#giveaway Instagram Photos & Videos

giveaway - 25.2m posts

Advertisements

#Repost @mypoly.id
• • • • • •
HANDPHONE GRATIS & THR RATUSAN RIBU RUPIAH! 😍
.
Ramadhan telah tiba , 
Biasanya tuh ya banyak yg pada ganti handphone dan bagi bagi uang THR ...
Nah , @mypoly.id juga gak mau ketinggalan dong ..
@mypoly.id lagi bagi bagi handphone dan uang tunai ratusan ribu rupiah nih 😍😍
Mau gak nih ? 😁
.
Caranya gampang banget :
- Follow IG @mypoly.id
- Like Minimal 9 Postingan teratas atau sebanyak-banyaknya
- Cukup komen DONE dipostingan ini dan Tag 5 Orang teman kamu 😍
- Repost postingan ini dengan hastag #Mypolygiveaway
.
Tuh cara caranyaaa ..
Gampang bgt kan ? 😁
.
Periode giveaway ini 6 Mei - 23 Mei 2019
.
Untuk pengumumannya tanggal 25 Mei 2019 Jam 2 siang yaaa ^^
.
Yuk buruan ikutan dan ikutin rulesnya yaaaa 😘
.
#giveaway #mypolyindonesia 
#mypolyid #Mypoly #mypolyindonesia #mypolygiveaway #dagelan #giveawayindonesia #giveawayindo #ngakakkocak #katakatacinta

#Repost @mypoly.id
• • • • • •
HANDPHONE GRATIS & THR RATUSAN RIBU RUPIAH! 😍
.
Ramadhan telah tiba ,
Biasanya tuh ya banyak yg pada ganti handphone dan bagi bagi uang THR ...
Nah , @mypoly.id juga gak mau ketinggalan dong ..
@mypoly.id lagi bagi bagi handphone dan uang tunai ratusan ribu rupiah nih 😍😍
Mau gak nih ? 😁
.
Caranya gampang banget :
- Follow IG @mypoly.id
- Like Minimal 9 Postingan teratas atau sebanyak-banyaknya
- Cukup komen DONE dipostingan ini dan Tag 5 Orang teman kamu 😍
- Repost postingan ini dengan hastag #Mypolygiveaway
.
Tuh cara caranyaaa ..
Gampang bgt kan ? 😁
.
Periode giveaway ini 6 Mei - 23 Mei 2019
.
Untuk pengumumannya tanggal 25 Mei 2019 Jam 2 siang yaaa ^^
.
Yuk buruan ikutan dan ikutin rulesnya yaaaa 😘
.
#giveaway #mypolyindonesia
#mypolyid #Mypoly #mypolyindonesia #mypolygiveaway #dagelan #giveawayindonesia #giveawayindo #ngakakkocak #katakatacinta

0 0 5 seconds ago
#Mypolygiveaway

Reposted from @mypoly.id -  HANDPHONE GRATIS & THR RATUSAN RIBU RUPIAH! 😍
.
Ramadhan telah tiba , 
Biasanya tuh ya banyak yg pada ganti handphone dan bagi bagi uang THR ...
Nah , @mypoly.id juga gak mau ketinggalan dong ..
@mypoly.id lagi bagi bagi handphone dan uang tunai ratusan ribu rupiah nih 😍😍
Mau gak nih ? 😁
.
Caranya gampang banget :
- Follow IG @mypoly.id
- Like Minimal 9 Postingan teratas atau sebanyak-banyaknya
- Cukup komen DONE dipostingan ini dan Tag 5 Orang teman kamu 😍
- Repost postingan ini dengan hastag #Mypolygiveaway
.
Tuh cara caranyaaa ..
Gampang bgt kan ? 😁
.
Periode giveaway ini 6 Mei - 23 Mei 2019
.
Untuk pengumumannya tanggal 25 Mei 2019 Jam 2 siang yaaa ^^
.
Yuk buruan ikutan dan ikutin rulesnya yaaaa 😘
.
#giveaway #mypolyindonesia 
#mypolyid #Mypoly #mypolyindonesia #mypolygiveaway #dagelan #giveawayindonesia #giveawayindo #ngakakkocak #katakatacinta - #regrann

#Mypolygiveaway

Reposted from @mypoly.id - HANDPHONE GRATIS & THR RATUSAN RIBU RUPIAH! 😍
.
Ramadhan telah tiba ,
Biasanya tuh ya banyak yg pada ganti handphone dan bagi bagi uang THR ...
Nah , @mypoly.id juga gak mau ketinggalan dong ..
@mypoly.id lagi bagi bagi handphone dan uang tunai ratusan ribu rupiah nih 😍😍
Mau gak nih ? 😁
.
Caranya gampang banget :
- Follow IG @mypoly.id
- Like Minimal 9 Postingan teratas atau sebanyak-banyaknya
- Cukup komen DONE dipostingan ini dan Tag 5 Orang teman kamu 😍
- Repost postingan ini dengan hastag #Mypolygiveaway
.
Tuh cara caranyaaa ..
Gampang bgt kan ? 😁
.
Periode giveaway ini 6 Mei - 23 Mei 2019
.
Untuk pengumumannya tanggal 25 Mei 2019 Jam 2 siang yaaa ^^
.
Yuk buruan ikutan dan ikutin rulesnya yaaaa 😘
.
#giveaway #mypolyindonesia
#mypolyid #Mypoly #mypolyindonesia #mypolygiveaway #dagelan #giveawayindonesia #giveawayindo #ngakakkocak #katakatacinta - #regrann

0 0 8 seconds ago
GIVEAWAY TIME!! In celebration of my wonderful new creative space, ive decided to honor the clients that have gotten me this far! Im going to be offering a free color and/or cut for 2 people!
RULES: •Like this post •Tag a friend who needs to treat themselves in the comments! Winner will be chosen at the end of the week!
#tulsagiveaway #giveaway #tulsahairstylist #instagramforbusiness #fashioncolor #balayage  #ombrehair #freehaircut

GIVEAWAY TIME!! In celebration of my wonderful new creative space, ive decided to honor the clients that have gotten me this far! Im going to be offering a free color and/or cut for 2 people!
RULES: •Like this post •Tag a friend who needs to treat themselves in the comments! Winner will be chosen at the end of the week!
#tulsagiveaway #giveaway #tulsahairstylist #instagramforbusiness #fashioncolor #balayage #ombrehair #freehaircut

0 0 9 seconds ago

Advertisements

Hola amigos 🐾 Les cuento que mis mamás llegó a casa hoy con unas bolsas gigantes llenas de obsequios para mí solito 🤯
Recibí muchas cosas bonitas:

1. Una manta hermosa y super calientita de @viximantasparatuspeludos 🐶

2. Una torta con sabor a pollo, ternera y zanahoria, que por cierto, está muy deliciosa de @pupcakesinc_bogota 🎂🥕🍗 3. Una hermosa pañoleta de casetes que se ajusta a mis gorditos y un juguete muy divertido de @alfredpetshop 💕

4. Un pawprint exclusivo para mí en donde puedo marcar mis patitas  y un dije de identificación super hermoso de @mufasapet 🐾

5. Un hermoso cuadro de @selvaggio_wall_art 🖼️ Nuevamente quiero dar las gracias a todas las marcas que me dieron estos lindos obsequios y prometo disfrutarlos al máximo 😍❤️ #mailo #bulldog #bulldogingles #englishbulldog #winner #dog #pet #ganador #sorteo #giveaway #concurso #feliz #happy #torta #manta #cake #dije #pawprint #pañoleta #cuadro #juguete

Hola amigos 🐾 Les cuento que mis mamás llegó a casa hoy con unas bolsas gigantes llenas de obsequios para mí solito 🤯
Recibí muchas cosas bonitas:

1. Una manta hermosa y super calientita de @viximantasparatuspeludos 🐶

2. Una torta con sabor a pollo, ternera y zanahoria, que por cierto, está muy deliciosa de @pupcakesinc_bogota 🎂🥕🍗 3. Una hermosa pañoleta de casetes que se ajusta a mis gorditos y un juguete muy divertido de @alfredpetshop 💕

4. Un pawprint exclusivo para mí en donde puedo marcar mis patitas y un dije de identificación super hermoso de @mufasapet 🐾

5. Un hermoso cuadro de @selvaggio_wall_art 🖼️ Nuevamente quiero dar las gracias a todas las marcas que me dieron estos lindos obsequios y prometo disfrutarlos al máximo 😍❤️ #mailo #bulldog #bulldogingles #englishbulldog #winner #dog #pet #ganador #sorteo #giveaway #concurso #feliz #happy #torta #manta #cake #dije #pawprint #pañoleta #cuadro #juguete

0 0 9 seconds ago
EMSCULPT WEEK IS HERE!
Summer is just around the corner! NOW is the time to tone up your stomach or give your behind a lift! Win a FREE EMSCULPT SERIES as part of our #emsculptweek giveaway by following these simple steps: 💙Tag 2 friends in the comments! 💙Share this post to your story and tag: @btlaesthetics , #emsculpt , and #emsculptweek !

UNLIMITED ENTIRES! 
You’ve got until 5/24/19
Good luck! 💜

#emsculptweek #emsculpt #btlaesthetics #bodycontouring #buildmuscle #burnfat #free #giveaway #contest #summerbody #bodygoals #bootygoals #abs #glutes #swimsuitseason

EMSCULPT WEEK IS HERE!
Summer is just around the corner! NOW is the time to tone up your stomach or give your behind a lift! Win a FREE EMSCULPT SERIES as part of our #emsculptweek giveaway by following these simple steps: 💙Tag 2 friends in the comments! 💙Share this post to your story and tag: @btlaesthetics , #emsculpt , and #emsculptweek !

UNLIMITED ENTIRES!
You’ve got until 5/24/19
Good luck! 💜

#emsculptweek #emsculpt #btlaesthetics #bodycontouring #buildmuscle #burnfat #free #giveaway #contest #summerbody #bodygoals #bootygoals #abs #glutes #swimsuitseason

0 0 11 seconds ago
#Repost @momsbabykidz (@get_repost)
・・・
bismillahirrahmanirrahim
Assalamu'alaikum teman teman😊
Bentar lagi lebaran ni, sudah pada beli sprei kamar belum? untuk nambah koleksi atau digunakan mempercantik kamar ketika para tamu datang dan sekaligus mudik kerumah mu... Kalo belum nih aku rekomendasikan di ig momsbabykidz aja. Kenapa aku merekomendasikan di momsbabykidz ? Karena koleksi spreinya cantik cantik dengan kualitas yang baik , banyak banget pilihan motif dan warnanya,❤❤ Sooo tunggu apalagi? Langsungg cek ig @momsbabykidz dan order sekarang😍 Happy shopping🎉
Ownernya juga ramah dan baik ,oh iya sekarang lagi ngadain give away ,ikutan yuuuks ikutan
Nah mudah mudahan ini juga jalan rezeki nya kita ❤❤❤ @aysahnurhalisah @nuraini_int @sofiyanikusuma_dewi @1991khoirulanwar @nurul_5097
😍😍 Caranya :
1. Follow instagram @momsbabykidz 
2. Repost foto ini 1x saja dan tag sebanyak-banyak nya ke teman yang aktif di Instagram
3. Like postingan @momsbabykidz
4. Akun REAL, bukan akun pemburu giveaway,dan akun tidak di private
5. Gunakan hashtag #spreiwaterproofgiveaway
6. Pemenang akan dipilih langsung oleh @momsbabykidz dan keputusannya tidak dapat di ganggu gugat.
Berlaku sampai dengan 30 Mei 2019
#giveaway #giveawaysprei #giveawayindonesia #momsbabykidz #spreiwaterproof #produsenspreiwaterproof #spreiantiompol #spreiantiair

#Repost @momsbabykidz (@get_repost )
・・・
bismillahirrahmanirrahim
Assalamu'alaikum teman teman😊
Bentar lagi lebaran ni, sudah pada beli sprei kamar belum? untuk nambah koleksi atau digunakan mempercantik kamar ketika para tamu datang dan sekaligus mudik kerumah mu... Kalo belum nih aku rekomendasikan di ig momsbabykidz aja. Kenapa aku merekomendasikan di momsbabykidz ? Karena koleksi spreinya cantik cantik dengan kualitas yang baik , banyak banget pilihan motif dan warnanya,❤❤ Sooo tunggu apalagi? Langsungg cek ig @momsbabykidz dan order sekarang😍 Happy shopping🎉
Ownernya juga ramah dan baik ,oh iya sekarang lagi ngadain give away ,ikutan yuuuks ikutan
Nah mudah mudahan ini juga jalan rezeki nya kita ❤❤❤ @aysahnurhalisah @nuraini_int @sofiyanikusuma_dewi @1991khoirulanwar @nurul_5097
😍😍 Caranya :
1. Follow instagram @momsbabykidz
2. Repost foto ini 1x saja dan tag sebanyak-banyak nya ke teman yang aktif di Instagram
3. Like postingan @momsbabykidz
4. Akun REAL, bukan akun pemburu giveaway,dan akun tidak di private
5. Gunakan hashtag #spreiwaterproofgiveaway
6. Pemenang akan dipilih langsung oleh @momsbabykidz dan keputusannya tidak dapat di ganggu gugat.
Berlaku sampai dengan 30 Mei 2019
#giveaway #giveawaysprei #giveawayindonesia #momsbabykidz #spreiwaterproof #produsenspreiwaterproof #spreiantiompol #spreiantiair

1 0 15 seconds ago

Advertisements

#Repost @mypoly.id
• • • • • •
HANDPHONE GRATIS & THR RATUSAN RIBU RUPIAH! 😍
.
Ramadhan telah tiba , 
Biasanya tuh ya banyak yg pada ganti handphone dan bagi bagi uang THR ...
Nah , @mypoly.id juga gak mau ketinggalan dong ..
@mypoly.id lagi bagi bagi handphone dan uang tunai ratusan ribu rupiah nih 😍😍
Mau gak nih ? 😁
.
Caranya gampang banget :
- Follow IG @mypoly.id
- Like Minimal 9 Postingan teratas atau sebanyak-banyaknya
- Cukup komen DONE dipostingan ini dan Tag 5 Orang teman kamu 😍
- Repost postingan ini dengan hastag #Mypolygiveaway
.
Tuh cara caranyaaa ..
Gampang bgt kan ? 😁
.
Periode giveaway ini 6 Mei - 23 Mei 2019
.
Untuk pengumumannya tanggal 25 Mei 2019 Jam 2 siang yaaa ^^
.
Yuk buruan ikutan dan ikutin rulesnya yaaaa 😘
.
#giveaway #mypolyindonesia 
#mypolyid #Mypoly #mypolyindonesia #mypolygiveaway #dagelan #giveawayindonesia #giveawayindo #ngakakkocak #katakatacinta

#Repost @mypoly.id
• • • • • •
HANDPHONE GRATIS & THR RATUSAN RIBU RUPIAH! 😍
.
Ramadhan telah tiba ,
Biasanya tuh ya banyak yg pada ganti handphone dan bagi bagi uang THR ...
Nah , @mypoly.id juga gak mau ketinggalan dong ..
@mypoly.id lagi bagi bagi handphone dan uang tunai ratusan ribu rupiah nih 😍😍
Mau gak nih ? 😁
.
Caranya gampang banget :
- Follow IG @mypoly.id
- Like Minimal 9 Postingan teratas atau sebanyak-banyaknya
- Cukup komen DONE dipostingan ini dan Tag 5 Orang teman kamu 😍
- Repost postingan ini dengan hastag #Mypolygiveaway
.
Tuh cara caranyaaa ..
Gampang bgt kan ? 😁
.
Periode giveaway ini 6 Mei - 23 Mei 2019
.
Untuk pengumumannya tanggal 25 Mei 2019 Jam 2 siang yaaa ^^
.
Yuk buruan ikutan dan ikutin rulesnya yaaaa 😘
.
#giveaway #mypolyindonesia
#mypolyid #Mypoly #mypolyindonesia #mypolygiveaway #dagelan #giveawayindonesia #giveawayindo #ngakakkocak #katakatacinta

0 0 17 seconds ago
its missing them hours 🥺
|ac/ib: lvsellie| cc: a.uoras| sc: filmsbyeric| for tagged|
[ tag ellie emma and hannah? @elliethumann @hannahmeloche @_emmachamberlain ]

its missing them hours 🥺
|ac/ib: lvsellie| cc: a.uoras| sc: filmsbyeric| for tagged|
[ tag ellie emma and hannah? @elliethumann @hannahmeloche @_emmachamberlain ]

0 1 18 seconds ago
#Repost @klik4a
• • •
Giveaway Ramadhan Klik4a

Lebaran tinggal menghitung hari lagi, Biaya yang haru dikeluarin juga semakin besar, benar nggk?
Tenang...Klik4a kembali mengadakan giveaway Ramadhan dengan hadiah Voucher shopping jutaan rupiah.

Caranya :
1. Follow IG @klik4a 
2. Like dan repost postingan ini sebanyak-banyaknya
3. Comment & Mention 5 teman kamu di postingan ini
4. Akun tidak private selama giveaway
5. Periode Giveaway 5 s/d 25 Mei 2019
6. Pengumuman pemenang tgl 26 Mei 2019
7. Voucher Shopping sebesar 1 juta untuk 3 orang pemenang

#giveaway #giveawayindonesia #ramadhan #giveawayklik4a #bulanramadhan #ramadhan2019 #giveawayramadhanklik4a #giveawayramadhan
null

#Repost @klik4a
• • •
Giveaway Ramadhan Klik4a

Lebaran tinggal menghitung hari lagi, Biaya yang haru dikeluarin juga semakin besar, benar nggk?
Tenang...Klik4a kembali mengadakan giveaway Ramadhan dengan hadiah Voucher shopping jutaan rupiah.

Caranya :
1. Follow IG @klik4a
2. Like dan repost postingan ini sebanyak-banyaknya
3. Comment & Mention 5 teman kamu di postingan ini
4. Akun tidak private selama giveaway
5. Periode Giveaway 5 s/d 25 Mei 2019
6. Pengumuman pemenang tgl 26 Mei 2019
7. Voucher Shopping sebesar 1 juta untuk 3 orang pemenang

#giveaway #giveawayindonesia #ramadhan #giveawayklik4a #bulanramadhan #ramadhan2019 #giveawayramadhanklik4a #giveawayramadhan
null

0 0 23 seconds ago
#Repost @mypoly.id
• • • • • •
HANDPHONE GRATIS & THR RATUSAN RIBU RUPIAH! 😍
.
Ramadhan telah tiba , 
Biasanya tuh ya banyak yg pada ganti handphone dan bagi bagi uang THR ...
Nah , @mypoly.id juga gak mau ketinggalan dong ..
@mypoly.id lagi bagi bagi handphone dan uang tunai ratusan ribu rupiah nih 😍😍
Mau gak nih ? 😁
.
Caranya gampang banget :
- Follow IG @mypoly.id
- Like Minimal 9 Postingan teratas atau sebanyak-banyaknya
- Cukup komen DONE dipostingan ini dan Tag 5 Orang teman kamu 😍
- Repost postingan ini dengan hastag #Mypolygiveaway
.
Tuh cara caranyaaa ..
Gampang bgt kan ? 😁
.
Periode giveaway ini 6 Mei - 23 Mei 2019
.
Untuk pengumumannya tanggal 25 Mei 2019 Jam 2 siang yaaa ^^
.
Yuk buruan ikutan dan ikutin rulesnya yaaaa 😘
.
#giveaway #mypolyindonesia 
#mypolyid #Mypoly #mypolyindonesia #mypolygiveaway #dagelan #giveawayindonesia #giveawayindo #ngakakkocak #katakatacinta

#Repost @mypoly.id
• • • • • •
HANDPHONE GRATIS & THR RATUSAN RIBU RUPIAH! 😍
.
Ramadhan telah tiba ,
Biasanya tuh ya banyak yg pada ganti handphone dan bagi bagi uang THR ...
Nah , @mypoly.id juga gak mau ketinggalan dong ..
@mypoly.id lagi bagi bagi handphone dan uang tunai ratusan ribu rupiah nih 😍😍
Mau gak nih ? 😁
.
Caranya gampang banget :
- Follow IG @mypoly.id
- Like Minimal 9 Postingan teratas atau sebanyak-banyaknya
- Cukup komen DONE dipostingan ini dan Tag 5 Orang teman kamu 😍
- Repost postingan ini dengan hastag #Mypolygiveaway
.
Tuh cara caranyaaa ..
Gampang bgt kan ? 😁
.
Periode giveaway ini 6 Mei - 23 Mei 2019
.
Untuk pengumumannya tanggal 25 Mei 2019 Jam 2 siang yaaa ^^
.
Yuk buruan ikutan dan ikutin rulesnya yaaaa 😘
.
#giveaway #mypolyindonesia
#mypolyid #Mypoly #mypolyindonesia #mypolygiveaway #dagelan #giveawayindonesia #giveawayindo #ngakakkocak #katakatacinta

0 0 26 seconds ago
Like we promised giveaway at 1000 followers!!
To enter: tag 3 friends like this post and you must be following @antler.pursuit simple as that winner will be picked June 1’st.  #tinesuptuesday #giveaway #freehat

Like we promised giveaway at 1000 followers!!
To enter: tag 3 friends like this post and you must be following @antler.pursuit simple as that winner will be picked June 1’st. #tinesuptuesday #giveaway #freehat

0 0 27 seconds ago
Who is ready for an EPIC giveaway!? We have never done anything like this and are excited to award one winner a giveaway of a lifetime!! Everything included in this giveaway is redeemable within our space. There is no purchase necessary to enter this giveaway. Prizes are listed below: 🔶Customized Facial
🔶One Hour Swedish Massage
🔶Spray Tan
🔶Manicure
🔶Teeth Whitening Session
🔶$50 Gift Certificate towards any hair service
🔶Lash Lift & Tint
🔶Olaplex #6 Leave-in Treatment
🔶BabyBliss Hair Dryer
🔶Amika Normcore Shampoo and Conditioner
🔶Amika Dry Shampoo and Dry Conditioner

To enter the giveaway click the link in our bio and fill out the form to join our email list for one entry into the contest.

For an extra two entries into the drawing tag three friends below.

Drawing will be held on July 12th at 6:30PM during a live broadcast. You do not have to be present to win!

Good Luck! #sunlesstan #norvell #lashlift #lashtint #massagetherapy #facials #olaplex #amika #giveaway

Who is ready for an EPIC giveaway!? We have never done anything like this and are excited to award one winner a giveaway of a lifetime!! Everything included in this giveaway is redeemable within our space. There is no purchase necessary to enter this giveaway. Prizes are listed below: 🔶Customized Facial
🔶One Hour Swedish Massage
🔶Spray Tan
🔶Manicure
🔶Teeth Whitening Session
🔶$50 Gift Certificate towards any hair service
🔶Lash Lift & Tint
🔶Olaplex #6 Leave-in Treatment
🔶BabyBliss Hair Dryer
🔶Amika Normcore Shampoo and Conditioner
🔶Amika Dry Shampoo and Dry Conditioner

To enter the giveaway click the link in our bio and fill out the form to join our email list for one entry into the contest.

For an extra two entries into the drawing tag three friends below.

Drawing will be held on July 12th at 6:30PM during a live broadcast. You do not have to be present to win!

Good Luck! #sunlesstan #norvell #lashlift #lashtint #massagetherapy #facials #olaplex #amika #giveaway

0 0 28 seconds ago
Yuk semuanya ikut GIVEAWAY nya ya, dapat voucher 200k free loh
#SNKCN_THR #giveaway #free #200kfree

Yuk semuanya ikut GIVEAWAY nya ya, dapat voucher 200k free loh
#SNKCN_THR #giveaway #free #200kfree

0 0 31 seconds ago
#Repost @mypoly.id
• • • • • •
HANDPHONE GRATIS & THR RATUSAN RIBU RUPIAH! 😍
.
Ramadhan telah tiba , 
Biasanya tuh ya banyak yg pada ganti handphone dan bagi bagi uang THR ...
Nah , @mypoly.id juga gak mau ketinggalan dong ..
@mypoly.id lagi bagi bagi handphone dan uang tunai ratusan ribu rupiah nih 😍😍
Mau gak nih ? 😁
.
Caranya gampang banget :
- Follow IG @mypoly.id
- Like Minimal 9 Postingan teratas atau sebanyak-banyaknya
- Cukup komen DONE dipostingan ini dan Tag 5 Orang teman kamu 😍
- Repost postingan ini dengan hastag #Mypolygiveaway
.
Tuh cara caranyaaa ..
Gampang bgt kan ? 😁
.
Periode giveaway ini 6 Mei - 23 Mei 2019
.
Untuk pengumumannya tanggal 25 Mei 2019 Jam 2 siang yaaa ^^
.
Yuk buruan ikutan dan ikutin rulesnya yaaaa 😘
.
#giveaway #mypolyindonesia 
#mypolyid #Mypoly #mypolyindonesia #mypolygiveaway #dagelan #giveawayindonesia #giveawayindo #ngakakkocak #katakatacinta

#Repost @mypoly.id
• • • • • •
HANDPHONE GRATIS & THR RATUSAN RIBU RUPIAH! 😍
.
Ramadhan telah tiba ,
Biasanya tuh ya banyak yg pada ganti handphone dan bagi bagi uang THR ...
Nah , @mypoly.id juga gak mau ketinggalan dong ..
@mypoly.id lagi bagi bagi handphone dan uang tunai ratusan ribu rupiah nih 😍😍
Mau gak nih ? 😁
.
Caranya gampang banget :
- Follow IG @mypoly.id
- Like Minimal 9 Postingan teratas atau sebanyak-banyaknya
- Cukup komen DONE dipostingan ini dan Tag 5 Orang teman kamu 😍
- Repost postingan ini dengan hastag #Mypolygiveaway
.
Tuh cara caranyaaa ..
Gampang bgt kan ? 😁
.
Periode giveaway ini 6 Mei - 23 Mei 2019
.
Untuk pengumumannya tanggal 25 Mei 2019 Jam 2 siang yaaa ^^
.
Yuk buruan ikutan dan ikutin rulesnya yaaaa 😘
.
#giveaway #mypolyindonesia
#mypolyid #Mypoly #mypolyindonesia #mypolygiveaway #dagelan #giveawayindonesia #giveawayindo #ngakakkocak #katakatacinta

0 0 36 seconds ago
I'm doing my first ever giveaway!! I will be gifting one of my awesome new handwoven cuff bracelets to celebrate the launch of my new website! 
This bracelet features an encoded design based on the phrase "Protected by Love and Light". Its handwoven out of cotton and bamboo yarns and has a silver slide lock clasp. 
All you need to do to enter is go to the new website (link in bio) and add yourself to my mailing list. (and you know me, I will NOT spam you with a bunch of emails!) The lucky winner will be announced on May 28. 
And feel free to tag someone and get an extra chance to win! 
www.litalove.com  #handwovenlove #loveandlight #giveaway #litaloveart #bracelet #giveawaycontest #instagiveaway #websitelaunch #slowfashion #handmadeisluxury #consciousfashion #wearableart #raiseyourvibe

I'm doing my first ever giveaway!! I will be gifting one of my awesome new handwoven cuff bracelets to celebrate the launch of my new website!
This bracelet features an encoded design based on the phrase "Protected by Love and Light". Its handwoven out of cotton and bamboo yarns and has a silver slide lock clasp.
All you need to do to enter is go to the new website (link in bio) and add yourself to my mailing list. (and you know me, I will NOT spam you with a bunch of emails!) The lucky winner will be announced on May 28.
And feel free to tag someone and get an extra chance to win!
www.litalove.com #handwovenlove #loveandlight #giveaway #litaloveart #bracelet #giveawaycontest #instagiveaway #websitelaunch #slowfashion #handmadeisluxury #consciousfashion #wearableart #raiseyourvibe

0 0 37 seconds ago
Bismillahirrohmanirrohim,
.
alhamdulillah hari ini tokohamzi mau mengadakan giveaway spesial ramadhan, 
untuk hadiahnya Kali ini .
~1pcs gamis Anak Aqila Dress
~1pcs Jilbab Hilya 
Untuk 2 pemenang yang beruntung,
.
Yang bisa menjawab pertanyaan berikut ini:
.
"Sebutkan Shalat sunnah yang dilakukan di malam bulan ramadhan?"
.
.

Syarat ketentuan menjawab yaitu:
1. Follow akun @toko.hamzi
@ammarkids.shop
@tsabatkids.store

2. Like & jawab pertanyaan pada kolom komentar di post foto bertuliskan giveaway pada akun @toko.hamzi,
Tag 5 orang teman bunda untuk ikutan :) .
3. Repost postingan give away tokohamzi ini ya😉
.
-Pemenang akan diumumkan 21 Mei 2019 di instastory @toko.hamzi .
~ penentuan pemenang dipilih yang jawabannya benar secara random Dan tidak bisa diganggu gugat
.
~ ongkir ditanggung tokohamzi .
Semoga beruntung bunda😊 .
#giveawaypakaiananak 
#giveawayramadhan 
#giveawayindonesia 
#giveaway

Bismillahirrohmanirrohim,
.
alhamdulillah hari ini tokohamzi mau mengadakan giveaway spesial ramadhan,
untuk hadiahnya Kali ini .
~1pcs gamis Anak Aqila Dress
~1pcs Jilbab Hilya
Untuk 2 pemenang yang beruntung,
.
Yang bisa menjawab pertanyaan berikut ini:
.
"Sebutkan Shalat sunnah yang dilakukan di malam bulan ramadhan?"
.
.

Syarat ketentuan menjawab yaitu:
1. Follow akun @toko.hamzi
@ammarkids.shop
@tsabatkids.store

2. Like & jawab pertanyaan pada kolom komentar di post foto bertuliskan giveaway pada akun @toko.hamzi ,
Tag 5 orang teman bunda untuk ikutan :) .
3. Repost postingan give away tokohamzi ini ya😉
.
-Pemenang akan diumumkan 21 Mei 2019 di instastory @toko.hamzi .
~ penentuan pemenang dipilih yang jawabannya benar secara random Dan tidak bisa diganggu gugat
.
~ ongkir ditanggung tokohamzi .
Semoga beruntung bunda😊 .
#giveawaypakaiananak
#giveawayramadhan
#giveawayindonesia
#giveaway

0 0 39 seconds ago

Advertisements

“Here’s to the crazy ones, the misfits, the rebels, the troublemakers, the round pegs in the square holes… the ones who see things differently — they’re not fond of rules… You can quote them, disagree with them, glorify or vilify them, but the only thing you can’t do is ignore them because they change things… they push the human race forward, and while some may see them as the crazy ones, we see genius, because the ones who are crazy enough to think that they can change the world, are the ones who do." — Steve Jobs, 1997
_____ 
Hey squad!❤️ Some of you may have seen this post earlier today. The truth is I uploaded it at a horrible time and forgot to announce it in a story😂. As you know the first hour is the most important so I took it down. (Sorry if you saw this twice!🤓) I did however want to share this post because this is one of my favorite quotes and it represents how I feel about the beauty community atm. In your opinion, where do you think the beauty community will be in a year? Five years? (Just wondering.🤓😘😜)
____
DETAILS 
Sweater by @delias 
Dress and tights by @loft
_____ 
QOTD: Same as above! And/or your favorite snack. (As mentioned many times, I love @reeses!👏🏻👏🏻👏🏻)
____ 
Answer my “question of the day” to be automatically entered into my #giveaway and for a chance to be awarded “commenter of the day”!🏆🙌
_____ 
Yesterday’s “commenter of the day” was @ !👑 Thanks for joining the conversation! You seem like a lovely person.❤️ Ps- sorry I had to tag you twice! Hope you don’t mind.😂😂😂 _____ 📸@.3 #tiffanylee #tiffanyleeloves #makeupgiveaway #femininity #fashion #makeup #makeuplover #beautyobsessed #kbeauty #cutemakeup #kbeautyaddict #makeupvlogger #beautyvlogger #kbeautyvlogger #annapolis #maryland #annapolismd #youtuber #influencer #beautycommunity

“Here’s to the crazy ones, the misfits, the rebels, the troublemakers, the round pegs in the square holes… the ones who see things differently — they’re not fond of rules… You can quote them, disagree with them, glorify or vilify them, but the only thing you can’t do is ignore them because they change things… they push the human race forward, and while some may see them as the crazy ones, we see genius, because the ones who are crazy enough to think that they can change the world, are the ones who do." — Steve Jobs, 1997
_____
Hey squad!❤️ Some of you may have seen this post earlier today. The truth is I uploaded it at a horrible time and forgot to announce it in a story😂. As you know the first hour is the most important so I took it down. (Sorry if you saw this twice!🤓) I did however want to share this post because this is one of my favorite quotes and it represents how I feel about the beauty community atm. In your opinion, where do you think the beauty community will be in a year? Five years? (Just wondering.🤓😘😜)
____
DETAILS
Sweater by @delias
Dress and tights by @loft
_____
QOTD: Same as above! And/or your favorite snack. (As mentioned many times, I love @reeses !👏🏻👏🏻👏🏻)
____
Answer my “question of the day” to be automatically entered into my #giveaway and for a chance to be awarded “commenter of the day”!🏆🙌
_____
Yesterday’s “commenter of the day” was @ !👑 Thanks for joining the conversation! You seem like a lovely person.❤️ Ps- sorry I had to tag you twice! Hope you don’t mind.😂😂😂 _____ 📸@.3 #tiffanylee #tiffanyleeloves #makeupgiveaway #femininity #fashion #makeup #makeuplover #beautyobsessed #kbeauty #cutemakeup #kbeautyaddict #makeupvlogger #beautyvlogger #kbeautyvlogger #annapolis #maryland #annapolismd #youtuber #influencer #beautycommunity

0 0 39 seconds ago
#Repost @mypoly.id
• • • • • •
HANDPHONE GRATIS & THR RATUSAN RIBU RUPIAH! 😍
.
Ramadhan telah tiba , 
Biasanya tuh ya banyak yg pada ganti handphone dan bagi bagi uang THR ...
Nah , @mypoly.id juga gak mau ketinggalan dong ..
@mypoly.id lagi bagi bagi handphone dan uang tunai ratusan ribu rupiah nih 😍😍
Mau gak nih ? 😁
.
Caranya gampang banget :
- Follow IG @mypoly.id
- Like Minimal 9 Postingan teratas atau sebanyak-banyaknya
- Cukup komen DONE dipostingan ini dan Tag 5 Orang teman kamu 😍
- Repost postingan ini dengan hastag #Mypolygiveaway
.
Tuh cara caranyaaa ..
Gampang bgt kan ? 😁
.
Periode giveaway ini 6 Mei - 23 Mei 2019
.
Untuk pengumumannya tanggal 25 Mei 2019 Jam 2 siang yaaa ^^
.
Yuk buruan ikutan dan ikutin rulesnya yaaaa 😘
.
#giveaway #mypolyindonesia 
#mypolyid #Mypoly #mypolyindonesia #mypolygiveaway #dagelan #giveawayindonesia #giveawayindo #ngakakkocak #katakatacinta

#Repost @mypoly.id
• • • • • •
HANDPHONE GRATIS & THR RATUSAN RIBU RUPIAH! 😍
.
Ramadhan telah tiba ,
Biasanya tuh ya banyak yg pada ganti handphone dan bagi bagi uang THR ...
Nah , @mypoly.id juga gak mau ketinggalan dong ..
@mypoly.id lagi bagi bagi handphone dan uang tunai ratusan ribu rupiah nih 😍😍
Mau gak nih ? 😁
.
Caranya gampang banget :
- Follow IG @mypoly.id
- Like Minimal 9 Postingan teratas atau sebanyak-banyaknya
- Cukup komen DONE dipostingan ini dan Tag 5 Orang teman kamu 😍
- Repost postingan ini dengan hastag #Mypolygiveaway
.
Tuh cara caranyaaa ..
Gampang bgt kan ? 😁
.
Periode giveaway ini 6 Mei - 23 Mei 2019
.
Untuk pengumumannya tanggal 25 Mei 2019 Jam 2 siang yaaa ^^
.
Yuk buruan ikutan dan ikutin rulesnya yaaaa 😘
.
#giveaway #mypolyindonesia
#mypolyid #Mypoly #mypolyindonesia #mypolygiveaway #dagelan #giveawayindonesia #giveawayindo #ngakakkocak #katakatacinta

0 0 45 seconds ago
#Repost @klik4a
• • •
Giveaway Ramadhan Klik4a

Lebaran tinggal menghitung hari lagi, Biaya yang haru dikeluarin juga semakin besar, benar nggk?
Tenang...Klik4a kembali mengadakan giveaway Ramadhan dengan hadiah Voucher shopping jutaan rupiah.

Caranya :
1. Follow IG @klik4a 
2. Like dan repost postingan ini sebanyak-banyaknya
3. Comment & Mention 5 teman kamu di postingan ini
4. Akun tidak private selama giveaway
5. Periode Giveaway 5 s/d 25 Mei 2019
6. Pengumuman pemenang tgl 26 Mei 2019
7. Voucher Shopping sebesar 1 juta untuk 3 orang pemenang

#giveaway #giveawayindonesia #ramadhan #giveawayklik4a #bulanramadhan #ramadhan2019 #giveawayramadhanklik4a #giveawayramadhan
null

#Repost @klik4a
• • •
Giveaway Ramadhan Klik4a

Lebaran tinggal menghitung hari lagi, Biaya yang haru dikeluarin juga semakin besar, benar nggk?
Tenang...Klik4a kembali mengadakan giveaway Ramadhan dengan hadiah Voucher shopping jutaan rupiah.

Caranya :
1. Follow IG @klik4a
2. Like dan repost postingan ini sebanyak-banyaknya
3. Comment & Mention 5 teman kamu di postingan ini
4. Akun tidak private selama giveaway
5. Periode Giveaway 5 s/d 25 Mei 2019
6. Pengumuman pemenang tgl 26 Mei 2019
7. Voucher Shopping sebesar 1 juta untuk 3 orang pemenang

#giveaway #giveawayindonesia #ramadhan #giveawayklik4a #bulanramadhan #ramadhan2019 #giveawayramadhanklik4a #giveawayramadhan
null

0 0 49 seconds ago
💖 It’s GIVEAWAY time!!! We appreciate our 2k followers so we are doing our first giveaway😍 📝 The rules are simple:
1. Tag 5 of your friends/family in this post.
2. Create a post on your wall and @minimisssirs to promote us. (Screenshot and send with next step ☺️)
3. Message us saying DONE.
4. Watch out for our Giveaway WINNER on Fri, May 24th!
.
💙Our next giveaway will be from our Mini Sirs collection when we hit 4K followers!
.
🎁Our first Giveaway item is this adorable Long Sleeve Romper & Leg Warmers from our Mini Miss collection and it comes in sizes: 3M, 6M, 12M, 24M
.
✅Click our website link in our Bio to check out our store 💕
#toddlers #babies #momlife #shopsmall #babygirls #cuteclothes #babiesofinstagram #supportsmallshops #babymodel #kidmodel #fashionista #babyoutfit #motherdaughter #replife #cute #brandrep #expecting #giveaway

💖 It’s GIVEAWAY time!!! We appreciate our 2k followers so we are doing our first giveaway😍 📝 The rules are simple:
1. Tag 5 of your friends/family in this post.
2. Create a post on your wall and @minimisssirs to promote us. (Screenshot and send with next step ☺️)
3. Message us saying DONE.
4. Watch out for our Giveaway WINNER on Fri, May 24th!
.
💙Our next giveaway will be from our Mini Sirs collection when we hit 4K followers!
.
🎁Our first Giveaway item is this adorable Long Sleeve Romper & Leg Warmers from our Mini Miss collection and it comes in sizes: 3M, 6M, 12M, 24M
.
✅Click our website link in our Bio to check out our store 💕
#toddlers #babies #momlife #shopsmall #babygirls #cuteclothes #babiesofinstagram #supportsmallshops #babymodel #kidmodel #fashionista #babyoutfit #motherdaughter #replife #cute #brandrep #expecting #giveaway

0 0 50 seconds ago
🎉CHOCOLATE GIVEAWAY🎉 
It’s giveaway time! @santoshachocolate and @nikkiscoconutbutter are giving you the chance to win ONE BLOCK OF SINGLE ORIGIN SANTOSHA CHOCOLATE (24.7lb) ! You MUST complete the following rules: 
__
🍫You must be following @santoshachocolate AND @nikkiscoconutbutter 
__
🍫Like this post 
__
🍫Tag 5 friends below 👇🏻 In ONE Comment Only! 
___
🍫This giveaway is through Instagram only and only open for the US
__
Giveaway ends Friday! 
SHARE!!! .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#giveaway #win #nikkiscoconutbutter #contest #sweepstakes #giveaways #winittuesday #competition #winnikkiscoconutbutter #winsantoshachocolate #santoshachocolate #nikkiscoconutbuttergiveaway #santoshachocolatewin #nikkiscoconutbutterwin #contestentry #santoshachocolatesweepstakes #nikkiscoconutbuttersweepstakes #contestalert #free #follow #instagiveaway #vegangiveaway #giveawaycontest #prizes #repost #share #vegan #keto #winning #delicious

🎉CHOCOLATE GIVEAWAY🎉
It’s giveaway time! @santoshachocolate and @nikkiscoconutbutter are giving you the chance to win ONE BLOCK OF SINGLE ORIGIN SANTOSHA CHOCOLATE (24.7lb) ! You MUST complete the following rules:
__
🍫You must be following @santoshachocolate AND @nikkiscoconutbutter
__
🍫Like this post
__
🍫Tag 5 friends below 👇🏻 In ONE Comment Only!
___
🍫This giveaway is through Instagram only and only open for the US
__
Giveaway ends Friday!
SHARE!!! .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#giveaway #win #nikkiscoconutbutter #contest #sweepstakes #giveaways #winittuesday #competition #winnikkiscoconutbutter #winsantoshachocolate #santoshachocolate #nikkiscoconutbuttergiveaway #santoshachocolatewin #nikkiscoconutbutterwin #contestentry #santoshachocolatesweepstakes #nikkiscoconutbuttersweepstakes #contestalert #free #follow #instagiveaway #vegangiveaway #giveawaycontest #prizes #repost #share #vegan #keto #winning #delicious

2 0 52 seconds ago
Thank you to all who have read our interview with country music artist @jessleecountry. JessLee has become one of my favorite people. If you have yet to check it out, you can do so at www.southernfellow.com.
-
We do a giveaway with each and every interview. Congratulations to @jeannesteinberg! She is receiving the shirt you see in the video.
-
Please help support what we do by picking up this shirt or our other merch.  The link is in our bio. We have a ton of fun studf for men, women and children. Each purchase goes right back to what we do here at Southern Fellow.
-
Congrats again Jeanne S.!
.
.
.
#winner #giveaway #girlpower #family #merch #music #country #countrymusicfan #countrymusic #nashville #florida #southernfellow

Thank you to all who have read our interview with country music artist @jessleecountry . JessLee has become one of my favorite people. If you have yet to check it out, you can do so at www.southernfellow.com.
-
We do a giveaway with each and every interview. Congratulations to @jeannesteinberg ! She is receiving the shirt you see in the video.
-
Please help support what we do by picking up this shirt or our other merch. The link is in our bio. We have a ton of fun studf for men, women and children. Each purchase goes right back to what we do here at Southern Fellow.
-
Congrats again Jeanne S.!
.
.
.
#winner #giveaway #girlpower #family #merch #music #country #countrymusicfan #countrymusic #nashville #florida #southernfellow

1 0 52 seconds ago

Advertisements

#Repost @mypoly.id
• • • • • •
HANDPHONE GRATIS & THR RATUSAN RIBU RUPIAH! 😍
.
Ramadhan telah tiba , 
Biasanya tuh ya banyak yg pada ganti handphone dan bagi bagi uang THR ...
Nah , @mypoly.id juga gak mau ketinggalan dong ..
@mypoly.id lagi bagi bagi handphone dan uang tunai ratusan ribu rupiah nih 😍😍
Mau gak nih ? 😁
.
Caranya gampang banget :
- Follow IG @mypoly.id
- Like Minimal 9 Postingan teratas atau sebanyak-banyaknya
- Cukup komen DONE dipostingan ini dan Tag 5 Orang teman kamu 😍
- Repost postingan ini dengan hastag #Mypolygiveaway
.
Tuh cara caranyaaa ..
Gampang bgt kan ? 😁
.
Periode giveaway ini 6 Mei - 23 Mei 2019
.
Untuk pengumumannya tanggal 25 Mei 2019 Jam 2 siang yaaa ^^
.
Yuk buruan ikutan dan ikutin rulesnya yaaaa 😘
.
#giveaway #mypolyindonesia 
#mypolyid #Mypoly #mypolyindonesia #mypolygiveaway #dagelan #giveawayindonesia #giveawayindo #ngakakkocak #katakatacinta

#Repost @mypoly.id
• • • • • •
HANDPHONE GRATIS & THR RATUSAN RIBU RUPIAH! 😍
.
Ramadhan telah tiba ,
Biasanya tuh ya banyak yg pada ganti handphone dan bagi bagi uang THR ...
Nah , @mypoly.id juga gak mau ketinggalan dong ..
@mypoly.id lagi bagi bagi handphone dan uang tunai ratusan ribu rupiah nih 😍😍
Mau gak nih ? 😁
.
Caranya gampang banget :
- Follow IG @mypoly.id
- Like Minimal 9 Postingan teratas atau sebanyak-banyaknya
- Cukup komen DONE dipostingan ini dan Tag 5 Orang teman kamu 😍
- Repost postingan ini dengan hastag #Mypolygiveaway
.
Tuh cara caranyaaa ..
Gampang bgt kan ? 😁
.
Periode giveaway ini 6 Mei - 23 Mei 2019
.
Untuk pengumumannya tanggal 25 Mei 2019 Jam 2 siang yaaa ^^
.
Yuk buruan ikutan dan ikutin rulesnya yaaaa 😘
.
#giveaway #mypolyindonesia
#mypolyid #Mypoly #mypolyindonesia #mypolygiveaway #dagelan #giveawayindonesia #giveawayindo #ngakakkocak #katakatacinta

0 0 54 seconds ago
#Repost @mypoly.id
• • • • • •
HANDPHONE GRATIS & THR RATUSAN RIBU RUPIAH! 😍
.
Ramadhan telah tiba , 
Biasanya tuh ya banyak yg pada ganti handphone dan bagi bagi uang THR ...
Nah , @mypoly.id juga gak mau ketinggalan dong ..
@mypoly.id lagi bagi bagi handphone dan uang tunai ratusan ribu rupiah nih 😍😍
Mau gak nih ? 😁
.
Caranya gampang banget :
- Follow IG @mypoly.id
- Like Minimal 9 Postingan teratas atau sebanyak-banyaknya
- Cukup komen DONE dipostingan ini dan Tag 5 Orang teman kamu 😍
- Repost postingan ini dengan hastag #Mypolygiveaway
.
Tuh cara caranyaaa ..
Gampang bgt kan ? 😁
.
Periode giveaway ini 6 Mei - 23 Mei 2019
.
Untuk pengumumannya tanggal 25 Mei 2019 Jam 2 siang yaaa ^^
.
Yuk buruan ikutan dan ikutin rulesnya yaaaa 😘
.
#giveaway #mypolyindonesia 
#mypolyid #Mypoly #mypolyindonesia #mypolygiveaway #dagelan #giveawayindonesia #giveawayindo #ngakakkocak #katakatacinta

#Repost @mypoly.id
• • • • • •
HANDPHONE GRATIS & THR RATUSAN RIBU RUPIAH! 😍
.
Ramadhan telah tiba ,
Biasanya tuh ya banyak yg pada ganti handphone dan bagi bagi uang THR ...
Nah , @mypoly.id juga gak mau ketinggalan dong ..
@mypoly.id lagi bagi bagi handphone dan uang tunai ratusan ribu rupiah nih 😍😍
Mau gak nih ? 😁
.
Caranya gampang banget :
- Follow IG @mypoly.id
- Like Minimal 9 Postingan teratas atau sebanyak-banyaknya
- Cukup komen DONE dipostingan ini dan Tag 5 Orang teman kamu 😍
- Repost postingan ini dengan hastag #Mypolygiveaway
.
Tuh cara caranyaaa ..
Gampang bgt kan ? 😁
.
Periode giveaway ini 6 Mei - 23 Mei 2019
.
Untuk pengumumannya tanggal 25 Mei 2019 Jam 2 siang yaaa ^^
.
Yuk buruan ikutan dan ikutin rulesnya yaaaa 😘
.
#giveaway #mypolyindonesia
#mypolyid #Mypoly #mypolyindonesia #mypolygiveaway #dagelan #giveawayindonesia #giveawayindo #ngakakkocak #katakatacinta

0 0 1 minute ago
#Repost @mypoly.id
• • • • • •
HANDPHONE GRATIS & THR RATUSAN RIBU RUPIAH! 😍
.
Ramadhan telah tiba , 
Biasanya tuh ya banyak yg pada ganti handphone dan bagi bagi uang THR ...
Nah , @mypoly.id juga gak mau ketinggalan dong ..
@mypoly.id lagi bagi bagi handphone dan uang tunai ratusan ribu rupiah nih 😍😍
Mau gak nih ? 😁
.
Caranya gampang banget :
- Follow IG @mypoly.id
- Like Minimal 9 Postingan teratas atau sebanyak-banyaknya
- Cukup komen DONE dipostingan ini dan Tag 5 Orang teman kamu 😍
- Repost postingan ini dengan hastag #Mypolygiveaway
.
Tuh cara caranyaaa ..
Gampang bgt kan ? 😁
.
Periode giveaway ini 6 Mei - 23 Mei 2019
.
Untuk pengumumannya tanggal 25 Mei 2019 Jam 2 siang yaaa ^^
.
Yuk buruan ikutan dan ikutin rulesnya yaaaa 😘
.
#giveaway #mypolyindonesia 
#mypolyid #Mypoly #mypolyindonesia #mypolygiveaway #dagelan #giveawayindonesia #giveawayindo #ngakakkocak #katakatacinta

#Repost @mypoly.id
• • • • • •
HANDPHONE GRATIS & THR RATUSAN RIBU RUPIAH! 😍
.
Ramadhan telah tiba ,
Biasanya tuh ya banyak yg pada ganti handphone dan bagi bagi uang THR ...
Nah , @mypoly.id juga gak mau ketinggalan dong ..
@mypoly.id lagi bagi bagi handphone dan uang tunai ratusan ribu rupiah nih 😍😍
Mau gak nih ? 😁
.
Caranya gampang banget :
- Follow IG @mypoly.id
- Like Minimal 9 Postingan teratas atau sebanyak-banyaknya
- Cukup komen DONE dipostingan ini dan Tag 5 Orang teman kamu 😍
- Repost postingan ini dengan hastag #Mypolygiveaway
.
Tuh cara caranyaaa ..
Gampang bgt kan ? 😁
.
Periode giveaway ini 6 Mei - 23 Mei 2019
.
Untuk pengumumannya tanggal 25 Mei 2019 Jam 2 siang yaaa ^^
.
Yuk buruan ikutan dan ikutin rulesnya yaaaa 😘
.
#giveaway #mypolyindonesia
#mypolyid #Mypoly #mypolyindonesia #mypolygiveaway #dagelan #giveawayindonesia #giveawayindo #ngakakkocak #katakatacinta

1 0 1 minute ago
🚨🚨 #bookgiveaway 🚨🚨 escriban en el story si quieren los libros de la saga en pdf 
#gotfinale nos dejó con un mal sabor de boca, esperábamos más, queríamos la emoción que nos había dejado la temporada pasada y en cambio vimos que se gastaron el presupuesto en efectos especiales en dos batallas, en dos capítulos, y la historia fue casi un plagio de muchas escenas de lord of the ring. Sabemos que el último libro aún no está terminado, y que no sabemos realmente cuál será el verdadero desenlace entre los Lanisters, Stark y Targarians, pero ciertamente esta temporada defraudó. Lo único que si me gusto (en mi opinión) fue que Arya destruyera al white king y Dany volviéndose loca de poder como el más king, era una de las vías más lógicas para su personaje, pero de resto, creo que esperaré a leer el final que le den a los libros 📚... ¿Qué opinan ustedes de esta temporada? ¿Les gustó? ¿Esperaban más? ¿Se cumplió alguna de tus teorías? .
.
.
.#gameofthrones #gameofthronesseason8 #shows #tvshow #tvshows #nothappy #neededmore #giveaway #giveaways #bookgiveaways

🚨🚨 #bookgiveaway 🚨🚨 escriban en el story si quieren los libros de la saga en pdf
#gotfinale nos dejó con un mal sabor de boca, esperábamos más, queríamos la emoción que nos había dejado la temporada pasada y en cambio vimos que se gastaron el presupuesto en efectos especiales en dos batallas, en dos capítulos, y la historia fue casi un plagio de muchas escenas de lord of the ring. Sabemos que el último libro aún no está terminado, y que no sabemos realmente cuál será el verdadero desenlace entre los Lanisters, Stark y Targarians, pero ciertamente esta temporada defraudó. Lo único que si me gusto (en mi opinión) fue que Arya destruyera al white king y Dany volviéndose loca de poder como el más king, era una de las vías más lógicas para su personaje, pero de resto, creo que esperaré a leer el final que le den a los libros 📚... ¿Qué opinan ustedes de esta temporada? ¿Les gustó? ¿Esperaban más? ¿Se cumplió alguna de tus teorías? .
.
.
. #gameofthrones #gameofthronesseason8 #shows #tvshow #tvshows #nothappy #neededmore #giveaway #giveaways #bookgiveaways

0 0 1 minute ago
#Repost @mypoly.id
• • • • • •
HANDPHONE GRATIS & THR RATUSAN RIBU RUPIAH! 😍
.
Ramadhan telah tiba , 
Biasanya tuh ya banyak yg pada ganti handphone dan bagi bagi uang THR ...
Nah , @mypoly.id juga gak mau ketinggalan dong ..
@mypoly.id lagi bagi bagi handphone dan uang tunai ratusan ribu rupiah nih 😍😍
Mau gak nih ? 😁
.
Caranya gampang banget :
- Follow IG @mypoly.id
- Like Minimal 9 Postingan teratas atau sebanyak-banyaknya
- Cukup komen DONE dipostingan ini dan Tag 5 Orang teman kamu 😍
- Repost postingan ini dengan hastag #Mypolygiveaway
.
Tuh cara caranyaaa ..
Gampang bgt kan ? 😁
.
Periode giveaway ini 6 Mei - 23 Mei 2019
.
Untuk pengumumannya tanggal 25 Mei 2019 Jam 2 siang yaaa ^^
.
Yuk buruan ikutan dan ikutin rulesnya yaaaa 😘
.
#giveaway #mypolyindonesia 
#mypolyid #Mypoly #mypolyindonesia #mypolygiveaway #dagelan #giveawayindonesia #giveawayindo #ngakakkocak #katakatacinta

#Repost @mypoly.id
• • • • • •
HANDPHONE GRATIS & THR RATUSAN RIBU RUPIAH! 😍
.
Ramadhan telah tiba ,
Biasanya tuh ya banyak yg pada ganti handphone dan bagi bagi uang THR ...
Nah , @mypoly.id juga gak mau ketinggalan dong ..
@mypoly.id lagi bagi bagi handphone dan uang tunai ratusan ribu rupiah nih 😍😍
Mau gak nih ? 😁
.
Caranya gampang banget :
- Follow IG @mypoly.id
- Like Minimal 9 Postingan teratas atau sebanyak-banyaknya
- Cukup komen DONE dipostingan ini dan Tag 5 Orang teman kamu 😍
- Repost postingan ini dengan hastag #Mypolygiveaway
.
Tuh cara caranyaaa ..
Gampang bgt kan ? 😁
.
Periode giveaway ini 6 Mei - 23 Mei 2019
.
Untuk pengumumannya tanggal 25 Mei 2019 Jam 2 siang yaaa ^^
.
Yuk buruan ikutan dan ikutin rulesnya yaaaa 😘
.
#giveaway #mypolyindonesia
#mypolyid #Mypoly #mypolyindonesia #mypolygiveaway #dagelan #giveawayindonesia #giveawayindo #ngakakkocak #katakatacinta

0 0 1 minute ago
ENTER TO WIN!
•
•
Posted @withrepost • @hashthepitbull Our First Giveaway! 👏🏻👏🏻
Enter to win a delicious 1LB bag of PEANUT BUTTER PUMPKIN DOG TREATS *open to US only*
Rules: 
1. Must be following me of course 
2. Must be following @duke_the_therapypit @baddogbarkeryjax 
3.TAG 1 friend and tell us where your from.
4. Must share this post to your story or Page & TAG me. •CONTEST ENDS Wednesday 5/22/19 at 12pm (pst) and Winner will be announced same day at 3pm (pst) 
UNLIMITED ENTRYS ARE ALLOWED 
Winner will be chosen from the comment section 👍🏻👍🏻 GOOD LUCK PAW FRIENDS 🐾

P.S we are NOT responsible for any 4 legged pup getting addicted to these delicious treats 👍🏻
#dogs #treats #Giveaway #giveawayalert #giveawaycontest #instagiveaway #contest #free #dogtreats

ENTER TO WIN!


Posted @withrepost@hashthepitbull Our First Giveaway! 👏🏻👏🏻
Enter to win a delicious 1LB bag of PEANUT BUTTER PUMPKIN DOG TREATS *open to US only*
Rules:
1. Must be following me of course
2. Must be following @duke_the_therapypit @baddogbarkeryjax
3.TAG 1 friend and tell us where your from.
4. Must share this post to your story or Page & TAG me. •CONTEST ENDS Wednesday 5/22/19 at 12pm (pst) and Winner will be announced same day at 3pm (pst)
UNLIMITED ENTRYS ARE ALLOWED
Winner will be chosen from the comment section 👍🏻👍🏻 GOOD LUCK PAW FRIENDS 🐾

P.S we are NOT responsible for any 4 legged pup getting addicted to these delicious treats 👍🏻
#dogs #treats #Giveaway #giveawayalert #giveawaycontest #instagiveaway #contest #free #dogtreats

0 0 1 minute ago
#Repost @mypoly.id
• • • • • •
HANDPHONE GRATIS & THR RATUSAN RIBU RUPIAH! 😍
.
Ramadhan telah tiba , 
Biasanya tuh ya banyak yg pada ganti handphone dan bagi bagi uang THR ...
Nah , @mypoly.id juga gak mau ketinggalan dong ..
@mypoly.id lagi bagi bagi handphone dan uang tunai ratusan ribu rupiah nih 😍😍
Mau gak nih ? 😁
.
Caranya gampang banget :
- Follow IG @mypoly.id
- Like Minimal 9 Postingan teratas atau sebanyak-banyaknya
- Cukup komen DONE dipostingan ini dan Tag 5 Orang teman kamu 😍
- Repost postingan ini dengan hastag #Mypolygiveaway
.
Tuh cara caranyaaa ..
Gampang bgt kan ? 😁
.
Periode giveaway ini 6 Mei - 23 Mei 2019
.
Untuk pengumumannya tanggal 25 Mei 2019 Jam 2 siang yaaa ^^
.
Yuk buruan ikutan dan ikutin rulesnya yaaaa 😘
.
#giveaway #mypolyindonesia 
#mypolyid #Mypoly #mypolyindonesia #mypolygiveaway #dagelan #giveawayindonesia #giveawayindo #ngakakkocak #katakatacinta

#Repost @mypoly.id
• • • • • •
HANDPHONE GRATIS & THR RATUSAN RIBU RUPIAH! 😍
.
Ramadhan telah tiba ,
Biasanya tuh ya banyak yg pada ganti handphone dan bagi bagi uang THR ...
Nah , @mypoly.id juga gak mau ketinggalan dong ..
@mypoly.id lagi bagi bagi handphone dan uang tunai ratusan ribu rupiah nih 😍😍
Mau gak nih ? 😁
.
Caranya gampang banget :
- Follow IG @mypoly.id
- Like Minimal 9 Postingan teratas atau sebanyak-banyaknya
- Cukup komen DONE dipostingan ini dan Tag 5 Orang teman kamu 😍
- Repost postingan ini dengan hastag #Mypolygiveaway
.
Tuh cara caranyaaa ..
Gampang bgt kan ? 😁
.
Periode giveaway ini 6 Mei - 23 Mei 2019
.
Untuk pengumumannya tanggal 25 Mei 2019 Jam 2 siang yaaa ^^
.
Yuk buruan ikutan dan ikutin rulesnya yaaaa 😘
.
#giveaway #mypolyindonesia
#mypolyid #Mypoly #mypolyindonesia #mypolygiveaway #dagelan #giveawayindonesia #giveawayindo #ngakakkocak #katakatacinta

0 0 1 minute ago
#Repost @btsitl is doing giveaway for PERSONA album guuuuys 😍😍 check and follow his/her insta for more information 😙😙 go follow @like4bts if you are BTS fans too 💜💜😘 #giveaway #btsgiveaway #persona #mapofthesoul #personamapofthesoul #albumbts #bts

#Repost @btsitl is doing giveaway for PERSONA album guuuuys 😍😍 check and follow his/her insta for more information 😙😙 go follow @like4bts if you are BTS fans too 💜💜😘 #giveaway #btsgiveaway #persona #mapofthesoul #personamapofthesoul #albumbts #bts

0 1 1 minute ago
#Repost @mypoly.id
• • • • • •
HANDPHONE GRATIS & THR RATUSAN RIBU RUPIAH! 😍
.
Ramadhan telah tiba , 
Biasanya tuh ya banyak yg pada ganti handphone dan bagi bagi uang THR ...
Nah , @mypoly.id juga gak mau ketinggalan dong ..
@mypoly.id lagi bagi bagi handphone dan uang tunai ratusan ribu rupiah nih 😍😍
Mau gak nih ? 😁
.
Caranya gampang banget :
- Follow IG @mypoly.id
- Like Minimal 9 Postingan teratas atau sebanyak-banyaknya
- Cukup komen DONE dipostingan ini dan Tag 5 Orang teman kamu 😍
- Repost postingan ini dengan hastag #Mypolygiveaway
.
Tuh cara caranyaaa ..
Gampang bgt kan ? 😁
.
Periode giveaway ini 6 Mei - 23 Mei 2019
.
Untuk pengumumannya tanggal 25 Mei 2019 Jam 2 siang yaaa ^^
.
Yuk buruan ikutan dan ikutin rulesnya yaaaa 😘
.
#giveaway #mypolyindonesia 
#mypolyid #Mypoly #mypolyindonesia #mypolygiveaway #dagelan #giveawayindonesia #giveawayindo #ngakakkocak #katakatacinta

#Repost @mypoly.id
• • • • • •
HANDPHONE GRATIS & THR RATUSAN RIBU RUPIAH! 😍
.
Ramadhan telah tiba ,
Biasanya tuh ya banyak yg pada ganti handphone dan bagi bagi uang THR ...
Nah , @mypoly.id juga gak mau ketinggalan dong ..
@mypoly.id lagi bagi bagi handphone dan uang tunai ratusan ribu rupiah nih 😍😍
Mau gak nih ? 😁
.
Caranya gampang banget :
- Follow IG @mypoly.id
- Like Minimal 9 Postingan teratas atau sebanyak-banyaknya
- Cukup komen DONE dipostingan ini dan Tag 5 Orang teman kamu 😍
- Repost postingan ini dengan hastag #Mypolygiveaway
.
Tuh cara caranyaaa ..
Gampang bgt kan ? 😁
.
Periode giveaway ini 6 Mei - 23 Mei 2019
.
Untuk pengumumannya tanggal 25 Mei 2019 Jam 2 siang yaaa ^^
.
Yuk buruan ikutan dan ikutin rulesnya yaaaa 😘
.
#giveaway #mypolyindonesia
#mypolyid #Mypoly #mypolyindonesia #mypolygiveaway #dagelan #giveawayindonesia #giveawayindo #ngakakkocak #katakatacinta

0 0 1 minute ago
Llegas más rápido a la cima cuando no miras hacia abajo 😎; elévate con los tenis #Lennis de @onboardshoes y comenta cuál fue será tu siguiente desafío. 👇 Te leemos. 
Y recuerda participar en el #giveaway del mes. Link en bio. 😉 
#OnboardAthletic #Tenis #HombresEnAcción

Llegas más rápido a la cima cuando no miras hacia abajo 😎; elévate con los tenis #Lennis de @onboardshoes y comenta cuál fue será tu siguiente desafío. 👇 Te leemos.
Y recuerda participar en el #giveaway del mes. Link en bio. 😉
#OnboardAthletic #Tenis #HombresEnAcción

1 0 1 minute ago
#Repost @mypoly.id
• • • • • •
HANDPHONE GRATIS & THR RATUSAN RIBU RUPIAH! 😍
.
Ramadhan telah tiba , 
Biasanya tuh ya banyak yg pada ganti handphone dan bagi bagi uang THR ...
Nah , @mypoly.id juga gak mau ketinggalan dong ..
@mypoly.id lagi bagi bagi handphone dan uang tunai ratusan ribu rupiah nih 😍😍
Mau gak nih ? 😁
.
Caranya gampang banget :
- Follow IG @mypoly.id
- Like Minimal 9 Postingan teratas atau sebanyak-banyaknya
- Cukup komen DONE dipostingan ini dan Tag 5 Orang teman kamu 😍
- Repost postingan ini dengan hastag #Mypolygiveaway
.
Tuh cara caranyaaa ..
Gampang bgt kan ? 😁
.
Periode giveaway ini 6 Mei - 23 Mei 2019
.
Untuk pengumumannya tanggal 25 Mei 2019 Jam 2 siang yaaa ^^
.
Yuk buruan ikutan dan ikutin rulesnya yaaaa 😘
.
#giveaway #mypolyindonesia 
#mypolyid #Mypoly #mypolyindonesia #mypolygiveaway #dagelan #giveawayindonesia #giveawayindo #ngakakkocak #katakatacinta

#Repost @mypoly.id
• • • • • •
HANDPHONE GRATIS & THR RATUSAN RIBU RUPIAH! 😍
.
Ramadhan telah tiba ,
Biasanya tuh ya banyak yg pada ganti handphone dan bagi bagi uang THR ...
Nah , @mypoly.id juga gak mau ketinggalan dong ..
@mypoly.id lagi bagi bagi handphone dan uang tunai ratusan ribu rupiah nih 😍😍
Mau gak nih ? 😁
.
Caranya gampang banget :
- Follow IG @mypoly.id
- Like Minimal 9 Postingan teratas atau sebanyak-banyaknya
- Cukup komen DONE dipostingan ini dan Tag 5 Orang teman kamu 😍
- Repost postingan ini dengan hastag #Mypolygiveaway
.
Tuh cara caranyaaa ..
Gampang bgt kan ? 😁
.
Periode giveaway ini 6 Mei - 23 Mei 2019
.
Untuk pengumumannya tanggal 25 Mei 2019 Jam 2 siang yaaa ^^
.
Yuk buruan ikutan dan ikutin rulesnya yaaaa 😘
.
#giveaway #mypolyindonesia
#mypolyid #Mypoly #mypolyindonesia #mypolygiveaway #dagelan #giveawayindonesia #giveawayindo #ngakakkocak #katakatacinta

0 0 1 minute ago
Brain teaser + correct answer = #mondayfunday

Keep sharp with LuckyLand Slots and comment your answer below before Tuesday, 11:59 PM. Good luck!
·
🎰Link in our bio @luckylandslots🎰
·
#luckyland #slot #lucky #fun #games #giveaway #slots #sweepstakes #freebies #goldcoin #sweepscash #quiz

Brain teaser + correct answer = #mondayfunday

Keep sharp with LuckyLand Slots and comment your answer below before Tuesday, 11:59 PM. Good luck!
·
🎰Link in our bio @luckylandslots 🎰
·
#luckyland #slot #lucky #fun #games #giveaway #slots #sweepstakes #freebies #goldcoin #sweepscash #quiz

1 0 1 minute ago
@roolee #giveaway

@roolee #giveaway

0 0 1 minute ago
#Repost @mypoly.id
• • • • • •
HANDPHONE GRATIS & THR RATUSAN RIBU RUPIAH! 😍
.
Ramadhan telah tiba , 
Biasanya tuh ya banyak yg pada ganti handphone dan bagi bagi uang THR ...
Nah , @mypoly.id juga gak mau ketinggalan dong ..
@mypoly.id lagi bagi bagi handphone dan uang tunai ratusan ribu rupiah nih 😍😍
Mau gak nih ? 😁
.
Caranya gampang banget :
- Follow IG @mypoly.id
- Like Minimal 9 Postingan teratas atau sebanyak-banyaknya
- Cukup komen DONE dipostingan ini dan Tag 5 Orang teman kamu 😍
- Repost postingan ini dengan hastag #Mypolygiveaway
.
Tuh cara caranyaaa ..
Gampang bgt kan ? 😁
.
Periode giveaway ini 6 Mei - 23 Mei 2019
.
Untuk pengumumannya tanggal 25 Mei 2019 Jam 2 siang yaaa ^^
.
Yuk buruan ikutan dan ikutin rulesnya yaaaa 😘
.
#giveaway #mypolyindonesia 
#mypolyid #Mypoly #mypolyindonesia #mypolygiveaway #dagelan #giveawayindonesia #giveawayindo #ngakakkocak #katakatacinta

#Repost @mypoly.id
• • • • • •
HANDPHONE GRATIS & THR RATUSAN RIBU RUPIAH! 😍
.
Ramadhan telah tiba ,
Biasanya tuh ya banyak yg pada ganti handphone dan bagi bagi uang THR ...
Nah , @mypoly.id juga gak mau ketinggalan dong ..
@mypoly.id lagi bagi bagi handphone dan uang tunai ratusan ribu rupiah nih 😍😍
Mau gak nih ? 😁
.
Caranya gampang banget :
- Follow IG @mypoly.id
- Like Minimal 9 Postingan teratas atau sebanyak-banyaknya
- Cukup komen DONE dipostingan ini dan Tag 5 Orang teman kamu 😍
- Repost postingan ini dengan hastag #Mypolygiveaway
.
Tuh cara caranyaaa ..
Gampang bgt kan ? 😁
.
Periode giveaway ini 6 Mei - 23 Mei 2019
.
Untuk pengumumannya tanggal 25 Mei 2019 Jam 2 siang yaaa ^^
.
Yuk buruan ikutan dan ikutin rulesnya yaaaa 😘
.
#giveaway #mypolyindonesia
#mypolyid #Mypoly #mypolyindonesia #mypolygiveaway #dagelan #giveawayindonesia #giveawayindo #ngakakkocak #katakatacinta

0 0 1 minute ago
Hiit + Core + Lil Puppy 🐶🔥
Love making the best of my little studio on the bay. 
Classes are only 12 days away 😍
Giveaway coming Thursday &
Next Challenge sign ups begin June 2nd ✨

Hiit + Core + Lil Puppy 🐶🔥
Love making the best of my little studio on the bay.
Classes are only 12 days away 😍
Giveaway coming Thursday &
Next Challenge sign ups begin June 2nd ✨

14 1 1 minute ago

Top #giveaway posts

It's GIVEAWAY time! Enter here for your chance to win a Royal Berkey system, a Stainless Steel Stand, a Stainless Steel Spigot. and 2 of our new Boroux Tumblettes 🤩🤯 WHOAH!! Enter through the LINK IN OUR BIO and don’t forget to tell your friends! #giveaway #berkeyfilters #cleanwaterforall #liveclean #sustainable #filtered #win

It's GIVEAWAY time! Enter here for your chance to win a Royal Berkey system, a Stainless Steel Stand, a Stainless Steel Spigot. and 2 of our new Boroux Tumblettes 🤩🤯 WHOAH!! Enter through the LINK IN OUR BIO and don’t forget to tell your friends! #giveaway #berkeyfilters #cleanwaterforall #liveclean #sustainable #filtered #win

1,140 257 5 hours ago

Advertisements

Ми обожнюємо робити вам приємні сюрпризи! 😊❤️
Даруємо будь-які дві футболки просто за ваші лайки🎉❤️
Правила як завжди прості:
1. До кінця проведення розіграшу ставити нам лайки на всі нові публікації( більше лайків - більше шансів☺️👌🏻)
2. Залишити будь-який коментар під цим постом❤️
3. Обов‘язково бути підписаною на нашу сторінку @lure.store .
.
У суботу 25.05 ми оберемо 2 переможниць! Будьте активними і ви обов‘язково станете власницею цієї крутої футболки❤️
Переможницю будемо обирати саме по лайкам, виберемо рандомно фото починаючи з сьогодні, завантажимо лайки, і з закритими очима знайдемо переможницю пальцем.
Більше лайків, більша імовірність перемогти😉
Результати, як завжди у прямому ефірі😊
Всім бажаємо удачі🥂
Ваш, Lure Store❤️ #giveaway #розыгрыш #конкурс #розіграш #розыгрыши #шоурумкиев #lure_store

Ми обожнюємо робити вам приємні сюрпризи! 😊❤️
Даруємо будь-які дві футболки просто за ваші лайки🎉❤️
Правила як завжди прості:
1. До кінця проведення розіграшу ставити нам лайки на всі нові публікації( більше лайків - більше шансів☺️👌🏻)
2. Залишити будь-який коментар під цим постом❤️
3. Обов‘язково бути підписаною на нашу сторінку @lure.store .
.
У суботу 25.05 ми оберемо 2 переможниць! Будьте активними і ви обов‘язково станете власницею цієї крутої футболки❤️
Переможницю будемо обирати саме по лайкам, виберемо рандомно фото починаючи з сьогодні, завантажимо лайки, і з закритими очима знайдемо переможницю пальцем.
Більше лайків, більша імовірність перемогти😉
Результати, як завжди у прямому ефірі😊
Всім бажаємо удачі🥂
Ваш, Lure Store❤️ #giveaway #розыгрыш #конкурс #розіграш #розыгрыши #шоурумкиев #lure_store

1,473 877 4 hours ago
🌹Giveaway Time!🌹Last week I promised that if we reached 1000 reviews on Amazon for Caraval that I would do a giveaway—you all made that happen and I am so thankful—so here is my promised giveaway. 🌹
I’m giving away one of the Waterstones signed special editions of Finale, with red sprayed edges, to one lucky winner. But that’s not all…
🌹
Since you have all been so awesome these last two weeks, I’m also going to giveaway two regular UK editions of Finale—these won’t have sprayed edges but they will be signed and have secret covers.
🌹
How to enter:
🌹
You must be following this account. Then tag two friends who you think will like this giveaway, because if you win I will send you my special edition of Finale, and then I will send each of the friends you’ve tagged one the regular UK editions of Finale.
🌹
This giveaway is open internationally and ends Friday May 24th. 🌹

Good luck! And thank you all so much for helping Caraval reach 1000 reviews on Amazon and for all the love you’ve given this series—the last two weeks have been so amazing and I’m so thankful. 🌹❤️🌹
.
.
.
.

#Caraval #Giveaway #Finalebook #caravalseries #worldofcaraval #bookstagram #books #booklover #nakedbooks #booksofinstagram

🌹Giveaway Time!🌹Last week I promised that if we reached 1000 reviews on Amazon for Caraval that I would do a giveaway—you all made that happen and I am so thankful—so here is my promised giveaway. 🌹
I’m giving away one of the Waterstones signed special editions of Finale, with red sprayed edges, to one lucky winner. But that’s not all…
🌹
Since you have all been so awesome these last two weeks, I’m also going to giveaway two regular UK editions of Finale—these won’t have sprayed edges but they will be signed and have secret covers.
🌹
How to enter:
🌹
You must be following this account. Then tag two friends who you think will like this giveaway, because if you win I will send you my special edition of Finale, and then I will send each of the friends you’ve tagged one the regular UK editions of Finale.
🌹
This giveaway is open internationally and ends Friday May 24th. 🌹

Good luck! And thank you all so much for helping Caraval reach 1000 reviews on Amazon and for all the love you’ve given this series—the last two weeks have been so amazing and I’m so thankful. 🌹❤️🌹
.
.
.
.

#Caraval #Giveaway #Finalebook #caravalseries #worldofcaraval #bookstagram #books #booklover #nakedbooks #booksofinstagram

4,654 1,838 5 hours ago

Advertisements

GIVEAWAY ✨🔪 Lets get your kitchen in tip top shape for summer, shall we?! With a @shuncutlery 3-piece knife and block set. You can literally cut a piece of paper with these guys and take you from home cook to a total chef. You need a set, K?!
.
.
TO ENTER: .
.
Follow @college_housewife (me!) .
.
Comment below with your favorite thing to chop 🥒🥦🥕🥬 .
.
Like this image & tag a friend in the comment
.
.
comment as many times as you like. Each comment counts as one entry! .
.
Giveaway will stay open until Friday, 5/24!
Entries open to US residents only. .
.
GOOD LUCK! xoxo
.
.
.
#williamssonoma #huffposttaste #thebakefeed #foodandwine #f52grams #kitchen #feedfeed #rustickitchen #bakefromscratch #fromscratch #scrumptiouskitchen  #baking #gatheredstyle #marthabakes #hautecuisines #saveurmag #recipedeveloper #bakingtime #cake #layercake #easter #giveaway #shunknives 
@thefeedfeed.baking @williamssonoma @thefeedfeed

GIVEAWAY ✨🔪 Lets get your kitchen in tip top shape for summer, shall we?! With a @shuncutlery 3-piece knife and block set. You can literally cut a piece of paper with these guys and take you from home cook to a total chef. You need a set, K?!
.
.
TO ENTER: .
.
Follow @college_housewife (me!) .
.
Comment below with your favorite thing to chop 🥒🥦🥕🥬 .
.
Like this image & tag a friend in the comment
.
.
comment as many times as you like. Each comment counts as one entry! .
.
Giveaway will stay open until Friday, 5/24!
Entries open to US residents only. .
.
GOOD LUCK! xoxo
.
.
.
#williamssonoma #huffposttaste #thebakefeed #foodandwine #f52grams #kitchen #feedfeed #rustickitchen #bakefromscratch #fromscratch #scrumptiouskitchen #baking #gatheredstyle #marthabakes #hautecuisines #saveurmag #recipedeveloper #bakingtime #cake #layercake #easter #giveaway #shunknives
@thefeedfeed.baking @williamssonoma @thefeedfeed

225 248 1 hour ago
‼️❤️ 🐕 ПОДАРКИ 🐕😍‼️
⠀
‼️НЕ ПРОХОДИ МИМО! ‼️
⠀
Друзья, наконец-то мы с Феей решились на серьезный шаг, и совместно с командой блогеров организовали кое - что интересное! 👍
⠀
‼️GIVEAWAY ‼️
⠀
1 место: 7000₽
2 место: 5000₽
3 место: 3000₽
⠀
И ещё множество призов от блогеров и магазинов 😍
⠀
‼️Мы также разыграем наши собственные призы и проведём прямой эфир в первый раз‼️
⠀
Условия самые простые: подписаться на конкурсный аккаунт @giveaway_dog_friends и на всех спонсоров в подписках.
⠀
Также в аккаунте частенько будут проводиться Liketime и различные полезные эфиры.
⠀
Конкурс продлится до 29того мая!
⠀
Успей поучаствовать и забрать свой подарок 🎁
⠀
Порадуй себя и своего питомца!
⠀
И зови к нам своих друзей! 😉
⠀
Проявите активность, мы будем рады вашей поддержки!🙌
⠀
#giveaway #собака #liketime #like #dog #понедeльнiк205 #beagle #doglovers #fun #бигль #собакаулыбака #cute

‼️❤️ 🐕 ПОДАРКИ 🐕😍‼️

‼️НЕ ПРОХОДИ МИМО! ‼️

Друзья, наконец-то мы с Феей решились на серьезный шаг, и совместно с командой блогеров организовали кое - что интересное! 👍

‼️GIVEAWAY ‼️

1 место: 7000₽
2 место: 5000₽
3 место: 3000₽

И ещё множество призов от блогеров и магазинов 😍

‼️Мы также разыграем наши собственные призы и проведём прямой эфир в первый раз‼️

Условия самые простые: подписаться на конкурсный аккаунт @giveaway_dog_friends и на всех спонсоров в подписках.

Также в аккаунте частенько будут проводиться Liketime и различные полезные эфиры.

Конкурс продлится до 29того мая!

Успей поучаствовать и забрать свой подарок 🎁

Порадуй себя и своего питомца!

И зови к нам своих друзей! 😉

Проявите активность, мы будем рады вашей поддержки!🙌

#giveaway #собака #liketime #like #dog #понедeльнiк205 #beagle #doglovers #fun #бигль #собакаулыбака #cute

141 15 5 hours ago
GEWINNSPIEL 
Anzeige |
Ein Schlükchen Rum?
Meine Kater und ich genehmigen uns dann mal den ein oder anderen Cocktail - naja sie sehen mir zumindest dabei zu! 😅 „Wir“ stoßen nämlich heute auf unsere bevorstehende Reise an! 🎉
Im Juni geht es für @riatyontar und mich gemeinsam mit Barceló Dominican Rum Richtung Spanien, um auf dem großen Desalia Festival den Sommer zu feiern! 😍
Ihr könnt euch nicht vorstellen, wie sehr ich mich freue! Natürlich werde ich euch jeden Tag unseres Abenteuers in der Story mitnehmen. ❤️
Seid ihr auch schon so in purer Sommerlaune? Ein wenig Stimmung kann ich euch vielleicht für die nächsten Sommermonate bescheren, denn ich darf an euch zwei Flaschen von Barceló Dominican Rum verlosen. 😋
Folgt dafür einfach mir und @desalia_barcelo und verlinkt eine Person, mit der ihr dringend einen Cocktail trinken müsst. 🍹❤️
Das Gewinnspiel läuft bis zum 23.5.19 um 19 Uhr. Der Gewinner wird ausgelost und in meiner Story bekanntgegeben. Sollte sich die Person innerhalb von 24 Stunden nicht melden, wird neu ausgelost.
Solltet ihr gewinnen und unter 18 sein, brauche ich eine Einverständniserklärung eurer Eltern, dass ihr teilnehmen dürft. Der Rechtsweg ist ausgeschlossen und eine Barauszahlung des Gewinns ist nicht möglich.
Viel Glück ♥️ ———————————————————————— #desalia #viveahora #barcelo #barcelodominicanrum #giveaway #verlosung #gewinnspiel #carmushka #anajohnson #annaix #karokauer #vacation #catsofinstagram #prettylittleiiinspo #blondesandcookies #americanstyle #germanbloggergirls #blogger_de #germanblogger #summerinspo #summervibes #goodvibes #summer #travelgirl #travelinspo

GEWINNSPIEL
Anzeige |
Ein Schlükchen Rum?
Meine Kater und ich genehmigen uns dann mal den ein oder anderen Cocktail - naja sie sehen mir zumindest dabei zu! 😅 „Wir“ stoßen nämlich heute auf unsere bevorstehende Reise an! 🎉
Im Juni geht es für @riatyontar und mich gemeinsam mit Barceló Dominican Rum Richtung Spanien, um auf dem großen Desalia Festival den Sommer zu feiern! 😍
Ihr könnt euch nicht vorstellen, wie sehr ich mich freue! Natürlich werde ich euch jeden Tag unseres Abenteuers in der Story mitnehmen. ❤️
Seid ihr auch schon so in purer Sommerlaune? Ein wenig Stimmung kann ich euch vielleicht für die nächsten Sommermonate bescheren, denn ich darf an euch zwei Flaschen von Barceló Dominican Rum verlosen. 😋
Folgt dafür einfach mir und @desalia_barcelo und verlinkt eine Person, mit der ihr dringend einen Cocktail trinken müsst. 🍹❤️
Das Gewinnspiel läuft bis zum 23.5.19 um 19 Uhr. Der Gewinner wird ausgelost und in meiner Story bekanntgegeben. Sollte sich die Person innerhalb von 24 Stunden nicht melden, wird neu ausgelost.
Solltet ihr gewinnen und unter 18 sein, brauche ich eine Einverständniserklärung eurer Eltern, dass ihr teilnehmen dürft. Der Rechtsweg ist ausgeschlossen und eine Barauszahlung des Gewinns ist nicht möglich.
Viel Glück ♥️ ———————————————————————— #desalia #viveahora #barcelo #barcelodominicanrum #giveaway #verlosung #gewinnspiel #carmushka #anajohnson #annaix #karokauer #vacation #catsofinstagram #prettylittleiiinspo #blondesandcookies #americanstyle #germanbloggergirls #blogger_de #germanblogger #summerinspo #summervibes #goodvibes #summer #travelgirl #travelinspo

1,004 158 5 hours ago

Advertisements

Guess what! I created a clean beauty Instagram page and will be using it strictly for virtual events! Make your way over there to learn about switching to safer products, get the scoop about upcoming promos and giveaways, see tutorials, etc. Who’s excited? I’m excited! Go give @cleanbeautybykell a follow!
Next event will be this upcoming weekend (Memorial Day weekend) 5/24-5/27!
See you over there LIVE this Friday ✌🏼
PS. I will also be donating 100% of my commission made this holiday weekend to a special cause near and dear to my heart. Can’t wait to share more on that!

Guess what! I created a clean beauty Instagram page and will be using it strictly for virtual events! Make your way over there to learn about switching to safer products, get the scoop about upcoming promos and giveaways, see tutorials, etc. Who’s excited? I’m excited! Go give @cleanbeautybykell a follow!
Next event will be this upcoming weekend (Memorial Day weekend) 5/24-5/27!
See you over there LIVE this Friday ✌🏼
PS. I will also be donating 100% of my commission made this holiday weekend to a special cause near and dear to my heart. Can’t wait to share more on that!

325 7 35 minutes ago
The latest: Komodo 13 is now available!
Shop link is in the bio @ChessBase
GIVEAWAY ANNOUNCEMENT:
Share this post or tag three people to win a signed copy by the 14 year old chess prodigy @nihalsarin
•
•
•
•
•
#chess #chessbase #nihalsarin #komodo #chessengine #computerchess #chesstraining #grandmaster #giveaway

The latest: Komodo 13 is now available!
Shop link is in the bio @ChessBase
GIVEAWAY ANNOUNCEMENT:
Share this post or tag three people to win a signed copy by the 14 year old chess prodigy @nihalsarin





#chess #chessbase #nihalsarin #komodo #chessengine #computerchess #chesstraining #grandmaster #giveaway

192 5 49 minutes ago
✨S͙ O͙ R͙ T͙ E͙ O͙ ✨ 
Azules me pone súper feliz poder sortear este libro tan mágico 💫 Gracias a @ladalia, su autora, puedo regalarles este hermoso manual para quienes están haciendo sus primeros pasos del camino espiritual! ▶️ PARA PARTICIPAR ◀️ 1️⃣ Seguirme en mi cuenta @azumakeup 
2️⃣ Seguir a @ladalia 
3️⃣ Deja un comentario arrobado a tres amiges (no vale gente famosa) y contanos por qué te gustaría ganarte el libro y que te llama de este mundo mágico 🧙🏻‍♀️🔮✨
4️⃣ Si lo subís a tus historias tenes mas chance de ganar (nos re fijamos en eso) 
5️⃣ Dale like a la publicación 
5️⃣ Y listo ✅
🍀 MUCHA SUERTE 🍀 El sorteo cierra el 30 de Mayo, voy a anunciar al ganador en esta foto y en mis historias. Mil gracias por participar! Les quiero azules 💙 #sorteo #giveaway #dalia #brujamoderna #monoblock #rifa #regalo #libro #manual #cristales #somosfe #azumakeup

✨S͙ O͙ R͙ T͙ E͙ O͙ ✨
Azules me pone súper feliz poder sortear este libro tan mágico 💫 Gracias a @ladalia , su autora, puedo regalarles este hermoso manual para quienes están haciendo sus primeros pasos del camino espiritual! ▶️ PARA PARTICIPAR ◀️ 1️⃣ Seguirme en mi cuenta @azumakeup
2️⃣ Seguir a @ladalia
3️⃣ Deja un comentario arrobado a tres amiges (no vale gente famosa) y contanos por qué te gustaría ganarte el libro y que te llama de este mundo mágico 🧙🏻‍♀️🔮✨
4️⃣ Si lo subís a tus historias tenes mas chance de ganar (nos re fijamos en eso)
5️⃣ Dale like a la publicación
5️⃣ Y listo ✅
🍀 MUCHA SUERTE 🍀 El sorteo cierra el 30 de Mayo, voy a anunciar al ganador en esta foto y en mis historias. Mil gracias por participar! Les quiero azules 💙 #sorteo #giveaway #dalia #brujamoderna #monoblock #rifa #regalo #libro #manual #cristales #somosfe #azumakeup

243 99 22 minutes ago