I engaged in forex investment
Invest $1000 to get $16,200 weekly
DM me for account management

#belarus #Trinidad #tobago #bitcoin #paraguay #saudiarabia #egypt #kosova #Ukraine #Bangladesh #Suriname #serbia

5 1 2 hours ago
For every tear that you have ever shed, I pray that it correlates to the amount of raindrops that fall from the clouds to help you grow. 
I.A. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#newborn #prishtina #kosova #imran

For every tear that you have ever shed, I pray that it correlates to the amount of raindrops that fall from the clouds to help you grow.
I.A. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#newborn #prishtina #kosova #imran

50 2 2 hours ago
I pabesi te godet gjithmone pas shpine ... Tagg dikë .. ! 🤩
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ [Double tap] për më shumë Theniemotivuese çdo ditë😍😍
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⚡ @ThenieMotivuese.al 👈Follow
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔥 @ThenieMotivuese.al 💡 👈Follow Faqen 🇦🇱
🔥 @ThenieMotivuese.al 💡 👈Follow Faqen🇦🇱
🔥 @ThenieMotivuese.al 💡 👈Follow Faqen🇦🇱
🔥 @ThenieMotivuese.al 💡 👈Follow Faqen🇦🇱
🔥 @ThenieMotivuese.al 💡 👈Follow Faqen🇦🇱
🔥 @ThenieMotivuese.al 💡 👈Follow Faqen🇦🇱 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#thenie  #theniemotivuese #motivim #inspirim #albanian #albania #shprehje #luanator #encatics #noizy #zinzin #dhuratadora #kuqezi  #shqiperi #kosova #shqip #taynator #tirana #prishtina #kosovo #dafinators #durres #butriors #thenjeteshpirtit #fakteinteresante_ #kidator #ledrivula #zinzin #butrintimeri #xhensilator #stresi

I pabesi te godet gjithmone pas shpine ... Tagg dikë .. ! 🤩
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ [Double tap] për më shumë Theniemotivuese çdo ditë😍😍
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@ThenieMotivuese.al 👈Follow
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔥 @ThenieMotivuese.al 💡 👈Follow Faqen 🇦🇱
🔥 @ThenieMotivuese.al 💡 👈Follow Faqen🇦🇱
🔥 @ThenieMotivuese.al 💡 👈Follow Faqen🇦🇱
🔥 @ThenieMotivuese.al 💡 👈Follow Faqen🇦🇱
🔥 @ThenieMotivuese.al 💡 👈Follow Faqen🇦🇱
🔥 @ThenieMotivuese.al 💡 👈Follow Faqen🇦🇱 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#thenie   #theniemotivuese #motivim #inspirim #albanian #albania #shprehje #luanator #encatics #noizy #zinzin #dhuratadora #kuqezi   #shqiperi #kosova #shqip #taynator #tirana #prishtina #kosovo #dafinators #durres #butriors #thenjeteshpirtit #fakteinteresante_ #kidator #ledrivula #zinzin #butrintimeri #xhensilator #stresi

92 5 2 hours ago
New song from @loredana is coming..🔵⚪️🔵 RATE 1-10
_
Follow @rapgamenation 🤝🙀

New song from @loredana is coming..🔵⚪️🔵 RATE 1-10
_
Follow @rapgamenation 🤝🙀

18 1 2 hours ago
Ka fjalë, të cilat nëse nuk i thua, të qëllojnë me grushta brenda në shpirt...Tagg dikë .. ! 🤩
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ [Double tap] për më shumë Theniemotivuese çdo ditë😍😍
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⚡ @ThenieMotivuese.al 👈Follow
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔥 @ThenieMotivuese.al 💡 👈Follow Faqen 🇦🇱
🔥 @ThenieMotivuese.al 💡 👈Follow Faqen🇦🇱
🔥 @ThenieMotivuese.al 💡 👈Follow Faqen🇦🇱
🔥 @ThenieMotivuese.al 💡 👈Follow Faqen🇦🇱
🔥 @ThenieMotivuese.al 💡 👈Follow Faqen🇦🇱
🔥 @ThenieMotivuese.al 💡 👈Follow Faqen🇦🇱 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#thenie  #theniemotivuese #motivim #inspirim #albanian #albania #shprehje #luanator #encatics #noizy #zinzin #dhuratadora #kuqezi  #shqiperi #kosova #shqip #taynator #tirana #prishtina #kosovo #dafinators #durres #butriors #thenjeteshpirtit #fakteinteresante_ #kidator #ledrivula #zinzin #butrintimeri #xhensilator #stresi

Ka fjalë, të cilat nëse nuk i thua, të qëllojnë me grushta brenda në shpirt...Tagg dikë .. ! 🤩
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ [Double tap] për më shumë Theniemotivuese çdo ditë😍😍
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@ThenieMotivuese.al 👈Follow
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔥 @ThenieMotivuese.al 💡 👈Follow Faqen 🇦🇱
🔥 @ThenieMotivuese.al 💡 👈Follow Faqen🇦🇱
🔥 @ThenieMotivuese.al 💡 👈Follow Faqen🇦🇱
🔥 @ThenieMotivuese.al 💡 👈Follow Faqen🇦🇱
🔥 @ThenieMotivuese.al 💡 👈Follow Faqen🇦🇱
🔥 @ThenieMotivuese.al 💡 👈Follow Faqen🇦🇱 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#thenie   #theniemotivuese #motivim #inspirim #albanian #albania #shprehje #luanator #encatics #noizy #zinzin #dhuratadora #kuqezi   #shqiperi #kosova #shqip #taynator #tirana #prishtina #kosovo #dafinators #durres #butriors #thenjeteshpirtit #fakteinteresante_ #kidator #ledrivula #zinzin #butrintimeri #xhensilator #stresi

101 7 2 hours ago
Harro çfarë të lëndoi në të shkuarën, por kurrë mos harro se çfarë të mësoi ky lëndim...!! Tagg dikë .. ! 🤩
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ [Double tap] për më shumë Theniemotivuese çdo ditë😍😍
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⚡ @ThenieMotivuese.al 👈Follow
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔥 @ThenieMotivuese.al 💡 👈Follow Faqen 🇦🇱
🔥 @ThenieMotivuese.al 💡 👈Follow Faqen🇦🇱
🔥 @ThenieMotivuese.al 💡 👈Follow Faqen🇦🇱
🔥 @ThenieMotivuese.al 💡 👈Follow Faqen🇦🇱
🔥 @ThenieMotivuese.al 💡 👈Follow Faqen🇦🇱
🔥 @ThenieMotivuese.al 💡 👈Follow Faqen🇦🇱 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#thenie  #theniemotivuese #motivim #inspirim #albanian #albania #shprehje #luanator #encatics #noizy #zinzin #dhuratadora #kuqezi  #shqiperi #kosova #shqip #taynator #tirana #prishtina #kosovo #dafinators #durres #butriors #thenjeteshpirtit #fakteinteresante_ #kidator #ledrivula #zinzin #butrintimeri #xhensilator #stresi

Harro çfarë të lëndoi në të shkuarën, por kurrë mos harro se çfarë të mësoi ky lëndim...!! Tagg dikë .. ! 🤩
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ [Double tap] për më shumë Theniemotivuese çdo ditë😍😍
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@ThenieMotivuese.al 👈Follow
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔥 @ThenieMotivuese.al 💡 👈Follow Faqen 🇦🇱
🔥 @ThenieMotivuese.al 💡 👈Follow Faqen🇦🇱
🔥 @ThenieMotivuese.al 💡 👈Follow Faqen🇦🇱
🔥 @ThenieMotivuese.al 💡 👈Follow Faqen🇦🇱
🔥 @ThenieMotivuese.al 💡 👈Follow Faqen🇦🇱
🔥 @ThenieMotivuese.al 💡 👈Follow Faqen🇦🇱 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#thenie   #theniemotivuese #motivim #inspirim #albanian #albania #shprehje #luanator #encatics #noizy #zinzin #dhuratadora #kuqezi   #shqiperi #kosova #shqip #taynator #tirana #prishtina #kosovo #dafinators #durres #butriors #thenjeteshpirtit #fakteinteresante_ #kidator #ledrivula #zinzin #butrintimeri #xhensilator #stresi

105 5 3 hours ago
and then my soul saw you and it kind of went, "oh, there you are. I've been looking for you." @almeda92 @tsayisman
#almedaabazi  #tolgahansayisman #ask #bebek #arnavut #shqiptar #turkler #dashuri #herseyim #tirana #shqiperia #kosova #shkupi  #zemraime❤️

and then my soul saw you and it kind of went, "oh, there you are. I've been looking for you." @almeda92 @tsayisman
#almedaabazi #tolgahansayisman #ask #bebek #arnavut #shqiptar #turkler #dashuri #herseyim #tirana #shqiperia #kosova #shkupi #zemraime ❤️

9 0 3 hours ago

Advertisements

🇦🇱🇧🇦🇹🇩🇲🇪🇲🇰🇹🇷🇽🇰 Romanya #karadağ#Arnavutluk#Makedonya#Kosova parsiyel lojistik#taşımacılık

🇦🇱🇧🇦🇹🇩🇲🇪🇲🇰🇹🇷🇽🇰 Romanya #karadağ #Arnavutluk #Makedonya #Kosova parsiyel lojistik #taşımacılık

6 0 4 hours ago
Mit meinen Freundinnen 🌸💐🌼🌺🏵🌹 #Blumen 😍
#blogger #like #likeforfollow #albaniangirl #hamburg #deutschland #germany #kosova #prizren

Mit meinen Freundinnen 🌸💐🌼🌺🏵🌹 #Blumen 😍
#blogger #like #likeforfollow #albaniangirl #hamburg #deutschland #germany #kosova #prizren

13 2 4 hours ago

Advertisements

Pjesa 87 dhe e fundit !! Gabi u qua dhe vrapoi drejt tij , e perqafoi forte , ai ia fshiu lotet . - Nje princeshe nuk qan . - Ohh u frikesova aq shumee . Pse deshiroje te ikje , me kishe premtuaar.
- Ti me largove Gabi . Mendova se nuk do sheroheshe , ishe shume keq. - Une te dua shumeee . - tha ajo duhe qare ne gjoksin e tij . - Edhe un ty , qetesohu tani , kaloi gjithqka shpirt , jam ketu me ty , me Gabin tim , me jeten time . - Mos me ler kurre vetem . Qendro gjithmone me mua . MIRE?
- Si urdheroni zonjushe . Tani dua te ta bej nje pyetje , perseri . - Ma bej , do pergjigjem me shume deshire. - Je gati te kalosh gjithe jeten bashk me mua , une ti dhe femijet tane. Deshiron te martohesh me mua ? - Po dua dua duaaaa . - Tani dua te bejme nje betim . Une Fredi premtoj qe do te te dua perjete , dhe do te te bej gruan me te lumtur ne bote . Ma premton dhe ti . - Ta premtoj . Ne te dy ''Sot,Neser&Pergjithmone'' . 
Gabi : Me ne fund ja ku jam , kam kaluar 5 vite , me nje njeri te mrekullueshem , qe erdhi ne jeten time papritur , dhe qe ne nje kohe te shkruter , me dhuroi gjithe boten , me mesoi dashurine , me mesoi lumturine , njekohesisht edhe dhimbjen , momenti kur ai shkoi ne Londer ishte vdekja per mua , por e dini cfare ? Ne momentin kur une i humba shpresat per te jetuar , ai erdhi , pa marre parasysh defekteve te mia , ai me pranoi ashtu siq isha , ai me ndihmoi te ngrihem ne kembe , te vazhdoj jeten . Dhe tani , sa per fund me lejoni te ju tregoj , jam ketu duke pare nje pamje te mahnitshme , burri im , dhe djali im , Dion , po ai tashme eshte arsya qe jetoj , ai dhe Fredi . Sot eshte ditelindja e pare e Dionit , do mundohem te bej te pamunduren qe ai te jete i lumtur , do mundohem ti jap familjen , qe keto kohe me ka munguar , mami babi nuk ju kam harruar , shpresoj te me shihni nga larte , tani jam e lumtur , kam krijuar familjen time , dhe do mundohem ta bej kete familje te lumtur , siq ishim ne , un ti dhe mami . Fredi , dhe Dioni jane lumturia ime. .
- Shpresoj tju ket pelqyer ! 😍❤

Pjesa 87 dhe e fundit !! Gabi u qua dhe vrapoi drejt tij , e perqafoi forte , ai ia fshiu lotet . - Nje princeshe nuk qan . - Ohh u frikesova aq shumee . Pse deshiroje te ikje , me kishe premtuaar.
- Ti me largove Gabi . Mendova se nuk do sheroheshe , ishe shume keq. - Une te dua shumeee . - tha ajo duhe qare ne gjoksin e tij . - Edhe un ty , qetesohu tani , kaloi gjithqka shpirt , jam ketu me ty , me Gabin tim , me jeten time . - Mos me ler kurre vetem . Qendro gjithmone me mua . MIRE?
- Si urdheroni zonjushe . Tani dua te ta bej nje pyetje , perseri . - Ma bej , do pergjigjem me shume deshire. - Je gati te kalosh gjithe jeten bashk me mua , une ti dhe femijet tane. Deshiron te martohesh me mua ? - Po dua dua duaaaa . - Tani dua te bejme nje betim . Une Fredi premtoj qe do te te dua perjete , dhe do te te bej gruan me te lumtur ne bote . Ma premton dhe ti . - Ta premtoj . Ne te dy ''Sot,Neser&Pergjithmone'' .
Gabi : Me ne fund ja ku jam , kam kaluar 5 vite , me nje njeri te mrekullueshem , qe erdhi ne jeten time papritur , dhe qe ne nje kohe te shkruter , me dhuroi gjithe boten , me mesoi dashurine , me mesoi lumturine , njekohesisht edhe dhimbjen , momenti kur ai shkoi ne Londer ishte vdekja per mua , por e dini cfare ? Ne momentin kur une i humba shpresat per te jetuar , ai erdhi , pa marre parasysh defekteve te mia , ai me pranoi ashtu siq isha , ai me ndihmoi te ngrihem ne kembe , te vazhdoj jeten . Dhe tani , sa per fund me lejoni te ju tregoj , jam ketu duke pare nje pamje te mahnitshme , burri im , dhe djali im , Dion , po ai tashme eshte arsya qe jetoj , ai dhe Fredi . Sot eshte ditelindja e pare e Dionit , do mundohem te bej te pamunduren qe ai te jete i lumtur , do mundohem ti jap familjen , qe keto kohe me ka munguar , mami babi nuk ju kam harruar , shpresoj te me shihni nga larte , tani jam e lumtur , kam krijuar familjen time , dhe do mundohem ta bej kete familje te lumtur , siq ishim ne , un ti dhe mami . Fredi , dhe Dioni jane lumturia ime. .
- Shpresoj tju ket pelqyer ! 😍❤

239 1 4 hours ago
BEST SELLER⚠⚠⚠
1:1HİGH QUALITY
S-M-L-XL-XXL
MINUMUM ORDER 5 PIECES(1 SERIES)
WHOSALE-TOPTAN  ONLINE
LOCATİON-MERTER ISTANBUL
NEW MODEL 
00905331445617
WHATSAPP☎VIBER☎-IMO☎
#WHOSALE#DOHA#KATAR#IRAN#IRAK#FAS
#ALGERIA#TUNUS#RIO# 
JORDAN#SAUDIA#GREECE#ITALY#MOROCCO#
FRANCE#ROMANIA#
TİRAN#KOSOVA#RUSSIA#SAUDİ#MENFASHION#LAGOS#FRANCE#ENGLAND#HOLLAND#SENEGAL#IRAN#IRAK#BAGDAT#DUBAI#TSIRT#SHIRT#NIKE#ADIDAS#KENZO#

BEST SELLER⚠⚠⚠
1:1HİGH QUALITY
S-M-L-XL-XXL
MINUMUM ORDER 5 PIECES(1 SERIES)
WHOSALE-TOPTAN ONLINE
LOCATİON-MERTER ISTANBUL
NEW MODEL
00905331445617
WHATSAPP☎VIBER☎-IMO☎
#WHOSALE #DOHA #KATAR #IRAN #IRAK #FAS
#ALGERIA #TUNUS #RIO #
JORDAN #SAUDIA #GREECE #ITALY #MOROCCO #
FRANCE #ROMANIA #
TİRAN #KOSOVA #RUSSIA #SAUDİ #MENFASHION #LAGOS #FRANCE #ENGLAND #HOLLAND #SENEGAL #IRAN #IRAK #BAGDAT #DUBAI #TSIRT #SHIRT #NIKE #ADIDAS #KENZO #

7 0 4 hours ago
BEST SELLER⚠⚠⚠
1:1HİGH QUALITY
S-M-L-XL-XXL
MINUMUM ORDER 5 PIECES(1 SERIES)
WHOSALE-TOPTAN  ONLINE
LOCATİON-MERTER ISTANBUL
NEW MODEL 
00905331445617
WHATSAPP☎VIBER☎-IMO☎
#WHOSALE#DOHA#KATAR#IRAN#IRAK#FAS
#ALGERIA#TUNUS#RIO# 
JORDAN#SAUDIA#GREECE#ITALY#MOROCCO#
FRANCE#ROMANIA#
TİRAN#KOSOVA#RUSSIA#SAUDİ#MENFASHION#LAGOS#FRANCE#ENGLAND#HOLLAND#SENEGAL#IRAN#IRAK#BAGDAT#DUBAI#TSIRT#SHIRT#NIKE#ADIDAS#KENZO#

BEST SELLER⚠⚠⚠
1:1HİGH QUALITY
S-M-L-XL-XXL
MINUMUM ORDER 5 PIECES(1 SERIES)
WHOSALE-TOPTAN ONLINE
LOCATİON-MERTER ISTANBUL
NEW MODEL
00905331445617
WHATSAPP☎VIBER☎-IMO☎
#WHOSALE #DOHA #KATAR #IRAN #IRAK #FAS
#ALGERIA #TUNUS #RIO #
JORDAN #SAUDIA #GREECE #ITALY #MOROCCO #
FRANCE #ROMANIA #
TİRAN #KOSOVA #RUSSIA #SAUDİ #MENFASHION #LAGOS #FRANCE #ENGLAND #HOLLAND #SENEGAL #IRAN #IRAK #BAGDAT #DUBAI #TSIRT #SHIRT #NIKE #ADIDAS #KENZO #

6 1 4 hours ago
BEST SELLER⚠⚠⚠
1:1HİGH QUALITY
S-M-L-XL-XXL
MINUMUM ORDER 5 PIECES(1 SERIES)
WHOSALE-TOPTAN  ONLINE
LOCATİON-MERTER ISTANBUL
NEW MODEL 
00905331445617
WHATSAPP☎VIBER☎-IMO☎
#WHOSALE#DOHA#KATAR#IRAN#IRAK#FAS
#ALGERIA#TUNUS#RIO# 
JORDAN#SAUDIA#GREECE#ITALY#MOROCCO#
FRANCE#ROMANIA#
TİRAN#KOSOVA#RUSSIA#SAUDİ#MENFASHION#LAGOS#FRANCE#ENGLAND#HOLLAND#SENEGAL#IRAN#IRAK#BAGDAT#DUBAI#TSIRT#SHIRT#NIKE#ADIDAS#KENZO#

BEST SELLER⚠⚠⚠
1:1HİGH QUALITY
S-M-L-XL-XXL
MINUMUM ORDER 5 PIECES(1 SERIES)
WHOSALE-TOPTAN ONLINE
LOCATİON-MERTER ISTANBUL
NEW MODEL
00905331445617
WHATSAPP☎VIBER☎-IMO☎
#WHOSALE #DOHA #KATAR #IRAN #IRAK #FAS
#ALGERIA #TUNUS #RIO #
JORDAN #SAUDIA #GREECE #ITALY #MOROCCO #
FRANCE #ROMANIA #
TİRAN #KOSOVA #RUSSIA #SAUDİ #MENFASHION #LAGOS #FRANCE #ENGLAND #HOLLAND #SENEGAL #IRAN #IRAK #BAGDAT #DUBAI #TSIRT #SHIRT #NIKE #ADIDAS #KENZO #

9 1 4 hours ago
Pjesa 86 ! 
Kishin kaluar 2 jave , dhe Fredi dhe Gabi tashme nuk ishin takuar qe prej dites kur Gabi i kishte thene te largohej per nje kohe nga ajo , por ne te vertet ajo kishte nevoje per Fredit , tashme qe ishte leshuar nga spitali , i mungonte shume , i mungonte aroma e tij , puthjet e tij , gjithqka e tij , dhe i nevojitej me shume se kurre . Tashme ajo kishte marre veten , ishte sheruar dhe tani mendonte per te vazhduar per para, ajo dhe Fredi , dashuria e saj , i vetmi qe i kishte mbetur ne jete . I vetmi qe e qetesonte , i vetmi qe e bente te ndjehej e lumtur . Po ku ishte ai ? Ku ishte zhdukur qe nuk kishte ardhur ta vizitonte me ? I mungonte . - Cfare po mendon ? - i foli Klea Gabit , e cila ishte mbeshtetur ne dritare dhe po shikonte jashte . - Fredin . Ku te jete valle ? - Te mungon apo jo ? - Me shume se gjithqka , me mungon gjithqka e tij . - Ateher cfare pret ? - Si cfare pres ? - Shko kerkoje pra , pasi qe te mungon , kerkoje . - Ta kerkoj une ? Por eshte ai qe duhet te me kerkoje . - Ah Gabi , ti vete e largove , i the te largohej . Pret qe te kthehet ai ? - Ke te drejte , duhet ta kerkoj . - Tha Gabi e cila e morri qanten dhe u be te dilte jashte , ne ate moment i ben telefoni , ishte Edi , e hapi . - Urdhero Edi . - Gabi vrapo ne aeroport , Fredi po largohet . - Sii po largohet Edi , ku po shkoon ? - Ne Londeer Gabi nxito.
Gabi mbylli menjeher telefonin , hypi ne makinen qe ia kishte blere Fredi dhe shkoi drejt e ne aeroport . Sapo mberriti , shkoi tek recepsioni.
- Pershendetje , udhetimi per Londer , a eshte nisur aeroplani ? - Po zonje , tani sapo u nis . - Mooosss dreqqqin . - tha Gabi e cila mbuloi fytyren me duart e saj . U largua nga aty dhe u ul ne njeren nga uleset ne aeroport . Filloi te qante. - E lejova te shkonte , cfare kam bere une ? E largova nga vetja . Dreqin , si do ja bej tani pa te . - thoshte ajo mes lotesh . - Mendove se do shkoja ? Te te lija ty vetem ? 
Gabi ktheu koken mbrapa , ishte ai . . . i bukuri i saj . Ai qe e donte aq shume , ai qe nuk mund te merrte fryme pa te , ai qe e kishte gjithqka .
.
- Kjo esht pjesa e Parafundit !!!!

Pjesa 86 !
Kishin kaluar 2 jave , dhe Fredi dhe Gabi tashme nuk ishin takuar qe prej dites kur Gabi i kishte thene te largohej per nje kohe nga ajo , por ne te vertet ajo kishte nevoje per Fredit , tashme qe ishte leshuar nga spitali , i mungonte shume , i mungonte aroma e tij , puthjet e tij , gjithqka e tij , dhe i nevojitej me shume se kurre . Tashme ajo kishte marre veten , ishte sheruar dhe tani mendonte per te vazhduar per para, ajo dhe Fredi , dashuria e saj , i vetmi qe i kishte mbetur ne jete . I vetmi qe e qetesonte , i vetmi qe e bente te ndjehej e lumtur . Po ku ishte ai ? Ku ishte zhdukur qe nuk kishte ardhur ta vizitonte me ? I mungonte . - Cfare po mendon ? - i foli Klea Gabit , e cila ishte mbeshtetur ne dritare dhe po shikonte jashte . - Fredin . Ku te jete valle ? - Te mungon apo jo ? - Me shume se gjithqka , me mungon gjithqka e tij . - Ateher cfare pret ? - Si cfare pres ? - Shko kerkoje pra , pasi qe te mungon , kerkoje . - Ta kerkoj une ? Por eshte ai qe duhet te me kerkoje . - Ah Gabi , ti vete e largove , i the te largohej . Pret qe te kthehet ai ? - Ke te drejte , duhet ta kerkoj . - Tha Gabi e cila e morri qanten dhe u be te dilte jashte , ne ate moment i ben telefoni , ishte Edi , e hapi . - Urdhero Edi . - Gabi vrapo ne aeroport , Fredi po largohet . - Sii po largohet Edi , ku po shkoon ? - Ne Londeer Gabi nxito.
Gabi mbylli menjeher telefonin , hypi ne makinen qe ia kishte blere Fredi dhe shkoi drejt e ne aeroport . Sapo mberriti , shkoi tek recepsioni.
- Pershendetje , udhetimi per Londer , a eshte nisur aeroplani ? - Po zonje , tani sapo u nis . - Mooosss dreqqqin . - tha Gabi e cila mbuloi fytyren me duart e saj . U largua nga aty dhe u ul ne njeren nga uleset ne aeroport . Filloi te qante. - E lejova te shkonte , cfare kam bere une ? E largova nga vetja . Dreqin , si do ja bej tani pa te . - thoshte ajo mes lotesh . - Mendove se do shkoja ? Te te lija ty vetem ?
Gabi ktheu koken mbrapa , ishte ai . . . i bukuri i saj . Ai qe e donte aq shume , ai qe nuk mund te merrte fryme pa te , ai qe e kishte gjithqka .
.
- Kjo esht pjesa e Parafundit !!!!

309 1 4 hours ago
BEST SELLER⚠⚠⚠
1:1HİGH QUALITY
S-M-L-XL-XXL
MINUMUM ORDER 5 PIECES(1 SERIES)
WHOSALE-TOPTAN  ONLINE
LOCATİON-MERTER ISTANBUL
NEW MODEL 
00905331445617
WHATSAPP☎VIBER☎-IMO☎
#WHOSALE#DOHA#KATAR#IRAN#IRAK#FAS
#ALGERIA#TUNUS#RIO# 
JORDAN#SAUDIA#GREECE#ITALY#MOROCCO#
FRANCE#ROMANIA#
TİRAN#KOSOVA#RUSSIA#SAUDİ#MENFASHION#LAGOS#FRANCE#ENGLAND#HOLLAND#SENEGAL#IRAN#IRAK#BAGDAT#DUBAI#TSIRT#SHIRT#NIKE#ADIDAS#KENZO#

BEST SELLER⚠⚠⚠
1:1HİGH QUALITY
S-M-L-XL-XXL
MINUMUM ORDER 5 PIECES(1 SERIES)
WHOSALE-TOPTAN ONLINE
LOCATİON-MERTER ISTANBUL
NEW MODEL
00905331445617
WHATSAPP☎VIBER☎-IMO☎
#WHOSALE #DOHA #KATAR #IRAN #IRAK #FAS
#ALGERIA #TUNUS #RIO #
JORDAN #SAUDIA #GREECE #ITALY #MOROCCO #
FRANCE #ROMANIA #
TİRAN #KOSOVA #RUSSIA #SAUDİ #MENFASHION #LAGOS #FRANCE #ENGLAND #HOLLAND #SENEGAL #IRAN #IRAK #BAGDAT #DUBAI #TSIRT #SHIRT #NIKE #ADIDAS #KENZO #

8 0 4 hours ago
BEST SELLER⚠⚠⚠
1:1HİGH QUALITY
S-M-L-XL-XXL
MINUMUM ORDER 5 PIECES(1 SERIES)
WHOSALE-TOPTAN  ONLINE
LOCATİON-MERTER ISTANBUL
NEW MODEL 
00905331445617
WHATSAPP☎VIBER☎-IMO☎
#WHOSALE#DOHA#KATAR#IRAN#IRAK#FAS
#ALGERIA#TUNUS#RIO# 
JORDAN#SAUDIA#GREECE#ITALY#MOROCCO#
FRANCE#ROMANIA#
TİRAN#KOSOVA#RUSSIA#SAUDİ#MENFASHION#LAGOS#FRANCE#ENGLAND#HOLLAND#SENEGAL#IRAN#IRAK#BAGDAT#DUBAI#TSIRT#SHIRT#NIKE#ADIDAS#KENZO#

BEST SELLER⚠⚠⚠
1:1HİGH QUALITY
S-M-L-XL-XXL
MINUMUM ORDER 5 PIECES(1 SERIES)
WHOSALE-TOPTAN ONLINE
LOCATİON-MERTER ISTANBUL
NEW MODEL
00905331445617
WHATSAPP☎VIBER☎-IMO☎
#WHOSALE #DOHA #KATAR #IRAN #IRAK #FAS
#ALGERIA #TUNUS #RIO #
JORDAN #SAUDIA #GREECE #ITALY #MOROCCO #
FRANCE #ROMANIA #
TİRAN #KOSOVA #RUSSIA #SAUDİ #MENFASHION #LAGOS #FRANCE #ENGLAND #HOLLAND #SENEGAL #IRAN #IRAK #BAGDAT #DUBAI #TSIRT #SHIRT #NIKE #ADIDAS #KENZO #

4 0 4 hours ago
BEST SELLER⚠⚠⚠
1:1HİGH QUALITY
S-M-L-XL-XXL
MINUMUM ORDER 5 PIECES(1 SERIES)
WHOSALE-TOPTAN  ONLINE
LOCATİON-MERTER ISTANBUL
NEW MODEL 
00905331445617
WHATSAPP☎VIBER☎-IMO☎
#WHOSALE#DOHA#KATAR#IRAN#IRAK#FAS
#ALGERIA#TUNUS#RIO# 
JORDAN#SAUDIA#GREECE#ITALY#MOROCCO#
FRANCE#ROMANIA#
TİRAN#KOSOVA#RUSSIA#SAUDİ#MENFASHION#LAGOS#FRANCE#ENGLAND#HOLLAND#SENEGAL#IRAN#IRAK#BAGDAT#DUBAI#TSIRT#SHIRT#NIKE#ADIDAS#KENZO#

BEST SELLER⚠⚠⚠
1:1HİGH QUALITY
S-M-L-XL-XXL
MINUMUM ORDER 5 PIECES(1 SERIES)
WHOSALE-TOPTAN ONLINE
LOCATİON-MERTER ISTANBUL
NEW MODEL
00905331445617
WHATSAPP☎VIBER☎-IMO☎
#WHOSALE #DOHA #KATAR #IRAN #IRAK #FAS
#ALGERIA #TUNUS #RIO #
JORDAN #SAUDIA #GREECE #ITALY #MOROCCO #
FRANCE #ROMANIA #
TİRAN #KOSOVA #RUSSIA #SAUDİ #MENFASHION #LAGOS #FRANCE #ENGLAND #HOLLAND #SENEGAL #IRAN #IRAK #BAGDAT #DUBAI #TSIRT #SHIRT #NIKE #ADIDAS #KENZO #

7 2 4 hours ago
🛍Toptan Bayan Jeans Satışı - Only wholesales
📨Ürünler hakkında sorularınız için dm den yazınız. - For question about products you write from dm

#womanjeans #jeans #denim #denim #kadin #kadın #bayan #toptan #wholesale #toptangiyim #toptanbayangiyim #bayanjean #womanjeans #iran #azerbaijan #jeanswholesale #turkey #kosova #denimworld #jeanworld #tayt #skinnyjeans #monjeans #boyfriendjeans #tayt  #tatypantolon #tights

🛍Toptan Bayan Jeans Satışı - Only wholesales
📨Ürünler hakkında sorularınız için dm den yazınız. - For question about products you write from dm

#womanjeans #jeans #denim #denim #kadin #kadın #bayan #toptan #wholesale #toptangiyim #toptanbayangiyim #bayanjean #womanjeans #iran #azerbaijan #jeanswholesale #turkey #kosova #denimworld #jeanworld #tayt #skinnyjeans #monjeans #boyfriendjeans #tayt #tatypantolon #tights

8 0 5 hours ago

Top #kosova posts

Advertisements

Advertisements

#meda coming soon „Sillet sillet“per gjithmon me ju na ndiqni nga @fansat_e_medes_berlin 
#muzikshqip 
#Popullore 
#Baladashqip
#Berlini 
#Kosova
#Shqipria 
#Maqedonia
#Tirana
#Prishtina
Muzik & Foto #vetemngameda 
@mehdin_pergjecaj 👑 🎤🕺🎶
@besnikberisha_niki 👑🎻🎶
@visar_bajrami84 👑🎹🎶
@dodaj_frrok 👑🎷 🎶

#meda coming soon „Sillet sillet“per gjithmon me ju na ndiqni nga @fansat_e_medes_berlin
#muzikshqip
#Popullore
#Baladashqip
#Berlini
#Kosova
#Shqipria
#Maqedonia
#Tirana
#Prishtina
Muzik & Foto #vetemngameda
@mehdin_pergjecaj 👑 🎤🕺🎶
@besnikberisha_niki 👑🎻🎶
@visar_bajrami84 👑🎹🎶
@dodaj_frrok 👑🎷 🎶

1,419 6 15 June, 2019

Advertisements

ajde ti shoim shqipet
follow @o_ismut
.
.
.
#prishtina, #kosova, #podujeva, #butrintimeri , #gjikoteam, #bern, #switzerland , #mairiunven , #albanian, #luanator ,#bern, #paris, #albaniangirl , #samantator, #gjakova , #prizren, #shqiperia,#dafinators , #majkteam, #ledrizlla , #dasma, #zinizin , #butriors , #albanian, #mozzikfans,#kidator, #luanator, #mozzikfans #o_ismut #hajgare_tpleqve

ajde ti shoim shqipet
follow @o_ismut
.
.
.
#prishtina#kosova#podujeva#butrintimeri  ,  #gjikoteam#bern#switzerland  ,  #mairiunven  ,  #albanian#luanator  , #bern#paris#albaniangirl  ,  #samantator#gjakova  ,  #prizren#shqiperia , #dafinators  ,  #majkteam#ledrizlla  ,  #dasma#zinizin  ,  #butriors  ,  #albanian#mozzikfans , #kidator#luanator#mozzikfans #o_ismut #hajgare_tpleqve

1,530 52 8 hours ago