#atukpesan Instagram Photos & Videos

atukpesan - 138.6k posts

Advertisements

Advertisements

Mesti sakit tu wkwkwk
(JANGAN LUPA CHECK INSTASTORY ADMIN,  ADA ARTIKEL MENARIK)
.
✅Tag member korang, biar sama2 terhibur😊
.
Korang semua jangan lupa follow @malaysia_onxon okay😘
.
.
________________________________________
#malaysiaonxon #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawakkeder #lawakkerder #lawakbodoh  #lawakking #malaysiakini #lawakboring  #malayvines #malaysiaviner #motifviral #malaysiatrending #sharera #nakbebel #nakpesan #instaseleb #brocuba #kiniviral #naksentap #nakkongsi #mudahterhibur #nakfakta #kakishare #atukpesan

Mesti sakit tu wkwkwk
(JANGAN LUPA CHECK INSTASTORY ADMIN, ADA ARTIKEL MENARIK)
.
✅Tag member korang, biar sama2 terhibur😊
.
Korang semua jangan lupa follow @malaysia_onxon okay😘
.
.
________________________________________
#malaysiaonxon #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawakkeder #lawakkerder #lawakbodoh #lawakking #malaysiakini #lawakboring #malayvines #malaysiaviner #motifviral #malaysiatrending #sharera #nakbebel #nakpesan #instaseleb #brocuba #kiniviral #naksentap #nakkongsi #mudahterhibur #nakfakta #kakishare #atukpesan

12 0 3 hours ago

Advertisements

Hai korang.. 🙋🙋
Nak sangat berfesyen tapi risau tak sesuai? 😫😫
Takut kena tipu?? 🙅🙅
.
.
Jangan risau.. Kami sedia bantu anda selesaikan masalah korang.
.
.
Kebetulan jam ni sangat hot sekarang tau.. Ini la jam trend sekarang ni.. Kalau yang kosong tu simple sangatlah. Haha 😎😎
Tapi jam ni terhad! Barang hot la katakan.. 😱😱
.
.
Apa tunggu la.. Order sekarang sebelum kehabisan stok.
Screen shot dan tekan link dekat bio
.
.
#maluapabossku #senangterhibur #murahkaya #blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemukisawesome #ikotcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalaysia #viral #malaysiaku #rotikaya #siscuba #brocuba #alamfakta #atukpesan #mudahterhibur #ceritalawak #videolawak #lawakmalaysia #motifviral #kiniviral #lawakking  #lawaktwitter #tiktok #videolawakmalaysia

Hai korang.. 🙋🙋
Nak sangat berfesyen tapi risau tak sesuai? 😫😫
Takut kena tipu?? 🙅🙅
.
.
Jangan risau.. Kami sedia bantu anda selesaikan masalah korang.
.
.
Kebetulan jam ni sangat hot sekarang tau.. Ini la jam trend sekarang ni.. Kalau yang kosong tu simple sangatlah. Haha 😎😎
Tapi jam ni terhad! Barang hot la katakan.. 😱😱
.
.
Apa tunggu la.. Order sekarang sebelum kehabisan stok.
Screen shot dan tekan link dekat bio
.
.
#maluapabossku #senangterhibur #murahkaya #blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemukisawesome #ikotcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalaysia #viral #malaysiaku #rotikaya #siscuba #brocuba #alamfakta #atukpesan #mudahterhibur #ceritalawak #videolawak #lawakmalaysia #motifviral #kiniviral #lawakking #lawaktwitter #tiktok #videolawakmalaysia

3 0 3 hours ago
Kalau la kucing admin leh wat ceni 😂😂⠀
Kan best⠀
_________________⠀
Ape la yang best sangat beli ngan @niac_sneakers ni? 😕🤔⠀
👟 Kualiti Padu ⠀
🚚 FREE Postage⠀
🏷️ Harga Tak Masuk Akal⠀
💯 Trusted Seller⠀
___________________⠀
Tunggu ape lagi ?? ⠀
Klik Link Di Bio Sekarang !!! 💪⠀
___________________⠀
Follow² la ye 👇👌🔥⠀
👕⚽ @niac_football⠀
🎒👓 @niac_backpacks⠀
_______________________________⠀
#bazarpaknil #lawakhambar #lawakhangit #trustedseller #kamijual #mudahterhibur #sneakerspadu #niacsneakers #nakfakta #atukpesan #igersmalaysia #igersmy #nakpesan #niacpremium #kicks #instapic #instakicks #sneakers #sneaker #sneakerhead #shoeporn #fashion #swag #instagood #photooftheday

Kalau la kucing admin leh wat ceni 😂😂⠀
Kan best⠀
_________________⠀
Ape la yang best sangat beli ngan @niac_sneakers ni? 😕🤔⠀
👟 Kualiti Padu ⠀
🚚 FREE Postage⠀
🏷️ Harga Tak Masuk Akal⠀
💯 Trusted Seller⠀
___________________⠀
Tunggu ape lagi ?? ⠀
Klik Link Di Bio Sekarang !!! 💪⠀
___________________⠀
Follow² la ye 👇👌🔥⠀
👕⚽ @niac_football
🎒👓 @niac_backpacks
_______________________________⠀
#bazarpaknil #lawakhambar #lawakhangit #trustedseller #kamijual #mudahterhibur #sneakerspadu #niacsneakers #nakfakta #atukpesan #igersmalaysia #igersmy #nakpesan #niacpremium #kicks #instapic #instakicks #sneakers #sneaker #sneakerhead #shoeporn #fashion #swag #instagood #photooftheday

9 0 3 hours ago
Orang yang berhijab dan menjaga auratnya, dia sudah menjaga hubungan dengan Allah. Orang yang baik dengan orang lain, dia sudah menjaga hubungan sesama manusia. Tapi yang pasti, mereka yang terbaik adalah mereka yang menjaga kedua-dua hubungan, dengan Allah serta sesama manusia. Bukan hanya salah satu.
.
.
Tag sahabat anda.

Silakan share.

Jangan lupa follow :
@kopibuku.my
@kopibuku.my
@kopibuku.my
.
.
.
Credit Photo : KissPNG
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#KopiBukuQuotes
#TagSahabatKita
#BerbagiSemangat
#IslamItuIndah
#BeraniBerhijrah
#LawakInsta
#LawakMalaysia
#NakKongsi
#NakBebel
#AtukPesan
#JomMuhasabahDiri
#NakSentap
#NakPesan
#NakBebel
#Freepik
#KissPNG

Orang yang berhijab dan menjaga auratnya, dia sudah menjaga hubungan dengan Allah. Orang yang baik dengan orang lain, dia sudah menjaga hubungan sesama manusia. Tapi yang pasti, mereka yang terbaik adalah mereka yang menjaga kedua-dua hubungan, dengan Allah serta sesama manusia. Bukan hanya salah satu.
.
.
Tag sahabat anda.

Silakan share.

Jangan lupa follow :
@kopibuku.my
@kopibuku.my
@kopibuku.my
.
.
.
Credit Photo : KissPNG
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#KopiBukuQuotes
#TagSahabatKita
#BerbagiSemangat
#IslamItuIndah
#BeraniBerhijrah
#LawakInsta
#LawakMalaysia
#NakKongsi
#NakBebel
#AtukPesan
#JomMuhasabahDiri
#NakSentap
#NakPesan
#NakBebel
#Freepik
#KissPNG

16 1 3 hours ago

Advertisements

• • • • • •
“Time mak aku nak pegi umrah, kan ramai and baju semua hampir sama. Then kak ipar tanya,
ㅤ
"dah ramai camni cemana nak nampak mak kita?" Then abang aku jawab, "tak susah pun nak cari.
ㅤ
Tengok siapa yang paling laju jalan tulah mak kita." Betul betul yg jalan laju tu mak aku 😂”
ㅤ
🎥__neyraa 
Follow @malaysia_onxon
#nakbebel #nakfakta #nakpesan #nakpickupline#naksentap #nakkongsi #akusuka #kongsirezeki#igbudaknerd #pesanmama #abahcakap#atukpesan #bolehcakap #ayat #ayatsentap#ayatsedih #himpunanlawakmalays#maharajalawakmega #madlipzmalaysia#dubsmashmalaysian #kitapunya #kakimotor#kerenbanget #kiniviral #motifviral#inspirationalquotes #quotesmalaysia#lawaktahapdewa #lawakmalaysia

• • • • • •
“Time mak aku nak pegi umrah, kan ramai and baju semua hampir sama. Then kak ipar tanya,

"dah ramai camni cemana nak nampak mak kita?" Then abang aku jawab, "tak susah pun nak cari.

Tengok siapa yang paling laju jalan tulah mak kita." Betul betul yg jalan laju tu mak aku 😂”

🎥__neyraa
Follow @malaysia_onxon
#nakbebel   #nakfakta   #nakpesan   #nakpickupline #naksentap   #nakkongsi   #akusuka   #kongsirezeki #igbudaknerd   #pesanmama   #abahcakap #atukpesan   #bolehcakap   #ayat   #ayatsentap #ayatsedih   #himpunanlawakmalays #maharajalawakmega   #madlipzmalaysia #dubsmashmalaysian   #kitapunya   #kakimotor #kerenbanget   #kiniviral   #motifviral #inspirationalquotes   #quotesmalaysia #lawaktahapdewa   #lawakmalaysia

11 2 3 hours ago
.
Humaira A5 Magnet (Design Terbaru) 🌸
.
Cantikkan sahabat sahabat😍 Dengan corak timbulnya😆
.
Order sekarang sebab stock pun makin kurang ni🤗
.
Untuk ready stock ada jenis biasa je sahabat semua😉
.
Pre order pula untuk 198 tags dan 383 tags tau😆
.
Pre order batch 11 sehingga 30/4 dan pengeposan akan bermula 12/5 ni.. In shaa Allah doakan ya😉 .
.
Berminat?
.
.
Cara Tempahan :
.
1. Whatsapp +601155912166 @ KLIK LINK BIO @faikabookstore laju-laju
.
Atau
.
2. Comment "PM" di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
.
#SahabateNuur #LegacyOfKnowledge #TEAMSahabateNuur #eNuur #AlQuranTajwidTerjemahan #AlquranHumaira  #tagsafeeya #tag383 #tagenuur #tolongdengar #iglelakivsperempuan #atukpesan #sayajualonline #diacrush #hatikecai #JomRepost #lawakhambar #cakapmanis #vscomalaysia #bazarmalaysia #nakpesan #malaysiatrending #faikabookstore

.
Humaira A5 Magnet (Design Terbaru) 🌸
.
Cantikkan sahabat sahabat😍 Dengan corak timbulnya😆
.
Order sekarang sebab stock pun makin kurang ni🤗
.
Untuk ready stock ada jenis biasa je sahabat semua😉
.
Pre order pula untuk 198 tags dan 383 tags tau😆
.
Pre order batch 11 sehingga 30/4 dan pengeposan akan bermula 12/5 ni.. In shaa Allah doakan ya😉 .
.
Berminat?
.
.
Cara Tempahan :
.
1. Whatsapp +601155912166 @ KLIK LINK BIO @faikabookstore laju-laju
.
Atau
.
2. Comment "PM" di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
.
#SahabateNuur #LegacyOfKnowledge #TEAMSahabateNuur #eNuur #AlQuranTajwidTerjemahan #AlquranHumaira #tagsafeeya #tag383 #tagenuur #tolongdengar #iglelakivsperempuan #atukpesan #sayajualonline #diacrush #hatikecai #JomRepost #lawakhambar #cakapmanis #vscomalaysia #bazarmalaysia #nakpesan #malaysiatrending #faikabookstore

11 1 4 hours ago
Sebagai pengetahuan bersama😊
(JANGAN LUPA CHECK INSTASTORY ADMIN,  ADA ARTIKEL MENARIK)
.
✅Tag member korang, biar sama2 terhibur😊
.
Korang semua jangan lupa follow @himpunanlawakmalays okay😘
.
.
________________________________________
#himpunanlawakmalays #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawakkeder #lawakkerder #lawakbodoh  #lawakking #malaysiakini #lawakboring  #malayvines #malaysiaviner #motifviral #malaysiatrending #sharera #nakbebel #nakpesan #instaseleb #brocuba #kiniviral #naksentap #nakkongsi #mudahterhibur #nakfakta #kakishare #atukpesan

Sebagai pengetahuan bersama😊
(JANGAN LUPA CHECK INSTASTORY ADMIN, ADA ARTIKEL MENARIK)
.
✅Tag member korang, biar sama2 terhibur😊
.
Korang semua jangan lupa follow @himpunanlawakmalays okay😘
.
.
________________________________________
#himpunanlawakmalays #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawakkeder #lawakkerder #lawakbodoh #lawakking #malaysiakini #lawakboring #malayvines #malaysiaviner #motifviral #malaysiatrending #sharera #nakbebel #nakpesan #instaseleb #brocuba #kiniviral #naksentap #nakkongsi #mudahterhibur #nakfakta #kakishare #atukpesan

372 5 4 hours ago
Jagalah Ibu Kita Dgn Sebaiknya.. Sungguh Tiada Ganti Jika Kehilangan dia -admin .
🎥📸
Credit
.
Follow juga @nakhabaqnii  @nakrindu &  @nakdakwah .
▶️Jangan lupa turn on notification🤗
.
📩DM for Credit/Remove content.
.
Follow for more quote and video🙊🙉🙈
.
#selagicinta#nakhabaq#nakdakwah#atukpesan#bosan#nakrindu#gengbroken#gengjiwakacau#gengrejected#hatikecai#himpunanlawakmalays#igersmalaysia#jommoveon#kitabroken#lawak#lawakhambar#malaysiatrending#moveon#mudahterhibur#nakbebel#nakfakta#nakpesan#nakpickupline#pesankakmoji#quote#seribusatucerita#videolawak#paidreviewrm5#paidreviewmalaysia#paidreviewrm10

Jagalah Ibu Kita Dgn Sebaiknya.. Sungguh Tiada Ganti Jika Kehilangan dia -admin .
🎥📸
Credit
.
Follow juga @nakhabaqnii @nakrindu & @nakdakwah .
▶️Jangan lupa turn on notification🤗
.
📩DM for Credit/Remove content.
.
Follow for more quote and video🙊🙉🙈
.
#selagicinta #nakhabaq #nakdakwah #atukpesan #bosan #nakrindu #gengbroken #gengjiwakacau #gengrejected #hatikecai #himpunanlawakmalays #igersmalaysia #jommoveon #kitabroken #lawak #lawakhambar #malaysiatrending #moveon #mudahterhibur #nakbebel #nakfakta #nakpesan #nakpickupline #pesankakmoji #quote #seribusatucerita #videolawak #paidreviewrm5 #paidreviewmalaysia #paidreviewrm10

35 1 4 hours ago
PROMOSI SEMPENA AWAL RAMADHAN😍
.
Sangat-sangat special
.
Beli 2 AlQuran tag, percuma 1 planner hardcover 
Beli 3 Alquran tag, percuma 1 planner leather .
Malah boleh pilih warna lagi🤗
.
Semua Batch11 akan dapat ka?
Planner limit stok tau
So yang mana masuk order awal InsyAllah boleh dapat planner free tu
.
Siapa lambat?
Tak dapet den nk nolongnyo.. 😂
.
Siapa nak selit order?
Jom sambung sembang di WHATSAPP .
.
Cara Tempahan :
.
1. Whatsapp +601117925108 @ KLIK LINK BIO laju-laju
.
Atau
.
2. Comment "NO FON ANDA" di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#eNuur
#JomRepost #Hamka #BuyaHamka #diacrush #cintaislamic #malaysiatrending #nakbebel #nakfakta #nakngepek #nakpesan #nakpickupline #atukpesan #seribusatucerita #tolongdengar #igersmalaysia #dakwahsentap #cakapmanis #neelsholmes #gengmoveon #akuokayofficial #secebiskenangan #hatikecai #abangbikai

PROMOSI SEMPENA AWAL RAMADHAN😍
.
Sangat-sangat special
.
Beli 2 AlQuran tag, percuma 1 planner hardcover
Beli 3 Alquran tag, percuma 1 planner leather .
Malah boleh pilih warna lagi🤗
.
Semua Batch11 akan dapat ka?
Planner limit stok tau
So yang mana masuk order awal InsyAllah boleh dapat planner free tu
.
Siapa lambat?
Tak dapet den nk nolongnyo.. 😂
.
Siapa nak selit order?
Jom sambung sembang di WHATSAPP .
.
Cara Tempahan :
.
1. Whatsapp +601117925108 @ KLIK LINK BIO laju-laju
.
Atau
.
2. Comment "NO FON ANDA" di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#eNuur
#JomRepost #Hamka #BuyaHamka #diacrush #cintaislamic #malaysiatrending #nakbebel #nakfakta #nakngepek #nakpesan #nakpickupline #atukpesan #seribusatucerita #tolongdengar #igersmalaysia #dakwahsentap #cakapmanis #neelsholmes #gengmoveon #akuokayofficial #secebiskenangan #hatikecai #abangbikai

5 0 4 hours ago

Advertisements

♥️
•
√ Follow @sukanasihat untuk lebih lagi
√ Tag sesiapa saja di comment
√ Nak share? share je. No hal lah
√ Thank u support sukanasihat
•
📎@naluri2hati 📎@faktamirul
•
•
•
#sukanasihat
#nakbebel #atukpesan #abahcakap #nakfakta #fakehope #ayatabangpilot #igersmalaysia #spm2k18 #bazarpaknil #vscomalaysia #dubsmashmalaysian #dubsmashid #tiktok #lawakan #lawakkerder #lawakhambar #streetphotography #gengjiwakacau #gengmoveon #iglepak_santai

♥️

√ Follow @sukanasihat untuk lebih lagi
√ Tag sesiapa saja di comment
√ Nak share? share je. No hal lah
√ Thank u support sukanasihat

📎@naluri2hati 📎@faktamirul



#sukanasihat
#nakbebel #atukpesan #abahcakap #nakfakta #fakehope #ayatabangpilot #igersmalaysia #spm2k18 #bazarpaknil #vscomalaysia #dubsmashmalaysian #dubsmashid #tiktok #lawakan #lawakkerder #lawakhambar #streetphotography #gengjiwakacau #gengmoveon #iglepak_santai

453 7 4 hours ago
Haa ada tak yg mcm ni? 🤣 Tag member korang yg takut lipas. dan seangkatan dengannya
.
🎥📸
Credit: @nakhabaqnii
.
Follow juga @nakhabaqnii  @nakrindu & @nakdakwah
.
▶️Jangan lupa turn on notification🤗
.
📩DM for Credit/Remove content.
.
Follow for more quote and video🙊🙉🙈
.
#selagicinta#nakhabaq#nakdakwah#atukpesan#bosan#epilogcinta#gengbroken#gengjiwakacau#gengrejected#hatikecai#himpunanlawakmalays#igersmalaysia#jommoveon#kitabroken#lawak#lawakhambar#malaysiatrending#moveon#mudahterhibur#nakbebel#nakfakta#nakpesan#nakpickupline#pesankakmoji#quote#seribusatucerita#videolawak#paidreviewrm5#paidreviewmalaysia#paidreviewrm10

Haa ada tak yg mcm ni? 🤣 Tag member korang yg takut lipas. dan seangkatan dengannya
.
🎥📸
Credit: @nakhabaqnii
.
Follow juga @nakhabaqnii @nakrindu & @nakdakwah
.
▶️Jangan lupa turn on notification🤗
.
📩DM for Credit/Remove content.
.
Follow for more quote and video🙊🙉🙈
.
#selagicinta #nakhabaq #nakdakwah #atukpesan #bosan #epilogcinta #gengbroken #gengjiwakacau #gengrejected #hatikecai #himpunanlawakmalays #igersmalaysia #jommoveon #kitabroken #lawak #lawakhambar #malaysiatrending #moveon #mudahterhibur #nakbebel #nakfakta #nakpesan #nakpickupline #pesankakmoji #quote #seribusatucerita #videolawak #paidreviewrm5 #paidreviewmalaysia #paidreviewrm10

289 8 4 hours ago
kau gila ke jilake😖
.
.
.
✖️LIKE✖️COMMENT✖️TAG✖️SHARE
——————————————————
Follow Kawan Admin📌
.
.
📍@zonviral .
.
✖️ ✖️ ✖️ IGNORE TAGS ✖️ ✖️ ✖️ .
.
#lawaksenget #lawaking #viralvideos #viralmemes 
#lawakterkini #lawak #videolawak #lawakhangit
#lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder 
#mudahterhibur #lawaktroll #malaysia #paidreviewmurah
#malaysiatrending #instaseleb #brocuba #indolawak
#lawaktahapdewa #penghiburbawahan 
#iglelakivsperempuan #atukpesan #syoktube #kiniviral
#madlipz #tiktokmalaysia #madlipzmalaysia 
#madlipzmalaysia

kau gila ke jilake😖
.
.
.
✖️LIKE✖️COMMENT✖️TAG✖️SHARE
——————————————————
Follow Kawan Admin📌
.
.
📍@zonviral .
.
✖️ ✖️ ✖️ IGNORE TAGS ✖️ ✖️ ✖️ .
.
#lawaksenget #lawaking #viralvideos #viralmemes
#lawakterkini #lawak #videolawak #lawakhangit
#lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder
#mudahterhibur #lawaktroll #malaysia #paidreviewmurah
#malaysiatrending #instaseleb #brocuba #indolawak
#lawaktahapdewa #penghiburbawahan
#iglelakivsperempuan #atukpesan #syoktube #kiniviral
#madlipz #tiktokmalaysia #madlipzmalaysia
#madlipzmalaysia

99 6 4 hours ago
Setiap dari kita,
terlalu banyak yang dilalui
hingga tak mampu sudah mahu menyuarakan isi hati.

Hati ingin
menjerit pada masalah-masalah
memaki pada dia-dia
balut luka-luka
lipat tujuh si pendusta
tampar keliling suara-suara. 
Tapi kita,
hanya mampu diam
hanya mampu senyap
mulakan yang baru
lupakan luka-luka dulu.

Bisu ku, 
Kekuatan ku.
Jangan pertikaikan itu.

#tarbiahsentap#diariluahanhati#dakwahsentuh#dakwahsentap#malaysian#donedakwah#nakluahsikit#jentikhati#seribusatucerita#naksentap#hijrah#hamba#nakbebel#naksentap#ayatsentap#hijab#moveon#ingatallah#quran#ayatpower#ayatdeep#nakngepek#atukpesan#tolongdengar#thebingkisanhati

Setiap dari kita,
terlalu banyak yang dilalui
hingga tak mampu sudah mahu menyuarakan isi hati.

Hati ingin
menjerit pada masalah-masalah
memaki pada dia-dia
balut luka-luka
lipat tujuh si pendusta
tampar keliling suara-suara.
Tapi kita,
hanya mampu diam
hanya mampu senyap
mulakan yang baru
lupakan luka-luka dulu.

Bisu ku,
Kekuatan ku.
Jangan pertikaikan itu.

#tarbiahsentap #diariluahanhati #dakwahsentuh #dakwahsentap #malaysian #donedakwah #nakluahsikit #jentikhati #seribusatucerita #naksentap #hijrah #hamba #nakbebel #naksentap #ayatsentap #hijab #moveon #ingatallah #quran #ayatpower #ayatdeep #nakngepek #atukpesan #tolongdengar #thebingkisanhati

287 0 4 hours ago
Bila dia bagi hati dia dekat kau.. 😍💕.. Korang msti ada someone yg mcmni kan.. 😚😜
.
(Tag orang² yg tersayang 💕) . 
Follow juga ig @lafaz_cinta & @hatiterluka . 📌Untuk quotes, ayat cinta, video
. 
Follow us:
⏩@akubroken
⏩@silamoveon
⏩@alongbebel
⏩@selagirindu
⏩@pesankakmoji
⏩@epilog.cinta
⏩@hatiterluka
⏩@hipotesiscinta
⏩@ayoi_tv ▶Turn on post notification
. 
#pesankakmoji#epilog_cinta#jommoveon#moveon#hatikecai #nakbebel #nakfakta #nakpickupline#nakpesan#lawakhambar#videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending#igersmalaysia#mudahterhibur #nature #quote #silamoveon #ayoi_tv #nakpickupline#hatiterluka#nakpesan#paidreviewmurah#paidreviewrm5#paidreviewrm10##love#cartoon#ceritacinta#ayatayatcinta

Bila dia bagi hati dia dekat kau.. 😍💕.. Korang msti ada someone yg mcmni kan.. 😚😜
.
(Tag orang² yg tersayang 💕) .
Follow juga ig @lafaz_cinta & @hatiterluka . 📌Untuk quotes, ayat cinta, video
.
Follow us:
@akubroken
@silamoveon
@alongbebel
@selagirindu
@pesankakmoji
@epilog.cinta
@hatiterluka
@hipotesiscinta
@ayoi_tv ▶Turn on post notification
.
#pesankakmoji #epilog_cinta #jommoveon #moveon #hatikecai #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #nakpesan #lawakhambar #videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending #igersmalaysia #mudahterhibur #nature #quote #silamoveon #ayoi_tv #nakpickupline #hatiterluka #nakpesan #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 # #love #cartoon #ceritacinta #ayatayatcinta

648 11 4 hours ago
Teori Konspirasi JFK
.
2. Mafia
.
Keterlibatan organisasi jenayah Itali itu disebabkan ketidaksukaan mereka terhadap adik JFK, Robert Kennedy, yang menjadi pendakwa raya Agung sewaktu JKF menjabat. Saat itu, Robert Kennedy cuba sedaya upaya untuk memerangi jenayah yang berleluasa, di mana mafia dianggap sebagai otak utama kejahatan.
.
3. Uni Soviet
Meski di era JFK, AS berusaha menjalin hubungan dengan Uni Soviet, ada suatu masa di mana negara sosialis-komunis itu tidak menyukai JFK. Yakni, ketika terjadi insiden Krisis Misil Kuba, pada Oktober 1962. Saat itu, AS menempatkan station peluru berpandu balistiknya di Itali dan Turki. Sedangkan Soviet berusaha membalas dengan mengirim peluru berpandu ke Kuba. Penempatan peluru berpandu balistik yang dekat dengan jantung utama negara sempat menimbulkan kepanikan global bahwa Perang Dingin antara AS-Soviet bakal tercetus menjadi perang nuklear. Teori ini muncul setelah Lee Harvey Oswald, bekas tentera yang mencuba berpindah ke Soviet akhir 1950-an, menjadi orang yang berkerjasama dengan musuh.
.
4. Lyndon Johnson 
Johnson adalah wakil JFK. Penulis Craig Zirbel mengemukakan jika ada susuk yang ingin melihat JFK meninggal, Johnson-lah orangnya. Alasannya? Jelas. Kematian JFK bakal membuat Johnson naik menjadi Presiden. Apalagi, keduanya kerap tidak bersependapat terkait isu-isu politik pada masa itu.

5. Dua penembak

Di kalangan intelektual, muncul sebuah teori, terdapat penembak kedua yang berada di tempat tersembunyi saat penembakan terjadi. Teori itu mengatakan, si penembak kedua kemungkinan bersembunyi pada semak dekat pagar sisi sebelah kanan JFK. Jadi, ketika Oswald melancarkan tembakan pertama, penembak misteri itu juga menembak tepat di kepala JFK.

6. Lelaki misteri berpayung 
Jurnalis Bill O'Reilly melaporkan untuk WFSB, ada seorang lelaki menembak menggunakan hujung payungnya, dan mengenai leher JKF. Namun, teori ini dianggap palsu pada 1970.
.
.
.
#faktamirul
#naluri2hati
#jiwakacau
 #lepaksantai
#iglelakivsperempuan 
#hatikecai 
#nakkongsi 
#nakbebel
#joyahohjoyah 
#ayatabangmotor 
#lawakhambar 
#lawakkerder 
#nakpickupline 
#atukpesan 
#abahcakap 
#abangguru
 #abangkacamata 
#nakfakta 
#quotes 
#singgah

Teori Konspirasi JFK
.
2. Mafia
.
Keterlibatan organisasi jenayah Itali itu disebabkan ketidaksukaan mereka terhadap adik JFK, Robert Kennedy, yang menjadi pendakwa raya Agung sewaktu JKF menjabat. Saat itu, Robert Kennedy cuba sedaya upaya untuk memerangi jenayah yang berleluasa, di mana mafia dianggap sebagai otak utama kejahatan.
.
3. Uni Soviet
Meski di era JFK, AS berusaha menjalin hubungan dengan Uni Soviet, ada suatu masa di mana negara sosialis-komunis itu tidak menyukai JFK. Yakni, ketika terjadi insiden Krisis Misil Kuba, pada Oktober 1962. Saat itu, AS menempatkan station peluru berpandu balistiknya di Itali dan Turki. Sedangkan Soviet berusaha membalas dengan mengirim peluru berpandu ke Kuba. Penempatan peluru berpandu balistik yang dekat dengan jantung utama negara sempat menimbulkan kepanikan global bahwa Perang Dingin antara AS-Soviet bakal tercetus menjadi perang nuklear. Teori ini muncul setelah Lee Harvey Oswald, bekas tentera yang mencuba berpindah ke Soviet akhir 1950-an, menjadi orang yang berkerjasama dengan musuh.
.
4. Lyndon Johnson
Johnson adalah wakil JFK. Penulis Craig Zirbel mengemukakan jika ada susuk yang ingin melihat JFK meninggal, Johnson-lah orangnya. Alasannya? Jelas. Kematian JFK bakal membuat Johnson naik menjadi Presiden. Apalagi, keduanya kerap tidak bersependapat terkait isu-isu politik pada masa itu.

5. Dua penembak

Di kalangan intelektual, muncul sebuah teori, terdapat penembak kedua yang berada di tempat tersembunyi saat penembakan terjadi. Teori itu mengatakan, si penembak kedua kemungkinan bersembunyi pada semak dekat pagar sisi sebelah kanan JFK. Jadi, ketika Oswald melancarkan tembakan pertama, penembak misteri itu juga menembak tepat di kepala JFK.

6. Lelaki misteri berpayung
Jurnalis Bill O'Reilly melaporkan untuk WFSB, ada seorang lelaki menembak menggunakan hujung payungnya, dan mengenai leher JKF. Namun, teori ini dianggap palsu pada 1970.
.
.
.
#faktamirul
#naluri2hati
#jiwakacau
#lepaksantai
#iglelakivsperempuan
#hatikecai
#nakkongsi
#nakbebel
#joyahohjoyah
#ayatabangmotor
#lawakhambar
#lawakkerder
#nakpickupline
#atukpesan
#abahcakap
#abangguru
#abangkacamata
#nakfakta
#quotes
#singgah

328 9 4 hours ago
Siapa kat sini boyfriend dia suka bagi hadiah tetiba walaupun bukan birthday? .
.
.
Nak beli satu benda tapi banyak FREEGIFT? Apa kata korang usya ig @zul.gadget ! Mesti puas hati , sampai si dia jerit “ dah la tu “ 🤣🤣 So Eyta nak korang follow cepat2 @zul.gadget sebab macam2 promosi ada dan sekarang ni Beli & Menang iPad dan iPhone XR 😍 jom jom follow @zul.gadget skrg ‼️. .
.
.
Tag kawan korang yang bodoh math 🤣.
.
.
With : @shahidan_izwan. .
.
#parody #awekbongok #lawakhambar #lawakan #lawakhangit #mudahterhibur #iglelakivsperempuan #atukpesan #lawakboring #siakapkeli #lawaksangat #sosuweet #otai #gedik #indonesiaviral  #jamannow #queencontrol #atukpesanchannel #malayvines @koleksiyoutube @motifviral.official @hiburan.malaysia
@iglelakivsperempuan @awekjongang #belitbelit @lelakivsperempuanvideo @atukpesan @ohviral_official @lawak_hambar @kini.viral @era.je

Siapa kat sini boyfriend dia suka bagi hadiah tetiba walaupun bukan birthday? .
.
.
Nak beli satu benda tapi banyak FREEGIFT? Apa kata korang usya ig @zul.gadget ! Mesti puas hati , sampai si dia jerit “ dah la tu “ 🤣🤣 So Eyta nak korang follow cepat2 @zul.gadget sebab macam2 promosi ada dan sekarang ni Beli & Menang iPad dan iPhone XR 😍 jom jom follow @zul.gadget skrg ‼️. .
.
.
Tag kawan korang yang bodoh math 🤣.
.
.
With : @shahidan_izwan . .
.
#parody #awekbongok #lawakhambar #lawakan #lawakhangit #mudahterhibur #iglelakivsperempuan #atukpesan #lawakboring #siakapkeli #lawaksangat #sosuweet #otai #gedik #indonesiaviral #jamannow #queencontrol #atukpesanchannel #malayvines @koleksiyoutube @motifviral.official @hiburan.malaysia
@iglelakivsperempuan @awekjongang #belitbelit @lelakivsperempuanvideo @atukpesan @ohviral_official @lawak_hambar @kini.viral @era.je

4,173 169 5 hours ago

Top #atukpesan posts