#2 Instagram Photos & Videos

2 - 40.9m posts

Braver Sulut !!!! ATTENTION PLEASE !!!! Kepada : Seluruh pengguna HONDA BRV di INDONESIA

Selamat Datang di Group FB Indonesia BRaVer Community ( INVERNITY ). INVERNITY terbuka buat semua pengguna Honda BRV dari Manapun se-Indonesia
siapa saja boleh bergabung dengan catatan belum tergabung dengan komunitas lainnya yang satu jenis Honda BRV. 
ayo kita jalin persahabatan dan pererat rasa kekeluargaan sesama pengguna Honda BRV di dalam keluarga besar INVERNITY

Untuk bergabung dengan INVERNITY silahkan om tante mengirimkan Data berupa :
1. Nama lengkap
2. No WA/ HP
3. Plat No permanen BR-V
4. Nama di kemeja
5. Ukuran kemeja (sebutkan jika menginginkan lengan panjang)
6. (Opsional) Nama & ukuran untuk kemeja #2 dst

Dan nanti bisa hubungi PIC tiap chapter di bawah ini :
01. Bali : Om Syarif (085781919055)
02. Bandung: Om Sandhi ( +62 856-2156-355 )
03. Banten: Om Yodan (085715006635)
04. Bekasi: Om Inanxs (08174855377)
05. Bogor: Om Erwin PF ( 081294816881 )
06. CiAyuMajaKuning: Om Aping (+6281395562788)
07. Depok: Om Arbi (081380000171)
08. Jakarta: Om Wempy ( 081299365070 )
09. Kalimatan Selatan: Om Rahmat (085393823797)
10. Kalimantan Timur: Om Teddy (081235235123)
11. Lampung: Om Reza (+62 852-6969-9533)
12. Malang: Om Nino (08113688589)
13. PurwaSuka: Om Asep ZG (+6281511378835)
14. Semarang: Om Kori (085225271666)
15. Riau: Om Dedi (082389180577)  Om Budi (085222817666)
16. Solo: Om Johan (085700057778)
17. Sulawesi Selatan: Om Sigit ( 082291221001 )
18. Sumatera Barat: Om Revill ( +62 853-5511-4422 )
19. Sumatera Selatan: Om Rio (085279781310)
20. Sumatera Utara: Om Bandy (0819827981)
21. Surabaya: Om Aji (08118718959)
22. Yogyakarta: Om Jati (081327307378)

Jika tidak ada chapternya bisa hubungi Om Erwin PF ( 081294816881 ) bagian registrasi anggota

Thanks

Salam
Keluarga INVERNITY

Cc : -ketum INVERNITY om janu ( Dik Nunu )
-Pengnas INVERNITY
- Pengchap INVERNITY

#invernity
#hondaBRVindonesia
#indonesiabravercommunity

Braver Sulut !!!! ATTENTION PLEASE !!!! Kepada : Seluruh pengguna HONDA BRV di INDONESIA

Selamat Datang di Group FB Indonesia BRaVer Community ( INVERNITY ). INVERNITY terbuka buat semua pengguna Honda BRV dari Manapun se-Indonesia
siapa saja boleh bergabung dengan catatan belum tergabung dengan komunitas lainnya yang satu jenis Honda BRV.
ayo kita jalin persahabatan dan pererat rasa kekeluargaan sesama pengguna Honda BRV di dalam keluarga besar INVERNITY

Untuk bergabung dengan INVERNITY silahkan om tante mengirimkan Data berupa :
1. Nama lengkap
2. No WA/ HP
3. Plat No permanen BR-V
4. Nama di kemeja
5. Ukuran kemeja (sebutkan jika menginginkan lengan panjang)
6. (Opsional) Nama & ukuran untuk kemeja #2 dst

Dan nanti bisa hubungi PIC tiap chapter di bawah ini :
01. Bali : Om Syarif (085781919055)
02. Bandung: Om Sandhi ( +62 856-2156-355 )
03. Banten: Om Yodan (085715006635)
04. Bekasi: Om Inanxs (08174855377)
05. Bogor: Om Erwin PF ( 081294816881 )
06. CiAyuMajaKuning: Om Aping (+6281395562788)
07. Depok: Om Arbi (081380000171)
08. Jakarta: Om Wempy ( 081299365070 )
09. Kalimatan Selatan: Om Rahmat (085393823797)
10. Kalimantan Timur: Om Teddy (081235235123)
11. Lampung: Om Reza (+62 852-6969-9533)
12. Malang: Om Nino (08113688589)
13. PurwaSuka: Om Asep ZG (+6281511378835)
14. Semarang: Om Kori (085225271666)
15. Riau: Om Dedi (082389180577) Om Budi (085222817666)
16. Solo: Om Johan (085700057778)
17. Sulawesi Selatan: Om Sigit ( 082291221001 )
18. Sumatera Barat: Om Revill ( +62 853-5511-4422 )
19. Sumatera Selatan: Om Rio (085279781310)
20. Sumatera Utara: Om Bandy (0819827981)
21. Surabaya: Om Aji (08118718959)
22. Yogyakarta: Om Jati (081327307378)

Jika tidak ada chapternya bisa hubungi Om Erwin PF ( 081294816881 ) bagian registrasi anggota

Thanks

Salam
Keluarga INVERNITY

Cc : -ketum INVERNITY om janu ( Dik Nunu )
-Pengnas INVERNITY
- Pengchap INVERNITY

#invernity
#hondaBRVindonesia
#indonesiabravercommunity

0 0 10 seconds ago
Last night we did our daily picking of strawberries.
.
When our 4 year old hears that we’re going to go pick, she bolts for the strawberries! And when our 1 year old see’s what we’re doing, he runs right for them & grabs them out of your hand (just like in photo #2 🤣)
.
I kind of want to do another patch of strawberries because we love them so much (am I crazy?) The 15 we get a day just isn’t cutting it!
.
What is one of yours or your family’s favorite things you grow that you just devour up?

Last night we did our daily picking of strawberries.
.
When our 4 year old hears that we’re going to go pick, she bolts for the strawberries! And when our 1 year old see’s what we’re doing, he runs right for them & grabs them out of your hand (just like in photo #2 🤣)
.
I kind of want to do another patch of strawberries because we love them so much (am I crazy?) The 15 we get a day just isn’t cutting it!
.
What is one of yours or your family’s favorite things you grow that you just devour up?

0 0 11 seconds ago
Makin digeser makin ga genah #2 💞😭

Makin digeser makin ga genah #2 💞😭

0 0 13 seconds ago
#Repost @giancarlabombonato
• • • • • •
Vamos para o segundo vídeo. Continuação dos substantivos.

Português Iniciante #2

Substantivo – comum ou Próprio

Como saber se um substantivo é comum ou Próprio?

DICA: comum – letra minúscula; Próprio – letra maiúscula - substantivo comum: nomeia algo geral, genérico, sem individualizar. - substantivo próprio: nomeia algo específico, particular, individual. São nomes de pessoas, cidades, etc.

Exemplo: A flor traz alegria aos nossos dias. (flor com letra minúscula refere-se à planta, a qualquer flor, de forma geral)

A Flor traz alegria aos nossos dias. (Flor com letra maiúscula refere-se a uma pessoa que tem o nome de Flor) 
@alfaconcursos 
@monitoresonlinealfacon 
#giancarlabombonato 
#portuguesparaconcursos 
#enem2019 
#concursopublico

#Repost @giancarlabombonato
• • • • • •
Vamos para o segundo vídeo. Continuação dos substantivos.

Português Iniciante #2

Substantivo – comum ou Próprio

Como saber se um substantivo é comum ou Próprio?

DICA: comum – letra minúscula; Próprio – letra maiúscula - substantivo comum: nomeia algo geral, genérico, sem individualizar. - substantivo próprio: nomeia algo específico, particular, individual. São nomes de pessoas, cidades, etc.

Exemplo: A flor traz alegria aos nossos dias. (flor com letra minúscula refere-se à planta, a qualquer flor, de forma geral)

A Flor traz alegria aos nossos dias. (Flor com letra maiúscula refere-se a uma pessoa que tem o nome de Flor)
@alfaconcursos
@monitoresonlinealfacon
#giancarlabombonato
#portuguesparaconcursos
#enem2019
#concursopublico

0 0 16 seconds ago
442 twin #2 and his mother 442

442 twin #2 and his mother 442

0 0 26 seconds ago
#2...

#2 ...

0 0 38 seconds ago
Welcome to yeppo case 🤗 
I love monster university and toy story✨
.
💃 Kode : YC004 #1 #2
🌠 Material : soft case
⌛️ Premium quality ✨
💰 Price : 35
.
Available for :
🍭 #iphoneyepo
.
Compatible for : iPhone 6 6s 7 7Plus 8 8Plus .
Semua case bersifat Pre Order
Tutup PO setiap hari sabtu
Estimasi barang ready 10-14 hari setelah tutup PO
.

Welcome to yeppo case 🤗
I love monster university and toy story✨
.
💃 Kode : YC004 #1 #2
🌠 Material : soft case
⌛️ Premium quality ✨
💰 Price : 35
.
Available for :
🍭 #iphoneyepo
.
Compatible for : iPhone 6 6s 7 7Plus 8 8Plus .
Semua case bersifat Pre Order
Tutup PO setiap hari sabtu
Estimasi barang ready 10-14 hari setelah tutup PO
.

0 0 44 seconds ago
❗️Ребята набираем 3️⃣0️⃣0️⃣лайков ✅и
Сразу новый пост❗️ ✅
 1️⃣ПОДПИСКА =+ 1️⃣ ГОД ЖИЗНИ ТВОЕЙ  МАМЫ ✅❤️
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️🔱
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️💯
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️❤️
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️🔥
- [ ] #2drots #2дротс #2 #2d #2дротссила #2дротскоманда #2дротссемья #лайкизалайки #лайкзалайк #взаимныелайки #лайктайм #like4likes #photo #likeforlikes #liketime #likeforfollow #fifa #amkal #подпискузаподписку #взаимнаяподписка #взаимныеподписки #followforfollowback #follow4follow #followforlike #follow4likes #пиаригра #пиариграшоут #photooftheday #амкал

❗️Ребята набираем 3️⃣0️⃣0️⃣лайков ✅и
Сразу новый пост❗️ ✅
1️⃣ПОДПИСКА =+ 1️⃣ ГОД ЖИЗНИ ТВОЕЙ МАМЫ ✅❤️
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️🔱
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️💯
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️❤️
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️🔥
- [ ] #2drots #2дротс #2 #2d #2дротссила #2дротскоманда #2дротссемья #лайкизалайки #лайкзалайк #взаимныелайки #лайктайм #like4likes #photo #likeforlikes #liketime #likeforfollow #fifa #amkal #подпискузаподписку #взаимнаяподписка #взаимныеподписки #followforfollowback #follow4follow #followforlike #follow4likes #пиаригра #пиариграшоут #photooftheday #амкал

3 0 46 seconds ago
#2 of 2 galleries
-
-
#americanflowersweek for @houzz (link in profile)
-
-
Featuring some@of our favs, including this epic R-W-B presentation bouquet from @sellwoodflowercompany 🇺🇸💐
-
Slow Flowers invites you to post your local & seasonal flowers and use the tag #americanflowersweek 💙🇺🇸❤️🌸

#2 of 2 galleries
-
-
#americanflowersweek for @houzz (link in profile)
-
-
Featuring some@of our favs, including this epic R-W-B presentation bouquet from @sellwoodflowercompany 🇺🇸💐
-
Slow Flowers invites you to post your local & seasonal flowers and use the tag #americanflowersweek 💙🇺🇸❤️🌸

0 0 47 seconds ago
T un ancien si #2 ... La pub cracottes est magique🧓👵Strasbourg. On voit même nos locaux #magmod #strasbourg #alsace #grandest #radio #rbs #radiorbs #paysage #cracottes #jeudi #Bus #cts

T un ancien si #2 ... La pub cracottes est magique🧓👵Strasbourg. On voit même nos locaux #magmod #strasbourg #alsace #grandest #radio #rbs #radiorbs #paysage #cracottes #jeudi #Bus #cts

1 0 57 seconds ago
PRICE LIST ELMIRA
TUNIK HIJAB FLOWER 150
GRADASI TUNIK 135
RASTY MAXY 145
RASTY TUNIK 125
ANGGUN #2 135

Chat 081328209980

#bajuwanita#bajucantik#bajumurah#bajutunikcantik#tunikcantikmodern#tunikgradasi#maxydressmurah#maxycantikmurah#bajutunikpanjang#

PRICE LIST ELMIRA
TUNIK HIJAB FLOWER 150
GRADASI TUNIK 135
RASTY MAXY 145
RASTY TUNIK 125
ANGGUN #2 135

Chat 081328209980

#bajuwanita #bajucantik #bajumurah #bajutunikcantik #tunikcantikmodern #tunikgradasi #maxydressmurah #maxycantikmurah #bajutunikpanjang #

0 0 1 minute ago
#2
ھەموو کاتێک بیرم لای ئەوە بوو کە بۆچی تاکو ئێستا ئەو دەرگایە نەکراوەتەوە یان بۆچی نایکەنەوە .. ئەبێت چ نھێنییەک ھەبێ لە پشت ئەو دەرگایە؟.. ماوەیەکی زۆر بیرم لێ کردەوە بڕیارم دا کەدەبێت ێەو دەرگایە بکەمەوە و نھێنی پشتەوەی  بزانم..لە باوکم و دایکم دەستم پێکرد بەڵام نەمتوانی ھیچ بزانم..بێ ئومێد بووم..سەرەڕای ئەوەی نەمئەتوانی وازی لێ بێنم مێشکم سەرقاڵی ئەوە بوو کە چۆن بیدۆزمەوە!!... بەڵام ھیوام ھەبوو کە دڵنیا بووم ڕۆژێک یەت کە ئەتوانم بیبینم..!

#2
ھەموو کاتێک بیرم لای ئەوە بوو کە بۆچی تاکو ئێستا ئەو دەرگایە نەکراوەتەوە یان بۆچی نایکەنەوە .. ئەبێت چ نھێنییەک ھەبێ لە پشت ئەو دەرگایە؟.. ماوەیەکی زۆر بیرم لێ کردەوە بڕیارم دا کەدەبێت ێەو دەرگایە بکەمەوە و نھێنی پشتەوەی بزانم..لە باوکم و دایکم دەستم پێکرد بەڵام نەمتوانی ھیچ بزانم..بێ ئومێد بووم..سەرەڕای ئەوەی نەمئەتوانی وازی لێ بێنم مێشکم سەرقاڵی ئەوە بوو کە چۆن بیدۆزمەوە!!... بەڵام ھیوام ھەبوو کە دڵنیا بووم ڕۆژێک یەت کە ئەتوانم بیبینم..!

0 0 1 minute ago
The Yees

It's been a privilege documenting different stages of their lives starting from proposal, pre-wedding, wedding, and now with their adorable baby, Caleb. Let's do another photoshoot once baby #2 arrives!

2nd frame by @balitough

The Yees

It's been a privilege documenting different stages of their lives starting from proposal, pre-wedding, wedding, and now with their adorable baby, Caleb. Let's do another photoshoot once baby #2 arrives!

2nd frame by @balitough

2 0 1 minute ago
1 pro amor 💕 2 por dinheiro 💰 
Um bom dia ah todos 
#1#love#2#money 
#bhfyp

1 pro amor 💕 2 por dinheiro 💰
Um bom dia ah todos
#1 #love #2 #money
#bhfyp

3 0 1 minute ago
LEBABEL #2 (Paris, 2016) ❤️

LEBABEL #2 (Paris, 2016) ❤️

0 0 1 minute ago
Alhamdulillah Kembar lima:
#1.Rismala
#2.risviatul jannah
#3.ilmi milati
#4.Ibnu sabil
#5.muhamad Anifan

Hafidzokumuallah my sisters and brodher

Alhamdulillah Kembar lima:
#1 .Rismala
#2 .risviatul jannah
#3 .ilmi milati
#4 .Ibnu sabil
#5 .muhamad Anifan

Hafidzokumuallah my sisters and brodher

0 0 1 minute ago
에슼흐 해주삽소🙌

에슼흐 해주삽소🙌

1 1 1 minute ago
После продуктивной встречи с @ksusha_tikhonova выполнили задание #2 дерево ;#3 треугольник и #4 планка в рамках #yoga_challenger 🧘🌿#decathlon @yoga_decathlon_ru  #йогачеллендж_декатлон

После продуктивной встречи с @ksusha_tikhonova выполнили задание #2 дерево ; #3 треугольник и #4 планка в рамках #yoga_challenger 🧘🌿 #decathlon @yoga_decathlon_ru #йогачеллендж_декатлон

0 0 1 minute ago
PALING LARIS! Model terfavorit dengan harga cuma segini, besok habis !
⁣
🌼 ANIRA SET #2 🌼⁣
Harga 2̶4̶5̶.̶0̶0̶0̶  jadi 179rb (BEST PRICE) 😍⁣
✔️ Belanja 3 LANGSUNG dapat DISKON lagi 25.000 ! 😘😱⁣
✔️ Reseller DISKON lagi 10.000 / pcs selamanya !⁣
✔️ Tidak Ori = Garansi Uang Kembali 100%⁣
✔️ FREE ONGKIR SEINDONESIA !⁣
⁣
🌿 Promo DISKON berlaku 16 JUNI s/d 22 JUNI 2019⁣
🌿 Promo terbatas untuk 10 orang pemesan pertama setiap hari⁣
⁣
Ini outfit terbaik banget. Alhamdulillah hampir semua Customer yg pernah belanja outfit di sini pada ketagihan banget, dan di pake terus dong! bahkan sampe rela antri order karna hampir semua tau gimana sensasinya order di sini. Rasanya deg deg an bgt kira kira bakal dapet outfit incarannya gak ya, karna emang semua koleksinya selalu jadi rebutan banget, MasyaAllah terharu 😭♥️⁣
Terimakasih banyak buat Elsire Sister's yg selalu pake koleksi kita untuk sehari hari maupun acara formalnya 😊⁣
⁣
Wajib order banget sih ini, dengan harga bersahabat biar semua bisa ngerasain pake koleksi yg satu ini.⁣
Andelan cuci-kering-pake dengan kualitas bahan yang InsyaAllah terbaik. ⁣
Pilih warna favorit kamu sekarang !⁣
Tersedia pilihan warna yang di jamin bikin GALAU milihnya 😘⁣
⁣
Koleksi TERLENGKAP, kamu bisa belanja 3 Brand sekaligus : Elsirestore, Elsirescarf & Camaline. Stok berlimpah & selalu jadi rebutan, bisa SOLD OUT dalam hitungan jam & terjual lebih dari 5.000 pcs SETIAP BULAN.⁣
Belanja yang pasti ORIGINAL & BERLABEL cuma di sini, fashionista tidak beli yang abal abal !⁣
Mari bergabung bersama 300++ Reseller Resmi lainnya dari berbagai kota 💛⁣
⁣
ORDER CEPAT HANYA DI LINE 🔍⁣
⁣
📩 Langsung kirim format order kamu dengan KLIK LINK BIT.LY yang ada DI BIO 🚀⁣
📩 atau ID LINE : pakai @ di depan @ ELSIREID⁣
"REKENING HANYA ATAS NAMA YUNI M"⁣
⁣
⁣
#aniraset#2#anirasetselsire #elsirestore #elsirescarf #camalinestore #moelahijab #mlbfashion #elsireori #orielsire#bajuhijabers #hijabers #bajuhijabmurah #supplierhijabmurah #trustedolshop #onlineshopmurah #busanamuslim #hijabfashion #bajucewe #grosirhijab #jualbajumurah

PALING LARIS! Model terfavorit dengan harga cuma segini, besok habis !

🌼 ANIRA SET #2 🌼⁣
Harga 2̶4̶5̶.̶0̶0̶0̶ jadi 179rb (BEST PRICE) 😍⁣
✔️ Belanja 3 LANGSUNG dapat DISKON lagi 25.000 ! 😘😱⁣
✔️ Reseller DISKON lagi 10.000 / pcs selamanya !⁣
✔️ Tidak Ori = Garansi Uang Kembali 100%⁣
✔️ FREE ONGKIR SEINDONESIA !⁣

🌿 Promo DISKON berlaku 16 JUNI s/d 22 JUNI 2019⁣
🌿 Promo terbatas untuk 10 orang pemesan pertama setiap hari⁣

Ini outfit terbaik banget. Alhamdulillah hampir semua Customer yg pernah belanja outfit di sini pada ketagihan banget, dan di pake terus dong! bahkan sampe rela antri order karna hampir semua tau gimana sensasinya order di sini. Rasanya deg deg an bgt kira kira bakal dapet outfit incarannya gak ya, karna emang semua koleksinya selalu jadi rebutan banget, MasyaAllah terharu 😭♥️⁣
Terimakasih banyak buat Elsire Sister's yg selalu pake koleksi kita untuk sehari hari maupun acara formalnya 😊⁣

Wajib order banget sih ini, dengan harga bersahabat biar semua bisa ngerasain pake koleksi yg satu ini.⁣
Andelan cuci-kering-pake dengan kualitas bahan yang InsyaAllah terbaik. ⁣
Pilih warna favorit kamu sekarang !⁣
Tersedia pilihan warna yang di jamin bikin GALAU milihnya 😘⁣

Koleksi TERLENGKAP, kamu bisa belanja 3 Brand sekaligus : Elsirestore, Elsirescarf & Camaline. Stok berlimpah & selalu jadi rebutan, bisa SOLD OUT dalam hitungan jam & terjual lebih dari 5.000 pcs SETIAP BULAN.⁣
Belanja yang pasti ORIGINAL & BERLABEL cuma di sini, fashionista tidak beli yang abal abal !⁣
Mari bergabung bersama 300++ Reseller Resmi lainnya dari berbagai kota 💛⁣

ORDER CEPAT HANYA DI LINE 🔍⁣

📩 Langsung kirim format order kamu dengan KLIK LINK BIT.LY yang ada DI BIO 🚀⁣
📩 atau ID LINE : pakai @ di depan @ ELSIREID⁣
"REKENING HANYA ATAS NAMA YUNI M"⁣


#aniraset #2 #anirasetselsire #elsirestore #elsirescarf #camalinestore #moelahijab #mlbfashion #elsireori #orielsire #bajuhijabers #hijabers #bajuhijabmurah #supplierhijabmurah #trustedolshop #onlineshopmurah #busanamuslim #hijabfashion #bajucewe #grosirhijab #jualbajumurah

1 0 1 minute ago
Update #2 still digging 😊

Update #2 still digging 😊

0 0 1 minute ago
PALING LARIS! Model terfavorit dengan harga cuma segini, besok habis !
⁣
🌼 ANIRA SET #2 🌼⁣
Harga 2̶4̶5̶.̶0̶0̶0̶  jadi 179rb (BEST PRICE) 😍⁣
✔️ Belanja 3 LANGSUNG dapat DISKON lagi 25.000 ! 😘😱⁣
✔️ Reseller DISKON lagi 10.000 / pcs selamanya !⁣
✔️ Tidak Ori = Garansi Uang Kembali 100%⁣
✔️ FREE ONGKIR SEINDONESIA !⁣
⁣
🌿 Promo DISKON berlaku 16 JUNI s/d 22 JUNI 2019⁣
🌿 Promo terbatas untuk 10 orang pemesan pertama setiap hari⁣
⁣
Ini outfit terbaik banget. Alhamdulillah hampir semua Customer yg pernah belanja outfit di sini pada ketagihan banget, dan di pake terus dong! bahkan sampe rela antri order karna hampir semua tau gimana sensasinya order di sini. Rasanya deg deg an bgt kira kira bakal dapet outfit incarannya gak ya, karna emang semua koleksinya selalu jadi rebutan banget, MasyaAllah terharu 😭♥️⁣
Terimakasih banyak buat Elsire Sister's yg selalu pake koleksi kita untuk sehari hari maupun acara formalnya 😊⁣
⁣
Wajib order banget sih ini, dengan harga bersahabat biar semua bisa ngerasain pake koleksi yg satu ini.⁣
Andelan cuci-kering-pake dengan kualitas bahan yang InsyaAllah terbaik. ⁣
Pilih warna favorit kamu sekarang !⁣
Tersedia pilihan warna yang di jamin bikin GALAU milihnya 😘⁣
⁣
Koleksi TERLENGKAP, kamu bisa belanja 3 Brand sekaligus : Elsirestore, Elsirescarf & Camaline. Stok berlimpah & selalu jadi rebutan, bisa SOLD OUT dalam hitungan jam & terjual lebih dari 5.000 pcs SETIAP BULAN.⁣
Belanja yang pasti ORIGINAL & BERLABEL cuma di sini, fashionista tidak beli yang abal abal !⁣
Mari bergabung bersama 300++ Reseller Resmi lainnya dari berbagai kota 💛⁣
⁣
ORDER CEPAT HANYA DI LINE 🔍⁣
⁣
📩 Langsung kirim format order kamu dengan KLIK LINK BIT.LY yang ada DI BIO 🚀⁣
📩 atau ID LINE : pakai @ di depan @ ELSIREID⁣
"REKENING HANYA ATAS NAMA YUNI M"⁣
⁣
⁣
#aniraset#2#anirasetselsire #elsirestore #elsirescarf #camalinestore #moelahijab #mlbfashion #elsireori #orielsire#bajuhijabers #hijabers #bajuhijabmurah #supplierhijabmurah #trustedolshop #onlineshopmurah #busanamuslim #hijabfashion #bajucewe #grosirhijab #jualbajumurah

PALING LARIS! Model terfavorit dengan harga cuma segini, besok habis !

🌼 ANIRA SET #2 🌼⁣
Harga 2̶4̶5̶.̶0̶0̶0̶ jadi 179rb (BEST PRICE) 😍⁣
✔️ Belanja 3 LANGSUNG dapat DISKON lagi 25.000 ! 😘😱⁣
✔️ Reseller DISKON lagi 10.000 / pcs selamanya !⁣
✔️ Tidak Ori = Garansi Uang Kembali 100%⁣
✔️ FREE ONGKIR SEINDONESIA !⁣

🌿 Promo DISKON berlaku 16 JUNI s/d 22 JUNI 2019⁣
🌿 Promo terbatas untuk 10 orang pemesan pertama setiap hari⁣

Ini outfit terbaik banget. Alhamdulillah hampir semua Customer yg pernah belanja outfit di sini pada ketagihan banget, dan di pake terus dong! bahkan sampe rela antri order karna hampir semua tau gimana sensasinya order di sini. Rasanya deg deg an bgt kira kira bakal dapet outfit incarannya gak ya, karna emang semua koleksinya selalu jadi rebutan banget, MasyaAllah terharu 😭♥️⁣
Terimakasih banyak buat Elsire Sister's yg selalu pake koleksi kita untuk sehari hari maupun acara formalnya 😊⁣

Wajib order banget sih ini, dengan harga bersahabat biar semua bisa ngerasain pake koleksi yg satu ini.⁣
Andelan cuci-kering-pake dengan kualitas bahan yang InsyaAllah terbaik. ⁣
Pilih warna favorit kamu sekarang !⁣
Tersedia pilihan warna yang di jamin bikin GALAU milihnya 😘⁣

Koleksi TERLENGKAP, kamu bisa belanja 3 Brand sekaligus : Elsirestore, Elsirescarf & Camaline. Stok berlimpah & selalu jadi rebutan, bisa SOLD OUT dalam hitungan jam & terjual lebih dari 5.000 pcs SETIAP BULAN.⁣
Belanja yang pasti ORIGINAL & BERLABEL cuma di sini, fashionista tidak beli yang abal abal !⁣
Mari bergabung bersama 300++ Reseller Resmi lainnya dari berbagai kota 💛⁣

ORDER CEPAT HANYA DI LINE 🔍⁣

📩 Langsung kirim format order kamu dengan KLIK LINK BIT.LY yang ada DI BIO 🚀⁣
📩 atau ID LINE : pakai @ di depan @ ELSIREID⁣
"REKENING HANYA ATAS NAMA YUNI M"⁣


#aniraset #2 #anirasetselsire #elsirestore #elsirescarf #camalinestore #moelahijab #mlbfashion #elsireori #orielsire #bajuhijabers #hijabers #bajuhijabmurah #supplierhijabmurah #trustedolshop #onlineshopmurah #busanamuslim #hijabfashion #bajucewe #grosirhijab #jualbajumurah

1 0 2 minutes ago
Оформление и окрашивание хной 🌱
Шатен#1 + Шатен#2 (70%+30%)
#бровииркутск#брови38#бровииркутскпервомайский

Оформление и окрашивание хной 🌱
Шатен #1 + Шатен #2 (70%+30%)
#бровииркутск #брови38 #бровииркутскпервомайский

0 0 2 minutes ago
I don’t like it but.... admin #2

I don’t like it but.... admin #2

0 0 2 minutes ago
My identity #2

My identity #2

3 0 2 minutes ago
*PRICE LIST MARVELOUS ;* Finza Tunic 130
Evellyn Tunic 130
Army Maxy 190
Simply Maxy 150
Lolly Pop Maxy 165
Rainbow Maxy #2 150
Lenka Tunic 140
Happy Blouse 135
Ochie Tunic 135
Purple Stripe 120
Oren Flower 120
Sandrina Tunic 150
Three Tone #2 125
Blaster Tunic 140
Combie Tunic 140
Ghea Tunic 130

*PRICE LIST MARVELOUS ;* Finza Tunic 130
Evellyn Tunic 130
Army Maxy 190
Simply Maxy 150
Lolly Pop Maxy 165
Rainbow Maxy #2 150
Lenka Tunic 140
Happy Blouse 135
Ochie Tunic 135
Purple Stripe 120
Oren Flower 120
Sandrina Tunic 150
Three Tone #2 125
Blaster Tunic 140
Combie Tunic 140
Ghea Tunic 130

0 0 2 minutes ago
Чем дальше в лес, тем толще партизаны 😎
Чем дальше в лето, тем больше выбора на выходные! 🛒
⠀
Смотрите, сколько вкусного! Налетай!
⠀
🏃22 июня в Нижнем Тагиле Тагильский Трейл | TagilTrail «Murino Race 2019»
🏃22 июня в Екатеринбурге 6 этап кубка AkademMan. Бег
🚴22 июня в Вишнёвогорске Веломарафон Сотня http://www.probike.info/events/bike/ssotnia/2019-22-06
🗺️22-23 июня под Ревдой Ural Adventure Race 2019 https://uralraces.ru/uar2019
🚴23 июня в пос. Исеть Междусобойчик #2 от @Motivators
🏃23 июня в Вишнёвогорске Трейловый забег «Озёрный Край» #URBANTRAIL
⠀
Главное, чтобы от мук выбора голова не болела и ноги не заплетались! 😁
⠀
#multiteam #multi #анонс #гонки #победидиван

Чем дальше в лес, тем толще партизаны 😎
Чем дальше в лето, тем больше выбора на выходные! 🛒

Смотрите, сколько вкусного! Налетай!

🏃22 июня в Нижнем Тагиле Тагильский Трейл | TagilTrail «Murino Race 2019»
🏃22 июня в Екатеринбурге 6 этап кубка AkademMan. Бег
🚴22 июня в Вишнёвогорске Веломарафон Сотня http://www.probike.info/events/bike/ssotnia/2019-22-06
🗺️22-23 июня под Ревдой Ural Adventure Race 2019 https://uralraces.ru/uar2019
🚴23 июня в пос. Исеть Междусобойчик #2 от @Motivators
🏃23 июня в Вишнёвогорске Трейловый забег «Озёрный Край» #URBANTRAIL

Главное, чтобы от мук выбора голова не болела и ноги не заплетались! 😁

#multiteam #multi #анонс #гонки #победидиван

1 0 2 minutes ago
#beesaleskincare Lướt sang xem toàn bộ sản phẩm ( #SUMMERSALE 20/6 - 24/6 )
-----------------------------------
🐝 #FREESHIP NỘI THÀNH HÀ NỘI (dưới 8km)
🐝 #FREESHIP khi mua #2 sản phẩm tặng kèm #Mask3WClinic, #MaskHA, #GươngMini or #3 sản phẩm tặng #SondưỡngAstridMini, #BăngĐô
🏡 Đ/C: 2A - Ngõ 151 Láng Hạ - Đống Đa - Hà Nội
📲 Call/Mess: 09889.21021 or ‭0967.723.506

#beesaleskincare Lướt sang xem toàn bộ sản phẩm ( #SUMMERSALE 20/6 - 24/6 )
-----------------------------------
🐝 #FREESHIP NỘI THÀNH HÀ NỘI (dưới 8km)
🐝 #FREESHIP khi mua #2 sản phẩm tặng kèm #Mask3WClinic , #MaskHA , #GươngMini or #3 sản phẩm tặng #SondưỡngAstridMini , #BăngĐô
🏡 Đ/C: 2A - Ngõ 151 Láng Hạ - Đống Đa - Hà Nội
📲 Call/Mess: 09889.21021 or ‭0967.723.506

0 0 2 minutes ago
In exactly 1 year, I’ll say “I do!” 👰🏻💍While I won’t be saying my vows in any of these dresses, they were just too pretty not to share! (Proud mom alert in picture #2 😂)
.
.
.
.
#bride #bridetobe #burghbrides #wedding #engaged #isaidyes #sayyestothedress #weddingdress #collegesweethearts #couple

In exactly 1 year, I’ll say “I do!” 👰🏻💍While I won’t be saying my vows in any of these dresses, they were just too pretty not to share! (Proud mom alert in picture #2 😂)
.
.
.
.
#bride #bridetobe #burghbrides #wedding #engaged #isaidyes #sayyestothedress #weddingdress #collegesweethearts #couple

4 0 2 minutes ago
#2

#2

0 0 3 minutes ago
*PRICE LIST MARVELOUS ;* Finza Tunic 130
Evellyn Tunic 130
Army Maxy 190
Simply Maxy 150
Lolly Pop Maxy 165
Rainbow Maxy #2 150
Lenka Tunic 140
Happy Blouse 135
Ochie Tunic 135
Purple Stripe 120
Oren Flower 120
Sandrina Tunic 150
Three Tone #2 125
Blaster Tunic 140
Combie Tunic 140
Ghea Tunic 130

*PRICE LIST MARVELOUS ;* Finza Tunic 130
Evellyn Tunic 130
Army Maxy 190
Simply Maxy 150
Lolly Pop Maxy 165
Rainbow Maxy #2 150
Lenka Tunic 140
Happy Blouse 135
Ochie Tunic 135
Purple Stripe 120
Oren Flower 120
Sandrina Tunic 150
Three Tone #2 125
Blaster Tunic 140
Combie Tunic 140
Ghea Tunic 130

0 0 3 minutes ago
Bismillah... .
Ready Stock ya ukh dan umm...
.
FATIMAH SYAR'I #2
Original by #royalehijabcloth

Harga:  Rp. 250.000
3pcs dpt potongan 5rb (boleh campur)
.
<<<<< Varian lain geser ke kiri
Original & Berlabel by Brand Royal Hijab Cloth
.
>>> Spesifikasi <<<
.
Bahan, Warna dan Keterangan Lain Tertera pada gambar.
.
Cek stok, sifat bahan dll. tanyakan Admin via WA 082338476325 ^_^
.
>>> Baca Ketentuan Sebelum Order <<<
.
✓ Tanya stock sebelum Order ! Segera Transaksi Jika Produk Anda Ready, agar bisa segera diamankan karena Stock Fast Moving 🔐
.
✓ No Keep Sebelum Transfer, Transfer terlebih dahulu lalu Keep akan dilayani ^_^, 💳  BRI ONLY
.
✓ Batas Keep jam 12.00 lebih dari jam tersebut harus segera tf untuk mengamankan stock
.
✅ Produk yang diupload adalah Real Pic langsung dari Produsen. ♻
.
✅ Re-Check (Pemeriksaan Kembali) sebelum dikirim ke tujuan. 🔍
.
✅ Amanah, Ramah, Murah & Berkah 🌻 Insya Allah
.
#originalbyroyalehijabcloth #gamisbyroyalehijab #gamismodern #gamissetsyari #gamismurah #gamissyarimurah #gamismurahmagelang
#gamissyaricantik #olshopmurah #hijabstyleindonesia

Bismillah... .
Ready Stock ya ukh dan umm...
.
FATIMAH SYAR'I #2
Original by #royalehijabcloth

Harga: Rp. 250.000
3pcs dpt potongan 5rb (boleh campur)
.
<<<<< Varian lain geser ke kiri
Original & Berlabel by Brand Royal Hijab Cloth
.
>>> Spesifikasi <<<
.
Bahan, Warna dan Keterangan Lain Tertera pada gambar.
.
Cek stok, sifat bahan dll. tanyakan Admin via WA 082338476325 ^_^
.
>>> Baca Ketentuan Sebelum Order <<<
.
✓ Tanya stock sebelum Order ! Segera Transaksi Jika Produk Anda Ready, agar bisa segera diamankan karena Stock Fast Moving 🔐
.
✓ No Keep Sebelum Transfer, Transfer terlebih dahulu lalu Keep akan dilayani ^_^, 💳 BRI ONLY
.
✓ Batas Keep jam 12.00 lebih dari jam tersebut harus segera tf untuk mengamankan stock
.
✅ Produk yang diupload adalah Real Pic langsung dari Produsen. ♻
.
✅ Re-Check (Pemeriksaan Kembali) sebelum dikirim ke tujuan. 🔍
.
✅ Amanah, Ramah, Murah & Berkah 🌻 Insya Allah
.
#originalbyroyalehijabcloth #gamisbyroyalehijab #gamismodern #gamissetsyari #gamismurah #gamissyarimurah #gamismurahmagelang
#gamissyaricantik #olshopmurah #hijabstyleindonesia

0 0 3 minutes ago
It ain’t my fault that I’m out here getting loose! gotta blame it on my juice baby💃🏾 Entry #2 for #valentinobattle #valentinobeautypure ! I used VBP 106 & Glamorous Nude ! ! Tag @valentinobeautypure 🥰 ! Drop a 🌺#TheLosaWay
#TAMPANAILS
Hit “BOOK” button for appointments! $20 Non-Refundable deposit towards service to Book via Cash App💎 
TEXT 609) 535-3408
.
. . #Tampabraids 
#tampanailtech #floridanails #FloridaNailTech  #miaminails #summernails #Springnails #orlandonails #FortLauderdaleNails #tampanailart #valentinobeautypure #tampaMua #tampahair #tampahairstylist #Nailfie #Pahokeenails #clewistonnails #westpalmbeachnails #bellegladenails #813nails #jacksonvilleNails #tampabarber  #tampanightlife  #ValentinoBeautyPure

It ain’t my fault that I’m out here getting loose! gotta blame it on my juice baby💃🏾 Entry #2 for #valentinobattle #valentinobeautypure ! I used VBP 106 & Glamorous Nude ! ! Tag @valentinobeautypure 🥰 ! Drop a 🌺 #TheLosaWay
#TAMPANAILS
Hit “BOOK” button for appointments! $20 Non-Refundable deposit towards service to Book via Cash App💎
TEXT 609) 535-3408
.
. . #Tampabraids
#tampanailtech #floridanails #FloridaNailTech #miaminails #summernails #Springnails #orlandonails #FortLauderdaleNails #tampanailart #valentinobeautypure #tampaMua #tampahair #tampahairstylist #Nailfie #Pahokeenails #clewistonnails #westpalmbeachnails #bellegladenails #813nails #jacksonvilleNails #tampabarber #tampanightlife #ValentinoBeautyPure

4 0 3 minutes ago
#2

#2

0 0 3 minutes ago
#1 chercher et trouve Emma 
#2 chercher trouve Mélody 
#3 chercher trouve Alexia 
#4 chercher trouve Laurence

#1 chercher et trouve Emma
#2 chercher trouve Mélody
#3 chercher trouve Alexia
#4 chercher trouve Laurence

1 0 3 minutes ago
Horse farm #2. Had a great ride on Silgur and Ellen is a terrific host!

Horse farm #2 . Had a great ride on Silgur and Ellen is a terrific host!

0 0 3 minutes ago
2019.6.20
🎂Happy Birthday 🎂
3ちゃんが3歳になりましたー🥳👏🎉 三ちゃん昔誤審ですぐ死ぬっぽく言われた事あってw

その時パニクってた私に、インスタで知り合った猫先輩方がいっぱいアドバイスくれて、
そのおかげで冷静な判断が出来て元気に生きてられてる命で
日々の生活の中でもいつも思ってるけど、誕生日が来る度に あの時アドバイスくれた方達に感謝が溢れます

そんな事もあって 生きててくれるだけで良いから多分今年辺り私の顔の上でうんこしたりなどなとんでもない事とかしでかしそうな気もするけど 三ちゃんになら何されても笑ってあげられる自信あり

三ちゃんこれからも、おかんと9と6と  ずっと一緒に楽しく過ごそうね🥰💓
#毎年同じ格好でって決めてたのに
#引越しでチュチュ紛失w
#1歳からサイズ全く変わってません
#2.5キロちょい
#写真のやる気が年々無くなってるのは気にしないでね
#三ちゃんlove

2019.6.20
🎂Happy Birthday 🎂
3ちゃんが3歳になりましたー🥳👏🎉 三ちゃん昔誤審ですぐ死ぬっぽく言われた事あってw

その時パニクってた私に、インスタで知り合った猫先輩方がいっぱいアドバイスくれて、
そのおかげで冷静な判断が出来て元気に生きてられてる命で
日々の生活の中でもいつも思ってるけど、誕生日が来る度に あの時アドバイスくれた方達に感謝が溢れます

そんな事もあって 生きててくれるだけで良いから多分今年辺り私の顔の上でうんこしたりなどなとんでもない事とかしでかしそうな気もするけど 三ちゃんになら何されても笑ってあげられる自信あり

三ちゃんこれからも、おかんと9と6と ずっと一緒に楽しく過ごそうね🥰💓
#毎年同じ格好でって決めてたのに
#引越しでチュチュ紛失w
#1歳からサイズ全く変わってません
#2 .5キロちょい
#写真のやる気が年々無くなってるのは気にしないでね
#三ちゃんlove

20 3 3 minutes ago
#2.

버블버블💓

#라테라스리조트 #버블파티 #물놀이

#2 .

버블버블💓

#라테라스리조트 #버블파티 #물놀이

5 0 3 minutes ago
🎉¡SORTEO! 🎉
¡Llegó la hora de endulzarles el día! Sabemos que nadie puede resistirse a un riquísimo bizcocho con café🍰☕ por lo que, nos hemos unido con @sincronia_pasteleriard para sortear esta deliciosa combinación y que puedas compartirla con alguien afortunado. .
Participar es facilísimo y mientras más participes más chance tienes de ganar. 👏🏻¡NO TE LOS PUEDES PERDER! 👏🏻
.
Solo sigue los siguientes pasos para participar👇
.
Paso #1
Dale like a este post ❤
.
Paso #2 
Debes seguir ambas cuentas @sincronia_pasteleriard y @cocinandoricord .
Paso #3
Debes etiquetar a la persona con la que compartirás el premio y utilizar los hashtags #cocinandoricord y #sincroniapasteleriard 😉
.
El sorteo finaliza (EL MARTES 25 DE JUNIO 2019) a las 12:00 PM y el ganador o ganadora será anunciado en un story (nos comunicaremos también directamente por DM)
.
⚠>>>Sorteo válido solo para la República Dominicana<<<⚠

🎉¡SORTEO! 🎉
¡Llegó la hora de endulzarles el día! Sabemos que nadie puede resistirse a un riquísimo bizcocho con café🍰☕ por lo que, nos hemos unido con @sincronia_pasteleriard para sortear esta deliciosa combinación y que puedas compartirla con alguien afortunado. .
Participar es facilísimo y mientras más participes más chance tienes de ganar. 👏🏻¡NO TE LOS PUEDES PERDER! 👏🏻
.
Solo sigue los siguientes pasos para participar👇
.
Paso #1
Dale like a este post ❤
.
Paso #2
Debes seguir ambas cuentas @sincronia_pasteleriard y @cocinandoricord .
Paso #3
Debes etiquetar a la persona con la que compartirás el premio y utilizar los hashtags #cocinandoricord y #sincroniapasteleriard 😉
.
El sorteo finaliza (EL MARTES 25 DE JUNIO 2019) a las 12:00 PM y el ganador o ganadora será anunciado en un story (nos comunicaremos también directamente por DM)
.
⚠>>>Sorteo válido solo para la República Dominicana<<<⚠

17 2 3 minutes ago
You Want Me To Do WHAT?????
In Luke 5:1-11, we read about a time when Jesus had just finished preaching a sermon from a borrowed boat. Because the crowd was so large, He had taught them from a distance. “He got into one of the boats, which was Simon’s, and asked him to put out a little way from the land. And He sat down and began teaching” (Luke 5:3).
After teaching the crowd He narrowed His attention to the owner of the boat, Simon (who would later be called Peter.) What began as a message to the many became a message to an individual. 
It’s one thing to go to church, read a book or listen to a sermon and hear a general principle that can be applied to a general audience. It is an entirely different thing when God grabs His Heavenly highlighter and speaks directly to you. Which is what He did to Peter when Jesus told him, “Put out into the deep water and let down your nets for a catch” (Luke 5:4).
In one short statement, Jesus told him where to go—into the deep. He told him what to do—let down your nets. And He told him what to expect—a great catch.
In an even shorter reply, Peter complained, “Master, we worked hard all night and caught nothing” (Luke 5:5). In other words, There is no hope. We’ve all been there. 
Here are two clues that will perhaps let you know when you are about to receiving something very special from God.
#1 God is not allowing anything that you do to work.
You feel that you have done everything you can—run the numbers, gone job hunting, read the books, but it still isn’t working. When this happens, perhaps, like Peter, you are exactly where God wants you to be.
#2 What God asks you to do doesn’t make sense.
What Jesus asked Peter to do not only contradicted his experience, knowledge, history, background and training, but it also contradicted his instincts.
Thankfully for Peter, even though he complained, eventually did what Jesus asked. And, because he did, “they caught a great quantity of fish, and their nets began to break” (Luke 5:6).
Do you know how many fish it takes to break a fisherman’s net? If we were to ask Paul, he would probably tell us, “exceedingly abundantly above all that we ask or think” (Ephesians 3:20).
Oftentimes God al

You Want Me To Do WHAT?????
In Luke 5:1-11, we read about a time when Jesus had just finished preaching a sermon from a borrowed boat. Because the crowd was so large, He had taught them from a distance. “He got into one of the boats, which was Simon’s, and asked him to put out a little way from the land. And He sat down and began teaching” (Luke 5:3).
After teaching the crowd He narrowed His attention to the owner of the boat, Simon (who would later be called Peter.) What began as a message to the many became a message to an individual.
It’s one thing to go to church, read a book or listen to a sermon and hear a general principle that can be applied to a general audience. It is an entirely different thing when God grabs His Heavenly highlighter and speaks directly to you. Which is what He did to Peter when Jesus told him, “Put out into the deep water and let down your nets for a catch” (Luke 5:4).
In one short statement, Jesus told him where to go—into the deep. He told him what to do—let down your nets. And He told him what to expect—a great catch.
In an even shorter reply, Peter complained, “Master, we worked hard all night and caught nothing” (Luke 5:5). In other words, There is no hope. We’ve all been there.
Here are two clues that will perhaps let you know when you are about to receiving something very special from God.
#1 God is not allowing anything that you do to work.
You feel that you have done everything you can—run the numbers, gone job hunting, read the books, but it still isn’t working. When this happens, perhaps, like Peter, you are exactly where God wants you to be.
#2 What God asks you to do doesn’t make sense.
What Jesus asked Peter to do not only contradicted his experience, knowledge, history, background and training, but it also contradicted his instincts.
Thankfully for Peter, even though he complained, eventually did what Jesus asked. And, because he did, “they caught a great quantity of fish, and their nets began to break” (Luke 5:6).
Do you know how many fish it takes to break a fisherman’s net? If we were to ask Paul, he would probably tell us, “exceedingly abundantly above all that we ask or think” (Ephesians 3:20).
Oftentimes God al

1 0 3 minutes ago
|Used | เสื้อสไตล์เกาหลีลายสก้อต จากร้าน #geschwisters 
Size : อก -38 ยาว 23
ส่งต่อ ราคา 220 บาท รวมส่งลงทะเบียน

|Used | เสื้อสไตล์เกาหลีลายสก้อต จากร้าน #geschwisters
Size : อก -38 ยาว 23
ส่งต่อ ราคา 220 บาท รวมส่งลงทะเบียน

0 1 3 minutes ago
Bize heryer ofis🤗Herşey çok güzel oluyor...🍀#meltemözerle #evimizbodrumda #www.evimizbodrumda.com #bodrumremaxarmada #remaxarmada #seçimdensonrabodrumabekliyoruz #evinizhazır #yalıkavak2+1 sezonlukiralık #denizesıfıryazlıkbodrum #2+1yahşikiralıksezonluk #3+1yahşikiralıksezonlukyahşisezonlukkiralık #yervar #seçimdensonrabayram #bodrum #turkey #türkiye

Bize heryer ofis🤗Herşey çok güzel oluyor...🍀 #meltemözerle #evimizbodrumda #www .evimizbodrumda.com #bodrumremaxarmada #remaxarmada #seçimdensonrabodrumabekliyoruz #evinizhazır #yalıkavak2 +1 sezonlukiralık #denizesıfıryazlıkbodrum #2 +1yahşikiralıksezonluk #3 +1yahşikiralıksezonlukyahşisezonlukkiralık #yervar #seçimdensonrabayram #bodrum #turkey #türkiye

13 0 3 minutes ago
Sad cheese :( the thunderstorms scared us away! We'll be closed today for the rain and tomorrow for private events in North Conway, but truck #2 will be at Blistered Fingers Bluegrass Festival today through Sunday in Litchfield Maine. Stay cheesy! 🧀

Sad cheese :( the thunderstorms scared us away! We'll be closed today for the rain and tomorrow for private events in North Conway, but truck #2 will be at Blistered Fingers Bluegrass Festival today through Sunday in Litchfield Maine. Stay cheesy! 🧀

8 1 3 minutes ago

Top #2 posts

Ohhh my goodness! New favorite thing alert. Check out these WOODEN earrings in the perfect nerdy gamer theme 😍 Reasons I love these: #1 they are wooden, and I love unique things #2 a portion of every sale goes towards planting trees (Fun fact: I’m a low key hippie that makes my own cleaning supplies and checks for dye in food while worrying about my carbon footprint) #3 the owner of the company is a former educator 👏🏻👏🏻👏🏻 #4 GAMES! Really - most importantly to me is they look like something made for me (not my children) that still shows off my hobby #5 the puzzle pieces are a great stand alone a for Autism awareness month, so win-win. If you are interested in these I just checked and they are on sale right now! Click over to @missgrandeurshop and browse her collection ❤️ and if you are a dude, trust me, your wife/girlfriend/daughter needs some poké ball earrings! Gotta catch ‘em all!

Ohhh my goodness! New favorite thing alert. Check out these WOODEN earrings in the perfect nerdy gamer theme 😍 Reasons I love these: #1 they are wooden, and I love unique things #2 a portion of every sale goes towards planting trees (Fun fact: I’m a low key hippie that makes my own cleaning supplies and checks for dye in food while worrying about my carbon footprint) #3 the owner of the company is a former educator 👏🏻👏🏻👏🏻 #4 GAMES! Really - most importantly to me is they look like something made for me (not my children) that still shows off my hobby #5 the puzzle pieces are a great stand alone a for Autism awareness month, so win-win. If you are interested in these I just checked and they are on sale right now! Click over to @missgrandeurshop and browse her collection ❤️ and if you are a dude, trust me, your wife/girlfriend/daughter needs some poké ball earrings! Gotta catch ‘em all!

694 12 9 hours ago
我原变成童话里你愛的那个天使🐇🌙
#hkig

我原变成童话里你愛的那个天使🐇🌙
#hkig

234 40 2 hours ago
..И еще один рулончик с готовыми работами! Видео есть на канале под названием «ПАРАД ГОТОВЫХ РАБОТ»😉. ..Представлены следующие работы: ..Образа в Каменьях 🙏 “Пантелеймон”. ..Jeanette Douglas серия #2 Blooming 💐 . ..Fracture Flower от La-D-Da. ..🦋 от #refletsdesoie . ..Chocolate Harts от Plum Street Samplers 🦌. #образавкаменьях #вышивкакрестом #вышивкабисером #вышивкакамнями #вышивкаканителью #ladda #jeanettedouglasdesigns #plumstreetsamplers #crosstich #embroidery #dmc #thegentleart #swarovski #delica #picturethisplus

..И еще один рулончик с готовыми работами! Видео есть на канале под названием «ПАРАД ГОТОВЫХ РАБОТ»😉. ..Представлены следующие работы: ..Образа в Каменьях 🙏 “Пантелеймон”. ..Jeanette Douglas серия #2 Blooming 💐 . ..Fracture Flower от La-D-Da. ..🦋 от #refletsdesoie . ..Chocolate Harts от Plum Street Samplers 🦌. #образавкаменьях #вышивкакрестом #вышивкабисером #вышивкакамнями #вышивкаканителью #ladda #jeanettedouglasdesigns #plumstreetsamplers #crosstich #embroidery #dmc #thegentleart #swarovski #delica #picturethisplus

270 3 2 hours ago
As singing from nowhere echoes through the dark night, fire dances like flaming butterflies hovering over the sea.
Onmyoji, prepare for the new SSR Shikigami Shiranui! ⏰Event period: After the update on June 26th – July 2nd 11:59 P.M. EST 🎁Summon Event #1【All SP/SSR Shikigami chance up!】
During the event, the appearance rate for SP and SSR Shikigami will be 2.5 times the normal rate! ❗❗Note: After a player has summoned 3 SP or SSR Shikigami during the event, the appearance rate will revert back to normal. 🎁Summon Event #2【SSR collection reward!】
For players who have completed the SSR collection, the appearance rate for SSR Shikigami Shiranui is increased to 20% when an SP or SSR Shikigami is summoned. (After players have summoned Shiranui, the appearance rate will revert back to normal.) ❗❗Note: - Only Shikigami that are lit up in the SSR Shikigami Collection will be counted. (Ryomen excluded)
- Crossover characters will not be taken into consideration when calculating the completion of the SSR collection. 🎁Summon Event #3【End Your Unlucky Streak】
During the event, players who do not obtain an SP or SSR Shikigami after performing 10 consecutive summons using Mystery Amulets, Jade, or AR Amulets will receive 1 Mystery Amulet. 🎁Summon Event #4【All R Summon x10 Rewards】
During the event, the first time players perform Summon x10 and receive all R Shikigami, they will receive a mystery reward.
❗❗Note: This only applies to Summon x10. Single summons do not count. 🎁Summon Event #5【Choose an SR Shikigami】
For every 100 summons using Mystery Amulets, Jade, or AR Amulets, players will receive an SR Shikigami of their choosing.

#Onmyoji #Shiranui #SummonEvent

As singing from nowhere echoes through the dark night, fire dances like flaming butterflies hovering over the sea.
Onmyoji, prepare for the new SSR Shikigami Shiranui! ⏰Event period: After the update on June 26th – July 2nd 11:59 P.M. EST 🎁Summon Event #1 【All SP/SSR Shikigami chance up!】
During the event, the appearance rate for SP and SSR Shikigami will be 2.5 times the normal rate! ❗❗Note: After a player has summoned 3 SP or SSR Shikigami during the event, the appearance rate will revert back to normal. 🎁Summon Event #2 【SSR collection reward!】
For players who have completed the SSR collection, the appearance rate for SSR Shikigami Shiranui is increased to 20% when an SP or SSR Shikigami is summoned. (After players have summoned Shiranui, the appearance rate will revert back to normal.) ❗❗Note: - Only Shikigami that are lit up in the SSR Shikigami Collection will be counted. (Ryomen excluded)
- Crossover characters will not be taken into consideration when calculating the completion of the SSR collection. 🎁Summon Event #3 【End Your Unlucky Streak】
During the event, players who do not obtain an SP or SSR Shikigami after performing 10 consecutive summons using Mystery Amulets, Jade, or AR Amulets will receive 1 Mystery Amulet. 🎁Summon Event #4 【All R Summon x10 Rewards】
During the event, the first time players perform Summon x10 and receive all R Shikigami, they will receive a mystery reward.
❗❗Note: This only applies to Summon x10. Single summons do not count. 🎁Summon Event #5 【Choose an SR Shikigami】
For every 100 summons using Mystery Amulets, Jade, or AR Amulets, players will receive an SR Shikigami of their choosing.

#Onmyoji #Shiranui #SummonEvent

1,218 24 11 hours ago
Venice❤️ Приезжая в Венецию, нужно обязательно знать, что посмотреть и где можно вкусно поесть. Очень много туристических мест, но я расскажу только  о тех, которые посещаю и люблю сама.
Рядом с Венецией множество потрясающих островов, которые обязательно нужно посетить, но об этом я напишу отдельный пост.
В этот раз именно о том, что нужно посетить в самой Венеции. •Кофе. 
Где я его покупаю? Где можно попробовать настоящий вкусный итальянский кофе?
#1 
Fondaco dei Tedeschi - shopping mall lux в потрясающем старинном палаццо на Гранд канале с магазинами самых известных брендов.
На последнем этаже самая высокая терраса с видом на всю Венецию.
1 этаж: Ресторан и бар “T Amo”.
Можно выпить чашечку  кофе от Джанни Фрази и купить его с собой. Это лучшее кофе, которое подаётся в Мишленовских ресторанах. Shopping+лучшее кофе и захватывающий вид.
•Bar La Fenice - вкусный кофе, выпечка, смузи, перекусы.

#2
Рестораны для вкусного ужина:
«Zanze XVI» необычная кухня
«Splendid»
«Trattoria alla Madonna» венецианская кухня
«L'Osteria di Santa Marina»
«da Ivo»
«Bistro da Cici»

#3
Аперитив. Любимое время с 16:30-19:00 •Венецианские bacari- мини-бары с закусками. Цены в среднестатистической бакаро приемлимые, тут точно дешевле, чем в баре туристической направленности и только местная венецианская кухня. Тут можно встретить местных жителей, ведь вечерний аперитив в этих заведениях — традиционная разновидность венецианского досуга.
Обязательно нужно попробовать местную закуску «Baccalà mantecato».
• «Bar La Fenice»
• «Caffe Centrale» с самыми вкусными коктейлями
•терраса отеля Marriott с видом на всю Венецию
•терраса отеля Bauer 5*
•Rosa Salva - самая известная местная пекарня
•The Gritty terrace» с видом на самую красивую церковь на Гранд канале
•Tarnowska's American Bar» 
#Venice #travel #italy #венеция #Venezia #bella #италия #bestplace #places #gritty #fondacodeitedeschi #rosasalva #lafenice #marriott #рестораны

Venice❤️ Приезжая в Венецию, нужно обязательно знать, что посмотреть и где можно вкусно поесть. Очень много туристических мест, но я расскажу только о тех, которые посещаю и люблю сама.
Рядом с Венецией множество потрясающих островов, которые обязательно нужно посетить, но об этом я напишу отдельный пост.
В этот раз именно о том, что нужно посетить в самой Венеции. •Кофе.
Где я его покупаю? Где можно попробовать настоящий вкусный итальянский кофе?
#1
Fondaco dei Tedeschi - shopping mall lux в потрясающем старинном палаццо на Гранд канале с магазинами самых известных брендов.
На последнем этаже самая высокая терраса с видом на всю Венецию.
1 этаж: Ресторан и бар “T Amo”.
Можно выпить чашечку кофе от Джанни Фрази и купить его с собой. Это лучшее кофе, которое подаётся в Мишленовских ресторанах. Shopping+лучшее кофе и захватывающий вид.
•Bar La Fenice - вкусный кофе, выпечка, смузи, перекусы.

#2
Рестораны для вкусного ужина:
«Zanze XVI» необычная кухня
«Splendid»
«Trattoria alla Madonna» венецианская кухня
«L'Osteria di Santa Marina»
«da Ivo»
«Bistro da Cici»

#3
Аперитив. Любимое время с 16:30-19:00 •Венецианские bacari- мини-бары с закусками. Цены в среднестатистической бакаро приемлимые, тут точно дешевле, чем в баре туристической направленности и только местная венецианская кухня. Тут можно встретить местных жителей, ведь вечерний аперитив в этих заведениях — традиционная разновидность венецианского досуга.
Обязательно нужно попробовать местную закуску «Baccalà mantecato».
• «Bar La Fenice»
• «Caffe Centrale» с самыми вкусными коктейлями
•терраса отеля Marriott с видом на всю Венецию
•терраса отеля Bauer 5*
•Rosa Salva - самая известная местная пекарня
•The Gritty terrace» с видом на самую красивую церковь на Гранд канале
•Tarnowska's American Bar»
#Venice #travel #italy #венеция #Venezia #bella #италия #bestplace #places #gritty #fondacodeitedeschi #rosasalva #lafenice #marriott #рестораны

253 9 4 hours ago
Pachmarhi tour🍹🍕 #2

Pachmarhi tour🍹🍕 #2

138 4 5 hours ago