#assalamualaikum Instagram Photos & Videos

assalamualaikum - 1.4m posts

Advertisements

#assalamualaikum
Apakah kamu lupa, bahwa jodoh adalah Allah yang menentukan, sesuai dengan pribadimu.

Jika baik, maka baik pula jodohmu.

Dalam Al Qur'an Allah telah berfirman

Wanita yang baik-baik, adalah untuk pria yang baik-baik

Begitu juga sebaliknya, pria yang baik-baik ada lah untuk wanita yang baik pula 
Aku hanya berani mencintaimu dalam diamku , dan di dalam setiap do'aku

Memohon akan ridho dan izin dari NYA, sang pemilik hidup. Aku hanya bisa memohon pertolongan Allah dari rasa yang kini bergejolak, tanpa berani mengungkapkan.

Aku hanyalah wanita yang hanya menunggu datangnya belahan jiwa untuk meminta dan meminang ku.

Aku bukanlah Khadijah, yang berani meminta Muhammad menjadi pendamping dalam cinta dan hidup.

Aku hanyalah wanita biasa yang sekarang terpuruk oleh keadaan yang tak mendukung kita bersatu

Cukuplah Allah bagiku yang maha membolak balikan hati seseorang.

Cukuplah do'a ku mengiring langkah mu berjalan menujuku dan mengulurkan tangan mu menyambut ku.

Cukuplah engkau hadir dalam do'a ku yang selalu memohon, semoga dirimu yang terbaik dan yang Allah pilihkan untuk ku.

Dan semoga dirikulah yang terbaik yang mendampingi hidupmu.

Kita berjalan dalam ridho dan izin NYA, dalam kasih dan sayang NYA, dan juga dalam lindunganNYA.

Aku ingin menjemputmu melalui ridho Allah, bukan melalui jalan yang tak di kehendaki NYA

Biarkan aku mencintaimu dalam diamku dan juga dalam setiap do'a ku

#jodoh
#jodohpastibertemu
#jodohduniaakhirat

#latahzanukhti
#jomblofisabilillah 
#jomblohappy#jombloberkualitas#jomblosampaihalal#istiqomah

#katahati#puisidalammelody
#melodydalampuisi
#sholawatan #sholawat #sholawatnabi#pengagumsholawat
#sholawatanyuk

#viral#dakwah
#indomusikgram#vokalplus
#santri#jomblo

#nyanyi
#pemudahijrah#bernyanyi#merdu

#assalamualaikum
Apakah kamu lupa, bahwa jodoh adalah Allah yang menentukan, sesuai dengan pribadimu.

Jika baik, maka baik pula jodohmu.

Dalam Al Qur'an Allah telah berfirman

Wanita yang baik-baik, adalah untuk pria yang baik-baik

Begitu juga sebaliknya, pria yang baik-baik ada lah untuk wanita yang baik pula
Aku hanya berani mencintaimu dalam diamku , dan di dalam setiap do'aku

Memohon akan ridho dan izin dari NYA, sang pemilik hidup. Aku hanya bisa memohon pertolongan Allah dari rasa yang kini bergejolak, tanpa berani mengungkapkan.

Aku hanyalah wanita yang hanya menunggu datangnya belahan jiwa untuk meminta dan meminang ku.

Aku bukanlah Khadijah, yang berani meminta Muhammad menjadi pendamping dalam cinta dan hidup.

Aku hanyalah wanita biasa yang sekarang terpuruk oleh keadaan yang tak mendukung kita bersatu

Cukuplah Allah bagiku yang maha membolak balikan hati seseorang.

Cukuplah do'a ku mengiring langkah mu berjalan menujuku dan mengulurkan tangan mu menyambut ku.

Cukuplah engkau hadir dalam do'a ku yang selalu memohon, semoga dirimu yang terbaik dan yang Allah pilihkan untuk ku.

Dan semoga dirikulah yang terbaik yang mendampingi hidupmu.

Kita berjalan dalam ridho dan izin NYA, dalam kasih dan sayang NYA, dan juga dalam lindunganNYA.

Aku ingin menjemputmu melalui ridho Allah, bukan melalui jalan yang tak di kehendaki NYA

Biarkan aku mencintaimu dalam diamku dan juga dalam setiap do'a ku

#jodoh
#jodohpastibertemu
#jodohduniaakhirat

#latahzanukhti
#jomblofisabilillah
#jomblohappy #jombloberkualitas #jomblosampaihalal #istiqomah

#katahati #puisidalammelody
#melodydalampuisi
#sholawatan #sholawat #sholawatnabi #pengagumsholawat
#sholawatanyuk

#viral #dakwah
#indomusikgram #vokalplus
#santri #jomblo

#nyanyi
#pemudahijrah #bernyanyi #merdu

2 0 1 minute ago
Sudah masuk hampir 2 minggu berhari raya... Bagaimana keadaan anda semua? Masih segar-bugar dan cergas ke tidak? Atau anda menghadapi beberapa masalah? Seperti SEMBELIT? LEMAK BERTAMBAH? SAKIT KEPALA? 
Jangan risau.. Kita cuba bantu atasi... Kenapa penting ada Omega Guard, Lecithin , Alfalfa dan Herblax di musim perayaan ni ? .

#OMEGAGUARD = membantu meningkatkan sensitivti insulin sekaligus elakkan pengumpulan lemak .

#LECITHIN = membantu mengelakkan pengumpulan lemak di dalam dan menyelaputi organ terutama hati .

#ALFALFA = mengandungi saponins, phytoestrogen, antioxidants dan fiber, yang mengelakkan pengumpulan lemak dalam arteri (salur darah)

Melegakan perut berangin dan masalah penghadaman. .

#HERBLAX = membantu lawaskan pembuangan air besar .

Selamat hari raya.
Don’t worry, kedai Shaklee kami sentiasa buka! .

Nak HARGA DISKAUN ataupun Daftar ahli terus? Jom mesej saya sekarang!
#konsultanshaklee anda
WhatsApp untuk order & consultation.
📲 Syazwana | 012 2878695

#setcantikshaklee #shakleemurah #shakleehargamurah
#shakleebandarpuncakalam  #bandarpuncakalam #ijok #jeram #meru #setiaalam #kapar #kualaselangor #kuruscantik #daretobefit #ComelPipiMerah #jk1m
#assalamualaikum #igersmalaysia #makanapa #teamraya #sedapgiler #khabarbaik #love #meletop

Sudah masuk hampir 2 minggu berhari raya... Bagaimana keadaan anda semua? Masih segar-bugar dan cergas ke tidak? Atau anda menghadapi beberapa masalah? Seperti SEMBELIT? LEMAK BERTAMBAH? SAKIT KEPALA?
Jangan risau.. Kita cuba bantu atasi... Kenapa penting ada Omega Guard, Lecithin , Alfalfa dan Herblax di musim perayaan ni ? .

#OMEGAGUARD = membantu meningkatkan sensitivti insulin sekaligus elakkan pengumpulan lemak .

#LECITHIN = membantu mengelakkan pengumpulan lemak di dalam dan menyelaputi organ terutama hati .

#ALFALFA = mengandungi saponins, phytoestrogen, antioxidants dan fiber, yang mengelakkan pengumpulan lemak dalam arteri (salur darah)

Melegakan perut berangin dan masalah penghadaman. .

#HERBLAX = membantu lawaskan pembuangan air besar .

Selamat hari raya.
Don’t worry, kedai Shaklee kami sentiasa buka! .

Nak HARGA DISKAUN ataupun Daftar ahli terus? Jom mesej saya sekarang!
#konsultanshaklee anda
WhatsApp untuk order & consultation.
📲 Syazwana | 012 2878695

#setcantikshaklee #shakleemurah #shakleehargamurah
#shakleebandarpuncakalam #bandarpuncakalam #ijok #jeram #meru #setiaalam #kapar #kualaselangor #kuruscantik #daretobefit #ComelPipiMerah #jk1m
#assalamualaikum #igersmalaysia #makanapa #teamraya #sedapgiler #khabarbaik #love #meletop

0 0 13 minutes ago
⏺️Refrensi Furniture⏺️
@mfm_furniture_jepara
➖➖➖🌸Info Harga & Pemesanan 📝🌸➖➖➖
🔽Telp : 085200486425
🔽Whatshap : 085200486425
🔽Line : mfmardian
➖➖➖➖➖➖➖ 🔸🌸🔸 ➖➖➖➖➖➖➖
☑ Kami menerima pesanan berbagai macam furniture / meubel produk asli jepara . Dengan kualitas & harga terjangaku !!!
☑ Menerima pesanan custom desain , warna & bahan sesuai keinginan anda .
☑ Produsen Furniture terpercaya
☑ Pengiriman ke luar Kota menggunakan Via Ekspedisi
☑ Furniture bergaransi 1 tahun
➖➖➖➖➖➖🔸Terimakasih🔸➖➖➖➖➖➖
#assalamualaikum #furniture #shabbyfurniture #furniturejepara #homedesign #interiordesign #greenlakecity #furniturejakarta #furniturebali #furnitureindonesia #jualfurniture #jualfurnituremurah #vintagefurniture #homeinterior #homedecor #tokofurniture #furnitureonline #meubelmurah #meubelsurabaya #like4like #wonderfulindonesia #sofashabby #palembang #medan #meubeljatijepara #aceh #mfmfurniturejepara #surabaya #bali #ibusosialita

⏺️Refrensi Furniture⏺️
@mfm_furniture_jepara
➖➖➖🌸Info Harga & Pemesanan 📝🌸➖➖➖
🔽Telp : 085200486425
🔽Whatshap : 085200486425
🔽Line : mfmardian
➖➖➖➖➖➖➖ 🔸🌸🔸 ➖➖➖➖➖➖➖
☑ Kami menerima pesanan berbagai macam furniture / meubel produk asli jepara . Dengan kualitas & harga terjangaku !!!
☑ Menerima pesanan custom desain , warna & bahan sesuai keinginan anda .
☑ Produsen Furniture terpercaya
☑ Pengiriman ke luar Kota menggunakan Via Ekspedisi
☑ Furniture bergaransi 1 tahun
➖➖➖➖➖➖🔸Terimakasih🔸➖➖➖➖➖➖
#assalamualaikum #furniture #shabbyfurniture #furniturejepara #homedesign #interiordesign #greenlakecity #furniturejakarta #furniturebali #furnitureindonesia #jualfurniture #jualfurnituremurah #vintagefurniture #homeinterior #homedecor #tokofurniture #furnitureonline #meubelmurah #meubelsurabaya #like4like #wonderfulindonesia #sofashabby #palembang #medan #meubeljatijepara #aceh #mfmfurniturejepara #surabaya #bali #ibusosialita

3 3 13 minutes ago

Advertisements

⏺️Refrensi Furniture⏺️
@mfm_furniture_jepara
➖➖➖🌸Info Harga & Pemesanan 📝🌸➖➖➖
🔽Telp : 085200486425
🔽Whatshap : 085200486425
🔽Line : mfmardian
➖➖➖➖➖➖➖ 🔸🌸🔸 ➖➖➖➖➖➖➖
☑ Kami menerima pesanan berbagai macam furniture / meubel produk asli jepara . Dengan kualitas & harga terjangaku !!!
☑ Menerima pesanan custom desain , warna & bahan sesuai keinginan anda .
☑ Produsen Furniture terpercaya
☑ Pengiriman ke luar Kota menggunakan Via Ekspedisi
☑ Furniture bergaransi 1 tahun
➖➖➖➖➖➖🔸Terimakasih🔸➖➖➖➖➖➖
#assalamualaikum #furniture #shabbyfurniture #furniturejepara #homedesign #interiordesign #greenlakecity #furniturejakarta #furniturebali #furnitureindonesia #jualfurniture #jualfurnituremurah #vintagefurniture #homeinterior #homedecor #tokofurniture #furnitureonline #meubelmurah #meubelsurabaya #like4like #wonderfulindonesia #sofashabby #palembang #medan #meubeljatijepara #aceh #mfmfurniturejepara #surabaya #bali #ibusosialita

⏺️Refrensi Furniture⏺️
@mfm_furniture_jepara
➖➖➖🌸Info Harga & Pemesanan 📝🌸➖➖➖
🔽Telp : 085200486425
🔽Whatshap : 085200486425
🔽Line : mfmardian
➖➖➖➖➖➖➖ 🔸🌸🔸 ➖➖➖➖➖➖➖
☑ Kami menerima pesanan berbagai macam furniture / meubel produk asli jepara . Dengan kualitas & harga terjangaku !!!
☑ Menerima pesanan custom desain , warna & bahan sesuai keinginan anda .
☑ Produsen Furniture terpercaya
☑ Pengiriman ke luar Kota menggunakan Via Ekspedisi
☑ Furniture bergaransi 1 tahun
➖➖➖➖➖➖🔸Terimakasih🔸➖➖➖➖➖➖
#assalamualaikum #furniture #shabbyfurniture #furniturejepara #homedesign #interiordesign #greenlakecity #furniturejakarta #furniturebali #furnitureindonesia #jualfurniture #jualfurnituremurah #vintagefurniture #homeinterior #homedecor #tokofurniture #furnitureonline #meubelmurah #meubelsurabaya #like4like #wonderfulindonesia #sofashabby #palembang #medan #meubeljatijepara #aceh #mfmfurniturejepara #surabaya #bali #ibusosialita

5 0 14 minutes ago
⏺️Refrensi Furniture⏺️
@mfm_furniture_jepara
➖➖➖🌸Info Harga & Pemesanan 📝🌸➖➖➖
🔽Telp : 085200486425
🔽Whatshap : 085200486425
🔽Line : mfmardian
➖➖➖➖➖➖➖ 🔸🌸🔸 ➖➖➖➖➖➖➖
☑ Kami menerima pesanan berbagai macam furniture / meubel produk asli jepara . Dengan kualitas & harga terjangaku !!!
☑ Menerima pesanan custom desain , warna & bahan sesuai keinginan anda .
☑ Produsen Furniture terpercaya
☑ Pengiriman ke luar Kota menggunakan Via Ekspedisi
☑ Furniture bergaransi 1 tahun
➖➖➖➖➖➖🔸Terimakasih🔸➖➖➖➖➖➖
#assalamualaikum #furniture #shabbyfurniture #furniturejepara #homedesign #interiordesign #greenlakecity #furniturejakarta #furniturebali #furnitureindonesia #jualfurniture #jualfurnituremurah #vintagefurniture #homeinterior #homedecor #tokofurniture #furnitureonline #meubelmurah #meubelsurabaya #like4like #wonderfulindonesia #sofashabby #palembang #medan #meubeljatijepara #aceh #mfmfurniturejepara #surabaya #bali #ibusosialita

⏺️Refrensi Furniture⏺️
@mfm_furniture_jepara
➖➖➖🌸Info Harga & Pemesanan 📝🌸➖➖➖
🔽Telp : 085200486425
🔽Whatshap : 085200486425
🔽Line : mfmardian
➖➖➖➖➖➖➖ 🔸🌸🔸 ➖➖➖➖➖➖➖
☑ Kami menerima pesanan berbagai macam furniture / meubel produk asli jepara . Dengan kualitas & harga terjangaku !!!
☑ Menerima pesanan custom desain , warna & bahan sesuai keinginan anda .
☑ Produsen Furniture terpercaya
☑ Pengiriman ke luar Kota menggunakan Via Ekspedisi
☑ Furniture bergaransi 1 tahun
➖➖➖➖➖➖🔸Terimakasih🔸➖➖➖➖➖➖
#assalamualaikum #furniture #shabbyfurniture #furniturejepara #homedesign #interiordesign #greenlakecity #furniturejakarta #furniturebali #furnitureindonesia #jualfurniture #jualfurnituremurah #vintagefurniture #homeinterior #homedecor #tokofurniture #furnitureonline #meubelmurah #meubelsurabaya #like4like #wonderfulindonesia #sofashabby #palembang #medan #meubeljatijepara #aceh #mfmfurniturejepara #surabaya #bali #ibusosialita

5 0 14 minutes ago
⏺️Refrensi Furniture⏺️
@mfm_furniture_jepara
➖➖➖🌸Info Harga & Pemesanan 📝🌸➖➖➖
🔽Telp : 085200486425
🔽Whatshap : 085200486425
🔽Line : mfmardian
➖➖➖➖➖➖➖ 🔸🌸🔸 ➖➖➖➖➖➖➖
☑ Kami menerima pesanan berbagai macam furniture / meubel produk asli jepara . Dengan kualitas & harga terjangaku !!!
☑ Menerima pesanan custom desain , warna & bahan sesuai keinginan anda .
☑ Produsen Furniture terpercaya
☑ Pengiriman ke luar Kota menggunakan Via Ekspedisi
☑ Furniture bergaransi 1 tahun
➖➖➖➖➖➖🔸Terimakasih🔸➖➖➖➖➖➖
#assalamualaikum #furniture #shabbyfurniture #furniturejepara #homedesign #interiordesign #greenlakecity #furniturejakarta #furniturebali #furnitureindonesia #jualfurniture #jualfurnituremurah #vintagefurniture #homeinterior #homedecor #tokofurniture #furnitureonline #meubelmurah #meubelsurabaya #like4like #wonderfulindonesia #sofashabby #palembang #medan #meubeljatijepara #aceh #mfmfurniturejepara #surabaya #bali #ibusosialita

⏺️Refrensi Furniture⏺️
@mfm_furniture_jepara
➖➖➖🌸Info Harga & Pemesanan 📝🌸➖➖➖
🔽Telp : 085200486425
🔽Whatshap : 085200486425
🔽Line : mfmardian
➖➖➖➖➖➖➖ 🔸🌸🔸 ➖➖➖➖➖➖➖
☑ Kami menerima pesanan berbagai macam furniture / meubel produk asli jepara . Dengan kualitas & harga terjangaku !!!
☑ Menerima pesanan custom desain , warna & bahan sesuai keinginan anda .
☑ Produsen Furniture terpercaya
☑ Pengiriman ke luar Kota menggunakan Via Ekspedisi
☑ Furniture bergaransi 1 tahun
➖➖➖➖➖➖🔸Terimakasih🔸➖➖➖➖➖➖
#assalamualaikum #furniture #shabbyfurniture #furniturejepara #homedesign #interiordesign #greenlakecity #furniturejakarta #furniturebali #furnitureindonesia #jualfurniture #jualfurnituremurah #vintagefurniture #homeinterior #homedecor #tokofurniture #furnitureonline #meubelmurah #meubelsurabaya #like4like #wonderfulindonesia #sofashabby #palembang #medan #meubeljatijepara #aceh #mfmfurniturejepara #surabaya #bali #ibusosialita

5 0 15 minutes ago

Advertisements

⏺️Refrensi Furniture⏺️
@mfm_furniture_jepara
➖➖➖🌸Info Harga & Pemesanan 📝🌸➖➖➖
🔽Telp : 085200486425
🔽Whatshap : 085200486425
🔽Line : mfmardian
➖➖➖➖➖➖➖ 🔸🌸🔸 ➖➖➖➖➖➖➖
☑ Kami menerima pesanan berbagai macam furniture / meubel produk asli jepara . Dengan kualitas & harga terjangaku !!!
☑ Menerima pesanan custom desain , warna & bahan sesuai keinginan anda .
☑ Produsen Furniture terpercaya
☑ Pengiriman ke luar Kota menggunakan Via Ekspedisi
☑ Furniture bergaransi 1 tahun
➖➖➖➖➖➖🔸Terimakasih🔸➖➖➖➖➖➖
#assalamualaikum #furniture #shabbyfurniture #furniturejepara #homedesign #interiordesign #greenlakecity #furniturejakarta #furniturebali #furnitureindonesia #jualfurniture #jualfurnituremurah #vintagefurniture #homeinterior #homedecor #tokofurniture #furnitureonline #meubelmurah #meubelsurabaya #like4like #wonderfulindonesia #sofashabby #palembang #medan #meubeljatijepara #aceh #mfmfurniturejepara #surabaya #bali #ibusosialita

⏺️Refrensi Furniture⏺️
@mfm_furniture_jepara
➖➖➖🌸Info Harga & Pemesanan 📝🌸➖➖➖
🔽Telp : 085200486425
🔽Whatshap : 085200486425
🔽Line : mfmardian
➖➖➖➖➖➖➖ 🔸🌸🔸 ➖➖➖➖➖➖➖
☑ Kami menerima pesanan berbagai macam furniture / meubel produk asli jepara . Dengan kualitas & harga terjangaku !!!
☑ Menerima pesanan custom desain , warna & bahan sesuai keinginan anda .
☑ Produsen Furniture terpercaya
☑ Pengiriman ke luar Kota menggunakan Via Ekspedisi
☑ Furniture bergaransi 1 tahun
➖➖➖➖➖➖🔸Terimakasih🔸➖➖➖➖➖➖
#assalamualaikum #furniture #shabbyfurniture #furniturejepara #homedesign #interiordesign #greenlakecity #furniturejakarta #furniturebali #furnitureindonesia #jualfurniture #jualfurnituremurah #vintagefurniture #homeinterior #homedecor #tokofurniture #furnitureonline #meubelmurah #meubelsurabaya #like4like #wonderfulindonesia #sofashabby #palembang #medan #meubeljatijepara #aceh #mfmfurniturejepara #surabaya #bali #ibusosialita

8 1 15 minutes ago
⏺️Refrensi Furniture⏺️
@mfm_furniture_jepara
➖➖➖🌸Info Harga & Pemesanan 📝🌸➖➖➖
🔽Telp : 085200486425
🔽Whatshap : 085200486425
🔽Line : mfmardian
➖➖➖➖➖➖➖ 🔸🌸🔸 ➖➖➖➖➖➖➖
☑ Kami menerima pesanan berbagai macam furniture / meubel produk asli jepara . Dengan kualitas & harga terjangaku !!!
☑ Menerima pesanan custom desain , warna & bahan sesuai keinginan anda .
☑ Produsen Furniture terpercaya
☑ Pengiriman ke luar Kota menggunakan Via Ekspedisi
☑ Furniture bergaransi 1 tahun
➖➖➖➖➖➖🔸Terimakasih🔸➖➖➖➖➖➖
#assalamualaikum #furniture #shabbyfurniture #furniturejepara #homedesign #interiordesign #greenlakecity #furniturejakarta #furniturebali #furnitureindonesia #jualfurniture #jualfurnituremurah #vintagefurniture #homeinterior #homedecor #tokofurniture #furnitureonline #meubelmurah #meubelsurabaya #like4like #wonderfulindonesia #sofashabby #palembang #medan #meubeljatijepara #aceh #mfmfurniturejepara #surabaya #bali #ibusosialita

⏺️Refrensi Furniture⏺️
@mfm_furniture_jepara
➖➖➖🌸Info Harga & Pemesanan 📝🌸➖➖➖
🔽Telp : 085200486425
🔽Whatshap : 085200486425
🔽Line : mfmardian
➖➖➖➖➖➖➖ 🔸🌸🔸 ➖➖➖➖➖➖➖
☑ Kami menerima pesanan berbagai macam furniture / meubel produk asli jepara . Dengan kualitas & harga terjangaku !!!
☑ Menerima pesanan custom desain , warna & bahan sesuai keinginan anda .
☑ Produsen Furniture terpercaya
☑ Pengiriman ke luar Kota menggunakan Via Ekspedisi
☑ Furniture bergaransi 1 tahun
➖➖➖➖➖➖🔸Terimakasih🔸➖➖➖➖➖➖
#assalamualaikum #furniture #shabbyfurniture #furniturejepara #homedesign #interiordesign #greenlakecity #furniturejakarta #furniturebali #furnitureindonesia #jualfurniture #jualfurnituremurah #vintagefurniture #homeinterior #homedecor #tokofurniture #furnitureonline #meubelmurah #meubelsurabaya #like4like #wonderfulindonesia #sofashabby #palembang #medan #meubeljatijepara #aceh #mfmfurniturejepara #surabaya #bali #ibusosialita

6 1 16 minutes ago
❤️❤️❤️#assalamualaikum #nidalovers143

❤️❤️❤️ #assalamualaikum #nidalovers143

406 24 18 minutes ago
| SALE ! SALE ! SALE ! |

RM99.00 SEBENTUK. Harga tidak termasuk postage. Sila tambah RM8 SM / RM12 SS untuk postage. Kotak biasa diberi secara percuma.

ADD ON
Kotak Baldu ( Single ) RM5
Kotak Couple Baldu ( Couple ) RM10
Kotak Couple Keras ( Couple ) RM10
Wish Card RM5

Cincin Tunang / Nikah untuk wanita. Material original silver 925. Tidak berkarat, tidak pudar, selamat dipakai dan bebas alergi. Boleh dipakai ketika bersukan, dibawa mandi dan dipakai semasa tidur.

Boleh tukar ( sekali sahaja ) kalau saiz tak ngam. Tukar saiz sahaja, bukan tukar design. Tukar design charge rm20 + beza harga + postage.

Tak tahu saiz boleh whatsapp MissYa untuk guideline ukur saiz jari.

Nak order, terus whatsapp MissYa +6013 931 7097 atau klik link dekat bio untuk fast action.

RUNNER DELIVERY AVAILABLE.
DELIVERY CHARGE RM15 UNTUK SETIAP DELIVERY / EXCHANGE ( WAJIB BAYAR DAHULU UNTUK SECURE KOS TRANSPORT & RUNNER )

DELIVERY KL, AMPANG, GOMBAK & SHAH ALAM DAN KAWASAN SEKITAR.

KL - SEREMBAN AVAILABLE SELECTED DAY ONLY.

Semoga Allah meluaskan lagi rezeki Nur Hidayah dan keluarga serta dipermudahkan urusan mereka. Aamiin.

#CINCIN #CINCINTUNANG #CINCINNIKAH #CINCINKAHWIN #CINCINCOUPLE #CINCINMURAH #CINCINLAWA #CINCINSIMPLE #CINCINLELAKI #CINCINPEREMPUAN #CINCINMERISIK #CINCINBELAHROTAN #CINCINSILVER #HADIAHUNTUKPEREMPUAN #HADIAHUNTUKLELAKI #HADIAHHARIJADI #HADIAHULANGTAHUN #HADIAHANNIVERSARRY #SELAMATHARIJADI #SELAMATULANGTAHUN #HAPPYBIRTHDAY #HAPPYANNIVERSARRY #HAPPYGRADUATION #COUPLERING #SAYAJUALCINCIN #ASSALAMUALAIKUM #SEWABAJUPENGANTIN #KUALALUMPUR

| SALE ! SALE ! SALE ! |

RM99.00 SEBENTUK. Harga tidak termasuk postage. Sila tambah RM8 SM / RM12 SS untuk postage. Kotak biasa diberi secara percuma.

ADD ON
Kotak Baldu ( Single ) RM5
Kotak Couple Baldu ( Couple ) RM10
Kotak Couple Keras ( Couple ) RM10
Wish Card RM5

Cincin Tunang / Nikah untuk wanita. Material original silver 925. Tidak berkarat, tidak pudar, selamat dipakai dan bebas alergi. Boleh dipakai ketika bersukan, dibawa mandi dan dipakai semasa tidur.

Boleh tukar ( sekali sahaja ) kalau saiz tak ngam. Tukar saiz sahaja, bukan tukar design. Tukar design charge rm20 + beza harga + postage.

Tak tahu saiz boleh whatsapp MissYa untuk guideline ukur saiz jari.

Nak order, terus whatsapp MissYa +6013 931 7097 atau klik link dekat bio untuk fast action.

RUNNER DELIVERY AVAILABLE.
DELIVERY CHARGE RM15 UNTUK SETIAP DELIVERY / EXCHANGE ( WAJIB BAYAR DAHULU UNTUK SECURE KOS TRANSPORT & RUNNER )

DELIVERY KL, AMPANG, GOMBAK & SHAH ALAM DAN KAWASAN SEKITAR.

KL - SEREMBAN AVAILABLE SELECTED DAY ONLY.

Semoga Allah meluaskan lagi rezeki Nur Hidayah dan keluarga serta dipermudahkan urusan mereka. Aamiin.

#CINCIN #CINCINTUNANG #CINCINNIKAH #CINCINKAHWIN #CINCINCOUPLE #CINCINMURAH #CINCINLAWA #CINCINSIMPLE #CINCINLELAKI #CINCINPEREMPUAN #CINCINMERISIK #CINCINBELAHROTAN #CINCINSILVER #HADIAHUNTUKPEREMPUAN #HADIAHUNTUKLELAKI #HADIAHHARIJADI #HADIAHULANGTAHUN #HADIAHANNIVERSARRY #SELAMATHARIJADI #SELAMATULANGTAHUN #HAPPYBIRTHDAY #HAPPYANNIVERSARRY #HAPPYGRADUATION #COUPLERING #SAYAJUALCINCIN #ASSALAMUALAIKUM #SEWABAJUPENGANTIN #KUALALUMPUR

1 0 19 minutes ago
| SALE ! SALE ! SALE ! |

RM79.00 SEBENTUK. Harga tidak termasuk postage. Sila tambah RM8 SM / RM12 SS untuk postage. Kotak biasa diberi secara percuma.

ADD ON
Kotak Baldu ( Single ) RM5
Kotak Couple Baldu ( Couple ) RM10
Kotak Couple Keras ( Couple ) RM10
Wish Card RM5

Cincin Tunang / Nikah untuk wanita. Material original silver 925. Tidak berkarat, tidak pudar, selamat dipakai dan bebas alergi. Boleh dipakai ketika bersukan, dibawa mandi dan dipakai semasa tidur.

Boleh tukar ( sekali sahaja ) kalau saiz tak ngam. Tukar saiz sahaja, bukan tukar design. Tukar design charge rm20 + beza harga + postage.

Tak tahu saiz boleh whatsapp MissYa untuk guideline ukur saiz jari.

Nak order, terus whatsapp MissYa +6013 931 7097 atau klik link dekat bio untuk fast action.

RUNNER DELIVERY AVAILABLE.
DELIVERY CHARGE RM15 UNTUK SETIAP DELIVERY / EXCHANGE ( WAJIB BAYAR DAHULU UNTUK SECURE KOS TRANSPORT & RUNNER )

DELIVERY KL, AMPANG, GOMBAK & SHAH ALAM DAN KAWASAN SEKITAR.

KL - SEREMBAN AVAILABLE SELECTED DAY ONLY.

Semoga Allah meluaskan lagi rezeki Nur Hidayah dan keluarga serta dipermudahkan urusan mereka. Aamiin.

#CINCIN #CINCINTUNANG #CINCINNIKAH #CINCINKAHWIN #CINCINCOUPLE #CINCINMURAH #CINCINLAWA #CINCINSIMPLE #CINCINLELAKI #CINCINPEREMPUAN #CINCINMERISIK #CINCINBELAHROTAN #CINCINSILVER #HADIAHUNTUKPEREMPUAN #HADIAHUNTUKLELAKI #HADIAHHARIJADI #HADIAHULANGTAHUN #HADIAHANNIVERSARRY #SELAMATHARIJADI #SELAMATULANGTAHUN #HAPPYBIRTHDAY #HAPPYANNIVERSARRY #HAPPYGRADUATION #COUPLERING #SAYAJUALCINCIN #ASSALAMUALAIKUM #SEWABAJUPENGANTIN #KUALALUMPUR

| SALE ! SALE ! SALE ! |

RM79.00 SEBENTUK. Harga tidak termasuk postage. Sila tambah RM8 SM / RM12 SS untuk postage. Kotak biasa diberi secara percuma.

ADD ON
Kotak Baldu ( Single ) RM5
Kotak Couple Baldu ( Couple ) RM10
Kotak Couple Keras ( Couple ) RM10
Wish Card RM5

Cincin Tunang / Nikah untuk wanita. Material original silver 925. Tidak berkarat, tidak pudar, selamat dipakai dan bebas alergi. Boleh dipakai ketika bersukan, dibawa mandi dan dipakai semasa tidur.

Boleh tukar ( sekali sahaja ) kalau saiz tak ngam. Tukar saiz sahaja, bukan tukar design. Tukar design charge rm20 + beza harga + postage.

Tak tahu saiz boleh whatsapp MissYa untuk guideline ukur saiz jari.

Nak order, terus whatsapp MissYa +6013 931 7097 atau klik link dekat bio untuk fast action.

RUNNER DELIVERY AVAILABLE.
DELIVERY CHARGE RM15 UNTUK SETIAP DELIVERY / EXCHANGE ( WAJIB BAYAR DAHULU UNTUK SECURE KOS TRANSPORT & RUNNER )

DELIVERY KL, AMPANG, GOMBAK & SHAH ALAM DAN KAWASAN SEKITAR.

KL - SEREMBAN AVAILABLE SELECTED DAY ONLY.

Semoga Allah meluaskan lagi rezeki Nur Hidayah dan keluarga serta dipermudahkan urusan mereka. Aamiin.

#CINCIN #CINCINTUNANG #CINCINNIKAH #CINCINKAHWIN #CINCINCOUPLE #CINCINMURAH #CINCINLAWA #CINCINSIMPLE #CINCINLELAKI #CINCINPEREMPUAN #CINCINMERISIK #CINCINBELAHROTAN #CINCINSILVER #HADIAHUNTUKPEREMPUAN #HADIAHUNTUKLELAKI #HADIAHHARIJADI #HADIAHULANGTAHUN #HADIAHANNIVERSARRY #SELAMATHARIJADI #SELAMATULANGTAHUN #HAPPYBIRTHDAY #HAPPYANNIVERSARRY #HAPPYGRADUATION #COUPLERING #SAYAJUALCINCIN #ASSALAMUALAIKUM #SEWABAJUPENGANTIN #KUALALUMPUR

1 0 19 minutes ago
Sudah masuk hampir 2 minggu berhari raya... SEMBELIT? LEMAK BERTAMBAH? SAKIT KEPALA? 
Jangan risau.. Kita cuba bantu atasi... Kenapa penting ada Omega Guard, Lecithin , Alfalfa dan Herblax di musim perayaan ni ? .

#OMEGAGUARD = membantu meningkatkan sensitivti insulin sekaligus elakkan pengumpulan lemak .

#LECITHIN = membantu mengelakkan pengumpulan lemak di dalam dan menyelaputi organ terutama hati .

#ALFALFA = mengandungi saponins, phytoestrogen, antioxidants dan fiber, yang mengelakkan pengumpulan lemak dalam arteri (salur darah)

Melegakan perut berangin dan masalah penghadaman. .

#HERBLAX = membantu lawaskan pembuangan air besar .

Selamat hari raya.
Don’t worry, kedai Shaklee kami sentiasa buka! .

Nak HARGA DISKAUN ataupun Daftar ahli terus? Jom mesej saya sekarang!
.
#konsultanshaklee anda
WhatsApp untuk order & consultation.
-
📲 Syazwana | 012 2878695

#setcantikshaklee #shakleebandarpuncakalam #bandarpuncakalam #ijok #jeram #meru #setiaalam #kapar #kualaselangor #kuruscantik #daretobefit #ComelPipiMerah #jk1m
#assalamualaikum #igersmalaysia #makanapa #teamraya #sedapgiler #khabarbaik #love #meletop #terapiinstagram #pengedarshaklee

Sudah masuk hampir 2 minggu berhari raya... SEMBELIT? LEMAK BERTAMBAH? SAKIT KEPALA?
Jangan risau.. Kita cuba bantu atasi... Kenapa penting ada Omega Guard, Lecithin , Alfalfa dan Herblax di musim perayaan ni ? .

#OMEGAGUARD = membantu meningkatkan sensitivti insulin sekaligus elakkan pengumpulan lemak .

#LECITHIN = membantu mengelakkan pengumpulan lemak di dalam dan menyelaputi organ terutama hati .

#ALFALFA = mengandungi saponins, phytoestrogen, antioxidants dan fiber, yang mengelakkan pengumpulan lemak dalam arteri (salur darah)

Melegakan perut berangin dan masalah penghadaman. .

#HERBLAX = membantu lawaskan pembuangan air besar .

Selamat hari raya.
Don’t worry, kedai Shaklee kami sentiasa buka! .

Nak HARGA DISKAUN ataupun Daftar ahli terus? Jom mesej saya sekarang!
.
#konsultanshaklee anda
WhatsApp untuk order & consultation.
-
📲 Syazwana | 012 2878695

#setcantikshaklee #shakleebandarpuncakalam #bandarpuncakalam #ijok #jeram #meru #setiaalam #kapar #kualaselangor #kuruscantik #daretobefit #ComelPipiMerah #jk1m
#assalamualaikum #igersmalaysia #makanapa #teamraya #sedapgiler #khabarbaik #love #meletop #terapiinstagram #pengedarshaklee

5 1 20 minutes ago
| SALE ! SALE ! SALE ! |

RM89.00 SEBENTUK. Harga tidak termasuk postage. Sila tambah RM8 SM / RM12 SS untuk postage. Kotak biasa diberi secara percuma.

ADD ON
Kotak Baldu ( Single ) RM5
Kotak Couple Baldu ( Couple ) RM10
Kotak Couple Keras ( Couple ) RM10
Wish Card RM5

Cincin Tunang / Nikah untuk wanita. Material original silver 925. Tidak berkarat, tidak pudar, selamat dipakai dan bebas alergi. Boleh dipakai ketika bersukan, dibawa mandi dan dipakai semasa tidur.

Boleh tukar ( sekali sahaja ) kalau saiz tak ngam. Tukar saiz sahaja, bukan tukar design. Tukar design charge rm20 + beza harga + postage.

Tak tahu saiz boleh whatsapp MissYa untuk guideline ukur saiz jari.

Nak order, terus whatsapp MissYa +6013 931 7097 atau klik link dekat bio untuk fast action.

RUNNER DELIVERY AVAILABLE.
DELIVERY CHARGE RM15 UNTUK SETIAP DELIVERY / EXCHANGE ( WAJIB BAYAR DAHULU UNTUK SECURE KOS TRANSPORT & RUNNER )

DELIVERY KL, AMPANG, GOMBAK & SHAH ALAM DAN KAWASAN SEKITAR.

KL - SEREMBAN AVAILABLE SELECTED DAY ONLY.

Semoga Allah meluaskan lagi rezeki Nur Hidayah dan keluarga serta dipermudahkan urusan mereka. Aamiin.

#CINCIN #CINCINTUNANG #CINCINNIKAH #CINCINKAHWIN #CINCINCOUPLE #CINCINMURAH #CINCINLAWA #CINCINSIMPLE #CINCINLELAKI #CINCINPEREMPUAN #CINCINMERISIK #CINCINBELAHROTAN #CINCINSILVER #HADIAHUNTUKPEREMPUAN #HADIAHUNTUKLELAKI #HADIAHHARIJADI #HADIAHULANGTAHUN #HADIAHANNIVERSARRY #SELAMATHARIJADI #SELAMATULANGTAHUN #HAPPYBIRTHDAY #HAPPYANNIVERSARRY #HAPPYGRADUATION #COUPLERING #SAYAJUALCINCIN #ASSALAMUALAIKUM #SEWABAJUPENGANTIN #KUALALUMPUR

| SALE ! SALE ! SALE ! |

RM89.00 SEBENTUK. Harga tidak termasuk postage. Sila tambah RM8 SM / RM12 SS untuk postage. Kotak biasa diberi secara percuma.

ADD ON
Kotak Baldu ( Single ) RM5
Kotak Couple Baldu ( Couple ) RM10
Kotak Couple Keras ( Couple ) RM10
Wish Card RM5

Cincin Tunang / Nikah untuk wanita. Material original silver 925. Tidak berkarat, tidak pudar, selamat dipakai dan bebas alergi. Boleh dipakai ketika bersukan, dibawa mandi dan dipakai semasa tidur.

Boleh tukar ( sekali sahaja ) kalau saiz tak ngam. Tukar saiz sahaja, bukan tukar design. Tukar design charge rm20 + beza harga + postage.

Tak tahu saiz boleh whatsapp MissYa untuk guideline ukur saiz jari.

Nak order, terus whatsapp MissYa +6013 931 7097 atau klik link dekat bio untuk fast action.

RUNNER DELIVERY AVAILABLE.
DELIVERY CHARGE RM15 UNTUK SETIAP DELIVERY / EXCHANGE ( WAJIB BAYAR DAHULU UNTUK SECURE KOS TRANSPORT & RUNNER )

DELIVERY KL, AMPANG, GOMBAK & SHAH ALAM DAN KAWASAN SEKITAR.

KL - SEREMBAN AVAILABLE SELECTED DAY ONLY.

Semoga Allah meluaskan lagi rezeki Nur Hidayah dan keluarga serta dipermudahkan urusan mereka. Aamiin.

#CINCIN #CINCINTUNANG #CINCINNIKAH #CINCINKAHWIN #CINCINCOUPLE #CINCINMURAH #CINCINLAWA #CINCINSIMPLE #CINCINLELAKI #CINCINPEREMPUAN #CINCINMERISIK #CINCINBELAHROTAN #CINCINSILVER #HADIAHUNTUKPEREMPUAN #HADIAHUNTUKLELAKI #HADIAHHARIJADI #HADIAHULANGTAHUN #HADIAHANNIVERSARRY #SELAMATHARIJADI #SELAMATULANGTAHUN #HAPPYBIRTHDAY #HAPPYANNIVERSARRY #HAPPYGRADUATION #COUPLERING #SAYAJUALCINCIN #ASSALAMUALAIKUM #SEWABAJUPENGANTIN #KUALALUMPUR

1 1 20 minutes ago
#assalamualaikum ✨

#assalamualaikum

0 2 20 minutes ago
TESTIMONI : KULIT KERING
Testimoni pengguna “Snow Lotion” 💋
Feedback dari customer selepas pakai lotion Pinky! Pinky! kulit dah tak kering, lembab dan cerah. Pakai sikit jerr dah meresap ke muka dan tidak melekit di wajah taw👍😍
.
“So far pakai lotion ok sangat. Kulit dah tak dry kering. Kalau time period naik.ruam2 kecik merah, sapu malam esok pagi tu die kecut2x semua.. Kulit wajah tu jadi sehat lembab n cerah semulajadi la..” 😘😘
.
PINKY!PINKY! Your Beauty Bestie!
.
#pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #beauty #beautiful #onlineshopping #agentag

TESTIMONI : KULIT KERING
Testimoni pengguna “Snow Lotion” 💋
Feedback dari customer selepas pakai lotion Pinky! Pinky! kulit dah tak kering, lembab dan cerah. Pakai sikit jerr dah meresap ke muka dan tidak melekit di wajah taw👍😍
.
“So far pakai lotion ok sangat. Kulit dah tak dry kering. Kalau time period naik.ruam2 kecik merah, sapu malam esok pagi tu die kecut2x semua.. Kulit wajah tu jadi sehat lembab n cerah semulajadi la..” 😘😘
.
PINKY!PINKY! Your Beauty Bestie!
.
#pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #beauty #beautiful #onlineshopping #agentag

2 0 27 minutes ago

Advertisements

Serum yang penuh dengan kebaikan untuk merawat masalah kulit secara dramatik. 😘😘
Penggunaan yang konsisten 👍 akan mempercepatkan proses baikpulih kulit. 😉
.
Jom dapatkan Gold Glowing Serum 💋
.
PINKY!PINKY! Your Beauty Bestie!
.
#pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #beauty #beautiful #onlineshopping #agentsg

Serum yang penuh dengan kebaikan untuk merawat masalah kulit secara dramatik. 😘😘
Penggunaan yang konsisten 👍 akan mempercepatkan proses baikpulih kulit. 😉
.
Jom dapatkan Gold Glowing Serum 💋
.
PINKY!PINKY! Your Beauty Bestie!
.
#pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #beauty #beautiful #onlineshopping #agentsg

2 0 31 minutes ago
~
Jangan mengutuk apapun dari masa lalumu,
barangkali Tuhan mengirimkan seseorang hanya untuk menguji seberapa hebat kamu menjadi penyabar.
Hati baik sepertimu,
tidak akan pernah dibiarkan Tuhan untuk dipeluk dan dicintai oleh orang yang salah.

Terkadang untuk merayakan bahagia-bahagia yang sempurna,
Tuhan lebih dulu mengujimu dengan air mata.
Tetapi,
jangan menjadikanmu untuk mudah berputus asa.
Tetaplah percaya,
bahwa hal-hal baik tidak akan pernah mengingkari dirinya sendiri.

Terlepas dari apapun sakit hatimu, kecewamu, lukamu, atau air matamu, 
yakinlah bahwa suatu saat nanti Tuhan akan memberi pengganti.
Suatu bahagia yang akan membuatmu lupa,
jika hari ini hatimu pernah sepatah ini.
Semua hal akan menjadi manis dan senyum di bibirmu hanya melengkung untuk alasan yang bahagia,
bukan lagi menjadi topeng untukmu menutupi luka.

Bagaimanapun, hidup harus terus berlanjut,
Kepergian seseorang, jangan terus menerus disesalkan.
Kamu berhak kembali menemukan seseorang,
yang ia tahu bahwa menetap tinggal adalah sesuatu yang menenangkan.
.
📃: @penakecil_id
📷: @elvinanrf 
#assalamualaikum #musikalisasipuisi #puisi #penakecil_id #muslimahpetualang #muslimahtraveller #pendakimuslimahdonesia #pendakimuslimah #watujengger #quotes

~
Jangan mengutuk apapun dari masa lalumu,
barangkali Tuhan mengirimkan seseorang hanya untuk menguji seberapa hebat kamu menjadi penyabar.
Hati baik sepertimu,
tidak akan pernah dibiarkan Tuhan untuk dipeluk dan dicintai oleh orang yang salah.

Terkadang untuk merayakan bahagia-bahagia yang sempurna,
Tuhan lebih dulu mengujimu dengan air mata.
Tetapi,
jangan menjadikanmu untuk mudah berputus asa.
Tetaplah percaya,
bahwa hal-hal baik tidak akan pernah mengingkari dirinya sendiri.

Terlepas dari apapun sakit hatimu, kecewamu, lukamu, atau air matamu,
yakinlah bahwa suatu saat nanti Tuhan akan memberi pengganti.
Suatu bahagia yang akan membuatmu lupa,
jika hari ini hatimu pernah sepatah ini.
Semua hal akan menjadi manis dan senyum di bibirmu hanya melengkung untuk alasan yang bahagia,
bukan lagi menjadi topeng untukmu menutupi luka.

Bagaimanapun, hidup harus terus berlanjut,
Kepergian seseorang, jangan terus menerus disesalkan.
Kamu berhak kembali menemukan seseorang,
yang ia tahu bahwa menetap tinggal adalah sesuatu yang menenangkan.
.
📃: @penakecil_id
📷: @elvinanrf
#assalamualaikum #musikalisasipuisi #puisi #penakecil_id #muslimahpetualang #muslimahtraveller #pendakimuslimahdonesia #pendakimuslimah #watujengger #quotes

54 1 32 minutes ago
Langkah-langkah penggunaan Snow Lotion 💋💋
.
Langkah 1 : 😘
Sapukan di wajah dan badan anda secara rata dan perlahan.
.
Langkah 2 : 😘
Letakkan sedikit losyen di 6 tempat utama diwajah anda.
. 
Langkah 3 : 😘
Sapu mengikut arah anak panah.
.
Langkah 4 : 😘
Losyen ini hanya dipakai di waktu siang sahaja untuk kesan perlindungan SPF50+++
.
**Teruskan pakai secara konsisten untuk kesan yang positif 👍👍
.
PINKY!PINKY! Your Beauty Bestie!
.
#pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #beauty #beautiful #onlineshopping #agentsg

Langkah-langkah penggunaan Snow Lotion 💋💋
.
Langkah 1 : 😘
Sapukan di wajah dan badan anda secara rata dan perlahan.
.
Langkah 2 : 😘
Letakkan sedikit losyen di 6 tempat utama diwajah anda.
.
Langkah 3 : 😘
Sapu mengikut arah anak panah.
.
Langkah 4 : 😘
Losyen ini hanya dipakai di waktu siang sahaja untuk kesan perlindungan SPF50+++
.
**Teruskan pakai secara konsisten untuk kesan yang positif 👍👍
.
PINKY!PINKY! Your Beauty Bestie!
.
#pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #beauty #beautiful #onlineshopping #agentsg

1 2 33 minutes ago
Nak kulit cantik bebas masalah? AinaaCleanser dan AinaaSerum kan ada.
.
JOM CANTIK SEMASA RAYA. Tak kan beraya rumah org baju je nak cantik. Kulit muka pun kena cantik sama betul ke betul .
.
Nak saya bantu, jangan berlengah lagi... Cepat² klik link di bawah.
.
Like & Subscribe to our Facebook Page :
https://www.facebook.com/nsabeauty.KL/
.
Follow our Instagram : 
https://www.instagram.com/MistaSoulz/
.
Boleh terus berhubung dengan MistaSoulz 👇👇👇 http://www.wasap.my/60133773767/AINAA
.
Click bio profile link for inquiries.
IG: @MistaSoulz
IG: @ainaaserum_kl.sentul 
IG: @ainaa_serum.kl .
.
Jom teruskan misi korang utk muka yg licin dan flawless bolehlah whatsapp laju laju
kat bio profile @MistaSoulz type 👇🏻👇🏻👇🏻
.
AINAA SERUM +60133773767
AINAA CLEANSER +60133773767
AINAA AGENT +60133773767
AINAA DROPSHIP +60133773767
.
Lots of love from #MistaSoulzEnterprise ❤️ 😊
.
#AinaaSerum #AinaaSkincare #KualaLumpur #AinaaSerumSentul #NsabeautySentul #NsabeautyKL #NsaBeauty #Serum #Nsabeautyofficial #AinaaCleanser #Sentul #Jerawat #NSATeamAlyn #Sayajual #Testimoni #BazarPaknil #Cleanser #Putih #Cantik #KLCC #KL #Ainaa #Jerawatbatu #Parut #AinaaSerumFeedback #Assalamualaikum

Nak kulit cantik bebas masalah? AinaaCleanser dan AinaaSerum kan ada.
.
JOM CANTIK SEMASA RAYA. Tak kan beraya rumah org baju je nak cantik. Kulit muka pun kena cantik sama betul ke betul .
.
Nak saya bantu, jangan berlengah lagi... Cepat² klik link di bawah.
.
Like & Subscribe to our Facebook Page :
https://www.facebook.com/nsabeauty.KL/
.
Follow our Instagram :
https://www.instagram.com/MistaSoulz/
.
Boleh terus berhubung dengan MistaSoulz 👇👇👇 http://www.wasap.my/60133773767/AINAA
.
Click bio profile link for inquiries.
IG: @MistaSoulz
IG: @ainaaserum_kl.sentul
IG: @ainaa_serum.kl .
.
Jom teruskan misi korang utk muka yg licin dan flawless bolehlah whatsapp laju laju
kat bio profile @MistaSoulz type 👇🏻👇🏻👇🏻
.
AINAA SERUM +60133773767
AINAA CLEANSER +60133773767
AINAA AGENT +60133773767
AINAA DROPSHIP +60133773767
.
Lots of love from #MistaSoulzEnterprise ❤️ 😊
.
#AinaaSerum #AinaaSkincare #KualaLumpur #AinaaSerumSentul #NsabeautySentul #NsabeautyKL #NsaBeauty #Serum #Nsabeautyofficial #AinaaCleanser #Sentul #Jerawat #NSATeamAlyn #Sayajual #Testimoni #BazarPaknil #Cleanser #Putih #Cantik #KLCC #KL #Ainaa #Jerawatbatu #Parut #AinaaSerumFeedback #Assalamualaikum

10 0 33 minutes ago
Cherish your kids they didn’t ask to be here💯 HAPPY FATHERS DAY👑♥️ #hitthelinkinmybio #assalamualaikum #youknowthevibes #king

Cherish your kids they didn’t ask to be here💯 HAPPY FATHERS DAY👑♥️ #hitthelinkinmybio #assalamualaikum #youknowthevibes #king

4 1 35 minutes ago
BETUL KE PARUT CHICKEN POX DAN BEKAS JERAWAT BOLEH HILANG? Boleh jika konsisten AinaaCleanser dan AinaaSerum. .
.
JOM CANTIK SEMASA RAYA. Tak kan beraya rumah org baju je nak cantik. Kulit muka pun kena cantik sama betul ke betul .
.
Nak saya bantu, jangan berlengah lagi... Cepat² klik link di bawah.
.
Like & Subscribe to our Facebook Page :
https://www.facebook.com/nsabeauty.KL/
.
Follow our Instagram : 
https://www.instagram.com/MistaSoulz/
.
Boleh terus berhubung dengan MistaSoulz 👇👇👇 http://www.wasap.my/60133773767/AINAA
.
Click bio profile link for inquiries.
IG: @MistaSoulz
IG: @ainaaserum_kl.sentul 
IG: @ainaa_serum.kl .
.
Jom teruskan misi korang utk muka yg licin dan flawless bolehlah whatsapp laju laju
kat bio profile @MistaSoulz type 👇🏻👇🏻👇🏻
.
AINAA SERUM +60133773767
AINAA CLEANSER +60133773767
AINAA AGENT +60133773767
AINAA DROPSHIP +60133773767
.
Lots of love from #MistaSoulzEnterprise ❤️ 😊
.
#AinaaSerum #AinaaSkincare #KualaLumpur #AinaaSerumSentul #NsabeautySentul #NsabeautyKL #NsaBeauty #Serum #Nsabeautyofficial #AinaaCleanser #Sentul #Jerawat #NSATeamAlyn #Sayajual #Testimoni #BazarPaknil #Cleanser #Putih #Cantik #KLCC #KL #Ainaa #Jerawatbatu #Parut #AinaaSerumFeedback #Assalamualaikum

BETUL KE PARUT CHICKEN POX DAN BEKAS JERAWAT BOLEH HILANG? Boleh jika konsisten AinaaCleanser dan AinaaSerum. .
.
JOM CANTIK SEMASA RAYA. Tak kan beraya rumah org baju je nak cantik. Kulit muka pun kena cantik sama betul ke betul .
.
Nak saya bantu, jangan berlengah lagi... Cepat² klik link di bawah.
.
Like & Subscribe to our Facebook Page :
https://www.facebook.com/nsabeauty.KL/
.
Follow our Instagram :
https://www.instagram.com/MistaSoulz/
.
Boleh terus berhubung dengan MistaSoulz 👇👇👇 http://www.wasap.my/60133773767/AINAA
.
Click bio profile link for inquiries.
IG: @MistaSoulz
IG: @ainaaserum_kl.sentul
IG: @ainaa_serum.kl .
.
Jom teruskan misi korang utk muka yg licin dan flawless bolehlah whatsapp laju laju
kat bio profile @MistaSoulz type 👇🏻👇🏻👇🏻
.
AINAA SERUM +60133773767
AINAA CLEANSER +60133773767
AINAA AGENT +60133773767
AINAA DROPSHIP +60133773767
.
Lots of love from #MistaSoulzEnterprise ❤️ 😊
.
#AinaaSerum #AinaaSkincare #KualaLumpur #AinaaSerumSentul #NsabeautySentul #NsabeautyKL #NsaBeauty #Serum #Nsabeautyofficial #AinaaCleanser #Sentul #Jerawat #NSATeamAlyn #Sayajual #Testimoni #BazarPaknil #Cleanser #Putih #Cantik #KLCC #KL #Ainaa #Jerawatbatu #Parut #AinaaSerumFeedback #Assalamualaikum

5 2 36 minutes ago
TESTIMONI : JERAGAT
Testimoni pengguna “Gold Collagen & Whitening Soap” 💋
Feedback dari customer pakai sabun Pinky! Pinky! selepas 1 bulan 😍😍 wow...
.
“Alhamdulillah.. Jeragat makin kurang.. Dah lama cari pencuci muka yg sesuai.. Rasanya pinky ni ok” 😍👍😘
.
Jom cantik dengan menggunakan Pinky! Pinky! 💋
.
PINKY!PINKY! Your Beauty Bestie!
.
#pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #pinkypinkytestimoni #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #beauty #beautiful #onlineshopping #agentsg

TESTIMONI : JERAGAT
Testimoni pengguna “Gold Collagen & Whitening Soap” 💋
Feedback dari customer pakai sabun Pinky! Pinky! selepas 1 bulan 😍😍 wow...
.
“Alhamdulillah.. Jeragat makin kurang.. Dah lama cari pencuci muka yg sesuai.. Rasanya pinky ni ok” 😍👍😘
.
Jom cantik dengan menggunakan Pinky! Pinky! 💋
.
PINKY!PINKY! Your Beauty Bestie!
.
#pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #pinkypinkytestimoni #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #beauty #beautiful #onlineshopping #agentsg

1 1 39 minutes ago
BETUL KE PARUT CHICKEN POX DAN BEKAS JERAWAT BOLEH HILANG? Boleh jika konsisten AinaaCleanser dan AinaaSerum. .
.
JOM CANTIK SEMASA RAYA. Tak kan beraya rumah org baju je nak cantik. Kulit muka pun kena cantik sama betul ke betul .
.
Nak saya bantu, jangan berlengah lagi... Cepat² klik link di bawah.
.
Like & Subscribe to our Facebook Page :
https://www.facebook.com/nsabeauty.KL/
.
Follow our Instagram : 
https://www.instagram.com/MistaSoulz/
.
Boleh terus berhubung dengan MistaSoulz 👇👇👇 http://www.wasap.my/60133773767/AINAA
.
Click bio profile link for inquiries.
IG: @MistaSoulz
IG: @ainaaserum_kl.sentul 
IG: @ainaa_serum.kl .
.
Jom teruskan misi korang utk muka yg licin dan flawless bolehlah whatsapp laju laju
kat bio profile @MistaSoulz type 👇🏻👇🏻👇🏻
.
AINAA SERUM +60133773767
AINAA CLEANSER +60133773767
AINAA AGENT +60133773767
AINAA DROPSHIP +60133773767
.
Lots of love from #MistaSoulzEnterprise ❤️ 😊
.
#AinaaSerum #AinaaSkincare #KualaLumpur #AinaaSerumSentul #NsabeautySentul #NsabeautyKL #NsaBeauty #Serum #Nsabeautyofficial #AinaaCleanser #Sentul #Jerawat #NSATeamAlyn #Sayajual #Testimoni #BazarPaknil #Cleanser #Putih #Cantik #KLCC #KL #Ainaa #Jerawatbatu #Parut #AinaaSerumFeedback #Assalamualaikum

BETUL KE PARUT CHICKEN POX DAN BEKAS JERAWAT BOLEH HILANG? Boleh jika konsisten AinaaCleanser dan AinaaSerum. .
.
JOM CANTIK SEMASA RAYA. Tak kan beraya rumah org baju je nak cantik. Kulit muka pun kena cantik sama betul ke betul .
.
Nak saya bantu, jangan berlengah lagi... Cepat² klik link di bawah.
.
Like & Subscribe to our Facebook Page :
https://www.facebook.com/nsabeauty.KL/
.
Follow our Instagram :
https://www.instagram.com/MistaSoulz/
.
Boleh terus berhubung dengan MistaSoulz 👇👇👇 http://www.wasap.my/60133773767/AINAA
.
Click bio profile link for inquiries.
IG: @MistaSoulz
IG: @ainaaserum_kl.sentul
IG: @ainaa_serum.kl .
.
Jom teruskan misi korang utk muka yg licin dan flawless bolehlah whatsapp laju laju
kat bio profile @MistaSoulz type 👇🏻👇🏻👇🏻
.
AINAA SERUM +60133773767
AINAA CLEANSER +60133773767
AINAA AGENT +60133773767
AINAA DROPSHIP +60133773767
.
Lots of love from #MistaSoulzEnterprise ❤️ 😊
.
#AinaaSerum #AinaaSkincare #KualaLumpur #AinaaSerumSentul #NsabeautySentul #NsabeautyKL #NsaBeauty #Serum #Nsabeautyofficial #AinaaCleanser #Sentul #Jerawat #NSATeamAlyn #Sayajual #Testimoni #BazarPaknil #Cleanser #Putih #Cantik #KLCC #KL #Ainaa #Jerawatbatu #Parut #AinaaSerumFeedback #Assalamualaikum

7 0 40 minutes ago

Advertisements

📍 Kulit Kering
.
📍 Kulit Tak Sekata
.
📍 Kulit Muka Kusam
.
📍 Kulit Muka Jeragat
.
📍 Kulit Muka Berjerawat
.
📍 Kulit Muka Berminyak
.
❌❌❌Jangan Malu Taw Uolls
.
Semua Masalah Boleh ✅ Selesai Dengan Gold Collagen & Whitening Soap. 💋
.
PINKY!PINKY! Your Beauty Bestie!
.
#pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #beauty #beautiful #onlineshopping #agentsg

📍 Kulit Kering
.
📍 Kulit Tak Sekata
.
📍 Kulit Muka Kusam
.
📍 Kulit Muka Jeragat
.
📍 Kulit Muka Berjerawat
.
📍 Kulit Muka Berminyak
.
❌❌❌Jangan Malu Taw Uolls
.
Semua Masalah Boleh ✅ Selesai Dengan Gold Collagen & Whitening Soap. 💋
.
PINKY!PINKY! Your Beauty Bestie!
.
#pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #beauty #beautiful #onlineshopping #agentsg

3 0 42 minutes ago
TESTIMONI : KULIT BERMINYAK 
Testimoni pengguna produk Pinky! Pinky! 💋
Bestkan pakai Pinky! Pinky! lepas sehari guna dah ade orang tegur tau !!😍😍
.
“Baru pkai shari ada yg dh tegur.. Muka pon xberminyak. Biasalah seharian kuar muka mmng bminyak2..Pinky ni bru shari pakai dh rasa best” 😁😁
.
Jom cantik dengan menggunakan Pinky! Pinky! 💋
.
PINKY!PINKY! Your Beauty Bestie!
.
#pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #pinkypinkytestimoni #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #beauty #beautiful #onlineshopping #agentsg

TESTIMONI : KULIT BERMINYAK
Testimoni pengguna produk Pinky! Pinky! 💋
Bestkan pakai Pinky! Pinky! lepas sehari guna dah ade orang tegur tau !!😍😍
.
“Baru pkai shari ada yg dh tegur.. Muka pon xberminyak. Biasalah seharian kuar muka mmng bminyak2..Pinky ni bru shari pakai dh rasa best” 😁😁
.
Jom cantik dengan menggunakan Pinky! Pinky! 💋
.
PINKY!PINKY! Your Beauty Bestie!
.
#pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #pinkypinkytestimoni #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #beauty #beautiful #onlineshopping #agentsg

1 0 45 minutes ago
•
•
#Assalamualaikum ...
•
¶ Kami Mulai Operasional Kembali .
¶ Hari Senin, 17 Juni 2019
¶ Buka Hari Senin - Minggu
¶ Jam 09.00 - 17.00 Wib
¶ Jl. Bangka 9 C no. 99 Jakarta Selatan 12780 Indonesia
¶ 021.22728558 / 08119187771
¶ 082111567239 (wa only)
•
•
•
<1 Stop Entertainment >
•
** REMMY KUSUMA **
** Fashion Designer **
==================
@RemmyKusuma_HouseofRoheeku
•
•
•
FOREPLAY COSTUME
Sewa • Jahit • Request
==================
@Foreplay_Costume
@RentalCostumeJakarta_Foreplay
@SewaKostumJakarta_Foreplay
@SewaKostumAnak_Jakarta
@KostumAdatTtradisional_Jakarta
@KostumBadutMaskot_Jakarta
@CostumeRobot_Jakarta
@CostumeCosplay_Jakarta
@CostumeCarnaval_Jakarta
@CostumeHalloween_Jakarta
@CostumeSuperhero_Jakarta
•
•
•
***** FOREPLAY ****
*Talent & Showbizz *
=================
@Foreplay_Talent_Showbizz
•
•
•
***** CRYZTALL *****
Models Management
==================
@Crtztall_Models_Management
•
•
•
******* d'PRETTYS *******
Cabaret Show DraqQueen
=====================
@Prettys_Cabaret_Show
•
•
•
Salam 🙏
Rommy Kusuma
Creative Director
•
•
•
#1StopEntertainment #FashionDesainerJakarta #FashionDesignerJakarta  #RentalKostumJakarta #RentalCostumeJakarta #SewaKostumJakarta #SewaCostumeJakarta
#TalenJakarta #TalentJakarta #ShowbisJakarta #ShowbizJakarta #DraqQueenJakarta #CabaretShowDraqQueenJakarta #ModelsManagementJakarta #ModelsAgencyJakarta #ManagementModelsJakarta #AgencyModelsJakarta



#Assalamualaikum ...

¶ Kami Mulai Operasional Kembali .
¶ Hari Senin, 17 Juni 2019
¶ Buka Hari Senin - Minggu
¶ Jam 09.00 - 17.00 Wib
¶ Jl. Bangka 9 C no. 99 Jakarta Selatan 12780 Indonesia
¶ 021.22728558 / 08119187771
¶ 082111567239 (wa only)



<1 Stop Entertainment >

** REMMY KUSUMA **
** Fashion Designer **
==================
@RemmyKusuma_HouseofRoheeku



FOREPLAY COSTUME
Sewa • Jahit • Request
==================
@Foreplay_Costume
@RentalCostumeJakarta_Foreplay
@SewaKostumJakarta_Foreplay
@SewaKostumAnak_Jakarta
@KostumAdatTtradisional_Jakarta
@KostumBadutMaskot_Jakarta
@CostumeRobot_Jakarta
@CostumeCosplay_Jakarta
@CostumeCarnaval_Jakarta
@CostumeHalloween_Jakarta
@CostumeSuperhero_Jakarta



***** FOREPLAY ****
*Talent & Showbizz *
=================
@Foreplay_Talent_Showbizz



***** CRYZTALL *****
Models Management
==================
@Crtztall_Models_Management



******* d'PRETTYS *******
Cabaret Show DraqQueen
=====================
@Prettys_Cabaret_Show



Salam 🙏
Rommy Kusuma
Creative Director



#1StopEntertainment #FashionDesainerJakarta #FashionDesignerJakarta #RentalKostumJakarta #RentalCostumeJakarta #SewaKostumJakarta #SewaCostumeJakarta
#TalenJakarta #TalentJakarta #ShowbisJakarta #ShowbizJakarta #DraqQueenJakarta #CabaretShowDraqQueenJakarta #ModelsManagementJakarta #ModelsAgencyJakarta #ManagementModelsJakarta #AgencyModelsJakarta

2 0 46 minutes ago
•
•
#Assalamualaikum ...
•
¶ Kami Mulai Operasional Kembali .
¶ Hari Senin, 17 Juni 2019
¶ Buka Hari Senin - Minggu
¶ Jam 09.00 - 17.00 Wib
¶ Jl. Bangka 9 C no. 99 Jakarta Selatan 12780 Indonesia
¶ 021.22728558 / 08119187771
¶ 082111567239 (wa only)
•
•
•
<1 Stop Entertainment >
•
** REMMY KUSUMA **
** Fashion Designer **
==================
@RemmyKusuma_HouseofRoheeku
•
•
•
FOREPLAY COSTUME
Sewa • Jahit • Request
==================
@Foreplay_Costume
@RentalCostumeJakarta_Foreplay
@SewaKostumJakarta_Foreplay
@SewaKostumAnak_Jakarta
@KostumAdatTtradisional_Jakarta
@KostumBadutMaskot_Jakarta
@CostumeRobot_Jakarta
@CostumeCosplay_Jakarta
@CostumeCarnaval_Jakarta
@CostumeHalloween_Jakarta
@CostumeSuperhero_Jakarta
•
•
•
***** FOREPLAY ****
*Talent & Showbizz *
=================
@Foreplay_Talent_Showbizz
•
•
•
***** CRYZTALL *****
Models Management
==================
@Crtztall_Models_Management
•
•
•
******* d'PRETTYS *******
Cabaret Show DraqQueen
=====================
@Prettys_Cabaret_Show
•
•
•
Salam 🙏
Rommy Kusuma
Creative Director
•
•
•
#1StopEntertainment #FashionDesainerJakarta #FashionDesignerJakarta  #RentalKostumJakarta #RentalCostumeJakarta #SewaKostumJakarta #SewaCostumeJakarta
#TalenJakarta #TalentJakarta #ShowbisJakarta #ShowbizJakarta #DraqQueenJakarta #CabaretShowDraqQueenJakarta #ModelsManagementJakarta #ModelsAgencyJakarta #ManagementModelsJakarta #AgencyModelsJakarta



#Assalamualaikum ...

¶ Kami Mulai Operasional Kembali .
¶ Hari Senin, 17 Juni 2019
¶ Buka Hari Senin - Minggu
¶ Jam 09.00 - 17.00 Wib
¶ Jl. Bangka 9 C no. 99 Jakarta Selatan 12780 Indonesia
¶ 021.22728558 / 08119187771
¶ 082111567239 (wa only)



<1 Stop Entertainment >

** REMMY KUSUMA **
** Fashion Designer **
==================
@RemmyKusuma_HouseofRoheeku



FOREPLAY COSTUME
Sewa • Jahit • Request
==================
@Foreplay_Costume
@RentalCostumeJakarta_Foreplay
@SewaKostumJakarta_Foreplay
@SewaKostumAnak_Jakarta
@KostumAdatTtradisional_Jakarta
@KostumBadutMaskot_Jakarta
@CostumeRobot_Jakarta
@CostumeCosplay_Jakarta
@CostumeCarnaval_Jakarta
@CostumeHalloween_Jakarta
@CostumeSuperhero_Jakarta



***** FOREPLAY ****
*Talent & Showbizz *
=================
@Foreplay_Talent_Showbizz



***** CRYZTALL *****
Models Management
==================
@Crtztall_Models_Management



******* d'PRETTYS *******
Cabaret Show DraqQueen
=====================
@Prettys_Cabaret_Show



Salam 🙏
Rommy Kusuma
Creative Director



#1StopEntertainment #FashionDesainerJakarta #FashionDesignerJakarta #RentalKostumJakarta #RentalCostumeJakarta #SewaKostumJakarta #SewaCostumeJakarta
#TalenJakarta #TalentJakarta #ShowbisJakarta #ShowbizJakarta #DraqQueenJakarta #CabaretShowDraqQueenJakarta #ModelsManagementJakarta #ModelsAgencyJakarta #ManagementModelsJakarta #AgencyModelsJakarta

2 2 46 minutes ago
•
•
#Assalamualaikum ...
•
¶ Kami Mulai Operasional Kembali .
¶ Hari Senin, 17 Juni 2019
¶ Buka Hari Senin - Minggu
¶ Jam 09.00 - 17.00 Wib
¶ Jl. Bangka 9 C no. 99 Jakarta Selatan 12780 Indonesia
¶ 021.22728558 / 08119187771
¶ 082111567239 (wa only)
•
•
•
<1 Stop Entertainment >
•
** REMMY KUSUMA **
** Fashion Designer **
==================
@RemmyKusuma_HouseofRoheeku
•
•
•
FOREPLAY COSTUME
Sewa • Jahit • Request
==================
@Foreplay_Costume
@RentalCostumeJakarta_Foreplay
@SewaKostumJakarta_Foreplay
@SewaKostumAnak_Jakarta
@KostumAdatTtradisional_Jakarta
@KostumBadutMaskot_Jakarta
@CostumeRobot_Jakarta
@CostumeCosplay_Jakarta
@CostumeCarnaval_Jakarta
@CostumeHalloween_Jakarta
@CostumeSuperhero_Jakarta
•
•
•
***** FOREPLAY ****
*Talent & Showbizz *
=================
@Foreplay_Talent_Showbizz
•
•
•
***** CRYZTALL *****
Models Management
==================
@Crtztall_Models_Management
•
•
•
******* d'PRETTYS *******
Cabaret Show DraqQueen
=====================
@Prettys_Cabaret_Show
•
•
•
Salam 🙏
Rommy Kusuma
Creative Director
•
•
•
#1StopEntertainment #FashionDesainerJakarta #FashionDesignerJakarta  #RentalKostumJakarta #RentalCostumeJakarta #SewaKostumJakarta #SewaCostumeJakarta
#TalenJakarta #TalentJakarta #ShowbisJakarta #ShowbizJakarta #DraqQueenJakarta #CabaretShowDraqQueenJakarta #ModelsManagementJakarta #ModelsAgencyJakarta #ManagementModelsJakarta #AgencyModelsJakarta



#Assalamualaikum ...

¶ Kami Mulai Operasional Kembali .
¶ Hari Senin, 17 Juni 2019
¶ Buka Hari Senin - Minggu
¶ Jam 09.00 - 17.00 Wib
¶ Jl. Bangka 9 C no. 99 Jakarta Selatan 12780 Indonesia
¶ 021.22728558 / 08119187771
¶ 082111567239 (wa only)



<1 Stop Entertainment >

** REMMY KUSUMA **
** Fashion Designer **
==================
@RemmyKusuma_HouseofRoheeku



FOREPLAY COSTUME
Sewa • Jahit • Request
==================
@Foreplay_Costume
@RentalCostumeJakarta_Foreplay
@SewaKostumJakarta_Foreplay
@SewaKostumAnak_Jakarta
@KostumAdatTtradisional_Jakarta
@KostumBadutMaskot_Jakarta
@CostumeRobot_Jakarta
@CostumeCosplay_Jakarta
@CostumeCarnaval_Jakarta
@CostumeHalloween_Jakarta
@CostumeSuperhero_Jakarta



***** FOREPLAY ****
*Talent & Showbizz *
=================
@Foreplay_Talent_Showbizz



***** CRYZTALL *****
Models Management
==================
@Crtztall_Models_Management



******* d'PRETTYS *******
Cabaret Show DraqQueen
=====================
@Prettys_Cabaret_Show



Salam 🙏
Rommy Kusuma
Creative Director



#1StopEntertainment #FashionDesainerJakarta #FashionDesignerJakarta #RentalKostumJakarta #RentalCostumeJakarta #SewaKostumJakarta #SewaCostumeJakarta
#TalenJakarta #TalentJakarta #ShowbisJakarta #ShowbizJakarta #DraqQueenJakarta #CabaretShowDraqQueenJakarta #ModelsManagementJakarta #ModelsAgencyJakarta #ManagementModelsJakarta #AgencyModelsJakarta

2 1 46 minutes ago
❤ Nak tambah tinggi?
❤ Segan girlfriend lagi tinggi dari korg?
❤ Nak cari kerja tapi xcukup tinggi?
❤ Sering dipanggil sipendek?
❤ X tahan sakit pakai heels tinggi2 📱whatsapp: +60 10-8851085

#assalamualaikum#igmalaysia#igersmalaysia#kedaionline#kasut#kasutmalaysia#kualalumpur#sarawak#malaysiaigshop#lokalah#prelovedmalaysia#bazaarpaknil#sayajualonline#sayajualmurah#trustedshop#trustedseller#johor#visitmyig#bazaaronline#handbagmalaysia#instashopping

❤ Nak tambah tinggi?
❤ Segan girlfriend lagi tinggi dari korg?
❤ Nak cari kerja tapi xcukup tinggi?
❤ Sering dipanggil sipendek?
❤ X tahan sakit pakai heels tinggi2 📱whatsapp: +60 10-8851085

#assalamualaikum #igmalaysia #igersmalaysia #kedaionline #kasut #kasutmalaysia #kualalumpur #sarawak #malaysiaigshop #lokalah #prelovedmalaysia #bazaarpaknil #sayajualonline #sayajualmurah #trustedshop #trustedseller #johor #visitmyig #bazaaronline #handbagmalaysia #instashopping

9 1 47 minutes ago
Salam guys,Seminggu ok, bukan sebulan. 3CM badan bertambah tinggi ! HI-CAL !
.
Contact admin
📱whatsapp: +60 10-8851085
.

Pesanan" Nak Sado pun kena ke gymm dan sakit2 dahulu, so kalau dah umur melebihi 17 nak tinggi workout sangat penting ya" kami disini ingin membantu bukan hanya mahu menjual. ••Tips dan Cara Untuk Tambah Tinggi >> 1)Tidur harus cukup sampai 8-10jam sehari dan tidur awal kerana waktu tidur Kelenjar Hormon Tumbesaran terjadi.kurangnya tidur membuat kan proses itu tiada.
2)Elakkan merokok dan minuman keras
3)Olahraga membantu untuk menambah tinggi lebih cepat
4)Onani membuatkan badan menjadi terbantut
5)Kurangkan makan/minum junk food dan terlalu berminyak.

Kenapa senyum sampai ketelinga tu? Macam baru lepas jumpa lelaki idaman je.... 💖💖❤️ ✔️ sesuai untuk lelaki dan wanita
✔️ peluang pekerjaan lebih banyak
✔️ peluang mendapat wanita idaman
✔️ lebih berkeyakinan diri
✔️ tiada kesan sampingan kerana hanya susu semulajadi
✔️ banyak testimoni yg dh berjaya

Jangan Pernah Putus Asa ! >•Kenapa ramai orang gagal menambah tinggi badan? Ada yang sudah mencuba minum suplemen ini itu, vitamin ini itu, obat ini itu, sandal peninggi badan ini itu, namun hasilnya Tiada.Sekarang pertanyaannya, kenapa begitu??? >•Untuk menjawab itu semua kami akan beri sebuah sudut pandang yang jarang dipikirkan orang .Kebanyakan customer membeli produk dengan menggunakan emosi.Bukankah Allah swt menganjurkan kita menggunakan akal untuk berpikir? >•Kenapa cara-cara diatas GAGAL membuat tinggi badan Anda bertambah? Karena proses menambah tinggi badan adalah proses tulang dan otot yang didapat dengan latihan terus menerus, bukan proses oral dan perut yang didapat secara instant. So seperti kami
Highlight sebelum ini "NAK SADO PUN HARUS WORKOUT DAN MINUM SUSU SADO,BEGITU JUGA NAK TINGGI,
HARUS WORKOUT STRECHING DAN WAJIB SUPPLEMENT HI CAL" barulah menjadi ya tuan tuan! >
.
#assalamualaikum#igmalaysia#igersmalaysia#kedaionline#kasut#kasutmalaysia#kualalumpur#sarawak#malaysiaigshop#lokalah#prelovedmalaysia#bazaarpaknil#sayajualonline#sayajualmurah#trustedshop#trustedseller#johor#visitmyig#bazaaronline#handbagmalaysia#instashopping

Salam guys,Seminggu ok, bukan sebulan. 3CM badan bertambah tinggi ! HI-CAL !
.
Contact admin
📱whatsapp: +60 10-8851085
.

Pesanan" Nak Sado pun kena ke gymm dan sakit2 dahulu, so kalau dah umur melebihi 17 nak tinggi workout sangat penting ya" kami disini ingin membantu bukan hanya mahu menjual. ••Tips dan Cara Untuk Tambah Tinggi >> 1)Tidur harus cukup sampai 8-10jam sehari dan tidur awal kerana waktu tidur Kelenjar Hormon Tumbesaran terjadi.kurangnya tidur membuat kan proses itu tiada.
2)Elakkan merokok dan minuman keras
3)Olahraga membantu untuk menambah tinggi lebih cepat
4)Onani membuatkan badan menjadi terbantut
5)Kurangkan makan/minum junk food dan terlalu berminyak.

Kenapa senyum sampai ketelinga tu? Macam baru lepas jumpa lelaki idaman je.... 💖💖❤️ ✔️ sesuai untuk lelaki dan wanita
✔️ peluang pekerjaan lebih banyak
✔️ peluang mendapat wanita idaman
✔️ lebih berkeyakinan diri
✔️ tiada kesan sampingan kerana hanya susu semulajadi
✔️ banyak testimoni yg dh berjaya

Jangan Pernah Putus Asa ! >•Kenapa ramai orang gagal menambah tinggi badan? Ada yang sudah mencuba minum suplemen ini itu, vitamin ini itu, obat ini itu, sandal peninggi badan ini itu, namun hasilnya Tiada.Sekarang pertanyaannya, kenapa begitu??? >•Untuk menjawab itu semua kami akan beri sebuah sudut pandang yang jarang dipikirkan orang .Kebanyakan customer membeli produk dengan menggunakan emosi.Bukankah Allah swt menganjurkan kita menggunakan akal untuk berpikir? >•Kenapa cara-cara diatas GAGAL membuat tinggi badan Anda bertambah? Karena proses menambah tinggi badan adalah proses tulang dan otot yang didapat dengan latihan terus menerus, bukan proses oral dan perut yang didapat secara instant. So seperti kami
Highlight sebelum ini "NAK SADO PUN HARUS WORKOUT DAN MINUM SUSU SADO,BEGITU JUGA NAK TINGGI,
HARUS WORKOUT STRECHING DAN WAJIB SUPPLEMENT HI CAL" barulah menjadi ya tuan tuan! >
.
#assalamualaikum #igmalaysia #igersmalaysia #kedaionline #kasut #kasutmalaysia #kualalumpur #sarawak #malaysiaigshop #lokalah #prelovedmalaysia #bazaarpaknil #sayajualonline #sayajualmurah #trustedshop #trustedseller #johor #visitmyig #bazaaronline #handbagmalaysia #instashopping

11 0 47 minutes ago
Siapa yang ada masalah kulit kusam, jeragat, jerawat, kulit kering?? 😨 .. Tak sayang kulit wajah ke tu 😰 ?? Mesti nak kulit wajah yang cantik 😍 berseri kan?? Haa..❗ Kalau nak kulit wajah yang cantik, lembap dan glowing 😘 drop nombor fon dibawah. Weollls nak bantu masalah kulit wajah uolls. 😉
.
Jom cantik persis founder Pinky! Pinky! 🌹
.
PINKY!PINKY! Your Beauty Bestie!
.
#pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #beauty #beautiful #onlineshopping #agentsg

Siapa yang ada masalah kulit kusam, jeragat, jerawat, kulit kering?? 😨 .. Tak sayang kulit wajah ke tu 😰 ?? Mesti nak kulit wajah yang cantik 😍 berseri kan?? Haa..❗ Kalau nak kulit wajah yang cantik, lembap dan glowing 😘 drop nombor fon dibawah. Weollls nak bantu masalah kulit wajah uolls. 😉
.
Jom cantik persis founder Pinky! Pinky! 🌹
.
PINKY!PINKY! Your Beauty Bestie!
.
#pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #beauty #beautiful #onlineshopping #agentsg

3 1 47 minutes ago
credit: @videoislamii... #assalamualaikum
Jika engkau punya teman yang selalu membantumu dalam rangka ketaatan kepada Allah

Maka peganglah erat-erat dia, jangan pernah kau melepaskannya

Karena mencari teman baik itu susah, tetapi melepaskannya mudah sekali

Diriwayatkan pula dalam hadits

Apabila penghuni syurga telah masuk ke dalam syurga lalu mereka tidak menemukan sahabat-sahabat mereka yang selalu bersama mereka dahulu di dunia

Maka mereka pun bertanya kepada Allah SWT

Ya Rabb
kami tidak melihat sahabat-sahabat kami yang sewaktu di dunia sholat bersama kami, puasa bersama kami dan berjuang bersama kami

maka Allah berfirman

Pergilah ke neraka,
lalu keluarkan sahabat-sahabatmu yang di hatinya ada iman walaupun hanya sebesar zarrah

Jika kalian tidak menemukan aku nanti di syurga bersama kalian

Maka tolonglah bertanya kepada Allah tentang aku

Wahai Rabb kami 
Hamba MU fulan sewaktu di dunia selalu mengingatkan kami tentang ENGKAU.

Maka masukkanlah ia bersama kami di syurga-MU

Kau sahabatku...
Bolehkah aku meminta?

Hanya satu yang aku pinta.

Disaat kau tak menemukanku disurga, tanyakan kepada Allah.

Dan jika aku berada dineraka, jemputlah aku dan ajak ke surga bersamamu

credit: @videoislamii ... #assalamualaikum
Jika engkau punya teman yang selalu membantumu dalam rangka ketaatan kepada Allah

Maka peganglah erat-erat dia, jangan pernah kau melepaskannya

Karena mencari teman baik itu susah, tetapi melepaskannya mudah sekali

Diriwayatkan pula dalam hadits

Apabila penghuni syurga telah masuk ke dalam syurga lalu mereka tidak menemukan sahabat-sahabat mereka yang selalu bersama mereka dahulu di dunia

Maka mereka pun bertanya kepada Allah SWT

Ya Rabb
kami tidak melihat sahabat-sahabat kami yang sewaktu di dunia sholat bersama kami, puasa bersama kami dan berjuang bersama kami

maka Allah berfirman

Pergilah ke neraka,
lalu keluarkan sahabat-sahabatmu yang di hatinya ada iman walaupun hanya sebesar zarrah

Jika kalian tidak menemukan aku nanti di syurga bersama kalian

Maka tolonglah bertanya kepada Allah tentang aku

Wahai Rabb kami
Hamba MU fulan sewaktu di dunia selalu mengingatkan kami tentang ENGKAU.

Maka masukkanlah ia bersama kami di syurga-MU

Kau sahabatku...
Bolehkah aku meminta?

Hanya satu yang aku pinta.

Disaat kau tak menemukanku disurga, tanyakan kepada Allah.

Dan jika aku berada dineraka, jemputlah aku dan ajak ke surga bersamamu

0 0 48 minutes ago
•
•
#Assalamualaikum ...
•
¶ Kami Mulai Operasional Kembali .
¶ Hari Senin, 17 Juni 2019
¶ Buka Hari Senin - Minggu
¶ Jam 09.00 - 17.00 Wib
¶ Jl. Bangka 9 C no. 99 Jakarta Selatan 12780 Indonesia
¶ 021.22728558 / 08119187771
¶ 082111567239 (wa only)
•
•
•
<1 Stop Entertainment >
•
** REMMY KUSUMA **
** Fashion Designer **
==================
@RemmyKusuma_HouseofRoheeku
•
•
•
FOREPLAY COSTUME
Sewa • Jahit • Request
==================
@Foreplay_Costume
@RentalCostumeJakarta_Foreplay
@SewaKostumJakarta_Foreplay
@SewaKostumAnak_Jakarta
@KostumAdatTtradisional_Jakarta
@KostumBadutMaskot_Jakarta
@CostumeRobot_Jakarta
@CostumeCosplay_Jakarta
@CostumeCarnaval_Jakarta
@CostumeHalloween_Jakarta
@CostumeSuperhero_Jakarta
•
•
•
***** FOREPLAY ****
*Talent & Showbizz *
=================
@Foreplay_Talent_Showbizz
•
•
•
***** CRYZTALL *****
Models Management
==================
@Crtztall_Models_Management
•
•
•
******* d'PRETTYS *******
Cabaret Show DraqQueen
=====================
@Prettys_Cabaret_Show
•
•
•
Salam 🙏
Rommy Kusuma
Creative Director
•
•
•
#1StopEntertainment #FashionDesainerJakarta #FashionDesignerJakarta  #RentalKostumJakarta #RentalCostumeJakarta #SewaKostumJakarta #SewaCostumeJakarta
#TalenJakarta #TalentJakarta #ShowbisJakarta #ShowbizJakarta #DraqQueenJakarta #CabaretShowDraqQueenJakarta #ModelsManagementJakarta #ModelsAgencyJakarta #ManagementModelsJakarta #AgencyModelsJakarta



#Assalamualaikum ...

¶ Kami Mulai Operasional Kembali .
¶ Hari Senin, 17 Juni 2019
¶ Buka Hari Senin - Minggu
¶ Jam 09.00 - 17.00 Wib
¶ Jl. Bangka 9 C no. 99 Jakarta Selatan 12780 Indonesia
¶ 021.22728558 / 08119187771
¶ 082111567239 (wa only)



<1 Stop Entertainment >

** REMMY KUSUMA **
** Fashion Designer **
==================
@RemmyKusuma_HouseofRoheeku



FOREPLAY COSTUME
Sewa • Jahit • Request
==================
@Foreplay_Costume
@RentalCostumeJakarta_Foreplay
@SewaKostumJakarta_Foreplay
@SewaKostumAnak_Jakarta
@KostumAdatTtradisional_Jakarta
@KostumBadutMaskot_Jakarta
@CostumeRobot_Jakarta
@CostumeCosplay_Jakarta
@CostumeCarnaval_Jakarta
@CostumeHalloween_Jakarta
@CostumeSuperhero_Jakarta



***** FOREPLAY ****
*Talent & Showbizz *
=================
@Foreplay_Talent_Showbizz



***** CRYZTALL *****
Models Management
==================
@Crtztall_Models_Management



******* d'PRETTYS *******
Cabaret Show DraqQueen
=====================
@Prettys_Cabaret_Show



Salam 🙏
Rommy Kusuma
Creative Director



#1StopEntertainment #FashionDesainerJakarta #FashionDesignerJakarta #RentalKostumJakarta #RentalCostumeJakarta #SewaKostumJakarta #SewaCostumeJakarta
#TalenJakarta #TalentJakarta #ShowbisJakarta #ShowbizJakarta #DraqQueenJakarta #CabaretShowDraqQueenJakarta #ModelsManagementJakarta #ModelsAgencyJakarta #ManagementModelsJakarta #AgencyModelsJakarta

2 0 48 minutes ago
•
•
#Assalamualaikum ...
•
¶ Kami Mulai Operasional Kembali .
¶ Hari Senin, 17 Juni 2019
¶ Buka Hari Senin - Minggu
¶ Jam 09.00 - 17.00 Wib
¶ Jl. Bangka 9 C no. 99 Jakarta Selatan 12780 Indonesia
¶ 021.22728558 / 08119187771
¶ 082111567239 (wa only)
•
•
•
<1 Stop Entertainment >
•
** REMMY KUSUMA **
** Fashion Designer **
==================
@RemmyKusuma_HouseofRoheeku
•
•
•
FOREPLAY COSTUME
Sewa • Jahit • Request
==================
@Foreplay_Costume
@RentalCostumeJakarta_Foreplay
@SewaKostumJakarta_Foreplay
@SewaKostumAnak_Jakarta
@KostumAdatTtradisional_Jakarta
@KostumBadutMaskot_Jakarta
@CostumeRobot_Jakarta
@CostumeCosplay_Jakarta
@CostumeCarnaval_Jakarta
@CostumeHalloween_Jakarta
@CostumeSuperhero_Jakarta
•
•
•
***** FOREPLAY ****
*Talent & Showbizz *
=================
@Foreplay_Talent_Showbizz
•
•
•
***** CRYZTALL *****
Models Management
==================
@Crtztall_Models_Management
•
•
•
******* d'PRETTYS *******
Cabaret Show DraqQueen
=====================
@Prettys_Cabaret_Show
•
•
•
Salam 🙏
Rommy Kusuma
Creative Director
•
•
•
#1StopEntertainment #FashionDesainerJakarta #FashionDesignerJakarta  #RentalKostumJakarta #RentalCostumeJakarta #SewaKostumJakarta #SewaCostumeJakarta
#TalenJakarta #TalentJakarta #ShowbisJakarta #ShowbizJakarta #DraqQueenJakarta #CabaretShowDraqQueenJakarta #ModelsManagementJakarta #ModelsAgencyJakarta #ManagementModelsJakarta #AgencyModelsJakarta



#Assalamualaikum ...

¶ Kami Mulai Operasional Kembali .
¶ Hari Senin, 17 Juni 2019
¶ Buka Hari Senin - Minggu
¶ Jam 09.00 - 17.00 Wib
¶ Jl. Bangka 9 C no. 99 Jakarta Selatan 12780 Indonesia
¶ 021.22728558 / 08119187771
¶ 082111567239 (wa only)



<1 Stop Entertainment >

** REMMY KUSUMA **
** Fashion Designer **
==================
@RemmyKusuma_HouseofRoheeku



FOREPLAY COSTUME
Sewa • Jahit • Request
==================
@Foreplay_Costume
@RentalCostumeJakarta_Foreplay
@SewaKostumJakarta_Foreplay
@SewaKostumAnak_Jakarta
@KostumAdatTtradisional_Jakarta
@KostumBadutMaskot_Jakarta
@CostumeRobot_Jakarta
@CostumeCosplay_Jakarta
@CostumeCarnaval_Jakarta
@CostumeHalloween_Jakarta
@CostumeSuperhero_Jakarta



***** FOREPLAY ****
*Talent & Showbizz *
=================
@Foreplay_Talent_Showbizz



***** CRYZTALL *****
Models Management
==================
@Crtztall_Models_Management



******* d'PRETTYS *******
Cabaret Show DraqQueen
=====================
@Prettys_Cabaret_Show



Salam 🙏
Rommy Kusuma
Creative Director



#1StopEntertainment #FashionDesainerJakarta #FashionDesignerJakarta #RentalKostumJakarta #RentalCostumeJakarta #SewaKostumJakarta #SewaCostumeJakarta
#TalenJakarta #TalentJakarta #ShowbisJakarta #ShowbizJakarta #DraqQueenJakarta #CabaretShowDraqQueenJakarta #ModelsManagementJakarta #ModelsAgencyJakarta #ManagementModelsJakarta #AgencyModelsJakarta

2 1 48 minutes ago
•
•
#Assalamualaikum ...
•
¶ Kami Mulai Operasional Kembali .
¶ Hari Senin, 17 Juni 2019
¶ Buka Hari Senin - Minggu
¶ Jam 09.00 - 17.00 Wib
¶ Jl. Bangka 9 C no. 99 Jakarta Selatan 12780 Indonesia
¶ 021.22728558 / 08119187771
¶ 082111567239 (wa only)
•
•
•
<1 Stop Entertainment >
•
** REMMY KUSUMA **
** Fashion Designer **
==================
@RemmyKusuma_HouseofRoheeku
•
•
•
FOREPLAY COSTUME
Sewa • Jahit • Request
==================
@Foreplay_Costume
@RentalCostumeJakarta_Foreplay
@SewaKostumJakarta_Foreplay
@SewaKostumAnak_Jakarta
@KostumAdatTtradisional_Jakarta
@KostumBadutMaskot_Jakarta
@CostumeRobot_Jakarta
@CostumeCosplay_Jakarta
@CostumeCarnaval_Jakarta
@CostumeHalloween_Jakarta
@CostumeSuperhero_Jakarta
•
•
•
***** FOREPLAY ****
*Talent & Showbizz *
=================
@Foreplay_Talent_Showbizz
•
•
•
***** CRYZTALL *****
Models Management
==================
@Crtztall_Models_Management
•
•
•
******* d'PRETTYS *******
Cabaret Show DraqQueen
=====================
@Prettys_Cabaret_Show
•
•
•
Salam 🙏
Rommy Kusuma
Creative Director
•
•
•
#1StopEntertainment #FashionDesainerJakarta #FashionDesignerJakarta  #RentalKostumJakarta #RentalCostumeJakarta #SewaKostumJakarta #SewaCostumeJakarta
#TalenJakarta #TalentJakarta #ShowbisJakarta #ShowbizJakarta #DraqQueenJakarta #CabaretShowDraqQueenJakarta #ModelsManagementJakarta #ModelsAgencyJakarta #ManagementModelsJakarta #AgencyModelsJakarta



#Assalamualaikum ...

¶ Kami Mulai Operasional Kembali .
¶ Hari Senin, 17 Juni 2019
¶ Buka Hari Senin - Minggu
¶ Jam 09.00 - 17.00 Wib
¶ Jl. Bangka 9 C no. 99 Jakarta Selatan 12780 Indonesia
¶ 021.22728558 / 08119187771
¶ 082111567239 (wa only)



<1 Stop Entertainment >

** REMMY KUSUMA **
** Fashion Designer **
==================
@RemmyKusuma_HouseofRoheeku



FOREPLAY COSTUME
Sewa • Jahit • Request
==================
@Foreplay_Costume
@RentalCostumeJakarta_Foreplay
@SewaKostumJakarta_Foreplay
@SewaKostumAnak_Jakarta
@KostumAdatTtradisional_Jakarta
@KostumBadutMaskot_Jakarta
@CostumeRobot_Jakarta
@CostumeCosplay_Jakarta
@CostumeCarnaval_Jakarta
@CostumeHalloween_Jakarta
@CostumeSuperhero_Jakarta



***** FOREPLAY ****
*Talent & Showbizz *
=================
@Foreplay_Talent_Showbizz



***** CRYZTALL *****
Models Management
==================
@Crtztall_Models_Management



******* d'PRETTYS *******
Cabaret Show DraqQueen
=====================
@Prettys_Cabaret_Show



Salam 🙏
Rommy Kusuma
Creative Director



#1StopEntertainment #FashionDesainerJakarta #FashionDesignerJakarta #RentalKostumJakarta #RentalCostumeJakarta #SewaKostumJakarta #SewaCostumeJakarta
#TalenJakarta #TalentJakarta #ShowbisJakarta #ShowbizJakarta #DraqQueenJakarta #CabaretShowDraqQueenJakarta #ModelsManagementJakarta #ModelsAgencyJakarta #ManagementModelsJakarta #AgencyModelsJakarta

2 3 48 minutes ago
TESTIMONI : KULIT KUSAM 
Testimoni pengguna “Gold Glowing Serum & Snow Lotion”
Feedback dari customer selepas 1 bulan menggunakan produk Pinky! Pinky!
.
“ Mlm pakai serum..Siang pkai snow whitening lotion 😊👍 Mmg best la pinky2 niii.. Alhamdulillah semakin serasi dgn kulit sy.. 👍😊😘”
.
Jom cantik dengan menggunakan Pinky! Pinky!
.
PINKY!PINKY! Your Beauty Bestie!
.
#pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #pinkypinkytestimoni #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #beauty #beautiful #onlineshopping #agentsg

TESTIMONI : KULIT KUSAM
Testimoni pengguna “Gold Glowing Serum & Snow Lotion”
Feedback dari customer selepas 1 bulan menggunakan produk Pinky! Pinky!
.
“ Mlm pakai serum..Siang pkai snow whitening lotion 😊👍 Mmg best la pinky2 niii.. Alhamdulillah semakin serasi dgn kulit sy.. 👍😊😘”
.
Jom cantik dengan menggunakan Pinky! Pinky!
.
PINKY!PINKY! Your Beauty Bestie!
.
#pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #pinkypinkytestimoni #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #beauty #beautiful #onlineshopping #agentsg

2 0 50 minutes ago
•
•
#Assalamualaikum ...
•
¶ Kami Mulai Operasional Kembali .
¶ Hari Senin, 17 Juni 2019
¶ Buka Hari Senin - Minggu
¶ Jam 09.00 - 17.00 Wib
¶ Jl. Bangka 9 C no. 99 Jakarta Selatan 12780 Indonesia
¶ 021.22728558 / 08119187771
¶ 082111567239 (wa only)
•
•
•
<1 Stop Entertainment >
•
** REMMY KUSUMA **
** Fashion Designer **
==================
@RemmyKusuma_HouseofRoheeku
•
•
•
FOREPLAY COSTUME
Sewa • Jahit • Request
==================
@Foreplay_Costume
@RentalCostumeJakarta_Foreplay
@SewaKostumJakarta_Foreplay
@SewaKostumAnak_Jakarta
@KostumAdatTtradisional_Jakarta
@KostumBadutMaskot_Jakarta
@CostumeRobot_Jakarta
@CostumeCosplay_Jakarta
@CostumeCarnaval_Jakarta
@CostumeHalloween_Jakarta
@CostumeSuperhero_Jakarta
•
•
•
***** FOREPLAY ****
*Talent & Showbizz *
=================
@Foreplay_Talent_Showbizz
•
•
•
***** CRYZTALL *****
Models Management
==================
@Crtztall_Models_Management
•
•
•
******* d'PRETTYS *******
Cabaret Show DraqQueen
=====================
@Prettys_Cabaret_Show
•
•
•
Salam 🙏
Rommy Kusuma
Creative Director
•
•
•
#1StopEntertainment #FashionDesainerJakarta #FashionDesignerJakarta  #RentalKostumJakarta #RentalCostumeJakarta #SewaKostumJakarta #SewaCostumeJakarta
#TalenJakarta #TalentJakarta #ShowbisJakarta #ShowbizJakarta #DraqQueenJakarta #CabaretShowDraqQueenJakarta #ModelsManagementJakarta #ModelsAgencyJakarta #ManagementModelsJakarta #AgencyModelsJakarta



#Assalamualaikum ...

¶ Kami Mulai Operasional Kembali .
¶ Hari Senin, 17 Juni 2019
¶ Buka Hari Senin - Minggu
¶ Jam 09.00 - 17.00 Wib
¶ Jl. Bangka 9 C no. 99 Jakarta Selatan 12780 Indonesia
¶ 021.22728558 / 08119187771
¶ 082111567239 (wa only)



<1 Stop Entertainment >

** REMMY KUSUMA **
** Fashion Designer **
==================
@RemmyKusuma_HouseofRoheeku



FOREPLAY COSTUME
Sewa • Jahit • Request
==================
@Foreplay_Costume
@RentalCostumeJakarta_Foreplay
@SewaKostumJakarta_Foreplay
@SewaKostumAnak_Jakarta
@KostumAdatTtradisional_Jakarta
@KostumBadutMaskot_Jakarta
@CostumeRobot_Jakarta
@CostumeCosplay_Jakarta
@CostumeCarnaval_Jakarta
@CostumeHalloween_Jakarta
@CostumeSuperhero_Jakarta



***** FOREPLAY ****
*Talent & Showbizz *
=================
@Foreplay_Talent_Showbizz



***** CRYZTALL *****
Models Management
==================
@Crtztall_Models_Management



******* d'PRETTYS *******
Cabaret Show DraqQueen
=====================
@Prettys_Cabaret_Show



Salam 🙏
Rommy Kusuma
Creative Director



#1StopEntertainment #FashionDesainerJakarta #FashionDesignerJakarta #RentalKostumJakarta #RentalCostumeJakarta #SewaKostumJakarta #SewaCostumeJakarta
#TalenJakarta #TalentJakarta #ShowbisJakarta #ShowbizJakarta #DraqQueenJakarta #CabaretShowDraqQueenJakarta #ModelsManagementJakarta #ModelsAgencyJakarta #ManagementModelsJakarta #AgencyModelsJakarta

2 1 50 minutes ago
•
•
#Assalamualaikum ...
•
¶ Kami Mulai Operasional Kembali .
¶ Hari Senin, 17 Juni 2019
¶ Buka Hari Senin - Minggu
¶ Jam 09.00 - 17.00 Wib
¶ Jl. Bangka 9 C no. 99 Jakarta Selatan 12780 Indonesia
¶ 021.22728558 / 08119187771
¶ 082111567239 (wa only)
•
•
•
<1 Stop Entertainment >
•
** REMMY KUSUMA **
** Fashion Designer **
==================
@RemmyKusuma_HouseofRoheeku
•
•
•
FOREPLAY COSTUME
Sewa • Jahit • Request
==================
@Foreplay_Costume
@RentalCostumeJakarta_Foreplay
@SewaKostumJakarta_Foreplay
@SewaKostumAnak_Jakarta
@KostumAdatTtradisional_Jakarta
@KostumBadutMaskot_Jakarta
@CostumeRobot_Jakarta
@CostumeCosplay_Jakarta
@CostumeCarnaval_Jakarta
@CostumeHalloween_Jakarta
@CostumeSuperhero_Jakarta
•
•
•
***** FOREPLAY ****
*Talent & Showbizz *
=================
@Foreplay_Talent_Showbizz
•
•
•
***** CRYZTALL *****
Models Management
==================
@Crtztall_Models_Management
•
•
•
******* d'PRETTYS *******
Cabaret Show DraqQueen
=====================
@Prettys_Cabaret_Show
•
•
•
Salam 🙏
Rommy Kusuma
Creative Director
•
•
•
#1StopEntertainment #FashionDesainerJakarta #FashionDesignerJakarta  #RentalKostumJakarta #RentalCostumeJakarta #SewaKostumJakarta #SewaCostumeJakarta
#TalenJakarta #TalentJakarta #ShowbisJakarta #ShowbizJakarta #DraqQueenJakarta #CabaretShowDraqQueenJakarta #ModelsManagementJakarta #ModelsAgencyJakarta #ManagementModelsJakarta #AgencyModelsJakarta



#Assalamualaikum ...

¶ Kami Mulai Operasional Kembali .
¶ Hari Senin, 17 Juni 2019
¶ Buka Hari Senin - Minggu
¶ Jam 09.00 - 17.00 Wib
¶ Jl. Bangka 9 C no. 99 Jakarta Selatan 12780 Indonesia
¶ 021.22728558 / 08119187771
¶ 082111567239 (wa only)



<1 Stop Entertainment >

** REMMY KUSUMA **
** Fashion Designer **
==================
@RemmyKusuma_HouseofRoheeku



FOREPLAY COSTUME
Sewa • Jahit • Request
==================
@Foreplay_Costume
@RentalCostumeJakarta_Foreplay
@SewaKostumJakarta_Foreplay
@SewaKostumAnak_Jakarta
@KostumAdatTtradisional_Jakarta
@KostumBadutMaskot_Jakarta
@CostumeRobot_Jakarta
@CostumeCosplay_Jakarta
@CostumeCarnaval_Jakarta
@CostumeHalloween_Jakarta
@CostumeSuperhero_Jakarta



***** FOREPLAY ****
*Talent & Showbizz *
=================
@Foreplay_Talent_Showbizz



***** CRYZTALL *****
Models Management
==================
@Crtztall_Models_Management



******* d'PRETTYS *******
Cabaret Show DraqQueen
=====================
@Prettys_Cabaret_Show



Salam 🙏
Rommy Kusuma
Creative Director



#1StopEntertainment #FashionDesainerJakarta #FashionDesignerJakarta #RentalKostumJakarta #RentalCostumeJakarta #SewaKostumJakarta #SewaCostumeJakarta
#TalenJakarta #TalentJakarta #ShowbisJakarta #ShowbizJakarta #DraqQueenJakarta #CabaretShowDraqQueenJakarta #ModelsManagementJakarta #ModelsAgencyJakarta #ManagementModelsJakarta #AgencyModelsJakarta

2 2 50 minutes ago
•
•
#Assalamualaikum ...
•
¶ Kami Mulai Operasional Kembali .
¶ Hari Senin, 17 Juni 2019
¶ Buka Hari Senin - Minggu
¶ Jam 09.00 - 17.00 Wib
¶ Jl. Bangka 9 C no. 99 Jakarta Selatan 12780 Indonesia
¶ 021.22728558 / 08119187771
¶ 082111567239 (wa only)
•
•
•
<1 Stop Entertainment >
•
** REMMY KUSUMA **
** Fashion Designer **
==================
@RemmyKusuma_HouseofRoheeku
•
•
•
FOREPLAY COSTUME
Sewa • Jahit • Request
==================
@Foreplay_Costume
@RentalCostumeJakarta_Foreplay
@SewaKostumJakarta_Foreplay
@SewaKostumAnak_Jakarta
@KostumAdatTtradisional_Jakarta
@KostumBadutMaskot_Jakarta
@CostumeRobot_Jakarta
@CostumeCosplay_Jakarta
@CostumeCarnaval_Jakarta
@CostumeHalloween_Jakarta
@CostumeSuperhero_Jakarta
•
•
•
***** FOREPLAY ****
*Talent & Showbizz *
=================
@Foreplay_Talent_Showbizz
•
•
•
***** CRYZTALL *****
Models Management
==================
@Crtztall_Models_Management
•
•
•
******* d'PRETTYS *******
Cabaret Show DraqQueen
=====================
@Prettys_Cabaret_Show
•
•
•
Salam 🙏
Rommy Kusuma
Creative Director
•
•
•
#1StopEntertainment #FashionDesainerJakarta #FashionDesignerJakarta  #RentalKostumJakarta #RentalCostumeJakarta #SewaKostumJakarta #SewaCostumeJakarta
#TalenJakarta #TalentJakarta #ShowbisJakarta #ShowbizJakarta #DraqQueenJakarta #CabaretShowDraqQueenJakarta #ModelsManagementJakarta #ModelsAgencyJakarta #ManagementModelsJakarta #AgencyModelsJakarta



#Assalamualaikum ...

¶ Kami Mulai Operasional Kembali .
¶ Hari Senin, 17 Juni 2019
¶ Buka Hari Senin - Minggu
¶ Jam 09.00 - 17.00 Wib
¶ Jl. Bangka 9 C no. 99 Jakarta Selatan 12780 Indonesia
¶ 021.22728558 / 08119187771
¶ 082111567239 (wa only)



<1 Stop Entertainment >

** REMMY KUSUMA **
** Fashion Designer **
==================
@RemmyKusuma_HouseofRoheeku



FOREPLAY COSTUME
Sewa • Jahit • Request
==================
@Foreplay_Costume
@RentalCostumeJakarta_Foreplay
@SewaKostumJakarta_Foreplay
@SewaKostumAnak_Jakarta
@KostumAdatTtradisional_Jakarta
@KostumBadutMaskot_Jakarta
@CostumeRobot_Jakarta
@CostumeCosplay_Jakarta
@CostumeCarnaval_Jakarta
@CostumeHalloween_Jakarta
@CostumeSuperhero_Jakarta



***** FOREPLAY ****
*Talent & Showbizz *
=================
@Foreplay_Talent_Showbizz



***** CRYZTALL *****
Models Management
==================
@Crtztall_Models_Management



******* d'PRETTYS *******
Cabaret Show DraqQueen
=====================
@Prettys_Cabaret_Show



Salam 🙏
Rommy Kusuma
Creative Director



#1StopEntertainment #FashionDesainerJakarta #FashionDesignerJakarta #RentalKostumJakarta #RentalCostumeJakarta #SewaKostumJakarta #SewaCostumeJakarta
#TalenJakarta #TalentJakarta #ShowbisJakarta #ShowbizJakarta #DraqQueenJakarta #CabaretShowDraqQueenJakarta #ModelsManagementJakarta #ModelsAgencyJakarta #ManagementModelsJakarta #AgencyModelsJakarta

2 0 51 minutes ago
Weolls nk share tips penjagaan kulit muka 👱‍♀👱‍♀
.
1. Bersihkan wajah 2 kali sehari
2. Perbanyakkan makan sayur-sayuran dan buah-buahan
3. Perbanyakkan minum air mineral
4. Rehat dan bersukan yang secukupnya
.
Haaa..! Nak cantikkan??😍 perlulah ikut tips 😘
.
PINKY!PINKY! Your Beauty Bestie!
.
#pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #beauty #beautiful #onlineshopping #agentsg

Weolls nk share tips penjagaan kulit muka 👱‍♀👱‍♀
.
1. Bersihkan wajah 2 kali sehari
2. Perbanyakkan makan sayur-sayuran dan buah-buahan
3. Perbanyakkan minum air mineral
4. Rehat dan bersukan yang secukupnya
.
Haaa..! Nak cantikkan??😍 perlulah ikut tips 😘
.
PINKY!PINKY! Your Beauty Bestie!
.
#pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #beauty #beautiful #onlineshopping #agentsg

2 0 52 minutes ago
•
•
#Assalamualaikum ...
•
¶ Kami Mulai Operasional Kembali .
¶ Hari Senin, 17 Juni 2019
¶ Buka Hari Senin - Minggu
¶ Jam 09.00 - 17.00 Wib
¶ Jl. Bangka 9 C no. 99 Jakarta Selatan 12780 Indonesia
¶ 021.22728558 / 08119187771
¶ 082111567239 (wa only)
•
•
•
<1 Stop Entertainment >
•
** REMMY KUSUMA **
** Fashion Designer **
==================
@RemmyKusuma_HouseofRoheeku
•
•
•
FOREPLAY COSTUME
Sewa • Jahit • Request
==================
@Foreplay_Costume
@RentalCostumeJakarta_Foreplay
@SewaKostumJakarta_Foreplay
@SewaKostumAnak_Jakarta
@KostumAdatTtradisional_Jakarta
@KostumBadutMaskot_Jakarta
@CostumeRobot_Jakarta
@CostumeCosplay_Jakarta
@CostumeCarnaval_Jakarta
@CostumeHalloween_Jakarta
@CostumeSuperhero_Jakarta
•
•
•
***** FOREPLAY ****
*Talent & Showbizz *
=================
@Foreplay_Talent_Showbizz
•
•
•
***** CRYZTALL *****
Models Management
==================
@Crtztall_Models_Management
•
•
•
******* d'PRETTYS *******
Cabaret Show DraqQueen
=====================
@Prettys_Cabaret_Show
•
•
•
Salam 🙏
Rommy Kusuma
Creative Director
•
•
•
#1StopEntertainment #FashionDesainerJakarta #FashionDesignerJakarta  #RentalKostumJakarta #RentalCostumeJakarta #SewaKostumJakarta #SewaCostumeJakarta
#TalenJakarta #TalentJakarta #ShowbisJakarta #ShowbizJakarta #DraqQueenJakarta #CabaretShowDraqQueenJakarta #ModelsManagementJakarta #ModelsAgencyJakarta #ManagementModelsJakarta #AgencyModelsJakarta



#Assalamualaikum ...

¶ Kami Mulai Operasional Kembali .
¶ Hari Senin, 17 Juni 2019
¶ Buka Hari Senin - Minggu
¶ Jam 09.00 - 17.00 Wib
¶ Jl. Bangka 9 C no. 99 Jakarta Selatan 12780 Indonesia
¶ 021.22728558 / 08119187771
¶ 082111567239 (wa only)



<1 Stop Entertainment >

** REMMY KUSUMA **
** Fashion Designer **
==================
@RemmyKusuma_HouseofRoheeku



FOREPLAY COSTUME
Sewa • Jahit • Request
==================
@Foreplay_Costume
@RentalCostumeJakarta_Foreplay
@SewaKostumJakarta_Foreplay
@SewaKostumAnak_Jakarta
@KostumAdatTtradisional_Jakarta
@KostumBadutMaskot_Jakarta
@CostumeRobot_Jakarta
@CostumeCosplay_Jakarta
@CostumeCarnaval_Jakarta
@CostumeHalloween_Jakarta
@CostumeSuperhero_Jakarta



***** FOREPLAY ****
*Talent & Showbizz *
=================
@Foreplay_Talent_Showbizz



***** CRYZTALL *****
Models Management
==================
@Crtztall_Models_Management



******* d'PRETTYS *******
Cabaret Show DraqQueen
=====================
@Prettys_Cabaret_Show



Salam 🙏
Rommy Kusuma
Creative Director



#1StopEntertainment #FashionDesainerJakarta #FashionDesignerJakarta #RentalKostumJakarta #RentalCostumeJakarta #SewaKostumJakarta #SewaCostumeJakarta
#TalenJakarta #TalentJakarta #ShowbisJakarta #ShowbizJakarta #DraqQueenJakarta #CabaretShowDraqQueenJakarta #ModelsManagementJakarta #ModelsAgencyJakarta #ManagementModelsJakarta #AgencyModelsJakarta

3 0 54 minutes ago
•
•
#Assalamualaikum ...
•
¶ Kami Mulai Operasional Kembali .
¶ Hari Senin, 17 Juni 2019
¶ Buka Hari Senin - Minggu
¶ Jam 09.00 - 17.00 Wib
¶ Jl. Bangka 9 C no. 99 Jakarta Selatan 12780 Indonesia
¶ 021.22728558 / 08119187771
¶ 082111567239 (wa only)
•
•
•
<1 Stop Entertainment >
•
** REMMY KUSUMA **
** Fashion Designer **
==================
@RemmyKusuma_HouseofRoheeku
•
•
•
FOREPLAY COSTUME
Sewa • Jahit • Request
==================
@Foreplay_Costume
@RentalCostumeJakarta_Foreplay
@SewaKostumJakarta_Foreplay
@SewaKostumAnak_Jakarta
@KostumAdatTtradisional_Jakarta
@KostumBadutMaskot_Jakarta
@CostumeRobot_Jakarta
@CostumeCosplay_Jakarta
@CostumeCarnaval_Jakarta
@CostumeHalloween_Jakarta
@CostumeSuperhero_Jakarta
•
•
•
***** FOREPLAY ****
*Talent & Showbizz *
=================
@Foreplay_Talent_Showbizz
•
•
•
***** CRYZTALL *****
Models Management
==================
@Crtztall_Models_Management
•
•
•
******* d'PRETTYS *******
Cabaret Show DraqQueen
=====================
@Prettys_Cabaret_Show
•
•
•
Salam 🙏
Rommy Kusuma
Creative Director
•
•
•
#1StopEntertainment #FashionDesainerJakarta #FashionDesignerJakarta  #RentalKostumJakarta #RentalCostumeJakarta #SewaKostumJakarta #SewaCostumeJakarta
#TalenJakarta #TalentJakarta #ShowbisJakarta #ShowbizJakarta #DraqQueenJakarta #CabaretShowDraqQueenJakarta #ModelsManagementJakarta #ModelsAgencyJakarta #ManagementModelsJakarta #AgencyModelsJakarta



#Assalamualaikum ...

¶ Kami Mulai Operasional Kembali .
¶ Hari Senin, 17 Juni 2019
¶ Buka Hari Senin - Minggu
¶ Jam 09.00 - 17.00 Wib
¶ Jl. Bangka 9 C no. 99 Jakarta Selatan 12780 Indonesia
¶ 021.22728558 / 08119187771
¶ 082111567239 (wa only)



<1 Stop Entertainment >

** REMMY KUSUMA **
** Fashion Designer **
==================
@RemmyKusuma_HouseofRoheeku



FOREPLAY COSTUME
Sewa • Jahit • Request
==================
@Foreplay_Costume
@RentalCostumeJakarta_Foreplay
@SewaKostumJakarta_Foreplay
@SewaKostumAnak_Jakarta
@KostumAdatTtradisional_Jakarta
@KostumBadutMaskot_Jakarta
@CostumeRobot_Jakarta
@CostumeCosplay_Jakarta
@CostumeCarnaval_Jakarta
@CostumeHalloween_Jakarta
@CostumeSuperhero_Jakarta



***** FOREPLAY ****
*Talent & Showbizz *
=================
@Foreplay_Talent_Showbizz



***** CRYZTALL *****
Models Management
==================
@Crtztall_Models_Management



******* d'PRETTYS *******
Cabaret Show DraqQueen
=====================
@Prettys_Cabaret_Show



Salam 🙏
Rommy Kusuma
Creative Director



#1StopEntertainment #FashionDesainerJakarta #FashionDesignerJakarta #RentalKostumJakarta #RentalCostumeJakarta #SewaKostumJakarta #SewaCostumeJakarta
#TalenJakarta #TalentJakarta #ShowbisJakarta #ShowbizJakarta #DraqQueenJakarta #CabaretShowDraqQueenJakarta #ModelsManagementJakarta #ModelsAgencyJakarta #ManagementModelsJakarta #AgencyModelsJakarta

6 2 57 minutes ago
•
•
#Assalamualaikum ...
•
¶ Kami Mulai Operasional Kembali .
¶ Hari Senin, 17 Juni 2019
¶ Buka Hari Senin - Minggu
¶ Jam 09.00 - 17.00 Wib
¶ Jl. Bangka 9 C no. 99 Jakarta Selatan 12780 Indonesia
¶ 021.22728558 / 08119187771
¶ 082111567239 (wa only)
•
•
•
<1 Stop Entertainment >
•
** REMMY KUSUMA **
** Fashion Designer **
==================
@RemmyKusuma_HouseofRoheeku
•
•
•
FOREPLAY COSTUME
Sewa • Jahit • Request
==================
@Foreplay_Costume
@RentalCostumeJakarta_Foreplay
@SewaKostumJakarta_Foreplay
@SewaKostumAnak_Jakarta
@KostumAdatTtradisional_Jakarta
@KostumBadutMaskot_Jakarta
@CostumeRobot_Jakarta
@CostumeCosplay_Jakarta
@CostumeCarnaval_Jakarta
@CostumeHalloween_Jakarta
@CostumeSuperhero_Jakarta
•
•
•
***** FOREPLAY ****
*Talent & Showbizz *
=================
@Foreplay_Talent_Showbizz
•
•
•
***** CRYZTALL *****
Models Management
==================
@Crtztall_Models_Management
•
•
•
******* d'PRETTYS *******
Cabaret Show DraqQueen
=====================
@Prettys_Cabaret_Show
•
•
•
Salam 🙏
Rommy Kusuma
Creative Director
•
•
•
#1StopEntertainment #FashionDesainerJakarta #FashionDesignerJakarta  #RentalKostumJakarta #RentalCostumeJakarta #SewaKostumJakarta #SewaCostumeJakarta
#TalenJakarta #TalentJakarta #ShowbisJakarta #ShowbizJakarta #DraqQueenJakarta #CabaretShowDraqQueenJakarta #ModelsManagementJakarta #ModelsAgencyJakarta #ManagementModelsJakarta #AgencyModelsJakarta



#Assalamualaikum ...

¶ Kami Mulai Operasional Kembali .
¶ Hari Senin, 17 Juni 2019
¶ Buka Hari Senin - Minggu
¶ Jam 09.00 - 17.00 Wib
¶ Jl. Bangka 9 C no. 99 Jakarta Selatan 12780 Indonesia
¶ 021.22728558 / 08119187771
¶ 082111567239 (wa only)



<1 Stop Entertainment >

** REMMY KUSUMA **
** Fashion Designer **
==================
@RemmyKusuma_HouseofRoheeku



FOREPLAY COSTUME
Sewa • Jahit • Request
==================
@Foreplay_Costume
@RentalCostumeJakarta_Foreplay
@SewaKostumJakarta_Foreplay
@SewaKostumAnak_Jakarta
@KostumAdatTtradisional_Jakarta
@KostumBadutMaskot_Jakarta
@CostumeRobot_Jakarta
@CostumeCosplay_Jakarta
@CostumeCarnaval_Jakarta
@CostumeHalloween_Jakarta
@CostumeSuperhero_Jakarta



***** FOREPLAY ****
*Talent & Showbizz *
=================
@Foreplay_Talent_Showbizz



***** CRYZTALL *****
Models Management
==================
@Crtztall_Models_Management



******* d'PRETTYS *******
Cabaret Show DraqQueen
=====================
@Prettys_Cabaret_Show



Salam 🙏
Rommy Kusuma
Creative Director



#1StopEntertainment #FashionDesainerJakarta #FashionDesignerJakarta #RentalKostumJakarta #RentalCostumeJakarta #SewaKostumJakarta #SewaCostumeJakarta
#TalenJakarta #TalentJakarta #ShowbisJakarta #ShowbizJakarta #DraqQueenJakarta #CabaretShowDraqQueenJakarta #ModelsManagementJakarta #ModelsAgencyJakarta #ManagementModelsJakarta #AgencyModelsJakarta

4 0 57 minutes ago
•
•
#Assalamualaikum ...
•
¶ Kami Mulai Operasional Kembali .
¶ Hari Senin, 17 Juni 2019
¶ Buka Hari Senin - Minggu
¶ Jam 09.00 - 17.00 Wib
¶ Jl. Bangka 9 C no. 99 Jakarta Selatan 12780 Indonesia
¶ 021.22728558 / 08119187771
¶ 082111567239 (wa only)
•
•
•
<1 Stop Entertainment >
•
** REMMY KUSUMA **
** Fashion Designer **
==================
@RemmyKusuma_HouseofRoheeku
•
•
•
FOREPLAY COSTUME
Sewa • Jahit • Request
==================
@Foreplay_Costume
@RentalCostumeJakarta_Foreplay
@SewaKostumJakarta_Foreplay
@SewaKostumAnak_Jakarta
@KostumAdatTtradisional_Jakarta
@KostumBadutMaskot_Jakarta
@CostumeRobot_Jakarta
@CostumeCosplay_Jakarta
@CostumeCarnaval_Jakarta
@CostumeHalloween_Jakarta
@CostumeSuperhero_Jakarta
•
•
•
***** FOREPLAY ****
*Talent & Showbizz *
=================
@Foreplay_Talent_Showbizz
•
•
•
***** CRYZTALL *****
Models Management
==================
@Crtztall_Models_Management
•
•
•
******* d'PRETTYS *******
Cabaret Show DraqQueen
=====================
@Prettys_Cabaret_Show
•
•
•
Salam 🙏
Rommy Kusuma
Creative Director
•
•
•
#1StopEntertainment #FashionDesainerJakarta #FashionDesignerJakarta  #RentalKostumJakarta #RentalCostumeJakarta #SewaKostumJakarta #SewaCostumeJakarta
#TalenJakarta #TalentJakarta #ShowbisJakarta #ShowbizJakarta #DraqQueenJakarta #CabaretShowDraqQueenJakarta #ModelsManagementJakarta #ModelsAgencyJakarta #ManagementModelsJakarta #AgencyModelsJakarta



#Assalamualaikum ...

¶ Kami Mulai Operasional Kembali .
¶ Hari Senin, 17 Juni 2019
¶ Buka Hari Senin - Minggu
¶ Jam 09.00 - 17.00 Wib
¶ Jl. Bangka 9 C no. 99 Jakarta Selatan 12780 Indonesia
¶ 021.22728558 / 08119187771
¶ 082111567239 (wa only)



<1 Stop Entertainment >

** REMMY KUSUMA **
** Fashion Designer **
==================
@RemmyKusuma_HouseofRoheeku



FOREPLAY COSTUME
Sewa • Jahit • Request
==================
@Foreplay_Costume
@RentalCostumeJakarta_Foreplay
@SewaKostumJakarta_Foreplay
@SewaKostumAnak_Jakarta
@KostumAdatTtradisional_Jakarta
@KostumBadutMaskot_Jakarta
@CostumeRobot_Jakarta
@CostumeCosplay_Jakarta
@CostumeCarnaval_Jakarta
@CostumeHalloween_Jakarta
@CostumeSuperhero_Jakarta



***** FOREPLAY ****
*Talent & Showbizz *
=================
@Foreplay_Talent_Showbizz



***** CRYZTALL *****
Models Management
==================
@Crtztall_Models_Management



******* d'PRETTYS *******
Cabaret Show DraqQueen
=====================
@Prettys_Cabaret_Show



Salam 🙏
Rommy Kusuma
Creative Director



#1StopEntertainment #FashionDesainerJakarta #FashionDesignerJakarta #RentalKostumJakarta #RentalCostumeJakarta #SewaKostumJakarta #SewaCostumeJakarta
#TalenJakarta #TalentJakarta #ShowbisJakarta #ShowbizJakarta #DraqQueenJakarta #CabaretShowDraqQueenJakarta #ModelsManagementJakarta #ModelsAgencyJakarta #ManagementModelsJakarta #AgencyModelsJakarta

6 1 57 minutes ago
Surah 23. The Believers

17. And We have made, above you, seven tracts; and We are never unmindful of (our) Creation.
18. And We send down water from the sky according to (due) measure, and We cause it to soak in the soil; and We certainly are able to drain it off (with ease).
19. With it We grow for you gardens of date-palms and vines: in them have ye abundant fruits: and of them ye eat (and have enjoyment),-
20. Also a tree springing out of Mount Sinai, which produces oil, and relish for those who use it for food.
21. And in cattle (too) ye have an instructive example: from within their bodies We produce (milk) for you to drink; there are, in them, (besides), numerous (other) benefits for you; and of their (meat) ye eat;
22. An on them, as well as in slips, ye side.
23. (Further, We sent a long line of prophets for your instruction). We sent Noah to his people: He said, "O my people! worship Allah. Ye have no other god but Him. Will ye not fear (Him)?"
.
.
.

Recited by Maher Al Muaiqly .
.
.
🕋🕌🌙🌍
#Islam #Allah #Quran #religion #heaven #jannah #sunnah #muslim #islamic #islamicquotes #Muhammad #deen #God #Jesus #Arabic #الله #allahuakbar #Islamicpost #Islamicreminders #bismillah #pece #Medine #Makkah #sujood #ramadan #inspirationalquotes #salah #knowledge #assalamualaikum

Surah 23. The Believers

17. And We have made, above you, seven tracts; and We are never unmindful of (our) Creation.
18. And We send down water from the sky according to (due) measure, and We cause it to soak in the soil; and We certainly are able to drain it off (with ease).
19. With it We grow for you gardens of date-palms and vines: in them have ye abundant fruits: and of them ye eat (and have enjoyment),-
20. Also a tree springing out of Mount Sinai, which produces oil, and relish for those who use it for food.
21. And in cattle (too) ye have an instructive example: from within their bodies We produce (milk) for you to drink; there are, in them, (besides), numerous (other) benefits for you; and of their (meat) ye eat;
22. An on them, as well as in slips, ye side.
23. (Further, We sent a long line of prophets for your instruction). We sent Noah to his people: He said, "O my people! worship Allah. Ye have no other god but Him. Will ye not fear (Him)?"
.
.
.

Recited by Maher Al Muaiqly .
.
.
🕋🕌🌙🌍
#Islam #Allah #Quran #religion #heaven #jannah #sunnah #muslim #islamic #islamicquotes #Muhammad #deen #God #Jesus #Arabic #الله #allahuakbar #Islamicpost #Islamicreminders #bismillah #pece #Medine #Makkah #sujood #ramadan #inspirationalquotes #salah #knowledge #assalamualaikum

19 5 58 minutes ago

Top #assalamualaikum posts

Jangan lupa belajar ilmu agama !! 👳
.
.
.
.
.
.
#hijrah  #hidayah #ikhwan #ikhwanakhwat  #alhamdulillah #lfl #lightroom #assalamualaikum #screamous #wellborncompany

Jangan lupa belajar ilmu agama !! 👳
.
.
.
.
.
.
#hijrah #hidayah #ikhwan #ikhwanakhwat #alhamdulillah #lfl #lightroom #assalamualaikum #screamous #wellborncompany

273 15 11 hours ago

Advertisements

Saat...
Pria menginginkan wanita yang sempurna,
Wanita menginginkan pria yang sempurna,
Tapi...
Mereka tidak tahu,
Bahwa...
Allah menciptakan mereka untuk menyempurnakan satu sama lain.
_
_
#assalamualaikum #selfreminder #muslimah #hijab #hijabers #alhamdulillah #thankful #grateful #happyweekend

Saat...
Pria menginginkan wanita yang sempurna,
Wanita menginginkan pria yang sempurna,
Tapi...
Mereka tidak tahu,
Bahwa...
Allah menciptakan mereka untuk menyempurnakan satu sama lain.
_
_
#assalamualaikum #selfreminder #muslimah #hijab #hijabers #alhamdulillah #thankful #grateful #happyweekend

1,207 147 15 June, 2019

Advertisements

#assalamualaikum

#assalamualaikum

847 62 12 June, 2019
𝙹𝚊𝚗𝚐𝚊𝚗 𝚖𝚞𝚍𝚊𝚑 𝚖𝚎𝚗𝚐𝚊𝚖𝚋𝚒𝚕 𝚔𝚎𝚜𝚒𝚖𝚙𝚞𝚕𝚊𝚗 𝚝𝚎𝚗𝚝𝚊𝚗𝚐𝚔𝚞, 𝚜𝚎𝚋𝚎𝚕𝚞𝚖 𝚔𝚊𝚕𝚒𝚊𝚗 𝚋𝚎𝚗𝚊𝚛-𝚋𝚎𝚗𝚊𝚛 𝚖𝚎𝚗𝚐𝚎𝚗𝚊𝚕𝚔𝚞 𝚝𝚎𝚛𝚕𝚎𝚋𝚒𝚑 𝚍𝚊𝚑𝚞𝚕𝚞 ~ .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#assalamualaikum #myquote #adhaky_29 #muslimah #muslimahcantik #hijabers #hijabersindonesia #daylihijab #hootdhijab #anadarabone_ #cewekpalopohitz #cantikgantengsulsel #lfl #lfl💛 #likeforlikes

𝙹𝚊𝚗𝚐𝚊𝚗 𝚖𝚞𝚍𝚊𝚑 𝚖𝚎𝚗𝚐𝚊𝚖𝚋𝚒𝚕 𝚔𝚎𝚜𝚒𝚖𝚙𝚞𝚕𝚊𝚗 𝚝𝚎𝚗𝚝𝚊𝚗𝚐𝚔𝚞, 𝚜𝚎𝚋𝚎𝚕𝚞𝚖 𝚔𝚊𝚕𝚒𝚊𝚗 𝚋𝚎𝚗𝚊𝚛-𝚋𝚎𝚗𝚊𝚛 𝚖𝚎𝚗𝚐𝚎𝚗𝚊𝚕𝚔𝚞 𝚝𝚎𝚛𝚕𝚎𝚋𝚒𝚑 𝚍𝚊𝚑𝚞𝚕𝚞 ~ .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#assalamualaikum #myquote #adhaky_29 #muslimah #muslimahcantik #hijabers #hijabersindonesia #daylihijab #hootdhijab #anadarabone_ #cewekpalopohitz #cantikgantengsulsel #lfl #lfl 💛 #likeforlikes

1,036 47 11 June, 2019

Advertisements